Burakkuma visszatérés
+2
Djuka Munfurawa
Uchiha Madara
6 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Fórumkalandok
1 / 1 oldal
Burakkuma visszatérés
Előzmények
A Hold városa mellett a nagy birtokon fények gyúltak az udvaron. Eredj hírnök rohant a kapu fele. A két kapuőr azonnal felismerte a klán hírnökét, majd megnyitották előtte a kaput. A férfi egyenesen a legmagasabb házhoz futott, majd a nagy ajtón lévő kopogtatóval erősen jelezte, megérkezett
- Uram, most már semmi kétség afelől, hogy ők azok. Az emberrablók, a Burakkuma vezetői. - súgta az öreg Namizuo fülébe a hírvivő. Az idős vezető mérges volt, öklei összeszorulva pihentek az asztalon, mikor a hírnök egy törött lámpást helyezett az asztalra, az eddig nyugodt vezető dühében az asztalra csapott.
- Jól van, nem várhatunk tovább, cselekednünk kell. Hívd össze az osztagot. Mivel Kodomo bevetésen van, hozasd elém Hogosuro-t is.
Kaland típusa: Nemzeti küldetés
Jelentkezők: Getsugakurei shinobi
Kaland nehézsége: B szint
Jelentkezési határidő: április 20.
Kezdés: Május 25.
Minél több jelentkezőt várok, azok, akik részt vettek már valamilyen háborús küldetésen, azok számára a küldetés jutalma ranglépést is jelenthet, ezért tessék minél többet és minél aktívabban véghezvinni a kalandot.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Djuka Munfurawa- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 126
Adatlap
Rang: Chūnin
Chakraszint: 851
Re: Burakkuma visszatérés
Jelentkezem
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
jelentkezek, és fogadjunk, hogy én előbb találok rá a bandára mint ti
Djuka Ryuu- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394
Visszatértem, így jelentkeznék
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130
Madara kérésére a küldetést végül én fogom mesélni. Jelentkezni még éjfélig lehet, de gondolom, aki akart, már megtette.
Az első posztot mindenkitől ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t1422p30-djuka-birtok
A kezdőszituáció szerint Namizuo mindegyikőtöket sürgősen magához hívatta. A küldetés kiosztása előtt részleteket még nemigen tudtok, de pletykákból már értesülhettetek a Burakkuma feltételezett visszatéréséről, az újrakezdő emberrablásokról.
Írási határidő: innentől számítva két hét (május 4.). Minél hamarabb érkezik a posztotok, annál hamarabb kezdünk. A kiírásban szereplő május 25-ei kezdés annyiban továbbra is fennáll, hogy aki csak onnantól kezdve ér rá, az különösebb hátrány nélkül kapcsolódhat majd be a küldetésbe.
Az első posztot mindenkitől ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t1422p30-djuka-birtok
A kezdőszituáció szerint Namizuo mindegyikőtöket sürgősen magához hívatta. A küldetés kiosztása előtt részleteket még nemigen tudtok, de pletykákból már értesülhettetek a Burakkuma feltételezett visszatéréséről, az újrakezdő emberrablásokról.
Írási határidő: innentől számítva két hét (május 4.). Minél hamarabb érkezik a posztotok, annál hamarabb kezdünk. A kiírásban szereplő május 25-ei kezdés annyiban továbbra is fennáll, hogy aki csak onnantól kezdve ér rá, az különösebb hátrány nélkül kapcsolódhat majd be a küldetésbe.
Pein- Adminisztrátor
Adatlap
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...
A május 20 nem tudom hogyan fogom tudni tartani, mert a mesélőmre 2 hete várok, h írjon valamit arra, amit én tanulásnak írtam.
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum :: Lezárt Fórumkalandok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.