-= Fórum Hírek = -

+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters

17 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Go down

-= Fórum Hírek = - - Page 17 Empty Re: -= Fórum Hírek = -

Témanyitás  Jiraiya Szer. Szept. 14 2016, 19:26

Több dologgal kapcsolatban írok ezért hír jellegű a dolog.
1.) Úgy alakultak a dolgaim, hogy egyik héten dolgozom a másik héten iskolába járok. Az iskolás hét a könnyebb, így ott van erőm írni. Ez viszont nem azt jelenti hogy két hetente írok, hanem azt, hogy a melóba járós héten a posztjaim minősége nem lesz éppen a legjobb, mert nincs ilyenkor erőm írni. Jeleztem, hogy a héten szeretnék a karakteremmel foglalkozni és a hét vége felé elvégzem a Staffos teendőimet, na most az van, hogy éppen a melós hét van így a karakteremre nem jut időm. Mindazonáltal ez nem érinti a staffos teendőket, a hét utolsó felében neki kezdek mindennek.

2.) Látjátok az oldal Szeptemberi lassúságát. Nem kell megijedni, ez minden évben így van, az iskolakezdéssel a Staffok és a Já0ékosok is leterhelődnek, aztán jönnek a vizsgaidőszakok, stb. Tehát ez a régiek számára megszokott dolog. Az oldalon azonban a mesélések terén van egy általános lassúság, inaktivitás, ezért kérek minden Játékost, hogy bármi problémája van, bármivel, bárkivel kapcsolatban az írjon nekem Pm-et, vagy pedig Facebookon. Facebookon előbb elértek és bár nem szeretem, hogyha ott zaklatnak, a Pm-ek megnézésére nehezebben veszem rá magam, bár ezekre is hamarosan sor kerül, mivel szép számmal küldtetek eddig is nekem az inaktivitással kapcsolatos pm-eket, amiket előre is köszönök! Tehát bárkinek bármi problémája van, az írjon nekem, utánajárunk és megpróbáljuk megoldani minél előbb. Legyen szó a mesélések lassúságáról, élmények ellenőrzéséről, hiányérzetről, általános problémákról, esetleg apró dolgokról, mint pl, hogy zavarja a narancssárgás szín a szemeteket. Tehát a lényeg, hogy ha probléma van írjatok, megbeszéljük a Staffokkal. Ha pedig "olyan" probléma van, akkor természetesen nem említem a neveteket. Na hajrá hajrá! Mindent bele mindenkinek és kitartás!

3.) A Szavazásoknál vár mindenkire egy eldöntendő kérdés.

Ui.: A Pályázatok ellenőrzéséről nem kérek pm-et, tervben van  ^^

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 15 2016, 17:00

Kedves Játékosok!

Szeptemberben vagy pedig Október elején újraosztjuk a Staffok között a meséléseket! Nem kell megijedni, feleslegesen nem váltjuk le a mesélőtöket, csak ha szükséges lesz azért, hogy mindenki aktívan tudjon haladni a maga módján! Tehát azok a mesélők akik kevesebbet tudnak vállalni, valószínűleg kevesebb embernek mesélnek és olyanoknak, akik kéthetente, esetleg havonta egyszer írnak reagot. Az aktív játékosok pedig aktív mesélőket kapnak, akik akár hetente tudnak nekik posztolni!

Ezen kívül állandó mesélőket is szeretnénk beállítani egy-egy játékos mögé, hogy minél élvezetesebb meséléseket tudjunk vezetni a számotokra, elvégre ha a mesélő és a játékos maga is ismeri a játékos karakterének a történetét, tudja, hogy mik történtek a karakterrel és hogy hogyan élte meg a dolgokat, akkor nem csak a játékos, de a mesélő is élvezni fogja a karakternek való mesélést, valamint sokkal jobb történeteket tud neki kreálni, hogyha valóban ismeri a karaktert. Ezen kívül pedig minden szempontból jobb ha a mesélő szinte ugyanannyira ismeri a karaktert, mint a felhasználója.

Még nem tisztázott a mesélések újraosztásának módja, VISZONT az biztos, hogy RÁTOK is szükség lesz hozzá. Meg kell majd mondanotok, hogy KI mesél nektek, vagyis kinek kellene nektek mesélnie, valamint azt is meg kell írnotok, hogyha nincs mesélőtök és az is egy külön kategória lesz, hogyha valaki inaktivitásból jött vissza és azért nincs mesélője! Ez után pedig egy hét alatt újraosztjuk az összes mesélést és mindenki a számára legmegfelelőbb mesélőt fogja kapni. Azt is figyelembe vesszük, hogy egy-egy karakter milyen magas szinten van, elvégre valaki minél magasabb szintű annál nagyobb erő van a birtokában, az erővel pedig annál nagyobb hatalma lehet, a hatalmával pedig beírhatja magát a történelembe. Vagyis, a magasabb szintű játékosok könnyebben és valószínűsíthetően gyakoribban tesznek olyat, amivel  beleszólhatnak a világ történéseibe, míg az alacsonyabb szintűeknek erre SZINTÉN meg van az esély, de tudják, hogyha meglépnék az valószínűleg halállal járna. Persze kivételek mindig vannak és lesznek, ezt pedig jó tapasztalni!

Tehát a lényeg, hogy Szeptemberben vagy pedig Október elején megtörténik az újraszervezés, és biztosítjuk, hogy mindenkinek legyen aktív mesélője. 

Köszönjük a Figyelmet és További Jó Játékot: Ninja Tanács

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Szept. 26 2016, 17:37

FIGYELEM!

Szeretnék kérni, sokkal inkább FELSZÓLÍTANI MINDEN felhasználót, hogy az ÖSSZES AKTÍV karakterével írjon a megfelelő topicba a főoldalon megtalálható MESÉLÉSI IGÉNY FELMÉRÉSE témával kapcsolatban. Erről az alábbi linken megtaláltok minden szükséges információt: http://narutohun.niceboard.org/t3189-amit-minden-felhasznalo-minden-aktiv-karakterenek-tennie-kell
EZ MINDEN olyan felhasználónak kötelező, aki a Gundanon játszik! FONTOS hogy MINDEN aktív karakterével írjon MINDENKI!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Okt. 01 2016, 14:14

A fentieken kívül, azok akiknek Minato mesél, írjanak nekem egy Pm-et egy kezdő kaland linkkel és egy linkkel arról, ahol most tartanak. Köszönöm!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Vas. Okt. 02 2016, 23:56

Kedves... mindenki! 

Ritkaság ha én írok hírt, de ez most egy rendhagyó eset, nézzétek el nekem. Smile 

Ahogyan azt ti is tapasztaltátok, sokan sajnos első kézből, az aktivitásom valahol a Mariana Árok alatt van. És akárhogyan is próbálkozom, próbálkoztam, ezt sajnos nem tudom feljebb tornászni. Így noha eléggé sajnálom, de kénytelen vagyok a Ti érdeketekben szögre akasztani a köpenyemet! 

Viszont szeretnék egy kis összegzést adni arról, hogy ez a döntés, miért most, és nem korábban érkezett, és szeretnék így a nagyközönség előtt bocsánatot kérni minden egyes játékostól, akit magára hagytam. 
Lényegében a munkám tesz ki jelenleg mindent. Sokat dolgozom, túlórázom plusz napokat vállalok be, és emellett tanulok is. Ugyanez volt a nyáron is, noha az elején még képes voltam kontrollálni, azt hogy mennyire is legyek itt aktív, de idővel a meló kiszívta minden energiám, ami a gundan rovására ment. Viszont én személy szerint, szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni, és a lehető legkiválóbban végezni, ezért mindent beleadok, hogy ez sikerüljön, de így a Gunadnra kevesebb időm marad. 

A nyáron eltűntem és nem szóltam róla. Önző okok miatt Smile Úgy gondoltam bírom majd, és tudom csinálni, de az élet megtréfált, és belekeveredtem egy olyan hullámba, hogy örültem ha a többi stafftagnak tudtam írni Facebookon két mondatot. Emiatt is nem írtam nektek, amiért ismét az elnézéseteket kell kérnem.

No de nem akarom ezt a posztot, csak meghunyászkodással, és bocsánatkéréssel zárni Very Happy Úgyhogy Köszönöm nektek ezt a több mint egy évet, Mind a játékosoknak, mind a Staffnak. Egy nagyszerű Család részese lehettem, mint a Negyedik Hokage! Ezzel a szösszenettel búcsúznék is tőletek, legyetek rosszak! Wink 

~ Namikaze Minato

UI.: Ha valakinek esetleg késztetése van rá, hogy akár egy mérges, esetleg kioktató vagy csak simán köszönőlevelet írjon nekem az Ago-n keresztül elér a jövőben, hiszen a gundant nem hagyom el! Smile 
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 03 2016, 19:36

Üdvözlet Gundan Népe!
A dolog inkább aktivitás jellegű, mintsem hírértékű, viszont a mondandóm mindenkinek szól!
A helyzet az, hogy a napokban mindig kellett valamivel foglalkoznom az oldallal kapcsolatban ami nem mesélés, viszont ennek most véget vetünk és beintünk mindennek, szóval holnaptól egészen Péntekig várhatóak a posztzáporok 15-től 19 óráig minden nap! El lesznek osztva és az is lehet, hogy MINDENHOVA előre megírom a posztot és egyszerre küldöm be, hogy ne legyen az, hogy mire a végére érek a dolgoknak, máris kezdhetem elölről. Így számomra sokkal átláthatóbb.

Ami lényeges: Minato meséléseit én vettem át és akikről tudok, hogy átvettem azok:
- Fuumai és Nanja
- Takashi és Akira

Nos rajtuk kívül ha valaki még Minatora vár az írjon nekem Pm-ben. Hamarosan pedig meglátjátok a mesélési igény felmérésének eredményét ami végre kizökkenti a Gundant ebből az eléggé lehangoló zötyögésből. Addig is pedig kitartás!!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 04 2016, 22:10

Kedves Játékosok!

A Mesélési Igény felmérés topicjába MINDEN FELHASZNÁLÓNAK EGY HETE VAN ARRA hogy írjon MINDEN KARAKTERÉVEL! Azok is akiknek éppen távozó Staff mesél, azok is akiknek nincs mesélőjük de szeretnének és azok főleg, akik jelenleg is játszanak! AZ A FELHASZNÁLÓ aki nem ír ide valamelyik karakterével, az sajnos nem fog mesélőt kapni. Tehát az a karakter akinek a neve nem lesz megtalálható a topicban, az NEM kap mesélőt és így NEM IS FOG TUDNI JÁTSZANI. Tehát kérek mindenkit, hogy az ÖSSZE AKTÍV KARAKTERÉVEL írjon a topicba oda ahova kell! Erre 2016.10.11.-ig van időtök!

Köszönöm a Figyelmet!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Okt. 08 2016, 14:52

Kedves Játékosok!

Az elmúlt időszakban többnyira rajtam kivül álló okok miatt nem jelentkeztem, azért az tagadhatatlan, hogy nem voltam itt. Jelezném, hogy jobban vagyok és remélem, hogy ez jó hírnek számít ( Razz ). Mindenesetre egy dolog bizonyos: ez az utolsó posztom Gundanführerként. 
A mai nappal lemondtam a Főadminisztrátori pozicióról. Azt is leszögezhetem, hogy a Staffból is távozom. Igaz, utóbbit még nem most teszem meg, hanem később, ugyanis szeretném lezárni - nem pedig összecsapni - a meglévő meséléseimet, amik miatt számomra elengedhetetlen, hogy a Staff tagja maradjak. Ezenfelül, mint Kemurigakure moderátora, szintén csiszolom még a munkát, amit elkezdtem, hiszen mindig is kifejezetten élveztem ezen a projekten dolgozni.
Az okaim főképpen magánéleti jellegűek, rendkívól elfoglalt vagyok és ez nem fog változni, fel kell építenem az életemet, hiszen most már ideje lenne saját lakásban/házban lakni, stb... egyszóval meg akarom alapozni a jövőmet, amit már eddig is elkezdtem, most viszont más, több időt ígénybe vevő szempontokat is figyelembe kell vennem.
Voltak örömtelibb és szomorúbb pillanataink, Én magam sokat tanultam a Főadminisztrátor köpönyegében. Az tagadhatatlan, hogy sok változáson és fejlődésen mentünk keresztül, megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem reményeimet, hogy ez a tendencia folytatódik majd a jövőben is.
Több, mint egy évig vezettem az oldalt, mégis azt érzem, hamar elszállt az idő, mert egy percig sem unatkoztam. Very Happy 

Utódom, idővel, jelentkezik majd, addig is helyet adva az izgalmas találgatásnak, hogy vajon ki váltja a Gundanführert.

Üdvözlettel;
Shimura Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 09 2016, 13:50

Üdvözlet Mindenkinek! 

Átalakulóban vagyunk, amint ez látszik, így szeretném bejelenteni, hogy három új Staff taggal bővültünk, név szerint: Uchiha Obito, Hatake Kakashi és Orochimaru. Fogadjátok őket nagy szeretettel! 

Ők hárman Kenshiro Yori, Ayanokoji Takashi és Kenta Koizumo meséléseit fogják vinni ^^

Az Újdonsült Főadminisztrátorunk pedig hamarosan bemutatkozik nektek.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Obito Vas. Okt. 09 2016, 14:25

Üdv a Gundan minden lakójának!

A mai naptól én Kenshiro Yori <-> Uchiha Obito megkezdem mesélői tevékenységeimet a fórumon, így kedvetek szerint zaklathattok kérdésekkel, kérésekkel és minden egyébbel amivel csak szeretnétek, mint eddig bármikor! Remélem tovább folytathatjuk egymással a játékot, hogy sok tartalmas és izgalmas kalanddal bővíthessük a fórumot!

További szép napot mindenkinek és jó játékot kívánok nektek!

Obito
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Orochimaru Vas. Okt. 09 2016, 14:45

Yo!
Örömmel nézek elébe a találkozássssznak. Koi meséléseit fogom vinni, hogy neki legyen ideje tanulni és edzeni. 
Fogadjátok teljes körű réssssszvétemet.
*Maru

A hozzászólást Orochimaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 09 2016, 20:48-kor.
Orochimaru
Orochimaru
Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Adatlap
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Témanyitás  Hatake Kakashi Vas. Okt. 09 2016, 15:43

Üdv mindenkinek!

Én fogom átvenni Taka meséléseit, mert túlságosan is el van foglalva az antiszockodással és a kapucniszövögetéssel. Kérés, kérdés, egyéb sóhaj akad, nyugodtan tegyétek fel sharingan vértestvéremnek Obitonak, ha ő nem tud segíteni akkor Orochimarunak, és ha ő sem, akkor esetleg én is szóba kerülhetek. Addig is, további jó játékot!

Kakashi

Azaz, minden mehet Orochimarunak... Tőlem aztán Very Happy ~ Maru
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  ~ Chakra ~ Hétf. Okt. 10 2016, 15:45

Szép napot/reggelt/estét Minden Fórumozónak!

Az, hogy ki vagyok lényegtelen. Ami lényeges, hogy Én fogom átvenni a Főadminisztrátori pozíciót Jiraiya kérésére. Az elmúlt hetekben lehetőségem volt arra, hogy olvasgassam a Ninjta Tanács ügyeit és a Fórumot, valamint, hogy megfigyeljem a Játékosokat.  Bár ehhez, volt némi segítségem. A szemfülesebbek észrevették és akiknek a memóriája is jó, azok nem felejtették el "~ Kuroraka no Me ~" -t, aki figyelte nekem a Chatet és az oldalt. Igen, Ő az a feltűnési viszketegséggel küzdő, hatásvadász félbolond. Az utóbbi napokban pedig Én Jiraiya jóvoltából nyertem betekintést a Ninja Tanácsba, de ezt nem ragoznám.
A lényeg, hogy én veszem át a Főadminisztrátor szerepét bár ennek lényege egyenlőre még csak a Staffok számára tiszta. Az új rendszer hamarosan látható lesz a játékosok számára is.

Ami számomra lényeg, hogy egy teljesen kívülálló személy vagyok, akinek rengeteg tapasztalata van az FRPG-k terén, ezen az oldalon pedig nincs karakterem és nem is akarok létrehozni egyet sem.

Az én feladatom a mindenkori döntéshozó szerepének betöltése lesz, ha úgy tetszik én leszek a bíró. Én fogom szemmel tartani ~ Kuroraka no Me ~ segítségével a játékosokat, jómagam pedig a Staffot figyelem meg. A játékosok megfigyelésekor két dolgot nézünk: Elégedettség és Szabálytalanságok. Úgy tudom, hogy utóbbira nem nagyon van példa, így a legfőbb dolog, ami a figyelmünk központjában fog állni az a játékosok igényeinek és kéréseinek felmérése, a mesélési tempó "milyensége" és hasonlók.

A Staffoknál már más a helyzet. Megfigyelem, hogy melyik Staff végzi/nem végzi el a munkáját; Miért nem tud jelen lenni ha éppen eltűnik; Valamint, én rendelkezek többnyire arról, hogy kit milyen pozícióba osztunk be a Stafftag ideje, képességei és igényei szerint.

Továbbá én döntök arról, hogy egy játékost milyen esetben kell vagy lehet hosszabb időre kizárni a Fórumról, valamint én döntök arról, hogy az adott Staff tag továbbra is elvégezheti az adott feladatát, drasztikusabb esetben pedig megfoszthatom őt a Rangjától. Ez utóbbit persze a Ninja Tanács többi tagjával fogom megbeszélni, az Ő akaratuk nélkül jóformán semmit nem fogok tenni.

Akkor pedig miért jó, hogy egy "külsős" a "Főnök"? Egyrészről azért, mert a Főadmin pozíciója nem támadható és voltaképpen lényegtelen. Másrészről pedig: HA a Naruto Gundan közössége - beleértve a játékosokat és a Ninja Tanácsot - nem képes együttműködve üzemeltetni egy FRPG-t úgy, hogy egymásra hagyatkoznak és segítik egymást, megosztják a munkát és mindeközben szórakoznak is, akkor a Naruto Gundan FRPG nem élet és üzemképes. Ebben az esetben és így ezzel a formában TELJESEN a Vezetőségre van bízva az oldal sorsa. Mondhatjuk azt, hogy a Ninjta Tanács felelőssége egyetemleges, vagyis mindenki egyenként felelős azért, ami az oldallal történni fog.

Ami még fontos lehet, hogy egyedül Jiraiya tudja azt, hogy ki is vagyok, ám a személyazonosságomat Ő sem ismeri. Ezt szeretném, hogy így is maradjon. Nem kell félni, nem egy őrült vagyok, aki az oldalt akarja elpusztítani, szerintem Jiraiya nem is adná ilyen kezébe a hatalmat. Uzumaki Naruto Operátor Profil fölött tehát én rendelkezem, valamint a kapcsolatot csak itt az oldalon, Privát Üzenet formájában tudjátok velem felvenni.

Amit a legfontosabb: Én is csak itt az oldalon kommunikálok veletek, így itt fogom kikérdezni egyes esetekben a Staff tagjait is. Ha nem érkezik válasz azért, mert bejelentés nélkül tűnik el valaki és hagyja kétségek között a Játékosokat és a Ninja Tanácsot, - tehát nem néz fel az oldalra és nem jelez vissza az üzenetemre - akkor az egyértelműen az alkalmatlanságát fogja jelenteni.

Nem várom el senkitől, hogy szabadidejében mindenek fölé helyezze a Fórumot, de a tapasztalataim alapján ha szeretünk egy FRPG-t és be szeretnénk szállni az üzemeltetésébe, akkor áldozatokat kell hoznunk. Ha viszont nem akarjuk, hogy saját magánéletünk rovására menjen az FPRG Oldal, akkor viszont MINDIG őszintének kell lenni és saját magunknak és a vezetőinknek is el kell mondanunk, hogy mit és hogyan tudunk vállalni, vagy ha kétséges a dolog, akkor őszintén el kell mondani, hogy: "nem tudom előre". Ebben az esetben nagyon is megértő vagyok, ahogyan minden másban. Ez a része inkább a Staffnak szól.

Hamarosan újra jelentkezem, addig is emésszétek.

További jó játékot kívánok: ~ Chakra ~

Ui.: Az első,  a fejetekben megfogalmazódott kérdésre a válasz: Nem, nem Shimura Danzou vagyok, ő szerintem bele sem menne egy ilyen "játékba".
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap
Rang: Gundan Pszichológus és Főinspektor
Chakraszint: Van szintem? :o

Témanyitás  ~ Chakra ~ Hétf. Okt. 10 2016, 22:23

Szép napot/reggelt/estét Minden Fórumozónak!

Ezzel még várni akartam holnapig, de nagyon úgy érzem, hogy már most itt van az ideje a továbbiaknak.
Először is szeretném tisztázni a helyzetemet: Az Én Főadminisztrátori szerepem teljesen más és teljességgel eltérő a megszokottól. Bár én kezelem az Operátor Profilt, nem Én vagyok az, aki a Naruto Gundan FRPG-t vezeti. Ha úgy tetszik, én csak egy meghatalmazott vagyok, azok akik a Naruto Gundant ténylegesen vezetik, azok a Staffok. Ők viszont már egy ideje kitaláltak maguk között egy megújult rendszert, amit valószínűleg a hétvégén be is vezetnek. Ez a rendszer a Ninja Tanács együttműködő, játékosközpontú működésére épül és a játékosokat helyezi előtérbe.

Mivel a Ninja Tanács, vagyis az a csoport, akik ténylegesen vezetik az oldalt egy játékosközpontú rendszert állítottak fel - amit tapasztalatból mondhatok, hogy nagyon jól is tettek - így Én sem szeretnék másfajta "politikát" folytatni. Nem szeretnék részt venni a Ninja Tanács mindennapos ügyeiben, mivel nem erre kértek fel. Az én szerepem Főadminisztrátorként a játékosok "megfigyelése" és a Ninja Tanács hatékonyságának garantálása! Hogy mit értek megfigyelés alatt? Természetesen azt, hogy Én, mint Főadminisztrátor szeretnék a lehető legnagyobb figyelmet szentelni a Naruto Gundan FRPG játékoscsapatának, legyen az a Játékos csak "Sima" játékos, vagy éppen a Staff tagja. Játékosi minőségben foglalkozom veletek, ami annyit jelent, hogy BÁRMIT elmondhattok és megoszthattok velem, ami nem tetszik az oldallal kapcsolatban; Ami nem tetszik egy meséléssel kapcsolatban; Ami nem tetszik egy Staff taggal kapcsolatban; Ami nem tetszik egy játékossal kapcsolatban és persze bármikor beszélgethetünk akár más jellegű dolgokról is, amennyiben érinti az oldalt. A lényeg, hogy tudjak a gondjaitokról, hogy tudjam, hogy a vezetőségnek mit kellene máshogyan csinálnia. Elvégre Tökéletesség nincs, de törekednünk kell rá!
Hogy miért mondhatjátok el mindezt nekem teljesen kötetlenül? 
Egyrészt azért, mert ÉN mint személy számotokra nem létezem. Nincs Facebookom, nem tartok senkivel személyes kapcsolatot, így a neveteket és a személyeteket abszolút nem ismerem, ahogyan Ti sem az enyémet. Én egy olyan kívülálló vagyok az újraértelmezett Főadminisztrátori rangban, akinek BÁRKI BÁRMIT (Legyen Staff vagy Játékos --> Én inkább a Játékosokra figyelnék, de nekem nagyon fontos, hogy mindenki el tudja mondani az aggályait és a sérelmeit, hogy aztán közösen megbeszéljük azokat és esetleg úgy cselekedjek, hogy megszűnjön ez a rossz érzése) elmondhat, éppen azért, mert teljes anonimitás övez engem és titeket is.

Másrészt az ÉN elveim szerint rengeteg a rossz Staff az FRPG Oldalakon. Nem egységében, hanem akár egyenként is. Ha már nem figyel valamelyik Staff kellőképpen egy játékosra, akkor már olyan visszafordíthatatlan károkat szenvedhet egy gyengébb lelkiállapotú játékos, amit nem szeretnénk. Ez pedig vonatkozik egymás inzultálására is. Egy közösségét próbáljunk meg alkotni, a Staffok vannak azért, hogy rendet tegyenek. Ha viszont a Staffal van probléma, akár együttvéve akár külön, akkor kell valaki, aki a játékosokat képviseli. Erre vagyok hivatott én. Mivel a játékosoknak nincs elég hatalmuk ahhoz, hogy teljességében tudják pártatlanul, esetleg névtelenül képviselni magukat (Ez alatt azt értem, hogy elmondják azt, hogyha bajuk van a mesélővel, az oldal szabályaival, esetleg bármi egyébbel) így kell valaki, aki ezt megteszi. Ha írtok nekem bármivel kapcsolatban, bármilyen témában, esetleg bármilyen kérést intéztek felém (Legyen az bármennyire is magánjellegű) akkor igyekszek minél jobban képviselni a saját álláspontotokat, megvizsgálva azt, hogy az mennyire helyes.

Hogy ez miért működik?

Azért, mert nekem semmilyen érdekem nem származik abból, hogyha átverek bárkit, az oldal Főadminisztrátori pozícióját is CSAK ebben a formában vállaltam el. (Feladatom a játékosok képviselése a Staffal szemben, valamint egy semleges döntőbíró, aki Csak és Kizárólag a játékosok érdekeit nézi) Más formában nem is szeretnék Főadmin lenni. Ebben a formában viszont, teljesen rendben van. Mivel érdekem nem fűz ahhoz, hogy átverjem a Staffot vagy éppen a Játékosokat, így csak a javukat szolgálhatom. És itt a lényeg: Javukat Szolgálni. Nem vezényelni jöttem ide, hanem rendet tartani a Staffon belül. A Staffnak pedig a feladata a saját köreiben való rendtartás, az oldal vezetése és a játékosok közötti rendtartás. Én a játékosok munkájába abban az esetben szólok bele, ha csalás történik. Viszont csalni senki nem szokott, a csalás elbírálása pedig a Staff dolga. Hogyha egy semleges félre van szükség, az vagyok én. Mindeközben persze folyamatosan igyekszem nézni a Privát Üzeneteimet, mivel minden apró kis sérelemre kíváncsi vagyok. Arra is, hogyha esetleg Jiraiya ferdén néz valakire (Bocsánat Jira, hogy téged hoztalak fel példának) és esetleg nem veszi figyelembe a játékost. (Nem, nem az elhalálozásokra gondolok, a mesélés menetébe nincs jogom beleszólni, ebbe maximum a Staff társai szólhatnak bele.)

Ha bárki kéréssel, kérdéssel, panasszal fordul hozzám, akkor azt a legnagyobb diszkrécióval kezelem. Vagyis: Csak Ő tud róla és én, ha pedig meg akarom oldani a problémáját, akkor azt úgy teszem, hogy se a mesélő, se a Staff ne jöjjön rá arra, hogy kinek van problémája. Ha viszont konkrét esetről van szó, akkor mindenképpen úgy fogom beállítani a dolgokat, mintha Én magam figyeltem volna fel rá. Szerintem ez így teljesen elfogadható a játékosok számára is, és így sokkal nagyobb biztonsági érzetet nyújt mindenki számára ez a fokú anonimitás.

Ezeken kívül bármi mással kapcsolatban is fordulhattok hozzám. Eladni az oldalt nem fogom, simliskedésnek nálam helye nincs. Ezzel jó ha tisztában vagytok, ennek felvetése nálam már csalásnak minősül. A célom, hogy a játékosok vágyainak, igényeinek és problémáinak végre legyen egy olyan "feldolgozója, hírközlője" aki hiteles és akinek el mert mindenki bármit mondani. AKINEK pedig az én munkámmal van baja, az nyugodtan keressen fel egy Staff tagot és közölje vele. Mivel én főként a Staffot felügyelem, így ott úgyis bizonyára lesz olyan, aki örömmel fog kiállni egy játékos észrevétel mellett. Bár én törekszem arra, hogy mindenki igényeinek megfeleljek és hogy valóban be tudjam tölteni a "Játékosokért a Gundan" funkciót. 
Így tehát, várom a kérdéseket, kéréseket, ötleteket, aggályokat, vagy ha esetleg csak jól esne egy beszélgetés, akkor írjatok nyugodtan ^^ Ha a magánéleti dolgaitok kihatnak a Fórumra, nyugodtan osszátok meg velem őket, megpróbálok segíteni, tanácsot adni, esetleg megosztom az én tapasztalataimat is veletek. Nagyon remélem, hogy sikerült egy kicsit pontosabb képet adnom arról, hogy miért is vagyok itt. A feladatom a játékosok igényeinek feltárása, megértése és az Ő érdekük képviselete, valamint a Staff munkájának felügyelése. Ez utóbbi Jiraiya, Tsume-san, Danzou és persze Mei, Tobirama, Hidan, Pein,  valamint az újdonsült Staff tagok működésén múlik, de szerintem van a Staffban nem is egy - hanem, akkor az összes - olyan példás ember, aki valóban a játékosokért van. Természetesen csak annyira, mint amennyire idejük engedi. A Staff tökéletes munkáját pedig a Staff egysége garantálja, ha az pedig felbomlik, akkor jövök Én a képbe. Addig pedig a Staffal csak annyi dolgom van, amennyit a játékosok elvárnak tőlem.
 Köszönöm a figyelmet és további jó játékot kívánok: ~ Chakra ~

Ui1.: Amennyiben ez a fajta rendszer nem felel meg a játékosok számára, akkor Jiraiyával megegyeztünk abban, hogy minden visszaáll a korábbi rendszerbe és a Staffból lesz valaki a Főadminisztrátor.
Igen, de ez egyenlőre egy fél éves próbaidőszakot jelenet. Ha nagy a lázongás akkor három hónapos. ^^ ~ Jiraiya

Ui2.: Remélem tetszik mindenkinek az új Miniadatlapom. bounce
Nekem tetszik, nagyon szép. Hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem az enyémmel kapcsolatban. ~ Maru
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 11 2016, 19:02

Jelentem Készen van a Táblázat, amire felvezettük az Adatokat! (Mesélési Igény Felmérés)
A hétvégéig még minden KARAKTERNEK kötelezően írnia kell, vagy jeleznie valamilyen formában, hogy mi a szösz van. Legkésőbb Jövőhét Keddig ezek az adatok kikerülnek, a Staff remélhetőleg addigra befejezi a mesélések szétosztását, továbbá várjuk a még befutó Karaktereket, akik nem akarnak mesélő nélkül maradni ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 14 2016, 14:59

Kedves Játékosok!
A Történetem Vége közönség kedvence szavazás hamarosan lezárul! Kérek mindenkit, hogy mielőbb szavazzon, hogy előnyhöz juttassa azokat a versenyzőket, akiknek a legjobban tetszett az irománya! Azt se felejtsétek, hogy a szavazók között jutalmat is sorsolunk ki, minderről itt olvashattok bővebben: http://narutohun.niceboard.org/t3199-kozonsegszavazas-a-tortenetem-vege-cimu-verseny

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 23 2016, 13:04

Üdvözlet mindenkinek!

Nos, akkor vágjunk is bele a dolgok közepébe. Szeretném ismertetni a játékosokkal, hogy milyen újítások, milyen fejlesztések várhatóak még ebben az évben és mik a jövő évben. Újévkor pedig összeszedünk egy kis összefoglalást arról, hogy mik történtek ebben az évben, pontosabban, hogy miben fejlődtünk ebben az évben. Na de akkor lássuk a lényeget!

Még ebben az évben: 

- Hamarosan kikerül a mesélések elosztása, ez viszont csúszik, ugyanis van néhány visszatérőnk is, valamint még le kell kommunikálni a szabadon hagyott meséléseket a Játékos Mesélőkkel. 

- Amint mindez megtörtént, felállítjuk az új Staff rendszert, amit a Ninja Tanács közös erővel dolgozott ki. A feladatmegosztás konkrétabb lesz és mindenki olyan helyen fog munkálkodni, amiben a legjobb. 

- A Naruto világának hatalmi rendszeréről készítünk leírást, hogy mindenki tudja, hogy milyen világban élünk pontosan. Ezen kívül egyenlőre hibásan, a Civilek Rangjai helyett foglalkozások és feladatkörök vannak megjelölve, így a Civilek számára is kialakítunk egy Rangrendszert. 

- Kisebb leírások jöhetnek még, attól függően, hogy a Staff mennyire érez rájuk késztetést.

A Jövő év első felében:

- Nagyjából a félév végére végezni fogunk az ÖSSZES Gundanon megtalálható Technika átírásával, ami annyit tesz, hogy érthetővé tesszük a leírásokat, átszintezzük őket, valamint bővítjük a technika listákat. Ez kiterjed a Saját Jutsuk is, azokat is mind átnézzük, bár ez egyenlőre még nem biztos.

- Technikák képeinek frissítése

- Bingo Könyv Frissítésének befejezése

- Tisztázni a túlvilág tényét a Narutoban és a Gundanon. A "Hova kerül a chakra a halál után?" kérdést megválaszolni és ezekkel együtt még az első ponthoz kapcsolva az Edo Tensei működését részletezni.

- Háború Lezárása(?)

- Kisebb-nagyobb leírások, érdekességek

A Jövő év második fele

- A Ninja Világháborúk bemutatása az Elsőtől a Negyedikig.

- Shinobi Szabályok felállítása

- Általános tudnivalók a Shinobikról (Mekkora sebességgel futnak, meddig bírja az erőltetett menetet, mekkorát képesek ugrani, stb, stb)

- Kisebb leírások

Na így ez lenne a tervezet, amit majd talán még bővítünk is, valószínűleg ezeket sikerül is mind befejeznünk a kiszabott időkre. Ha kérdésetek, észrevételetek, javaslatotok van, akkor azokat Pm-ben vagy a megfelelő topicokban kérdezhetitek meg, írhatjátok le. ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 30 2016, 20:39

Üdvözlet!

Szokatlan kéréssel, kérdéssel fordulok most hozzátok! Kérnék MINDEN Konohai Karaktert, hogy írjon nekem egy Pm-et akkor, HA a jövőben tervezi megtanulni a Repülő Villámisten technikát. Vagyis komoly célja, hogy megtanulja, engedélyt kérjen rá!

Egyenlőre ennek a kérdésnek a lényegét még nem fejtem ki, csak kérek mindenkit, hogy írja meg, de csak akkor, hogyha Konohai!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 01 2016, 23:37

A Kaszinó PvP Szabályai egyértelműsítésre és kiegészítésre kerültek, itt lehet őket olvasni: http://narutohun.niceboard.org/t3227-pvp-harcok-szabalyai-es-a-jutalmazas

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  ~ Chakra ~ Szer. Nov. 09 2016, 22:01

Szép Estét/Napot/Reggelt!

Arra kérek fel minden játékost aki egy fikarcnyit is elégedetlen az oldalon valamivel, hogy írjon nekem róla. Akárcsak egy kis mértékben is. Ezek közé tartoznak:
- Előtörténetek Ellenőrzésének ideje, módja --> Engedékenység, kukacoskodás
- Élmények Ellenőrzésének ideje és a jutalmazás mértéke
- A mesélők (Pein, Jiraiya, Tobirama, Danzou, Mei, Obito, Hidan, Tsume, Kakashi, Orochimaru) aktivitása, meséléseik minősége, jutalmazásuk mértéke, stílusa, kedvessége, a Mesélési Igény felmérés utáni ígért haladási sebessé be nem tartása és hasonlók
- Kaszinó események működése, a Kaszinóval kapcsolatos minden észrevétel

Tehát ezekről és minden másról is várom a visszajelzéseket, amik legyenek csak a negatív hatású észrevételekre kihegyezve, bármit írjatok le, ami esetleg rossz érzéssel tölt el titeket, ami kicsit is elégedetlenséget szül, még akkor is, ha megértitek annak az okát, hogy miért működik, vagy miért nem működik így, vagy úgy a dolog. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy rövid időn belül komolyabb lépéseket tegyünk azért, hogy a játékosok a Fórum minden zugában jól érezzék magukat.

Fontos megjegyeznem: Itt nem arra gondolok, hogy egy karakter ha butaságot csinál nem halhat meg, nem a túlzott engedékenységre gondolok, nem egy három hónapos kaland után járó +150 chakrás jutalmazásra gondolok és nem a megkötések, nehézségek nélküli fejlődésre és játékra HISZEN mindez elvenné annak értékét. Egy FRPG és bármilyen másik Szerepjáték lényege nem más, mint az életszerűség és a realitást. Így ha az a problémája valakinek, hogy nem kaphat Sharingant, az is írjon, mert az is érdekel, de ki fogom szűrni azokat a negatívumokat, azokat a rossz érzéseket, amiket a játékosok okkal éreznek és nem csak azért, mert "hisztiznek". Egyébként pedig minden "hisztiben" van igazság, oka van annak, hogy valakit negatív érzések érnek, de ha valaki a semmire akar Sharingant kapni és azért hisztizik, annak nincs értelme. Ennek akkor lenne értelme, ha a játékban Soha nem is lenne esélye Sharinganra. Pedig van, viszont az olyan kaliberű dolog, amiért meg kell dolgozni. 

Köszönöm a figyelmet: ~ Chakra ~ 
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Obito Vas. Nov. 13 2016, 20:51

Üdvözlet Mindenkinek!

A mi nap egy új staff taggal bővült oldalunk, bár nem is lehet igazán újnak mondani hisz már tevékenykedett az oldalon. Szeretném bejelenteni, Uchiha Madarát. Fogadjátok őt nagy szeretettel!

Sok sikert neki és kellemes visszarázódást!

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

-= Fórum Hírek = - - Page 17 Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Uchiha Madara Vas. Nov. 13 2016, 22:20

Szép estét Mindenkinek!

Való igaz, ahogy az Animeben, itt is visszatértem, s ezzel remélhetőleg levehessek egy nagyobb súlyt a Ninja Tanács válláról. Ugyan az elkövetkezendő napokban szeretném bepótolni az elmúlt egy évet, tisztában lenni a frissítésekkel, valamint a komolyabb változtatásokkal, illetve megismerni az újonnan bekerült Játékosokat. 
A visszarázódás mellett azonban jövő héttől, azaz holnaptól munkába is állnék, méghozzá a következő területeket,
Mesélések: Kik régebb óta jelen vannak, ismerhetik az általam alkalmazott Állandó Mesélő fogalmát. A nálam fejlődő karaktereknek a saját útjuk eljutását segítem elő, méghozzá azzal, hogy előre kérek egy 3-6 hónapos tervezetet, valamint a shinobi útjának fontosabb állomásainak ötletét, netalán technikákat, melyekből egy folyamatos, körökre osztott mesélési rendszert alakítanék ki. Egyik kaland követi a másikat, melyeknek csupán az útja meghatározott, az események és a jellem fejlődése csakis a játékosokon múlik. Ilyen szempontok mellett várom (egyelőre) azt az öt (5) személyt, akiknek szüksége van mesélőre, és megfelel a heti körváltás. 
Élmények: Mikor időm engedi, az élmények olvasása képes lekötni, ezáltal jobban megismerve a TI karaktereiteket és nézeteiteket. Remélhetőleg nem fog sok olvasatlan várakozni hosszú időkig.
Világ kódex:
   - Fegyverek, eszközök: Várom minden lelkes és segítőkész játékos ötleteit PM formájában, ha netalán olyan eszközt szeretne alkalmazni/használni az oldalon, mely nem szerepel a listákban, s mindenképp a Gundan és a Naruto világába illeszthető.
   - Ninjuu kódexek: Várom azon játékosok leveleit, kik egy-egy sajátos fajjal szeretnék bővíteni az idézhető lények listáját, vagy netalán külön klánt/családot belevinni a meglévőkbe. 
   - Shinobi kódexek: Egyelőre a megmaradt Kirigakure, Kusagakure és Getsugakure JK állományának frissítésébe kezdenék, ha valaki nem találná magát a listában, szintén jelezze bátran levélben. Megpróbálok segítséget nyújtani az országokban élő játékosok számára a belpolitikai, irányítási és kulturális jellemzőivel kapcsolatosan. 
Jutsuk: Ugyan kicsit vissza kell rázódnom a játéktechnikai részbe, hamarosan remélhetőleg magam is segíthetek a Saját technikák/Kombinációs technikák/Saját stílus megírásában felmerülő problémákban, s együttesen a játékosokkal kiaknázni saját ötletük lehetőségeit. 
Kami no Yuugen: A szervezet ugyan haldoklik, remélhetőleg a háború után, és annak lezárása érdekében, temérdek munkát és kalandot kaphatnak azon kicsiny réteg, kik a világot megóvni, mintsem elpusztítani szeretnék. 

További szép estét kívánok mindenkinek,

Uchiha Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 15 2016, 02:05

Üdvözlet Mindenkinek!

Mostantól elérhetővé vált egy új funkció, mégpedig az adott hozzászólás értékelése Pozitív vagy Negatív "jelzőkkel." Így ha mostantól tetszik egy hozzászólás, esetleg nem tetszik, akkor hangot adhatsz a véleményednek.
Azonban nem csak a hozzászólást értékeljük, hanem magát a Felhasználót is, így ha egy hozzászólás pozitív visszajelzést kap, akkor ahány pozitív visszajelzés, annyi + Felhasználó Hírnévpontot kap az adott felhasználó. Értelem szerűen ahány negatív értékelést kap, annyiszor 1 pont levonódik ebből az értékből. Arra, hogy erre a funkcióra mennyire van szükség, itt szavazhattok: http://narutohun.niceboard.org/t3243-felhasznaloi-hirnevpont-maradjon-vagy-menjen#54416

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Nov. 21 2016, 18:55

Sziasztok!

Újra egy aktivitással kombinált hír következik, így tutira látja majd mindenki.
Az utóbbi két hétben nagyon inaktív voltam, ez sok mindennek köszönhető, leginkább a magánéleti dolgaim megszaporodásának, hiszen most sok mindenre kell odafigyelnem és nem vagyok robot, hogy ezek mellett is tudjak Gundanozni rendesen. Ezen kívül a feladataim is megszaporodtak itt az oldalon, pontosabban a meséléseim, így ezt a problémát is orvosolnom kellett, mivel bármennyire is szeretnék mesélni azoknak, akiknek eddig is meséltem (És még van néhány JK akiknek nem én mesélek de fájt rájuk a fogam) nem fogok tudni, mert egyszerűen már nem fér bele az időbeosztásomba. Eddig azért tudtam a kezdetektől egyre nagyobb terhelés alatt is teljesíteni, mert nem foglalkoztam a tanulással, nem kellett dolgoznom és nem kellett ennyi mindenen rágódni, de mivel növök fel, ahogyan mindenki, így lassan rájövök, hogy ha most nem tanulok akkor pár év múlva megszívom, ha most nem dolgozok rendesen később még ennyire sem fog menni, ha pedig most nem ölök időt és energiát az "életembe" akkor soha az életben nem lesz saját lakás, háztartás, család, jól fizető állás, ahol naphosszat csak Gundanozni kell és hasonló. Tehát ezekkel mind nem kellett foglalkoznom eddig, pontosabban amikor kellett volna sem foglalkoztam vele, mert inkább a Gundan volt a fontos és a játék (Hiszen ezt élvezem, itt így mindent amit csinálunk) de ennek az időnek vége szakad sajnos, hiszen elértem abba a korba és abba az élethelyzetbe, hogy már nem engedhetem meg magamnak azt a lazsálást amit eddig csináltam. Később ha már minden alap meg lesz (Ház/lakás, család, auto, biztos anyagi háttér) akkor újra visszatérhetek ide, megpróbálhatom beiktatni a Gundant újra annyira, hogy megint több energiát fektessek bele, mint mondjuk a munkába. De ez még bőven sok idő.
Így hát most nem búcsúzom, de közlöm veletek, hogy a meséléseim száma igencsak meg fog csappanni a közeljövőben, - mert ha nem csökkentem akkor itt kellene hagynom a staffságot - eddig  a leterheltség miatt nem írtam ééés jöhet is a Hír.

Nem csak ezen problémám orvosolása véget, hanem az egész NT tehermentesítése miatt a héten (vagy legkésőbb a jövőhét elején) bevezetésre kerül egy új Rendszer a Staffon belül, ami titeket játékosokat annyira nagyon nem érint, de azért számotokra is lényeges lesz. 

És ezeken kívül meg szeretném ragadni az alkalmat arra, hogy tájékoztassam a játékosokat, hogy a ~ Chakrának ~ írt levelek, kérések és hasonlók úgy tűnik hasznosak voltak, mivel ~ Chakra ~ amint látszik elég nagy lépéseket tett, nem beszélve arról, hogy a Staffon belül is felhívta egy-két dologra a mesélők figyelmét. Így hát szeretnék buzdítani mindenkit, hogy a problémáikat, aggályaikat, és esetleges kritikáikat az oldallal, az NT-vel szemben nyugodtan osszátok meg továbbra is Chakrával, elvégre nagyon úgy tűnik, hogy jó helyre kerülnek az üzenetek és bár kissé agresszívan, de ~ Chakra ~ kiáll a játékosokért. Legalábbis nekem, mint Staff tagnak ez a véleményem róla, ámbár nem tudom, hogy mennyire van hatással az a Főadminunkra, amit Ti írtok.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Nov. 24 2016, 19:54

Kedves Játékosok!

Amint már ígérve lett, megtekinthető az egyik Újításunk. A Ninja Tanácson belül egy különálló "Kistanács" néven futó csoport jött létre. Ezen csoport tagjai a meséléseik mellett, fontos feladatokat végeznek, olyan feladatokat, melyek az oldal működéséhez elengedhetetlenül szükségesek. 
Itt olvashattok minderről bővebben: http://narutohun.niceboard.org/t2754-a-kistanacs-rendszer-es-a-staff-rendszer#54568

A Staff Rendszer is szóban már megújult, most már csak meg kell fogalmazni és fel kell vázolni annak lényegét, amit a hét folyamán meg is kaptok! Addig ássátok bele magatokat a Kistanács funkciójának leírásaiba!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

17 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.