Kakuzo

2 posters

Go down

Kakuzo Empty Kakuzo

Témanyitás  Kakuzo Szer. Feb. 19 2014, 10:13

A pályázatom célja a méreghasználat lenne. Az előtörténetemben már leírtam és most pedig részletezném, hogyan is jutottam a méregkészítés minden csínjára és bínjára. A történetet onnan részletezném amikor lementünk a búvóhelyre.

A barlang közepe felé sétáltunk és én csillogó szemekkel mentem Hiroaki után. Nagyon örültem, hogy végre tanulhatok rendesen és kérdezősködtem a programról.
-Hiroaki-sensei mivel fogunk kezdeni?
-Alvással...
-Micsodaa? Nem is edzünk?
-De de majd csak holnap, ki kell pihenni magunkat.
Lehajtottam a fejem és elfogadtam a dolgot, hogy még nem fogunk edzeni csak holnap kezdünk bele. Alvás előtt még vacsoráztunk egyet. Miközben edtünk kicsit szóba elegyedtünk.
-Sensei?!
-Igen?
-Miért pont engem választott, miért pont engem akar kiképezni?
-Mert ismertem a nagyszüleidet kb annyi idős lehettem mint te és kár lenne téged veszni hagyni. Nagyon tehetséges ninja lehetnél.
-Áááh értem, akkor nagyon szépen köszönöm.
-Igazán nincs mit de egyél aztán nyomás aludni!
Megvacsoráztunk és egyből mentünk lefeküdni. Nem értem, hogy lehetett olyan jó ágy egy barlangba de mint ha egy öt csillagos hotelben lettünk volna. Sajnos megszoktam azt, hogy későn fekszek későn kelek és így csak 11 órakor aludtam el de a sensei már 8-kor horkolt. A későn kelés most nem lehetett későn így hát a mester már hajnalban 5 kor keltett.
-Ébresztőőő sok dolgunk van!
Boldogan de fáradtam másztam ki az ágyból. Ma lesz az első napom a szám fülemig nyúlt és alig vártam, hogy megkezdjük de Hiroaki egy köpenyt adott rám és egy laborba vitt be.
-Sensei?!? Mit csinálunk? Nem úgy volt, hogy edzünk?
-De, de tudod egy jó ninja ért az emberi testhez és mielőtt testileg az előtt agyilag kellett edzeni!
-Óóóó...
Bele kellet törődnöm, hogy nem minden úgy lesz ahogy én szeretném és azt csináltam amit a sensei mondott. Emberi test csontjaival kezdtük: keményítő tartalom legkisebb, legnagyobb csont és minden egyéb. Aztán vettük az izmokat: itt már kicsit a harcra készültünk tehát hol fáj legjobban a vágás hol vérzik a legjobban. Kitértünk a vénákra, hogy hova kell szúrni a tűt ha megmérgeznénk valakit. Legutoljára pedig az idegekre. Megtanultam, hogyan kell lebénítani egy embert egy darab tűvel. Nos tudtam mindent az emberi testről, hamar megtanultam pár hónap volt.
-Na Kakuzo ezzel befejeztük a testet.
-Ezaaaz most már akkor harcolunk?
-Neeem! Most megtanuljuk megmérgezni és mérget, gyógyszert keverni
-Jó-jó
Ismét valami kevésbé izgalmas dolog de ha meg kell tanulni hát meg kell inkább ez mint a matek. Akkora már megszoktam a korán alvás korán kelést és szokásosan 5-kor keltünk fel. Most egy másik laborba mentünk ahol rengeteg növény volt és minden féle kémcső és ehez hasonlók.
-Nos ma néhány hosszú de hatásos mérget fogunk készíteni.A mérgeket szintezni szoktuk van: E-S-ig minden féle méreg. A mérgeknek több fajtái vannak vannak:Tudatmódosító mérgek, Ideg mérgek, Sejt mérgek. Ezekből mi a Idegmérget fogjuk először elkészíteni. A mérgeket négy féle képen lehet a szervezetbe juttatni: étel-italban, fegyverrel, belégzéssel, bőrön át felszívódva. Mi ebből most az étel-ital mérget fogjuk elkészíteni azt a legegyszerűbb. Még ebből is megtudunk különböztetni 4 fajtát: van azonnali,rövid,közepes,hosszú hatásidejű méreg. Ebből is a legegyszerűbbet fogjuk elkészíteni az pedig a hosszú hatásidejű, ez pár napon belül öli meg az embert. -bólintottam és ő akkor folytatta- Mi most egy nem túl nehéz mérget fogunk elkészíteni pár növény kell hozzá amit én itt mindig termesztek. Kell hozzá néhány gyilkos galóca ami egy gombaféle ami nagyon veszélyes. Előfordulása leginkább erdős területeken a fa tövekben található kisebb csoportokban. Nos ezt kell beletenni és még egy nagyon szép növényt aminek neve ernyős sárma. Eléggé jellegzetes formája és illata van előfordulása viszont inkább a mezőkön van. -letépett egy szál virágot a fejét ledobta és csak a szárát tette bele a gombák mellé- a feje nem kell bele vagyis bele lehet tenni de az az egészséges része abból gyógyszert lehet csinálni de azt majd csak később. Szépen össze kell törni a gombát és a növényt!
És a kis fa tálkában egy fa törővel elkezdte összetörni míg az állaga valami trutyis anyag nem lett. Én ez alatt csak figyeltem és minden egyes szavát megjegyeztem amit mondott.
-Eztán akármilyen zöldség-gyümölcsöt lehet hozzá rakni vagy valami növényt mert ennek a szaga és illata förtelmes. Én kamillát szoktam hozzárakni -leszakított pár  fej kamillát és beledobta a szmötyibe és azt is összedolgozta vele.- És ha ezt is összedolgoztad akkor már bele is keverheted az ellenség italába. Megmutatom neked a hatást -kivette az ottani egyik békának a vizét- ez nagyon jól oldódik bár azt hinné az ember, hogy nem -tett bele egy kicsit és visszarakta a béka vízét- holnap-holnaputánra ez a béka teljesen lefog bénulni. Nos ha mindent megjegyeztél akkor nyomás enni és később folytatjuk.
-Minden megvan menjünk!
Elindultunk enni és az nap még két ehez hasonló mérget kevertünk. Másnap ismét mikor keltünk megnéztük a békát és a béka fejjel lefelé megmeredve feküdt, a méreg hatott. Olyan 4 hónap volt míg csak mérgeket tanultunk vagyis tanultam és e mellet még néhány gyógyszert is. Az anatómiát pedig 2-3 hónapig. Több mint egy fél év telt el és csak akkor kezdtünk bele a fizikai edzésbe. Miután befejeztük a fizikai edzéseket vissza kimentünk a civilizációba és egy kis kint töltött idő után bementünk folytatni az edzést. Nagyon megszerettem a méreg készítést és kértem, hogy mutasson még párat.
-Rendben Kakuzo akkor holnap mutatok neked egy C-s vagy B-s mérget.
-Micsoda?? B-s?
Nagyon örültem a hírnek és már mentem is lefeküdni. Másnap én keltem fel hamarabb és már köpenyben vártam a sensei-t. Hamarosan ő is felkelt.
-Kakuzo! Mivel ilyen szépen felkeltél így egy nagyon erős mérget tanítok neked egy S-es mérget amit még véletlenül SEM keverhetsz -emelte ki a "sem" szót- Megértetted?
-Igen-igen értettem sensei! -persze egyszer úgy is használni fogom gondoltam magamban.- sosem fogom használni.
-Akkor jó, ezt nagyon nehéz kikeverni és alapanyagot találni hozzá is hihetetlenül nehéz. Ezt lehet keverni akár fegyverméregnek vagy bőrön keresztül is beszívódik de fegyverméregként hatásosabb és gyorsabb is. Szóval kell hozzá egy Ricinus nevű növény ezt a legegyszerűbb beszerezni mert ezt szokták használni dísznövénynek. Ennek a növénynek a virágja kell. -letépte a vöröses zöldes növénynek a virágját és beledobta a szokásos kis fatálkába- na és innen jön a nehezebb rész kell hozzá a Atropa belladonna levele ebből a levélből körülbelül 1-2 darab kell, ez az egyik legmérgezőbb növény és emiatt sokan pusztítják magasabb dombságokon vagy hegységeken található meg az erdőségekben. -letépett a fának a leveléből 2-3 darabot és azt is a többihez rakta- ami szükséges még hozzá az egy békafaj ami inkább délen fordul elő ennek pedig a neve Dendrobates genus ez a béka több színben is előfordul. Van belőle kék, kék-sárga és sárga-fekete. Ezt ne fogd meg csak gumikesztyűbe -felhúzott egy gumikesztyűt és kivett a sok mérgező békából egyet- mint látod ezek pár cm-esek csak de mérgük hihetetlenül erős sajnos sok részét nem lehet felhasználni a bőrében és a nyálában, nyelvében van a méreg de  a bőréből nem lehet kiválasztani a mérget hisz az elég kemény így csak a nyelvét kell kitépni és azt összetörni. Egy adaghoz egy nyelv bőven elég. -a béka fejét az asztal széléhez koccolta így a béka egyből meghalt vagy legalábbis eszméletét vesztette. Eztán kitépte a nyelvét és bedobta a növényekhez- és eztán ezt összedolgozzuk egy kis olajjal, hogy jobban kenhető legyen fegyverünkre. -hozzá öntött egy kanálnyi olíva olajat és összedolgozta ezt a 4 anyagot. -és eztán kész is.
-Értem. Megmutatná hatását?
-Persze!
Elővett a fiókjából egy varró tűt, belemártotta a folyadékba. Kivett egy patkányt és letette az asztalra majd a tűvel megszúrta. A patkány még pár másodpercig mászkált majd lefeküdt és rángatózni kezdett. Pár másodperc múlva kimúlt.
-Ez a méreg egy olyan sejtméreg. Először a vese áll le aztán az emésztés és legutoljára megdagadnak a légcsövek a mérgezett fél nem jut oxigénhez és meghal. Nagyon kegyetlen méreg ha ellenmérget szeretnél szinte egyből kell beadni ami szinte kivitelezhetetlen.
Aztán összetakarítottunk és rákészültünk a következő napra. Innentől 3 évig még edzettem és egyéb mérgeket és gyógyszereket tanultam.
Kakuzo
Kakuzo
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Nukenin
Chakraszint: 121

Vissza az elejére Go down

Kakuzo Empty Re: Kakuzo

Témanyitás  Deidara Hétf. Márc. 10 2014, 13:46

Ha olvastad a mérgek szabályzatát (link), akkor láthatod, hogy D szinten nem lehet B szintű mérged, csak E vagy D. Tehát ebben a formában a pályázat elutasítva, de ha D szintűre legyengíted a mérget, akkor visszatérhetünk rá.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
» Kakuzo
» Kakuzo

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.