Kusuki Jori

2 posters

Go down

Kusuki Jori Empty Kusuki Jori

Témanyitás  Kusuki Jori Hétf. Feb. 06 2012, 15:47

Név: Kusuki Jori
Ország: Konohagakure
Rang: Genin
Kor: 13
Nem: Lány
Felszerelés: Övtáska, 5db kunai, 5db shuriken, 2db Fumma Shuriken, 5db füstbomba, 5db levélbomba
Kinézet: fekete hosszú haj, piros szem, egy fekete szoknya fekete felsővel
Jellem: Néha szeret a háttérbe húzódni, de jellemzően vezéri egyéniség. Szeret a barátain segíteni. Szótartó az ígéreteit mindig betartja. Szeret rész venni, Külömböző csínytevésekben, és ha lebukik, ami nem nagyon szokót meg történi vállalja a teljes felelősséget. Mindenki azt hiszi, hogy egy angyal de, néha maga az ördög, főleg ha fel bosszantják, nem szereti, ha valaki hazudtolnak róla, nem árulkodik senkiről, küldetéseit pontosan és szabályosan hajtja végre. Nagyon sokat edz és gyakorol, a tanár kedvence tud leni a haragosok, is elismerik a kepeségeit.

Előtörténet :
Mikor megszülettem és megláttam a napvilágot az anyám éppen a kínyák kinyát élte át. Éppen dúlt a harc ő meg próbált engemet világra hozni. Apám ott volt a közelünkbe, de nem csak ő. Mikor kibújtam volt ott egy másik síró gyerek is. Nem tudtam meg semmit a szüleimről mivel a Nagyapám elvitt magával. Menekült, hogy meg mentsen engemet.
Mikor aztán abba hagyta a futást és megálltunk egy kis kunyhóban voltunk ahol éltem le a kisgyerekkoromat. Soha nem tudtam meg semmit a szüleimről és az állítólagos testvéremről.
A nagyapám gyakran utazott el és akkor egyedül voltam otthon hanem volt 2 jó barátom Ayame és Akihito akiket az akadémián ismertem meg. Az akadémián mindig nekem volt majdnem a legrosszabb a szellemi teljesítményem, de furcsa módon a technikák nagyon jól mentek nekem.
Mikor aztán eljött a vizsga nap és sikerrel mentem haza nem számítottam rá, hogy az életem meg fog változni.
Egy férfi beállított hozzánk. A nagyapám elvonult beszélgetni vele én meg kihallgattam. Nem beszéltek annyira halkan hogy ne halljam őket.
- Most akarod magaddal vinni? Nem érne még rá?
- Szeretném ha megismerné a nővérét. Minél később tudatjuk vele annál jobban be fog rágni.
„A nővéremmel? Akkor ez nem lehet más mint…”- gondolta és oda rohant.
- Apa !!!
Daisuke nevetett egyet és átölelte lányát. Majd megsimogatta a fejét.
- Akkor? Haza jössz velem Jori?
- Egyenlőre még maradok itt. Amúgy a nővéremnek mi a neve?
- Eiko és mikor akarsz haza jönni?
- Mondjuk a következő hónapban?
- Rendben legyen. Ha megbocsátotok küldetést kell még teljesítenem.
- Rendben szia !
Majd elment. Vissza sem nézett csak futott a messzeségbe. Félelem töltött el ekkor.
Nem is gondoltam arra az időre mikor eljön az a nap mikor haza megyek és találkozok a nővéremmel. Nem tudtam mire számítsak elvégre még sohasem találkoztam vele. Meg ott teljesen más lesz hiszen itt vannak a barátaim nem akarom itt hagyni őket nagyon hiányoznának. Ayame már mióta csak megismertem a barátom és kb. ugyan ennyi ideje Akihito is.
Mentem és jártam egyet közben azon gondolkozva, hogy miként búcsúzzak el. A nagyapa biztos megfog látogatni emiatt nem aggódom inkább csak azért, hogy ne legyenek rám dühösek Ayame és Akihito.
Mentem és megbeszéltem mindkettővel külön külön a dolgokat.
Alig volt vissza 2 nap az indulásig mikor is megjelent az apám és elmondta hogy már ma meg kell kezdenünk az utat.
Bólintottam egyet és elindultunk a Kusuki birtokra.
Volt naggyából 4 ház ott. Az egyik volt a konyha illetve az étkezde benne egy asztallal (szék nincs mivel térdelni kell). Apám megmutatta a saját illetve Eiko alvó helyét és utána megmutatta, hogy én hol alszom. Furcsáltam, hogy a nővéremnél 2 tatamin volt lefektetve, de aztán jó magam is bepakoltam a szükséges cuccokat az egyik szobába.
Jó ideje nem voltam itt sőt még mondhatni egyáltalán nem voltam.
- A nővéred nincs itt, de amint vissza jön a küldetéséről fogsz találkozni vele.
Egy kissé ennél a szónál megrémültem „vissza jön”. Soha nem találkoztam még vele és nem lehet tudni hogyan fog engemet fogadni. Ráadásul apám azt mondta talán még a héten haza jön, de az is lehet, hogy késik pár napot. Mindenesetre neki muszáj most el mennie, mert nem tudják őt jelenleg helyettesíteni meg neki is van egy jó barátja aki hiányolná a mai küldetésről.
- Mindennap mész?
- Bocsáss meg, de nem tehetek mást.
Azzal el is ment engemet meg ott hagyott.
Nem volt mit tenni lementem a házunk előtti kis folyó vagy patakhoz és megmosakodtam. Kellemes volt a víz ezért ledobtam a ruháimat és elkezdtem fürdeni. Ekkor megjelent egy kis kutya a szomszéd házból.
- Ez meg kinek a korcsa?
Kérdeztem mire nekem ugrott a kutya és elkezdett nyaldosni. A nyakörvére rá volt írva, hogy Kusuki így már tudtam… ez csak a mi kutyánk lehet és valószínűleg ennél pontosabban a nővéremé. Ahogy játszogattam vele hirtelen megjelent egy fiú.
- Te meg ki vagy?
Kérdezte tőlem.
- Öh… Izé… a nevem Kusuki Jori.
Mondtam kissé idegesen mivel még nem jártam itt így nem ismerek egyenlőre senkit.
- A nevem Ookami a nővéred barátja.
- Milyen barátja???
- Full-os. XD
- Jaaaaaa. Oké.
- De lehet, hogy már… áh ez nem a te dolgod. Amúgy mit keresel itt???
Azzal elmeséltem neki a történetem. Bólintott egyet majd bementünk a konyhába és adott nekem valami vacsorát, mert kezdett későre járni. Mikor befejeztem az evést mentem és egyből lefeküdtem várva, hogy megtörténjen a nagy nap.
Kusuki Jori
Kusuki Jori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Vissza az elejére Go down

Kusuki Jori Empty Re: Kusuki Jori

Témanyitás  Uzumaki Kushina Pént. Feb. 10 2012, 15:23

Hmm... a helyesírásra figyelni! Az előtörténetet elfogadom, noha részletezhetted volna egy kicsit a dolgokat (kinézet például).
Kezdő Chsz: 100
Pénzösszeg: 2000 r.
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Szint: S
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.