Köves puszták

+5
Karin
Fumetsu Yume
Kanmiru
Iwahara Takuma
Shikaku
9 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Köves puszták - Page 2 Empty Re: Köves puszták

Témanyitás  Shikaku Szer. Dec. 08 2010, 10:04

A követ egy cseppet sem mozdult a megszólításon, sem a neki intézett szavaktól, de mintha érezhető megkönnyebbüléssel nézett volna körbe miután a hatalmas farkas a szavát adta a segítségére.
-A jelen levő konohai csapat a Hijiri-han, én pedig Yoro Kemiko vagyok, a tárgyalások hivatalos követe, az ANBU kísérőmmel., a kódneve Sho. Köszönjük a segítségedet Hyomaru-dono, és sajnálattal fogadjuk a haragodat, ami kétségtelenül igaz bizonyos embertársainkra - de mi is ellenünk dolgozunk jelenleg. Veled együtt, hála az alapítónak! Azzal a farkas eltűnik egy hatalmas pukkanással, a szájában az idézőjével, majd követik őt a kis állatok is (egy utolsó köszönéssel a simogatók felé) Kemiko pedig mindenkit távozásra int azzal, hogy nincs idő: minél előbb el kell érni a fegyverkészítők faluját.

//Kaz: jutalmad egy gyors kitérő a Farkasok Szigetén egy megbeszélés leírására. Egyet ugrottál a tetteddel a farkasok szemében, a jelenlegi események súlya is e mellett szól. A szigetet létrehozhatod a független területeken belül.//
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Aburame Shui Pént. Dec. 17 2010, 20:19

[Shi-sama és Konoha-han (ha vagyunk még, mert nagyon kihalt itt minden]

Ahogy a hatalmas, és csodálatos Okami-Ou megjelenik, Hiro-kun azonnal elém áll, amit zokon veszek, és durcásan nyöszörgök fel, mint a megsértett fangirl.
- Ne állj elém, akkor nem látom! - ragadom meg a vállát, és tolom kicsit félre, jajj, kami-sama, olyan nagy és szőrös, és biztos nagyon, de nagyon, de nagyon puha. *.*
Persze azért fél füllel hallgattam a beszélgetést, és megnyugodtam, hatodik érzékem, vagy más néven női megérzésem működött, és Kazuya-kun tényleg igazat mondott, bár azért egy egészen cseppnyit örültem volna, ha mégsem igaz, mert most itt komoly dolgok fognak kockán forogni, én meg igazából az alap jutsukon kívül egyet tudok, de azt meg nem szeretném használni...
De nem kellett csalódnom, Szőrmók-samában, biztosíott róla minket, ha kell velünk van. _Hahh, nekem kell, nem lehetne egy egészen picit, csak egy icipicit megszeretgetni, mondjuk a lábát, azt még "fel"érem.
Míg álmodoztam eme terv megvalósulási módozatairól, lemaradtam a lehetőségről, hogy bemutatkozzam, mire szóra nyílik a szám, a farkas már füstfelhő és pukkanás kíséretében eltűnik, mire felnyüsszögök.
- Ahh, lemaradtam - fejem Hiro-kun vállára hull, ezt nem hiszem el, szólhattam volna, erre elmulyulom. Wáááááá!
Hisztire azonban nincs idő, Kemiko int, nekünk meg menni kell. Izgulok, vajon mi fog ránk várni a faluban, vajon valóban meg fogjuk tudni akadályozni a tervet. Hisznek majd nekünk. Bár mondjuk azért tartjuk Kemikot, hogy bízzanak bennünk, és higgyenek nekünk, nem igaz? Na és ha bíznak is bennünk, ha harcra kerül a sor, mire mennek majd velünk, hiszen csak geninek vagyunk. Akármekkora is az egóm, azért pontosan tudom, hol a helyem, és labdába sem rúghatok egy jounin, de még talán egy chuunin ellen sem, ha nem babért vette a rangját a piacon. Talán ezért is tűnik minden egyes megtett lépés olyna gyorsnak, olyan végzetszerűnek, szinte érzem a súlyát,amely lassan, de biztosan kezdi agyonnyomni a hangulatom.

//Nem akartam elhagyni a helyszínt, de ha betehetem a lábam a falu területére (és azon belül megsúgja valaki, hova) akkor bevándorlok Very Happy//
Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Pént. Jan. 07 2011, 16:33

// Egy elveszett bárányka csatlakozik Shui chan mellé//

Amikor megpróbálom megvédeni Shui-t hatalmas bestiától, meglepetten veszem észre hogy ő egyszerűen csak arrébb lök. Ezért hallgatom a tervet, mit kell csinálnunk. Annyira belemerülök a dolgokba, hogy a figyelmem teljesen a beszélgetés köti le.
Azonban hirtelen egy különös dologra leszek figyelmes. Hallom hogy Shui mond valamit, majd hirtelen a vállamra hajtja a fejét. Azonnal elvörösödök, a szívem majd' kiugrik a helyéről. Végül eszembe jut, Genzo sensei mit csinálni egy ilyen helyzetben.
Óvatosan megmozdítom a kezem, majd szépen lassan körül fonom a derekát. Remélem nem haragszik meg az ölelésért, habár úgy tűnik, most jó kislányt játszik. Viszont ez a pillanat nem tart sokáig. Jelzik hogy induljunk, ezért elengedem a lányt és követem a többieket.
Út közben megpróbálok a csapatom mellett maradni és ha kell, akkor megvédem őket, bármivel is álljunk szemben. A szívem szinte kiugrik a helyéről, annyira izgatott vagyok. Lehet, hogy most lesz életünk első igazi harca, bár nagyon úgy tűnik, nem hasonló erősségű ellenfél ellen.
~Vajon mi vár még ránk? ~

//Csatlakozom Shui-hoz. Akárhova megyünk, követem őt Razz //
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Haru Noriko Hétf. Jan. 17 2011, 11:09

// jöttem volna korábban is, de nem tudtam becsatlakozni....bocs a késésért...Smile//

Az utóbbi időben eléggé elkalandoztam, és - tőlem nem megszokott módon - csak hagytam magam sodródni az eseményekkel. Most viszont túl komolyra fordult ahhoz a helyzet, hogy figyelmen kívül hagyjam. Megpróbáltam összerakni a tekinteteket, mondatfoszlányokat és mozdulatokat, mint egy kirakót, és ha jó csináltam, úgy néz ki, harc közeledik, méghozzá erősebb ellenfelekkel. Ebben az esetben nem ártana kibékülni...
Odaléptem Hiroto-hoz.
- Figyelj, csak azt akartam mondani, hogy... ne haragudj.- elvörösödve bámultam a földet. A hangom egészen megváltozott, nem volt olyan éles, mint egy órával ezelőtt. Miközben a fiú válaszára vártam, arra gondoltam, milyen furcsa is a sors. Tegnap még önfeledten beszélgettem a társaimmal, alakítgattam a kapcsolataimat, és az volt a legnagyobb problémám, hogy nem jövök ki Shui-val. Most pedig... lehet, hogy meg fogok halni.
Mindez annyira valószerűtlennek tűnt, hiszen az ég felhőtlen, ragyogó kék volt, a levegő virág-illatot árasztott, a madarak csiripeltek...Teljesen valószerűtlen, hogy ez lesz az utolsó nap az életemben.
Talán az idő miatt, talán, mert nem tudtam a harc okait, de ezek a gondolatok csak a tudatom felszínén lebegtek, és nem is tudtak mélyebbre hatolni. Az egyetlen dolog, ami bántott, az volt, hogy talán nem láthatom többé azokat, akiket szeretek.
De nem, nem halok meg, legalábbis nem ma. Nem hagyom magam olyan könnyen. És az életem története sem azt mutatja, hogy az első normális küldetésem lesz az utolsó. Eddig mindenben sikeres voltam, és van még egy csomó dolog, amit tanulhatnék...Kár lenne egy ilyen jól induló életet így elrontani.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 171

Témanyitás  Shikaku Hétf. Jan. 17 2011, 12:19

//Örülök, hogy mindenki visszatért Smile //

Hármótok gyakorlatilag egymással volt elfoglalva, amikor Kemiko már intett is, hogy vár titeket. A kísérője mellette folyamatosan mondta neki a tervét, amit ti nem hallhattatok, de Kemiko feje folyamatosan nemlegesen billegett. Látszott rajta, hogy valamivel nagyon nem ért egyet, majd a kezét kicsapta maga mellé, mintegy tiltakozásképpen.
-Nem érdekel, sem időnk sem lehetőségünk sincs arra, hogy visszaküldjük őket, és még jól is jöhet a jelenlétük. Tudja milyen veszélyes lehet egyedül odamennünk - a határozott felállás tett a ninja ellenkezésének megakasztásáról, és a maszkos felétek nézett, hosszan szótlanul. Shui nézése és az őt követő pillantás Hiro felől láthatólag nem hagyott sok lehetőséget, a csapatotok az indulást alapvetőnek tartotta, kivéve Norikot.
-Látja, ők is indulnának. Konohaiak mind, nem hagynák cserben a társaikat - Kemiko talán még szólt volna, de a testőre magához ragadta, és futásnak eredt, hátraküldve egy indulási parancsot. Az út szótlanul telt a vezető páros részéről, akik 20-30 méterrel folyamatosan előttetek jártak. Így telt el a nap első fele, a hajnalból délelőtt, abból delelő lett, mire végre megállhattatok, és lihegve fújhattátok ki magatokat. A csoportot vezető ninja össze is szedett titeket, és el is mondta az utasításokat.
-A falut először csak óvatosan közelítjük meg, mert nem tudhatjuk, hogy hogyan áll a jelenlegi helyzet. Ti mindvégig a mögöttünk levő területet figyelitek majd, tőlünk 100 méternyire, nehogy esetleg támadás érjen minket. Bármit is láttok és érzékeltek felőlünk két parancs él: ha olyan mértékű agressziót érzékeltek, amiben mi egyből elveszünk, és képtelenek vagyunk kijutni belőle azonnal értesítenetek kell Konohát. Ha viszont bármilyen utalást adok jelzésekkel abban az irányban kerestek utat a faluba, amit mutatok. Értve vagyok? - A ninja csak a jelzésetekre várt, és ha pozitív visszajelzéseket kapott ment is vissza Kemikohoz, és még pár percig várt, mielőtt visszanézett rátok, és megadta az induláshoz a jelet.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Jan. 23 2011, 16:49

Csendben figyelem az eseményeket, majd kicsit meglep, amikor Noriko oda lép hozzám. Érdeklődve hallgatom a beszédét. LÁtom hogy nagyon zavarban van, ezért inkább nem kínzom tovább. A vállára teszem a kezem és megszólalok:
- Ne aggódj, nem haragszok rád! - mondom. - Én voltam bolond, nekem nem kellett volna azt csinálnom! Még jó hogy félre értetted a dolgot. Elnézésedet kérem! - ekkor meghajolok a lány előtt.
Ezután elindulok a vezetőink után. Némán követem őket, nincs túl sok kedvem beszélgetni. Lényegében nem is tudom mit mondhatnék. Ha megszólalok, akkor magamra haragítom a társaimat. A legbölcsebb dolog az lesz, ha ezentúl némán fogok állni velük. Amikor megérkeztünk a meghatározott helyre, figyelmesen meghallgatom az utasításokat. A végén bólintok egyet, ezzel jelzem hogy felfogtam miről van szó.
Végül felkészülök a további útra. Lenne egy ötletem, amivel jelentősen megkönnyítenénk a dolgunkat, de akkor Shui kellemetlen helyzetbe kerülne. Úgy gondolom, a bogaraival valamelyest meg tudná vizsgálni a környéket. Azonban akkor kiderülne, hogy fél a "társaitól".
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Aburame Shui Vas. Jan. 23 2011, 18:52

Az idő pereg, én meg csak teszem egyik lábam a másik után, járom a végzetem ösvényét emögött a Kemiko nevezetű fickó, és a még titokzatosabb jounin mögött, és ki tudja, hova jutok majd. Persze,most egyelőre hely szerint majd Takumi no Satoba, de utána? Hogyan lesz majd tovább? Fea képe úszott be ismét a gondolataimba, azt mondta, velem még találkozik, s a legenda szerint, ha megjelenik, ott valaki meghal. Akkor nem én haltam meg, de lehet, hogy következőleg rám vadászik majd? A gyomrom görcsbe szorul. Nem így akarok rajta lenni azon a nyomorult emlékművön, nem úgy, mint egy nyomorék genin, aki elhullt, mert rossz felé kóricált rossz időben. Méltóságos pályafutás után akarok belevésődni, miután az emberek emlékezetébe már beleégtem! Nem halhatok meg! Akármi történjék is, nekem mindent el kell követnem, hogy hazajuthassak apához, és niisanékhoz! Shui-chan, most roppant mód résen kell lenned, mert ez nem gyakorlat, ez nem buta teszt, ez itt az élet. Most kiderül, alkalmas vagyok-e rá, hogy kunoichinek nevezzem magam, most kiderül, igaza van-e a csúfolódóknak, hogy ha már egy kis bogárkától is félek, inkább maradjak apuci nadrágja mellett... Vajon ők is félnének most? Ők odabenn most nyugszanak még, a többi akadémiai társam is nyugodalmasan viselné a gondolatot, ahogy a rovarok a bőröm alatt? Vagy már az ő agyuk is úgy pörögne, mint az enyém? Na és a nagyok, a híresek? Valamikor a mostani Hokage is volt kis kezdő genin, neki is görcsbe rándult a gyomra? Előtte is titokzatosan tanakodott a két "vezető", mi is lehetne a legjobb? Mert a jounin nem bízik a képességeinkben, ugyanúgy nem bízik, ahogy lényegében én sem bízom...

Megálltunk. Újabb sarokpont. Figyelem a férfi minden szavát. A felettesem. Nem szabad arra koncentrálnom, hogy meghalhatok, nem szuggerálhatom a halált. Ez egy feladat. Végre kell hajtani, épp úgy, ahogy a többi feladatot az akadémián, vagy épp az első nap geninként. Erre jutottam az út alatt. Nem nyugodtam meg. Izgulok, sőt mi több, félek, de szándékosan nem koncentrálok az érzésre. Beburkolom magam abba a komor középrózsaszín hazugságba, hogy nem eshet bajom, mert ha eleve esélyem sem lenne, nem küldene be, ez a férfi akkor biztosan nem küldene be.
- Hai! - feleltem a kérdésre, s innentől kezdve le sem vettem a szemem a tájról, miközben szemem sarkából viszonylag sűrűn a férfire pillantottam, hogy lássam, ha jelzést kapunk. Izgalmam a tetőfokára hágott, és a dobhártyámon dobol. De megjelenik egy új színfolt is az eddig borús gondolatok mögött. Ha túlélem, és hazatérek, már egészen más szemmel néznek majd rám, mert én már túl leszek rajta, túl leszek az első valóban éles küldetésemen. Vajon, ha szükség lenne rá, képes lennék ölni?
S vajon látom még valaha Kazuyát?

Aburame Shui
Aburame Shui
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 155

Témanyitás  Haru Noriko Vas. Jan. 23 2011, 21:08

Nagyon megkönnyebbültem, hogy Hiroto már nem haragszik rám, de nem tudtam felelni, mert a jounin elkezdte vázolni a tervet.
Végighallgattam az utasításokat, és próbáltam előre elképzelni az eshetőségeket. A pár perccel ezelőtti optimizmusom kezdett alábbhagyni. Éreztem, hogy ez most már szó szerint vérre megy. Ráadásul eszembe jutott az is, hogy most nem csak az én életem forog kockán. Sokan most csak tőlünk függenek, lehet, hogy csak egy falu, vagy egy egész nemzet, akár az egész shinobi-világ? Ki tudja... ha ez a fegyver rossz kezekbe kerül, lehet, hogy az egész világot képes elpusztítani. És csak ez a 10-20 tud erről az egész mentőakcióról, akiknek nagy részét nem is ismerjük...
Kezdtem egyre nyugtalanabb lenni. Általában, mikor elképzeltem, hogyan fogok majd harcolni, minden olyan simán ment, mindig győztem, kisebb-nagyobb sérülésekkel. De most? Mi lesz most? Mi van, ha tényleg meg kell halnom? Akkor nem csak én bukok el, hanem talán az egész mentőakció.
De tegyük fel, hogy én megúszom. Viszont még akkor is számolni kell a többiekkel.
Az akadémián felkészítettek, mit tegyünk, ha megtámadnak, hogyan kell rejtőzködni, vagy rajtaütni, milyen technikák a legmegfelelőbbek, és így tovább... De arra nem tanítottak meg, hogyan kell végignézni egy bajtársad halálát. Hogyan ne borulj ki, hogyan ne veszítsd el a fejed, és ne rohanj utána ész nélkül... Nem tanították meg, hogyan őrizd meg a hidegvéred, mikor 90% az esélye, hogy meg fogsz halni...
Bár még nem voltam életveszélyben, még soha nem éreztem ilyen reálisan, ilyen elképzelhetően a halált, mint most. El akartam hessegetni a gondolatot, de egyszerűen nem ment. A csapattársaimra néztem: nem tűntek túl nyugodtnak. Vajon ők is erre gondolnak? Hogy meghalunk? Talán...
Megráztam a fejem. Egyáltalán miért kellett nekem ninjának mennem? A felvágás és a menősködés mögött mégis csak egy 12 éves kislány vagyok, akinek most inkább egy iskola padjában lenne a helye, nem pedig egy küldetésen. Az olyanok, mint én, talán nem valók ninjának... Talán rossz utat választottam. De azért mégis képtelenség, hogy én, az akadémia egyik legjobb tanulója, aki mindig, mindenből ötös volt, még gyakorlatban is, pont az érzéseim miatt bukjak el! Nem, ha már meg kell halnom, akkor bátran fogom megtenni.
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 171

Témanyitás  Shikaku Hétf. Jan. 31 2011, 04:03

Az előrenyomulás szinte néma csendben telt, mindannyiótok a maga okaival és gondolataival felvérteződve tört előre a páros után, egészen amíg a város falaihoz nem értetek. Az erdő sűrűjének vge szakadt, és a szabadban a falak takarták el a látóteret, azonban a táj túl csöndessé vált ahhoz, hogy minden rendben legyen - egyszerűen túlontúl kihívó volt a csend. És a jel meg is érkezett.
A kapitányotok nektek bal irányba mutatott, ami azt jelentette, arról az oldalról kerülitek meg a várost. A manővert elkezdve a kapu romjaira ti is ráláttok a távolból, és a pár alakot ti is kiveszitek a falak alatt. Tudtátok minden zsigeretekkel, hogy az idáig is érezhető fenyegetés nem is egy hozzátok képest gigász ninja ereje és kisugárzása, így jobban meghúztátok magatokat, mint eddig valaha, de sikerült átkúsznotok a túloldalra úgy, hogy ne akadjatok fenn sehol. A fal kanyarodását követve el is jutottatok az erdős területek végére, ahol a kapitányotok és a követ éppen egy fű falusi geninnel társalgott...

//Folytatás a Védelmi övezetben.//
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.