Amado Raito

2 posters

Go down

Amado Raito   Empty Amado Raito

Témanyitás  Vendég Csüt. Dec. 23 2010, 19:43

Név: Amado Raito
Ország: Föld országa
Rang: Genin
Kor: 15
Nem: Férfi
Felszerelések: 5 shuriken
5 kunai
egy dai katana amit az apjátol kapott
5 füst bomba
2 fuma shuriken
10 senbon
Kinézet: Magas termetű jó képű .Hosszú fekete haja van. Egy piros kabátot visel, alatta egy fekete blúzt visel. A jobb karján van egy seb amit gyerekkorában szerzett.
Jellem:Egy kicsit forrófejű és meggondolatlan. A hibáit próbálja mindig kijavítani. A barátaiért képes bármit megtenni.
Előtörténet:
Az ígéret

Egy esős napon születtem Iwagakuréban . 3 éves koromban elhagytuk a falut , én és apám. Anyám nem jött velünk, apám később elmesélte hogy meghalt de azt nem akarta elmondani, hogy hogyan. Én mindig is megakartam tudni hogy hogyan halt meg, azonkívül mindig is kíváncsi voltam arra hogy milyen lehetett anyám. Mindig faggattam apámat, de ö nem mondott semmit. Sokat nyagadtam de mind hiába. Egy eldugott erdőben laktunk. Abban az erdőben mi laktunk egyedül. Rajtunk kívül még egy tolvajbanda is tartózkodott az erdőben. Amikor elértem 8 éves koromat apám elkezdett edzeni velem. Próbált jutsukra tanítani de nekem soha nem sikerült. Apám mindig a legjobbat várta el tőlem. Kezdtem úgy érezni, hogy apám nem elégedett velem. Egy nap 3 ninja közelítette meg a házunkat. Én és apám kezdtünk aggódni. Apám arcán félelmet láttam. Elindult a szobája felé, azt mondta nekem, hogy rejtőzzek el valahol, de én segíteni akartam neki. Apám elővette a kardját és az ninják felé rohant. Az egyik berúgta az ajtót és behajított egy fűst bombát. Apám egy tűzgolyóval megölte az egyiket a másik kettő nekirohant apámnak és elkezdték püfölni öt. Apám hirtelen az egyiket hasba rúgta és használta a levél forgószelet. Az egyik egy kunait hajított apám felé és a hasán elkapta. Apám felé rohantam segíteni erre a másik a kunaiaval egy sebet ejtet a jobb karomon. Apám az ellenfelét leszúrta, elindult segíteni nekem. Az ellenfelemet hátulról hátba szúrta.
- Vége.
- Apa kik voltak ezek?
- Szerintem fejvadászok voltak.
- De miért támadtak meg.
- Hát rendben fiam elmondom neked mért hagytuk el Iwagakurét. Volt egy Senobi Akano nevezetű ninja aki a titkos rendőrség főnöke. Iwagakure azt hitte, hogy én egy kém vagyok, tehát Akanot megbízták azzal a feladattal, hogy megöljön minket. Végül nekem sikerült végeznem vele. Azon az éjjel elhagytuk Iwagakurét, most hogy tudják hogy itt vagyunk menekülnünk kell.
- De miért nem próbáltad tisztázni magad.
- Sajnos nem hittek volna nekem.
Azonnal elkezdtünk csomagolni. Apám azt mondta, hogy a legfontosabbakat hozzuk. Hoztam a fegyvereimet és egy képet anyámról. Apám egy kardot adott nekem hogy megtudjam védeni magam. Attól a naptól kezdve erdőkben bolyongtunk. Egyszer apámmal beszélgettünk majd feltettem neki egy kérdést.
- Apám mért gondolták, azt hogy áruló vagy?
- Egyszer egy küldetésben, amikor titkos adatokat szállítottunk megtámadt egy csapat ninja. Próbáltuk felvenni velük a harcot de nem sikerült.
- És azután mi történt.
- Csak egyedül én maradtam élve és az adatokat is ellopták. A falusiak azt hitték, hogy eladtam az adatokat és elárultam őket.
- Már értem.
Hirtelen egy robbanó kunait dobtak felénk .A robbanás után igyekeztem feltápászkodni. Apám megszólalt.
- Kik vagytok tán fejvadászok?
A magasabb megszólalt:
- Nem , az én nevem Senobi Rei és ö a testvérem Shin annak a ninjának a fiai vagyunk akit te megöltél.
Rei egy villámlabdát lőtt az apám felé. Az apám kivédte egy földfallal. Shin hátulról rátámadt egy mizurappával. Apám leesett a földre. Odarohantam és a kardommal megszúrtam Shint. Hátulról telibe kapott egy villámlabda. Feltápászkodtam és újratámadtam. Shin leszúrta apámat de az egy klón volt. Apám egy tűz labdával kinyírta Shint. Hátulról leszúrtam Reit,de ö hasba rúgott és apámra támadt, apám nem tudta kivédeni és le esett a földre.
Apám azt mondta:
- Fiam ígérd meg nekem hogy erős ninja leszel.
- Megígérem-mondtam- könnyes szemekkel
Azután elkezdem futni. Már Rei utolért és megakart ölni amikor hátulról valaki megtámadta.
- Ki vagy te mocsok, ne üsd az orrod más dolgába.
- Te pedig ne támadj gyerekekre - mondta és egy szél technikával végzett vele
- Nos ki vagy fiú?
Elmeséltem neki mindet
- Nos én is hasonlóan jártam mint az apád. Most Iwagakuréba megyek nem jössz velem?
Bólintottam és megkérdeztem hogy hívják.
- Maonak - mondta kedvesen.
Azután rengeteget edzettem, Mao egy nagyon erős ninja aki remekül is tanított engem. Iwagakuréban kezdtek jól alakulni a dolgok. Beiratkoztam az akadémiára és próbáltam beilleszkedni a társaim közé, a tanárom egy Edo nevű ninja volt. Próbált sokkmindent megtanítani nekünk. Végül eljött a vizsga napja. Egyáltalán nem izgultam,tudtam hogy mindent meg fogok tudni csinálni.
Mikor beléptem azt mondták nekem.
- Nos csinálj nekünk 3 klont.
Én végrehajtottam a kérésűket. Azután összesúgtak és az egyik azt mondta:
- Gratulálok, átjutottál.
- Büszkén léptem ki a teremből és megfogadtam, hogy betartom az ígéretem.

A hozzászólást Amado Raito összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 03 2011, 21:08-kor.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Amado Raito   Empty Re: Amado Raito

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Csüt. Dec. 23 2010, 19:51

Az Uchiha karakter indítását elutasítom! Ha van engedélyed, akkoris kevés ez az előtörténet, ha nincs, akkor nincs miről beszélni. ( és tudom hogy nincs. Sad )
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Danzou Hétf. Jan. 03 2011, 20:44

Alapból sok helyesírási hibád van. Ezen kívül Genin vizsgát csak úgy tehetsz, ha Akademéiára jártál, de te az előtörténetedben nem jártál Akadémiára.
Danzou
Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.