Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
+285
Aokaze Atsushi
Tsuuzoku Tomoe
Shihouin Aki
Kureiji Hanaro
Kuriyo Iso
Zake
Djuka Benji
Hirota Yukionna
Kurita Takashi
Hattori Arata
Zanza
Kenta Koizumo
Itaranai Tetsuo
Részeges Teng Leng
Arakashi Asami
Daisuke
Kagemare Ran
Utoa Yasuma
Kenshiro Yori
Yamanaka Inako
Terumi Mei
Yagetsu
Damino Inute
Hasegawa Zauki
Misage
Sharo Lu
Areno Shinichi
Akuma Reina
Namikaze Minato
Nakazime Seibo
Amori Shuu
Ishihara Aki
Izumi Isao
Hamada Fuyu
Inohara
Fujikage Kizashi
Meitsugawa Shori
Yuhi Sakura
Nishikawa Karasu
Masayo
Wakizashi Yumi
Aihara Arata
Hakkyou Katsumi
Kage Ijin
Aburame Shui
Aziro
Setsu
Rengar
Hiromi Akio
Nakajima Yori
Sado Kenji
Miyagi O. Misa
Kabuto Yakushi
Howabi Kimiroku
Shunsui
Ago
Akirama Mamorou
Yoru
Inetsushi Ai
Hidan
Urokojō Azami
Inugoya Yukinohana
Amaken Yoshimitsu
Imagawa Takayama
Törölt felhasználó
Chiyoko Tsuki
Senshi Jakotsu
Kihara Rin
Shibata Mei
Kotaro
Sato Haruhide
Fuu
Ishin Taro
Gato
Aburame Chou
Ransui Midori
Djuka Narahiko
Ginoo Yukizaki
Kamakiri Mogami
Mitsuya Akane
Aisu Fumiya
Minovara Hitoshi
Okisha Aiza
Chikuma Gennosuke
Pein
Kuroba Kaito
Iwasaki Hikaru
Munashii Kishi
Shimura Danzou
Hasegawa
Kire Inugami
Ookami Nanami
Togan Hiroshi
Kakuzo
Kagua Hatami
Hyuuga Junpei
Elemo Arico
Hiroshi Kohaku
Hyuuga Oyoki
Hiro Oyama
Hejvanasi Zej
Nara Akane
Hiraga Natsu
Ogawa Kazuma
Nenju Hasami
Hachidori Icye
Deidara
Miyamoto Musashi
Akihiko
Bayakoshi Yuukihime
Tsubasa Yura
Hiyama Takeo
Baiko Isozaki
Uruma Kamuna
Killer Bee
Sesshou Sarasho
Takaya Shintaro
Gonza Sasano
Raion Tensei
Gawakatsu Hikuro
Hyuuga Emiko
Yamada Kaito
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Suijin Benzaiten
Unazaki Fumimaro
Chen
Fujishima Hana
Akemura Senshi
Misaki Kiyoko
Yuumi Hiroshi
Nakahara Saki
Vándor Kazunari
Hoshizoku Kaito
Hyuuga Shakaku
Jaiba Mineo
Usake Hiachi
Ayanokoji Takashi
Shiruba Tsuki
Ikina Minami
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Aokaze Shin
Haruno Sakura
Doshiri Asuka
Matsuko Kiyomi
Mieiro Tenki
Umi Michishio
Orochimaru (Inaktív)
Itanashi
Koreko Rui
Ayokama Makoto
Kenshiro Sena
Kinshu
Tokuno Feng
Djuka Munfurawa
Hateshi
Obotsu Ryu
Nozara Shiba
Tobi
Yurasuhina Kaiji
Ashina Hitomi
Shirogane Shiro
Namikaze Minato(Inaktív)
Uchiha Itachi
Djuka Mizuri
Taiki Touya
Dokujaku Tano
Djuka Mikommi
Yamato
Djuka Ryuu
Fudou Shun
Yura Houji
Hinata
Hokoshita Kinta
Tottori Shinko
Satsukitane
Kurotsuki Emi
Kenshiro Kawa
Funaki Hachiro
Mitsunobu Ryounsuke
Miroku No Minovara
Hidetora No Minovara
Sessoku Urami
Katsumi Kawachi
Kazedando Soroshima
Huramino Saito
Akari Tenshi
Danzou
Noboru Oozora
Matsudaro Kitsumo
Urufu Djuka Okami
Kamio Hiraku
Sasagami Neil
Juurin Kensei
Shikotou Sei
Shiawase Zouo
Aburame Shino
Tairjuko Rikuno
Kakuzu (Inaktív)
Akasuna no Sasori
Tomoshika Asuko
Jiraiya
Kage
Satonaka Chie
Kaibutsu Hiroto
Kenshiro Karu
Takeyanagi Tomoko
Hiroyasu Karu
Hiei Urameshi
Djuka Hiashi
Akira
Grakon Teizan
Matuke Hariko
Korotsuki Kazeno
Kaimazu Ren
Sukenchī Akushō
Shirotsuki Yuki
Shaku Rabito
Karin
Hazukage Inu
Kushieda Unazaki Tessa
Hoshino Takayuki
Osumi Hiroto
Iwakura Akira
Rabada Genkou
Akai Ryu
Suyiko Kirinai-Aki
Hazukage Kurono
Djuka Daisha
Djuka Hiroku
Tessei
Djuka Katsumoto
Sasaki Haru
Unazaki Ashura
Zetsu
Shikamaru(Inaktív)
Kenshiro Yuu
Hitsugaya Haruke
Katsumi Mao
Kami Nora
Kitori Musato
Hazame Karou
Ishimaru Hatsuharu
Hasegawa Kazuhiro
Wakai Kasai
Geista Kahoko
Nosaru Kyoya
Sanagi Natsu
Taidana Kaito
Nakashima Shigehito
Hatake Kakashi(Inaktív)
Arekkusu Orokana
Fukushima Hakuseki
Naegashi Taru
Aida Emiko
Djuka Kodomo
Takura Hitsu
Uzumaki Kushina
Kitabatake Hitoshi
Daizo Tensei
Naozumi Yamashita
Kagemare Kuzomi
Ugatochi Susano
Azumi Yuurei
Sai
Funsai Hadou
Fusino Toge
Aono Takefumi
Watari Zenko
Makenshi
Hisao
Shiren
Unazaki Hitomi
Rouku Hiashi
May Yuriko
Yunaki Amirei Nyo
Kusuki Eiko
Aoyama Shizuka
Tensei Zento
Ayami Remiyu
Darui
Suyiko Shiai-Ne
Kazeshi Iroh
Shikaku
289 posters
25 / 40 oldal
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
Első sorban egy másik játékost szeretnék találni. Aki kapható, szockodásra vagy bármi másra.
Másodsorban egy mesélőt keresnék aki tud heti egy postot írni. Mivel sokan vagyunk kevés mesélőre simán jó 2 hét is
Mesélővel minden képen chakra szintemet szeretném növelni. Jutsu tanulás nem különösebben izgat, és 300 ch alatt nem nagyon van olyan jutsu ami kellene.
Másodsorban egy mesélőt keresnék aki tud heti egy postot írni. Mivel sokan vagyunk kevés mesélőre simán jó 2 hét is
Mesélővel minden képen chakra szintemet szeretném növelni. Jutsu tanulás nem különösebben izgat, és 300 ch alatt nem nagyon van olyan jutsu ami kellene.
Azumi Yuurei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 197
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 240 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 220 (C)
Ügyesség/Reflex : 187 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197
Mesélőt, vagy jk-t keresek. Aki rá ér és kedve is van játszani egy skizofrén kunoichivel.
Satsukitane- Játékos
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 224
Üdvözletem mindenkinek!
Talán még vannak olyanok, akik emlékeznek rám régebbről, vannak akiknek halvány fogalmuk sincs róla ki vagyok, de sebaj, őket is tárt karokkal várom, ugyan is jelentem, hogy hosszabb inaktivitás után visszatértem! Az életem sikeresen sínre került végre valahára, így ismételten belevágok a mesélésbe. Azonban mivel még szükségesnek érzem a visszarázódást eme feladatkörbe, kezdetnek három helyet tudok felajánlani azoknak, akik küldenek egy PM-et, melyben lehetőleg megosztják velem, hogy mi az amit el szeretnének érni egy adott küldetés, kaland során, ám tanulást is vállalok amennyiben tisztességes módon le tudom mesélni az adott jutsut elsajátításának folyamatát. Körülbelül heti egy postot tudok felajánlani így első átgondolásra, hiszen játékosként is jelen vagyok, ám ezen a téren is úgymond helyrerázom magam, így hogy biztos bírjam terhelést és minden irányba időre tudjak teljesíteni, többet egyelőre nem mondhatok. Nagyon szerencsés esetben, ha úgy jön ki a lépés, előfordulhat, hogy kétszer is tudok írni.
Jelentkezzetek bátran, nem harapok, csak figyeljetek a tárcáitokra. ^^
Talán még vannak olyanok, akik emlékeznek rám régebbről, vannak akiknek halvány fogalmuk sincs róla ki vagyok, de sebaj, őket is tárt karokkal várom, ugyan is jelentem, hogy hosszabb inaktivitás után visszatértem! Az életem sikeresen sínre került végre valahára, így ismételten belevágok a mesélésbe. Azonban mivel még szükségesnek érzem a visszarázódást eme feladatkörbe, kezdetnek három helyet tudok felajánlani azoknak, akik küldenek egy PM-et, melyben lehetőleg megosztják velem, hogy mi az amit el szeretnének érni egy adott küldetés, kaland során, ám tanulást is vállalok amennyiben tisztességes módon le tudom mesélni az adott jutsut elsajátításának folyamatát. Körülbelül heti egy postot tudok felajánlani így első átgondolásra, hiszen játékosként is jelen vagyok, ám ezen a téren is úgymond helyrerázom magam, így hogy biztos bírjam terhelést és minden irányba időre tudjak teljesíteni, többet egyelőre nem mondhatok. Nagyon szerencsés esetben, ha úgy jön ki a lépés, előfordulhat, hogy kétszer is tudok írni.
Jelentkezzetek bátran, nem harapok, csak figyeljetek a tárcáitokra. ^^
Kakuzu (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma
Megvan!
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Rang: Démon // Jounin
Chakraszint: 1034
Még mindig keresnék egy játékost, aki hajlandó lenne velem játszani. Akármiről lehet szó, de meg is beszélhetjük PM-ben, akár még elveszettek és civilek is jöhetnek... és mesélők is, ugyanis a villámok között nem sok jk-val találkozni.
Sasaki Haru- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 21
Adatlap
Chakraszint: 254
Kinshu karakteremnek keresek mesélőt. A frissen visszahozott karakter nem rég tért vissza Suna ostromából és jelenleg Iwagakuréban tartózkodik.
Kinshu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 150
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 825
Üdvözletem!
Én is mesélőt keresnék. Ennek a karakternek szeretnék egy izgalmas küldetést!
Én is mesélőt keresnék. Ennek a karakternek szeretnék egy izgalmas küldetést!
Doshiri Asuka- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 804
Felszabadult nálam egy hely, szóval lehet jönni (Lehetőleg beszéljetek össze páran, és csapatban, vagyis többen gyertek, hogy ne legyen olyan játékos, aki kimarad), Pm-ben várom a jelentkezőket.
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
Egy izggalmas pörgős mesélőt keresek !
Kakuzo- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Nukenin
Chakraszint: 121
Háy-háy Minna-san! Egy kis kedvcsináló játékot/játékost keresek magamnak hogy kiélhessem felgyülemlett vágyaimat melyeket a hosszúra nyúlt kényszertávollétemben képeztem magamban
Röviden: szeretnél játszani velem? Let's go, "Ikuzou, umi no kagiri"!!
Röviden: szeretnél játszani velem? Let's go, "Ikuzou, umi no kagiri"!!
Matuke Hariko- Játékos Mesélő
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 490
Hoy!
Az alábbi tanuláshoz keresek mesélőt:
Fuuin Teppeki // Vas Fal Pecsét
Ennek a pecsétnek a segítségével acél keménységűvé, és nagyon nehezen áttörhetővé tehetünk felületeket. A pecsétet csak az arra jogosul személyek távolíthatják el; a megpecsételt kapu csak így nyitható, a felület pedig csak így sérthető fel vagy rombolható le.
A pecsétet egyetlen módon lehet megtörni: nagyobb mennyiségű chakrát kell belepumpálni a felület elleni támadásba, amennyit a pecsét elhelyezője a pecsétbe zárt.
Chakrapont: 300
Az alábbi tanuláshoz keresek mesélőt:
Fuuin Teppeki // Vas Fal Pecsét
Ennek a pecsétnek a segítségével acél keménységűvé, és nagyon nehezen áttörhetővé tehetünk felületeket. A pecsétet csak az arra jogosul személyek távolíthatják el; a megpecsételt kapu csak így nyitható, a felület pedig csak így sérthető fel vagy rombolható le.
A pecsétet egyetlen módon lehet megtörni: nagyobb mennyiségű chakrát kell belepumpálni a felület elleni támadásba, amennyit a pecsét elhelyezője a pecsétbe zárt.
Chakrapont: 300
Doshiri Asuka- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 302 (B)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Adatlap
Chakraszint: 804
Üdv!
az alábbi jutsu megtanulásához keresek egy mesélőt:
Fūton // Szél Feloldás
Az alapvető szél feloldás, melynek segítségével létrehozható maga a szél chakra. A segítségével a használó képes a kezei közé került tárgyakat kettészelni, puszta koncentrációval. Azonban legfeljebb ruhadarabokon, papíron, leveleken, köteleken van hatással. A karakterek fizikai tulajdonságát kis mértékben változtatja: könnyed, légies mozgást eredményez. Szúró- vágófegyverbe koncentrálva növeli annak élességét.
Chakraszint: 100
az alábbi jutsu megtanulásához keresek egy mesélőt:
Fūton // Szél Feloldás
Az alapvető szél feloldás, melynek segítségével létrehozható maga a szél chakra. A segítségével a használó képes a kezei közé került tárgyakat kettészelni, puszta koncentrációval. Azonban legfeljebb ruhadarabokon, papíron, leveleken, köteleken van hatással. A karakterek fizikai tulajdonságát kis mértékben változtatja: könnyed, légies mozgást eredményez. Szúró- vágófegyverbe koncentrálva növeli annak élességét.
Chakraszint: 100
Togan Hiroshi- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 197
Sziasztok :)Sajnos némi gond áll fent Így szeretnék megkérni egy kedves mesélőt, hogy aki ráérne, és bevállalna engem, és még 1 személyt, az átvenné e a már megkezdett kis történetünket: ITT
Örülnék amennyiben lenne valaki:)
Köszönöm szépen előre is!
Örülnék amennyiben lenne valaki:)
Köszönöm szépen előre is!
Ookami Nanami- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 44
Adatlap
Chakraszint: 167
Dobj egy PM-et a részletekkel mit csináltok, hol tart a kaland találkoztatok-e ilyesmi... Meglátom mit tehetek!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Yo!
Nos, mivel nem sokára kezdődnek a staff által beígért pörgősebb fórumkalandok, és mert az előző körben nem vettem részt, ráadásul szükségét is érzem, ezért mesélőt keresnék tanulásra. Pontosabban kettő tanulásra, megnéztem, kiszámoltam: belefér a chakralimitembe. Ebből pedig az következik, hogy nem olyan egetverő jutsukról van szó.
De mivel manapság a mesélők, moderátorok, adminok kevesen vannak és túl is terheltek, ezért én esetemben egy gyorsított, avagy "mesélőkimélő" ( xD) módszert alkalmaznék. Ez, ha megfelelőek az írományaim, akkor öt postot jelent két tanulásra. Tehát Jutsutanulóposztom - mesélői ellenőrzés - jutsutanulóposztom - mesélői ellenőrzés - záróposztom. Természetesen ha valamivel nincs megelégedve a staff és újabb posztot kér az egyik tanuláshoz, akkor több lesz.
Én így képzeltem el a helyzetet: pm-ben elküldöm a technikákat, a mesélő leírja követelményeit, nyolc napon belül küldöm a tanulást a kiképzőterepekre történettel kiegészítve ( van egy tanulásokhoz használt senseiem, NJK, szerintem itt pont felhasználható), mesélő küldi az ellenőrzést, ha minden megfelel, akkor ez megismétlődik a másik jutsunál is.
Várom az esetleges jelentkezőt.
Megjegyzés: Jelenlegi játékomban én már elküldtem a záróposztot, Kiyomi-san nem. Az övére én kiváncsi vagyok, de mivel karakterem már eljött, ezért ha az Ő záróposztja nem érkezik meg, szerintem játéktechnikailag ez nem akadály...
Kuzomi voltam!
Nos, mivel nem sokára kezdődnek a staff által beígért pörgősebb fórumkalandok, és mert az előző körben nem vettem részt, ráadásul szükségét is érzem, ezért mesélőt keresnék tanulásra. Pontosabban kettő tanulásra, megnéztem, kiszámoltam: belefér a chakralimitembe. Ebből pedig az következik, hogy nem olyan egetverő jutsukról van szó.
De mivel manapság a mesélők, moderátorok, adminok kevesen vannak és túl is terheltek, ezért én esetemben egy gyorsított, avagy "mesélőkimélő" ( xD) módszert alkalmaznék. Ez, ha megfelelőek az írományaim, akkor öt postot jelent két tanulásra. Tehát Jutsutanulóposztom - mesélői ellenőrzés - jutsutanulóposztom - mesélői ellenőrzés - záróposztom. Természetesen ha valamivel nincs megelégedve a staff és újabb posztot kér az egyik tanuláshoz, akkor több lesz.
Én így képzeltem el a helyzetet: pm-ben elküldöm a technikákat, a mesélő leírja követelményeit, nyolc napon belül küldöm a tanulást a kiképzőterepekre történettel kiegészítve ( van egy tanulásokhoz használt senseiem, NJK, szerintem itt pont felhasználható), mesélő küldi az ellenőrzést, ha minden megfelel, akkor ez megismétlődik a másik jutsunál is.
Várom az esetleges jelentkezőt.
Megjegyzés: Jelenlegi játékomban én már elküldtem a záróposztot, Kiyomi-san nem. Az övére én kiváncsi vagyok, de mivel karakterem már eljött, ezért ha az Ő záróposztja nem érkezik meg, szerintem játéktechnikailag ez nem akadály...
Kuzomi voltam!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519
Minden játékos mehet és Pm-ben zaklathatja az új mesélőket a Tanulásokkal és Mesélésekkel kapcsolatban, egészen addig amíg be nem telnek!
Kuzomi: Téged ilyen módon vállallak. Küld a Pm-et!
Kuzomi: Téged ilyen módon vállallak. Küld a Pm-et!
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Valaki egy játékot? Akárki lehet, akárhonnan, mert megtalálom.
Misaki Kiyoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65
Állóképesség : 257 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870
Szintemnek megfelelő küldetésre mennék, egy vállalkozó szellemű mesélő segítségével.
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
Üdv mindenkinek !
Egy vállalkozó szellemű mesélőt keresnék első fórumkalandom lebonyolítására, egy rövid vásárlással kiegészítve. (Adatlapom a holnapi koradélutáni órákban be lesz nyújtva.) Szívesen részt vennék a Tea földjén zajló harcokban is, amennyiben ez megengedett.
Szíves jelentkezéseket privát üzenetben várnám. Köszönöm, és jó játékot !
Inugami
Egy vállalkozó szellemű mesélőt keresnék első fórumkalandom lebonyolítására, egy rövid vásárlással kiegészítve. (Adatlapom a holnapi koradélutáni órákban be lesz nyújtva.) Szívesen részt vennék a Tea földjén zajló harcokban is, amennyiben ez megengedett.
Szíves jelentkezéseket privát üzenetben várnám. Köszönöm, és jó játékot !
Inugami
Kire Inugami- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 105
Matano Hasegawa
Tiszteletem!
Kezdő játékos lennék, akinek ez az első karaktere. A szabályokat most tanulom/emésztem meg. Szeretnék egy kezdő Genin küldetésben részt venni, ami fokozatosan tanulva és fejlődve vezetne be ennek a világnak a nagy és színes színpadára. Kipróbálnám a vásárlást, utazást, harcot és ha sikerülne akkor még valami aprócska fejlesztést is… Így az elején.
Kezdő játékos lennék, akinek ez az első karaktere. A szabályokat most tanulom/emésztem meg. Szeretnék egy kezdő Genin küldetésben részt venni, ami fokozatosan tanulva és fejlődve vezetne be ennek a világnak a nagy és színes színpadára. Kipróbálnám a vásárlást, utazást, harcot és ha sikerülne akkor még valami aprócska fejlesztést is… Így az elején.
Hasegawa- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 115
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Egy mesélőt keresnék lehetőleg olyan kalandra, vagy akármire, ahol több játékos is jelen lenne, ugyanis elég nehéz olyan játékost találni, aki ugyanoda való és elérhető.
Ezért valami csapatjátékra gondoltam, de az se baj, ha nem jön össze! Nem csüggedem :3
Ezért valami csapatjátékra gondoltam, de az se baj, ha nem jön össze! Nem csüggedem :3
Sasaki Haru- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 21
Adatlap
Chakraszint: 254
Üdv !
Egy mesélő jelentkezését várom megkezdett kalandom folytatásához. Szívesen játszanék más játékosok (akár más faluba valók) társaságában is, ha még úgy alakítható a történet.
Egy mesélő jelentkezését várom megkezdett kalandom folytatásához. Szívesen játszanék más játékosok (akár más faluba valók) társaságában is, ha még úgy alakítható a történet.
Kire Inugami- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 105
Halihó! Egy lelkes mesélőt keresnék, aki mesélne valami kalandot egy béna medicninnek :3 Előre is köszönöm! (Ja, lassú folyású lenne, mert lusta és lassú játékos vagyok, szóval csak bátran, nem én leszek, aki leterhel xD)
Tomoshika Asuko- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 43
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440
Játékost keresnék lassú folyású ökörködésre, hogy ne tartsalak fel a fejlődésben, a Szabad játék nevű topicban is játszhatunk (viszont tényleg lassú vagyok, szóval ne várjatok túl sok postot/hónap XD)
Matsudaro Kitsumo- Játékos
Adatlap
Rang: Civil - gyógynövényszakértő
Chakraszint:
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Csapat/Játékos/Mesélő Kereső
» Játékos Kereső a Faluban
» ~ Játékos Mesélő Jelentkezés ~
» Játékos Mesélő Felvétel
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
» Játékos Kereső a Faluban
» ~ Játékos Mesélő Jelentkezés ~
» Játékos Mesélő Felvétel
» Játékos-Mesélő Felvétel 2015!
25 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.