Natsuhi Sato

2 posters

Go down

Natsuhi Sato Empty Natsuhi Sato

Témanyitás  Sato Natsuhi Szomb. Jan. 25 2014, 11:22

Előtörténet:Sato Natsuhi.

Név: Sato Natsuhi.
Becenév: Natsu, Nati, Nat.
Ország: Tűz országa
Falu: Konohagakure.
Rang:  Genin.
Kor: 15.
Nem: Nő.
Vércsoport: AB-

Felszerelések:  
- Övtáska
- 5 db kunai,
- 5 db shuriken,
- 5 db füstbomba,
- 10m dróthuzal,
- 10 db robbanó jegyzet.
- 1db elsősegélykészlet,
- 1 szett szerszámok,
- 1 doboz energiatabletta
- Édesapámtól kapott wakisasi, meg egy pár sai tőr, amit otthon tartok.
- Táska. (csak hosszabb küldetésekre hordom magammal. )

Kinézet: Nem vagyok túl magas kb. 150 cm, és alig 48 kilogramm. Hosszú derékig érő fekete hajamat általában kiengedve hordom, ritka mikor össze fogom. Szemeim élénk zöldek. Általában lila testre simuló pólót, és fekete nadrágot viselek kicsit magasabb sarkú szandállal. Nem nagyon hordok ékszereket, de bal fülemben van egy kék kristállyal díszített fülbevaló meg egy nyaklánc, amit az édesapámtól kaptam, meg azon egy jade gyűrű van ráfűzve, amit édesanyám adott nekem, hogy szerencsét hozzon számomra.  A fülbevaló és a gyűrű párja pedig bátyámnál Sato Haruhide - nél van.  

Jellem: Nem szeretem, ha sok emberrel vagyok egy légtérben, de az 5-6 fős társaságokat már jól viselem. Az esik nekem a legjobban, ha a barátaim vesznek körbe. Kissé zárkózott vagyok ugyan, ám mindig nyitott egy új kapcsolatra, szívesen ismerkedek. Nyugodt és komoly vagyok. Nehezen lehet kihozni a sodromból, de akinek sikerül az megnézheti magát. Komolyságomhoz képest egész sokat mosolygok, de inkább a tanulással és az edzéssel töltöm szabadidőmet.  Csendesen a háttérbe húzódva szoktam figyelni az eseményeket. Nem szoktam bohóckodással fecsérelni az időmet, mert mindennél jobban azt akarom, hogy a bátyám elismerje tudásomat, és ne csak egy gyenge kislánynak tartson. De még néha én is megengedek magamnak egy kis szórakozást, ami általában Haru bosszantása. Makacs vagyok, és ha valamit a fejembe veszek véghez is viszem azt.

Előtörténet:
Születés és az első pár év…

A nevem Sato Natsuhi. 15 éve egy kellemes nyári napon születtem. Mindenki boldog volt, hogy újabb taggal bővült a kis család. Édesanyám - Sato Akiko. a családi vegyeskereskedésben dolgozik. Nagyon kedves és még így a harmincas évei közepén is gyönyörű asszony. Mit mondhatnék a világ legjobb anyukáját kaptam meg. Szigorú és mindig elvárta, hogy illedelmesek és tisztelet tudóak legyünk, de ez érthető is volt hisz a papát is úgy mond ő ’’ nevelte meg ’’. Nagyon gondoskodó, ha tehette volna még a széltől is óvott volna minket. Képes volt mellettünk virrasztani mikor a bátyám vagy én betegek voltunk. Jó helyre sodort a sors. Édesapám - Sato Daisuke. Chunin rangú shinobi. Agglegényként nagyon kicsapongó életet élt. Folyton a nők után rohangált nem vetette meg a dohányt és az alkoholt sem. De minden megváltozott mikor találkozott a mamával. Első látásra bele szeretett és még a dohányzásról is leszokott. Onnantól kezdve nem érdekelte más nő és tisztességesen udvarolt neki. Végül hűséges férj és szerető családapa lett belőle. Anya mindig azt mondja, hogy legalább harmincnyolc éves korára benőtt a feje lágya. Átlagos családban nőttem fel. A szüleink soha nem kiabáltak velünk, és mondhatni könnyű gyerekkorunk volt. Nem vagyunk gazdagok, de egy szavunk se lehet hisz a testvéremmel Haru – val mindent megkaptunk. Semmiben nem szenvedtünk hiányt főleg nem szeretettben. Apropó testvér! Sato Haruhide. a bátyám két évvel idősebb nálam. Már egészen kis koromtól fogva felnéztem rá. Számomra mindig ő volt a nagy és erős bátyó, aki mindig vigyázott rám. Emlékszem, hogy féltem a viharoktól, (amitől még mostanában sem alszok nyugodtan) mindig megvigasztalt és megengedte, hogy vele aludjak, ha féltem. Akkoriban el sem tudtam képzelni, hogy a viszonyunk Haruhidével akár meg is változhat. Öt éves voltam mikor őt beíratták a ninja akadémiára. Eleinte örültem, mert a testvérem is örült, de ott volt bennem egy kis rosszkedv, hogy most már nem csak velem fog foglalkozni. Egy idő után még több barátra tett szert az osztálytársai köréből. Mindig is nagyon népszerű volt. Hisz szerették őt a többiek is. Folyton vidám volt és ez tetszett másoknak is, mert átragadt rájuk is a jókedve. Egyre inkább azt éreztem, hogy már nem szeret és ezért nem is törődik velem. Sokáig könyörögtem a szüleimnek, mert szerettem volna én is shinobi lenni, hogy meg mutassam Harunak hogy én is erős vagyok, és már nem kell vigyáznia rám. De leginkább azt akartam, hogy újra szeressen. Eleinte anya hallani sem akart a dologról, hogy én is ninja legyek, mert szerinte két harcos elég egy családban, és amúgy sem lánynak való dolog. De végül apa segítségével rábeszéltük, hogy én is az akadémiára járjak majd. Addig is apa a dolgok elméleti rését kezdte el tanítani nekem…

Az akadémiai évek…

Eljött végre az első nap az akadémián. Nagyon örültem neki bár kicsit zavaró volt eleinte számomra hogy milyen sokan vagyunk egy teremben. De mint mindenhez lassacskán az osztályomhoz is hozzá szoktam. A tanáraink szigorúak voltak és megkövetelték a fegyelmet. Sajnos folyton azt hallottam, hogy ’’Haruhide milyen remekül teljesít és hogy osztályelső. Remélik én is ilyen jól fogok teljesíteni.’’ Már az első naptól kezdve keménye tanultam. A tananyag elméleti részével sosem volt gondom. Mindig nagyon jól ment a chakraelmélet meg hasonlók. A gyakorlati részel sem volt túl nagy problémám csak nem mindig sikerült elsőre az adott feladat, de soha nem adtam fel. Már az első évben osztályelső lettem és szüleim nagyon büszkék voltak. Reméltem bátyó is az lesz, de csak egy ’’ Ügyes vagy húgi. ’’ kijelentést kaptam és ment is tovább. Rám se nézett, ami elég rosszul esett. Onnantól megfogadtam, hogy nem a bátyám miatt fogok keményen tanulni, hanem magam miatt. És túl fogom szárnyalni őt. Hamar teltek az évek az akadémián. Barátokat is sikerült szereznem. A tanulás és az edzés mellett sokat segítettem anyának, apa pedig segített a jutsuk elsajátításában, hogy még jobban teljesíthessek. Lassan elérkezett az utolsó év, és én hiába voltam osztály első nem voltam elégedett magammal.  Ezért elkezdtem bővíteni biológiai, anatómiai, orvosi valamint a toxinokkal kapcsolatos ismereteimet.  Egy idő után elkezdtek érdekelni a gyógynövények, és az orvosi jutsuk. Hiába voltam jó tanuló még engem is idegességgel töltött el a tudat, hogy hamarosan itt a genin vizsga…

A vizsga…

Napok választottak el a vizsgától és nem igazán látszott rajtam, de magamon éreztem, hogy nem vagyok száz százalékig önmagam. A szokottnál is csendesebb voltam és jóformán enni se bírtam. A rengeteg tanulás és edzés mellett még ilyenkor is szakítottam időt hogy segítsek anyának a háztartásban, meg a kereskedésben és még a barátaimra is jutott időm. A vizsgám előtti este egy nyugtató sétáról indultam haza fele mikor egy fekete alapon vörös csíkos macska jelent meg előttem. Még kölyök volt és elég vézna kis jószágnak tűnt. Nem is tudtom miért, de haza vittem. Talán megesett rajta a szívem vagy csak szerettem volna egy barátot magamnak, aki mindig velem van. Haza vittem és megkértem a szüleimet hogy megtarthassam. Szerencsére nem kellett sokat győzködni őket. Nagyon aranyos volt és már az első nap látszott, hogy nem lesz vele baj… Másnap reggel még idegesebben ébredtem és még reggelizni sem tudtam. Az osztálytársaim is próbáltak nyugtatni nem sok sikerrel. Mint kiderült, hogy Yonaka (a macskát így neveztem el) utánam jött, de már nem volt időm hogy haza vigyem így velem maradt. A nyakamba mászott és nem volt hajlandó lemászni rólam az, de nem is bántam. Valamivel nyugodtabb voltam a jelenlététől. Mint később kiderült két részből állt a vizsga. Egy írásbeli, majd egy gyakorlati részéből. Az elméleti rész simán ment és arra is maradt időm, hogy az egyik barátnőmnek Akane - nak puskát készítsek. Mikor elindultam lefelé észrevétlenül a padjára dobtam egy apró összetekert papírt majd mintha mi sem történt volna tovább indultam. A gyakorlati rész már nehezebb volt. Egy kis terep gyakorlat. Egy megadott területen megadott időn belül kellett végig haladni, hogy megszerezzünk egy megadott színű zászlót. Én a pirosat híztam, ami szinte egy fa tetején volt. Ahogy megfigyeltem a térképet, már elkezdett kirajzolódni bennem egy terv. A Shushin no jutsu (Fürge Test technika) segítségével meg tettem az út nagy részét, de nem akartam kimeríteni magam, pláne hogy hamar rájöttem nem lesz túl egyszerű, mert becsapdázták a helyet. A figyelmetlenségem miatt majdnem sikerült is egy hurokcsapdába sétálnom ezért úgy döntöttem, hogy lassítanom kell, és jobban odafigyelni. Szerencsésen elértem a fához, amin az én célpontom volt. Elgondolkodtam, hogy mehetnék fel a legkönnyebben és leggyorsabban, mikor is megpillantottam Yonakát.
~ A macskáknak mennyivel könnyebb.~ Gondolkodtam el majd elkezdtem felfele mászni minél gyorsabban. Majd mikor az sikerült, már csak vissza kellett érnem az vizsgáztatóimhoz. Sikerült a megadott időn belül oda érnem még marad is öt percem a vizsgából, ami nem a legjobb eredmény volt, de nekem akkor megfelelt. És így sikeresen vettem a vizsgát…

Az elkövetkező két év…

A vizsga után sajnos nem úgy jött ki a létszám, hogy be tudtak volna osztani egy csapatba. Így általában egy-egy csapathoz oda verődtem, ha hiányzott egy ember vagy épp kisegítés kellett egy küldetés során. Mindemellett továbbra is folytattam a tanulást és az edzést, valamint egyre többet tanultam az orvoslásról. Szerettem volna, ha szanitéc lehetnék, mert úgy éreztem úgy még hasznosabb lehetnék a falu ninjái számára. Egy ideje a testvéremmel sem találkoztam, mert egy hosszabb küldetésre ment a csapatával, és hiába volt folyamatos viszály és ellenségeskedés köztünk, nem vallottam volna be senkinek, de nagyon aggódtam azért a hülyéért. Reméltem azért egy darabban kapom vissza a bátyámat. Mert ugyan utáltuk egy ideje egymást még is a testvérem volt.

A hozzászólást Sato Natsuhi összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 27 2014, 09:15-kor.
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Natsuhi Sato Empty Re: Natsuhi Sato

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Szomb. Jan. 25 2014, 15:19

Az előtörténeted elsőre ELUTASíTOM! Bár ez ne szegje kedved, az okai igen egyszerűek, és könnyen javíthatók:
- Először is a japánoknál a keresztnév és a vezetéknév sorrendje megegyezik a magyar módszerekkel, tehát: Sato Natsuhi
- A bátyád képe csak úgy megjelenik, ezt kicsit bővebben kéne kifejezned, és milyen edzést másolsz tőle, ha még csak 1. és másodéves volt az akadémián, illetve egy kilenc éves fiú miképpen próbál téged nevelni? Ilyen kicsi korkülönbségnél még a versenyszellem uralkodik, még nem lehet annyira felnőtt 9 évesen, hogy neveljen. (Mivel kettővel feletted jár, azért kérdem)
- Hogyan sikerült épphogy elhitetnie veled a dolgot anyádnak, hogy ne legyél shinobi? Ezt részletezd picit, meg ezt a viszonyt, hogy milyen viták voltak, érzelmek. Nyugodtan írhatsz párbeszédet is.
- Miért nem bízol meg senkiben, nincs leírva.
- Nem lehet lerendezni az ismeretek bővítését egy mondattal, írd le miként bővítette, hogyan, mit tudott meg, vagy szedd ki
- Genin vizsga jó, bár kicsit kevés, nem csak egy klón jutsu a gyakorlati rész.
- Miért nem lehetsz erősebb mint a bátyád, csak két év van köztetek.
- Azért tettem fel ennyi kérdést, mert az alap szint egy 15 éves karakternél a 40 soros előtörténet, ez szabály, illetve ezekről kicsit keveset írtál, amint kijavítod, küldj egy pm-et, és megnézem újra.
(Jellem kérdés: "Nem szereti a társaságot, de könnyen barátkozik" --> Ezt meg mégis hogy? :O)
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Sato Natsuhi Vas. Jan. 26 2014, 14:08

Hali javítottam. Jobban mondva inkább teljesen átírtam.  cat 
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Jan. 27 2014, 01:25

Két apró dolgot javítanod kell, mert hibádzik, de ettől függetlenül ELFOGADOM!, mert látom az igyekezetet, és nagyon tetszik ez a stílus, amiben írsz. Tetszik a JK család felállás is, díjazom.
Hibák:
- Ami szemet szúró, az egy eltérés a bátyád és a te irományodban:
"Hét éves voltam mikor őt beíratták a ninja akadémiára."
"Az akadémiát hét évesen kezdtem – akkor íratott be apám azzal, hogy harcossá kell válnom."

Na, most nem tudom, hogy csináltátok, hogy mindketten hét évesek voltatok, amikor a bátyót beíratták a suliba, ez lehetetlen, tekintve a két éves különbséget kettőtök között, és nagyon zavaró KIS hiba. Javítsd!

Második, a Henge no Jutsu alkalmazásod, a technika alkalmazásával nem válhatsz állattá. Ha lehetne, miért nem használta eddig senki, akár magában a Naruto-ban, miért nem lesznek madarak, és repülnek be oda, ahova két napig gyalogolnának? Mert NEM LEHET. Azonos testsúlyú, paraméterekkel rendelkező emberi lény alakját tudod csak felvenni, és így arról már nem is kell beszélnem, hogy nem tudnád megszokni pillanatok alatt, hogy macska vagy...-Nos, amit leírtam két dolgot javítsd ki, ATTÓL FÜGGETLENÜL, hogy elfogadtam, és itt van a kezdő szetted:

Chakra: 100
Pénz: 2500 ryo
Jutsu:
Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok
Ez a technika a Virágok Országából származik mely ninjáinak nagy részét a fűben rejtőző faluban képezték ki. A használó a fegyvere segítségével virágokat hasít le a szárukról, majd a kézjelek után azokat Shuriken módjára az ellenfél felé irányítja.
Chakraszint: 90

Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Sato Natsuhi Hétf. Jan. 27 2014, 09:21

Ohayou! Javítottam a két hibát és nagyon szépen köszönöm.  Surprised 
Sato Natsuhi
Sato Natsuhi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Hétf. Jan. 27 2014, 09:41

Írj adatlapot játék előtt. Sok szerencsét! (Ez a post azért íródott, hogy moderátori post legyen a utolsó, ami mutatja, hogy az előtörténetet már bírálták.)
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.