Kórház

+3
Hazame Karou
Gonza Sasano
Raion Tensei
7 posters

Go down

Kórház Empty Kórház

Témanyitás  Raion Tensei Szomb. Jún. 22 2013, 22:41

Kemurigakure kicsiny kis két csillagos kórháza, ahol az ellátás rossz, a koszt még rosszabb, viszont mindenre fura zöld dohányt írnak fel.
Raion Tensei
Raion Tensei
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Vissza az elejére Go down

Kórház Empty Re: Kórház

Témanyitás  Gonza Sasano Szomb. Jún. 22 2013, 23:30

Mikor Gonza belenézett a shinobi szemébe, hirtelen minden elsötétült körülötte, majd hirtelen egy teljesen más dimenzióba csöppent, olyan volt mint egy szörnyű álom, egy olyan álom amire sohasem számított.
....Álmában megjelent Raion aki különböző helyekre vitte és mesélt neki a klánjukról, a szörnyű múltról. Gonza rettegve és megdöbbenve nézte az eseményeket és hallgatta a történetet. Látta a legszörnyűbb rosszat, a kínt, a szenvedést, a jajveszékelést, a bánatot és a kíméletlen pusztítást. Végig nézte a szörnyű összeesküvést, a fájó igazságot.Ő maga is érezte a fájdalmat...majd minden megint elsötétült....

Nem tudni mennyi idő múlva, Gonza éppen nyitja ki a szemét, látja a mennyezetet homályosan, majd ismét beugranak az agyába egy pillanatra azok a szörnyű dolgok, Gonza hirtelen fel kell, elkezd levegőért kapkodni, vörös az arca, izzad, magatehetetlenül ül a kórházi ágyon, remegve nézz körbe, sóhajt egy nagyot, majd hirtelen lenyugszik. Körbe néz megint, látja, hogy egy kórházban van, egyedül egy szobában, de nem tudja, hogy mi van.
~ Mi történt velem? Mi volt ez? Mit csináltak velem? A pokol volt ahol jártam? Hol van az a shinobi? ~ zúdítva tette fel a kérdéseket magának Gonza. Majd felkiáltott:
- Hé! Hol vagyok?! Van itt valaki?!!!- Gonza látta az ágya melletti széken a felszerelését és a fegyvereit. Gonza gyorsan felöltözött, épp elakart indulni, hogy elmeneküljön, de el kezdett erősen fájni a feje, és vissza ült az ágyra, szédülés jött rá. Majd látta, hogy a szobába belép valaki.

Gonza Sasano
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

http://taurion.hungarianforum.com/

Témanyitás  Raion Tensei Szomb. Jún. 22 2013, 23:44

A nyikorgó ablakot csak az zavarta megjobban, ahogy a hűvös és üres Shinobi kórházban valaki kopogva jár, és kell, Raion volt az, két adag Rammennel a kezében, és egy jó erős szakéval, épp tartott vissza a szamurájhoz, amikor a folyósó végén meghallotta a kiabálásokat.
~Kszhhh.....a bolond. Remélem nem bébi szitterkedésre vállalkoztam, még a végén megtámadnak minket a nyomorúlt kórház őrei, ha ez a Ronin bead nekikvalami fura sztorit rólam.~ Viszont Raion már közel járt és a rozsdával meghintett ajtót belökte, és látta hogy Gonza ott ül tág pupillával, és kicsit sikolyra vett figurával, bámulva a falat. 
- Áhh, felkeltél nagyszerű.
Mosolyodott el Raion.
- Amit láttál 3 napja....
Szakítja félbe mondatát, tudván hogy a Ronin erre felfogja kapni a fejét.
- Az nem másvolt mint a sajátos technikám, de mégse minden. Ahogy az se minden amit elmondtam véglegesen. Gonza. Amikor a fejedben jártam nem csak információt mutattam, hanem szépen mindent megtudtam rólad. A sors akarta hogy össze találkozzunk a Shinobi háború kellős közepén. És kellesz nekem, olyannyira hogy megkérdezem tőled.
Nyelt egy nagyot, majd az asztalra lepakolt, és leült szembe a fiúval. Elővette a Rament és lerakta a másik szék elé, az evőpálcikákkal együtt. Majd megköszörűlte a torkát, és folytatta.
- Mint szamurá és sokkal inkább igen erős lélek....ezt azért mondom mert csak ugyan elvesztettem a koncentrációm, és csak ugyan azt hittem hogy ott helyben szörnyet halsz 
Raion megfogta a fejét, és kicsi mosolyt csalt az arcára.
- Kell valaki, aki az utamon segít. Bár nem tűnök mindennapi Shinobinak ez szent igaz. Viszont a lelkem nem tiszta, de a tiéd csak úgy ragyog a megváltástól. Kell valaki aki miközben segíti az utam, tápolja az önbizalmam, és kihúz szavaival amikor már a halálomon vagyok. Hidd el láttam rólad mindent, ahogy te is tudod a múltam. Többet nem is kell tudnunk egymásról! Ha kell fizetlek, de ezek után nem hagyhatom hogy elmenj. Mert ha mész, csak ugyan levadászlak. Viszont ha velem maradsz, adok egy esélyt hogy erős legyél! 
Raion soha nem látott magabiztossággal virította ki az arcát, és megbontotta a szakét, majd két pohárt jól megtöltve, átnyújtott egyet Gonzának, várva mondandóját, és még inkább a koccintást.
Raion Tensei
Raion Tensei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Gonza Sasano Vas. Jún. 23 2013, 09:43

Ahogy Raion belépett a szobába, Gonza nem igazán örült neki, még azon is gondolkodott, hogy hirtelen kirántja a kardját és rátámad a shinobira, de mivel szédült és rosszul volt, ez nem ment volna neki, valamint látta, hogy a nindzsa egy tál ételt. Gonza kicsit megnyugodott, el kezdett mélyen levegőt szedni, majd fogta a fejét eközben a shinobi leült mellé, majd szembesítette őt, hogy mi is történt vele.
~ 3 napja itt vagyok eszméletlenül?! Elintézett a csávó rendesen! Na tessék, kell nekem ennyire vendégszeretőnek lenni. ~ Gonza megdöbbenve hallgatta végig a nindzsa mondandóját, majd így szólt hozzá:
- Nem elég, hogy engem jogtalanul száműztek a falumból, most még belekeveredek egy ilyenbe is. Vendégként kezeltelek, erre valami hipnotikus kínzó poklot vetítesz le nekem, majd kiütsz 3 napra. Azután pedig zsarolsz, hogy ha nem segítek neked akkor, levadászol. Meg ez a Tense....izé szemtechnika, ...nem is hallottam még róla. De akinek ilyen erő van a szemében, az miért egy ilyen egyszerű kóbor szamurájtól kér segítséget, mit ami én vagyok, vannak veled egy súlycsoportú erős nindzsák. Hogy-hogy nem ilyeneket keresel magadnak?......Heh...és még minket a Byakugan-nal ijesztgettek a seregben anno. Ha veled maradok, akkor Te adsz nekem esélyt, hogy erős legyek? ....Ez egy érdekes kijelentés, pláne pont tőled akinek a lelke nem tiszta. Ha a lelked nem tiszta, akkor a lelked gyenge, ha a lelked gyenge....akkor nem számít, hogy mennyire vagy erős harcos, milyen erős technikáid vannak. Üres maradsz...ha pedig sokáig üres maradsz, akkor pedig egy idő után Te leszel a leggyengébb. - Eközben Gonza az üveghez nyúlt, nem is tudta mi van benne, de nagyon szomjas volt, ezért ivott, mikor észrevette, hogy szaké amit iszik, akkor kicsit elmosolyodott, majd ismét szólt a nindzsához:
- Na életed egyik legértelmesebb és legjobb tettét hajtottad végre, hoztál nekem szakét. Milyen figyelmes.- mondta ezt kicsit gúnyosan, ivott még egy kortyot, majd folytatta a mondandóját.
- Figyelj, Raion! Nem tudom, hogy mire készülsz, de látom komolyan veszed amit csinálsz, ha még Én ellenem is egy ilyen durva jutsu-t vetettél be. Emlékszel, mikor a hídon ebéd közben azt mondtam neked, hogy keresem a saját bushidómat, és a negatív dolgokat pozitívvá alakítom? Lehet, hogy az én bushidóm az, hogy a Te romlott negatív lelkedet pozitívvá változtassam? Végül is nekem, mindegy....egy kóbor ronin vagyok, világjáró utazó. Rendben segítek! Szerencséd van, hogy egy optimista ember vagyok. - mondandója után felállt, és lépett kettőt, majd hirtelen felemelte a mutatóujját, megállt mint egy szobor és így szólt:
- Hoppá! Valami eget rengetően fontos dolog itt maradt!- és ezzel vissza fordult, majd mosolyogva eltette a  szakésüveget a táskájába.

Gonza Sasano
Játékos

Adatlap
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

http://taurion.hungarianforum.com/

Témanyitás  Raion Tensei Vas. Jún. 23 2013, 13:06

- Hmm micsoda szavak. Mond csak Gonza, igaz e hogy a Kenjutsut tudod használni?
Raion féltve nézte kihűlő félbe lévő Ramenjét, ezért neki állt.
- Ülj le kérlek, kifizettem a szállást, és az ételt. Rég nem ettél hidd el jól fog esni, kérlek foglalj helyet.
Mutatott a másik székre Raion, és neki látott a Rámenjének, amit olynagyon szeret, hiszen megvan benne minden, ami egy jó shinobi étrendjéhez fontos. Bár azt mondják azzá válsz amit eszel, így Raion elképzelte magát egy hatalmas tészta ként....~micsoda csáápok, és erőőő. Hmm.~
- Ghonzha...*Hatalmas nyelés* ha azt mondanám hogy tudok segíteni abban hogy használd a kardodat, úgy hogy velem egyszintű Shinobikat is meg rígass....Tudod van hogy a karddal előbb lecsaphatsz, még mielőtt egy shinobi a kézjeleit használná. És szerencsédre ismerek valakit, aki nagyon jó ebben.
Mondata végén befejezte a Rament, és megtörölte száját. Majd hasára csapott és így szólt.
- Yoosh! Ez jól esett!
Széles vigyorral az arcán, simogatta hasát amivel eléggé a kielégülést fejtette ki.
- Ha végeztél, indulhatunk!

/ Eggyel visszább van egy Shimagawa- tó nevű Topic. Itt fejezd be párbeszédünket, és én majd írok oda. Egy felmérést fogok csinálni, és segítek hogy használd ki a kardod! Very Happy Talán addigra már megszemélyesíthetem az NJK-t amit csak miattad csináltam ^^/
Raion Tensei
Raion Tensei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hazame Karou Pént. Május 30 2014, 19:45

// Pein //

Yoshino is az eget méregeti, talán nem is véletlenül. A nyomornegyedek után minden csodálatosnak tűnik... és ebben az országban talán tényleg az ég az egyetlen ami szép. Katsumit és a hozzá hasonlóakat leszámítva. Mint kiderült, a férfi társát egy hete rabolták el a közeli bambuszerdőkben. És Yoshino egy konohai ANBU. Valószínűleg a neve nem igazi, mint ahogy a társáé sem. Kilétükön meglepődöm, de nem firtatom a dolgot. Ha kérdezősködnék elhajtana, vagy elhalgattatna, talán örökre... Bár úgy hallottam a konohaiakban van becsület, a falumbeliek nagy részével ellentétben.
Ha egy ANBU-t sikerült elfogniuk, akkor igazán veszélyesek lehetnek. Valószínűleg nem sok esélyem lenne ellenük. De sosem féltem szembeszállni azokkal, akik az otthonomat a bűn birodalmává akarják "előléptetni". Tehát ezt a Hitomit kellene megtalálnom, aki Yoshinoval jött küldöttségbe. Nyílván a háború miatt, bár ki tudja... Bólintok, majd ,nem megalázkodóan, hanem beleegyezően meghajolok konoha shinobija felé. Még megfigyelem a kezében tartott félhold alakú nyakláncot, azután indulok utamra. A Kemuri teaházban lesz vele egy esti találkozóm, addig van időm utánajárni néhány dolognak. 
Nem véletlenül hagyta ki a dologból a rendőrséget az ANBU, hiszen nagyrészt korruptak. Én sem fogom bevonni őket. Legszívesebben itt, a nyomornegyedekben kezdeném a keresést, de egy alapos kutatáshoz nem igazán van időm, sem pedig erőm. Ha elkezdek kérdezősködni annak híre megy. S akkor bizonyos érdekek hamar a halálba akarnának küldeni. Nem mintha félnék ettől, de nem jutnék vele előbbre. És ez csak egy munka. Tudom okosabban is csinálni. Nem sok ötletem van mit tehetnék, de azért ez-az eszembe jutott, noha nem a legbecsületesebb dolgok. Ám azt már megtanultam, hogy nem mindig lehet szemtől-szemben megmondani azt amit akarok. Tehát - még ha nem rajongok is az ötletért - aljaskodnom kell. 
Tervem, hogy a Kórház épülete mellett, egy rejtettebb helyen Henge no jutsut alkalmazok és olyan ruhát "adok" magamnak, amit az orvosok viselnek, némi arcszőrzettel megfűszerezve. Így próbálok bejutni olyan helyre, ahova nem kellene. Mivel nem éppen arról híres a Kemurigakurei kórház, hogy a Rend elvei uralkodnak benne, ezért - s mert a Káosz általános - némi szerencsével észrevétlenül be tudok surrani a recepciós pult mögé. Pontosabban nem is észrevétlenül, hanem lelepleződés nélkül. Ha sikerül, akkor a betegek listáját keresem. Ha nincs itt, akkor egy nővért utasítok, hogy hozza oda nekem. Fejemen továbbra is ott a fejpánt, ami rangot biztosít, ezért reményeim szerint ez elég erős érv lesz, és nem kezdenek el kérdezősködni. Nem hinném, hogy a keresett személy itt tartózkodik, de nem zárhatom ki a lehetőségét. Sok minden megeshet. Az is lehet - sőt valószínű - hogy a betegek listája hiányos, sőt akár több Hitomit is tartalmazhat. Az utóbbi esetben felkeresem az összes ilyen nevű ember szobáját és a küllemükből próbálok megállapításokat leszűrni. Hogy ez hogyan sikerül csak rajtam múlik, de mindenképpen látnom kell őket ahhoz, hogy el tudjam kezdeni a tézisek létrehozását. Igaz, ez utóbbi részt nem kedvelem, mert elmélet, de szorosan fűződik a gyakorlathoz, ezért mégiscsak könnyedebb szívvel teszem, mintha egy szöveget kellene bemagolnom. Na, meg mégis csak shinobi vagyok. Meg kell tanulnom többet feltételezni, ez jó alkalom.
Hazame Karou
Hazame Karou
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 333
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 233 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Témanyitás  Pein Kedd Jún. 03 2014, 22:31

Olyan volt ez, mint tűt keresni a szénakazalban, de úgy tűnt, szereted a kihívásokat. Első utad a kórház épületéhez vezetett, ahol azon nyomban elő is álltál egy tervvel. Egyszerű beszivárgásról volt szó, a Henge no jutsu alkalmazásával. Persze a módszereidet lehetett volna kritizálni, hiszen mégiscsak vétettél a törvény és némiképp az emberi jogok ellen is… de ugyan már! Semmi se volt ez azokhoz a szörnyűségekhez képest, amelyekre a falu néhány lakója – legyen az shinobi vagy civil – képes lett volna.
Felöltve magadra egy kissé borostás orvos álruháját, sikeresen jutottál be a kórházba. Ám a recepciós pultnál már nem volt ekkora szerencséd. Egy nővér állt mögötte, és nem igazán tűnt úgy, hogy el szeretne onnan mozdulni. Végül, amikor már talán az is átfutott az agyadon, hogy odamész hozzá, és próba szerencse alapon személyesen kéred el tőle a listát, sietősen eltipegett az egyik kórterem irányába. Nem tudhattad, mennyi időre távozott és miért, ezért gyorsan oda is rohantál a pult mögé, és átfutottad a listát. Hitomi… Hitomi… Hitomi… Két helyen is szerepelt ez a név. Az egyik három napja hagyta el a kórházat, a másik a 247-es számú szobában tartózkodik, a harmadik emeleten, kómában. Ez utóbbi nem túl örvendetes hír, de azért elindultál a lépcsőház irányába, és hamar meg is érkeztél a csupa egyforma, fehér, ütött-kopott ajtók közül a 247-es számúhoz. Határozottan benyitottál rajta, és körbetekintettél a szobában. Orvosi tekintéllyel vizslattad a betegeket, nem is igazán szóltál hozzájuk, csak köszöntötted őket. Mikor megtaláltad a sarokban eszméletlenül fekvő Hitomit, rögtön hátraarcot is vezényeltél magadnak: egyértelműen nem őt kerested. Az ott fekvő férfi legalább 40 éves volt.

Talán jobb is volt ez így. Túl egyszerű lett volna ilyen hamar megtalálni az igazit.
//Még van időd a találkozóig. Akár folytathatod a keresést is egy másik helyszínen, te döntesz, mi tévő leszel.//
Pein
Pein
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Témanyitás  Masaru Ibuka Vas. Szept. 06 2015, 16:15

Ao nem engedte, hogy segítséget kérjek ő nagyon bízott a senseiben. Ahogyan az a végén kiderült jól is tette, hisz mire mi a kórházba értünk addigra ők már ott vártak ránk. Viszont azt nem értettem, hogy hogyan előztek meg minket? Lehet, hogy egy rövidebb úton jöttek? De mondjuk mindegy is, szerencsére mindenki jól van és a küldetést is sikeresen oldottuk meg. Sokat tanultam ebből a küldetésből, és jobban megismertetem Ao-t is. Ha már a kórházba voltam, gondoltam meg nézem apát is. Felmentem a szobájában de már nem volt addigra ott. Valószínűleg már kiengedték de hát akkor meg mit keresek még itt? Irány haza van egy csomó mesélni valóm, anyáék már biztos nagyon aggodnak miattam, remélem nem csináltak semmilyen hülyeséget. Első küldetésnek nagyon is jó volt, arra is rá jöttem, hogy még nagyon sokat kell fejlődjek ha nagyon erős nindzsa akarok lenni. Na majd meglássuk, hogy mi lesz.
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 160

Témanyitás  Kitsune Haruka Csüt. Márc. 14 2019, 18:32

/ Nashimaru Hina - Egy madárka léptei ( kezdő ) /

Bezárva…egy sötét, mégis félelmetes helyre, hol talán csupán önnön árnyaid kísértenek, s hol olyasmiket hallhatsz, melyek csupán képzeleted szüleményei…tényleg ez lennél te? tényleg, olyan hangok ezek, melyek csupán a képzeleted játékai? Fontos vagy-e még valakinek? Milliónyi kicsiny gondolat cikázik most benned, s kérdések, melyek életedre nyomják pecsétjüket, akárhogyan is alakulnak majd…
Alig 2 hete…hogy a dolgok, melyeket elterveztél füstbe mentek, s a cél, melyért küzdöttél egy apró szél fújta tova, melyet nem érhettél el…szemeid mindvégig zárva tartottad, s most, talán kezded visszanyerni eszméleted. Amennyiben kinyitod szemeid, lassan s egészen nehezen megy, hisz 2 hete nem érte fény ezeket a páratlan vöröslő szempárt. Egy kissé dohos, füstös illatú ágyban fekszel, tőled jobbra pár ablak, melyeken erős fény szűrődik be, legalább is, számodra most szörnyen világosnak tűnhetett, egy zöld függönyt reptet a szél kissé ide-oda, az egyik nyitott ablak mellett, melyen  kissé talán kiláthatsz a szabadba, de csupán egy két faág keresztezi szemeid sugarát. Tőled balra egy ajtó, mely elvág téged a kórház többi területétől, s kicsi beljebb egy asztal, mely felőle édes tea illat csapja meg orrod, s ha oda pillantasz, egy fiatal férfi öntött éppen ki egy csészével. 
Kórház 297cd843c60f7857b279ca84f44d19fa

– Kérsz? – Hangzott  a szájából, majd kissé a fal felé tekintett, hol egy fiatal nő üldögélt. – Nagisa? Kérsz? – Ismételte a kérdést halkan, talán figyelni próbált rá, hogy te éppen cseppet sem édes álmaid töltötted. – Nem akarok hangosabb lenni, tudod… - Fejezte volna be, mire a nő beleszólt. – Késő, felkelt! – Mondta kissé durcásan. – Éppen ideje angyalkám. – Mondta a férfi, miközben rád tekintett, s belekortyolt a teájába, mely méz és kicsiny fahéj illatot árasztott, talán túl édeset is…
Kórház Daitaro_inoue___hidden_mist_special_jounin_by_bebeox-d7bovsnKórház Naruto_oc___hakai_chise___outfit_by_h_ecatomb-d5cbp0e

Amint megpróbálsz megmozdulni felfedezheted, hogy mindkét kezed az ágyhoz van rögzítve , s szinte mozdítani sem tudod őket, a bal kezedben egy tű van, melyen infúzió csepegett. A hasad, s szinte az egész felső tested kötések hada borítja, s csupán egy lenge ruhadarab van rajtad a takaró alatt.
-Nos, beszélgetnünk kellene. – Jött közelebb a nő, s morcosan ledobott egy széket az ágyad mellé. – Mit történt a picike fejedben, hogy erre vetemedtél? – Tette fel a kérdést, s várta a választ.
A férfi is hozott egy szépet, s a másik oldalra helyezte, majd leült. – Nagisa, ne olyan durván, így sosem szeded ki belőle. – Mondta, mire a nő felkapta a fejét, majd félrehúzta a száját. – Akkor a tied a terep öcskös, lássuk mire mész Rey. – Fejezte be a nő, s keresztbe tette lábait, várva mire készül a fiú, ki rád szegezte tekintetét.
-Nos, Hina-chan. Én Ichinose Rey vagyok, ő pedig a nővérem Ichinose Nagisa, . Elnézést a modortalanságért. Kérlek, meséld el a történtetek…mindhármunk érdekében, szerencsésebb lesz ha ezt megteszed. – Mondta, miközben hangjában talán némi rejtett fenyegetést hallhattál felfedezni, de lehet csak te érzed így ennek a súlyát? Láthatóan nem tűntek el teljesen tetted, s súlyok csak most nehezedik majd válladra? Mit teszel? Szerencsésebb lenne dalolni, mint egy kicsiny fekete madárka…ki kettészelheti még az eget, s egykoron magasra emelkedhet…
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Chakraszint: 375

Témanyitás  Nashimaru Hina Csüt. Márc. 14 2019, 19:51

/Kitsune Haruka/
Nem, nem haltam meg. Ez a fény... , ez az illat….ismerős, olyan természetes, mégis oly erősen hat rám. Olyan üresnek érzem magamat, hiába hallok újra emberi hangokat, hiába érzem az illatokat, hiába élek. A kezeimet nem tudom mozdítani, vajon biztonsági intézkedés, vagy egészségügyi, a két alak miatt inkább az előbbire következtetek. A nő olyan ingerülten válaszolt, vajon tényleg ő az erősebb? a domináns? Nem tudok még úgy koncentrálni, mindenem sajog, de mégis megmentették az életem...mondjuk csak muszájból. Beszélgetnünk kellene, újra és újra cseng a fülembe,még nem teljesen tértem magamhoz. Kell, a tetteimnek következménye lesz, melyek elől ilyen állapotban nem tudok elmenekülni, most együtt kell működnöm valamennyire, mert fegyver nélkül semmire nem megyek, nélküle gyenge vagyok. A nő minden mondata szigorúságot, kegyetlenséget mutat, de mi van, ha ez csak a látszat? és ő is csak fedni próbálja a gyengeségét, mint én? A férfi szavai túl barátságosak, mintha pár nyájas szóval egyből bíznék benne...nem bízom senkibe, soha. Nem akarom elmondani nekik az okot, mert nem értenék meg….mert gyengék hozzá.
- A történtek következményei láthatóak...az ok pedig olyan dolog, melyet nem érthettek meg.- mondom nekik, de közben nem nézek a szemükbe, inkább a lengedező függönyt nézem, annak játéka sokkal inkább érdekes.  Gyűlölöm őket, ártottak nekem, én ezt nem hagyhatom szó….vagyis tett nélkül, minden kiontott vércsepp a tetteik következménye. Meg akartam őket ölni, ez az érzés nem változott, sőt, a lista csak növekszik. Átvertek, becsaptak, megsértettek, elnyomtak, el akartak nyomni, nem hagytak érvényesülni...ezért érdemlik ezt meg. Az erős túléli, de csak úgy, ha a gyengék véglegesen a porba hullanak, mert ha felállnak, csak visszarántanak, sőt ők végeznek velem. Mindenkinek tudnia kell, hogy ki az erősebb, nem feltétlen ölöm meg őket, amíg csöndben maradnak, addig nem akarnak feltörni, addig csak nyomatékosítom hatalmam. A gondolatok sorban játszódtak le a fejemben, melyek arcomra is kiültek, látszódtak rajtam.
- Minden egyes vércseppnek oka volt, oly sokrétegű, mint ahány szín keveredett abban az egyetlen egy cseppben, mindegyik a másik fél gyengeségét mutatta. Az embereknek bűnhődnie kell tetteikért, ők is ezt tették volna….de én is gyenge voltam. - folytattam mondandómat, hangom sejtelmességet tükrözött. Szemeim izzottak a vágytól, hogy célomat elérjem, és ne legyek többé egy egyszerű porszem, mellyel a szél úgy játszhat, mint a függönnyel, én a viharral is szembe akarok menni.
- Úgy tűnik maguk is elfogadták, hogy én vagyok az erősebb, ha nem így lenne, nem kötöztek volna ki. Mondhatják, hogy csak elővigyázatosság….de fegyver nélküli gyenge leányzó nem árthatna túl sokat. - nézek közben mélyen a szemükbe, hogy még jobban nyomatékosítsam mondandómat. Ha most lenne nálam bármilyen fegyver...hmm...végül is van, az infúzió miatt, de ez csak egyetlen egy tű, és nem tudnék ezzel bennük elég nagy kárt tenni, nem díszíteni a padló kövét csak néhány vöröslő rubin, mondjuk az is több mint  a semmi. Nem, most nem lehet ez, most várnom kell, de mindennek eljön az ideje.

A hozzászólást Nashimaru Hina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 01 2019, 15:58-kor.
Nashimaru Hina
Nashimaru Hina
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 390
Elosztható Taijutsu Pontok : 45

Állóképesség : 175 (C)
Erő : 140 (D)
Gyorsaság : 210 (C)
Ügyesség/Reflex : 210 (C)
Pusztakezes Harc : 155 (C)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 408

Témanyitás  Kitsune Haruka Pént. Márc. 15 2019, 19:37

/ Nashimaru Hina - Egy madárka léptei /

Miközben szavaid betöltötték a termet, szemeid végig a függöny játékát figyelték, miközben bolondos utakon járt a széllel…
Kórház Original

-Mit mondtál? – Hökkent meg a nő, miközben kiejtetted első mondatod, az ébredés követően. – Ki nem értheti? – Nyúlt feléd kevesen, mire Rey megszólalt…
-Nyugalom! Nagisa! Kérlek… - Szürcsölt bele a teájába. – Csak figyeld az arcát, minden rá van írva. Szenved, saját tettei súlya alatt, s az alatt amit a múltja rejt. Tényleg nem látod? – Fejezte be kérdően szavait, majd rád tekintett. – Tudod, Hina-chan, nekünk elmondhatod mi fáj. – Mondta gúnyos kedvességgel szavaiban, mely talán édesebben bűzlött, mint a teájának illata, miközben belőled ismét záporozni kezdtek a szavak.
- Fegyver nélküli gyenge leányzó? – Kérdezett vissza a nő, majd rád tekintett. – Jelenleg még ennyinek sem neveznélek. Csak öngyilkos jelöltnek...Csak egy vakarcs vagy, aki valahogyan kötődik a jelenlegi küldetésünkhöz, ennyi. – Jelentette ki, majd felállt, s az ablakhoz lépett becsukni, annak résnyire nyitva lévő részét is. Így a szoba teljesen le volt zárva, se ki, se be nem járt már a levegő. Ennek talán oka volt? Csak csupán zavarta a szellő, mely belengte a szobát?
- Nos, Hina-chan, tudod az erőt sok dolog képviselheti. – Dőlt hátra, majd lehunyta szemeit, s lassan ismét rád szegezte. – Lehet egy fegyver, lehet egy techinka, vagy lehet maga a személy, kiben az erőt véled felfedezni, de az erő, nem csak abban mutatkozik meg, kit, hogyan bírsz elpusztítani, s mint látod, jelenleg is elbuktál. Vagy netán sikernek könyveled el a történtetek? – Mondta, miközben apró vigyor ült arcára. – Csak, hogy tudassam veled, a testvéred sértetlenül helyrejött, és éli tovább eddigi életét, mégis… aggódott érted. Tudod azt kérte, sőt….esedezett, hogy ne ítéljenek halálra. Mond ez neked valamit? – Figyelt majd, egy szót mondott. – Csináld! – Tekintett a nőre, majd az feléd hajolt, s a szemeidbe nézett, s mintha hirtelen egy másik világban találnád magad. Mi lehet ez? Hol vagy most?
- Nézd meg, mi az én elképzelésem rólad. És a jövőről… - Hallottad a férfi hangját visszhangozva a fejedben. Majd önmagaddal álltál szemben, de az az önmagad valahogyan felhőtlen volt, és gondok nélkül volt képes élni. Legalább is ezt tükrözte vissza a látvány, mely eléd vetült. Körülötted furcsa, vöröses víz csordogált, s az előtted álló hasonmásod mellett megjelent ő, ez a férfi…de miért? Majd a vállára tette a kezét. - Lehetsz erős, olyan okokért, melyek csak a fejedben léteznek, vagy lehetsz erős, azért, ami fontos. Lehet olyan erőd, mely országokat renget meg, de kell valaki, akivel elérheted ezt, nem igaz, tökmag? – Mosolygott. – Tudod, Hina-chan, nem kell beállnod azok közzé, akik fejet hajtanak mások uralma felett, elég, ha azt teszed, amit akarnak, tudván, ez egy nagyobb cél érdekét képviseli. – Ment közelebb hozzád, s oda hajolt. – Nem mindig kell, ok, hogy erőssé válj, de kell elhatározás, és türelem. Légy a tanítványunk, kimentünk az ítélet alól, de a szavad kell adnod. - Vált füsté, majd minden eltűnt, s ismét a valóságban találtad magad, mi volt ez? A nő…de hogyan láttatta veled ezeket? Álom volt csak? Vagy valóság? Mire kellenél te?
- Mond csak, Hina-chan, miért akarsz te lenni az erősebb? Miért fontos ez neked? – Mondta, miközben a nő kezdett kijönni a béketűrésből.
-Elég legyen már Rey, meddig játszunk még, csak mond meg neki… ha velünk tart, túléli, ha nem…
-Hallgass! – Csitította el a nőt, s arcára furcsa düh ült ki, majd visszafordult hozzád, s ismét felvette az álcát, s a furcsa mosolyt. – Nos…mi a válaszod? – Vigyorgott. Kérdések, s mondatok, mégis...a választ neked kell meghoznod. De vajon kikeveredhetsz ebből nélkülük? El utasíthatod ezt? Vagy nem ? Mégis mi ez az egész? Tényleg, saját céljaik vezetik őket? Vagy ez csupán egy teszt? Mi a helyes válasz ebben az esetben? 
- Jah, és csak, hogy tudd, a kötözés marad, egyéb parancs erejéig…vagy talán, míg úgy nem döntünk…lekerülhet….
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hina Hétf. Márc. 18 2019, 18:32

- Nem szenvedek én aztán semmi alatt, egyetlen egy tettemet sem bántam meg. Mindegyik csak erősebbé tett, mindegyik által megvédtem magamat attól, hogy valaki a porba tiporjon, ráadásul még élveztem is, kell ennél több?- miközben ezeket a szavakat kimondtam eszembe jutott, hogy ők mertek a szemembe nézni...ezt én nem tettem volna meg, mert akkor valami fölébred, de tudom, hogy az csak a bennem szunnyadó gyengeség, ezért elnyomom, mindig. A férfi következő mondatát szóra sem méltattam, mi okon bíznék meg benne? Nem értené meg, hogy mi fáj. Pedig a szívemet mardossa az az érzés...hogy valaki úgy járkál az utcán büntetlenül, hogy nekem ártott. Bezárta az ablakot, lehet megfordult a fejében, hogy azon keresztül megszökhetek? Nem, ennyire még ő sem hülye, talán csak zavarta, mintha nyílt lenne a beszélgetés.
- Igen, sikernek könyvelem el….mert egy jól szórakoztam, kettő minden vércsepp erősebbé tesz. - felelem neki egy halvány mosollyal az arcomon. Ha valaki árt nekem, azt meg fogom ölni, ha nem, akkor csak eljátszadozom vele egy kicsit. 
- A bátyám meg akart ölni...átvert, becsapott, láttam a szemében. Ő utál, gyűlöl, a halálba kívánna. Nem aggódik értem, ne szédítsenek már ilyenekkel. - mondtam nekik ingerülten, nem hiszem ezt el, azt mondja, amit talán a szívem mélyén hallani akarok, de ha így lenne csak plusz egy ok, amiért meg akarom ölni. A szeretet gyengévé tesz. Mik ezek a képek, ez nem a valóság, és nem is lehet az, nincs olyan, hogy felhőtlen jövő.
- Ne ámíts ilyen illúziókkal, azt mutatja, amire szerinted vágyok. Nem létezik ilyen, számomra az lenne, ha kedvemre játszhatnék az emberekkel, ha mindent vér borítana. És nem kell fejet hajtani, de tegyem, amit akarnak? Ez ugyanaz, én azt teszem, ami szerintem a helyes. - vakok, nem látnak a sötétben, én nem leszek újra az.
- Azért akarok én lenni az erősebb, mert ha nem én vagyok az, akkor engem bántanak, nekem kell az erősebbnek lennem. Az erőt a másik fájdalma jelenti. - tekintetem újra a függönyre szegeződik, mely már nem mozdul. Szavaim talán nem értik meg, még az álomban vannak, de ha így folytatják elbuknak...gyengék lesznek újra és újra, én meg ezt ki fogom használni. Az az álca...az a mosoly, a férfira hallgat a nő, mégis sokkal fékezhetetlenebbnek tűnik. Belőle is ki fog törni az igazi erő, látom a szemében, öld meg a testvéred, elszáll a gyengeséged, ha elengedsz, megteszem én helyetted, Utána lehet te következel, de ez részlet kérdés.
- Nem kell azt az álarcot viselnie, mert egy bájos mosoly nem fog meggyőzni semmiről...a gyengék képesek így mosolyogni. Mi alapján bízzak meg bennetek? Mi a garancia arra, hogy nem elrabolni akartok? és megölni? - nézek mélyen a szemükbe. - Bízni nem bízom bennetek, de veletek megyek. - folytatom, majd egy mélyet sóhajtok, és belemélyedek saját gondolataimba. Már megint csöndbe kell ülnöm, és várnom, gyűlölök gyengének lenni, meg akarom ölni őket is...mert lenéztek, mert így beszéltek velem. Minden egyes csepp vérnek a padlón kell hevernie, a késemen kell csurognia, a szám szélén csillognia, akkor megértenék mi az igazi erő.
Nashimaru Hina
Nashimaru Hina
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kitsune Haruka Csüt. Márc. 21 2019, 21:06

/ Nashimaru Hina / 

Tiltakozol, mégis a végén, ellent mondva önnön szavaidnak belemész, hogy velük tartasz,  bár ezt cseppet sem adtad elő hihetően. Érezhető szavaid mögött a rejtett jelentés, hogy talán csak megszöknél, s ha eloldoznak, nem leszel együttműködő. – Tudod, ahhoz, hogy véghez vidd, amit elmondtál, erőre lesz szükséged, s ha ilyen könnyedén legyőzött a testvéred, ez az erő láthatóan még nincsen meg benned! – Mondta a nő, miközben felállt, s ágyad mellett állva, lenézve, szemeidbe tekintve, mélyen, s egészen, talán a lelkedig érő közönnyel szavaiban. – Erős akarsz lenni? Tarts velünk, és erős leszel! Ennyi az egész… - Folytatta, miközben a férfira nézett, ki még mindig melletted ült, másik oldaladon.  – Látod, ennyi az egész. Mond meg neki őszintém…nem kell az a sok rizsa.  – Fordult az ajtó felé hirtelen, honnan apró, kopogó léptek hangja közeledett, majd egy koppanás az ajtón, s két gyors, majd ismét egy lassabb kopogás követte. Ez valami jel? Közölni akar valamit a kint lévő ezen hangokkal? – Te vagy az? Máris megyek! – Mondta a férfi, s sietve lépdelt kényelmes ülőhelyéről, az ajtóhoz, s nyitotta azt ki. Egy fiatal férfi lépett be, vöröslő hosszú hajjal, és egy hosszú furcsa fegyverrel a kezében. Furcsa, amolyan elit ruhában, mintha nem lenne shinobi, vagy ha mégis az, akkor igencsak magas beosztásban lehet, de ennyi idősen? Lassan belép és feléd veszi az irányt.
Kórház C6DCC4F5B2800BCD4840FE951EB660EFB50F608F

-Ő, az akit ki akarnak végeztetni? Nahsimaru Hina…- Fejezte be, majd teljesen hideg vérrel nézet rád, s szinte olyan hideg volt a pillantása, mint a jég, mely a legfagyosabb napokon, szinte tükörként ragyog a napfényben. – Bele ment a dologba? – Nézett a többiekre, majd a nő megszólalt. – Éppen most próbáltuk…
-Szóval nem… - Vágott a szavába, majd vissza nézett rád. – Erőt akarsz? Megkapod! Ölni akarsz? Megkapod…a nevem Kiroshima… Kiroshima Hameratsu. De ez túl hosszú lesz neked…Hívj Kiro-nak. – Folytatta volna, de Rey belevágott.
-De Hamerastu-sama! Mégis, hogy…
-Csend! Én beszélek! – Nézett félre rá dühösen, majd vissza fordult hozzád. – Egy földesúr vagyok itt, a Füst országában, elég nagy vagyonnak rendelkezem. Áll egy pár Shinobi a szolgálatomban, ezeket a mihasznákat is én helyeztem ide, az ország shinobijai közzé, de valójában nekem dolgoznak. Tudod, elintézem, hogy ne végezzenek ki, és elintézem, hogy eme ország shinobija maradj…miért? – Mosolyodott el halványan, mely félelmetesnek tűnt. – Mert megtehetem…és mert ha nem fogadsz hűséget nekem meghalsz. Elég befolyásom van itt… - Fejezte be, s az ablakhoz sétált, majd visszafordult hozzád. – Hogy mire kellesz? Nos… vannak terveim, de nem kötöm az orrodra. Elárulom, lesz részed élvezetekben…és persze megfizetlek. Olyan előnyöket kaphatsz, s olyan magasságokba juttathatlak el, amiről álmodni sem mernél… Erőt kapsz tőlem! De arra használod amire én akarom! Persze elrendezheted a családi ügyeidet, nem érdekel…de szót fogadsz nekem! – Jelentette ki, majd a másik kettőre nézett. Amennyiben elfogadod a feltételeket elenged, ha nem, eloldoznak, lefeszítve az ágyról, s kezeid hátad mögé kötve vesz a hátára a nő.
Elindultok….de hogy hová, nem tudni… az, biztos, ki a kórházból…
-Lássuk mit tudsz….- Hallhatod szájából, miközben a kórház kijáratához közeledtek.
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nashimaru Hina Szomb. Márc. 30 2019, 22:50

Legalább a nő egyenesen elmondta, amit közölni akart, mégis, mintha erőt próbálna mutatni ezekkel a szavakkal, de ez nem igaz erő, csak tetteti. Utálom a hamis embereket, de őt...olyan választást adott, ahol valójában nincs választásom, így csak még rosszabb helyzetbe hozza magát. Meg kell ölnöm a bátyámat, ott kell lennie a katanámon minden egyes vércseppnek, most csak erre tudok gondolni. El akarom felejteni ezt egy kicsit, mert most nincs lehetőségem erre, még gyenge vagyok, és ezt a többiek is látják. Valaki jön, egy újabb leendő játékszer, vagy valaki, akinek vérével első adandó alkalommal pirosra festem a falat. Belépett az ajtón, ő más, a tekintete...igazi erőt sugall. Ölhetek? ennek biztos ára lesz. A szavai csak úgy áradtak felém, de még ilyen állapotban is megértettem őket, hisz lehetőséget adott nekem a szabadságomért cserébe. Ha velük megyek szolga módjára kell azt tennem, amit mond, de erőhöz is jutok, és kimondta, hogy később őt nem ölhetem meg ezért a tettéért. Ha nem megyek velük, kivégeznek, azt meg nem hagyhatom, míg tervem sikerrel nem jár, addig nem halhatok meg, tetteikért lakolniuk kell, az csak bónusz, hogy élvezem is. Szinte látszódtak szememben a gondolataim, de nem érdekelt, nincsenek titkaim, nyitott könyv vagyok, csak nem épp egy gyerek mese.
- A feltételeket elfogadom, hűséget fogadok. - nézek egy pillanatra az ablak felé, majd újra erre a földesúrra. Neki komoly ennyi elég volt, hogy megbízzon bennem? Nem, biztos nem, ennyire naiv senki nem lehet. Tényleg ily könnyedén hisz a szavamnak? Küldetést ad, a terveit nem köti az orromra, tehát nem, elővigyázatos, mert ezt a két “testőrt” ideküldte. Igazából én sem bíznék magamban az ő helyében, de majd kiderül mi lesz a vége. Velük tartok önként, fent kell tartani ezt a színjátékot, még nem lehetek önmagam, de érzem, eljön majd az én időm. A kórházban minden egyes megtett lépés közelebb vezetett a célomhoz, végre újra járhatok ezen az úton, alig várom, hogy újra láthassam azt a vöröslő csillogást. Mi az, hogy lássuk mit tudsz? Szóval valami teszt, nekem nem egy vizsga lesz, úgy fogom venni, mintha egy olyan ellen küzdenék, aki a tervem elérésében akar akadályozni...és az halált érdemel. Az őrült mosoly kiült az arcomra, a szívem hevesebben kezdett verni az izgalomtól, hogy mi fog következni, és elkezdtem minden apró neszre figyelni. Lehet, hogy hipotézisem, miszerint a teszt most következik, téves volt, de egyszerűen újra érezni akartam a félelmet...persze nem magamban, hanem máson.
Nashimaru Hina
Nashimaru Hina
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kitsune Haruka Kedd Ápr. 30 2019, 22:17

/ Nashimaru Hina /

Hűséget fogadtál valakinek, kit alig ismersz...ki beséltálva az életedbe olyasmit ajánlott fel, mi jelenleg talán megmentheti az életed...vagyis nem, megmentette!
Lassan kiértetek az épületből, mely eddig fogságában tartott, a kórház fehér falai halványodtak, s te a nő hátán lógva tekinted meg a külvilágot, hol mielőtt a fény sugarai elérnék a szemeid teljes valóját, hirtelen minden elsötétül, s a mély éjszaka árnyaiba veszel... Egy ruhát, vagy valami zsákot húztak a fejedre, s te4ljesen elszakadva a valóságtól folytatod utan a nő hátán, ki kissé gorombál cipel magával. 
Eltelt egy óra, vagy talán kettő is, nem tudhatod így bezárva önnön elmédbe, szótlanul vonultatok végig talán az egész falu, s annál is tovább... de miért nem segített senki??? miért nem segített senki egy "elrabolt gyermeken"? Útközben hiába beszélsz, amennyiben ezt te4szed perszen , szavad süket fülekre találnak, semmi válasz. Néha hallhatod a férfi erőteljes lépteit, s a fiatalabbak kissé halkabb lépéseit.
Egy új, s számodra ismeretlen helyen találod, magad, amikor ismét megpillanthatod a fényt magad körül. 
Kórház 5ba8d0c57035c0faf44ee6bdfc23e8eb

Egy szoba, díszes tárgyak, csillogó ékszeker, vörös szőnyeg a talpaid alatt, a falakon festményekkel , vörös, puha szörmés fotelekkel, s egy kandallóval, melyben apró pernye parázslott, kissé füstös illatot adva a helyiségnek. Leültetnek az egyik fotelbe, s kezeid lassan elengedik. A férfi, kit eddig csak Hameratsu-sama ként emlegettek előtted, leült veled szemben, s erőssen szemeidbe nézett, majd beszélni kezdett. 
- Egy pár napig itt maradsz, megkezdem a kiképzésed, becsüld meg magad! - Jelentette ki. - Ha szökni próbálsz, meghalsz! - Nem tétovázott, s szemeidbe mondta azt, mint mélyen legbelül gondolt. - Kíváncsi vagyok mit tudsz, érdemes-e megtartani téged, a képességeid...egyediek lehetnek, egy idő után. De csak, ha hasznod veszem...bizonyíts hát...- Fejezte be, majd felállt, s kisétált a szobából. Utolsó lépése előtt, mielőtt egészen elnem tűnt szemeid elől, hátra nézett, s az alatvalóihoz szólt.
- Vigyétek a szobájába! Holnap reggel pontban 7:00-kor indul a kiképzésed, a hátsó kertben, ne késs! - Nézett rád, félszemmel, majd ismét hátat fordítva eltűnt. 
- Gyere velem! - Szólt a nő, s a férfi, ki eddig beszédes volt, most csendben figyelt. - Előttem indulj meg, fel a jobb oldali lépcsőn. 
Felérve, egy hosszú folyosó fogad, sok-sok ajtóval, melyek oly egyformák, hogy szinte megkülönböztethetetlenek. Egész hosszan sétáltok előre, majd a nő megáll, s hátúlról megfogja a vállad.
- Ide...ide menj be. - Mutatott a melletted lévő ajtóra. -Találsz bent ruhát, és ételt. - Fejezte be. 
- Itt maradhatsz, míg a mesternél vendégeskedsz kölyök. - Szólalt meg a férfi, furcsa mosollyal az arcán. - Menjünk nővérem. - Fordított hátat. 
- Oh, igen...- Nézett rád a nő. - Ne hagyd el a házat!  Ez parancs! - Tűntek el mindketten rád csukta az ajtót. S milyen volt a szobád? 
Lássuk hát:
Kórház Ss_2ef57779da818242a9e395fa7ace2625478a0c21.1920x1080

( Írd le kérlek a napod további folyamatát, egészen a másnap reggelig, hogy elindulsz a hátsó kertbe. A házban is mászkálhatsz, ebben az esetben a legtöbb ajtó nyitva lesz... vagy mégsem ??? Nyufufufufuuuuu...  itt folytatjuk: ITT)
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.