Mokuto Daisuke

2 posters

Go down

Mokuto Daisuke Empty Mokuto Daisuke

Témanyitás  Daisuke Vas. Jan. 02 2011, 13:41

Az új csapat!

Egy levélet kaptam a volt Akadémiai tanáromtól, hogy másnap menjek az akadémiára és keressem föl. Mivel fogalmam sem volt, hogy miért hivatott magammal vittem ninja felszerelésem is, biztos ami biztos. Az akadémiára belépve érdekes emlékek jöttek elő, melyeket gyorsan elhesegetve megkerestem a volt tanárom. Megtudtam, hogy elvállalt engem, vagy inkább egy csapatot, egy állítólag nagy tudású és tisztelt shinobi. Beléptem az ajtón, ahol már várt rám valaki. Alig nézett ki nállam idősebbnek. Ő lesz a tanárom? De hiszen alig lehet idősebb nálam, gondoltam erre először. Egy kisebb köszöntés után elmondta, hogy ismét beosztanak egy genin csapatba. Még az is kiderült róla, hogy a Hét Kardforgató küzül való, mármint az új tanárunk. Ez kissé meglepett, de örültem is neki, hiszen lesz valaki, aki segíthet a kardforgatás tanulásában. Ekkor belépett egy lány is az ajtón. Eléggé úgy köszöntötte a lányt, azaz Igi-t, hiszen így szólította, mintha már ismerték volna egymást, aztán még egy bókot is elejtett. Később az is kiderült, hogy Mabaroshi Ruken-nek hívják, és egy harmadik taggal együtt ő lesz a mesterünk. Aztán hirtelen köszönt az ajtó felé, de nem volt ott senki, ám pár másodpercel később belépett rajta egy Yume nevű fiú, ő lesz a harmadik tag. Ruken megkért mindenkit, hogy meséljen magáról. Én ugyan nem mondtam túl sok mindent.
Igi elmondta, hogy a ninjutsuban és a genjutsuban mondhatni egyáltalán nem jártas, viszont a taijutsuban kimondottan jó. A további mondandójából az jött le nekem, hogy egy agresszív és kiváncsi lánnyal van dolgunk.
Yume pedig elmondta, hogy a célja az, hogy ki akarja írtani az árulás minden formáját... Kis ember, nagy vágyakkal. Ez még az összes kagének sem sikerülhet, akármennyire is megerőltetik magukat.

A következő feladatunk az volt, hogy rajzoljuk le a csapatot úgy, ahogyan azt mi látjuk. Érdekes rajzok születtek, melyekből Ruken a következő észrevételeket vonta le:
"Daisuke-kun és Igi-san-nál is szerény kunoichink van középen, ami azt jelenti, hogy mindkettő szerint, ő egy olyan alkat, aki szeret középpontban lenni! Emellett Yume-kun saját magát rakta középre."
"Máskülönben a felállások szerint, aki bal oldalon helyezkedik el, aki minden két esetben is Daisuke azt jelenti, hogy ő inkább a háttérbe szorul melyet kifejez a rajza is, hiten háttal ábrázol mindenkit, míg a jobb oldali inkább irányító.. Igi–san-nál és Daisuke-kun-nál ez tökéletesen mutatkozik, de Yume-kun esetében más a dolog. Nála Igi-san alárendelt szerepet mutatott, mely azonban erőltetett, míg Dasiuke-kun a jobb oldalon található. A következtetésem alapján, Igi és Daisuke jó kifognak jönni, de Yume-kun lesznek problémák! Ő előretörő jellem, ami gondot okozhat, de mégis az ilyenek lesznek egy nap Kage-k!"
Tehát elvileg Igi-vel jól fogok kijönni... Érdekes, gondoltam erre mikor meghallottam ezeket a szavakat. Az utolsó mondata pedig kissé vicces volt, de még is igaz.
Igi valószínüleg felkapta a vizet azon, hogy Yume rajzán ő inkább alárendelt szerepet tölt be, ezért kihívta egy párbajra. A kihívást Yume el is fogadta, mikor már indultak volna kifelé a sensei egy egyszerű mozdulattal odakötözte az asztalhoz őket. Meg akartam ugyan én is állítani azt, akit elérek, de erre nem volt szükség sem idő.
Kaptak egy feladatot: ki kell szabadulniuk a dróthuzal szorításából. Hamarosan én is a földön találtam magam, és megkaptam szintén ugyan azt a feladatot. Először a Kawarimi no Jutsut akartam használni, de rájöttem, hogy az nem fog működni. Közben Igi és Yume is törték a fejüket, hamar rájöttek, ahogyan ebből én is, hogy egyszerű módszerekkel nem fognak tudni kiszabadulni. Megpróbáltam a chakrám irányításával eloldozni magam, ez kudarcba fulladt. Csak még jobban megszorult rajtam a kötél. Közben Igi-ék a is a Kawarimi no Jutsura gondoltak, de Ruken szolt neki, hogy az nem fog működni. Később Yume az én módszeremet próbálta alkalmazni, de ők is ugyan úgy jártak, megszorult a kötél szegény Igi-n.
Ezekután sokáig törtem a fejem, míg végre kiötlöttem valamit, nem az egész dróthuzalba kell vezetnem a chakrám, hanem egy bizonyos pontba, a kötésbe. Az, hogy ez mennyire fog működni, még nem derült ki...

Helszín: Ninja akadémia - Kirigaukre
Chakraszint: 100
Daisuke
Daisuke
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Vissza az elejére Go down

Mokuto Daisuke Empty Re: Mokuto Daisuke

Témanyitás  Karin Hétf. Jan. 03 2011, 20:08

Én meséltem, ezért tudom, hogyan teljesítettél, szóval, akkor kapsz...

+ 15 ch szintet erre a hónapra!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.