Staff hiányzások
+42
Kisame
Nohara Rin
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Uchiha Obito
Hatake Kakashi
Terumi Mei
Kenshiro Karu
Orochimaru
Senju Tobirama
Shimura Danzou
Hyuuga Shakaku
Matuke Hariko
Hidan
Namikaze Minato
Jiraiya
Fuu
Gato
Haku (inaktív)
Inuzuka Tsume
Pein
Fukasaku
Hinata
Killer Bee
Nagato Tensei
Uchiha Madara
Huramino Saito
Djuka Hiashi
Akasuna no Sasori
Orochimaru (Inaktív)
Tobi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Deidara
Uchiha Itachi
Aburame Shino
Uzumaki Kushina
Sai
Kakuzu (Inaktív)
Shikaku
46 posters
4 / 16 oldal
4 / 16 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Staff hiányzások
Elnézést, hogy nem írtam az elmúlt időben, JK-mel, és Oro, val is írok még holnap 02:00 ig mindenhova, bepótolva a lemaradást...
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
Nem leszek pár napig magánéleti okokból.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
A Magánéleti gondok mellet a gépem is szarakszik. Szóval határozatlan ideig nem tudok írni. Ha a problémát egy héten belül nem tudom megoldani, akkor valahogy megoldom az írást, a fórum ügyeit pedig telefonról intézem.
Adatlap
Szép estét!
Elnézését kérném, akik várnak rám, kicsit túlvállaltam magam néhány dologgal, így csúsztak a postjaim, de a holnapi napon mindenkinek írni fogok:)
~Madara
Elnézését kérném, akik várnak rám, kicsit túlvállaltam magam néhány dologgal, így csúsztak a postjaim, de a holnapi napon mindenkinek írni fogok:)
~Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Üdv újra!
A gépem valószínűleg meg lesz javítva Vasárnap, így Hétfőtől menni fog mindenkinek a post, ugyanis most egyszer jó egyszer nem.
A gépem valószínűleg meg lesz javítva Vasárnap, így Hétfőtől menni fog mindenkinek a post, ugyanis most egyszer jó egyszer nem.
Adatlap
Ahol késnek a post-jaim, ott ne aggódjatok, holnap délelőtt jönnek.
Adatlap
Nah a gépemmel minden rendben van, szóval a jövőhéten mennek mindenhova a postok.
Adatlap
Halli mindenkinek.
Sajnos technikai okok miatt nehezen tudok lenni. Van netem, de ez nem nevezhető annak. Percek kérdése egyetlen üzenet elküldése, és nem számolom amíg az oldalt betölti. Ezért akiknek mesélek türelmét kérem a postok érkeznek csak kicsit több időbe fognak kerülni.
Sajnos technikai okok miatt nehezen tudok lenni. Van netem, de ez nem nevezhető annak. Percek kérdése egyetlen üzenet elküldése, és nem számolom amíg az oldalt betölti. Ezért akiknek mesélek türelmét kérem a postok érkeznek csak kicsit több időbe fognak kerülni.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Üdvözletem,
Eljött a szünetben az az idő, amikor nem biztos, hogy gépközelben leszek, előre láthatóan, a mai nap kivételével, a holnap délelőttöm és délutánom, illetve 29-e délutánom szabad, ezután csak január 2-án tudok biztosan írni, ezen időszakra türelmetek kérem.
További Kellemes Ünnepeket
~Madara
Eljött a szünetben az az idő, amikor nem biztos, hogy gépközelben leszek, előre láthatóan, a mai nap kivételével, a holnap délelőttöm és délutánom, illetve 29-e délutánom szabad, ezután csak január 2-án tudok biztosan írni, ezen időszakra türelmetek kérem.
További Kellemes Ünnepeket
~Madara
Adatlap
Hasonlóan Madarához, Én sem igazán tudok lenni ebben az évben többet. Szilveszter után, 2-3 nappal pedig már újra tudok lenni és bepótolom az elmaradásaimat.
Adatlap
Kedves Játékosok!
Mostanában megint eléggé megszaporodtak a magánéleti dolgaim, amiket minél előbb szeretnék lerendezni, így kérlek titeket, hogy várjatok rám türelemmel. Igyekszek mostantól egy nap legalább egy személynek írni, valamint a jelenleg futó kalandjaimat minél előbb lezárni, azonban azt nem szeretném, hogy ez a játékotok, játékunk kárára menjen. Akiknek mesélek, azoknak tényleg szívesen írok, mivel kíváncsi vagyok, hogy hová jut el a karakterük és mennyi dolgot ér el, így a jelenleg futó meséléseimet, rendes tempóban fejezem be. Azonban, miután ezeknek vége szakad, már csak Tanulásokat fogok vezetni, valamint maximum egy Fórumkalandot, ami mindig hosszadalmas, de eseménydús lesz. Azért döntöttem így, mert az oldalon is dolgozni kell és rengeteg javítani, átírni, újraírni való van még, valamint még több újítás és bevezetni való, amely az oldal színvonalát és a játék minőségét fogja majd javítani. Azonban, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni tudjak, vagy tudjunk Admintársaimmal, le kell tennem a mesélések mennyiségéről. Viszont, így fennáll a lehetősége annak, hogy kevesebb lesz a foglalkoztatott Karakter, viszont ezért hirdettük meg a mesélő tagfelvételt, így remélem, hogy a jelenlegi jelentkezők közül, szép számmal lesznek, akiket bevehetünk a köreinkbe!
További jó játékot nektek!
Mostanában megint eléggé megszaporodtak a magánéleti dolgaim, amiket minél előbb szeretnék lerendezni, így kérlek titeket, hogy várjatok rám türelemmel. Igyekszek mostantól egy nap legalább egy személynek írni, valamint a jelenleg futó kalandjaimat minél előbb lezárni, azonban azt nem szeretném, hogy ez a játékotok, játékunk kárára menjen. Akiknek mesélek, azoknak tényleg szívesen írok, mivel kíváncsi vagyok, hogy hová jut el a karakterük és mennyi dolgot ér el, így a jelenleg futó meséléseimet, rendes tempóban fejezem be. Azonban, miután ezeknek vége szakad, már csak Tanulásokat fogok vezetni, valamint maximum egy Fórumkalandot, ami mindig hosszadalmas, de eseménydús lesz. Azért döntöttem így, mert az oldalon is dolgozni kell és rengeteg javítani, átírni, újraírni való van még, valamint még több újítás és bevezetni való, amely az oldal színvonalát és a játék minőségét fogja majd javítani. Azonban, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni tudjak, vagy tudjunk Admintársaimmal, le kell tennem a mesélések mennyiségéről. Viszont, így fennáll a lehetősége annak, hogy kevesebb lesz a foglalkoztatott Karakter, viszont ezért hirdettük meg a mesélő tagfelvételt, így remélem, hogy a jelenlegi jelentkezők közül, szép számmal lesznek, akiket bevehetünk a köreinkbe!
További jó játékot nektek!
Adatlap
Szép estét,
Elnézést, akiknek nem írtam napok óta, a holnapi napon -remélhetőleg- mindenki megkapja a postját. Elnézést a csúszásokért.
Madara
Elnézést, akiknek nem írtam napok óta, a holnapi napon -remélhetőleg- mindenki megkapja a postját. Elnézést a csúszásokért.
Madara
Adatlap
A mai napon nem tudok írni, holnap az esti órákban érkeznek mindenhova a post-ok, a TDM-be is, ahova addig kapnak esélyt, az eddig késők.
Adatlap
A héten keveset leszek, meglátjuk még, írni tudok-e.
Deidara- Inaktív
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna
Vasárnap leszek és írok mindenhova ahova még adós vagyok, valamint az üzenetekre is válaszolok.
Adatlap
Nagyon nem örülök, hogy még egyszer ide kell írnom ilyen rövid időn belül, de ez most valós lesz, és nem pedig feltételezés. Sok játékosnak tartozom post-tal, és ne haragudjatok, hogy még nem írtam, el voltam havazva, sok embernek mesélek, újak is jöttek....nem mentegetőzöm azt mondtam jönnek, és nem jöttek a hozzászólások. Nos ez megváltozott, tisztáztam kis dolgaimat, és holnapi (szombati) napon mindenkinek fogok írni, és a hiányzásom a kalandok végén lévő jutalomban meg fog jelenni néhány plusz chakra képébenl. Amelyik Pm-re nem válaszoltam, arra is fogok holnap.
Adatlap
Szép estét,
Bocsánat az elmúlt hét inaktivitását, a jövő hét elején mindenki megkapja a posztját.
~Madara
Bocsánat az elmúlt hét inaktivitását, a jövő hét elején mindenki megkapja a posztját.
~Madara
Adatlap
Sziasztok!
A szokásos hétvégi körök nálam is elmaradtak. Igyekszem pótolni a hét elején én is. Sorry!
A szokásos hétvégi körök nálam is elmaradtak. Igyekszem pótolni a hét elején én is. Sorry!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Szép estét,
Elnézést kérek mindenkitől az elmúlt hetek inaktivitásom miatt, arra kérnék minden JK-t, akiknek mesélek, hogy küldjenek nekem PM-et, amennyiben régóta várakoznak. A napokban pótlom minden hiányomat és biztosíthatok mindenkit, némi jutalomra számíthatnak a kalandzárásoknál.
Madara
Elnézést kérek mindenkitől az elmúlt hetek inaktivitásom miatt, arra kérnék minden JK-t, akiknek mesélek, hogy küldjenek nekem PM-et, amennyiben régóta várakoznak. A napokban pótlom minden hiányomat és biztosíthatok mindenkit, némi jutalomra számíthatnak a kalandzárásoknál.
Madara
Adatlap
Sajnos a hétvégén nem nagyon leszek elérhető. Maximum vasárnap tudok reagálni akinek tartozom azoktól elnézést kérek. További szép napot.
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Üdv Mindenkinek!
Nem jártam az oldalon az utóbbi néhány napban, mert a gépem meghibásodott. Most viszont újra üzemképes, így folytatom a meséléseimet.
Nem jártam az oldalon az utóbbi néhány napban, mert a gépem meghibásodott. Most viszont újra üzemképes, így folytatom a meséléseimet.
Adatlap
Üdv Gundanozók!
Elnézést szeretnék kérni az én mesélésem alatt játszó játékosoktól az aktivitásom miatt. Sajnálatos módon a jelenlegi családi gondjaim miatt, nem nagyon tudok sem gép, sem Gundan közelben lenni. De amint erre lehetőség akad kihasználom és tovább visszük a játékokat. Ez még maximum 1-2 hetet fog magába foglalni, amint nagyon remélek.
Még egyszer elnézést kérnék tőletek, és türelmet!
Fukasaku
Elnézést szeretnék kérni az én mesélésem alatt játszó játékosoktól az aktivitásom miatt. Sajnálatos módon a jelenlegi családi gondjaim miatt, nem nagyon tudok sem gép, sem Gundan közelben lenni. De amint erre lehetőség akad kihasználom és tovább visszük a játékokat. Ez még maximum 1-2 hetet fog magába foglalni, amint nagyon remélek.
Még egyszer elnézést kérnék tőletek, és türelmet!
Fukasaku
Fukasaku- Inaktív
Adatlap
Rang: Béka remete
Chakraszint: Myōboku hegy békáinak összegsége.
Yo Minna-san!
Két napja nem vagyok túl aktív ez többnyire hasogató fogfájás következménye, de más okai is vannak. Hétfőn három-négy posztot mindenképpen írok. Azután a kedd-szerda kérdéses, de csütörtöktől már valószínűleg minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Danzou voltam!
Két napja nem vagyok túl aktív ez többnyire hasogató fogfájás következménye, de más okai is vannak. Hétfőn három-négy posztot mindenképpen írok. Azután a kedd-szerda kérdéses, de csütörtöktől már valószínűleg minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Danzou voltam!
Shimura Danzou- Inaktív
Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.
Kedves Játékosok!
Nem régiben lett újrarakva a gépem és az utóbbi napokban ezt megint meg kellett csinálnom. Most viszont kicsit variáltam a telepítés során és sikerült működőképes állapotba hozni a gépet, viszont akadnak nehézségek is, amik az utamba állnak. Így lehetséges, hogy egyszer leszek, egyszer nem az oldalon. Előreláthatólag ez egy hétig fog tartani. Addig a halaszthatatlan kéréseiteket mind az Adminisztrátoroknak küldjétek. (Deidara és Madara)
Nem régiben lett újrarakva a gépem és az utóbbi napokban ezt megint meg kellett csinálnom. Most viszont kicsit variáltam a telepítés során és sikerült működőképes állapotba hozni a gépet, viszont akadnak nehézségek is, amik az utamba állnak. Így lehetséges, hogy egyszer leszek, egyszer nem az oldalon. Előreláthatólag ez egy hétig fog tartani. Addig a halaszthatatlan kéréseiteket mind az Adminisztrátoroknak küldjétek. (Deidara és Madara)
Adatlap
Keddig nem nagyon leszek, de utána gőzerővel : )
Deidara- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: 1000 megatonna
4 / 16 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Hiányzások
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése
» JM-Staff Évvégiajándék Igénylése 2017
» Év végi ajándék kérése - Staff és JM jutalom
» 2018 év végi JM-Staff Jutalom igénylése
4 / 16 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.