Staff hiányzások
+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters
6 / 16 oldal
6 / 16 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Staff hiányzások
Yo!
Az utóbbi négy napban aktivitásom csökkent, de nem kell parázni, mindössze volt néhány ügy amit el kellett intéznem, illetve kimerített az előző hét. Holnap szabadnapos leszek, Chennek valószínűleg írok, azután szerdától vasárnapig elméletileg mindenikinek.
A Jövőhéten elég érdekes lesz a beosztásom, persze fogok tudni írni, csak nem tudom, hogy pontosan milyen napszakban... ^^
Az utóbbi négy napban aktivitásom csökkent, de nem kell parázni, mindössze volt néhány ügy amit el kellett intéznem, illetve kimerített az előző hét. Holnap szabadnapos leszek, Chennek valószínűleg írok, azután szerdától vasárnapig elméletileg mindenikinek.
A Jövőhéten elég érdekes lesz a beosztásom, persze fogok tudni írni, csak nem tudom, hogy pontosan milyen napszakban... ^^
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Lebetegedtem. Jövőhéten írok a JK karaktereimmel is.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Holnap és Vasárnap érkeznek az elmaradt posztok mindenhova! Elnézést az inaktivitásért, de nem éreztem erőt a meséléshez, de ahogy írtam, Pénteken és Vasárnap érkeznek a posztok!
Adatlap
A postokkal kicsit elmaradtam. A holnapi napon, munka után, elkezdem pótolni a lemaradásaimat. Azonban!
Előfordulhat, hogy a szolgáltatóm kicsit baffakodni kezd, bizonyos elmaradások miatt. Senki nem tud pénzt szülni, a fizetés kicsit messze van, így előfordulhat, hogy szolgáltatás nélkül maradok. De jövök vissza, Decemberben feltehetően, mindent fogok pótolni.
Addig is kitartást és Boldog Karácsonyt, ha ne adj ég beütne a crack. Legdurvább esetben, testvéremtől, pár nap késéssel tudom pótolni az elmaradásokat, az új esztendőt már tartozás nélkül fogom kezdeni.
Have a nice day!
Előfordulhat, hogy a szolgáltatóm kicsit baffakodni kezd, bizonyos elmaradások miatt. Senki nem tud pénzt szülni, a fizetés kicsit messze van, így előfordulhat, hogy szolgáltatás nélkül maradok. De jövök vissza, Decemberben feltehetően, mindent fogok pótolni.
Addig is kitartást és Boldog Karácsonyt, ha ne adj ég beütne a crack. Legdurvább esetben, testvéremtől, pár nap késéssel tudom pótolni az elmaradásokat, az új esztendőt már tartozás nélkül fogom kezdeni.
Have a nice day!
Gato- Inaktív
- Specializálódás : Van
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Yo!
Mivel már három napja elég beteg vagyok, ezért nem is voltam túl aktív. Ez főképp a JK-im mesélőit érinti, mert mesélőként csak egy-két tartozásom van. Lehet, hogy ma tudok írni, lehet, hogy nem. Majd minden attól függ, hogy hogyan érzem magam. Írásra képesnek, vagy sem.
Mivel már három napja elég beteg vagyok, ezért nem is voltam túl aktív. Ez főképp a JK-im mesélőit érinti, mert mesélőként csak egy-két tartozásom van. Lehet, hogy ma tudok írni, lehet, hogy nem. Majd minden attól függ, hogy hogyan érzem magam. Írásra képesnek, vagy sem.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Bocsi, de következő héten kicsit lassú leszek! Mindenkinek igyekszem írni, de sajnos sok minden összejött, így egy kis türelmet kérek ^^
Fuu- Inaktív
Adatlap
Rang:
Chakraszint:
Hali ^^ Nos, most már úgy néz ki kicsit lazulnak a dolgaim, így több időt tudok majd fordítani a meséléseimre és a jk-imra is. ^^ Mindenkitől elnézést, és most már írni fogok!
Fuu- Inaktív
Adatlap
Rang:
Chakraszint:
A két ünnep között nem nagyon leszek, vagy ha leszek is, akkor sem igazán fogok írni, mivel nem lesz rá időm, viszont az oldalra fel kell nézegetni néha-néha. Arra kérek mindenkit, hogy legyen türelemmel a mesélések terén. Amint tudok írok mindenkinek!
Adatlap
Pénteken melózok, így nem valószínű, hogy leszek, de egyébként nem vagyok egy túl nagy karácsony fan, ezért aktivitásom szerintem nem fog csökkeni, vagy csak minimálisan. Akinek ma nem írok/írtam, az holnap kap posztot.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
A héten még marad az inaktivitásom, de a jövőhéttől írok mindenkinek. Bár, ahogy látom mindenki most inkább az ünnepekkel foglalkozik.
Adatlap
Bocsi mindenkitől :'( Nagyon Inaktív voltam és sajnálom. Nagyon összejöttek a dolgaim :'( Igyekszem mostantól bepörögni kicsit !
Fuu- Inaktív
Adatlap
Rang:
Chakraszint:
Yo!
Hétvégén írok, bocsi, de így a héten rengeteget kellett melóznom,ezért nem volt időm és erőm az írásra.
Hétvégén írok, bocsi, de így a héten rengeteget kellett melóznom,ezért nem volt időm és erőm az írásra.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Sziasztok!
A helyzet az, hogy jelenleg sem tudom megjósolni mennyire tudok aktív vagy aktívabb lenni.
Nem csak a munka miatt, de most olyan gyógyszert is szedek, amitől gyengébb/ fejfájósabb vagyok, jövő héten meg egy helyes kis vérvétel is be van tervezve. Szerintem két hétig el fog húzódni az ehhez kapcsolódó a levert/nehézkes állapot, utána meg majd meglátjuk hogyan és hová tovább.
Szóval türelmet kérnék, és ne aggódjatok, ebcsont beforr.
A helyzet az, hogy jelenleg sem tudom megjósolni mennyire tudok aktív vagy aktívabb lenni.
Nem csak a munka miatt, de most olyan gyógyszert is szedek, amitől gyengébb/ fejfájósabb vagyok, jövő héten meg egy helyes kis vérvétel is be van tervezve. Szerintem két hétig el fog húzódni az ehhez kapcsolódó a levert/nehézkes állapot, utána meg majd meglátjuk hogyan és hová tovább.
Szóval türelmet kérnék, és ne aggódjatok, ebcsont beforr.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Jobbulást Kívánunk Tsuménak!!!
Jövőhét elején vagy Vasárnap várhatóak a posztok, de inkább a hét elején számítsatok rá!
Jövőhét elején vagy Vasárnap várhatóak a posztok, de inkább a hét elején számítsatok rá!
Adatlap
Üdvözlet!
A Hétvégén (Leginkább Vasárnap) írok mindenhova!
Igyekszem beérni magam a héten a karaktereimmel, így velük fogok írni, ezért jut a mesélésre most csak hétvégén időm. Köszönöm a megértést!
A Hétvégén (Leginkább Vasárnap) írok mindenhova!
Igyekszem beérni magam a héten a karaktereimmel, így velük fogok írni, ezért jut a mesélésre most csak hétvégén időm. Köszönöm a megértést!
Adatlap
Szép estét mindenkinek.
Többen észrevehettétek, megcsappant az elmúlt időben az aktivitásom, ez az év végi vizsgák miatt, valamint a nemrég beköszönő betegség miatt van, igyekszem pótolni minden hiányzásom, remélhetőleg holnap, illetve hétfőn ki tudom tölteni ezt az űrt.
További szép estét,
Madara
Többen észrevehettétek, megcsappant az elmúlt időben az aktivitásom, ez az év végi vizsgák miatt, valamint a nemrég beköszönő betegség miatt van, igyekszem pótolni minden hiányzásom, remélhetőleg holnap, illetve hétfőn ki tudom tölteni ezt az űrt.
További szép estét,
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Nos, eljött a nagy bejelentés ideje!
Nem hiszem, hogy sokan tudnátok, de elmondom, hogy igen, ebben az évben fogok érettségizni és mint tudjuk, ez rengeteg tanulással jár, még akkor is, hogyha a kisujjamból kirázom az egészet. (Na jó ez nem igaz, igazából a puskázással és némi irodalmi, biológiai érzékkel jutottam el oda, hogy érettségizhetek ^^') Szóval a lényeg, hogy ideje komolyabban odafigyelnem a tanulásra és az elkövetkezendő pár hónapot csak a magolásnak szentelni. Ez viszont azt jelenti, hogy kevesebb időm lesz bizonyos dolgokra, mint mondjuk a Gundan is. Persze nálam, ez nem jár két hetes feljárásokkal, vagy hasonlókkal, mindössze annyival, hogy UGYANÍGY naponta feljárok majd az oldalra, hogy nyomon kövessem az eseményeket és, hogy megbeszéléseket tartsunk, döntsünk, stb stb, viszont hetente csak kétszer fogok írni a Játékosaimnak. Nem tudom, hogy milyen rendszerességgel írok, de mostantól Kedden és Vasárnap este várhatóak majd a posztok. Tehát előzetes terveim szerint, olyan nem lesz, hogy ha nem írok Kedden, akkor pótolom másnap vagy azután, hanem csak Vasárnap este tudok. Tehát ehhez tudtok majd viszonyítani. Egyébként az is megfordult a fejemben, hogy lelépek egy kicsit és addig átadom a vezetést két emberkének a Staff tagok közül, azonban nem tudnék elszakadni innen, így egyenlőre nem szabadultok tőlem! Szóval innentől fogva a lényeg, hogy Heti kétszer írok majd és Kedden, valamint Vasárnap este várhatóak a posztok. Köszönöm a figyelmet és remélem elolvasta mindenki akit érint!
Ui.: Arra kérek mindenkit még a fenti tájékoztatáson kívül, hogy Facebookon Gundanos ügyekkel csak Vészhelyzetben keressen meg. Ez a Staff tagokra és a Játékosokra is egyaránt vonatkozik. Ha valami megbeszélnivaló van, akkor el tudtok érni a Gundanon, mivel minden nap nézem az Üzeneteimet.
Nem hiszem, hogy sokan tudnátok, de elmondom, hogy igen, ebben az évben fogok érettségizni és mint tudjuk, ez rengeteg tanulással jár, még akkor is, hogyha a kisujjamból kirázom az egészet. (Na jó ez nem igaz, igazából a puskázással és némi irodalmi, biológiai érzékkel jutottam el oda, hogy érettségizhetek ^^') Szóval a lényeg, hogy ideje komolyabban odafigyelnem a tanulásra és az elkövetkezendő pár hónapot csak a magolásnak szentelni. Ez viszont azt jelenti, hogy kevesebb időm lesz bizonyos dolgokra, mint mondjuk a Gundan is. Persze nálam, ez nem jár két hetes feljárásokkal, vagy hasonlókkal, mindössze annyival, hogy UGYANÍGY naponta feljárok majd az oldalra, hogy nyomon kövessem az eseményeket és, hogy megbeszéléseket tartsunk, döntsünk, stb stb, viszont hetente csak kétszer fogok írni a Játékosaimnak. Nem tudom, hogy milyen rendszerességgel írok, de mostantól Kedden és Vasárnap este várhatóak majd a posztok. Tehát előzetes terveim szerint, olyan nem lesz, hogy ha nem írok Kedden, akkor pótolom másnap vagy azután, hanem csak Vasárnap este tudok. Tehát ehhez tudtok majd viszonyítani. Egyébként az is megfordult a fejemben, hogy lelépek egy kicsit és addig átadom a vezetést két emberkének a Staff tagok közül, azonban nem tudnék elszakadni innen, így egyenlőre nem szabadultok tőlem! Szóval innentől fogva a lényeg, hogy Heti kétszer írok majd és Kedden, valamint Vasárnap este várhatóak a posztok. Köszönöm a figyelmet és remélem elolvasta mindenki akit érint!
Ui.: Arra kérek mindenkit még a fenti tájékoztatáson kívül, hogy Facebookon Gundanos ügyekkel csak Vészhelyzetben keressen meg. Ez a Staff tagokra és a Játékosokra is egyaránt vonatkozik. Ha valami megbeszélnivaló van, akkor el tudtok érni a Gundanon, mivel minden nap nézem az Üzeneteimet.
Adatlap
Sziasztok!
Elnézést kérek az utóbbi időben előforduló Inaktivitásomért, sokat éjszakai műsztakoztam és emiatt folyton fáradt vagyok, összevissza alszom és hasonlók. A Napokban stabilizálódik a helyzet.
Elnézést kérek az utóbbi időben előforduló Inaktivitásomért, sokat éjszakai műsztakoztam és emiatt folyton fáradt vagyok, összevissza alszom és hasonlók. A Napokban stabilizálódik a helyzet.
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Gennosuke; 14-es Csapat --> Legkésőbb Csütörtökre megy a poszt!
Többiek --> Legkésőbb Pénteken írok nektek is!
Többiek --> Legkésőbb Pénteken írok nektek is!
Adatlap
A holnapi nap folyamán írok akinek tartozok!
Adatlap
Lebetegedtem. Legkésőbb Csütörtökön írok mindenkinek, ha nem leszek rosszabbul.
Adatlap
Kedden lehetséges, hogy írok mindenkinek akinek mesélek, ám utána már maximum csak Vasárnap várhatóak posztok. Az azutáni egy hétben, pedig nem leszek aktív, ugyanis kezdődik az érettségi írásbeli része és szeretnék még egy kicsit ráhúzni a tanulásra és a felkészülésre. Ha minden lement, akkor lesz egy hónapom a szóbeliig. Abban az egy hónapban esténként fogok írni, de érezhetően lassabb lesz a játékmenet, mivel a szóbelire rengeteget kellene tanulni. Ha azt is elvégeztem, akkor utána beköszönt a hátradőlős korszak, amikor két évig, továbbra is fokozottan tudok aktívkodni az oldalon és nem csak a mesélésekre tudok több időt fordítani, hanem nekikezdhetünk megírni a kiegészítéseket, amiket már régóta halogatok. Köztük a már régóta ígért Senjutsu chakra leírást. Addig is kitartás, körülbelül innentől számítva két és fél hónap és megy a szekér ezerrel. Addig is takarékláng, de várható majd azért hetente egy-egy poszt.
Adatlap
Helyzet jelentés: Vasárnap este megy MINDENHOVA a reag!
Adatlap
Holnap még meló, azután...
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Üdvözletem,
A szakdolgozatom sikeresen leadtam, így megint van idő, hogy élvezetessé tegyem a játékotokat. Arra kérnék minden olyan játékost, aki rám vár, hogy írjon egy pmet, sajnos az elmúlt hetek eseményei teljesen összezavartak és kizökkentettek a Gundan világából, nem szeretnék senkit sem kihagyni. A hétvégén szerintem írok mindenkinek.
Megértéseteket és türelmeteket köszönöm, további szép napot,
Madara
A szakdolgozatom sikeresen leadtam, így megint van idő, hogy élvezetessé tegyem a játékotokat. Arra kérnék minden olyan játékost, aki rám vár, hogy írjon egy pmet, sajnos az elmúlt hetek eseményei teljesen összezavartak és kizökkentettek a Gundan világából, nem szeretnék senkit sem kihagyni. A hétvégén szerintem írok mindenkinek.
Megértéseteket és türelmeteket köszönöm, további szép napot,
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
6 / 16 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Hiányzások
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
6 / 16 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.