Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni

4 posters

Go down

Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni Empty Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni

Témanyitás  Ago Szomb. Dec. 10 2016, 13:49

Na halihó mindenkinek! Very Happy

Az elmúlt időszakban, egyre kevesebb a munkám, és ennek örömére úgy éreztem ideje visszatérni a fórumra és tovább tolni a kalandjaimat. Igen ám, de történt egy érdekes dolog, miszerint noha akarok írni nem megy, és bármi amit izzadságtól gyöngyöző homlokkal kitolok magamból, az egy nagy rakás tevetrágyának tűnik... persze mindezt az írásaimra értem Very Happy És így eléggé nehéz előre haladni bármivel is. 
Tehát a kérdés adott számotokra kedves barátaim, ti mivel szoktátok visszacsalogatni magatokba a motivációt, és az ihletet, amivel ki tudtok keveredni ebből a pöcegödörből amit talán írói válságnak nevez a nagykönyv? Very Happy

Hátha találok itt megoldást az én bajomra is, és hátha a jövőben ez segít másokon is. Very Happy

UI.: Zenehallgatás kilőve, azt a nap 24 órájában csinálom, elvégre zene nélkül mit érek én? Very Happy
Ago
Ago
Kalandmester

Elosztott Taijutsu Pontok : 560
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 158 (D)
Gyorsaság : 301 (B)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (E)

Adatlap
Szint: B
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 455

Vissza az elejére Go down

Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni Empty Re: Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni

Témanyitás  Terumi Mei Szomb. Dec. 10 2016, 14:23

Na, most egyre gyakoribb ez a probléma nálam is. Very Happy De a One Punch Man mindenre megoldás. XD
Szóval, vagy One Punch Man, vagy valami hasonlóan orbitálisan hülye anime, attól mindig megjön a kedvem az íráshoz... vagy pinteresten nézegetem a képeket... vagy zene... vagy youtube-on Britains Got Talent, esetleg van egy animációs mese, nagyon hülye kukacokról, az a címe, hogy Larva. Very Happy 
Esetleg Star Wars The old republic egész nap és estére jön az ihlet, ha éppen nem annyit játszol, hogy lefárasszon. XD
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni Empty Re: Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni

Témanyitás  Hidan Kedd Feb. 21 2017, 22:28

Hali!
Olvasd vissza a régi játékaid, hogy kicsit ráhangolódj a karakter jellemére. Nekem mindig segít a hosszabb kihagyások után Smile
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Djuka Benji Szomb. Okt. 14 2017, 23:10

Képzeld el, hogy van egy Uchihad és, hogy vele milyen király lenne játszani! Smile Nekem mindig megjön a kedvem az öngyilkossághoz játékhoz!
Djuka Benji
Djuka Benji
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 70

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 327

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.