Staff hiányzások

+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters

11 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Go down

Staff hiányzások - Page 11 Empty Re: Staff hiányzások

Témanyitás  Terumi Mei Kedd Szept. 13 2016, 17:41

A héten érkeznek a reagok, nem felejtettem el senkit se! ^^
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Jiraiya Kedd Szept. 20 2016, 17:49

Aki látta, hogy megnéztem az üzenetét (Pm.) De még nem írtam vissza az küldje el megint.
Akikét még nem nyitottam meg, azok várjanak türelemmel, valószínűleg Pénteken megnézem az összes üzenetet és válaszolok mindre egytől egyig. Ezen kívül köszönöm az aktivitás visszajelzéseket is, azokat is kigyűjtöm.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Shimura Danzou Csüt. Szept. 29 2016, 17:29

Hali!
A hír igaz, valóban nem vagyok/voltam a legjobb állapotban, de napokon belül lehetőségem lesz rá, hogy újra a Gundanführer köppenyét öltsem magamra.
Elnézéseteket ugyan nem kérem érte, hiszen nem szándékosan kerültem kórházba, viszont a türelmeteket azt köszönöm! ^^

Shimura Danzou!
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Senju Tobirama Kedd Okt. 04 2016, 08:12

Mindenki megnyugodhat, ismét kezdődnek az aktívkodási idők! már elég sok embernek mentek posztok, akiknek még nem azok ma délután nézegessék a gundant. Very Happy

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Okt. 06 2016, 19:05

Ma várható posztok:
- Yoshitaro

- Nanja, Fuumai 

Holnap:
- Tomoe

- Hinami
- Hanae
- Karu

- Hisao és Arata

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Okt. 06 2016, 22:42

Yoshi is átkerül holnapra, de holnap ő lesz az első ^^

15-19 Óra között várhatóak a holnapi nap folyamán a posztok. Akiket pedig nem tudok befejezni holnap, azokat vasárnap fejezem be, vasárnap pedig írok azoknak is, akik nem szerepelnek a fenti listán.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Obito Szomb. Okt. 15 2016, 19:29

Sziasztok!

Szeretném kérni játékosaim szíves türelmét az elkövetkező időszakban! Próbálom orvosolni a felmerült gondokat, esetleg PM-ben válaszolni üzeneteitekre, kérdéseitekre!

Üdvözlettel,

Obito

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

Staff hiányzások - Page 11 Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Jiraiya Szer. Nov. 02 2016, 13:13

Üdvözlet!

Péntektől várhatóak a posztok Vasárnap esti. Viszont, nem leszek itthon Péntek este és Szombaton úgy kb egész nap, így valószínűleg leginkább vasárnap robbannak majd be a posztok. Ezen kívül nem kizárt, hogy Csütörtökön is nagyon fogok unatkozni, akkor viszont már előbb is megejtem a dolgokat.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru Csüt. Nov. 03 2016, 18:20

Üdv!
Egy pár napig még nem tudok posztolni apró betegség miatt, akinek ígértem/tartozom, kérem, legyen türelemmel.
Emberkísérleteim hamarosan folytatódnak.
*Maru
Orochimaru
Orochimaru
Mesélő

Elosztható Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Adatlap
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Témanyitás  Senju Tobirama Szomb. Nov. 05 2016, 12:47

Üdv!
Talán kicsit már megkéstem, de most vált nyilvánvalóvá számomra, hogy nem igazán vagyok poszt képes állapotban. Valószínűleg valami járvány további áldozata lehetek, vagy csupán szimplán szerencsétlen, de sajnos beteget kell jelentenem pár napra. Elnézést kérek elsősorban játékosaimtól és persze mindenki mástól is a jövőben fellépő poszttartozások miatt.

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Nov. 06 2016, 16:47

Üdvözlet!
Nos, nem igazán sikerült tartani a vasárnapra bejelentett posztsorozat ígéretet (Bár még semmi nincs veszve) így megpróbáltam napokra osztani a meséléseimet, tehát Hétfőtől Péntekig a következő helyekre a megjelölt napokon várhatóak posztok:

Hétfő:
- Tomoe

- Karu
- Shakaku

Kedd:

- Arata
- Kodomo
- Akane
- Hisao

Szerda:

- Yoshitaro
- Sei
- Akio
- Shinko
- Kawachi

Csütörtök:

- Akira (Ha nem írnék akkor szólj rám, mert eldugott helyen vagy)
- Takashi

- Hinami

- Kiyoko
- Hanae

Péntek:

- Emi
- Fummai
- Nanja
- Mamorou

- Erisa
- Koizumo
- Jaken
- Hiroto

Ha valakit kihagytam és én mesélek neki, az írjon rám. Ezen kívül a lista tartalmazza azokat a meséléseket is, ahova jelenleg én várok posztot és nem fordítva, így értelem szerűen oda nem fogok írni, ahova nem kell. Viszont, ha valaki nem tartja az egy hetes posztolási időt, akkor az csak a következő héten fog posztot kapni a megjelölt napon. Az a poszt, ami elcsúszik miattam, a hétvége valamelyik napján lesz pótolva. Igyekszem tartani magam az itt leírt sorrendhez!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Kedd Nov. 08 2016, 07:33

Üdv!
Ma esti / holnapi kezdéssel indulnak meg a posztok. Elnézést amiért várnotok kellett.

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Kedd Nov. 08 2016, 10:02

Sziasztok,

Sajnos eljött az idő, hogy én is írjak ide. Nem fogok hantázni, az az igazság, hogy nagyon elhagyott az ihlet (a körülményektől függetlenül). Lényegében most ha jól tudom 2 helyre jövök Karuval, ahova még a héten megpróbálok írni és utána a vizsgámig (Nov.19) tőlem nem várhatók postok sem meslői, sem játékos. Lényegében most úgy érzem, hogy nem nagyon tudok úgy ide koncentrálni, hogy minőségi postokat írjak semmilyen fronton. A vizsgám után pedig az első a verseny, aminek a határidő kitolását köszönöm szépen mégegyszer. Az azt követő hétvégén tehát 25-26.-ai hétvégén várhatóak tőlem legközelebb postok. 

Elnézést a kis szünetért a játékosaimtól, csapattársaimtól és mesélőimtől.

További szép napot!

Karu
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Nov. 17 2016, 17:30

Üdvözlök mindenkit!

Az a helyzet, hogy az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a teendőim a való életben, így az oldalra nincs elég időm. Tehát nem tudok vinni annyi mesélést, mint amennyit vittem, mindezek mellett egyéb Staff teendőimre is figyelve már lehetetlen is. Így jó pár meséléseimet kénytelen leszek leadni, mindössze 3 normál és 3-4 speciális mesélés marad, akiket a mesélés végével  megint csak másnak adok át. Így tudom majd végezni a teendőimet az oldalon és a való életben is tudok majd "érvényesülni". Amíg nem adom át a meséléseimet más Staffnak - nagyon lassan kelnek el o.o - addig türelmet kérek. Mindazonáltal amint erőt merítettem, írok azokra a helyekre, ahol még nem adtam le a meséléseimet.

Akiket már leadtam:
- Mamorou
- Atsushi
- Akane (Neki még írok)

Akiket a kaland után adok le: 
- Fuumai és Nanja

A maradékot még elárverezem, ami pedig marad, azokat viszem. ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Pént. Nov. 18 2016, 11:30

Üdvözlehelletem!

A hétvégén mindenkinek fogok írni, akinek tartozom, viszont hétfőtől vasárnapig (aka 21-től 27-ig) nem fogok írni sehova, csak a JM vizsgákra (nyilván érthető), mert nem érem utol magam a karaktereimmel. Mindig előrébb helyeztem a meséléseimet, ezért szeretnék egy kis időt magamra is, mellesleg a szülinapom is beleesik ebbe az időbe, amikor pedig a családdal kell lenni. ^^

Megértéseteket köszönöm,
Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi Kedd Nov. 29 2016, 18:32

Üdv mindenkinek!

Noha soha nem terveztem ide írni, rajtam kívülálló okok miatt mégis muszáj lesz. Egy hét múlva combosan rá kell feküdnöm a vizsgafilmemre, ami egészen március végéig készülni fog. Úgy jött volna ki a lépés, hogy több segítségem lesz mint amire szükségem van, de mint utólag kiderült a minimumot sem kapom meg és konkrétan onnan kell kirángatnom erőszakkal az egészet, ahova nem süt be a nap. Mit is jelent ez? Több dolgot is.

- Aktivitásom márciusig eléggé csappanni fog.
- Posztjaim iszonyat rendszertelenek lesznek, belátásom szerint hol két-három naponta, hol 3 hetente(azért nemélem nem, de jobb felkészülni)
- Noha fel fogok nézni, az jó részt azért lesz, hogy ne essek ki a menetből, tudjak a hírekről és ne felejtsem el kompletten az oldalt... Na nem mintha ez lehetséges lenne, ugye? Very Happy
- Az élmények ellenőrzése is lejjebb fog menni, de igyekszem majd
- Bizonyára olyan dolgok amikről még én sem tudok

Fun fact: Szombattól kezdve folyamatosan elmegy az internetem és ha vissza is jön, azt is egy-két percre teszi. Remélhetőleg még ezen a héten csinálnak vele valamit, de ki tudja. Ezt a posztot is két óra alatt gyártottam meg, ami nem egy egészséges dolog.

Elnézést mindenkitől, sajnos ez így jött ki! ^^'

EDIT: Az internet szolgáltatóval vívott csatározások miatt, a hét Kakashi számára kiesik. Üdvözlettel, Obito.

Szerk: Feltámadtam!

A hozzászólást Hatake Kakashi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 03 2016, 18:31-kor.
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 29 2016, 21:34

Hasonló okok miatt, mint Kakashi, én is eléggé inaktív vagyok mostanában, pontosabban nem tudok annyi dolgot csinálni az oldalon, mint eddig, mert pl a Mai szabadidőmben is kb egész nap tanulni kellett, házi dolgozatot írni és mindösszesen abban a másfél órában ami "pihenő" volt az iskola és az itthoni tanulás között, bessuvasztottam néhány Staff teendőt, ami már régebb óta húzódik, mint mondjuk a meséléseim.
Ezen kívül az is biztos, hogy a meséléseim szép nagy részét leadom, hiszen nem tudok mindenkinek mesélni, akinek szeretnék... Így a következőképpen alakul a helyzet:

Már Átvett Mesélések:
Akirama Mamorou --> Uchiha Madara
Arata és Shori --> Uchiha Madara
Ayanokoji Hinami --> Hatake Kakashi

Átvett de Még Lezárom:
Nara Akane--> Uchiha Madara
Hiromi Akio --> Terumi Mei (Amint lesz új JM Ő leadja az egyik könnyebb mesélését és átveszi tőlem ezt)
Nanja és Fuumai --> Tobirama (Lassan átadom őket, még szerintem kettő kör és kész)

Átadandó Mesélések:
Nekik még nem találtam Mesélőt
, de már útban van!
Hyuu
ga Emi
Akira

Akiket Viszek Tovább:
Ayanokoji Takash --> Később ha szeretné odaadom másnak, de örömmel mesélek tovább neki, a története jellege miatt ajánlott is Very Happy
Kiyoko --> Amegami (Teendői miatt inaktív)
Hanae --> Amegami (Nagyon lassú)
Hyuuga Shakaku --> Összetett a mesélése, így viszem természetesen, de ha később, miután minden kialakult, ha szeretné átadom másnak.
Tomoe --> A kezdetektől én vittem őt, egy komplex történet van körülötte amit nehéz lenne másnak átadni.

Speciális Mesélések:
Kenshiro Karu Élményes Tanulása --> Nemsokára vége
Hamacho Yoshitaro Senjutsu Tanulása --> Nemsokára vége
Djuka Kodomo Senjutsu Tanulása --> Nemsokára vége
Kiri Vs. Konoha és Kumo Fórumkaland -->  (Erisa, Koizumo, Jaken, Hiroto, Kawachi, Shinko) Nekik kell majd mesélőt találni, miután vége a Fórumkalandnak. HA VISZONT Jaken, Erisa és Koizumo hármas aktív lenne a Fórumkaland végére, akkor azt a hármast viszem tovább.

A Speciális Mesélések helyére mindig jönnek majd Fórumkalandok, hasonló Speciális vagy Sima tanulások, így durván 8-9 mesélésem marad, amiből 3 folyamatosan váltakozik majd. Tehát amint beáll a rendszer, reményeim szerint a jövőhéten már visszaáll a heti szintű posztolásom, addig azok, akik mindenképpen szeretnék, hogy én meséljek nekik, tehát azoknak kitartás, akik pedig esetleg más mesélőt szeretnének, azok nyugodtan jelezzék. (Választási lehetősége egyenlőre nincs Akirának, Takashinak és a Frontharcosoknak, valamint Shakakunak [Egyenlőre] valamint a két Amegamis tagnak)

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Obito Szomb. Dec. 03 2016, 16:55

Tisztelt játékosok!

Senju Tobirama barátunk szavait hozom most hozzátok. Szíves elnézését kéri, de az internetszolgáltatója ismét a bolondját járatja vele, így internetelérési gondok miatt előre láthatatlan ideig nem lesz elérhető.
+ Lesz egy hét a December leforgása alatt, mikor Internetszolgáltatót vált, így javítva a lehetséges problémákat.

Kérjük megértéseteket Tobi mester nevében is.

Üdvözlettel,
Uchiha Obito

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

Staff hiányzások - Page 11 Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Dec. 05 2016, 20:27

Elkezdtem írogatni, mint az látható. A terveim szerint így alakulnak majd a heti posztok:

Kedd:
- Djuka Kodomo
- Frontharc (Ide várok egy Staff választ még, így ha az nem érkezik meg akkor lehet hogy Szerdára tolódik)

Szerda:
- Hiromi Akio
- Kenshiro Karu

Péntek: 
- Hamacho Yoshitaro
- Kawachi és Shinko

Szombat/Vasárnap:

- Hyuuga Aikan 
- Ayanokoji Takashi

Ez a tervem, meglátjuk mit tudok belőle megvalósítani, mivel szintén eléggé sűrű napjaim vannak mostanában ^^'

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Hétf. Dec. 12 2016, 18:13

Üdv!
Ismét jelen vagyok! Akinek tartozom annak írok, illetve válaszolgatok a kapott PM-ekre!
Köszönöm mindenki türelmét! ^^

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Hétf. Dec. 26 2016, 18:51

A hét folyamán már érkeznek a reagok, elnézést kérek mindenkitől a megvárakoztatásért, ez a karácsony úgy leszívott mindenestől, ahogy volt! De tudjátok, hogy megy ez (legalábbis akiknél hasonlóképpen családias a hangulat, vásárlás, ajándékozás és egyebek). Na szóval, lényeg a lényeg, hogy senki ne maradjon éhen... vagy mi.

Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Uzumaki Kushina Szer. Dec. 28 2016, 15:36

Sziasztok!
Ma utazom el, január másodikán meg vissza, úgyhogy jó pihenést és nagyon jó bulizást, de vigyázzatok is magatokra!
Előre is B.U.É.K.!
UK
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Hatake Kakashi Vas. Jan. 01 2017, 23:04

Szép új évet, és hasonló ch gazdag dolgokat!

Noha nem szeretném ezzel kezdeni az évet, ha muszáj, akkor muszáj. Hétfőtől beláthatólag staff szabadságra megyek, és minimum péntek délutánig ott is maradok. Valószínűleg csak a hét végére jövök vissza, de ha minden csillag úgy áll, akkor a péntek is esélyes. Sharo Lu kisasszonynak szerda délelőtt tudok írni leghamarabb, de ez is 50-50%. Remélem mire visszajövök még egybe lesz az oldal!

Ui.: Védd a Gundant, csak egy van belőle!
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi Pént. Jan. 06 2017, 13:41

Sajnálatos módon újra itt!

Röviden, tömören a vizsgák és a leadandók közbe szóltak így minimum jövő hét szerdáig eltűnök raikiristül mindenestül. Az élmények jó kezek alatt lesznek, Kushina a legfőbb inkvizítor az egyik főbb élmény párti staff és természetesen vállalkozó szellemű társaim fogják felügyelni.

Addig is jó játékot és szorítsatok, hogy ne baltázzak el semmit! Very Happy

Igen, valahogy így tanulok:
Staff hiányzások - Page 11 Tumblr_inline_o2o9tzhoM91tsm7yu_500

Bezzeg az akadémián nagyon pimasz voltál!!! ~ Obito

Staff hiányzások - Page 11 Tumblr_o8ldcl3dan1vs3ai6o1_500
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Adatlap

Témanyitás  Terumi Mei Pént. Jan. 27 2017, 16:32

Hallókamóka!

A hétvégén igyekszem írni azoknak, akiknek tartozom, viszont most előre szeretném leszögezni, hogy nem mindig fogom tudni tartani az egy hetes határidőket, többször lesz ez két hét, mivel most költözés alatt állok, és a feje tetejére áll minden, aztán meló. ^^" Tehát nem ígérek semmit, ha azt mondom, hogy "holnap írok", az lehet holnapután is, mert még nem tudom előre, mi hogy lesz.
Megértéseteket köszönöm!

Mei
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 16 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.