Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken

3 posters

Go down

Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken Empty Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Okt. 25 2015, 11:08

Szint : D
Rang :Genin
Chakraszint :146

Szerencsétlenség egyik Istene!

*Messzire nem is kell menni Tűz ország egyik főútvonalán, amelyen nemesek szoktak vándorolni imádságaikat le tudva. Ez a Tűz Templom, ahol a ninja világ kis elfeledett vallását találhatjuk meg. A shintó papnők, a Mikók tüzetesen ápolják a templomokat, végeznek házimunkákat, viszont köztük van egy nőszemély, aki kicsit kilóg a sorból, s persze neki kell elrendezni a templom lépcsőzetének alján lévő kis helyet, ami kicsit le van pusztulva, s nem sűrű a vendége. Ez a szentély különös pletykák járják át, miszerint az ottani isten a szerencsétlenség kamija, aki már ölt meg embert, szeret szórakozni vendégeivel.
Erről nem suttogtak az emberek, vagy ha igen, párbeszédüket az aprószellő is megtörte. Egy nyílt titok volt a Mikók számára, viszont ezt nem mondták el Katsuminak.
A dolog ott kezdődött, hogy épp a kemény munka árán végül vizet merített a kútból. Hűsítő hideg volt a víz, de mégis úgy érezte, hogy valami természetfeletti figyeli őt. Érezte, hogy az átka is kicsit fortyogott benne, de csak a nyugtalanság határáig.
Egy illető is a környéken járt, nem tudni éppen miért jött, vagy mi dolga van errefele, de egyértelmű, hogy utazó. S mint utazó vizet kért Katsumitól. Viszont annál különösebb dolog történt, kiömlött a víz, s hihetetlen forróság égethette meg az illetőt. Nem sokkal, Katsumi az idegen felől ütést érzett, amiben bár nem volt biztos, hogy az illető tette, de akkor ki? Csak őt látja egyedül, és azok a szemekben egy pillanatra fenyegetőt látott.
- Hogy merészeltél megütni?
Katsumi vére egyre jobban forrt. És az ökleit tördelte, miközben gonosz vigyor húzódott az arcán. A szokottnál frusztráltabbnak érezte magát, és emiatt agresszívabban jelentkeztek érzései.
Ez talán tényleg a szerencsétlenség istenének műve, akit úgy is neveznek, hogy a háború istene. Bár az is meglehet, hogy nincs semmiféle túlvilági, felsőbbrendű lény, csupán a vallás ezen istenének zavaró babonája gyötri meg az ember nyugalmát.*

A hozzászólást Hakkyou Katsumi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 05 2015, 10:51-kor.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 34

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken Empty Re: Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Okt. 25 2015, 13:10

Név: Akihiro Jaken
Rang: Vándor ninja
Chakraszint: 115

Egy napon, mikor épp Konohába tartottam egy különös helyre értem, ahol furcsa érzés fogott el. Azt gondoltam, hogy a szomjúság hatására, mivel erőltetett menetben haladtam és már több mint egy napja nem ittam egy kortyot sem. Egy nálam 3-4 évvel idősebb lányt találtam ott, a kútnál ahova mentem, aki épp vizet merített. Látszólag hűs és friss volt a víz. Odamentem hozzá és vizet kértem tőle, mire ő felém nyújtotta azt. Ekkor azonban a tál kiesett a kezéből és azt gondoltam, hogy nincs semmi baj, hisz ez csak víz. Ekkor azonban iszonyatos fájdalom hasított a kezembe, mint ha csak égne. Nem tudtam, hogy mi lehet ez, de hogy nem víz az biztos. Mérgesen néztem a lányra, de ártani nem akartam neki, ugyanis nem ártó szándékkal érkeztem. Szóval ránéztem és fenyegetően pillantott vissza, valamint a kezét tördelte. Ekkor megint elfogott az a furcsa érzés…

A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 04 2015, 20:05-kor.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Okt. 25 2015, 18:48

*Ütés ütés hátán? Nem, ez még nem következett be. De eszébe jutott, hogy a mikó féle uniformis alatt nincs meg a teljes felszerelése, mert a szobájában hagyta. Egyedül a vörös legyezője van nála, amit a hőség miatt használ, viszont egyelőre, amíg odáig menekülne A tervként, hasznát veheti.
A nála fiatalabb még bocsánatot sem kért, egyedül tekintetét kapta el. Reakciót nem nagyon vélt felfedezni, de a kisugárzása eléggé úgy tűnt, hogy "hagy békén vagy kiverem a fogadat" akaratot sugalja.
Ököllel nem akarta megsuhintani a fiút, a pofont pedig túl tapintatosnak, finomnak találja, ezért mégis elővette különleges legyezőjét. Szépen odasétált még közelebb, s a balkezében lévő tárggyal tarkón akarja vágni.
- Bocsánatot sem kérsz? Mi ez a tiszteletlenség, kis suhanc?

Tény, hogy Katsumi hallotta Ichiban szavait a "kiengedésről" és az, hogy "undorító", viszont nem értette miért hallja ezeket a fejében, vajon mi oka van erre az Exlwjának? Egy biztos, még nagyobb negatív hatással ösztönözte nőszemélyünket.*

//Tudom, hogy nagy benned a tisztelet, és nem feltétlen cselekszel, de PVP-zünk Smile Innentől kezdve hajrá. Smile//
Katsumi tára: (Egyelőre)
- Harci Legyező
- Piros tekercs:
+ Ruházatok
+ Álruhák

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Okt. 26 2015, 17:58

Tett felém néhány lépést miközben előhúzott egy legyezőt és közben ezt mondta: -Bocsánatot sem kérsz? Mi ez a tiszteletlenség, kis suhanc?
Mikor előhúzta a legyezőt előkaptam egy kunait a zsebemből és hátraugrottam, egy támadó pozíciót felvéve.
- Ugyan miért kéne bocsánatot kérnem, elvégre te forráztál le! Minden esetre nem tetszik, hogy ilyen lekezelően bánsz velem! És minek neked az a legyező! Én nem harcolni jöttem ide, de elég ellenségesen viselkedsz!
Ekkor elhajítottam egy kunait, pedig nem is akartam. Mintha valami más erő irányított volna, valami ami szándékosan intézte úgy a dolgokat, hogy harc legyen itt én és ez a lány között
Nem voltam önmagamnál. Hisz mindig kerülöm a felesleges harcot. Azonban most égetett a harci vágy belülről, valami gonosz mardosta a lelkemet.
De innen már nincs vissza út. Azzal, hogy elhajítottam azt a kunait megkezdődött életem első komolyabb harca, amit nem csak a nagybátyámmal vívtam gyakorlás gyanánt. Onnantól minden érzékszervemet élesítenem kellett, hisz ez már élesben ment!

Felszerelés:
Inazuma
5 db kunai
5 db shuriken
5 db gyújtócédula
3 db füstbomba
10 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Csüt. Okt. 29 2015, 10:10

Tágult Katsumi szem írisze, ahogy közeledett a kunai. Elmondhatnánk, hogy sok harci tapasztalata van, de amnéziája végett csak az öt évnyi vándorlás, menekülés mostoha bátyával és Kaburo bácsi alatti kovács munkássága érvényesülhet ebben a pillanatban, ami közvetlennek mondható. Viszont az egy év, amit önszorgalomból a kumogakurei gyakorlások passzív képességein javított. Átlagember lefagyott volna és a kunai testükbe állna, de ahogy húzódott testével a bal irányban legyezőjével próbált védeni. A gond ott kezdődött, hogy eltalálta a fegyver a jobb alkarját, és Katsumi hason feküdt utána s színlelte üvöltésével a fájdalmat. A színlelés nem véletlen, hiszen műkarjába csapódott bele a kunai, mindenesetre próbált úgy érkezni, hogy a papnő ruha takarja karját egészen a kézfejéig.
Várt, mint az alattomos kígyó, s közben kúszott a lépcsős szentély felé. Azt az érzetet adhatta ezzel át, hogy egy ártatlan, bántalmazott nőként menekülne a szentélybe, hogy támadóját összezavarja, hiszen olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy nagyon nehezen állapíthatók meg a részletek. Minden esetre jól alakul a trükk, és még fokozta is. Próbált felállni, amitől újra és újra összeborult egészen a lépcsőig.
A dühét nehezen kontrollálta, de a színjátszás ügyesen ment. S maradt annyi ideje, hogy gondolkodjon a következő lépésen.

Katsumi tára: (Egyelőre)
- Harci Legyező
- Piros tekercs:
+ Ruházatok
+ Álruhák
--------------
+ 1 Kunai

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Csüt. Okt. 29 2015, 20:23

A kunai csak repült és repült. A kunai eldobása és célba érése között mintha egy örökkévalóság telt volna el. De célba talált. Az arcomra egy kissé önelégült mosoly ült ki és a siker megrészegített, ahogy a lány a földre hullt. Egy kissé furcsálltam a hangot amikor a kunai a lány karjába vágódott, azonban lehet, hogy valóban ilyen a hangja, ha a fegyver átszakítja a húst. Nem tudhattam, hisz a harci tapasztalatom egyenlő volt a nullával, de mégis…
*Nem is volt ez olyan nehéz. Azonban a figyelmem nem lankadhat.
Elővettem egy kunait és a kezembe vettem. Óvatos léptekkel közelítettem a földön lévő lányhoz, de nem láttam semmi veszély jelét. Ekkor odaértem mellé és nekiszegeztem a kunait.
- Vége a játszadozásnak – mondtam – Minél előbb Konohába akarok érni.
Ekkor a közelben egy bokorban megrezdült valami és én egy pillanatra oda figyeltem. Egy nyúl ugrott elő onnan. Azonban ez a pillanat, amíg nem a lányra koncentráltam épp elég időt adott neki ahhoz, hogy ellentámadásba lendüljön. Én ostoba!

Felszerelés:
Inazuma
4 db kunai
5 db shuriken
5 db gyújtócédula
3 db füstbomba
10 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Hétf. Nov. 02 2015, 18:43

*Egy vezény mondatot hallott nőszemélyünk az ifjútól. S már-már csalódott önmagában, hogy a színészete egy favatkát sem ér. Most már biztos, hogy szemfüles a ninjafiú. Egy fa műkarba azért más hangon fúródik bele a kunai, mint egy normál emberi húsba. Remélte, hogy csontnak fogja hinni a koppanás akadályát, viszont ügyesen helyt állhatott a ninja akadémián, ha nem bizza el önmagát egy találat miatt, vagy kicsit rémülne meg a visszavonhatatlan, erőszakos tette következvén.
Mindennek ellenére a körülmény kedvezőtlenné vált, egyedül a nyúlnak köszönhette életét, de ez már túlzottan is véletlen műve. Katsumi mordulására, vagy szimplán a negatív aura, vagy egyszerűen a több ember jelenléte már elriasztotta volna a félénkebb állatokat.
Ezen nem gondolkodhat el, mert ellensége a földre készríteve könnyedén nőszemélyünk életét veheti, akár a véletlen műveként.
Jaki figyelme elterelődött, ez a fontos, s nem mellékes, hogy A kunai lényegesen - még ha pár centivel is - távolodott Katsumi nyakától. Most már merészebben nyelt, majd egy gyors nagy levegővétel után megpróbálta elkövetni a csodát.
Jobb karjával tolta felfele a a kunai tartó kar könyökét, közben az ellentétes oldal lábával ellökés esélyét látta. Amint ezekkel végzett, fatörzsként gurulna egyet kettőt, hogy messzebb jusson, s a jobb karjában kicsit himbáló, meglazult kunait pedig kihúzta - a mozgás alatt - , majd ahogy tisztán látná a célt, odahajítaná a kunait. Persze nem itt ér véget a történet! Ahogy a fegyver repülne, felállna és az öltöző ház fele siet a közelben levő lépcsőn felfutva. Igaz négy-öt fokról beszélünk, de onnan már csak tizennégy méter lenne a szekrény beleszámolva a "kicsiny bódé" belsejét. Ha meg tudja szerezni az eszközeit, még több esélye lenne ezt a harcot megnyernie.*

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Nov. 02 2015, 21:28

Ezt a pillanatot is kihasználta a lány és elrugaszkodott tőlem. Kitépte a karjából a kunait, majd futás közben felém hajította.
Továbbra sem hagyott nyugodni a karja, ugyanis semmilyen fájdalom jelét nem láttam az arcán mikor azt kitépte a kezéből és eldobta, de ezen nem értem rá gondolkodni hisz épp egy fegyver repült felém. A nap fényében megcsillant az és tökéletesen a szemembe világított. Már megint ez a a balszerencse, ma minden ellenem van! Félrehajoltam, de a kunai így is meg tudta karcolni a vállamat.
Felszisszentem a fájdalomtól és éreztem ahogy a meleg vérem lecsordult a bal karomon. A lány futott tovább,  nem tudtam,  hogy mi lehetett a célja,  de mindenképpen meg kellett akadályoznom benne. Miközben futottam utána elővettem két darab shurikent és felé hajítottam, azonban őaz egyik elől kitért, a másikat meg a meglehetősen gyanús kezével blokkolta. Semmi kérdés, rgészen biztos, hogy az egy mű kéz, máskülönben kizárt dolog, hogy egy shurikent ami elől el is tudott volna hajolni. A másik shuriken beleállt egy fába,  amit futás közben ki is kaptam onnan, hisz minden egyes eszköz az életemet jelentheti. A lány igen gyorsan futott ezért nem értem utol, míg el nem érte célját. Egy kisebb házba értünk pár fok lépcső és néhány méter futás után.  Mire beértem a kunyhóba a lány elővette a felszerelését.
- Gyors vagy, azt meg kell hagyni - mondtam - Elég szűkös ide bent, gyere, rendezzük le az ügyünket odakint.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Nov. 08 2015, 15:25

Futott és futott, míg végül a kicsiny épület kis szobájába nem ért nőszemélyünk, s tudta, hogy időt kell teremtenie magának. Ahogy becsukta az ajtót, nem volt rest a nagy szekrényt eldöntenie az ajtó elé, hogy ellensége véletlenül se törjön rá. A másik kis szekrényből csak azt vette ki, ami fontos volt. A ninja ruházatot nem vette át, de minden egyéb más felszerelést magára vette, s úgy érezte, hogy így esélye van a győzelemre.
Kicsit belé hasított, hogy miért történik mindez.
~Mégis miért harcolok. Én leforráztam volna azt a fiút? De hát a kút vize hideg... Nem tehetek mást, küzdenem kell. Ez a világ érdek világ, itt az érvényesül, akinek erősebb az akarata. Mégpedig élet-halál múlik ezen a viszályon. Én vagy Ő! Nincs mese!~

Amint a gondolatait lezárta, az utolsó tekercset is helyére rakta az övtokban. Valamennyit a gibe is rakott meglepetésként. S szabotőrhöz méltóan elindult a ninja csata.
A kicsiny ablakból kiugrott, s a lélegzetét visszafojtva araszolgatott a fal mellett. Szépen nyugodtan centiről centire haladt, hiszen nem shinobi öltözékben sunnyoghat az árnyékok között. Nem ninja cipőben lépkedett, hanem faszandálban, ezért a másik előnyben van. Nagyon nehéz meghallani a ninja cipő trappolását, ezért kiélezte a látását és a hallását, de még így is meglepetést okozhat ellenfele.
Valószínű, hogy még a kis épületben várakozik, vagy próbál betörni a belső szobába, viszont akár itt kint is várhatja, hogy levadássza Katsumit. Persze nőszemélyünk se balga. Mindenesetre a Wakazashii markolatára rakta a kezét esetleges kellemetlen dolog miatt.
A legyező, amellyel eddig harcolni próbált, belerakta a Gijébe, annyira, hogy a vége csúcsa látszódjon, ha netán az is elkél.

Felszerelés:
+ 1 db övtáska
++ 8 db füstbomba
+ Wakazashi
+ 1 db hosszú Bokken
+ sárga tekercs (konyha tekercs)
+ piros tekercs (váltóruha, áruházat)
+ fekete tekercs (fegyver tekercs)
++ 1 db bokken
+ néha még a tekert fejfedőjét is használja
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók.(A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zuzódás nyom maitt.)
+ a családi Harci Legyező

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Nov. 15 2015, 19:41

A lány után futottam és igen nagy sebességgel rohantam az ajtónak, amiről nem tudtam, hogy belülről el van torlaszolva. Fájt, mondanom sem kell, amikor lepattantam. Visszahúzódtam a fák közé és onnan vártam óvatosan, hogy újra felbukkanjon ellenfelem. Azt nem tudhattam, hogy milyen felszerelésekhez jutott hozzá, így óvatosnak kellett lennem. Annyiban már biztos voltam, hogy az egyik keze egy mű kar. Ahogy a fák között osontam a ház körül, egyszer csak a lányt láttam a házikó egyik sarkán kikukucskálni.
- Látom ő is óvatoskodik –   gondtoltam, és igyekeztem óvatosan közelebb kerülni hozzá  –  Még van négy daram kunaim és négy darab shurikenem, valamint a katanám. A vállamon van egy karcolás, de nem súlyos. Viszont a lány nálam  ídősebb, így feltehetőleg tapasztaltabb is, valamint most nem tudom, hogy milyen felszereléshez jutott, ezért hátrányban vagyok. Gyorsan ki kell találnom valamit, amivel én kerülhetek előnyhöz. No lássuk. Ha felé hajítok egy füstbombát meglephetem. Azonban még mielőtt ezt megteszem az egyik gyújtócédulámat rákötöm egy kunaira. Rendben, csinálom! A füstbomba szép ívben repült a lány felé és még pont mielőtt leért volna a lány előtt a kunait is elhajítottam. A füst felszállt és a robbanás is egy pillanat múlva  megtörtént. Vajon túlélhette-e a támadásomat. Ha igen, akkor igen jó reakcióideje van és még óvatosabbnak kell lennem.

Felszerelés:
Inazuma
3 db kunai
4 db shuriken
4 db gyújtócédula
2 db füstbomba
10 db táptabletta

A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 17 2015, 18:34-kor.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Hétf. Nov. 16 2015, 08:34

- Puff!!!
*Ennyit hallott Katsumi maga előtt, s mire látta volna, hogy füst lebeg előtte egy robbanáshoz hasonló hang sértette fülét. Csengett hihetetlenül füle. Érezte, hogy még nagy gondban lesz. A robbanás lángjai nem terjedt ki teljesen, mivel a füst széndioxid alapú sűrű gázfelhő. A láng három alap körülményei így nem felelt meg, csupán a kevés százalékban elő forduló oxigén az, amire berobbanhatott, ami miatt kevés láng keletkezett. Viszont némi láng kis martalékává vált Katsumi műkarjának alkar felszíne, és az azt takaró szerzetesi uniformis ujjának vége pörkölődött meg. A szerencse, hogy Katsumi is bent volt a füstben, így a perzselések nem kaptak lángra, majd ki is hunynak néhány másodperc leendő elteltével.
A robbanás lökete a falnak passzírozta nőszemélyünket, ami miatt leengedett a védelme. Egyedül, ha karját nem kapja a fejéhez, akkor égési sérülés díszítené az arcát.
A lökés hatására a piros tekercs ki esett a tartójából és szétterült. Így esett le Katsumi a falról. Nem bírta megtartani magát, így térdre rogyott, majd hason elfeküdt.
Önmaga csalódottsága és a dühe kezdett felszabadulni, ami miatt jobb szeme szerves alkarja takarásában a pupilla mentén sárgán elszíneződött. A nőszemély erőt vett magán, de alig csitult el a változás, bele telt öt másodpercbe, mire sikerült neki elnyomnia a gonosz belső szellemet. Csak eközben vette észre, ahogy elnézett a tekercsre, hogy még van esély, s számíthat egy újabb támadáshullámra. Lélekben felkészült!*

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Nov. 16 2015, 21:13

Ahogy felszállt a füst, csak azt láttam, ahogy a lány ott fekszik a földön és a tekercse mellette fekszik.
*Igaz, hogy a füstöt azért használtam, hogy ne lássa a robbanó cédulát, de így én se láttam, hogy ő mit tesz és hogy megidézett-e valamit. De most nincs időm itt ücsörögni, azonnal cselekednem kell, amíg még valamennyire kába a lány a robbanás miatt. Az eszközeim egyre csak fogynak, a lányban pedig még nem tudtam komolyabb kárt tenni. Egyszer, s mindenkorra le kell rendeznem ezt a harcot. Amilyen gyorsan csak tudok, felmászok a kis kunyhó tetejére és onnan csapok le.
Így is tettem. A lehető leghalkabban és leggyorsabban odasiettem a házikó azon oldalához, ahol nem láthatott a lány és felugrottam a tetőre. Átsiettem a túloldalra és szerencsére épp elég gyors voltam, ugyanis a lány még ott volt.
*Valószínűleg készenlétben áll, de arra remélhetőleg nem számít, hogy fentről támadok. Szerencsémre a Napot épp eltakarja egy felhő, így nem láthatja sem az árnyékomat, és a kunaiomon se csillanhat meg a fény.
Halkan előhúztam a kunaiom és levetettem magam a tetőről. Vészesen közelítettem a lányhoz és felé szúrtam a kunaival, esés közben...

Felszerelés:
Inazuma
3 db kunai
4 db shuriken
4 db gyújtócédula
2 db füstbomba
10 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Szomb. Nov. 21 2015, 01:26

*Felülről, mintha az égből hallani lehetett, ahogy valamiféle ruhadarabot csapkodott ide-oda a levegő, vagy csak megérzés volt Katsumi számára, hogy közeledik a vész, ahogy számított rá. Nőszemélyünk nem lepődött meg, hogy a fiatal shinobi megtámadja, viszont nem az égből számított rá. Amikor az erdőbe akart futni, hogy most ő kezdeményezze a csata folytatását, a vádlijába egy acélos anyag fúródott bele.
Katsumink felsikoltott, s a füstbomba, amit még a megindulás idejében a földről feltápászkodva szét akart roppantani, azt bár kivette, de a fájdalom kíséretében véletlenül elroppantotta azt.
Úszott a füstgomolyag körülöttük és köztük ebben a szélcsendben. De nem lehetett azt mondani, hogy nem láthatták egymást. Még harcias hölgyeményünk körvonala látszódhatott Jaken számára, hiszen alig volt egy méter egymást közt. Bár elgondolkodtató, hogy Katsumi szemírisze kisárgult! S akkor „harcias hölgyeményünk” nem hölgyhöz illő viselkedése következvén történt egy fordulat.

Katsumi habozás nélkül felállt, miután kihúzta a kunait lábából és azzal a falnak szögezni kívánta ellenfelét, hogy ne tűnjön el, amíg hátra nyúl jobb kezével a Wakazashi után, közben a kunait tartotta a másikkal, ha oda tudta rögzíteni Jakent a falhoz. Ellentétes esetben a kunai tövig hatolt a falba, viszont ami mindenképp megtörtént volna, hogy kivéve a kunait sebe igaz apránként, de látványosan beforr.*

Felszerelés:
+ 1 db övtáska
++ 7 db füstbomba
+ Wakazashi
++ 1 db bokken
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók.(A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zúzódás nyom miatt.)

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Dec. 04 2015, 20:40

Ahogy ugrottam lefelé az épületről, a lány meghallhatott, ugyanis még épp időben elmozdult ahhoz, hogy ne legyen halálos a csapásom. Mikor a kunaiom beleállt a lábába egy füstfelhő csapott fel. Azonnal kihátráltam a ködből. miközben egy Bunshint hoztam létre, ugyanis nem tudtam, hogy mi lehetett a terve a lánynak a füstfelhővel. Egyszer csak az láttam, ahogy a lány kirohant a ködből, azonban mintha kicsit elvesztette volna az egyensúlyát. Valószínűleg nekirohant a klónomnak. Azonban volt egy kis bökkenő. Az a tény, hogy rohant eléggé nyugtalanító volt a számomra, hisz az előbb vágtam bele egy kunait a lábába. Ahogy szemügyre vettem azt láttam, hogy a lábán nincs semmi jele annak, hogy ott az előbb egy lyuk tátongott volna.
Miféle lány ez? – gondoltam magamban – Na de nem baj, hisz az élet kihívások sorozata. Ennél erősebb ellenfelet nemigen lehetet volna kifogni életem első csatájára, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy sebezhetetlen… Még pár támadással megpróbálom megfogni, de ha nem sikerül kénytelen leszek elmenekülni, ugyanis nem lenne jó az előtt eltávozni az élők sorából, hogy Konohába érnék.
Megfogtam egy táptablettát és bedobtam a számba. Éreztem, ahogy az eddig elhasznált erőm visszatér és elönti a testemet. Ismét támadásba lendültem. Egy Shunshint bevetettem, így egyből mögé kerülve, már Inazumával a kezemben és amint mögé értem a nyelével a feje felé ütöttem. Mindeközben egy gyújtócédulát is ragasztottam finoman a hátára, úgy hogy ne érezze, így ez lett a végső aduászom végső aduászként.
Továbbra sem szándékozom megölni a lányt, de ha nagyon muszáj aktiválom a cédulát. Annyira nem lehet jó a reakcióideje, hogy ez elől a villámgyors támadás elől kitérjen, de ha mégis, ott a cédula.

Felszerelés:
Inazuma
2 db kunai
4 db shuriken
3 db gyújtócédula
2 db füstbomba
9 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Dec. 06 2015, 05:32

*Fájdalom, ezt érezte Katsumi kisasszony a tarkója területén, ahogy előre dőlt a tompa felületű ütéstől, amitől rájött, hogy ide a nyers harcmodor lassan már nem elég. A fiú egyértelműen képzett ninja. Viszont itt most több gond is felmerült már.
A harcot értelmetlennek érezte, hiszen egy fiú ugyan miért akarná egy kis vizért megölni? Ichiban, a benne lakozó gonosz lélek izgatottan ki akar törni, ami koránt sem biztató, de a fiú miatt? Megölné csak úgy? Talán igen, talán nem. A fiúban ekkora a gyilkolási vágy, ahelyett, hogy leszerelné és csapdába ejtené, így elmenekülhetne?
Itt valami más is közre játszik. Ha Ichibanból kiindulunk, itt akár valami gonosz lény terelgetheti az eseményeket. De gonosz? Egy templom lábánál harcolunk, s egy papnő vagy pap sem rohant ide, hogy legalább megálljt követeljen, ami nagyon furcsa.
Talán a misztikus hitvallásuk az, ami miatt nem avatkoznak bele. A csata előtt meséltek Katsuminak a szerencsétlenség kamijáról, de végül mégis csak valós? Azt teljességgel kizártnak tartja Katsumi, de Ichibanra való tekintettel talán mégis csak létezik. Itt ő a főkolompos. Ha valamelyikük meghal, az tényleg szerencsétlenség, főleg egy szent földön.  Ezért kell váltania a puszta erő stílusáról egy másik stílusra, s tudja is, hogy mi lesz az.
1# A dőlés pillanatában, mivel úgy is a falhoz közel zajlik a harc, magasságából és hosszú lábaiból ítélve neki rugaszkodik a falnak, miközben fejéről kioldja a kötést.
A jobb kezére már rá is csavart egy teljesnyi szallagrészt, s amilyen gyorsan csak tudta a másik kezével egyazon mozdulatot tett meg miután feszesen kihúzta magának az egy méternyi szabad felületet.
2# Ha minden jól ment, valószínű  az ellenfele mögékerülése, így a torokra kötheti kötést. Így van ideje a földre szorítani, s megpróbálná lecsitítani, de nehogy közbe avatkozzon a szerencsétlenség istene.
2B# Annak ellenére, ha nincs ideje, mert megfordul a fiú, az egyik csuklójára fogja körültekerni és szorítani.  Azzal amint megvan, jobb irányba rúgna, de balra húzná a kötést, hogy a fiú a földön heverhessen, s ha úgy alakul megkötözze.

3/1B# Kudarcba fullad minden. Ekkor csak annyit tehet, hogy a földön heverő wakazashiijához ugrik, miközben azzal védekezési pózt vesz fel, majd a fekete tekercsből - ami még tartójából szunnyad - megidézi bokkenét., s akkor támadásba lendül.*

Felszerelés:
+ 1 db övtáska
++ 7 db füstbomba
+ Wakazashi
++ 1 db bokken
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók.(A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zúzódás nyom miatt.)

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Dec. 12 2015, 10:37

Mivel belevittem a lendületem az ütésbe, az nagyon erősre sikeredett. Hatalmasat csattant a lány fején, ő elkezdett előre dőlni, én pedig elégedetten álltam mögötte. Azonban egy szempillantás alatt mögém került a lány, és valami máris a nyakam köré tekeredett. Éreztem, ahogy elszorul a torkom és a levegő nem jut le a tüdőmbe. Vadul kalimpáltam, magam körül és nem tudtam tisztán gondolkodni. Egyre tompábban érzékeltem magam körül a dolgokat, és lehunytam a szemem.
- Nem! Nem érhet véget ennyivel az életem! – pattant fel a szemem és egy pillanat alatt bevillantak a tervek, hogy mit kéne tennem.
*Először is itt van a kezemben a katanám, azzal könnyedén hátrafele szúrhatok, többször is és egy jól irányzott szúrással komoly sérülést okozhatok a lánynak.
Ha netán ezt el tudja kerülni a lány, akkor megpróbálom átdobni magam felett, hisz elég jó fizikumú vagyok ahhoz, hogy ez sikerüljön. Miután átdobtam magamon, a kötés amellyel fojtogat lefordul rólam és a katanámmal ismét felé szúrok, amikor a földre került. Ha ez elől el tudna menekülni, akkor hátraugrok és aktiválom a gyújtócédulát, amit ütés közben ráhelyeztem és szerencsére nem vett észre. Az elől esélye sincs kitérni.
Azonban ha nem tudom átdobni magam felett, akkor már csak egy lehetőség van. Mivel a lány hátán van a gyújtócédula, így ő valamennyire felfogja azt ha berobbantom és én így nem szerzek talán olyan súlyos sérüléseket, és megúszhatom, míg ő könnyen bele is halhat. Mindenesetre az biztos, hogy ez a megoldás fájni fog.

Felszerelés:
Inazuma
2 db kunai
4 db shuriken
3 db gyújtócédula
2 db füstbomba
9 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Hétf. Dec. 21 2015, 17:59

~ Nem akar elájulni! NEM AKAR ELÁJULNI!!! ~
Ez a gondolat őrítette meg Katsumit, miközben izzadság cseppjei végig gördült a halántékán követve arc vonalát, s a becses keblei közt elveszett.
Izmain még feszíthetett volna, de nem megölni akarta ellenfelét, hanem oxigén hiányban tudat nélküliségbe akarta taszítani Jakent. Ez a terv csak az elején volt ígéretes, de rájött, hogy valami beteges kitartása van a fiúnak, ami hatalmas életerőre utal.
Egyelőre Katsumi nem tudott mit tenni. Egyetlen egy technikát tud, az pedig a tekercsírás. éles közelharci Fegyvere pedig a földön hever. Kábító anyagot pedig nem használ Katsumi, akkor  mi marad?
~ Egy legyező és hét füstbomba. ~

Ez járt a gondolataiban addig, amíg egy penge át nem szúrta a hasát. Az izzadtság helyett szájából és a sebből a vér folyt.
A szorítás enyhűlt, s Katsumi lassan a térdre hullott.Piros-fehér kimonója lassan skarlát vörösszínű folt lepte el elöl és hátul. Az arc, amely sosem mosolygott, most annak állt.
Örült a halálisten látogatásának, hogy elvigye lelkét, de a benne lakozó démon ezt nem engedte.
Ha Jaki figyel is vagy akár nem, Katsumi elfeküdt a földön., s csupán húsz másodperc elteltével a kar, ami a halotthoz tartozik, a Wakazashiihoz nyúl. S ahogy megmarkolja az, már erőtlenül a földön hevert szorítva a klasszikus fegyver markolatát.
A haj, mely a sötétség ében feketéjéhez koedukál, most a tiszta fehér hó sznét veszi fel. A műkar, melynek csatlakozását a szürke bandázs takarja, megelevenedik, szervessé válik válltól egészen az ujjak begyéig. A bajlós zöldes chakra, melyre chakrája váltott az alkarokra, a kézfejre, a sípcsont-lábfej skarlátvörös páncélt teremtett, akárcsak Katsumi mellét-mellkasát, és a lágyék környékén is már "erényövként" véd a különös páncél. Katsumi szemhéjai félig záródtak csak le, de hírtelen mindkettő felnyílt. és a büszke kék írisz szúró, élénk sárgára váltott.
Amint guggolás pozícióig felküzdötte magát, elővette a családi legyezőt, s lassan átformálódott ráolvadva a Wakazashiira.

Hakkyou Katsumi és Akihiro Jaken Latest?cb=20111012042206

Katsumi óvatosan beállt. Tekintete egyre fenyegetőbben hatott a környezetére, majd a végső kellék is megjelent. A fejfedő, amit szavként díszelegtek. A szúrt seb nem tűnt el, de nem vérzik. Így elgondolkoztató, hogy ez a démon mire is készül. A harci pozíciót felvette, mégis még vár valamire.
+
+
+

Felszerelés:
+ Óriás legyező
+ Páncélzat
+ 1 db övtáska
+ Wakazashi
+ 8 db füstbomba (Övtáskában)
+ 1 db hosszú Bokken
++ sárga tekercs (konyha tekercs)
++ piros tekercs (váltóruha, áruházat)
++ fekete tekercs (fegyver tekercs
+ Mély dekoltásos, lenge, divatos, karmazsin vörös felső
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók.(A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zuzódás nyom maitt.)
+ Egyszerű, halk shinobi cipő

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szer. Dec. 23 2015, 22:56

Egy jól irányzott szúrás után azt éreztem, hogy a lány szorítása gyengül, majd hogy valami nedves nyomódik a hátamhoz. Már könnyen ki tudtam szakadni a lány karjai közül, majd megfordultam és azt láttam, ahogy elterül a földön. Azt láttam, ahogy a haláltusáját vívta... Én magam is vívodtam, csak éppenséggel magammal, most mehetnék tovább vagy netán lássam el a sérüléseit? Mindenesetre nem akartam megölni.
Már éppen nyúlni akartam felé, hogy bekötözzem a sebét, amikor azt láttam, hogy nem vérzik tovább a seb, valamint a lány mintha valami különös átalakuláson esett volna át. Még kellemetlenebb érzés fogott el, mint amit eddig éreztem amikor a lány átalakulása megkezdődött, mondhatni a hidág kirázott. Hát még amikor a halálán lévő lányon egyszer csak páncélzat keletkezett, haja fehérré változott, szeme sárga lett és feltápászkodott.

Mi a fene történik itt? – csak repkedtek a gondolatok a fejemben, ahogy a lány állapota szemmel láthatóan javult – Mégis mi a francot kéne tennem?! Miféle démon lakozik ebben a csajban? Minden esetre csak én lehetek olyan peches, hogy életem első csatájára pont egy démont fogok ki. Jellemző... Azonban nem szabad leblokkolni, nem szabad leblokkolni!! Újabb tervekkel kell előállnom.
Legelőször azt kell eldöntenem, hogy itt maradjak és harcoljak-e, vagy húzzak el a fenébe. Valószínűleg ez lenne a leglogikusabb lépés tekintettel arra, hogy egy szörnyeteggel állok szemben. De... Hol van abban az izgalom?
Akár a menekülés, akár a harc folytatása mellett döntök, valószínűleg mindkettőben kulcsszerepet fog játszani az a robbanójegyzet a lány hátán.
    Ha menekülök, akkor gyorsan elugrok a lánytól, aktiválom a robbanójegyzetet, így időt nyerhetek a menekülésre. És ha már menekülök, akkor stílusosan akarom csinálni. Felugrom amilyen magasra csak tudok, és megpróbálok egy tűzgolyót elnyújtani és szép egyenletesen kifújni. Ezáltal a lökés erejét kihasználva elrepülök és így igen nagy előnyre tehetek szert! Kissé elkalandoztam, de sebaj. Az is lehet, hogy egyszerűen nekiiramodom és megpróbálom lerázni az erdőben. Persze az is lehet, hogy nem éli túl a robbanást.
    Ha harcolok, akkor szintén elugrom a lánytól és berobbantom a jegyzetet, aztán meg csak várom a következményeket...

Felszerelés:
Inazuma
2 db kunai
4 db shuriken
3 db gyújtócédula
2 db füstbomba
9 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Csüt. Dec. 24 2015, 19:02

*Ahogy Katsumi ott állt készenlétben, maga a lány közérzete hihetetlenül rossz volt. Ez az érzés annyira nosztalgikus volt, mégis amnéziája miatt csupán érzelem hevületek égetik. Sok fajta érzelem keringett benne, és mégis első sorban marta. Ő szíve szerint elfutott volna, hogy Hanataro gyilkolási vágya idővel megszünjön, de ez nem ilyen egyszerű volt. *

~ Katsumi!
*Csengett fel az ismerős hang, amit még korábban hallott. Hanataro Ichiban volt, az exlaw, de valahogy furcsa volt. Katsumi nem feltétlen a gyilkos szándékot érzékelte felőle, inkább a segítséget, és izgatottságot.*
~ Ichiban, mégis miért jelentél meg? Szimplán el is menekülhetnék a szerzetesek közé.
~ Nehidd te balga, hogy ilyen egyszerű lenne! Valld be, hogy te is érezted az a kicsiny szentély kamiját. A szerencsétlenség istene imádja az ilyen viszályokat. Nem tudom a nevét, de egyértelmű, hogy itt van köztünk. És ha úgy alakul, meg fogja szállni a fiút.
~ Te miről hadoválsz....
~ Fogd be! Meg akarom tudni, hogy melyik erősebb...
~ Micsoda?
~ Az Isten vagy a Démon erősebb!? Te csak dőlj hátra! Nem lesz könnyű! Nem akarom, hogy zavarj!

*Katsumi persze nem bízott a benső démonjába, sőt, ha tehette inkább visszatuszkolja lelke mélyére. Most nem tudja megtenni. Testét már a másik lélek irányítja, és ha másod pilótaként csak figyelheti az eseményeket, megvárja a megfelelő alkalmat, amikor Ichiban nem figyel.

Az ellenfél is elgondolkodott egy minimális időre, különben egyből reagált volna. Ezért Ichiban megfordította óriási legyezőjét, és a földbe állította.*

- Fiú, mi a neved?

*   A szavak, amik ledörgültek az ajkakon különös hangrezgéseket adtak, mintha Katsumi hangja mellett egy férfi hang is szinkronban társult volna. Eléggé ijesztő, de a mód, ahogy feltette a kérdést, tiszteletet sugárzott, s mintha Ichiban meg akarná kérni valamire a ninjafiút. Ezért nem is számított nagyon számára, ha a fiatal shinobi elárulja a nevét, így egyből a kéréssel állt el, mejben kihívja a kívánt ellenfelét.*

- Fogadd be magadba azt a különös érzést. A szerencsétlenség Kamija lehet megajándékozna téged, ha rövid időre átengeded a testedet.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Dec. 26 2015, 23:15

*Mégis miről beszél a lány? Fogadjam magamba? Azt érzem, ahogy ez az emberfeletti erő mardossa a lelkem és próbál magába szippantani, de küzdök ellene… Nem fogom hagyni, hogy más irányítson, a magam ura vagyok! Nem hagyom, hogy démonok, vagy istenek vagy bármilyen másmilyen embertelen lények döntsenek az életem felől!
        Elugrottam a lánytól és az ugrás közben elmutogattam a kézjeleket. Egy nagy levegő után minden erőmet beleadtam a Katon: Endanba és létrehoztam életem legnagyobb tűzgolyóját. A lánynak esélye sem volt kitérni a támadás elől, olyan nagyra sikerült és olyan gyors voltam. Telibe találtam a lányt és a tűzgolyó szétégette az egész testét. Ahogy a földön feküdt végignéztem szétégett testén és mintha valami furcsát láttam volna… Elkezdett regenerálódni!!! Gyorsan odaugrottam a lányhoz előkaptam Inazumát, átjárattam a chakrámmal és átdöftem a lány szívét. Életem első gyilkossága… Persze én már azon se csodálkoznék, ha túlélné, de nem volt mese, vagy ő, vagy én. Könnyen lehet, hogy túlélte, hisz a démon folyamatosan életerőt biztosított neki, hihetetlen mennyiségűt. Felálltam a lány teste mellől és elhátráltam tőle. Elmentem a helyszínről, nem néztem vissza, és csak futottam előre és előre. Igyekeztem elfelejteni a történteket és folytattam vándorutamat, melyet félbeszakított ez az incidens…

Felszerelés:
Inazuma
2 db kunai
4 db shuriken
3 db gyújtócédula
2 db füstbomba
9 db táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Jan. 03 2016, 16:07

//Tisztelt Staff tag. PM-ben megbeszéltem Jakennel, hogy megölhet. Ha jól emlékszem a küzdőtéri halál nem számít.//

Nem gondolta volna Katsumi, hogy annyira meglepi az exlawját az a támadás kombináció, amit a fiatal Jaken művelt. A tűzgolyó perzselése minden idegköteget kíméletlen fájdalommal égette el. Miután a földre hullott, csontjai is koccantak a füvön. Azt az érzést senkinek se kívánta Katsumink, de mindezt ilyen módon átélni szörnyű volt. Az oxigén és a szén elvonódás törékennyé tette karjaiban és lábaiban fellelhető összes csontját, de a létfontosságú szervek még nem sérültek komoly szinten. Ichiban még annyit tudott tenni, hogy az óriás legyezőt a hátára tette, ami eltakarta a törzsét és a fejét. De ahogy a támadás lökés hulláma végig haladt testén, úgy a legyezőt is pár méterre eltávolította.
Katsumink könnyei csordultak ki az óvatlan Ichiban és a támadás miatt. De az a fájdalom kis piskóta volt ahhoz, amikor a természetellenes regeneráció megindult. Az Új idegek, ahogy felépültek mértéktelen fájdalommal járt és a világ legjobb fájdalomcsillapítói sem segíthettek volna.
Mire Ichiban felkellt volna, addig a gerinc mentén egy szúró támadás haladt át. A penge a mellkasán ki is jött. Az éles pengén melyben elektromosság végig haladt, felvágta és megsütötte Katsumi szívét. Már csak a mozdulatlanság maradt a nőszemélyünk számára, és a biztos halál.
Katsumi abban az időpontban Ichiban véletlen közreműködésével egy törökülésben ülő, nemesi ruhába bugyolált férfiút látott szemei előtt. Vidáman integetett, mosolygott, mintha a legszebb ajándékot kapta volna meg életében. Azután a grimasz felbőszítette Ichiban, de értelmetlennek tartotta a teljes átváltozást, ha a test meghal. Amire nem számított, hogy aIzanagi idő előtt eltávolodott a testből, és Jaken már messze jár.
Nőszemélyünk erőt vett magán, és elméjében visszatuszkolta Ichibant elméje mélyére. S lassan regenerálódott.
A műkar újra szervetlen lett. A fehér kócos haj rendezettebbé vált és visszanyerte ében fekete színét. Az égési sérülések fél óra elteltével begyógyultak nyomnélkül. A mellkasához kapott, de biztos volt, hogy már dobban a szíve. Megkönnyebbült!
De nem azért, mert túlélte, inkább azt kívánta, hogy meghalt volna. Amitől mosolyra fakadt, hogy a fiatal ninja tovább állt. Így ő maga is folytathatja a beígért papnői kötelességét, hogy legyen némi pénze.

//Jaken! Köszönöm szépen a játékot! Élveztem. Bár még nem volt benne komolyabb vérremenő harc. Nekem tetszett! További jó játékot! Smile //

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Kedd Jan. 05 2016, 18:41

Sziasztok!
Érdekes harc volt, az alacsony szint ellenére is. +5chakrával jutalmazom mind a kettőtöket Very Happy
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.