Staff hiányzások
+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters
7 / 16 oldal
7 / 16 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Staff hiányzások
Visszatérésem után egyből sikerült lebetegednem utólag is bocsesz. Jövőhéten vissza áll a rend.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Ma elintézem a maradék Jutsu képes dolgot és az elemi technikák berakását, meg néhány új technikát is be rakok, amiket Ti írtatok. A holnapi nap folyamán lesz időm, érettségitől már nem kell tartanom, így mennek a posztok. Ma egyenlőre elsőbbséget élveznek a jutsuk.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Mivel már csak a szóbeli vizsgás cuccok vannak hátra, ezért beállítok egy rendszert a mesélésekre. A következő napok délutánjain várhatóak posztok: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Vasárnap (este)
Ha ezeken a napokon nem írok valakinek, akkor csak a következő napokon fogok.
Ha ezeken a napokon nem írok valakinek, akkor csak a következő napokon fogok.
Adatlap
Néhány napig még nem leszek. Legkésőbb csütörtökön írok mindenkinek.
Deidara- Inaktív
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna
Minden játékosom becses türelmét kérem, jövőhét kedd-szerdától várhatóak a posztjaim.
Pein- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...
Hétvégén tudok írni, addig kérném még a türelmeteket!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
A Jövőhéten nem leszek egyáltalán az oldalon. A meséléseimet a héten lerendezem és Júni 16-tól leszek most már rendszeresen egész nyáron.
Adatlap
Este még pihennék, de a hétfő-kedd - kedd estét leszámítva - az írásé lesz. Azután Vasárnapig necces, bár két-három poszt beleférhet, de a vasárnap előreláthatólag szintén az írásé lesz!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Kedves Játékosok!
Türelmet kérek még tőletek, amint láttátok, amennyire tudtam még az elmaradás bejelentéseim után is próbáltam aktívkodni, viszont a szóbelim időpontja jövőhét Kedd. Ezt a rendelkezésemre álló még két napot szeretném kihasználni az anyag átnézésére, de Keddtől vége van a dolognak.
Ha esetleg megbuknék a szóbelin (Úgysem tudnátok meg mert szégyelleném az arcom ) akkor a nyáron is aktívan - ahogy az iskola időben - fogok posztolni miközben tanulok. Ha átmegyek, akkor valószínűleg több helyen is dolgozok majd reggeltől estig, így esténként és a hétvégéken, valamint az éppen szabad napjaimon fogok tudni posztolni, azonban azt már gőzerővel. A nyár végével még lesz két évem a suliban, azt azonban már hátradőlve is lazán megcsinálom, így a posztolásra annyit tudok ígérni, hogy heti szinten lesz körváltás ha rajtam múlik. (Mivel sokaknak mesélek, ezért ez a naponta 1-2 poszt 7 napon keresztül bőven elég nekem, ezért mondok csak heti körváltást, ami a minimum lesz) Ezeken kívül több leírás is befog kerülni még ebben az évben és a jövőévben. Elgondolásaim szerint, egyeztetve a többi Staff taggal, minden információt, leírást, jutsut, KG-t, és egyebet be akarok, akarunk majd tenni a megfelelő helyre, hogy voltaképpen minden megtalálható legyen az oldalon. Ha ezzel végeztünk, akkor teljes lehet a Gundan. Utána már csak szépítgetések és esetleg "átcsoportosítások" lehetségesek majd a jobb átláthatóság végett.
Adatlap
Sikerültek a szóbelik, úgyhogy A héten megy mindenhova a poszt! A mai napon 2-3 helyre posztolok majd este 8-ig, addig várjátok a reagot. Utána pedig Csütörtökön, Pénteken és Vasárnap írok.
Adatlap
Még egy kis türelmet kérnék azoktól, akiknek mesélek. Köszönöm ^^
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Kedves Játékosok!
Köszönöm a türelmeteket, még vasárnapig kérnék egy kis haladékot, mert rengeteg dolgom van. Bár ma és holnap elméletileg tudok írni egy-két posztot.
Danzou!
Köszönöm a türelmeteket, még vasárnapig kérnék egy kis haladékot, mert rengeteg dolgom van. Bár ma és holnap elméletileg tudok írni egy-két posztot.
Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Sziasztok!
Hétvégén írok ^^
Jövőhétre pedig kiharcoltam magamnak egy emberbarátibb munkabeosztást, tehát akkor is várhatóak posztok ^^
Hétvégén írok ^^
Jövőhétre pedig kiharcoltam magamnak egy emberbarátibb munkabeosztást, tehát akkor is várhatóak posztok ^^
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Csütörtökig ne nagyon várjatok posztot, onnantól írok megint mindenkinek!
Adatlap
Nem igazán használható a netem, hétvégén valószínűleg jó lesz és írok mindenkinek!
Adatlap
Szep estet mindenkinek.
Sajnos kisse a hetem meg belecsuszott a hosszabb melos idoszakba, igy csak kovetni tudom az esemenyeket, postolni megprobalok holnap de hetvegen irok mindenhova.
Turelmeteket es megertesetek koszonom
Madara
Sajnos kisse a hetem meg belecsuszott a hosszabb melos idoszakba, igy csak kovetni tudom az esemenyeket, postolni megprobalok holnap de hetvegen irok mindenhova.
Turelmeteket es megertesetek koszonom
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Kedves Játékosok! (Főképpen akiknek mesélek )
A karakteremmel már egy hete egy technika tanulást írok, ami a technika bonyolultságából adódóan hosszúra nyúlik, de ezt szeretném befejezni, mert az utóbbi időben a főkarakteremmel nagyon állok egy helyben a történet és a fejlődés szempontjából. Ezért most egy kevés időt rá szeretnék szentelni. Ezen kívül pedig találtam egy jó kis nyári munkát, ezért sincs több időm. Viszont, a héten befejezem remélhetőleg a technika tanulását (Ha nem akkor Hétfőre nyúlik át) ám ez attól függ, hogy mennyire tudok vele írni, mert igazából azért is maradtam le vele, mert nem volt hozzá elég erőm, hogy írjak a karival. Így viszont most haladok és legkésőbb jövőhét kedden írok, ám ha elszáll az ihlet, akkor még a héten mennek a posztok (ˇ.ˇ) Bár ne úgy legyen!
Kitartás!
A karakteremmel már egy hete egy technika tanulást írok, ami a technika bonyolultságából adódóan hosszúra nyúlik, de ezt szeretném befejezni, mert az utóbbi időben a főkarakteremmel nagyon állok egy helyben a történet és a fejlődés szempontjából. Ezért most egy kevés időt rá szeretnék szentelni. Ezen kívül pedig találtam egy jó kis nyári munkát, ezért sincs több időm. Viszont, a héten befejezem remélhetőleg a technika tanulását (Ha nem akkor Hétfőre nyúlik át) ám ez attól függ, hogy mennyire tudok vele írni, mert igazából azért is maradtam le vele, mert nem volt hozzá elég erőm, hogy írjak a karival. Így viszont most haladok és legkésőbb jövőhét kedden írok, ám ha elszáll az ihlet, akkor még a héten mennek a posztok (ˇ.ˇ) Bár ne úgy legyen!
Kitartás!
Adatlap
Kedves Játékosok!
Kedd, Szerda, Péntek és Vasárnap környékén várhatóak a posztok, azonban a jövőhéten valószínűleg nem fogok posztolni sehova (Ez nem biztos, hisz ismertek, inkább a legrosszabbat mondom ) ugyanis van néhány leírás amit én már nagyon szeretnék elkészíteni, így azokkal fogok foglalkozni. Ez persze még változhat, kedv és motiváció, valamint idő kérdése csupán.
Kedd, Szerda, Péntek és Vasárnap környékén várhatóak a posztok, azonban a jövőhéten valószínűleg nem fogok posztolni sehova (Ez nem biztos, hisz ismertek, inkább a legrosszabbat mondom ) ugyanis van néhány leírás amit én már nagyon szeretnék elkészíteni, így azokkal fogok foglalkozni. Ez persze még változhat, kedv és motiváció, valamint idő kérdése csupán.
Adatlap
Üdv mindenkinek.
Holnaptól nem leszek körülbelül 10 napig, ideje a vakációnak. Utána folytatjuk kedves játékosaim
Szeretettel:
Tsume
Holnaptól nem leszek körülbelül 10 napig, ideje a vakációnak. Utána folytatjuk kedves játékosaim
Szeretettel:
Tsume
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Hóhahó mindenkinek ^^
Péntek délutántól vasárnapig ne nagyon számítsatok rám elvégre a Balaton közepén kevés a net
Minato ^^
Péntek délutántól vasárnapig ne nagyon számítsatok rám elvégre a Balaton közepén kevés a net
Minato ^^
Namikaze Minato- Moderátor
Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár
Üdvözleeeet!
A héten Csütörtök és Vasárnap este lehet posztokra számítani. Jövőhéten egész héten dolgozom, így nem igazán leszek, de Szeptembertől kezdődik a suli, így lesz megint elég időm írni! (Igen, tudom, hogy ez eléggé paradox Xd)
A héten Csütörtök és Vasárnap este lehet posztokra számítani. Jövőhéten egész héten dolgozom, így nem igazán leszek, de Szeptembertől kezdődik a suli, így lesz megint elég időm írni! (Igen, tudom, hogy ez eléggé paradox Xd)
Adatlap
Sziasztok!
Ismét elúszom négy napra, úgyhogy nyugalom, egy ideig nélkülem kell megélnetek
Akinek megígértem hogy írok de nem írtam annak bocsiiiiii >< de amint hazaértem mindenki kap posztot még az is akinek nem én mesélek (na jó nem )
Jók legyetek! ^^
Ismét elúszom négy napra, úgyhogy nyugalom, egy ideig nélkülem kell megélnetek
Akinek megígértem hogy írok de nem írtam annak bocsiiiiii >< de amint hazaértem mindenki kap posztot még az is akinek nem én mesélek (na jó nem )
Jók legyetek! ^^
Namikaze Minato- Moderátor
Adatlap
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár
Hali!
Csak viszonylagosan voltam az elmúlt három-négy napban, ezért elnézést kérek. Sok feladat szakadt a nyakamba és kicsit le is betegedtem, inkább az utóbbi volt a nehezítőbb körülmény. Mindenesetre a holnapot még pihenéssel tölteném, bár szerintem fogok tudni posztolni. ^^
Danzou!
Csak viszonylagosan voltam az elmúlt három-négy napban, ezért elnézést kérek. Sok feladat szakadt a nyakamba és kicsit le is betegedtem, inkább az utóbbi volt a nehezítőbb körülmény. Mindenesetre a holnapot még pihenéssel tölteném, bár szerintem fogok tudni posztolni. ^^
Danzou!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Udvozlet!
Na az a helyzet hogy a gepem megint keresztbe tett nekem... Tegnap este meg jo volt de ma reggel benyomtam es nem ad kepet a monitornak a gep. A monitor is tuti hogu jo es a kabelek is igy valoszinuleg a gep a rossz. (Ha valakinek van erre otlete az irhat Pm-ben )
En a vid. kartyara gyanakszom ugyhogy a heten elviszem szerelohoz es ha valoban video kartya akkor vennem kell bele valami cuccot. Addig a turelmeteket kerem! Az oldalon latni fogtok mert telorol feljovok de irni igy nem tudok. Ha a heten nem oldodik meg a problema, akkor addig a hetvegen szerzek egy gepet es akkor tudok irni ^^
Na az a helyzet hogy a gepem megint keresztbe tett nekem... Tegnap este meg jo volt de ma reggel benyomtam es nem ad kepet a monitornak a gep. A monitor is tuti hogu jo es a kabelek is igy valoszinuleg a gep a rossz. (Ha valakinek van erre otlete az irhat Pm-ben )
En a vid. kartyara gyanakszom ugyhogy a heten elviszem szerelohoz es ha valoban video kartya akkor vennem kell bele valami cuccot. Addig a turelmeteket kerem! Az oldalon latni fogtok mert telorol feljovok de irni igy nem tudok. Ha a heten nem oldodik meg a problema, akkor addig a hetvegen szerzek egy gepet es akkor tudok irni ^^
Adatlap
Köszönöm Karunak a javaslatot! ^^ (Hiányzások)
Az a helyzet, hogy itt a környéken nincs olyan emberke, akire bátran rá tudnám bízni a gépemet, hogy csináljon vele valamit, így maradnak a számtech boltok, ahová el is vittem a gépemet és azt mondták, hogy mivel két egyedi cucc is van benne és az alaplap régi modell és az is elszállt (Szokásos szöveg) így nem tudnak újat, de ahoz, hogy egy ugyanilyen gépet össze tudja rakatni, ahhoz kell egy kis idő. Mától számítva két héten belül lesz új gépem, így otthonról két hét múlva tudok csak írni, viszont van hely, ahonnan hetente kétszer tudok majd írni, így a posztok kicsit lasabbak és bénábbak lesznek, de mennek majd. Szóval a hétvége környékén várhatóak a posztok! És aztán két hét múlva gőzerővel hajtunk előre ^^ A megértést köszönöm!
Az a helyzet, hogy itt a környéken nincs olyan emberke, akire bátran rá tudnám bízni a gépemet, hogy csináljon vele valamit, így maradnak a számtech boltok, ahová el is vittem a gépemet és azt mondták, hogy mivel két egyedi cucc is van benne és az alaplap régi modell és az is elszállt (Szokásos szöveg) így nem tudnak újat, de ahoz, hogy egy ugyanilyen gépet össze tudja rakatni, ahhoz kell egy kis idő. Mától számítva két héten belül lesz új gépem, így otthonról két hét múlva tudok csak írni, viszont van hely, ahonnan hetente kétszer tudok majd írni, így a posztok kicsit lasabbak és bénábbak lesznek, de mennek majd. Szóval a hétvége környékén várhatóak a posztok! És aztán két hét múlva gőzerővel hajtunk előre ^^ A megértést köszönöm!
Adatlap
7 / 16 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Hiányzások
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
7 / 16 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.