Rengar története

2 posters

Go down

Rengar története Empty Rengar története

Témanyitás  Rengar Hétf. Aug. 17 2015, 22:25

Név: Rengar 
Nem: férfi
Kor:12
Rang:Genin
Chakra:??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Falu:ködrejtek
Jutsuk:e-szintű

Felszerelés: Kunai:5, shuriken:5, makabishi:10, fumma shuriken:1, senbon:3, katana:1, elsősegély készlet, robbanó jegyzet:10, shurikentartó:2, hátizsák, ételkapszula 1 doboz (25db)

Kinézet:161cm magas, 43kg, kék ujjatlan gi, kék nadrág, bambuszpapucs, fehér bőr, kék szem, hosszú copfba kötött  haj,http://kitzc.deviantart.com/art/League-of-Legends-Yasuo-sketch-432865468

Jellem:Büszke, céltudatos, vakmerő, összeszedett, precíz, nem túl okos, cspatjátékos, jó az állóképesége

Töri:
A nevem Rengar. Anyám neve Hagino. Fekete haja és majdnem fekete szeme van. Tud kedves is lenni de sajnos gyakran kijön a sodrából. Apám meghalt a háborúkban. A háború után nem sokkal születtem. Anya medikus ninjaként dolgozik. Nagyon keveset van otthon. Mindig is a fejpántját akartam felpróbálni. Kicsiként megígértem anyának hogy egyszer nekem is lesz egy. Nem is egyszer mondtam, míg végül megunta és megtanított 1-2 dologra. Például volt egyszer egy kibelezett hal, és megtanította hogy kell összevarni. A másik az hogy egy kis szilánkot belerakott egy halba, és úgy kellett kivennem. Egyébként két emberhez képest elég nagy házunk van, modern japán stílusú, imádok ott lakni.
 Hét évesen kerültem az akadémiára. Az akadémiai oktató magas, feketehajú, hófehér bőrű, barna szemű, ocsmány piros esőkabátos amitől nem  nagyon lehet komolyanvenni. Ezt az érzést viselkedésével erősítette. Elég  fura alaknak látszott de egyébként egy "terrorista*". Amikor először megláttuk alig bírtuk visszatartani a röhögést. De pár nap után rá kellett jönnünk, hogy nem a ruha teszi az embert, mert ő egy rosszarcú szadista, és nem egy bohóc. Viszont a jutsukat kiválóan tudta. Amikor először mutatta meg az alakváltő jutsut volt aztán szájtátás. Igen a szadizmusa: pl.erősítésnél mindig többet számol, de ha meglátja hogy valaki nem csinálja az egészet újrakezdjük. Ezt úgy kell elképzelni hogy mindenből 100-at kell csinálni, de ebből általában 300 szokott lenni, ha nem több. Ez az újrakezdjük XY miatt nak is nagy szerepe van a lelki terrorban. Az elméletet viszont kiválóan tanítja. Itt meg nem is annyira jó lelki terrorban mert az osztálynak jó az átlaga. Na igen az osztály.
Az osztályban a legtöbben okosak viszont soknak gyenge a fizikuma, kevés az állóképessége. Az osztályközösségel nagyban gondok voltak. Mindenki a tudásával akart felvágni, kivéve a "keményfiú" aki ostobaságával és hangjával . Ugye volt aki a shuriken dobással, volt aki a taijutsu teknikákkal (persze ezek nagyon alapok, a formagyakorlaton kívül nem nagyon volt más), egyesek a fafegyverek forgatásával érdemelt magának tiszteletet. Én azzal hogy mindig elsőként értem be a reggeli futásnál. A fákon való mozgásban is jól teljesítettem. Az okosak meg ugye az elmélettel. 
Az idő haladtával egyre szadistább és egyre "terroristább" lett. Mostmár mindenből alapból 300 at kellett csinálni ami nála vagy 700-at jelent és négy új erősítés fajta lett. Meg a futás a kilóméterről, 5kmre nőtt, az ágakon haladva.
A harmadik évben a 300, 500-ra nőtt, ez viszont tényleg csak ötszáz mert már rendelkezdtünk annyi fizikummal hogy megcsináljuk, de pont emiatt bejött az alkartámasz és aki nem tudta csinálni 5 percen át az nem kapott ebédet, és kétszer le kellett futnia a reggeli mostmár 10 kilóméteres kört. Ebben az évben megtanultuk az alakváltást, a klónjutsut meg a fumma shuriken dobását, de csak úgy volt jó ha levágja a bábu fejét. Na itt a terror része hogy genjutsu segítségével emberi fejet láttatott velünk.
A negyedik és egyben utólsó év tanulással telt. Anya segített az alakváltó jutsuban, a klónjutsu ment. Az eggyetlen amitől féltem az volt hogy elvileg ennél a mesternél úgy kell a közelébe lopózni és egy kunait ráfogni hogy ne halljon meg. 500-800 ra nőtt az erősítés, a futás 20 kilóméter lett. Egész év a geninvizsgára való felkészülésben telt.
A geninvizsga előtti napon alig tudtam aludni, de amikor anyám bejött és lekevert egyet, hogy miért nem alszom már sokat segített. A vizsgán a klónjutsut, az alakváltást, a fumma suriken dobást meg a lopakodást mutattuk be. A klónjutsu ellőtt nem igazán izgattam magam, egész jól ment. Az alakváltást már nehezebb volt, féltem is tőle. A tanárunkat kellett lemásolni. A ruhát nem igazán sikerült, de szerencsére nem vette észre, vagy nem érdekelte. A fummadobàsnàl megpróbáltam magasra célozni. A bábú fejét nem a shuriken, hanem a saját súja okozta, mert épp hogy nem csaptam le a fejét, de szerencsére az oldalára bukott és leesett. A lopakodásnál fáról fára kellett ugrani a ködben, hallani az ellenfelet. Ezt a feladatot egy pár shuriken és a sebességem segítségével megoldottam. Elmélet a következő napon volt. Szerencsére pont egy matekzseni mellé ültettek, így nem volt nehéz. Egy csata elemzése volt a feladat, az egészet puskáztam. A Genin fejpántom kitűnő eredménnyel kaptam. Mert megígértem hogy meglesz. A vizsga után azt gondoltam bármit elérhetek. Következő célom a  chuninmellény.

androiddal írtam ezért nem tudom milyen eltérések lesznek ha lesznek, az én formátumomban megvan a megfelelő sorszám Rengar története Icon_smile
*terrorista=terrorizál
Az elején a halműtéteket eszközökkel végzi nem chakrával

Rengar
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 62

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Vissza az elejére Go down

Rengar története Empty Re: Rengar története

Témanyitás  Rengar Hétf. Aug. 17 2015, 22:26

Bocsi csk nem tudom hogy kell javítani ezért kedves olvasó staffos kérlek az előzőt szedd le az oldalról

Rengar
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 62

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 297

Témanyitás  Namikaze Minato Hétf. Aug. 17 2015, 22:37

Na ismét üdv! ^^

Látom megfogadtad a tanácsom és meg is látszik a végeredményen. Viszont ahogy írtad, az okostelefonon vagy tableten a sorok többnek tűnnek mint nálam laptopon. Ezzel nincs nagy baj, mivel bőven lehet pótolni a dolgokat. Annyit kérnék tőled, hogy a következő dolgokat még egy picit bővítsd és utána írj rám, hogy leellenőrizhessem ^^
- Apukáról egy leírás, ki ő, hol dolgozik, él-e még?
- A geninvizsgáról is olvasnék még szívesen, hogyan oldottat meg a feladatokat, volt-e elméleti teszt?
- Egy kicsit több leírás a kinézetről/jellemről, vagy ha nem megy akkor egy képet linkelj be ^^

Ha ezeket megírod, akkor el tudom fogadni az előtörténetet ^^ 
Várom az üzeneted!

Minato
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Namikaze Minato Kedd Aug. 18 2015, 20:46

És ismételten helló Very Happy

Örülök hogy ilyen elkötelezetten szeretnél játszani, és annak is, hogy teljesítetted a kérésem és bővítettél a történeten. Igaz nálam még így sem éri el a minimumot, de ettől függetlenül elfogadom. Ezt csakis azért teszem, mert szerintem tudsz fejlődni jól, és jó irányba is ^^ Ha bekerülsz egy mesélő kezei alá, akkor ő biztosan segíteni fog, hogy mit és hogyan csinálj, merre fele kell fejlesztened az írásodon, és elképzelhető, hogy egy nagyon jó játékos lesz belőled ^^ 

Kezdő értékek:

Chakra: 100
Szint: D
Pénzösszeg: 2000 Ryu

Írj adatlapot, és mehet a játék Very Happy
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.