Kurotsuki Emi

2 posters

Go down

Kurotsuki Emi Empty Kurotsuki Emi

Témanyitás  Kurotsuki Emi Pént. Feb. 18 2011, 16:11

Nevem: Kurotsuki Emi
Országom: Villámok országa
Rangom: Genin
Korom: 14
Nem: lány
Vércsoportom: 0
Felszereléseim: 5 darab kunai, 5 darab shuriken, 1 darab fuuma shuriken, 10 darab senbon, katana, övtáska
Kinézetem:
-szemem: Barna színű a szemem.
-hajam: rövidhajam van amit befogtam és elöl meg a maradékot szérválasztottam.
-testalkatom: 164 cm magas és 50 kg vagyok
-ruhám: Egy fekete kesztyű és egy fekete kezeslábas amire egy piros trikót vetem fel. Amikor harcolok vagy edzek akkor egy vörös kendő van a szám elé kötözve.
-ékszerviseletem: Csak egy gyűrű a jobb kezemen található mutató ujjamon.
Jellemem: Egy makacskodó, nagyszájú és nagy önbizalommal rendelkező lány vagyok. Aki szereti a határait feszegetni és rivalizálni. Többnyire túl szoktam reagálni párdolgot de nem gondolom komolyan. Nem szeretek a fiúkról beszélni mint a töbi lány, hogy ki milyen jóképű és STB... Jóbban szeretem ha fiúk vesznek körbe mert az a normális számomra. Egyszóval tipikus fiús lány vagyok.
Előtörténetem:
Én és a családom: A nevem Kurotsuki Emi. Tizennégy éves lány vagyok aki szereti az állatokat de, a hüllőktől feláll a szőr a hátamon. Szeretek futni, verekedni és edzeni. Apám Kurotsuki Daisuke. Egy harminchat éves állatkereskedő Kumogakure no Satoban és sokat segíttetem neki a bolt körül mikor sok dolga volt. Anyám Yahami Anna. Harmincöt éves titkárnő egy nagyvállalatnál rend szerint alig van otthon. És persze a kistestvérem Kurotsuki Kai egy igazi hat éves bajkeverő, akire mindig én vigyáztam. A villámok országában lévő Kumogakure no Satoban élük, egy szerény házban ami közel van egy kis erdős részhez.

gyermekkorom: Amikor Kumogakure no Satoba költöztünk akkor még csak hat éves voltam és ott kelet hagyni a barátaimat. Anyám többször is próbált vigasztalni hogy ne aggódjak majd visszaköltözünk csak ideiglenes áthelyezés volt a cégnél. Hát igen ez a vissza helyezés sosem következettbe. A barátkozás nem igazán ment. Az itteni lányok nem akartak befogadni különösen egy lány volt nagyon ellenszenves Moegi. Ezért a fiúkhoz kötöttem jobban, vagyis Souske-hez aki bevitt az ö társaságába és nagyon jól elvoltunk. Idővel a sport iránt elkezdtem érdeklődni. Nem tartott el sokáig, hogy a ninja világ is elérjen a kezeivel. Mivel nagyon sokszor kértem meg őket, hogy had legyek ninja így belementek mondván hogy, hamar abbahagyom mert nem fog menni nekem. Az akadémia nagyon tetszett sőt még a legjobbat is kihozta belőlem. Lassan kezdtem a fiúk közt is a legjobb lenni. Majd nem is tudom, hogy miért de elkezdet érdekelni a Taijutsu. Sokat gyakoroltam és meg is érte. A határaimat feszegetve egyre jobb lett az állóképességem. Amikor nyolc éves lettem akkor született meg Kai a kistestvérem. Tíz éves koromra a Taijutsunak az alapjait nagyon jól eltudtam sajátítani de, ennek a többi teljesítményem látta a kárát. A jó tanulóból elég gyorsan lekerültem, de legalább a fizikai teljesítményem az jó maradt. Folyton egyensúlyoztam a bukás és a elégséges között de, mindig megcsináltam. Elég gyakran játszatom a pöffeszkedő nagyszájút de nekem így volt a jó. Persze ebből születtek rivalizálások de, így utólag vissza gondolva élveztem mert így nem unatkoztam.

A vizsgám: A vizsgám igen érdekesre sikerült. Minden azzal kezdődött, hogy Moegi elhitette Souskéval, a vizsga csak elméletből fog állni. Aki amint megtudta ezt, elkezdett engem keresni, merthogy nekem hetekre van szükségem az elméletek megtanulására. Sajnos megtalált és elmondta én meg mint őrült elkezdtem tanulni. Amikor hazaértem anyu azzal fogadott, hogy apával elutaznak egy kicsit és vigyázzak a kistestvéremre. Én beleegyeztem mert úgysem lehet olyan nehéz mint eddig, csak épen kiment a fejemből a vizsga. Amikor a szüleim elmentek akkor nekiláttam a szokásos felüléseknek, fekvőtámaszoknak és a rúgógyakorlatokhoz. amikor lement a nap és én kellően lefárasztatom magam akkor bementem a házba és lezuhanyoztam. Másnap reggel Souske meg kérdezte tőlem miközbe ittam.
- Na menyit tanultan Én meg ere megijedve kiköptem a vizet.
- Á! Kiment a fejemből.- mondtam kétségbe esve.
Ö meg csak gratulálni tudott, hogy elfelejtetem tanulni. "Összesen öt napom maradt vizsgáig össze kell szednem magam" Egész végig figyeltem az órákon és még a szünetben is tanultam. Egyszóval tanultam egész álló nap. Amikor haza értem a kistestvérem várt rám csuromvizesen. Én megijedtem mert, ha megfázik nem lesz elég időm tanulni.
- Jesszusom! Te meg mit csináltál? Pont most akarsz betegleni amikor fontos vizsgám lesz? Menj azonnal a szobádba és búj be az ágyba viszek majd nemsokára egy bögre forró teát. - mondtam dühösen csípőre tett kézzel. Amint elindult a szobájába, én akkor bementem a konyhába és odaraktam egy kevéske vizet főni a tűzhelyre. Miközben a teát csináltam, tanultam. Amikor megtanultam egy féloldalt sikeresen addigra már kész lett a tea. Felvittem a tesóm szobájába, és amikor beléptem a szobába hapcizott egy nagyot. "Na ez kész én már nem menekülök a bukás elől. Még csak az hiányzik, hogy elkapjam pont most." Oda ülök az ágyára és azt mondom.
- Mitől lettél csurom vizes?- kérdeztem meg már hideg fejjel.
//1 órával később//
Kimegyek a szobából és az előszobában ránézek az órára és 23:30-at mutat "Egész napom elment és alig haladtam valamit. Oh most tanulhatok egész este." gondoltam kétségbe esve és szomorúan. Másnap az iskolába késve értem be és még az órákon is elaludtam. Amit a tanárom nem nagyon tűrt el és kaptam egy külön házit a Genjutsu fogalmáról. Haza értem és a kistestvérem szolt a szobájából hogy beteg lett. "Na ezt jól megkaptam. Most gondoskodhatok róla is" Gondoltam már szinte összetörve. Teát csináltam a testvéremnek megtanultam és még az edzéseket is pár könyv társaságában meg még a büntetésből feladott fogalmazást mire ezeket megcsináltam addigra megint késő este lett. Az ágyam felé bukdácsolva ledőltem úgy ahogy voltam. Reggel amikor felkeltem azon kaptam magam, hogy megint elaludtam. "Ne már megint?" ránézek a naptárra és látom, hogy ma van a nagy nap. Gyorsan felöltözök és rohanok a suliba. Az osztályteremben érve látom hogy bent van a tanár.
- Remélem megérte hogy annyit tanultam napestig. Mondtam dicsekedve. Eközben oda nyújtottam neki a fogalmazást a Genjutsurol.
- Emi milyen tanulás? Harcolni fogtok a genin rangért. Mondta a tanár csodálkozva
- Mi?! De... A fáradságtól erőm nem volt befejezni a mondatot sem pedig vitázni.
"Mivel harminchat fős az osztály és én vagyok az utolsó öleti ezért van még időm összeszedni magamat."
- No! Gyerekek kezdjük is el.
Erre hozzám ül Moegi és ezt mondta.
- Nahát! Vajon kitehet róla, hogy azt gondoltad hogy vizsga lesz. Mondta gúnyosan és mosolyogva.
Nekem meg egyből le esett a helyzet és ettől egyből felébredtem. Hatalmas haragot éreztem talán ettől ébredtem fel nem tudom. A végén Moegivel kerültem össze végre megfizethetek a sok rosszért.
Végre a tettek mezejére léphetek és megmutathatom ki a jobb. Harci beállásba álltam és a kőkemény tekintettel nézek a szemébe.
- Most véged végre eldől ki lesz a nyertes! Ennek már ideje volt. Mondtam eltökélten mint aki tudná, hogy kinyer.
Felém vette az irányt és én is felé futottam. Az öklömet a fejem magasságába emelve vártam a pillanatot az ütésre. Hát erről röviden annyit hogy kicsattanó hatása volt. Amikor kellően közel voltam akkor sajna ö rúgott én meg gyorsan kivédtem ami sikerült. Majd megfogtam a lábát felemeltem és a jobb kezemmel arcon ütöttem. Annyira beleéltem magam nem is tűnt fel hogy már nem szorítom a lábát a bal kezemmel. Amit ö kihasználva arcon rúgott. A rúgástól hátra estem de a kezeimmel kitámasztva hasba rúgtam. A rúgás után már földre eshettem de, a levegőből felém dobbot három shurikent. Gyorsan félre gurultam nem is találta el semmimet csak a hajamat. A terem másik oldalán földet ért Moegi és én közben felálltam. Vagyis nem is mert, hogy guggolva vártam hogy támadjon frontálisan eközben a jobb kezemmel támaszkodtam ami ökölbe volt téve. Majd amikor a közelbe ért egy erős jobb horoggal állba kaptam. A levegőbe pedig megfordulva oldalba rúgtam. Ettől már felállni nem tudott és az a három csodálatos szó elhangzót.
- Emi, te nyertél.
Odamentem a tanárhoz és átvettem a fejpántot. A kezemmel egy V betűt formálva felugrottam és onnantól kezdve nem emlékszek semmire csak hogy otthon keltem fel az ágyamban. Azonnal felültem és a fejpánt ott díszelgett a szekrényen. "Remek nem álom volt!" Később anyu levágta a hajam mert a shuriken elégé tönkre tette. Innentől kezdve van rövid hajam.
Kurotsuki Emi
Kurotsuki Emi
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199

Vissza az elejére Go down

Kurotsuki Emi Empty Re: Kurotsuki Emi

Témanyitás  Sai Hétf. Feb. 21 2011, 01:13

Szia!
Egész kellemes a történet, bár meg kell jegyeznem egy aprócska dolgot (tudom, de na Very Happy pozitív kritikákból tanul az ember, nem igaz Smile ) Néha kevered a jelen és a múlt időt a fogalmazásodban, amikor ugyanarról az eseményről beszélsz, erre érdemes odafigyelni, hogy ne zavard meg a játékostársakat. ^^ Valamint a helyesírásod néhol tök jó, néhol meg hagy kivetnivalót maga után, van egy olyan érzésem, hogy olyankor elfáradtál, érdemes átolvasni feltöltés előtt még egyszer az irományod, és akkor elkerülhetők eme apró szépséghibák. A történet egyébként szerintem érzékletes és élvezhető, igaz a gyerekkorodról keveset írtál, és nagy hangsúly van a vizsgán, de mivel nekem tetszett, és megmosolyogtatott a sok probléma, ezért elfogadom ^^

Chakraszint: 100
Szint: D
Cash: 1400 Ryou
Jutsu: Alapjutsuk + Kyuuden no jutsu (a falu jutsuja - ha beírod az adatlapodra, az elsődleges elemed kötelezően villám lesz) valamint a jutalomjutsu: Kyaku kyaku, mivel taijutsuk iránt érdeklődik a karakter.

Írj adatlapot!
Jó játékot! ^^

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Kurotsuki Emi Empty Kurotsuki Emi

Témanyitás  Kurotsuki Emi Hétf. Feb. 21 2011, 06:56

Hali.
Köszi szépen! Very Happy És igen tényleg elfáradtam írás közben egy párszor. Igyekezni fogok, hogy ne zavarjam össze a csapattársaimat. Smile Csak játékosan az idegeire megyek nekik.Razz
Kurotsuki Emi
Kurotsuki Emi
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 199

Kurotsuki Emi Empty Re: Kurotsuki Emi

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.