-= Fórum Hírek = -

+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters

18 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next

Go down

-= Fórum Hírek = - - Page 18 Empty Re: -= Fórum Hírek = -

Témanyitás  ~ Chakra ~ Kedd Nov. 29 2016, 16:19

Szép Estét/Napot/Reggelt Minden Játékosnak!

Egy rendhagyó dologgal fordulok most hozzátok, mégpedig a Naruto Gundan vezetői rendszer továbbfejlesztésének hírével. Talán furcsa lehet a számotokra, hogy miért is történik ilyesmi, főleg ennyire sűrűn. Erre választ nem adhatok, hiszen mindezt csak a Vezetőség tudhatja, viszont szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy szükség van az ilyen változtatásokra a rendszer tökéletesítése céljából. Így nem is szeretném tovább szaporítani a szót, szeretném bejelenteni, hogy egy Ninja Tanács tag fog a Staff élére állni, annak érdekében, hogy a Csoportos Vezetésre "ítélt" Staff kapjon magának egy vezetőt, aki irányíthatja majd őket, akihez lehet fordulni és akit meg lehet majd kövezni a csoport hibáiért. (Persze ez utóbbi csak tréfa volt) A lényeg, hogy egy vezetőre van szüksége a Ninja Tanácsnak, ezt a szerepet pedig Én a Semleges fél nem tölthetem be, hiszen akkor a funkcióm elvész, nem lennék más, csak egy Staff tag, így pedig akkor bárki képes lenne betölteni azt a feladatot, amit én ellátok. Ezért egy olyan személy kapja meg ezt a pozíciót, akit mindenki szeret és aki komoly és gyors fejlődések által került be a Ninja Tanács tagjai közé, ez pedig nem más, mint Senju Tobirama!

Senju Tobirama lesz a Staff és így a Naruto Gundan Fórum vezetője, vagyis a Rangja a Főadminisztrátori rang lesz. Feladata lesz a Ninja Tanács egyben tartása és a feladatok kiosztása, a csapat vezetése, valamint a Kistanács és a Staff teendőinek elvégzése. A vitás döntésekben Ő dönt, miközben szorosan együttműködik velem, aki továbbra is a Főinspektor - "Gundan Pszichológus" Rangot fogja viselni és teljességében ugyanazt a funkciót fogom betölteni, mint eddig, így a tényállás nem változott. Hozzám bátran fordulhattok, én a Játék befolyásán kívül állók (Személyes játékbeli érdekeim így nincsenek) valamint a Staffba sem tartozok, így könnyen tudom kívülállóként látni annak munkáját, azáltal, hogy meg tudom figyelni a Ninja Tanács topicot, valamint az ott zajló megbeszéléseket. Éppen ezért minden tekintetben semleges vagyok, az egyetlen feladatom pedig még mindig az, hogy megteremtsem a Játékosok számára a legmegfelelőbb körülményeket és ha kell, képviseljem őket a Staffal szemben. (Már ha a Játékos olyan üggyel fordul hozzám, ami képviselést igényel) Természetesen mindezt névtelenül kezelve, így a Staff soha nem tudja meg, hogy egy adott Játékos mit írt nekem és az általa felvetett, megbeszélésre kényszerülő probléma kitől származik.

Ide pedig érdemes benézni: http://narutohun.niceboard.org/t3262-a-shinobi-harom-probaja-osszesites#54673

További Jó Játékot kívánok: ~ Chakra ~
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap
Szint: S
Rang: Gundan Pszichológus és Főinspektor
Chakraszint: Van szintem? :o

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Inuzuka Tsume Hétf. Dec. 05 2016, 21:16

Üdv mindenkinek!
Ma nem túl vidám hírrel jövök, de ha tenni kell, hát tenni kell Smile

Hosszú egyeztetés után az NT úgy döntött, hogy a közkedvelt és barátságos Akira, aki eddig mint próbaidős JM dolgozott az oldalon, 
a mai nappal távozik a játékos mesélők közül. 
Az indokok meglehetősen prózaiak: bár lelkesen vetette bele magát a feladatokba, még nem kész arra, hogy mesélő legyen. Szeretnénk, hogyha képességeit játékosként csiszolná tovább, mert jelenleg több visszajelzés alapján, beleértve a játékosi és staff visszajelzéseket is, úgy találta az NT, hogy nem sikerült olyan gyorsan fejlődnie mesélői téren, mint ahogy a JM feladatokhoz az szükséges lenne.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne pályázhatna ismét a feladatra, amennyiben szeretne, de ehhez szeretnénk, ha még bővítené, fejlesztené a játékvezetési tudását.

Szép estét mindenkinek!
Tsume
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Témanyitás  Terumi Mei Csüt. Dec. 08 2016, 23:12

*Idepiszkít egy rajzszöggel*

Halló, Gundan népe!
Van szerencsém bejelenteni, hogy oldalunk egy újabb Játékos Mesélővel gyarapodik, név szerint Hattori Aratával, aki reményeim - és nem csak az én reményeim - szerint kiváló munkát fog végezni veletek. Nekem elnyerte a tetszésem, szóval biztos vagyok benne, hogy hasonlóan kreatív és élvezetes kalandokat fog elétek göndöríteni.
Gatyákat felkötni, mert indul a gőzös Arábiába!

Hamarosan egy újabb JM is munkába áll, addig is fogadjátok sok szeretettel Hattori Aratát! Lehet bombázni az üzenetekkel, csak ki ne pukkasszátok a buborékját! 
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Senju Tobirama Hétf. Dec. 12 2016, 19:17

Sziasztok!
Ugyan kissé megkésve ilyen-olyan okok miatt, de természetesen nem hagyom szó nélkül a kinevezésem! Very Happy
Előszöris szeretném megköszönni a bizalmat, mellyel a staff támogatott abban, hogy elérjek ide... Ha belegondolok, hogy még egy éve sem vagyok itt, ráadásul úgy jöttem ide, hogy szándékomban sem állt még csak mesélni sem... kicsit hihetetlen egy sztori. Mindenesetre vakmerő döntés volt engem kinevezni a Naruto Gundan élére, de megpróbálom kihozni a legjobbat a dologból, ahogy azt azok is tették, akik előttem viselték ezt a rangot. Ki-ki a maga módján, én is gondját fogom viselni sokunk második otthonának! ^^

PM-eket, faggatásokat továbbra is fogadom. Továbbá így, hogy mielőtt megkaptam a pozíciót a saját jutsuk ellenőrzéseihez is elégnek bizonyultam, továbbra is fogom őket nézegetni, ahogy azt a közelmúltban is észlelhettétek. Meséléseimet illetően próbálok aktívkodni, azoktól akik pedig nekem mesélnek elnézést kérek, amiért késegetek a posztokkal! Very Happy  

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Uchiha Madara Csüt. Dec. 15 2016, 03:02

Szép estét mindenkinek! 

Némi kipofozást kapott a Fegyverek kódexe, a hiányzó képek ismét a helyükre kerültek, valamint a Fegyverek leírása // Ára és vásárláshoz tartozó szabályok Topic listáit táblázatba foglalva, talán ad némi könnyebb átláthatóságot és talán többeknek meghozza a kedvét egy-egy díszes katana, vagy akár egy pöröly megvásárlásához. Hamarosan új eszközökkel is gyarapodni fog a lista, így a fegyverhasználók lassan kezdhetik gyűjteni a zsebpénzüket. Eszközökkel kapcsolatos ötleteiteket várom szeretettel PM-ben.

További szép estét,

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Uchiha Madara Hétf. Dec. 19 2016, 03:41

Szép estét mindenkinek!

Ahogy azt ígértem, a fegyverek listája máris bővült néhány újabb taggal, a leírásokért és ötletekért külön köszönet Akira-nak. Továbbra is várom a speciális, és a Naruto világába beilleszthető ötleteket, eszközöket, és azok leírását. 
Továbbá, újabb topic nyílt azon játékosok számára, akik speciálisabb eszközökkel, mint például bábokkal operálnak. A játékosok immáron külön is vezethetik ezen eszközeiket. A topic az üzlettulajdonosoknak is kedvez, ugyanis ez a mappa lehetőséget ad számukra más JK-kal való kereskedés, üzletelés szociális értékű kijátszására. További információkat itt találtok.
További szép estét,

Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Jiraiya Szer. Dec. 21 2016, 20:28

Megnyitotta Kapuit a Téli Falu! Mostantól játszható a Topic, várjuk a kívánságokat is!!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Dec. 24 2016, 13:48

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

-= Fórum Hírek = - - Page 18 Naruto_christmas___die_naruto__by_l2sided_di

Ui.: A 2008 helyett képzeljétek oda 16-ot :DDDD

A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 04 2017, 17:05-kor.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Kedd Dec. 27 2016, 13:01

Üdvözletem!
Egy csodás hírrel szeretnék most elétek járulni, így az ünnepek közepette... Az NT (ismét) köszönti köreiben Kushina-t, aki természetesen csodás mesékkel fogja szórakoztatni mindazokat, kik jelentkeznek hozzá. Úgy vélem nem kell túlsokat mondanom ezeken kívül. Beszél majd a munkássága helyettem! Smile

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Kedd Dec. 27 2016, 13:26

Üdvözletem,
Köszönöm szépen TobiRáma szívélyes felkonferálását! Uzumaki Kushina bőrébe bújva igyekszem szolgálni a játékosokat, úgyhogy bizalommal és nyugodt szívvel fordulhattok hozzám.
Csapjunk bele a lecsóba, dattebane!
UK
(és nem, nem az egybesült királylányra gondolok)
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Senju Tobirama Szer. Dec. 28 2016, 08:20

Üdvözletem Gundan!
Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni az egész NT nevében, így a két ünnep között ugyan...! Very Happy (Elnézést a megkésésért.)
Hosszasan vitatkoztunk azon, hogy mi is legyen az idei évvégi ajándékunk számotokra -ezért is a késés-, mivel azért csak a 
X. évét kezdi meg nem sokára szeretett oldalunk..., de végül megszületett.
Mindenki búcsúzzon el karaktereitől, ugyanis megszűnnek létezni... legalábbis eddigi formájuktól! ^^
Minden Játékos Karakter választhat egy kedvérevalót a csomagok közül, melyek elég széles választékkal bírnak, így reméljük mindenki megtalálja a kedvérevalót!

1,
+30 Chakra
+30 Taijutsupont
+30000 Ryo

2,
+40 Chakra
+20 Taijutsupont
+20000 Ryo

3,
+20 Chakra
+40 Taijutsupont
+40000 Ryo

4,
+1db választható technika, mely csak meglévő engedéllyel használható fel engedélyes technikára. 
+15 Chakra
+15 Taijutsupont
+15000 Ryo

5,
+2db választható technika, mely csak meglévő engedéllyel használható fel engedélyes technikára. 

Ezen kívül természetesen a szorgosan munkálkodó Játékos-Mesélőinket, Mesélőinket, Moderátorainkat és Adminisztrátorainkat szeretném még külön egy-egy játékos Karakterüknek pluszba megválasztható csomaggal megajándékozni, értékelve ezzel egészéves munkájukat. Tudom, nem a legtöbb, s valószínűleg, ha meséléseitek helyett élményeket írtatok volna, több ütötte volna markotok, így évvégére, de emellé egy oldalnyi játékos szórakozásának biztosításából fakadó büszkeség is bővítheti jutalmaitok sorát. Mikor elindítotok egy játékost a Gundanon azzal, hogy elfogadjátok előtörténetét, vagy épp első meséjüket viszitek végig, akkor gondoljatok arra, hogy minden perc, amit szórakozva tölt az oldalon, hozzátok lesz köthető. Ezért kérlek titeket, hogy ugyanilyen lelkesen, és ha lehet, akrívabban folytassátok munkátokat, hogy megannyi játékos öröme kötődhessen hozzátok, a munkátokhoz. Nélkületek az oldal megszűnne létezni! Ezzel a tudattal végezzétek, a 2017-es évben is, legalább olyan jól feladataitok, mint ahogy idén tettétek! ^^
És hogy végre a tárgyra térjek.... Egy választott karakteretek kaphatja meg a felsorolt csomagok egyikét.

1,
+15 Chakra
+15 Taijutsupont
+15000 Ryo

2,
+20 Chakra
+5 Taijutsupont
+5000 Ryo

3,
+5 Chakra
+20 Taijutsupont
+20000 Ryo

4,
+1db választható technika, mely csak meglévő engedéllyel használható fel engedélyes technikára.
+5 Chakra
+5 Taijutsupont
+5000 Ryo

(Megjegyzés: A jutalmak nem kerülnek automatikusan felírásra, kérni kell azokat a Csevegő megfelelő topicjaiban. Aki Január 31-ig nem kéri az ajándékot, annak utána már nem tudjuk majd felírni. )

Játékos Karakterek ajándékcsomagjainak igénylése:
http://narutohun.niceboard.org/t3286-jatekosok-evvegijutalmanak-igenylese

JM és Staff ajándékcsomag igénylése:
http://narutohun.niceboard.org/t3287-jm-staff-evvegiajandek-igenylese#55081

További kellemes játékot és ünnepeket kívánunk! ^^

A Ninja Tanács! ^^

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Dec. 29 2016, 21:53

A Fenti hírt is tekintsétek meg!

Na de... Kedves játékosok! Very Happy
A Saját Jutsuk/Játékosok Jutsui elfogadás, számontartás és a velük kapcsolatos dolgok rendszere hamarosan átszervezésre kerül, hogy átláthatóbb legyen az egész és ne legyen minden össze-vissza. Szóval ne lepődjetek meg ha furcsaságot tapasztaltok az említett témák körül, azonban azt nem tudjuk, hogy mikor vezetjük be a változtatást, egyenlőre ki kell találni, hogy mit és hogyan szeretnénk változtatni. Az is lehet, hogy már holnap megtörténik de az is lehet, hogy csak néhány hét múlva. Mindenképpen tájékoztatni fogunk titeket a változásokról!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Dec. 29 2016, 21:58

A fenti hírhez hozzácsapnám, hogy a Csevegős Saját Jutsu ötletelőben elfogadott technikákat a változtatásig NEM KELL elfogadtatni a Játékosok Jutsuinál is KIVÉVE ha valaki egyből oda tett be technikát és/vagy változtatott az eredeti elképzelésen. Az ellenőrzős Staffok által kért változtatásokat és javításokat, viszont mindenkitől kérjük megírni! Csak az után fogadható el egy technika.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Dec. 30 2016, 22:15

Kedves Játékosok!

A Saját Jutsuk kicsit átrendezésre kerülnek, így megkérek mindenkit, hogy a Játékosok Jutsujai --> Régi Játékos Jutsuk topicból keresse ki a saját témáját és a már elfogadott és jóváírt, vagy elfogadásra váró, a Saját Jutsu Ötletelőben már elfogadott technikáit másolja be a Játékosok Jutsujai --> Saját Jutsuk Jóváhagyása témába.

MINDEN KARAKTER egy POSZTBA tegye be az összes jóváhagyott technikáját abban a megszerkesztett formában, ahogyan a leírását látni akarja. (Legyen szép ne legye össze-vissza)

Amint ezek meg vannak, mondom a további teendőket!

Itt találjátok meg a Topicocat:
http://narutohun.niceboard.org/f54-jatekosok-jutsui
http://narutohun.niceboard.org/f156-regi-jatekos-jutsuk
http://narutohun.niceboard.org/t3295-sajat-jutsuk-jovahagyasa

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Jan. 04 2017, 17:50

Kedves Játékosok!
Ha valaki még emlékszik rá (Ha nem akkor keressétek vissza) kitettem nemrégiben egy tervezetet az előző év utolsó felére, valamint a most következő évre. A helyzet az, hogy egyéb okoknál fogva az előző évben nem sikerült befejezni mindent, amint szerettünk volna, ám most úgy áll a helyzet, hogy ezen a héten ez pótlásra kerül.

Egyrészről kikerül egy leírás a Naruto Világának és így a Gundan Világának Hatalmi Rendszeréről, ahol világossá válik majd egy Ország felépítése és a rangok jelentősége, valamint a rangokkal járó jogok, hatalom, stb. Ez mellé jönni fog egy Sereg-struktúra leírás, amely bemutatja a NEM Rejtett Falvak hadseregének felépítését, a képezhető alakulatokat, azok előnyeit és hátrányait, esetleg az áraikat (? --> Ez még kérdéses, meglátjuk hogy lesz). Miután ez is meg van, frissítésre kerül a Civil Szabályzat (Aminek gondolkozom a névmódosításán) ezen információk alapján, ahol le lesz írva, hogy miképpen kell és lehet játszani majd egy olyan "Civil" karaktert, aki valamilyen falu élén áll és nem Shinobi. (Ez utóbbi nem zárja ki a falu vezetést, ám azért meg kell szenvedni) Ugye eddig a ranglétre legaljáról lehetett kezdeni, ahol a Civil karakter nem más, mint egy polgár akinek nincs chakrája és a játékával annyit tud elérni, hogy egyre magasabbra tör az által választott hivatásban és ha az esetleg egy a faluvezetéssel kapcsolatos hivatás, TALÁN egyszer Faluvezető lehet. (Ennek eddig Civil karakter esetén annyi volt az esélye, amennyi egy Shinobi karinak, hogy Kage legyen) Éppen ezért a Ninja Tanács áttárgyalja a "Civil" kérdést, hiszen mi egy sokkal magasabb rendű élményt szeretnénk biztosítania a játékosok számára, ahol akár egy előtörténet megírása után egyből egy falu élére állhat a Chakrával NEM rendelkező karakter. Természetesen innen felfelé is van ranglétre, így valószínűleg a legkisebb vagy legalábbis az egyik legkisebb Faluvezetői tisztséggel fog kezdeni a játékos.
Egy kis ízelítő ezekből a rangokból fentről lefelé haladva csökken a rang:
- Daimyō
- Tartományvezető 
- Főnemes
- Nemes/Faluvezető

Speciális Rangok: 
- Helytartó/Faluvezető (Az hogy miért Faluvezető ez a Rang is, azt majd a leírásban látjátok)
- Kage 

Ők voltaképpen azok a jogokkal rendelkező személyek, akik nagy tekintélynek örvendenek a közemberek között és sokakért felelnek. Ha minden jól megy majd, akkor a legelső játszható rang, az a Nemes lesz. De ez még a jövő zenéje, ha nem nyúlik hosszúra a leírások megvitatása akkor a jövő el jön gyorsan, nagyjából Vasárnap környékén.

A másik dolog, ami még váratott magára a Staff Rendszer átbeszélése, frissítése. Hamarosan erre is sor kerül.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi Pént. Jan. 06 2017, 20:05

Üdv mindenkinek!

Arra kérném azon játékosokat akik az év végi jutalomban nem részesültek teljes mértékben és már rendezték Tjp elosztós ügyüket, hogy dobjanak meg egy PM-el, hogy minél hamarabb el tudjuk intézni!

Ui.: Csak fél szemem van, lássatok helyettem is. ^^
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jan. 08 2017, 13:46

Sziasztok!
Át lett beszélve a megkreált leírás és a körvonalazott szabályzat, így most már biztosan ki merem jelenteni, hogy a Földbirtokos "kaszt" játszható lesz a Naruto Gundanon. Előreláthatólag egy stratégiai játékhoz hasonló lesz a felépítése magának a játékstílusnak, amiket mindenképpen bele fogunk és bele is tudunk illeszteni a Gundan játékába. Ami azt illeti, voltaképpen teljesen más típusú játékról beszélünk, de vegyítve a karakteres szerepjátékkal nagyon élvezhető lesz mindenki számára, ezt garantálom! 
Azonban a játéktípus még nincs teljesen kidolgozva, csak a körvonalai vannak meg, de a jövőhét első felében megalkotom a Földbirtokos kaszt szabályzatát és a játéktípus elemeit, stb... Ami biztos, hogy amint ezzel készen leszek, kettő Staffal próbajátékot fogunk játszani, hogy 100%-osan kiküszöböljük a játéktípus hibáit. Miután ez készen van, játszhatóvá tesszük számotokra a Földbirtokos kasztot, azonban lesznek megkötések azért, hogy ne zúduljon ránk egy rakat információ és felelősség, ugyanis még számunkra is új lesz ez az egész. Előre láthatólag csak meghatározott országokban lehet majd ilyen karaktert indítani és az is lehet, hogy csak meghatározott számú játékos indíthat Földbirtokos karaktert, de persze ez csak az elején lesz így. Amint tényleg jól működik a rendszer, a Staff beletanul az irányításba és a másfajta mesélésbe, sokkal nagyobb világot engedünk majd játszani a karakterek számára. 

Ha ez pedig működik, akkor a világ mozgása nagyon nagy mértékben fel fog gyorsulni általatok, hiszen voltaképpen ti fogjátok irányítani az Országokat, mint Játékosok. Ez természetesen valószínűleg azt is fogja eredményezni, hogy rossz gazdálkodás, vagy nem megfelelő politikai játék esetén elpusztulhatnak egész falvak, vagy tönkremehetnek egész Országok... Szóval érthető, hogy miért nem lesz egyenlőre játszható például a Tűz Országa. Kezdetben csak a kisebb nemzeteket töltsük fel, utána pedig meglátjuk. 
Előre láthatólag maximum két hónap múlva már játszható lesz a teljes Kaszt, ez attól függ, hogy a Próbajátékkal hogyan fogunk haladni. Én egy hét alatt kidolgozom a szabályzatot, de természetesen a próbajáték lassabb lefolyású lesz. 

A Földbirtokos kaszt játszhatóságát segítő leírást itt találjátok meg: http://narutohun.niceboard.org/t3319-az-orszagok-felepitese-es-hatalmi-rendszere#55493

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Hétf. Jan. 09 2017, 08:44

Sziasztok!
Felhívnám minden kedves Gundanozó figyelmét arra, hogy ismét átléptünk egy évet, így kérek mindenkit (Aki Január előtt regisztrált.), hogy az adatlapján a karakter korát szerkessze át. Egy évet mindenki öregedett. Boldog születésnapot! ^^

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Pein Szomb. Jan. 14 2017, 16:18

Üdv mindenkinek! Very Happy 

Mint láthatjátok, a minap elindítottam a Gundan Shinbunt, ami a Gundan népének havi rendszerességgel megjelenő lapja lesz. Az első szám máris olvasható! Ne felejtsetek el szavazni a következő havi interjú alanyára . A rovatokkal, a tartalommal kapcsolatos ötleteiteket pedig mindig várom PM-ben! Very Happy 

Szép hétvégén, jó olvasást! 

http://narutohun.niceboard.org/f163-gundan-shinbun-a-hivatalos-gundan-lap
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jan. 15 2017, 18:55

A fenti hírhez hozzátenném azt, hogy a lap a jövő hónapban annyiban alakul át, hogy az ott megjelenő Cikkeket vagyis magát az Újságot a karakter SAJÁT MAGA veheti majd kézbe és olvashatja majd a Gundan Világában. Készítve lesz egy kisebb háttér információ az Újságról, hogy hol is adják ki? Kik is készítik? Mi a céljuk vele? Így tehát a megjelenő újság a Naruto Gundan Világának, havi rendszerességgel megjelenő újságja lesz, amit a karakterek akár havi rendszerességgel olvashatnak és információkat szerezhetnek meg! 

Ezzel együtt, ha a Topic megfelelően működik, megszüntetjük a "Gunda Hírei - A Fogható Történelem" Topicot ugyanis eddig azokat az információkat amik hírül szolgáltak a világban itt találhattátok meg, ha viszont a lap jól fog működni, akkor a lapban olvashattok majd róluk, ahogyan a karaktereitek is! Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Pein Pént. Jan. 20 2017, 12:17

Sziasztok!

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a béke angyalai fórumküldetés újra megnyitotta előttetek kapuit, további résztvevőkre számítunk!

A küldetés nagy horderejére való tekintettel jelentősebb NJK-k felbukkanására lehet számítani, Konan épp most érkezett meg: http://narutohun.niceboard.org/f48-az-erdo-orszaga 

Emellett a kaland végén a jutalmazás is kiemelten bőkezű lesz, ezzel bátorítva titeket, hogy ha tehetitek, mindenképp vegyetek részt az esetlegesen korszakzáró eseményen. 

További részletek PM-ben és a http://narutohun.niceboard.org/t3337-beke-angyalai-csapo-2 topicban. 

Várunk titeket! Wink 
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Témanyitás  Jiraiya Pént. Jan. 20 2017, 16:00

Az fenti hírt is tessék elolvasni!

Még mindig várom hogy MINDENKI aki szeretne Saját Technikákat, az írjon a Jutsuk --> Játékosok Jutsujai nevezetű topicba a SAJÁT JUTSUK JÓVÁHAGYÁSA témához. Mégpedig az ÖSSZES elfogadott és MÁR ELBÍRÁLT Saját Technikáját!

Ezúton kérem az ÖSSZES eddig oda írt személyt (És azokat is akik majd hibásan adják be később a technikákat) hogy EDITELJÉK a hibásan beadott listát, mivel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az elfogadott és jóvá hagyott a Staffok által elbírált, kiegészített formát vagyok hajlandó elfogadni! HA KÉSŐBB bizonyosodik be, hogy hibásan adta be a technikát (Tehát az ellenőrző Staff nem ÍGY ebben a formában hagyta jóvá) attól a karaktertől elvesszük azt a technikát és nem tanulhatja átalakított formában sem, valamint büntetésre is számíthat!

Ha van ilyen a már elfogadott beadott listákban, akkor azok szóljanak nekem Pm-ben! Nem fogok minden egyes technikát újra leellenőrizni, mivel nincs időm rá, ezért van mindenki becsületére bízva. Ha viszont bebizonyosodik, hogy nem a megfelelő formában adta be a technikát, átírta, nem javította, nem bővítette, nem úgy írta le, ahogyan az elfogadó staff kérte, vagy esetleg el sem lett fogadva, akkor az ahogyan írtam, komoly büntetéssel fog járni, mivel becstelen dologról beszélünk.

Így tehát várom mindenkitől aki meg akarja tartani a saját technikáit, hogy ÍRJON a megfelelő topicba. Amint elegendő cucc összegyűlik kezdem létrehozni a témákat a karakterek neveivel. Hajrá!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Jan. 24 2017, 17:01

Kedves Játékosok!
Aki még nem vette észre, azzal közlöm, hogy a Téli Faluban a Mikulás Palotájánál lehet kívánni három kívánságot a Mikulástól. A három kívánság közül, ha a kívánságok valamelyikét hatalmában áll a Mikulásnak teljesíteni, akkor egy kis útravaló tanáccsal teljesíti azokat, mégpedig 2017.02.10-éig. Vagyis, a kívánságok leadásának ideje 02.09! Ezt ne felejtsétek el! Eddig lehet lemondani a kívánságokat, amik közül majd a Mikulás választ, hogy miket teljesít, azonban a Mikulás hatalma is korlátozott, bizonyos kívánságokat nem képes teljesíteni.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Jan. 25 2017, 12:18

Üdvözlet Újra Mindenkinek!
Nos, elég sok speciális ajándék került ki a Mikulás jóvoltából és még mindig várja azokat, akik kívánnának tőle. Viszont, vannak olyan ajándékok, amiket esetleg a Karakter elcserélne, eladna, így erre is lehetőség válik. Ebben a topicban: http://narutohun.niceboard.org/t2593-adok-veszek egymás között cserélgethettek és eladhattok, vehettek.

A Fizetség lehet:
- Chakraszint (Az eladónak felajánl valamennyit a vevő a saját chakrájából)
- Pénz 
- Csere, egyéb értékek

Ezeket a csereberéket a a Staff követi nyomon és a jóváhagyásukkal lehet csak teljes a folyamat. Természetesen azok is beszállhatnak, akik nem kaptak a Mikulástól semmit. KÉPESSÉGEKET nem lehet eladni csak tárgyakat ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  ~ Chakra ~ Hétf. Jan. 30 2017, 15:25

Szép Estét/Napot/Reggelt!

Jó ideje nem írtam már ide, ennek több oka is van, amik közül az egyik a hosszúra nyúló betegségem, a másik pedig a várakozás. Azonban mindkettőnek immáron vége van, így ezennel titeket kérlek meg arra, hogy segítsetek nekem, nekünk, magatoknak a Fórum ügyét illetően. Több dolgot fogok tőletek kérni.

1. Szeretnék kérni tőletek egy véleménynyilvánítást a Naruto Gundan Staff csapatáról. (Tobirama, Tobi, Mei, Danzou, Jiraiya, Pein, Tsume, Hidan, Orochimaru, Kakashi, Madara, Kushina) Minél részletesebben írjátok le a véleményetek, annál jobb, hiszen annál többet tudunk meg arról, hogy szerintetek milyen is a Staff és hogy az egyes Staffokról milyen véleménnyel vannak a játékosok. Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy csak egy karakterrel írjon véleményt, aki ezt megszegi az büntetésben részesül. Ezen kívül arra is megkérek mindenkit, hogy csoportosítsa két felé a véleménynyilvánítását. Legyen egy Szubjektív és egy Objektív része. Az egyikben mond el, hogy Te hogyan látod a Staffot, milyen személyes megtapasztalásaid vannak, a másikban pedig mond el azt, hogy milyen is ez a Staff, hogyha a személyes érzéseidet megpróbálod félre tenni. Aki erre nem képes, azzal nincs semmi baj, megértem. Ezen kívül akkor sincs semmi baj, hogyha az Objektív és a Szubjektív véleménymondás majdhogynem egyezik. Tehát ezen nem kell görcsölni.

Az üzenet témájának a neve: Staff

Kérek mindenkit, hogy névről névre haladjon, akit pedig már személyesen kértem fel korábban ugyanerre és már elküldte nekem ezt, attól nem kérem még egyszer, de a többi kérésre tőlük is várom az üzenetet. 
A Staffokat egyenlőre nem kérem arra, hogy mondjanak véleményt a többiekről, de erre is valószínűleg a későbbiekben sort fogok keríteni.
Amit pedig még mindig kérek és ezzel befejeztem: Nyugodtan minden pletykát, nem megerősített információt is írjatok bele az irományba, minél többet tudok meg, annál tisztább lesz a kép. Köszönöm!

2. A másik dolog amit szeretnék kérni, hogy a véleménynyilvánítás után elválasztva egy külön részt is kérek arról, hogy szerintetek milyen változásokra, változtatásokra van szükség az oldalon, nyugodtan terjeszthettek elő javaslatokat is.

3. Kiegészítő kérdések amelyre választ várok:
- Ki a legaktívabb Staff tag és ezzel szemben kik a leginaktívabbak? (Utóbbiból kettőt vagy többet is lehet, viszont rövid indoklást kérek)
- Ki a három legjobban mesélő Staff tag és ezzel szemben kik a legrosszabbak? (Az elsőhöz három nevet kérek az utolsóhoz amennyit akartok, kérek indoklást is)
- Kik azok a Staffok akik szerintetek nem valóak Staffnak és miért?
- Kik azok a Stafftagok, akik a legsegítőkészebbek és kik azok, akik kevésbé (Indoklást is kérek)
- Elfogulatlanság szerint állítsatok fel egy listát a Staffról. (1. a legelfogulatlanabb az utolsó helyeken lévők a legelfogultabbak) Ide nem kérek indoklást viszont egy hegyel többen is szerepelhetnek, így akár lehet az, hogy az első helyen szerepel két ember és a másodikon az összes többi. Ha viszont úgy gondoljátok, hogy nincs olyan Staff, aki elfogult lenne, vagy nem annyira mérvadó, akkor az írjátok oda.)

Továbbá MINDEN kérdéshez várok bármilyen nemű hozzászólást és további megjegyzést, én csak azt írtam le, hogy mit várok el tőletek kötelezően. Amiket írtok, azok csak kettőnk között maradnak, én valószínűleg kiértékelem az összeset és egy általános összegzést fogok a Staff elé tárni (Játékos nevek nélkül természetesen) aminek nyomán intézkedések fognak történni. Így tehát szeretnék kérni MINDEN játékost, hogy a tőle telhető legjobban teljesítsen és próbáljon meg segíteni nekünk! 

Köszönettel:
~ Chakra ~
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap
Rang: Gundan Pszichológus és Főinspektor
Chakraszint: Van szintem? :o

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

18 / 25 oldal Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.