Asuma története

Go down

Asuma története Empty Asuma története

Témanyitás  Vendég Szomb. Aug. 22 2015, 11:42

Név: Asuma
Kor:12
Nem: férfi
Lakhely: tűz országa  Konohagure

Chakraszint:??????
Felszerelések: kunai:5, shuriken:5, katana:2, 
Kinézet: fekete tüskés haj  fekete szem ruha kék 158 cm

Jellem kedves önfejű, de jó fej
Rang:genin 
szint:D

Elem:tűz
vércsoport:AB

teknikák: 1 Bushin no Jutsz - Klón Jutsz  
Hege no Jutsz - Alakváltó Technika
Történet: 
A nevem Asuma 12 éves vagyok 12 évre visszamenőleg  egy napsütéses szombati napon egy fiatal nő  ö az anyám  Aina világra hozott egy gyönürű kis gyereket, aki én voltam Asuma apám Sakumo
és rögtön azon kezdtek gondolkodni hogy milyen nevet adjanak a kis gyereknek apám azt mondta hogy legyen Asuma anyám
Aina  támogatta az ötletet.
7 ével később az anyám azt mondta nekem meg az apámnak menyünk el vásárolni a leveshez hozzávalókat megvettük a leveshez a hozzá valókat aztán megtámadott minket egy ellenséges ninja és azt monda agyátok oda minden pénzeteket és senkinek se esik bántódása én nekitámadtam a ninjának egy kunaival a ninja belleütöt a gyomromba és annyira fájt hogy össze estem de épp időben érkezet a sensei az ellenséges ninját elfogta a sensei és a szüleim azt mondták hogyha ilyen helyzetbe kerülök akkor ne próbáljam megtámadni az ellenséges ninját mert így az életem teszem kockára és az óta a naponta elkezdtem edzeni. 1 ével később a szüleim  beírattak az akadémiára sensei megtanította nekünk Bushin no jutsz – klón jutsz de nekem ez a jutsz nem ment a sensei azt mondta ha ezt a jut sut nem tudod megtanulni akkor nem engedlek át a genin vizsgán a sensei kiellentette hogy a vizsga 2 hónap múlva lesz akkor már el telt pár év 12 éves lettem.

elkezdtem edzeni jutsura azokra amikre a  sensei azt mondta  vizsgára fognak kelleni, 
2 ninjutsura Bushin no jutsz – klón jutsz, Hege no jutsz  - alakváltó technika, ,
aztán a Bushin no jutsura de az valamiért nem sikerült csak edzetem edzetem nagyon keményen edzetem hogy sikerüljön a kimerülésig eljött a vizsga napja.
aztán mindenki mindenki megtudta csinálni végül nekem is sikerült a sensei oda adta a fejpántot  genin és igy lettem
Vége. Remélem, hogy jól sikerült  Smile

A hozzászólást Asuma összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 26 2015, 18:25-kor.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Asuma története Empty Re: Asuma története

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Aug. 22 2015, 11:43

Üdvözöllek az Oldalon!
Örülök, hogy rátaláltál a Naruto Gundanra, de kérlek, mielőtt Előtörténetet írsz, kutakodj kicsit az oldalon és olvasd el a szabályzatot ^^

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.