-= Fórum Hírek = -
+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
16 / 25 oldal
16 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Re: -= Fórum Hírek = -
Ismételten újraindult az FRPG Toplista, kérünk mindenkit, hogy Kattintsatok és nyomjátok minden nap! De nem akarok sokat írni, Koizumo posztját másolnám ide nektek!
Tehát a főoldalon felül lévő Banner-re kattintsatok minden nap (12 óra elteltével újra lehet) majd nyomjatok rá a "Click Here to Enter!" feliratra és kész is! Hajrá, Hajrá!
Ui.: Most nem ígérünk nagy jutalmakat és hasonlókat, így a mézesmadzagot nem húzzuk el előttetek, csupán megkérünk a szavazásra. Ez persze nem zárja ki, hogy később a mi bőkezű Főadminunk nem fog jutalmazni. ^^
Régen Chen hordozta a Tűz akaratát, de most át kell vegyem a helyét. Újraindult az frpg-s szavazás, és a jelenlegi állásunk:
- Naruto Gundan - 16
- A toplistát vezető Lanawin - 40
Emlékszem, amikor majdnem kétszázas hátrányt hoztunk be, feleennyi userrel. Sokan vagyunk aktívak, úgyhogy csak annyit szeretnék kérni, amint felmentek Gundanra, erőszakoljátok meg a kurzorral azt a kis Gandalfot, avagy a top sites bannert odafenn. Hadd ne kelljen említenem az előkelő pozíciókért járó kiemelkedő ajándékokat, ha ez a legmotiválóbb A cél: 1000 In elérése, a rendszer IP alapú, tehát mehet telóról, másik telefonról, céges gépről, saját gépről, meg mindenről (indukciós főzőlappal a béna top sites nem kompatibilis )
*Koi voltam ^^
[2016.06.15. 14:57
Kis állapotfrissítés: mióta ezt kiírtam, a Gundannak 33 Inje, míg a Lanawinnek 42-je van. Tehát mi 17-et, ők csak 2-t tornásztak fel.]
Tehát a főoldalon felül lévő Banner-re kattintsatok minden nap (12 óra elteltével újra lehet) majd nyomjatok rá a "Click Here to Enter!" feliratra és kész is! Hajrá, Hajrá!
Ui.: Most nem ígérünk nagy jutalmakat és hasonlókat, így a mézesmadzagot nem húzzuk el előttetek, csupán megkérünk a szavazásra. Ez persze nem zárja ki, hogy később a mi bőkezű Főadminunk nem fog jutalmazni. ^^
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Dicsértessék! Reményeim szerint idén megvalósulhat egy több napos Gundan találkozó, bővebb információt itt találhattok: 2016 Gundantábor
Hidan- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint: ⎊
Sziasztok!
Érdemes elolvasni a fentebbi hírt, mert mindenki örülne neki, ha sikeresen be tudnánk hörrenteni ezt a kis Gundan Tábort.
A másik dolog, amiért most írok, hogy ha Augusztus elsejéig megtartjuk első helyünket az frpg top siteon, illetve ha továbbra is felfelé menetelünk az frpg.hu-n, akkor az említett dátummal egy kis jutalmat osztok majd ki. Tehát arra kérek mindenkit, aki szeretne némi könnyen jött chakrához jutni, hogy kattintson aktívan minden nap!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Érdemes elolvasni a fentebbi hírt, mert mindenki örülne neki, ha sikeresen be tudnánk hörrenteni ezt a kis Gundan Tábort.
A másik dolog, amiért most írok, hogy ha Augusztus elsejéig megtartjuk első helyünket az frpg top siteon, illetve ha továbbra is felfelé menetelünk az frpg.hu-n, akkor az említett dátummal egy kis jutalmat osztok majd ki. Tehát arra kérek mindenkit, aki szeretne némi könnyen jött chakrához jutni, hogy kattintson aktívan minden nap!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Sziasztok!
Egy felmérést szeretnék elindítani. Ezért arra kérek MINDENKIT, aki érez magában vállalkozó szellemet, hogy írjon nekem, méghozzá a hamarosan feltüntetésre kerülő témában. Tavaly ilyenkor, azaz 2015. Június 25-én Rikudou Sennin átadta nekem a főadminisztrátori pozíciót. Igen, a szemfülesebbek már észrevehették, hogy majdnem egy éve. Egy év hosszú idő, sok változásra ás változtatásra van lehetőség ez idő alatt.
Arra vagyok kíváncsi, hogy Ti hogyan éltétek meg ezt az évet. Nyílván a Gundan szintjén. Arra kérlek titeket, hogy írjátok meg nekem Privát Üzenet formájában, hogy mennyi és milyen jellegű változást láttok. Hogy érzitek: szervezettebb lett-e a Staff, hatékonyabban működik a mesélési rendszer? Pozitív írányba indultak el a szabályváltoztatások?
Ilyen és ehhez hasonló visszajelzésekre lenne szükségem ahhoz, hogy ki tudjam értékelni magamban ezt az évet és, hogy felmérjem az ígényeket. Természetesen olyanok is írjanak, akik csak pár hónapja, vagy hete vannak itt. Minden véleményre kíváncsi vagyok. Ez titkos lesz, nem kell aggódnotok. Tehát a szöveget lehet, hogy felhasználom Staff topicon belül, de azt, hogy kitől jött, azt nem mondom el senkinek.
A teljesség igénye nélkül azért nézzük át ezt az évet:
Új tisztségek tűntek fel, régiek tűntek el. Új Staff tagok bukkantak elő. A Játékos Mesélők tábora népesebb lett, sőt egy átfogó felvétel is volt, ami sajnos nem azt a hatékonyságot hozta, amit vártam tőle - kevesen ragadtak meg a JM csapatban. A Háborúban több front lezajlott és újak nyíltak meg. Új leírások születtek, új szabályok alkotódtak meg, mindeközben néhány régi átírásra, fejlesztésre került. Rengeteg új játékossal gazdagodott egyre népesebb csapatunk.
Rengeteg változtatás történt és még annyi ötlet zsong a Staff berkein belül!
Megírtam, hogy mi történt eddig. Azt is meg fogom írni, hogy mit akarunk még véghezvinni, ehhez azonban előbb szükségem van bizonyos visszajelzésekre.
Várom a leveleket és köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Egy felmérést szeretnék elindítani. Ezért arra kérek MINDENKIT, aki érez magában vállalkozó szellemet, hogy írjon nekem, méghozzá a hamarosan feltüntetésre kerülő témában. Tavaly ilyenkor, azaz 2015. Június 25-én Rikudou Sennin átadta nekem a főadminisztrátori pozíciót. Igen, a szemfülesebbek már észrevehették, hogy majdnem egy éve. Egy év hosszú idő, sok változásra ás változtatásra van lehetőség ez idő alatt.
Arra vagyok kíváncsi, hogy Ti hogyan éltétek meg ezt az évet. Nyílván a Gundan szintjén. Arra kérlek titeket, hogy írjátok meg nekem Privát Üzenet formájában, hogy mennyi és milyen jellegű változást láttok. Hogy érzitek: szervezettebb lett-e a Staff, hatékonyabban működik a mesélési rendszer? Pozitív írányba indultak el a szabályváltoztatások?
Ilyen és ehhez hasonló visszajelzésekre lenne szükségem ahhoz, hogy ki tudjam értékelni magamban ezt az évet és, hogy felmérjem az ígényeket. Természetesen olyanok is írjanak, akik csak pár hónapja, vagy hete vannak itt. Minden véleményre kíváncsi vagyok. Ez titkos lesz, nem kell aggódnotok. Tehát a szöveget lehet, hogy felhasználom Staff topicon belül, de azt, hogy kitől jött, azt nem mondom el senkinek.
A teljesség igénye nélkül azért nézzük át ezt az évet:
Új tisztségek tűntek fel, régiek tűntek el. Új Staff tagok bukkantak elő. A Játékos Mesélők tábora népesebb lett, sőt egy átfogó felvétel is volt, ami sajnos nem azt a hatékonyságot hozta, amit vártam tőle - kevesen ragadtak meg a JM csapatban. A Háborúban több front lezajlott és újak nyíltak meg. Új leírások születtek, új szabályok alkotódtak meg, mindeközben néhány régi átírásra, fejlesztésre került. Rengeteg új játékossal gazdagodott egyre népesebb csapatunk.
Rengeteg változtatás történt és még annyi ötlet zsong a Staff berkein belül!
Megírtam, hogy mi történt eddig. Azt is meg fogom írni, hogy mit akarunk még véghezvinni, ehhez azonban előbb szükségem van bizonyos visszajelzésekre.
Várom a leveleket és köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Üdvözlet!
Itt várom minden játékos reakcióját, akit érint a dolog: http://narutohun.niceboard.org/t2306p25-felbeszakadt-meselesek#51023
Itt várom minden játékos reakcióját, akit érint a dolog: http://narutohun.niceboard.org/t2306p25-felbeszakadt-meselesek#51023
Adatlap
Üdvözlet!
Az itt leírt kérést kötelezően hajtsátok végre és persze megköszönjük! ^^
http://narutohun.niceboard.org/t3043-nepszamlalas-2016
Az itt leírt kérést kötelezően hajtsátok végre és persze megköszönjük! ^^
http://narutohun.niceboard.org/t3043-nepszamlalas-2016
Adatlap
Üdv mindenkinek!
Fontos hírt kell a Gundan népének tudtára adnom. Igaz, már egy hete húzódik a bejelentés, ezért elnézést is kérek, de mint azt a hiányzásokba kiírtam, nem volt lehetőségem net elé kerülni. De nem is ez a lényeg, hanem a hír, amit hoztam Nektek!
Inuzuka Tsume a mai naptól kezdve a Naruto Gundan Adminisztrátora! Ezentúl kérlek titeket, kezeljétek a továbbiakban ennek megfelelően. ^^ Mint adminisztrátor, természetesen lesz beleszólása a játéktechnikába is, tehát ilyen írányú kérdéseket is intézhettek hozzá, de nem ez lesz az Ő igazi feladatköre. Elsősorban a mesélői csapatot fogja kooperálni, ám nem véletlen, hogy Adminisztrátor lett. Meglátásai és kreatív ötletei egyértelműen a Gundan és népének hasznára válnak! Kérlek, üdvözöljétek Őt új feladatkörében méltóképpen!
Köszönöm a figyelmeteket és további szép napot kívánok;
Shimura Danzou!
Fontos hírt kell a Gundan népének tudtára adnom. Igaz, már egy hete húzódik a bejelentés, ezért elnézést is kérek, de mint azt a hiányzásokba kiírtam, nem volt lehetőségem net elé kerülni. De nem is ez a lényeg, hanem a hír, amit hoztam Nektek!
Inuzuka Tsume a mai naptól kezdve a Naruto Gundan Adminisztrátora! Ezentúl kérlek titeket, kezeljétek a továbbiakban ennek megfelelően. ^^ Mint adminisztrátor, természetesen lesz beleszólása a játéktechnikába is, tehát ilyen írányú kérdéseket is intézhettek hozzá, de nem ez lesz az Ő igazi feladatköre. Elsősorban a mesélői csapatot fogja kooperálni, ám nem véletlen, hogy Adminisztrátor lett. Meglátásai és kreatív ötletei egyértelműen a Gundan és népének hasznára válnak! Kérlek, üdvözöljétek Őt új feladatkörében méltóképpen!
Köszönöm a figyelmeteket és további szép napot kívánok;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Sziasztok!
Újabb nap, újabb örömhír!
Ayanokoji Takashi beállt a Játékos Mesélők csapatába, így mostmár hozzá is fordulhattok, amennyiben játszani szeretnétek. Egyelőre tanulásokat még nem mesélhet, így ilyen jellegű kéréssel ne keressétek. Fogadjátok örömmel és bíztatással, Én mindenképpen így teszek!
Hajrá Takashi és további szép napot mindenkinek!
Shimura Danzou!
Újabb nap, újabb örömhír!
Ayanokoji Takashi beállt a Játékos Mesélők csapatába, így mostmár hozzá is fordulhattok, amennyiben játszani szeretnétek. Egyelőre tanulásokat még nem mesélhet, így ilyen jellegű kéréssel ne keressétek. Fogadjátok örömmel és bíztatással, Én mindenképpen így teszek!
Hajrá Takashi és további szép napot mindenkinek!
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Üdvözletem!
Ma sem maradtok Danzou féle hír nélkül. Prrrrrrrr-prrrrrrrrrr *dobpergés* prrrrrrrrr-prrrrrrrr!
A mai napon különleges esemény kihírdetése jutott nekem! Felkértem Senju Tobiramát, hogy lépjen be a Staff berkeibe és Ő igent mondott! Fogadjátok örömmel és tisztelettel. Ritka esemény, hogy a Staff kiválaszt valakit, akit beemel maga közé. Most ez megtörtént, mert Tobirama komoly eredményeket ért el a játékban. Kilétét, amíg másképpen nem határoz, fedje jótékony homály, hogy munkája és ne a személye alapján ítéljék meg Őt a Gundan lakói.
Én személy szerint sok sikert kívánok neki és ádáz, epikus kalandokat!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Ma sem maradtok Danzou féle hír nélkül. Prrrrrrrr-prrrrrrrrrr *dobpergés* prrrrrrrrr-prrrrrrrr!
A mai napon különleges esemény kihírdetése jutott nekem! Felkértem Senju Tobiramát, hogy lépjen be a Staff berkeibe és Ő igent mondott! Fogadjátok örömmel és tisztelettel. Ritka esemény, hogy a Staff kiválaszt valakit, akit beemel maga közé. Most ez megtörtént, mert Tobirama komoly eredményeket ért el a játékban. Kilétét, amíg másképpen nem határoz, fedje jótékony homály, hogy munkája és ne a személye alapján ítéljék meg Őt a Gundan lakói.
Én személy szerint sok sikert kívánok neki és ádáz, epikus kalandokat!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Üdv!
Senju Tobirama alakjában jelenek meg az oldalon, mint új staff. Ugyan nem vagyok itt régóta, de remélem elégedettek lesztek munkásságom minőségével, aktivitásával továbbra is. Remélem mindenkivel meg lesz a közös hang és együtt igényes, izgalmas kalandokat fogunk átélni! Kérdéseitek, felkéréseitek megtiszteltetésnek veszem, azokra a legnagyobb odafigyeléssel, legjobb tudásommal fogok reagálni. Nyugodtan zaklassatok, a nap 24 órájában próbálok aktív lenni.
Köszönöm, hogy itt lehetek és köszönöm a bizalmat, ami nélkül, most nem írnék ide, mint újdonsült mesélő! ^^
Senju Tobirama alakjában jelenek meg az oldalon, mint új staff. Ugyan nem vagyok itt régóta, de remélem elégedettek lesztek munkásságom minőségével, aktivitásával továbbra is. Remélem mindenkivel meg lesz a közös hang és együtt igényes, izgalmas kalandokat fogunk átélni! Kérdéseitek, felkéréseitek megtiszteltetésnek veszem, azokra a legnagyobb odafigyeléssel, legjobb tudásommal fogok reagálni. Nyugodtan zaklassatok, a nap 24 órájában próbálok aktív lenni.
Köszönöm, hogy itt lehetek és köszönöm a bizalmat, ami nélkül, most nem írnék ide, mint újdonsült mesélő! ^^
Senju Tobirama- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Felhívnám a figyelmet erre az ártáblázatra: http://narutohun.niceboard.org/t2708-a-ryo-tortenete-tortenelme
Ha Élményt írtok, vagy mesélővel játszotok, akkor ehhez viszonyítsátok a karakterek kiadásait!
Adatlap
A Macskák Kódexe bővítve lett!
Adatlap
Kedves Játékosok!
Ma és az elkövetkezendő pár napban a szabályzat frissül, modernizálódik. Egyelőre nem számít majd biztos informálódási pontnak, mert szerkesztés alatt áll. Arra kérek MINDENKIT hogy ez idő alatt, ha fontos kérdés merül fel, akkor a Staff tagjaihoz forduljatok kérdéseitekkel, vagy pedig a KÉRDÉSEK topicban tegyétek fel azokat.
Amint a fejlesztés befejeződik, azonnal tájékoztatlak benneteket.
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Ma és az elkövetkezendő pár napban a szabályzat frissül, modernizálódik. Egyelőre nem számít majd biztos informálódási pontnak, mert szerkesztés alatt áll. Arra kérek MINDENKIT hogy ez idő alatt, ha fontos kérdés merül fel, akkor a Staff tagjaihoz forduljatok kérdéseitekkel, vagy pedig a KÉRDÉSEK topicban tegyétek fel azokat.
Amint a fejlesztés befejeződik, azonnal tájékoztatlak benneteket.
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Kedves Játékosok!
A mai napon (estén?) azon hírt kell közzé tennem a Gundan hasábjain, hogy Kenta Koizumo újra magára ölti a JM-ek szivárványos palástját. Ezen túl Őt is kereshetitek, amennyiben kalandozni szeretnétek. A feltételekről, részletekről nála tudtok érdeklődni. Mindenesetre... egy újabb konohai a JM-csapatban.
Sok sikert kívánok Koizumonak, Nektek pedig további szép estét;
Shimura Danzou!
A mai napon (estén?) azon hírt kell közzé tennem a Gundan hasábjain, hogy Kenta Koizumo újra magára ölti a JM-ek szivárványos palástját. Ezen túl Őt is kereshetitek, amennyiben kalandozni szeretnétek. A feltételekről, részletekről nála tudtok érdeklődni. Mindenesetre... egy újabb konohai a JM-csapatban.
Sok sikert kívánok Koizumonak, Nektek pedig további szép estét;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Új verseny került kiírásra egy rendhagyó és igencsak nagy főnyereménnyel!
http://narutohun.niceboard.org/t3095-a-tortenetem-vege
http://narutohun.niceboard.org/t3095-a-tortenetem-vege
Adatlap
Kedves Játékosok/Staff tagok!
A SZABÁLYZAT (kattints rá) frissült, modernizálódott. Kérek MINDENKIT, hogy olvassa át, mert kerültek bele új dolgok, miközben régieket eltávolítottam. Ha kérdésetek van, akkor fordulhattok a szabályzat megfelelő pontjához, a logikai hibák eltávolításra, javításra kerültek.
Minden egyéb szabály, mely a külön topicokban szerepel, még nem került frissítésre, ezért azokat még NE használjátok!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
A SZABÁLYZAT (kattints rá) frissült, modernizálódott. Kérek MINDENKIT, hogy olvassa át, mert kerültek bele új dolgok, miközben régieket eltávolítottam. Ha kérdésetek van, akkor fordulhattok a szabályzat megfelelő pontjához, a logikai hibák eltávolításra, javításra kerültek.
Minden egyéb szabály, mely a külön topicokban szerepel, még nem került frissítésre, ezért azokat még NE használjátok!
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Kedves Játékosok!
Sikerült elérni a kitűzött célt, első helyünket megtartottuk a listán. Szeretném ezt Nektek megköszönni és meg is ragadom az alkalmat, hogy ezzel együtt gratuláljak is. Szép eredmény, mely' csak az aktivitás és közösség erejének köszönhetően jöhetett létre!
Mint említettem, van valami, amit ezért cserébe jutalom gyanánt felajánlok. Az érdeklődés fenntartása végett, most Ti választjátok ki a felsoroltakból, hogy mit ígényeltek.
Három lehetőség van:
1.) +15 ch egy karakternek
2.) + 25000 Ryou egy karakternek
3.) +1 multi karakter indítása - a szabályzat megkerülésével. ( A szabályok nagyjából ennek megfelelőek:UPSZ )
Itt tudjátok kérvényezni a jutalmat, erre egészen pontosan augusztus utolsó napjáig van lehetőségetek:
http://narutohun.niceboard.org/t3112-2016-08-frpg-top-sites-jutalom#52185
Üdvözlettel;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Sziasztok!
Új "nemzeti küldetés" került kiírásra a megfelelő topicban, részvételi feltételek gyakorlatilag nincsenek, bárki jöhet! Részletek a szokásos helyen!
Új "nemzeti küldetés" került kiírásra a megfelelő topicban, részvételi feltételek gyakorlatilag nincsenek, bárki jöhet! Részletek a szokásos helyen!
Pein- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...
A Világ Topic Térképek része frissült, be lett illesztve egy "Távolságok" Térkép! Használata KÖTELEZŐ!
http://narutohun.niceboard.org/t422-terkepek#914
http://narutohun.niceboard.org/t422-terkepek#914
Adatlap
Üdv mindenkinek!
A Ninjuu Kódexek S szintű, nem Óriás méretű tagjai akik nem rendelkeznek speciális képességgel és Engedélyhez vannak kötve, azon tagokról le lesz véve az engedélyhez kötés és CSAK az Óriás méretű lényeken marad rajta. A napokban majd frissülni fognak a listák.
A Ninjuu Kódexek S szintű, nem Óriás méretű tagjai akik nem rendelkeznek speciális képességgel és Engedélyhez vannak kötve, azon tagokról le lesz véve az engedélyhez kötés és CSAK az Óriás méretű lényeken marad rajta. A napokban majd frissülni fognak a listák.
Adatlap
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy Ayanokoji Takashi JM a mai naptól kezdve B-C-D-E szintű tanulásokat is mesélhet. Természetesen a JM szabályzatnak megfelelően engedélyköteles tanulásokat csak és kizárólag Staff tag vezethet le a továbbiakban is, ám ezen kívül, a megjelölt szintű jutsukat Takashi mostantól tanítja.
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Örömmel jelentem be, hogy Ayanokoji Takashi JM a mai naptól kezdve B-C-D-E szintű tanulásokat is mesélhet. Természetesen a JM szabályzatnak megfelelően engedélyköteles tanulásokat csak és kizárólag Staff tag vezethet le a továbbiakban is, ám ezen kívül, a megjelölt szintű jutsukat Takashi mostantól tanítja.
Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Üdvözlet!
A Sárkányok kódexe Frissült, a Sárkányok idézésével kapcsolatban lettek beleírva dolgok!
A Sárkányok kódexe Frissült, a Sárkányok idézésével kapcsolatban lettek beleírva dolgok!
EZEN KÍVÜL! Meg szeretnék kérni MINDEN Játékost akinek nincs aktív kalandja azért mert nincs mesélője, vagy éppen a mesélése nem halad már egy hónapja, (MINDEGY hogy ez neki megfelel e avagy sem és MINDEGY hogy a lassú játék van lebeszélve a mesélőjével) , hogy írjon nekem egy pm-et azzal a címmel, hogy "Álló Kaland". DE CSAK azoktól a karakterektől kérek ilyen PM-et, akikkel aktívan szeretnétek játszani.
TOVÁBBÁ azoktól is kérek egy Pm-et ugyanezzel a szöveggel, akinek nem felel meg a mesélőjük játéktempója. (Ez sok okból kifolyólag megtörténhet, itt most senki nem lesz ezért minősítve, mindenkinek van élete a Gundanon kívül is) Erre azért van szükség, mert fel szeretnénk mérni a játékosok igényeit és meg akarjuk nézni, hogy mennyire elégedettek a mesélőikkel, valamint azokat a játékosokat mesélőkhöz akarjuk beosztani, akiknek nincs jelenleg aktív mesélőjük. [Ez az ÉN játékosaimnak IS szól, tudom hogy lassú vagyok, de kérném a visszajelzést a Statisztika miatt] Ezért kérek MINDENKIT hogy jelezzen vissza mert ezek a visszajelzések fontosak a mesélői munkánk továbbfejlesztésében és hasonlók.
Az élményekkel kapcsolatban nem kérünk Pm-et, mivel tudjuk, hogy régóta áll bent sok, de amint látszik a napokban kezdte el a Staff néhány tagja nézni őket!
ÉS MÉG VALAMI!
Azok akik Pm-et küldtek nekem és nem válaszoltam még rá és a tartalma még most is lényeges, azok küldjék el nekem megint és a héten kapják rá a választ!
Azok akik Pm-et küldtek nekem és nem válaszoltam még rá és a tartalma még most is lényeges, azok küldjék el nekem megint és a héten kapják rá a választ!
Ui.: Aki most nem ír nekem az később nem reklamálhat a lassú, nem megfelelő gyorsaságú, vagy álló játéka miatt!
Adatlap
Sziasztok!
Jó hírt hoztam Nektek! Hiroto Osumi a mai naptól kezdve Játékos-Mesélői pozicióban van jelen az oldalon, fogadjátok Őt kedvesen új szerepkörében.
További szép napot;
Shimura Danzou!
Jó hírt hoztam Nektek! Hiroto Osumi a mai naptól kezdve Játékos-Mesélői pozicióban van jelen az oldalon, fogadjátok Őt kedvesen új szerepkörében.
További szép napot;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Érdemes ide bekukkantani: http://narutohun.niceboard.org/f110-szavazasok
^^
^^
Adatlap
Köszönöm a Pm-es visszajelzéseket, a héten megnézem az összeset! Mivel láttam, hogy közéjük keveredtek olyan Pm-ek is, amik személyes jellegű Pm-ek, így rájuk is holnap válaszolok ^^
A Pályázatok ellenőrzése szintén a héten esedékes, mivel a hétvégén nem jutott rá idő.
A Pályázatok ellenőrzése szintén a héten esedékes, mivel a hétvégén nem jutott rá idő.
Adatlap
16 / 25 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
16 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.