Partvidék

2 posters

Go down

Partvidék Empty Partvidék

Témanyitás  Shikaku Pént. Május 28 2010, 15:28

A félsziget szirtekkel övezett, páradús, a háborgó tengertől ostromolt partjai.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Partvidék Empty Re: Partvidék

Témanyitás  Daizo Tensei Szer. Jún. 09 2010, 10:00

/Shizune/

Amikor megidézi a bálnát, kicsit kérdőn felvonom a szemöldökömet. Erre lenne annyira büszke, egy halra? Inkább nem ellenkezek, a kutyámmal együtt ráugrunk mi is a bálnára, majd várjuk az utat.
- Van még hasonló idézésed? - kérdezem meg komolyan. - Mert ha megéhezünk, könnyebb lenne így kaját szerezni, mintha pecázva próbálnánk!
Ezután az érkezésig csendben maradok. Ha tudná hogy valójában honnan származok, akkor tudná hogy nekem nem gond a víz alatt utazni. Ekkor a kutyára nézek. Mosa viszont nem áll még ilyesmire készen. Ahogy a kutyára nézek, régi emlékek rohamoznak meg. Emlékek, amelyek sok évvel ezelőtt történtek, még a genin vizsgám előtt. Milyen jó is volt, amikor a bácsikámnál edzhettem.
Annyira elméláztam a régi emlékeken, hogy észre sem vettem, amikor megérkeztünk.
- Hova tovább? - nézek kérdőn Shachira.
Daizo Tensei
Daizo Tensei
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Témanyitás  Shikaku Csüt. Jún. 10 2010, 00:03

Shachi, amint kiejted a szádon a kérdét, már a térképet bújja. Pár másodpercig matat az ujjával, láthatólag méricskélve távokat,majd egy szokásos fogvillantós mosollyal beszélni kezd.
-Shinobi-san, innen már csak pár óra megfeszített tempóban. Enyhébb esetben sem lehet több nyolc-tíz óránál. Valószínűleg mi leszünk az elsők. Hmm... Azaz a másodikak; a Washi-san bizonyára ott van már. - Azzal pár szót szól a bálnához, ami talpat rengetően visszabúg, majd elpuffan, hatalmas füstöt hagyva maga után.
-Ááááh... Oshachi-san idő előtt eltűnt. A kutya! - Shachi, habár kiáltott, nem volt annyira pánikhelyzetben, amennyire hallatta magát. Amikor eloszkott a füst, már kisétált a partra, és nézte, hogy miként bánsz a kutyával. -Valami terved van, Shinobi-san? Felderítés, vagy szimplán csak utazzunk a találka helyére? Mit várhatunk tőled? Út közben van időnk mesékre...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Daizo Tensei Pént. Jún. 11 2010, 14:26

/Shizune/

Már majdnem a célállomáson vagyunk. Még pár óra séta és a helyünkön lehetünk.
- Egy terv kell. Mindig kell egy terv, nem mehetünk csak úgy előre az ismeretlenbe!
Ekkor felegyenesedek és a férfi felé fordulok. Mit is mondhatnék neki?
- Hmm... Nem is tudom. Mosa megérzi ha veszély van, de csak ő rá nem támaszkodhatunk. A falut alaposan át kell tanulmányoznunk, ha később észrevétlenül be akarunk jutni. Azt mondom, menjünk a falu közelébe és fésüljük át alaposan a környezetét. Remélhetőleg van egy olyan pontja amit kevésbé őriznek. Ha nincs, akkor marad majd a figyelem elterelés!
Ezen a figyelem elterelésen el kell gondolkoznom egy kicsit. A kutyámmal együtt porig rombolhatnánk az egész falut, a lakosokból meg kiszedhetnénk hol van a keresett tárgy.
- Ami a figyelem elterelést illeti. Mosa és én főleg a pusztításhoz értünk, szóval jó lenne megbeszélni a többiekkel hogy mégis miként szeretnénk bejutni. Igazság szerint én nem szeretnék senkit sem bántani, nehogy a régi otthonom igya meg a levét.
Kirigakure jelképe, a fejpánt már rég nincs a tulajdonomban és elvileg már nem is tartozok oda, de a szívem még mindig oda húz. Amióta tudom hogy a szüleim halottak, azóta tervezem a visszatérést. Már nem maradt senki sem számomra csak a bácsikám, akinek joga van tudni a halálhírről. Azt hiszem, ha itt végeztem, vissza megyek Kiribe, bármi is legyen az ára.
- Azt mondom, induljunk el és minél hamarabb járjuk körbe a falut! Illetve a madaras barátunk feltérképezhetné az égből az épületek elhelyezkedését. Én tudom hogy egyedül hogy jutnék be, de az a többieknek nem lenne a legkellemesebb. A másik tervem pedig nekem nem lenne jó. Ezeket majd megbeszéljük ha a találka helyen vagyunk!
Ekkor elindulok a találka hely irányába.
- Ja, nem vagyok Shinobi-san! Már mondtam, a nevem Kurotsuka. Hívj így, de ha még egyszer meghallom hogy Shinobi-san, nyakon váglak!
Daizo Tensei
Daizo Tensei
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Témanyitás  Shikaku Hétf. Jún. 14 2010, 20:28

-Hai, hai, Kutotsuka-san. Szóval jól lettünk csapatokra osztva. Én sem a láthatatlanságomról volnék híres. Gondolom mi inkább egy mindent-bele színtér esetére vagyunk a legjobbak. - Így a szokásos mosolyt felvéve, a kalapot jól a fejébe húzva ismét útra kel ő is. Követ téged, néha irányítja, hogy merre keressetek, és végül kijuttok egy hatalmas, kisebb-nagyobb falakkal körülvett kanyonba. Itt Mosa segít ki titeket, és megtalálja a bejáratot egy kisebb kiszögellés mögött, ahol is a két sason távozott ninja fészkelődött el, és csendben vár. Valószínű, hogy itt még pár nap is eltelhet, mire mindenki megérkezik.
Az érkezésetekre a feketébe öltözött, Yobi, int egyet. -Üdv kardforgatók. Korán érkeztetek. Még úgyis meg kell várni a bandát. Vagy netán megcsináljuk a dolgot mielőtt ideérnének? - Habár úgy beszél, mint akit nagyon izgat a téma, nem moccan egy cseppet sem, és nem is néz rátok; csak fekszik tovább a hátán, és rágcsál valamit.

//Irány a Hasadék-kanyon: ha addig Soroshima nem ír, szimplán csak berendezkedett, és lepihent, maximum később kiegészíti a cselekedeteit; ne irányítsd.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.