Yuki Ran

Go down

Yuki Ran Empty Yuki Ran

Témanyitás  Vendég Hétf. Nov. 28 2016, 11:21

Nev:Yuki Ran
Orszag: Vizorszag
Rang: Vandor Ninja
Szint: D
Chakraszint:
Kor: 15
Nem: fiu
Felszerelesek: 5 suriken, 3 kunai, cigaretta, fegyertarto
Kinezetem: Kopasz, fekete sapka, egy vagas a bal szemen, cigi a kezben, fekete felso, testalkat vekony 166 magas es 57kg
Jellem: Vandor ninjakent nagyon ovtos vagyok, es vag az eszem mind a borotva, egyfolytaban fejlodok es fejlodni szeretnek, es azt szeretnem elerni hogy valahova tartozzak en is.

Tortenet:
Az en tortenetem 15 evvel ezelott kezdodott, megszulettem egy kis mellekfaluban amit epp akkor tamadtak meg a szokott ninjak egy csoportja. Aznap elvesztettem a szuleimet es egy titokzatos alak megmentett es elvitt a buvohelyere. Mikor a 7evet betoltottem szemem elott tavozott Kyuuseishu sensei, nem tudtam megmenteni hiszen meg csak gyerek voltam. Azert szolitottam Kyuuseishu sensei-nek mivel (kyusseishu(japan)=megmento(magyar) ). Ahogy cseperedtem o mindent elmondodtt a csaladomrol, falucskankrol. Segitett ninjutsukat tanulni, de eltavozasa elott csak anni mondott "Egyszer tartozni fogsz valahova, nagyszeru ninja leszel" en ebben a remenyben hittem es eltem ezert lettem Vandor Ninja hogy segithessek mindenkinek es megvedjek mindenkit ahogy ezt velem is tettek.
10 eves koromig a buvohelyen maradtam, edzettem, elelmiszert szereztem, es probaltam valami fegyvereket is szerezni. Elindultam az utamra es pont egy faluhoz ertem Vizorszagaban amit megtamadtak. Nem nagyon ismertem az emberiseget mivel csak az eltavozott sensei-el tarsalogtam, de mindenkihez szerettem volna kedves lenni, ugy ahogy tanultam. De eloszor a megmentes volt a celom.
Szembeszaltam a 2 gazfickoval. Az egyik genjutsu hasznalo volt a masik pedig ninjutsu hasznalo volt. Bevetettem a klon technikam (Bunsin no jutsu) hogy megzavarjam oket. Az klonom a ninjutsu hasznalora tamadt hogy ne tudjon kezjeleket formalni mig en elintezem a genjutsu hasznalojat.
Csak bajba keveredtem mivel beleestem az elenseg genjutujaba. De eszembe jutott a mester mondatai "A genjutsu a chakra folyamot zavarja, szakitsd meg a chakrafolyamod es sikeresen kimenekulsz belolle" ezt is tettem, kiszabadultam. De ugy tettem mindha genjutu lennek, meg akartak fogni hogy vigyenek magukkal amikor kozelebb ertek Kirigakure no Jutsu(Ködben Rejtőző Technika) hasznalva elrejtoztem a kodbe es egy utolso csapast bevive Suiton: Kaihoudan(Víz elem: Kéreg Lövedék) legyoztem oket igy megmentettem a falut.
15 eves kort amig elertem mind vandoroltam es segitettem a bajba jutott embereken amig Tuz orszag korul lehettem, Kumogakure kozeleben mikor az erdo kozepen valaki megtamadott es komoly seruleseket szenvedtem el. Mikor megebredtem azt sem tudtam hol vagyok,  nyugodt voltam es erdeklodni kezdtem igy pedig kiderult hogy Konohai korhazban vagyok. Segitettek, rendbejottem es a Hokage hivatott.
Abban a percben felvittek hozzaja.
Hokage: Szia.
Ran: Udv
Hokage: Gondolom tudod mar hogy merre jarsz.
Ran: Igen persze, es emlekszem hogy megtamadtak de arca el volt takarva.
Hokage: Csak egy szokott ninja volt, nem felsz te ennyi idoson minden fele jarkalni?
Ran: Nem nem felek, sohasem feltem. Ezt tanitotta nekem Kyuuseishu sensei.
Hokage: Ahh.. ertem.
Ran: Maga ismerte...?
Hokage: Egy vandor ninja volt megmentett engem is egyszer ugy ahogy teged. Yuki Ran tudok a tortenetedrol abszolut mindent,
Ran: Tessek???
Hokage: Kyuuseishu sensei ahogy te mondod hozzank tartozott csak neki ez volta ninja utja o ezt szerette es abszolut mindent amivel utba talalkozott leirt es elkuldte nekunk.
Ran: Sensei...
Hokage: Igyhat rolad is abszolut mindent tudunk, es.. nagyon sajnaljuk a tortenteket.
Ran: Nem kell sajnalni, mindenkinek egyszer veget er a ninja utja nemde?
Hokage: "Okos ez a gyerek"-gondolta magaba.
Ran: Engem is sokra megtanitott az elet dehat csak a kezdet a nehez.
Hokage: Mit szolnal ahoz ha itt kene tovabb tanulj es erositened magad?
Ran: Hmm..
Hokage: Nagyon ugyes vagy es ahogy latom a viz elemet hasznalod, segithetunk pontositani azt es meg erosebbe valni.
Ran: Mi lenne a feladatom?
Hokage: Feladat?.. Itt nincs feladat itt csapatmunka van.
Ran: Csapat?
Hokage: Egy 3 fos csapatban fogsz resztvenni es eggyut edzetek kuldeteseket csinaltok. Ja es persze lesz melletettek egy felugyelo is.
Ran: Oke (mosolyogva) Kyuuseishu sensei is azt mondta mielott meghalt volna "Egyszer tartozni fogsz valahova es nagyszeru ninja leszel"
Hokage: Hitoshi vezesd a csapatahoz!!!
Es akkor talalkoztam Aotoval, Kennel es legvegul egy gyonyoru szep lannyal Aikoval. Ja es persze a senseiel Ren (Ren=lotusz)
Nagyon megbaratoztunk egymassal sot olyanok voltunk mind a testverek soha nem hagytuk el egymast, mindig segitettuk egymason. Es nagyon eros csapatunk lett.
Azota mindig egymas oldalan kuzdunk es mindig jol erezzuk magunkat.
Igen ez az en Ninja Utam!!! Hogy megvedjem a bajtarsaim hogy megvedjem a barataim hogy megvedjem a falum hogy en legyek a legerosebb Shinobi!!!!!

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Yuki Ran Empty Re: Yuki Ran

Témanyitás  Uchiha Obito Pént. Jan. 06 2017, 13:51

Szervusz kedves Ran!

Először is szeretnélek köszönteni a Naruto Gundan világában, és elnézésedet kérni a megvárakoztatásért!
Másodszor pedig az előtörténetedről szeretnék beszélni. Jól összeszedett kis történetet tártál elénk, de sajnos ezen formájában ELUTASÍTOM.

A sztorival kapcsolatban semmi kivetni valóm nincs, de a megfogalmazása és az írási módja nem haladja meg az elfogadhatósági szintet. Az ékezetek hiánya, a furcsán alkalmazott párbeszédek és a sablonos cselekedetek kifejtetlensége sarkalt erre a lépésre.

Kérlek fusd át az oldal Szabályzatát, ha még nem tetted volna. Ha ezzel megvagy, nem szégyen és nagyon is sokat segít, ha más játékosok előtörténeteit elolvasod, hogy azokból ihletet meríts és elless ezt-azt.
Ha a történetet javítottad, kérlek küldj egy PM-et nekem, és újra átnézzük!

Üdvözlettel,

Uchiha Obito

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

Yuki Ran Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.