-= Fórum Hírek = -

+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters

5 / 25 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Go down

-= Fórum Hírek = - - Page 5 Empty Re: -= Fórum Hírek = -

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 12 2012, 17:31

Üdvözlök mindenkit!
Lehet, hogy már észrevettétek, de van egy banner a Főoldalon középen. Arra megkérném minden játékost, hogy naponta amikor csak tud, kattintson rá. Ha ez megvan, akkor pedig a "clik Here to Enter" feliratra. Ez hozzásegíti az oldal a reklámozásához, hogy így még többen látogassanak el hozzánk és ha kedvük van, akkor velünk együtt játszanak.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Uchiha Itachi Csüt. Okt. 18 2012, 15:24

Szép napot kívánok minden kedves gundanozónak. Csupán egy olyan aprósággal jelentkeztem, hogy levetettem Senju Hashirama álarcát és egy számomra kedvesebb karakter bőrébe bújtam! Aki pedig nem más mint Momoichi Zabuza!
Köszöntem a figyelmet!
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Akasuna no Sasori Szer. Okt. 24 2012, 11:09

Üdvözletem!

Erre a rövid időre, amíg mesélek megszabadultam Kabuto bőrétől és újra egy kirigakurei karaktert(máshol Momochi Zabuza néven voltam/vagyok ismerős) választottam magamnak. Mivel Zabuza foglalt, a Robbantó kard tulajdonosát választottam magamnak. Tehát, robbantásra fel!
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Inaktív

Témanyitás  Hinata Csüt. Okt. 25 2012, 17:05

BINGÓ KÖNYV
Üdvözlet!
Első sorban most Jk karakterek kerültek be illetve néhány fejpénz módosításra került. És akiket elfogtak azok külön meglettek jelölve. Bekerültek nem játékos karakterek is ( NJK ).

FONTOS DOLOG AKIK A MÓDOSÍTÁS ELŐTT KAPTAK KÖNYVET AZOK MÉG A RÉGI ADATOKAT ISMERIK. MINDEN ILYEN SZEMÉLYT KI RENDELKEZIK BINGÓ KÖNYVEL KÉREM PM BEN JELENTKEZZEN.

Be került JK-k:

Donzo Yoroshiku

Funaki Hachiro

Hana Futakuchi

Mineiro Naro

Zoriko Akohi

Piros jelzés elfogva:

Katsutomo Goukan

Módosítás:

Hazukage Kurono
Fejpénz, veszélyeségi szint

Obotsu Ryu
Fejpénz

Hyuuga „Unazaki” Aikan

Fejpénz modositás

Nem játékos karakterek:

Manami Nao

Mitsuko Nori
Hinata
Hinata
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Témanyitás  Tobi Vas. Nov. 04 2012, 20:48

Hali!

Csupán jelezni szeretném, hogy én is karaktert váltottam, igaz újévre terveztem, de nem bírtam várni. Smile Nejiről öltöztem át Tobi ruháiba.

Tobi
Tobi
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Nem túl sok...

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Vas. Nov. 25 2012, 19:49

A mai naptól fogva engem lehet zargatni az állatok kódexeinek ügyeivel.
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 27 2012, 16:22

Figyelem!

Megkérem az Összes Játékost, hogy minden egyes karakterükről, amelyet a jövő Évben (2013) aktivizálni akarnak, (vagy legalább heti egyszer fent akarnak majd lenni velük a Gundanon) küldjenek nekem egy listát róluk, bármely karakterükkel. Lényeg, hogy a listában minden aktív Multi [Ha valaki nem tudja mi az, az olvassa el a szabályzatot] szerepeljen. Erre Maximum egy Hónapotok van. Ezzel az oldalfejlesztésben segítetek a Ninja Tanácsnak, valamint a későbbi esetleges nagyobb Fórumkalandok betervezésében. Tehát kötelezően el kell küldeni nekem, ez nem kérés. Várom az Üzeneteket!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Dec. 24 2012, 14:13

Kedves játékosok!

Szeretnék az oldal adminjai nevében mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni, sok beiglivel, vidámsággal és szeretettel.

-= Fórum Hírek = - - Page 5 Konoha%20-%20Merry%20Christmas
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Sai Szer. Dec. 26 2012, 14:49

Fontos kérés!

Kedves játékosok! Szeretnék megkérni mindenkit, aki valamilyen élményt ír, hogy - bár kedves dolog - de ne köszönje meg az elbírálást/ellenőrzést plusz új postban, helyette inkább pü-ben tegye meg ezt, mert így néha elvesznek élmények, amelyek azért felejtődnek el, és nem kerülnek leellenőrzésre, mert nem tűnik furcsának, hogy a sorban lejjebb játékosok posztja az utolsó egy-egy élményes topicban. Ezt elkerülendő szeretnélek kérni titeket erre, azaz, hogy ne ott köszönjétek meg, mert így könnyebben átláthatóvá válik majd, hogy ahol mesélőé az utolsó post, az le lett ellenőrizve, míg ahol nem, ott még ellenőrzésre vár valami munka.
Előre is nagyon szépen köszönöm ennek a figyelembe vételét! ^^
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Dec. 28 2012, 19:16

Sunagakure kódexe bővítésre került, és teljes terjedelmében felkerült a bábokról szóló ismertető. Ha esetleg valakinek van még valami észrevétele vele kapcsolatban, nyugodtan írjon nekem ^^
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Dec. 31 2012, 16:24

Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy év, amelyet együtt tölthettünk, s bízom benne, hogy olyan év kezdődik, amelyet ismét majd egymás társaságában töltünk, s amelyben újabb kalandokban lesz részetek.
Nem vagyok a szavak embere, nem fogok összeírást sem készíteni, hogy miről is szólt a 2012-es év, felesleges a számvetés, kívánok minden jót, de legfőképp, hogy ma csapjatok hatalmas bulit, holnap meg pihenjétek ki a fáradalmakat, hogy újult erővel kezdjetek az új évnek.

Mind minden év végén, most is pár általánosan érvényes "változást" ismertetnék Very Happy
- minden karakter egy évvel idősebb lett
- minden ninja karakter választhat magának ajándékként egy elemtelen jutsut (sima ninjutsu vagy taijutsu - természetesen olyan, ami nem engedélyköteles), amely belefér a chakrakészletébe
- minden klán kap jutalmul 50.000.000 Ryout a klán felszereléseinek fejlesztésére
- minden civil szintén kap 1.000.000 Ryout, amivel a saját kis vállalkozását fejlesztheti (illetőlegesen, ha valakinek olyan civile van, amelynek ez nem segítené a vállalkozását, az nyugodtan írjon pü-t, ha van ötlete, mi legyen az ajándéka, azzal, ha nincs ötlete, akkor csak simán, és kitalálunk neki valamit, ami hasznos lehet ^^)

Boldog új évet!

A staff

Ui.: Jogos kérdés utáni kiegészítés: természetesen a szervezetekre is érvényes a klánokra kiírt jutalom ^^'
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Csüt. Jan. 03 2013, 12:52

Achtung! Achtung!

Új képzés a képzések topicban, a vágány mellett kérjük, vigyázzanak! Very Happy

Sai - igen, épp nincs magánál XD
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jan. 06 2013, 18:14

Üdv Mindenkinek!

Mivel rengeteg mesélésem van és nem tudom mindet észben tartani, így ha a kéthetes határidőn belül nem írok valakinek, akkor az nyugodtan írjon Pü-t és zaklasson ahol tud ^^ Hajlamos vagyok elfelejteni ezeket, ha nem látom minden nap azt, akinek írnom kellene.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Jan. 12 2013, 01:19

Kedves játékosok!
Újabb szerepjátékos oldallal bővült a társoldalaink listája:

-= Fórum Hírek = - - Page 5 Sword-11

Magyarország első "Sword Art Online" fórum alapú szerepjáték oldala. Ha érdekel a manga/anime világa, vagy egy jó társaság része szeretnél lenni, ne habozz, tárt karokkal várunk! Gondosan kialakított pontrendszer, felszerelés rendszer, izgalmas helyszínek, küldetések és még sok más vár rád oldalunkon.

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jan. 13 2013, 10:41

Üdv ismét!
A gépemről sikeresen eltűnt (Egy saját hibám miatt ><) az összes felírt meséléshez használt jegyzetem és azoknak a listája is akiknek mesélek. Így kérek mindenkit akinek ígértem mesélést, vagy folyamatban van egy, vagy lezárásra vár, az írjon nekem egy Pü-t. Előre is köszönöm.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Jan. 28 2013, 09:28

Igen, Üdv újra!
Úgy látom megszokott hír lesz az, hogy nem igen van időm írni ><

Mivel most eléggé összejöttek a dolgok, így egyre kevesebb időm van írni. A Gundannal folyamatosan foglalkozom és gyűjtöm az anyagokat és csinálom amit kell, viszont a mesélés háttérbe szorul. Így az, aki nem annyira türelmes, az keressen nyugodtan magának más mesélőt. Akik érintettek:

- Saito&Yoh (A Ti meséléseteket befejezem mindenképp)
- Mineo&Kensei (A Ti meséléseteket átadtam Sai-nak)
- Daizo (A Te mesélésedet is befejezem mindenképp)
- Fórumkaland Tisztogatás (Titeket természetesen viszlek tovább)
- Hateshi (A Te mesélésedet is folytatom)
- Abakura Djuka Ryuu (Ha gondolod kereshetsz másik mesélőt, amíg ez nem történik meg addig mesélek neked)
- Sei (Téged lassan viszlek még tovább az NJK képességeinek kijátszása miatt)
- Hiraku (Téged is vinnélek tovább viszont nincs annyi időm, így ha türelmes vagy akkor viszlek, ha nem annyira akkor kereshetsz másik mesélőt)
- Aokaze csapat (Titeket is viszlek tovább)
- Nobu&Ina (Titeket is szeretnélek tovább vinni, azonban ha a tempóm nem javul akkor kereshettek másik mesélőt)
- Kitsumo (Megígértem, hogy viszlek téged is, azonban ha a tempóm nem fog megjavulni akkor kereshetsz másik mesélőt)
- Kinshu (Megígértem neked is a mesélést, szóval folytatom, de ha nem jó a tempóm, akkor kereshetsz másik mesélőt)

Természetesen senkit nem kötelezek arra, hogy mindenképpen Én meséljek nekik, azonban ezt a két hetes korlátot nem tudom tartani ennyi embernél, plusz az oldalfejlesztésnél és játéktervezésnél, plusz a magánéletemnél. Akik tehát más mesélőt keresnek, azok írjanak nekem egy pü-t.
Köszöntem a figyelmet!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Darui Vas. Feb. 03 2013, 19:45

Figyelem.

Ezennel bejelentem, hogy az oldalunk, azaz a Naruto Gundan egy újabb helyett lépett előre az FRPG Top Sites oldalán. Ez annak köszönhető, hogy a szorgos játékosok minden nap többször kattintottak a fent látható linkre. Ezért szeretném megköszönni a Ninja Tanács nevében is a bizalmatokat és hogy voksoltatok ránk. Eme köszönetnyilvánítás jeléül boldog boldogtalan játékos, legyen az aktív, vagy inaktív, megjutalmazzuk teljes egész +5 chakrával Smile Ennek fényében megkérek mindenkit, hogy írja fel az adatlapjára és a jutalmak között tüntesse fel ezt. A miniadatlapok hamarosan módosulnak.
Ne feledjétek, kattintsatok minden nap ránk, hogy még jobb hely legyen az oldalunk, amit úgy szeretünk Smile

Üdvözlettel: Ninja Tanács
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Darui Hétf. Feb. 04 2013, 20:36

Figyelem Kedves Gundanlakók!

Két bejelenteni valóval is szolgál ok számotokra, méghozzá, hogy a mai naptól kezdve Mifune helyett Darui néven fogom végezni mindennapos feladataimat az oldalon. Nyugodtan fordulhattok hozzám kérdésekkel, felvetésekkel, ötletekkel, mindent szívesen látok. Mesélés terén továbbra is a jutsuk tanítását viszem csak Smile
Másik bejelenteni valóm pedig az, hogy a mai nappal megnyitja kapuit a Gundan Kaszinó, ahol Fogadásokkal, Versenyekkel, Lottókkal tehetitek érdekesebbé itt töltött időtöket, valamint növelhetitek pénzbevételeteket.
A Kaszinó szabályzatát és leírását megtaláljátok a Kaszinó boardon belül, vagy ha csak egyszerűen >>Ide Kattintotok<< Természetesen ha valami szabály nem tiszta, vagy pusztán "kötekedni" van kedvetek, keressetek meg Pm-ben vagy chaten Wink

#No2: Figyeljetek oda javaitokra és szerezzetek belőle össze minél többet, mert hatalmas szükség lesz rá a közeljövőben Wink

Üdvözlettel: Darui és a Ninja Tanács Smile
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Darui Csüt. Feb. 07 2013, 13:14

Figyelem! Újabb hír kerül közlésre Smile

A Hívd ki és harcolj! topic, mely eddig a Csevegőn belül foglalt helyet, áthelyeztem a Kaszinó részlegbe. Ezentúl az a topic arra fog szolgálni, hogy a játékosok ellenfeleket keressenek maguknak, tehát ott csakis kihívások lesznek, a harcok a Fogadáson belül lesznek levezetve és a lezárultakor, az archívumban rögzítve lesz.
Ám ez nem az egyetlen változtatás! Hogy kicsit kedvet csináljak a számotokra a kihívásokhoz és a játékon kívüli harcokhoz, a játékosok, minden egyes befejezett harc után chakrát kapnak jutalmul, melyet felírhatnak az adatlapjukra. A kapott chakra játékosonként változó lehet, ez többnyire attól függ, hogy milyen minőségű postokat írtok, hogyan harcoltok, taktikáztok és még egyéb tényező is közrejátszik. A kapott chakra D-S szintű játékostól függően, 10 és 50 chakra között mozog. Ez persze nem azt fogja jelenteni, hogy a D szintűek csak 10 chakrát kaphatnak Smile

Készítsétek fel magatokat, szerelkezzetek fel jó alaposan és Spuri harcolni!
Üdv: Ninja Tanács
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Feb. 08 2013, 19:02

Üdv!

+1 Mesélővel bővültünk. Kakashi újra "munkába állt" így lehet tőle is kérni meséléseket.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) Szomb. Feb. 09 2013, 20:09

Yooooooo!

Sajnálatomra mondom, hogy csak érdektelen hír következik egy egyszerű Henge no Jutsuról. Azt kell mondjam, hogy a bennem rejlő hiperaktivitás rohamos sebességgel kiapadt, és a Gai-ból áradó energia is csak néha látogat meg. Így tehát úgy éreztem, nem rabolnám tovább eme karakter nagyszerűségét. Elnézést kérek mindazoktól, akiket sikerült megzavarnom. Mostantól - és véglegesen -, kedvenc karakterem bőrébe bújva mesélek tovább, hogy együtt alakítsuk a Gundan történelmét.

U.I.: A feljebb lévő híreket és a Gundan történelmére vonatkozó híreket is tessék olvasni!

Gai voltam, Kakuzu vagyok!
Kakuzu (Inaktív)
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Témanyitás  Uchiha Itachi Szomb. Feb. 09 2013, 21:04

Sziasztok!

Kedves Gundanozók levetem Zabuza jelmezét és egy másik nagyon kedves karakter álarcát öltöm magamra. Mostantól Uchiha Itachi személyében találtok meg!

Köszönöm a figyelmet.
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Sai Vas. Feb. 10 2013, 22:14

Kakashi prezentálásában újabb képzés a Képzések topicban Szél eleműeknek! Smile
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Feb. 11 2013, 00:04

Újabb változások (igazából csak segédlet, amit szeretnék, ha figyelembe vennétek az adott élménytípusoknál. mindenhol az adott szabályzatba tettem segédletet, amelyet olvassatok el, és tartsatok meg, mert ezentúl azt is figyelni fogjuk, a kellő hosszúság megvan-e!
Tanulások felépítése
Kalandok felépítése
Küldetések felépítése

(mindenhol értelemszerűen a lap alján van a kiegészítő segédlet, amelytől logikusan el lehet térni, de az arányokat tartsuk, ahogy a követelményként meghatározott sor/szószámot! Ugyanígy hasonlóan igyekezzünk felosztani a pályázat részbe betett pályamunkákat is.)

Valamint igyekezzünk ne vegyíteni a kategóriákat, és ne akarjunk burkoltan vagy nyolcféle dolgot fejleszteni egy élményen belül!
Köszönöm a figyelmet ^^
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Hétf. Feb. 11 2013, 17:28

Mint láthatjátok, ismét munkába állok. Őszintén szólva a tanulások lemesélésére orientálódnék a játéktéren, így ezzel kapcsolatban nyugodtan lehet PM-et írni.
Valamint folyamatosan és legtöbbször párhuzamosan is fogok Képzéseket tartani, törekedve arra, hogy minden nemzet tagja, valamint a vándor ninják is egyenlő esélyekkel vehessenek részt, de az Elveszett báránykáknak is tudunk találni megoldást.
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 25 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.