Takeyanagi Tomoko

2 posters

Go down

Takeyanagi Tomoko Empty Takeyanagi Tomoko

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Csüt. Aug. 26 2010, 22:00

Név: Takeyanagi Tomoko
Becenév: Tomo
Ország: Hold Országa
Rang: Genin
Kor: 14
Nem: férfi
Felszerelések:
- 5 kunai a jobb lábán(kunai tartóban)
- 10 senbon
- övtáska, benne 5 füstbomba, 5 robbanó jegyzet, 1 doboz energiatabletta.

Kinézet: Általában terepszínű nadrágot, fehér pólót, rajta fekete inget hord. A bal keze a könyökéig be van fáslizva, könyöktől lefelé pedig egy fekete bőrruha van, ami hasonlít a kesztyűre.
Jellem:
- Bevetésen: Hidegvérű, a társaival kevésbé foglalkozik. Ha megbízzák valamivel, azt akár az élete árán is teljesíti. Ha egy feladathoz fel kell áldoznia a társait, nem érdekli, a lényeg, hogy a küldetés sikeres legyen.
- Hétköznapok: A szabadidejében teljesen más, mint a bevetéseken. Mosolygós, vidám, szeret viccelődni. Azt azonban le kell szegezni, a viccei csak nagyon ritkán ártalmatlanok, inkább bosszantóak.

Előtörténet:
14 évvel ezelőtt születtem egy kisebb faluban, ami getsugakure-hoz közel található. A település neve Kurokane. A hely azért nagyon fontos, mert rengeteg ninja állat kiképzése zajlik ott. Lényegében a falu lakosságának jelentős része állattenyésztő, vagy idomár.
A családom is állatok tenyésztésével foglalkozik. Mi inkább a vadállatokra szakosodtunk, mint például a farkasok, sasok, kígyók stb. Az apám, Takeyanagi Tomoko a farkasok idomítására és nevelésére specializálódott, míg az édesanyám, Aiko pedig a kígyókéra. A nagyszüleim pedig a sasok nevelésében voltak kiválóak, de sajnos ők már nem élnek.
Tehát, 14 évvel ezelőtt születtem, nagyon barátságos környezetben. A szüleim már nagyon várták a jöttömet, azonban azon az estén, amikor világra jöttem, dupla volt az öröm. Ugyanis az édesanyám ikreket szült(nem egypetéjűeket). Én a Tomoko nevet kaptam az édesapám után, míg a húgom a Fuko nevet. A nagymamámat hívták Fuko-nak és állítólag nagyon jól bánt a sasokkal.
A születésünk után igazi testvérekként viselkedtünk Fuko-val. Mindig együtt játszottunk, olyanok voltunk akár két jó barát. 3 évesek voltunk, amikor a szüleink újabb örömhírt jelentettek be, egy újabb gyermekáldást. Annyi idősen még nem tudtuk, hogy mit jelent ez, de amikor megszületett Mai, megvilágosodtunk.
Nagyon örültünk, hogy született egy testvérünk, aki szintén nagyon jóban volt velünk. Mi voltunk a falu rosszaságai. Ha valamilyen csínyt követtek el, akkor mi ott voltunk. A rosszaság és a jó kedv addig tartott, amíg el nem értük a 8. életévünket. Ekkor ugyanis Fuko és én, bekerültünk Getsugakure akadémiájára.
Így kezdődött meg a kiképzésünk. Az akadémiai évek alatt Fuko kiválasztott magának egy sast a társállatának. A szüleim nekem is javasolták, hogy tegyek így, de én inkább más úton szerettem volna elindulni. Azonban azt még nem tudtam eldönteni, melyik út legyen az.
Az akadémián rengeteg barátot szereztünk. Mindenkinek tetszett a stílusunk. A tanárainkat nagyon gyakran megtréfáltuk, aminek ők nem nagyon örültek. Általában beesteledett, mire haza értünk, de ettől még ugyanúgy edzettünk, mint mások. Az edzés mellett volt még egy elfoglaltságom. Nagyon szerettem(még most is szeretek) rajzolni.
Ahogy teltek az évek, úgy cseperedtünk fel. Hirtelen azt vettük észre, hogy Mai is beiratkozott az akadémiára. Azonban mi ekkor már a genin vizsgára készülődtünk. Nagyon izgatottak voltunk a vizsga miatt, mivel nem tudtuk, hogy mire számítsunk. Szerencsére azonban nagyon könnyű volt a vizsga:
Először egy tesztet kellett megírnunk, ami nagyon jól sikerült mindenkinek. Ezután egy kisebb harci feladat volt: kunai-val vagy shuriken-nel kellett célba találni. Mivel a shurikenek használatát mellőztem, én a kunaikat választottam. Egyáltalán nem izgultam ennél a feladatnál, mivel a célbadobás valahogy mindig jól ment nekem. Amikor végeztem, azonnal a húgomhoz siettem, hogy megérdeklődjem neki hogy sikerült. Fuko-nak ez kicsit gyengébben ment, mint nekem, de végül is teljesítettük a feladatot. Végül eljött a várva várt utolsó feladat. Azt mondták, ha ez nem sikerül, akkor buktuk a vizsgát. Éppen ez volt az oka annak, hogy nagyon ideges lettem.
A Daimyo és kísérete várta a vizsgázókat az egyik teremben. Mindannyian nagyon izgultunk, mivel nem tudtuk mit is kell csinálnunk. Ez a feladat is nagyon egyszerű volt. Papírok voltak az asztalra rakva, mindenkinek húznia kellett egyet. A papírok egy-egy jutsu nevét tartalmazták.
A feladatot Fuko kezdte el. Ő a Bunshin-t húzta. Megalkotta a kézpecsét és létre hozott néhány klónt. A Daimyo ekkor egy fejpántot nyújtott oda neki. Ezután folyamatosan teljesítették mások is a feladatot.
Végül utolsóként rám került a sor. Nagyon óvatosan odasétáltam az asztalhoz, majd remegő kezekkel elvettem egy cetlit. Nagyon óvatosan szétnyitottam és elolvastam. Annyira ideges voltam, hogy nem vettem észre, fejjel lefelé tartom a papírt. Mindenki meglepődött, amikor egyik pillanatról a másikra elfehéredtem. Az egyik őr oda is sietett hozzám. Elvette tőlem a cetlit és elolvasta, majd közölte velem, hogy csináljam meg a Henge-t. Ekkor megkönnyebbültem és elnézést kértem, amiért nem kezdtem neki azonnal. Még azt is elmondtam, hogy nem tudtam elolvasni, mire közölték hogy ez azért volt, mert fejjel lefelé tartottam a cetlit. Végül
ránéztem az őrre és felvettem az ő alakját. Ezután én is megkaptam a fejpántomat.
Vidáman tértünk haza, a fejpántjainkkal a fejünkön. Mai volt az első, aki köszöntött minket. Otthon egy hatalmas partival vártak minket, ahol a falu többi lakosa is ott volt. Sajnos nem tartott túl sokáig a buli, mivel másnap elkezdődött a genin életünk...

A hozzászólást Takeyanagi Tomoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 27 2010, 13:59-kor.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785

Vissza az elejére Go down

Takeyanagi Tomoko Empty Re: Takeyanagi Tomoko

Témanyitás  Hidan Pént. Aug. 27 2010, 10:00

Hali!

Nos a történet jó habár túl rövid. Kérlek ne úgy hosszabbítsuk meg a történet látszólagos hosszát, hogy az enter-t gyakrabban nyomogatjuk. Szóval arra kérlek, hogy ne legyen ilyen sok enter a történetbe és egy kicsit hosszabbítsd meg a életed irományát. Írhatsz az érzéseidről, a barátaitokról ha voltak, a család anyagi helyzetéről stb. Jelezd ha elkészültél és újra átnézem.

Üdv: Hidan
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Pént. Aug. 27 2010, 14:05

Hi!

Kibővítettem néhány dologgal az előtörténetemet. Viszont lenne egy megjegyzésem Twisted Evil

Nem én használtam túl sokat az enter-t, hanem amikor bemásoltam ide akkor mindenhova legalább 2-vel többet rakott. Ennek szerintem én lehettem az okozója, mivel először jegyzettömbben írtam meg az előtörténetet. Most viszont rendes szövegszerkesztővel csináltam, úgyhogy se +enter, se +szóköz, se helyesírási hiba nem lesz Razz

Viszont ha bármi gond van akkor szólj nyugodtan, javítom. ( Evil or Very Mad )
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785

Témanyitás  Hidan Pént. Aug. 27 2010, 15:26

Így már ELFOGADOM! Írj adatlapot és kezdheted is a játékot.

Ch: 100

Rang: D

Pénz: 2800

Kellemes játékot kívánok.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.