-= Fórum Hírek = -

+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters

19 / 25 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Next

Go down

-= Fórum Hírek = - - Page 19 Empty Re: -= Fórum Hírek = -

Témanyitás  Uchiha Obito Hétf. Jan. 30 2017, 21:30

Tisztelt játékostársaim, barátaim, cimborák és spanok!

Jó ideje mardosnak már egyes dolgok, s valaki számára öröm, mások számára szomorú hírt így is úgy is közölnöm kell veletek előbb vagy utóbb.
Lehet ettől a naptól fogva én leszek az az egy ember, aki kétszer volt mondhatni a legrövidebb ideig staff tag. Hogy miért is jutottam arra a döntésre, hogy távozom az NT berkeiből? Ezt majd ezer örömmel megosztom azokkal, akiket érdekel, de sajnálatos módon ilyen benső és külső feltételek között én nem tudom, és nem is vagyok hajlandó folytatni a további munkát.
Így szeretném elnézését kérni szeretett játékosaimnak, kikkel megannyi kalandot és boldog percet átjátszottunk, remélem a továbbiakban is hasonló, magas színvonalú játékokat olvashatok majd tőletek, mint kívülálló.
Az oldalt természetesen nem hagyom a hátam mögött, hisz játékos karakteremmel: Kenshiro Yorival folytatom a játékot, így rajta keresztül bármikor utolérhettek. S pár szó, hozzátok kik a legjobbak vagytok számomra!

Takashi, nagyon remélem, hogy Shinwara útjára mihamarabb rálépsz és valóra válthatod a terveinket Kento-sannal együtt.
Benji, te harcos pupák! Ajánlom, hogy te legyél a legkeményebb tűzhasználó rettenet a Gundan világán!
Ryu, te elloptad a szívemet, a postod meg egy ostor! De a Sárkánnyal senki sem packázhat!
Satoshi, csak fel a fejjel, hagyd hátra a múlt egy falatját, s építs belőle szilárd jövőt!
Katana, csak így tovább és hajrá!

Ennyi lenne, nem is tépem tovább a szám, mindenkinek további jó játékot kívánok!

Sziasztok,
Obito

-= Fórum Hírek = - - Page 19 Maxresdefault

Ezen kívül az előző oldalon a lap alján van egy fontos hír, azt is nézzétek meg. Obitonak pedig a magam nevében itt szeretném megköszönni a segítséget és a Staff munkásságát. Játékosként pedig természetesen továbbra is örülünk, hogy köztünk van és remélem, hogy ez így is lesz még egy jó darabig!

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

-= Fórum Hírek = - - Page 19 Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  ~ Chakra ~ Csüt. Feb. 02 2017, 16:40

~ Chakra ~ írta:
Szép Estét/Napot/Reggelt!

Jó ideje nem írtam már ide, ennek több oka is van, amik közül az egyik a hosszúra nyúló betegségem, a másik pedig a várakozás. Azonban mindkettőnek immáron vége van, így ezennel titeket kérlek meg arra, hogy segítsetek nekem, nekünk, magatoknak a Fórum ügyét illetően. Több dolgot fogok tőletek kérni.

1. Szeretnék kérni tőletek egy véleménynyilvánítást a Naruto Gundan Staff csapatáról. (Tobirama, Tobi, Mei, Danzou, Jiraiya, Pein, Tsume, Hidan, Orochimaru, Kakashi, Madara, Kushina) Minél részletesebben írjátok le a véleményetek, annál jobb, hiszen annál többet tudunk meg arról, hogy szerintetek milyen is a Staff és hogy az egyes Staffokról milyen véleménnyel vannak a játékosok. Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy csak egy karakterrel írjon véleményt, aki ezt megszegi az büntetésben részesül. Ezen kívül arra is megkérek mindenkit, hogy csoportosítsa két felé a véleménynyilvánítását. Legyen egy Szubjektív és egy Objektív része. Az egyikben mond el, hogy Te hogyan látod a Staffot, milyen személyes megtapasztalásaid vannak, a másikban pedig mond el azt, hogy milyen is ez a Staff, hogyha a személyes érzéseidet megpróbálod félre tenni. Aki erre nem képes, azzal nincs semmi baj, megértem. Ezen kívül akkor sincs semmi baj, hogyha az Objektív és a Szubjektív véleménymondás majdhogynem egyezik. Tehát ezen nem kell görcsölni.

Az üzenet témájának a neve: Staff

Kérek mindenkit, hogy névről névre haladjon, akit pedig már személyesen kértem fel korábban ugyanerre és már elküldte nekem ezt, attól nem kérem még egyszer, de a többi kérésre tőlük is várom az üzenetet. 
A Staffokat egyenlőre nem kérem arra, hogy mondjanak véleményt a többiekről, de erre is valószínűleg a későbbiekben sort fogok keríteni.
Amit pedig még mindig kérek és ezzel befejeztem: Nyugodtan minden pletykát, nem megerősített információt is írjatok bele az irományba, minél többet tudok meg, annál tisztább lesz a kép. Köszönöm!

2. A másik dolog amit szeretnék kérni, hogy a véleménynyilvánítás után elválasztva egy külön részt is kérek arról, hogy szerintetek milyen változásokra, változtatásokra van szükség az oldalon, nyugodtan terjeszthettek elő javaslatokat is.

3. Kiegészítő kérdések amelyre választ várok:
- Ki a legaktívabb Staff tag és ezzel szemben kik a leginaktívabbak? (Utóbbiból kettőt vagy többet is lehet, viszont rövid indoklást kérek)
- Ki a három legjobban mesélő Staff tag és ezzel szemben kik a legrosszabbak? (Az elsőhöz három nevet kérek az utolsóhoz amennyit akartok, kérek indoklást is)
- Kik azok a Staffok akik szerintetek nem valóak Staffnak és miért?
- Kik azok a Stafftagok, akik a legsegítőkészebbek és kik azok, akik kevésbé (Indoklást is kérek)
- Elfogulatlanság szerint állítsatok fel egy listát a Staffról. (1. a legelfogulatlanabb az utolsó helyeken lévők a legelfogultabbak) Ide nem kérek indoklást viszont egy hegyel többen is szerepelhetnek, így akár lehet az, hogy az első helyen szerepel két ember és a másodikon az összes többi. Ha viszont úgy gondoljátok, hogy nincs olyan Staff, aki elfogult lenne, vagy nem annyira mérvadó, akkor az írjátok oda.)

Továbbá MINDEN kérdéshez várok bármilyen nemű hozzászólást és további megjegyzést, én csak azt írtam le, hogy mit várok el tőletek kötelezően. Amiket írtok, azok csak kettőnk között maradnak, én valószínűleg kiértékelem az összeset és egy általános összegzést fogok a Staff elé tárni (Játékos nevek nélkül természetesen) aminek nyomán intézkedések fognak történni. Így tehát szeretnék kérni MINDEN játékost, hogy a tőle telhető legjobban teljesítsen és próbáljon meg segíteni nekünk! 

Köszönettel:
~ Chakra ~
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap
Rang: Gundan Pszichológus és Főinspektor
Chakraszint: Van szintem? :o

Témanyitás  Pein Csüt. Feb. 02 2017, 19:48

Sziasztok!  

A februári lapszám a következő hetekben érkezik. Továbbra is várom rovatötleteiteket, megjegyzéseiteket, azzal kapcsolatban, mit olvasnátok szívesen. 

Kellemes estét, 

Pein 
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Témanyitás  Hidan Csüt. Feb. 09 2017, 03:15

Az alábbi hír csak azoknak szól, akik még nem értesültek Izuna szombati bulijáról a Gundan facebook csoportban, a többiek továbbgörgethetnek Smile

Gyors emlékeztető azoknak, akik érdekeltek a szombaton, 11.-én esedékes Gundantalálkozón való részvételben:
Helyszín: Ördögsarok, megintcsak.
Cím: Budapest, Károly krt. 1, 1075
Várható összlétszám: 15-20 fő, ÁFA nélkül (azokat akik a 

[ltr]#kriszfizet[/ltr]
 opcióra szavaztak, 'elfelejtettem' beleszámolni)
Össznépi gyülekező: 14.00, a helyszínen. Akik segítségre szorulnak az odajutásban, azok a 06304169897 telefonszámon kérhetnek navigációs hozzájárulást. Mivel gagyi telefonom van ami sze
ret önkényesen kikapcsol, jobb ha felírjátok valaki más telefonszámát is.
Tömegközlekedés: a söröző a 2-es metró Astoria megállójánál található.
Ha bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan felteheti pm-ben, vagy faxon.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Shimura Danzou Pént. Feb. 10 2017, 13:39

Kedves Játékosok!

Frissült a szabályzat Kérvények topicja, egészen pontosan egy apró kiegészítés került bele, amarra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy alaposan dolgozzátok ki a kérvényeiteket, hiszen ez, főképpen, a Ti érdeketek. Kérlek, olvassátok át figyelmesen és tartsátok be.
http://narutohun.niceboard.org/t3052-6-kerelmek-es-idezett-lenyek#51218

Üdvözlettel,
Shimura Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Uchiha Madara Vas. Feb. 12 2017, 00:31

Szép estét mindenkinek!

A késői órákban szeretnénk felkonferálni a friss Staff tagot, Uchiha Kagami-t. Az ő személyében egy friss, aktív és mindenképp leleményes mesélővel kibővülve remélhetőleg senki sem fog unatkozni.

További szep estét,

Uchiha Madara
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Uchiha Kagami Vas. Feb. 12 2017, 01:59

Privet mindenkinek!

Először is, köszönöm a felkonferálást klánfőnök ősömnek, Madarának! Nos, szerintem az első sorból le lehetett szűrni, hogy ki is vagyok pontosan, de ha mégse, akkor majd az utolsóból! (Vagy a betűszínből, esetleg a lentebbi "elszólásból") ^^ Szeretném köszönteni a Gundanközösséget immáron Uchiha Kagamiként! Jelentem, mesélői szolgálatomat 2017.02.12-én felvettem! Innentől kezdve lehet zaklatni, noszogatni, stb. állok minden Játékos rendelkezésére! Tehát írjatok bátran, én itt vagyok minden nap ^^ Továbbá, még egy fontos dolog: Hattori Arata meséléseit Kagamiként átvettem!

Nos, nem is szaporítanám tovább a szót, további szép estét és jó játékot kívánok mindenkinek!

Slava Gundan!

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Jiraiya Szer. Feb. 15 2017, 18:20

Na akkor itt mutatom azt, amit 2016. 10. 23-án írtunk ki. Ez egy tervezet arról, hogy a kiírástól kezdve miket szeretnénk megcsinálni a következő évig. A kihúzottak elkészültek!

Még ebben az évben: --> Tehát 2016-ban

- Hamarosan kikerül a mesélések elosztása, ez viszont csúszik, ugyanis van néhány visszatérőnk is, valamint még le kell kommunikálni a szabadon hagyott meséléseket a Játékos Mesélőkkel. 

- Amint mindez megtörtént, felállítjuk az új Staff rendszert, amit a Ninja Tanács közös erővel dolgozott ki. A feladatmegosztás konkrétabb lesz és mindenki olyan helyen fog munkálkodni, amiben a legjobb. 

- A Naruto világának hatalmi rendszeréről készítünk leírást, hogy mindenki tudja, hogy milyen világban élünk pontosan. Ezen kívül egyenlőre hibásan, a Civilek Rangjai helyett foglalkozások és feladatkörök vannak megjelölve, így a Civilek számára is kialakítunk egy Rangrendszert. 

- Kisebb leírások jöhetnek még, attól függően, hogy a Staff mennyire érez rájuk késztetést.

A Jövő év első felében: Tehát 2017 első felében

- Nagyjából a félév végére végezni fogunk az ÖSSZES Gundanon megtalálható Technika átírásával, ami annyit tesz, hogy érthetővé tesszük a leírásokat, átszintezzük őket, valamint bővítjük a technika listákat. Ez kiterjed a Saját Jutsuk is, azokat is mind átnézzük, bár ez egyenlőre még nem biztos. --> Folyamatban

- Technikák képeinek frissítése --> Folyamatban

- Bingo Könyv Frissítésének befejezése --> Végstádiumban

- Tisztázni a túlvilág tényét a Narutoban és a Gundanon. A "Hova kerül a chakra a halál után?" kérdést megválaszolni és ezekkel együtt még az első ponthoz kapcsolva az Edo Tensei működését részletezni. 

- Háború Lezárása(?) --> Folyamatban

- Kisebb-nagyobb leírások, érdekességek

A Jövő év második fele Tehát 2017 második felében

- A Ninja Világháborúk bemutatása az Elsőtől a Negyedikig.

- Shinobi Szabályok felállítása

- Általános tudnivalók a Shinobikról (Mekkora sebességgel futnak, meddig bírja az erőltetett menetet, mekkorát képesek ugrani, stb, stb)

- Kisebb leírások

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  ~ Chakra ~ Szer. Feb. 15 2017, 21:35

Kedves Játékosok, Szép Estét/Napot/Reggelt kívánok!

A fentebbi kérésemre 2017.02.20-ig lehet Pm-eket írni, így aki eddig még nem tette meg, az tegye meg addig. Természetesen érkeztek üzenetek, ahol nem tudtatok mindenhova írni, de természetesen csak oda kell írnia mindenkinek, ahova tud is érdemi dolgot mondani. Amiről nincs fogalmatok, nincs véleményetek, oda természetesen nem kell írni.

Üdvözlettel: ~ Chakra ~
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Csüt. Feb. 16 2017, 22:19

Üdv!

Ismét új taggal bővült a staff létszáma, Hyuuga Hinata személyében. Mostantól hozzá is fordulhattok bátran mesélés és tanácskérés ügyéből, ahogy minden más Staffal is teszitek. Reméljük, még sokáig folytatja köztünk aktív, kiváló munkavégzését!

További szép estét!

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Hyuuga Hinata Pént. Feb. 17 2017, 00:19

Szép estét!

Mindenekelőtt köszönöm a kedves szavakat Tobinak! Mostantól Hinata Byakuganjain keresztül fogom szemlélni a Gundan közösségét. Ez annyit tesz, hogy örömmel állok rendelkezésetekre, ami az ellenőrzéseket és a meséléseket illeti. Igyekszem legjobb tudásom szerint megválaszolni az általatok feltett kérdéseket, így tehát forduljatok hozzám bizalommal, szívesen fogadom az üzeneteket. Meg a potyaforrócsokikat. Hirano Reina meséléseit véletlenül belekötöttem a Narutonak szánt sálba, szóval a játékosok, akiknek mesélt, mostantól tőlem számíthatnak posztokra. ^^

Hinata
Hyuuga Hinata
Hyuuga Hinata
Mesélő

Adatlap
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Feb. 23 2017, 15:12

Kedves Játékosok! 

Nem most akartam ide írni és nem igazán voltam még rá felkészülve, nem is szeretek ilyesmit írni, sem pedig túlbonyolítani, ezért nem lesz túl bőre eresztve ez a Hír. 
Mint már néhányan tudjátok, - és bizonyára sokan sejtitek is - az utóbbi időben iszonyatosan lecsökkent a szabadidőm, ami pedig marad belőle, azt olyan dolgokba kell befektetnem, amik megint csak nem a szabadidőm szórakoztató részeként funkcionálnak, hanem jövőt alapoznak meg. A helyzet, az, hogy már két éve egy nagyon komoly iskolába kezdtem, ahol Vendéglátás Szervezőnek - Vendéglősnek tanulok, ami annyit tesz, hogy kapok egy papírt arról, hogy az útszéli Büfétől egészen az öt csillagos éttermekig bármilyen vendéglátó egységet nyithatok, üzemeltethetek és vezethetek. Ugye ez nem kis dolog, ezért nem igazán könnyű az iskola. A vendéglátás vezetés mellett szakács szakmát is tanulunk (Szakácsok is lehetünk) valamint Felszolgálás (Felszolgálók is lehetünk) ezért lényegében három szakmát tanulunk meg két év alatt. Na ezt az iskolát én másfél éven keresztül annyira lehanyagoltam, hogy most már ott tartok, hogy három hónapon belül vizsgázom és az ételkészítésen, felszolgáláson kívül nem tudok szinte semmit. (Tehát pont a lényegi részét nem értem) Ezért rá kell gyúrnom a tanulásra.

A másik dolog nagyon személyes. A lényeg, hogy anyukám már évek óta beteg (Sajnos nem gyógyítható betegség) és az utóbbi fél évben annyira súlyosbodott az állapota, hogy már 24 órás felügyeletet igényel. Mivel apukám kétnaponta 24 órában dolgozik, amikor nincs itthon rám hárul a gondozás feladata. Na már most ez a dolog is eléggé megviseli az embert, gondolom nem kell részleteznem, hogy miért, főleg, hogy a betegsége egy eléggé komoly elbutulással és hasonlókkal jár.

Ez mellé jön még a Gundan és a jövőtervezés, egyszerűen az életembe - bármennyire is szeretném - nem fér bele a Gundan, egyszerűen csak annyira, hogy esténként 1 órára felnézzek és írjak a karimmal. Ez a Staffságra nem elég. 

Ezért sajnálatos módon, itt kell hagynom a Staffságot, mégpedig most a hétvégén. Ezt el akartam húzni, körülbelül 3 hát múlva terveztem volna a helyzet bejelentését, de úgy alakult, hogy ezt most már nem húzhatom tovább. Ezért szeretnék nektek megköszönni mindent, ahogyan a régi Staffoknak is, hogy lehetőséget adtak a működésre. A Gundanon történő Staffoskodás nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sok tapasztalatot adott, egyszerűen leírhatatlan, hogy mennyi mindennel gazdagodtam belőle. Igazság szerint kezdőként, majd vezetőként és aztán "veteránként" is folyamatosan új  dolgokat tapasztaltam, ezért tényleg köszönöm mindennek és mindenkinek, hogy valóban létrejött a Gundan és hogy a részese lehettem. Tudnék még mit mondani, elmondhatnám, hogy mennyire jó érzés volt, hogy ennyi szeretetet kaptam a játékosoktól és hogy mindig bizalommal fordultatok hozzám, hogy számítottatok rám, hogyha úgy alakult, ez mind nagyon nagyon jó érzés volt és köszönöm nektek, de ha minden ilyet leírnék, akkor megint kétszáz oldalakban írnám az elköszönőmet. Szóval nem teszem. 
Ami fontos a számotokra, hogy BÁRMIVEL kereshettek nyugodtan Facebookon vagy akár itt a Gundanon is a karaktereimnek keresztül, valamint továbbra is fogok leírásokat és hasonlókat készíteni, amit elküldök majd az NT-nek, persze csak akkor, ha igényt tartanak az ilyesmire. Játékosként szintén fellelhető leszek. Ami még mindig fontos és talán mindennél fontosabb: A meséléseimet még nem adtam le, csak megírtam az NT-nek, hogy kiknek kell mesélőt találniuk. Ezért kérek mindenkit, hogy KERESSEN magának mesélőt.

Frontharc: Nem tudom, hogy még mi lesz a Fronntal, ugyanis, hogy ezt megbeszéljük én még Jövőhét Szerdáig Staff rangban maradok. A Ninja Tanács eldönti, hogy viszi-e valaki tovább a Frontot, vagy ugrunk az időben.

Földbirtokos Szabályzat: Szintén ez a helyzet, Szerdáig maradok, hogy befejezzem a szabályzatot, hamarosan elkészül, VISZONT a tesztekre már nem tudok maradni, ezért az, hogy letesztelje az NT és hasonlók, már nem tőlem fog függeni. 

Speciális Mesélések: Gyakorlatilag majdnem minden mesélés amit most vezetek speciálisnak minősül. Hyuuga Eminek a hétvégén írok egy posztot, ahonnan átadom őt más mesélőnek. Tsuuzoku Tomoéval ugyanez a helyzet. Djuka Kodomonál egy kört futunk, egy tanulós posztot fogok kérni. Hamacho Yoshitaronál a helyzet az, hogy az egész további tanulást másnak kell, hogy átadjam. Kenshiro Hanae mesélése is speciális eset, őt elindítom egy kalandszálon és amint Mirubi végez, Hidan fog neki és Mirubinak mesélni ^^

Szóval szeretnék megint megköszönni mindent a játékosoknak, a Staffoknak és persze az Oldalnak. Egyenlőre azt tudom mondani, hogy hosszabb időre távozom, de a jövőben ha lehetőségem lesz rá és a Staff is benne lesz, akkor visszatérek, mint Staff, de ez egyenlőre 2 év távlatában nézve nem fog megtörténni. További Jó játékot kívánok minden játékosnak!! Smile I love you I love you

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Feb. 27 2017, 15:21

Ezt a Szavazást senki se hagyja figyelmen kívül ha lehet: http://narutohun.niceboard.org/t3402-maradjon-e-chakra-vagy-menjen#56686

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szer. Márc. 01 2017, 10:13

Kedves Játékosok, Kedves Kollégák!

Meglepően elégedetten jelentem, hogy Hisao, aki az egykori Staff ikonikus és szigorú tagja volt, most Játékos Mesélőként folytatja Gundanos pályafutását, így Őt is felkereshetitek kéréseitekkel. Nagyjából három mesélést fog vinni, hogy milyen sebességgel, azt majd Ő elárulja, amikor a kaland körülményeiről egyezkedtek.
Fogadjátok Őt örömmel, személy szerint újfent sok sikert kivánok Neki!

Köszönöm a figyelmet;
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szer. Márc. 01 2017, 11:41

Üdvözletem!

Nos, ma már bejelentettem egy jó hírt, jöjjön egy újabb! Optimistán kezdjük a márciust! Very Happy A lovagi erények réme, a mélyen erkölcstelen Ago karakterének tulajdonosallalta, hogy Játékos Mesélőként tevékenykedik az oldalon. Természetesen nem kell félni, bár Agoval fog mesélni, egy nagyon pozitív személyiségről van szó, aki Isha Danseiként már volt JM, sőt, Minatoként Staff is. Április végéig korrekt tempót ajánl, onnantól kezdve nyár végégig valószínűleg csak egy mesélést fog vinni, ezért még időben le kell csapni a fennálló helyre, hiszen a sárga villanás kifejezetten népszerű mesélő volt. Én pedig úgy gondolom, hogy most is az lesz! Smile

Sok sikert és visszanövesztett fogakat izgalmas kalandokat kívánok!

Shimura Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Pént. Márc. 24 2017, 17:19

Kedves Játékosok!

Kirigakure falukódexe lektorálva lett!

Kirigakure játékoslistája is hamarosan frissítésre kerül!

- Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Senju Tobirama Csüt. Ápr. 13 2017, 03:34

Üdv!

A mai naptól kezdve, Satoshi Kawajiri
a JM-ek táborát gyarapítja. Mostmár őt is lehet nyugodtan zargatni ha mesélőre van szükségetek. Fontos azonban, hogy tanulást egyenlőre NEM mesélhet még, tehát ezt tartsátok észben, amennyiben fel akarnátok kérni. Remélem példás és hosszú munkássága sokunk játékát fogja fellendíteni. Fogadjátok hát ti is szeretettel! ^^

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  ~ Chakra ~ Csüt. Ápr. 20 2017, 23:05

Szép Estét/Napot/Reggelt minden Játékos számára!

Már jó ideje nem jeleztem magamról és nem volt látható semmilyen aktivitásom az oldalon. Ennek egyik oka az, hogy ~ Chakra ~ pozícióját azzal a feltétellel vállaltam el, amikor Jiraiya felkért engem, hogy félév-év aktivitás után megkérdezünk titeket, játékosokat, hogy szerintetek van-e szükség a munkámra, vagy úgy egyáltalán magára ~ Chakrára ~ és az Ő pozíciójára. A szavazás megtörtént és bár erőteljesen jelen voltak a "nemek" de mégis csak győztek az "igenek".  A szavazás idejétől kezdve és kicsit előbbről is már egyre kevesebbet "mutattam" magamat, éppen azért, hogy mindenki nyugodtan tudjon dönteni. Ezen kívül magánéleti dolgaim is adódtak, köztük egy költözés, amely hamarosan befejeződik és annak végén újra aktivizálni fogom magam, vagyis ~ Chakra ~ funkciója folyamatosan dolgozni fog az oldalon. Amíg nem adtam jelet magamról, folyamatosan figyeltem az oldalt és ahogyan a "bemutatkozásomnál" is jeleztem, van egy regisztrált felhasználó segítőm is, aki szabadidejében figyelgeti az eseményeket.

Ám ennyi még nekem nem elég, ezért kikérem a közeljövőben a Ninja Tanácsot, hogy fejtsék ki véleményüket ~ Chakra ~ funkciójával kapcsolatban. Ezen kívül a Főadminisztrátorral is megkezdtük a "tárgyalást" annak kapcsán, hogy hogyan és mennyire tudunk majd együtt dolgozni annak érdekében, hogy az oldal kiválóan működhessen minimális panaszok és kellemetlen jelenségek nélkül.

Azt már tudjátok, hogy rengetegen írtatok nekem különböző problémákkal kapcsolatban, ezek közül a legtöbbet meg tudtuk egymás között beszélni. Három komolyabb probléma volt, amelynek eredménye a panaszok alapján egy kidolgozott terv volt a problémák megoldására (Amit a Ninja Tanács ha jól emlékszem megtárgyalt de mérvadó döntés nem született, de Tobirama segítségével a közeljövőben ezt megoldjuk) és volt egy azonnali intézkedés is, ami megoldotta a problémát.

Ezen kívül elkezdem feldolgozni a Pm-eket és Emaileket, amiket küldtetek nekem a Staffal kapcsolatban (Kértem tőletek egy kritikát) de még mindig várom ezeket a leveleket. Természetesen sokan gondolhatják, hogy az értékelés publikus lesz a Gundan Felhasználó számára, de ez tévedés. Mivel az értékelés megemlíti a "legrosszabb" mesélőt is és hasonló nem éppen kellemes rangokat - amiknek tudására szükség van az előrelépéshez - ezért a Felhasználók az értékekés nem vagy csak részben láthatják. A Ninja Tanács elé is a szűrt, nem bántó adatok kerülnek ki, azonban elképzelhető, sőt, inkább valószínű, hogy a Főadminisztrátorral a teljes eredményt megvitatjuk és áttárgyaljuk, így Senju Tobirama valószínűleg látni fogja a ti értékeléseitek összesítését azonban a NEVEITEKET csak én tudom, csak én tudok arról, hogy ki hogyan értékelt és ahogyan eddig is, a nevek titokban maradnak. Még csak az írásaitok sem kerülnek ki, hanem Én, a saját szavaimmal foglalom össze őket. 

Így tehát látjátok, hogy hányadán állunk.

Köszönöm, hogy időt szántál rám: ~ Chakra ~
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Szer. Május 03 2017, 18:11

Üdv!

Örömmel híresztelem ki, hogy alapos és hosszas vizsgája után, Sharo Lu a JM-ek tagjaként jelentkezhet be innentől kezdve. Tanulásokat ugyan még nem mesélhet, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jó, kicsit sem foghíjas történeteket fog mesélni minden játékosának. És biztos vagyok benne, hogy toothatjátok, nem veri a fogához a garast majd, ha jutalmazásról van szó.

Fog.

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szer. Jún. 14 2017, 16:11

Kedves Kollégák, Kedves Játékosok!

"Ichido Subete ga Kiemasu"

Eljött ez a nap is. Azt gondolom, hogy később, mint kellett volna, mégsem bánom. Bár kissé szomorú vagyok amiatt, hogy eddig vártam, de ez csak azért van, mert imádom ezt az oldalt. Imádtam...
Bárhogy is, úgy gondolom, le kell írnom, hogy miért. Elvégre mégis csak egy három éves történet végére kerül most pont. Hosszú évek voltak.
Minden staffos poziciómban hoztam nehéz döntéseket és szigorúakat, mégis szinte az összessel egyet értek a mai napig. Minden esetben a Gundan javát néztem, még ha ez rövid távon egyes döntéseknél nem is érződött, úgy gondolom, hogy hosszútávon szükségesnek bizonyultak a változtatások. Ráadásul egy éven át voltam főadminisztrátor, Hidan rám aggatta a Gundanführer szerepét. Én pedig rendkivül hálás vagyok a támogatásért, amit kaptam a Stafftól és a játékosoktól. Fontos leszögeznem, hogy főadminként már nem a meséléseimre priorizáltam és a tevékenységem nagyrésze az NT-ben zajlott. Nem érzékeltetek belőle sokat, de a Gundanon töltött hosszú órák sokaságát információ szerzéssel töltöttem, majdhogynem mindenről tudtam, ami a Gundannal kapcsolatos és ez rendkivüli kapacitást ígényelt. Viszont bámulatosan hasznos volt, ugyanis nem csak azért, amit így megtanultam, hanem azért is, mert ezeket az információkat fel tudtam használni a legjelentéktelenebb döntésekhez is, vagy a legegyszerűbb szavazáshoz. Jiraiyával hosszú órákat konzultáltunk, gyakran Tsumét is bevonva, hogy merre, hogyan, milyen módszerrel tovább. Rengeteg projekt indult és zárult le sikeresen, olyan írányokról beszéltünk, amelyek... modernebbé, eredményesebbé és még élvezetesebbé tették volna a Gundant. Egyetlen apró bökkenő volt csupán, ez pedig az, hogy ezek kivitelezése nem egy gyors folyamat és Én a magánéletemben is rendkivül elfoglalt vagyok, mert nem csak sokat dolgozom, de felelek másokért is, ezért folyamatosan képeznem kell magam, ami szintén sok idő.
Tavaly augusztusban történt, hogy a staffon belül népszerű lett egy ötlet, egy "új világrend". Vagyis egy "új" működési rendszer. Ebben nem volt semmi új, azt leszámítva, hogy az oldal vezetését nem az admin gárda végzi, hanem az egész NT. Ez hivatalosan valóban nem így volt eddig, de a gyakorlatban az egész staff megbeszélte a komolyabb döntéseket, mielőtt kihirdettük volna. Arra épült, hogy mindenkinek lesz saját feladata, amit el kell végeznie. Ez eddig is így volt. Sokan reményt láttak ebben az "átszervezésben", amit megértettem, de nem akartam kapacitást pazarolni egy olyan tervre, amiről előre tudtam, hogy nem hoz majd pozitív változást, mert eleddig sem a rendszerrel volt a probléma, hanem a humán erőforrás mértékével. Előre jeleztem, hogy ez egy öngól, ezért nem vállaltam, hogy részt veszek benne és ennek következményeképpen lemondtam a főadmini posztról. Jeleztem, hogy a továbbiakban nem veszek részt aktívan a staffi munkában, csak lezárom a meséléseimet.
Csalódott vagyok, ugyanis feltételnek kötöttem ki, amikor lemondtam, hogy legyen eredményes az átszervezés, ha belekezdenek, vigyék végig. Nem hittem, hogy működni fog, de bíztam abban, hogy tévedek. Talán életemben először sajnálom, hogy nem tévedtem.
Csalódott vagyok, mert már januárban távozni akartam végleg. De nem tettem meg, mert a negyedéves agónia után láttam pozitív jeleket és ezek mellett ki akartam állni, támogatni a staffot.
És most itt vagyunk. Ez a Gundan már nem az a Gundan, amit Én annyira imádtam. Ezért távozom.
Nem azért írtam le mindezt, hogy bárkit is besározzak, hogy bárki erőfeszítéseit csökkentsem. Ellenkezőleg. Tudnotok kell, hogy Tobirama hatalmas erőfeszítéseket tesz, az oldal érdekében, nem könnyű főadminnak lenni. Minden Staff tag, aki mesél, hatalmas erőfeszítéseket tesz, nagyon nehéz annyi szálat aktívan egybetartani.
Azért írtam ezt le, hogy lássátok, a szigorom nem azért volt, mert 'és most képzeld ide az abszurd Danzous pletykákat', hanem azért, hogy a Gundan szervezett, egységes és korrekt legyen. Úgy gondolom, a szigorom elérte célját, amikor alkalmaztam. Igyekeztem mindig építő jelleggel kritikát, megszorítást alkalmazni. Tudom, hogy néhányan nem így értelmezték, ezzel nincsen semmi baj, mindenkinek van véleménye. De ha más valaki véleménye, attól még a szabályokat ugyanúgy be kell tartania. Very Happy (Csak, hogy egy Danzous aranyköpéssel zárjam soraimat.^^)

"Hyoban no Chitose va Jikan no kodo ni izon shite mo yoidesu"

Maradok tisztelettel;
Shimura Danzou

U.i: Igen, ez azt jelenti, hogy néhány napon belül távozom.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  ~ Chakra ~ Vas. Jún. 18 2017, 22:02

Szép Estét/Napot/Reggelt!

Több hírrel is érkeztem, amik reményeim szerint pozitív irányba fogják elmozdítani az oldal életét.
Először is szeretném megköszönni minden Játékosnak, hogy megírta értékelését a Staff tagokról és az oldal működéséről. Főleg azoknak köszönöm, akik bőven tudtak írni és írtak is. Sokat segítettetek nekem és a Staffnak is.
Másodszor pedig, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy elkezdtem törölni azokat a Regisztrált tagokat, akik nem rendelkeznek sem elfogadott előtörténettel, sem pedig egyetlen egy poszttal sem. Első körben azokat törlöm, akik nem írtak soha posztot és már nagyon régóta nem voltak fent az oldalon. A második körben pedig azokat törlöm, akik ugyan írtak az oldalra, de már hosszú idők óta nem léptek fel a Felhasználó profiljukkal. Így egyedül azon Felhasználó profilok maradnak az oldal nyilvántartásában, akik rendelkeznek elfogadott előtörténettel és/vagy fél éven belül bármikor is meglátogatták az oldalt. Ez azt jelenti, hogy a fél éven belül regisztrált felhasználók profiljai is megmaradnak, az nem számít, hogy ők írtak-e már. 
Köszönettel: ~Chakra~

A kihúzott részt a Ninja Tanács elfogadhatatlannak tartja, így nem engedélyezi az oldal bármelyik karakterének törlését.
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Szer. Júl. 05 2017, 20:46

Üdv!

Mivel sokótoktól érkezett panasz, hogy a front pörgése eléggé hiányzik, lehetne már vége, mesélések állnak, stb... Úgy döntöttünk, hogy az egyetlen olyan dolgot fogjuk meglépni, ami elősegítheti ennek ellenkezőjét. Két új staffot vettünk fel, akik közül az egyiket a régebbi játékosok talán első kézből is ismerhetik, Uchiha Itachi nevezetű mesélői acc mögött. A másik, nem kevesebbre tartandó új mesélőnk pedig a chakra birtokosa, aki ebben a párhuzamos univerzumban nem elveszi, hanem adni fogja majd a chakrát, Ootsutsuki Kaguya...

Itachi fogja vinni a Kiri-Kumo frontot, Kaguya pedig a Kazekage kimentésében fog segédkezni.
Fogadjátok őket szeretettel! ^^

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya Szer. Júl. 05 2017, 21:29

Üdv mindenkinek!

Köszönöm szépen az NT-nek a bizalmat, minden bizonnyal nem fognak bennem csalódni, ahogy ti sem. Smile Valamint igen, remélhetőleg sok chakrát fogok osztogatni, de akiknek már mesélek, azok tudják, hogy meg kell dolgozni érte. Very Happy Előzőleg Kawajiri Satoshiként voltam JM, most pedig Kaguyaként veszem át az ő meséléseit, de továbbra is, és ezennel újfent is egyben, számíthattok rám minden téren, ami csak egy staff munkakörébe beletartozik (főképp ha mesélés kő', akkó' gyertek, nekem sosem elég).

Szerintem ennyi elég is volt bemutatkozásnak, a munkám és annak minősége mondja majd rólam a legtöbbet. Smile
Ootsutsuki Kaguya
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Adatlap
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Témanyitás  Inuzuka Tsume Szer. Júl. 05 2017, 23:18

Kedves Játékosok ^^

A mai nappal Chakra végleg távozott az oldalról, így arra bíztatlak titeket, hogy térjetek vissza a korábbi gyakorlathoz: bármilyen kérés, kérdés merülne fel, vagy olyan véleményt szeretnétek megosztani, ami szerintetek jobbá teszi az oldalt, nyugodtan keressétek a Staff bármelyik tagját.

Üdv: Tsume
Inuzuka Tsume
Inuzuka Tsume
Moderátor

Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Témanyitás  Uchiha Itachi Csüt. Júl. 06 2017, 19:28

Sziasztok,

Szeretnék én is beköszönni, ne szakítsuk meg ezt a hagyományt. 
Mostantól nyugodtan kereshettek engem is ellenőrzésekkel, előtörténetekkel és elsősorban mesélésekkel, remélem sikerül sok élvezetes kalanddal és poszttal gazdagítani a fórumot! Megtaláltok még Kenshiro Karuként is.

További szép napot,

Itachi Smile
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

19 / 25 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.