Staff hiányzások

+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters

9 / 16 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Go down

Staff hiányzások - Page 9 Empty Re: Staff hiányzások

Témanyitás  Terumi Mei Hétf. Jan. 25 2016, 18:40

A gepem kapott egy csodalatos virust, aztan most az ujratelepitesekkel hatha helyreall,  de nem tudom megmondani elore,  hogy mikor tudok majd irni,  mindenesetre megprobalom.

Yey, hétvégén várhatóak a reagok!
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Feb. 07 2016, 19:08

Sziasztok!

A holnapi nap várhatóan több Danzou-faktort fog tartalmazni, addig kérem türelmeteket.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Jiraiya Szer. Feb. 10 2016, 16:59

Magánéleti gondok miatt nem tudok írni a héten. Jövőhéten majd meglátjuk, igyekszem visszarázódni! A türelmet köszönöm!

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Jiraiya Szer. Feb. 17 2016, 20:17

Előre láthatólag Péntek este és Szombat reggeltől délutánig záporoznak majd a posztok minden felé! A régóta álló vagy elhúzódó kalandokat kicsit megsürgetem, hogy valami legyen.

Ui.: Nincsenek elfelejtve a Pm-ek és a Kaszinó harcok sem! (JK Vs. NJK)

Ui2.: Nem, Karu, az Élmények sincsenek :DDDD

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Feb. 21 2016, 11:44

Sziasztok!
Tudom, hogy tartozom még egy-két poszttal, azonban egy pár nap türelmet még kérnék, nagyon fontos vizsgát kell tennem hamarosan.

Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Feb. 25 2016, 19:34

Vasárnap este megy arra a négy helyre a poszt ahova nem írtam legutóbb.
Az Üzeneteket pedig Pénteken, vagyis holnap nézem meg.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Vas. Feb. 28 2016, 10:59

Előreláthatólag két hetet nem leszek zenekari próba és szülinapozás miatt (ez március 11.), de az is lehet, hogy még egy hét ráadás, ami még nem biztos, de mindenképpen jelzek majd, ha vagyok! Időközben persze majd igyekszem írni a lemaradt helyekre.

Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Hétf. Feb. 29 2016, 15:20

Sziasztok!

Mivel úgy tűnik indul a tavaszi szezon, így jómagam is ismét leterheltebb leszek. Erre mi sem jobb példa, mit hogy holnaptól vélhetőleg jövőhét hétfő-keddig nem igazán leszek posztolásképes. Üzeneteket olvasom, azokra válaszolni is fogok, de ennél többet nem ígérhetek.
Akinek tartozom poszttal az ma megkapja, illetve ha gyors akkor talán(!!!) holnap reggel is írok.  

Pacsi! .o/* ~ Minato
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Jiraiya Vas. Márc. 06 2016, 15:39

Jövőhét Kedden érkeznek a posztok, a hét vége felé pedig kezdjük a Kiri Vs. Kumot.
Akikkel még tanulást vezetek le meg hasonlók, vagy részt vesznek majd a Fronton de még kalandban vannak, azok ne aggódjanak, mert most csak a felvezetést kezdjük, mindenki időben fog érkezni!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Szer. Márc. 09 2016, 19:40

Gyerekek, őszintén mondom és teljes mellbedobással, hogy nem szeretek ide írni... viszont muszáj, mert nem lehetek benne teljesen biztos, hogy mit rejteget a sötét jövő.
Szóval, odahaza nincs netem, mert a netszolgáltatóm enyhe kifejezéssel maga alá csinált. Két napja bűvészkednek, mert központilag elcsesztek valamit, ami azt is jelenti, hogy nem csak nálam, de az egész településen, sőt még a környező településeken sincs internet. Reméljük, hogy hétvégére minden rendben lesz és gondtalanul tudok majd nektek pötyögni, ha meg nem, az orruk alá köpök majd egy adag lávát!

Mei

A hozzászólást Terumi Mei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 12 2016, 11:21-kor.
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Márc. 12 2016, 11:09

Sziasztok!
Holnap számítsatok posztokra és pm-válaszokra^^
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Márc. 19 2016, 15:14

A napokban ígértem mindenhova a posztot, a legtöbbeknek írtam is, viszont akik maradtak és akik Pm-ben várnak egy válaszra, azok várjanak még Jövőhét Keddig. Hétvégén is dolgozom és ezen kívül tanulok is kettő fontos vizsgára, ami Kedden lesz, így a hétvégéim és a hétfőm teljesen kárbavész. :DDDD Éppen ezért kérek még türelmet, hogy feltornásszam kicsit a jegyeimet ezekkel a vizsgacuccokkal aztán megint mehet egy kicsit a lazulás, jön a szünet is és küldöm majd a posztokat ^^
"Ezekkel a vizsgacuccokkal" kapcsolatban le sem tagadhatnád a motivációidat  Laughing - Danzou

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hidan Hétf. Márc. 28 2016, 08:54

E héten nem lesz szabadnapom, úgyhogy szíves türelmét kérném mindenkinek, akinek tartozok valahova poszttal. Meló után megpróbálok majd mindenhova írni, nem semmit sem garantálhatok Smile
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Namikaze Minato Kedd Ápr. 05 2016, 23:58

A napokban írok ahova csak tudok ^^ Akiknek még tartozom egy pici türelmet kérnék, hamarosan újra szórom majd a posztokat, olvasom az élményeket PvP-ket. Ha nem is egy nap az összeset, de a hétvégére mindenhova letudok mindent Very Happy 
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Hidan Kedd Ápr. 19 2016, 12:49

Sziasztok, sajnos ismét kell ide írnom.
Három hetes vakációra megyek, ahol nem sűrűn leszek gépközelben, így képtelen lennék emberi tempót tartani a meséléseimmel. Az alábbiakban megtalálhatjátok, kik fogják intézni a helyettesítéseket. Ezek csak javaslatok, tehát ha van valaki, akinek a kezei alatt szívesebben játszanátok, illetve ha a helyettesítő úgy érzi nagyon elfoglalt, ne habozzatok egyeztetni bármilyen módosításról.

Yamato, Obake Kaito - Ishihara Aki
Aokaze Atsushi - Ishihara Aki
Aiza - Jiraiya
Ago - Hyuuga Oyoki
Yuhi Sakura - Ishihara Aki
Ishihara Aki, Hirano Reina - nekik technikai okokból még mesélnem kell egy pár kört, mielőtt Mei átvenné őket őket. Mivel nem igazán leszek gépközelben a hétvégééig, így csúszások előfordulhatnak.
Itanashi - Jiraiya
Kenshiro Karu - Inuzuka Tsume

Akiknek már régóta vagyok adós poszttal, azoktól elnézést a késedelem miatt, eléggé sűrű hetek állnak mögöttem. Ha a reptéren tudok wifit használni, akkor még megpróbálok onnan lőni pár posztot azoknak, akiknek már egy jó ideje nem ment. Türelmeteket és megértéseteket előre is köszönöm, Hidan votam.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Ápr. 25 2016, 21:12

Elnézést mindenkitől, akinek ígértem, hogy írok az elmúlt héten és nem tettem meg, de sok dolgom volt és a hét elején akartam pótolni mindent, vagyis ma, viszont nem várt módon behívtak dolgozni Keddre, így valószínűleg, csúszok a posztokkal. A holnapi nap folyamán mindenképpen írok Aizának, A 14-es csapatnak és Yukizakinak, na meg persze Hanaénak. A többiek sincsenek elfelejtve, de nekik már régóta ígérem és van aki közülük már régóta vár. Köszönöm a türelmet! 

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Kedd Ápr. 26 2016, 16:55

Sziasztok!
Elég sok dolgom volt az utóbbi időben, igyekszem pótolni a poszt-elmaradásaimat. 

Megértéseteket köszönöm;
Danzou
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Vas. Május 08 2016, 23:54

Hát... bizonyára észrevettétek, hogy sokkal kevesebbet írok, mint szoktam. Ennek oka a magánélet és az, hogy kicsit megváltozott a napi rutinom; korábban kell kelnem, túl kell élnem a stresszes napokat, tanulnom kell vakulásig. Lényeg a lényeg, kicsit rendszertelenül leszek, de igyekszem majd mindig beszorítani napi egy reagot. No és persze, ami nagyon átvágta az idegrendszerem, az a nyári gyakorlat, amiben egész nyáron alig leszek, köszönhetően a drága iskolámnak. *tapsvihar és virágözön, gratulációk meg halálosztás*

Na, értitek. Very Happy

Mei és alteregói
aka
Misaki Kiyoko
Sasaki Haru
Miyagi O. Misa
Wakizashi Yumi
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Május 09 2016, 14:48

Üdvözlet!
A holnapi nap folyamán írok mindenkinek akinek kell. Jelenleg körülbelül 6 helyre tartozok. A pm-eket is igyekszem megnézni és köszönöm a Képes dolgokat is!
Gondolom látható, hogy a Staff mostanában egy kicsit inaktívabb a szokásosnál, ezért is kérek némi türelmet tőletek. Mindenkinek rengeteg a dolga, de hamarosan nekikezdünk az aktív Gundan élethez reményeink szerint, elvégre rengeteg tervünk van és hasonló. Ezért kérek még tőletek egy kis türelmet! Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Kedd Május 10 2016, 10:17

Halihó!
Letelt a 3 hónapos pesti gyakorlatom, úgyhogy vissza is költöztem Szegedre. Ennek a negatív oldala, hogy iszonyatosan hiányoztok és talira legközelebb valahol, valakinél csövelnem kell majd. A jó oldala, hogy ismét tudok mesélni. Tehát gyorstalpalóban lenyomom, hogy mi történt az oldalon, updatelem magam.
Kis türelmet kérek azért, ha a fogalmazásom nem lesz teljesen kipattanó, még vissza kell majd rázódnom. Very Happy
Pusz,
Zs

Tudtam ám , csak teszteltem, figyeltek-e :'DDDD

A hozzászólást Hyuuga Aikan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 12 2016, 17:01-kor.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Május 12 2016, 16:27

Naka ez megint nem a jó topic Very Happy

Kedves Játékosaim!
A hétvégén megint elhiszem, hogy tanulni fogok, ezért valószínűleg nem sokat leszek Netközelben! A mai nap folyamán és a holnapi nap délelőttjén írok mindenkinek akinek még tartoztam és az Élményeiteket is megnézem! Köszönöm előre is a türelmet! Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Hétf. Jún. 06 2016, 20:02

Halló, itt tessék!

Na hát van egy olyan, hogy év vége... és az év vége azzal jár, hogy tanulni kell... és nekem sokat kell tanulni. Egy órán három dogát is írok akár, szóval nézzétek el nekem, hogy ezen a héten rendszertelenül leszek. Majd próbálok közben írni, de ha nem megy, akkor hivatkozok arra, hogy a sok tanulástól agydaganatos lettem!

Köszi, puszi! ^×^

Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Jún. 08 2016, 17:31

Na akkor mondom a helyzetet, ami az elkövetkezendő két hétben lesz aztán pedig a nyárra.

A héten valószínűleg esetleg Délután 17-18 óra tájékán várhatóak majd posztok, de csak egy-egy naponta a fontosabb helyekre. (Ahol már pofátlanul hosszú ideje várnak rám, bár olyan nem igazán van és oda amik fontosabb, az oldalt is érintő mesélések) Vasárnap egész déltől itthon leszek, így várható egy posztözön, amikkel pótolom az elmaradásaimat ha lesznek, elvégre magamhoz képest még időben vagyok Very Happy

Jövőhéttől viszont vége az iskolának, ami azt jelenti, hogy nekem lesz bő egy hónap gyakorlati időm, így valószínűleg csak Esténként várható majd tőlem poszt, Hétfőtől Péntekig. Szintén naponta egy-két poszt a fontosabb helyekre. Hétvégente pedig egy Random napon (Szombat vagy Vasárnap) pótlom az összes elmaradásomat. Ez lesz egészen Augusztus elejéig. 

Utána pedig, hogy mi lesz, azt nem tudom mert most vagy dolgozok, vagy keveset dolgozok, így majd azt később mondom. Természetesen lehetséges, hogy egy nap egy poszt sem érkezik majd tőlem, az azt jelenti, hogy KO. vagyok, de olyan is lesz hogy megszáll az ihlet és a kedv aztán darálom majd a posztokat. Szóval változó jelleggel jönnek majd a cuccok. Természetesen továbbra is jelen leszek és megtalálható vagyok csak az is előfordulhat, hogy nem írok egy hétig Very Happy Szóval most hogy mindenki tudja hogy mire számíthat, remélem nem kapom majd a zaklató üzeneteket amiket szoktam, kivéve ha már több mint két hete nem kaptatok posztot ^^ Na ott már gond van és valószínűleg elfelejtettelek ^^"

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Kedd Jún. 14 2016, 14:26

Ahoy ^^ 

Végeztem a vizsgákkal, munkával stb, egészen június végéig Very Happy Úgyhogy addig lehet zaklatni (MÉRTÉKKEL! Mert erre háklis vagyok) A posztokat is sűríteni fogom ^^ Úgyhogy hajrá! Smile 
(Juni 24-26-ig viszont szabadságolok, akkor nem leszek gépközelben ^^)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Jún. 16 2016, 09:43

Üdvözletem!

Pénteken és a hét végén megy poszt mindenhova, illetve a pm áradatra is válaszolgatni fogok.

Addig is köszi a türelmet;
Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 16 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.