Staff hiányzások
+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters
13 / 16 oldal
13 / 16 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Staff hiányzások
Egy nemrégiben lefolytatott telefonbeszélgetés alapján jövök most hozzátok, ugyanis Meici üzeni nektek, hogy a netét hátba rúgta az élet, ezért határozatlan ideig nem tud írni az oldalra.
Megragadva az alkalmat az én játékosaimhoz is szólnék, bizonyára észrevettétek, hogy nem tudok írni mostanság. A türelmeteket kérem, igyekszem minél hamarabb pótolni a hiányosságaimat!
Hinata
Hyuuga Hinata- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono
Jóóó hírem van!
Megcsinálták a netet :3 Szóval jövök két erőbedobással holnaptól!
Mei
Megcsinálták a netet :3 Szóval jövök két erőbedobással holnaptól!
Mei
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Privet mindenkinek!
Akinek lógnék poszttal, az legeslegkésőbb vasárnap, de inkább hamarabb (ha az ukrán kollegák méltóztatnak felállni valaha a gépektől, amiket amúgy az egész international staff használna...) számítson rá. No meg plusz az időeltolódás, ami hat óra.
Slava Gundan!
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Üdv ^^
Holnaptól körülbelül egy hétig nem lesz netem.
Játékosaim, kitartást!
Holnaptól körülbelül egy hétig nem lesz netem.
Játékosaim, kitartást!
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Üdv!
Maroknyi elszánt játékosomhoz szólok most, remélem, senkinek nem ígértem posztot a hétvégére, mert hamarosan egy időre kivonulok a civilizációból, és barlangokban fogok meditálni. Hétfőtől megint zúzunk, addig meg puszika!
Sexy O
Orochimaru- Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : Nem használom
Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.
Adatlap
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő
Dicsértessék Jashin!
Nos, nem mintha trubadúrok hada zengene ódákat egyébiránt kétes hirű aktivitásomról, de úgy éreztem kötelességem jelezni itt is, hogy a következő napokban nem nagyon várható poszt tőlem, mert mindegyik laptopom felmondta a szolgálatot. A szakszerviz már dolgozik a problémán, de amig meg nem javitják a gépem, legfeljebb haveroknál tudok kuncsorogni, hátha irhatok náluk, de nyilván az ő idejük is véges, nem biztos hogy mindenhova fogok tudni irni.
Nos, nem mintha trubadúrok hada zengene ódákat egyébiránt kétes hirű aktivitásomról, de úgy éreztem kötelességem jelezni itt is, hogy a következő napokban nem nagyon várható poszt tőlem, mert mindegyik laptopom felmondta a szolgálatot. A szakszerviz már dolgozik a problémán, de amig meg nem javitják a gépem, legfeljebb haveroknál tudok kuncsorogni, hátha irhatok náluk, de nyilván az ő idejük is véges, nem biztos hogy mindenhova fogok tudni irni.
Hidan- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint: ⎊
Sziasztok,
Bizonyára páran akik rám várnak észrevették, hogy a GT óta ritkult a posztjaim gyakorisága. Ez betudható annak a remélhetőleg átmeneti állapotnak amin most keresztül megyek... (suli, új kocsi és azzal kapcsolatos minden ügyintézés, remélhetőleg új munkahely) Igyekszem tartani az 1 hetes postolási időt de lehet, hogy ez a következő 1-1.5 hónapban ki fog csúszni 2 hétre mint az már sajnos most is pár helyen tapasztalható volt. Bocsi még egyszer ezt most így dobta a gép remélem megértitek!
Itachi
Bizonyára páran akik rám várnak észrevették, hogy a GT óta ritkult a posztjaim gyakorisága. Ez betudható annak a remélhetőleg átmeneti állapotnak amin most keresztül megyek... (suli, új kocsi és azzal kapcsolatos minden ügyintézés, remélhetőleg új munkahely) Igyekszem tartani az 1 hetes postolási időt de lehet, hogy ez a következő 1-1.5 hónapban ki fog csúszni 2 hétre mint az már sajnos most is pár helyen tapasztalható volt. Bocsi még egyszer ezt most így dobta a gép remélem megértitek!
Itachi
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Üdv!
Uchiha Kagami nevében írok, aki, mint már bizonyára tudjátok, külföldön van. Két hétig nem lesz elérhető, így a posztjai még váratnak magukra, de, ha minden igaz, szeptember 5-től töretlen erővel folytatja tovább.
- Kaguya
Uchiha Kagami nevében írok, aki, mint már bizonyára tudjátok, külföldön van. Két hétig nem lesz elérhető, így a posztjai még váratnak magukra, de, ha minden igaz, szeptember 5-től töretlen erővel folytatja tovább.
- Kaguya
Ootsutsuki Kaguya- Mesélő
- Specializálódás : Szadizmus
Adatlap
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde
Üdvike, szerelmetes magzatjaim!
Hamarosan indulok nyaralni, így mától számítva kilenc napig nem leszek túlzottan aktív az oldalon. Amikor holnap megérkezem, remélhetőleg be fogom tudni küldeni a posztokat, amiket a kb 18 órás út alatt írok, de valószínűleg nem fogom nézni az oldalt.
Jó játékot!
Orochimaru, Lord of the Nude Playmate Girls and Lanmao
Orochimaru- Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : Nem használom
Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.
Adatlap
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő
Szép jó reggelt minden kedves Gundanozónak!
A meséltjeimhez szólnék: nagyon összeszaladtak a dolgok az irodában, úgyhogy csak hétvégén tudok majd érdemben leülni és posztolni.
Köszönöm a megértést (már ha... ), valamint a figyelmet.
További szép napot kívánok mindenkinek,
UK
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
Hahó!
A meséltjeimhez szólnék elsősorban, másodsorban pedig mindenki máshoz: költözés miatt előre beláthatatlan ideig nem leszek, de megpróbálok, ez az internetbekötés idejétől függ leginkább, és attól, hogy minden a helyén van e.
Megértéseteket köszönöm!
Mei
A meséltjeimhez szólnék elsősorban, másodsorban pedig mindenki máshoz: költözés miatt előre beláthatatlan ideig nem leszek, de megpróbálok, ez az internetbekötés idejétől függ leginkább, és attól, hogy minden a helyén van e.
Megértéseteket köszönöm!
Mei
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Privet mindenkinek!
Sikeresen hazaértem külföldisztánból, magyar és orosz nép nagy gyermeke elment művelődni Amerika, de már itthon van. Egy törölt járat, egy átfoglalás és egy rakat idegeskedés után végül landoltam Budapesten. A posztok előreláthatóan két-három napon belül, időeltolódás miatti szenvedés függvényében érkeznek.
Slava Gundan!
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Shiawase Zouo
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Adatlap
Oh, how I hate this...
Szóval, az a harci helyzet, hogy ma este van netem csak (09.08.), mivel az előző lakó szerződése tegnap szűnt meg, és a mai nap folyamán nem tudtam elintézni a szerződést, mert hiányoztak papírok (mivan papííír), amit persze én magamtól nem tudok előállítani. Hétvégén nem lehet ügyeket intézni, csak hétköznap, szóval papíroktól függ, hogy időben megérkeznek e, így jobbik esetben egy hét, rosszabbik esetben két hét a várakozási idő, hogy újra aktívkodjak. Akiknek tartozok poszttal, azokét lementem a gépre, megírom előre, és csak bemásolom, amint lesz netem.
Megértéseteket köszönöm,
Mei
Szóval, az a harci helyzet, hogy ma este van netem csak (09.08.), mivel az előző lakó szerződése tegnap szűnt meg, és a mai nap folyamán nem tudtam elintézni a szerződést, mert hiányoztak papírok (mivan papííír), amit persze én magamtól nem tudok előállítani. Hétvégén nem lehet ügyeket intézni, csak hétköznap, szóval papíroktól függ, hogy időben megérkeznek e, így jobbik esetben egy hét, rosszabbik esetben két hét a várakozási idő, hogy újra aktívkodjak. Akiknek tartozok poszttal, azokét lementem a gépre, megírom előre, és csak bemásolom, amint lesz netem.
Megértéseteket köszönöm,
Mei
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Elkaptam a skypeon terjedő bacikat, így már a sharinganom is tikkel. Igyekszem jobbulni mihamarabb.
Hatake Kakashi- Mesélő
- Specializálódás : Csendben maradás
Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii
Ide írok, hogy mindenki tudja. Nem hiányzás, csupán egy ismertetés, hogy mikor tudok fixen írni.
Megkaptam az elvileg végleges órarendem, ami eddig is szh*r volt, de most már még jobban, így ha hazajövök, agyilag hulla vagyok. Nézzétek el nekem, szóval hétvégén fogok fixen írni mindenkinek, persze még mindig lehetnek kivételek, ha leugrok a sarki boltba egy sörér'.
Megkaptam az elvileg végleges órarendem, ami eddig is szh*r volt, de most már még jobban, így ha hazajövök, agyilag hulla vagyok. Nézzétek el nekem, szóval hétvégén fogok fixen írni mindenkinek, persze még mindig lehetnek kivételek, ha leugrok a sarki boltba egy sörér'.
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Az elkövetkező héten egy kis türelmet kérek minden játékosomtól, sajnos nagyüzemben tanulni kell. Igyekszem megoldani hogy túl nagy fennakadást ne okozzon
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Üdvözlet!
Murphy törvény, hogy amint Staffba kerültem, és végre megint mesélhetnék, a gépem elromlik. Folyamatosan lefagy és hasonlók, ezen kívül már egy őskövület. Ahogyan ma észleltem a hibát meg úgy a gép teljes használhatatlanságát, nekiálltam beszerezni egy másikat, ám az legkorábban is csak holnap dél környékén lesz meg. (El kell még lopni) A lényeg, hogy a mai nap folyamán még nem tudok írni mindenhova, ahová szükséges, és legkorábban holnap délután fogok tudni gépközelbe kerülni. Ha valami közbejön, akkor itt jelzem. Az is előfordulhat, hogy egész héten nem lesz gépem, ez sok mindentől függ, de bízunk a legjobbakban!
Facebookon elértek, Pm-eket tudom nézni telefonról, maximum még nem válaszolok rájuk.
Jiraiya- Főadminisztrátor
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Üdv!
A hét hátralevő részében valószínűleg nem nagyon fogok az oldalon tartózkodni. Próbáltam posztolni, dolgozni, azonban hála valami sikerét elért kórnak, annyira se tudok koncentrálni, hogy két normális mondatot tudjak írni. Láz, stb, stb. Nem is szeretném ragozni, viszont a meséltjeim türelmét szeretném addig kérni.
Ui: Kinshu, neked még megpróbálok összedobni valamit, mert elég régóta vársz, de nem ígérek semmit jelenlegi állapotomban.
A hét hátralevő részében valószínűleg nem nagyon fogok az oldalon tartózkodni. Próbáltam posztolni, dolgozni, azonban hála valami sikerét elért kórnak, annyira se tudok koncentrálni, hogy két normális mondatot tudjak írni. Láz, stb, stb. Nem is szeretném ragozni, viszont a meséltjeim türelmét szeretném addig kérni.
Ui: Kinshu, neked még megpróbálok összedobni valamit, mert elég régóta vársz, de nem ígérek semmit jelenlegi állapotomban.
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Üdv!
Elnézést, hogy mostanában kissé belassultam, összejöttek a dolgok. Személyes okokból nem hiszem, hogy tudok posztolni vasárnapig, azaz október 29-ig, de utána töretlen erővel folytatom tovább, a tőlem megszokott tempóban. A meséltjeimtől elnézést, és türelmet kérnék.
- Kaguya
Elnézést, hogy mostanában kissé belassultam, összejöttek a dolgok. Személyes okokból nem hiszem, hogy tudok posztolni vasárnapig, azaz október 29-ig, de utána töretlen erővel folytatom tovább, a tőlem megszokott tempóban. A meséltjeimtől elnézést, és türelmet kérnék.
- Kaguya
Ootsutsuki Kaguya- Mesélő
- Specializálódás : Szadizmus
Adatlap
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde
Elnézést kérek az egyre csak bővülő inaktivitásomért. Sajnos elég sok minden történik egyszerre, amihez nem vagyok hozzászokva. Amint tudok visszarázódok!
#Ne haragudj Emi, ha így folytatom kiveheted a karim egyik szemét. Várjunk csak...
#Ne haragudj Emi, ha így folytatom kiveheted a karim egyik szemét. Várjunk csak...
Hatake Kakashi- Mesélő
- Specializálódás : Csendben maradás
Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii
Privet!
Szeretném jelezni, hogy mától kezdve legkésőbb e hónap 5. napjáig távol leszel vélhetően minden internetes tevékenységtől, szóval facebook-on is részlegesen leszek elérhető, ha valakinek kérdése lenne. November 3 kivétel, akkor lehetséges, hogy posztesővel fogom tudni megörvendeztetni játékosaimat, de legkésőbb november 5-én mennek a posztok!
Üdv: Uchiha Kagami
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Shiawase Zouo
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Adatlap
Hali!
Egyéb elfoglaltságok miatt valószínűleg Csütörtökön és Pénteken várhatóak tőlem posztok. Nem ígérem, hogy mindenkinek írni fogok, de dátum szerint megyek majd végig a várakozókon, így aki már régebb óta vár rám, az biztos, hogy kapja a posztját ^^
Egyéb elfoglaltságok miatt valószínűleg Csütörtökön és Pénteken várhatóak tőlem posztok. Nem ígérem, hogy mindenkinek írni fogok, de dátum szerint megyek majd végig a várakozókon, így aki már régebb óta vár rám, az biztos, hogy kapja a posztját ^^
Adatlap
Hail the apocalypse!
Sajnos magánéleti gondok és félévi vizsgák miatt elnézését kell kérnem a játékosaimnak, nem fogok tudni sűrűn írni. Remélhetőleg december hónapban jobb lesz a helyzet.
Megértéseteket köszönöm
Mei
Sajnos magánéleti gondok és félévi vizsgák miatt elnézését kell kérnem a játékosaimnak, nem fogok tudni sűrűn írni. Remélhetőleg december hónapban jobb lesz a helyzet.
Megértéseteket köszönöm
Mei
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Ezen a héten végig nem leszek olyan helyen ahol tudnék írni, maximum nagyon esténként vagy ha minden összejön, akkor napközben is, de a posztok minősége így jelentősen romolhat. Ami viszont biztos, hogy a héten írok apránként mindenhova ahova még tartozom, aztán a jövőhéten végig szabad vagyok, szóval mehetnek a gyors körváltások ^^
Adatlap
...és Tobirama általam üzeni, hogy legalább innentől számítva kettő napig nem lesz elérhető, internet hiányában!
Adatlap
13 / 16 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Hiányzások
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
13 / 16 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.