Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni
4 posters
1 / 1 oldal
Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni
Na halihó mindenkinek!
Az elmúlt időszakban, egyre kevesebb a munkám, és ennek örömére úgy éreztem ideje visszatérni a fórumra és tovább tolni a kalandjaimat. Igen ám, de történt egy érdekes dolog, miszerint noha akarok írni nem megy, és bármi amit izzadságtól gyöngyöző homlokkal kitolok magamból, az egy nagy rakás tevetrágyának tűnik... persze mindezt az írásaimra értem És így eléggé nehéz előre haladni bármivel is.
Tehát a kérdés adott számotokra kedves barátaim, ti mivel szoktátok visszacsalogatni magatokba a motivációt, és az ihletet, amivel ki tudtok keveredni ebből a pöcegödörből amit talán írói válságnak nevez a nagykönyv?
Hátha találok itt megoldást az én bajomra is, és hátha a jövőben ez segít másokon is.
UI.: Zenehallgatás kilőve, azt a nap 24 órájában csinálom, elvégre zene nélkül mit érek én?
Az elmúlt időszakban, egyre kevesebb a munkám, és ennek örömére úgy éreztem ideje visszatérni a fórumra és tovább tolni a kalandjaimat. Igen ám, de történt egy érdekes dolog, miszerint noha akarok írni nem megy, és bármi amit izzadságtól gyöngyöző homlokkal kitolok magamból, az egy nagy rakás tevetrágyának tűnik... persze mindezt az írásaimra értem És így eléggé nehéz előre haladni bármivel is.
Tehát a kérdés adott számotokra kedves barátaim, ti mivel szoktátok visszacsalogatni magatokba a motivációt, és az ihletet, amivel ki tudtok keveredni ebből a pöcegödörből amit talán írói válságnak nevez a nagykönyv?
Hátha találok itt megoldást az én bajomra is, és hátha a jövőben ez segít másokon is.
UI.: Zenehallgatás kilőve, azt a nap 24 órájában csinálom, elvégre zene nélkül mit érek én?
Ago- Kalandmester
- Elosztott Taijutsu Pontok : 560
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Állóképesség : 200 (C)
Erő : 158 (D)
Gyorsaság : 301 (B)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (E)
Adatlap
Szint: B
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 455
Re: Ihlethiány, avagy már már megint nem tudok írni
Na, most egyre gyakoribb ez a probléma nálam is. De a One Punch Man mindenre megoldás. XD
Szóval, vagy One Punch Man, vagy valami hasonlóan orbitálisan hülye anime, attól mindig megjön a kedvem az íráshoz... vagy pinteresten nézegetem a képeket... vagy zene... vagy youtube-on Britains Got Talent, esetleg van egy animációs mese, nagyon hülye kukacokról, az a címe, hogy Larva.
Esetleg Star Wars The old republic egész nap és estére jön az ihlet, ha éppen nem annyit játszol, hogy lefárasszon. XD
Szóval, vagy One Punch Man, vagy valami hasonlóan orbitálisan hülye anime, attól mindig megjön a kedvem az íráshoz... vagy pinteresten nézegetem a képeket... vagy zene... vagy youtube-on Britains Got Talent, esetleg van egy animációs mese, nagyon hülye kukacokról, az a címe, hogy Larva.
Esetleg Star Wars The old republic egész nap és estére jön az ihlet, ha éppen nem annyit játszol, hogy lefárasszon. XD
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Hali!
Olvasd vissza a régi játékaid, hogy kicsit ráhangolódj a karakter jellemére. Nekem mindig segít a hosszabb kihagyások után
Olvasd vissza a régi játékaid, hogy kicsit ráhangolódj a karakter jellemére. Nekem mindig segít a hosszabb kihagyások után
Hidan- Adminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: ⎊
Képzeld el, hogy van egy Uchihad és, hogy vele milyen király lenne játszani! Nekem mindig megjön a kedvem az öngyilkossághoz játékhoz!
Djuka Benji- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 70
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 327
Similar topics
» Csevegő #1
» Nashimaru toborzó, avagy egy Vér mindfölött
» Unagi, avagy az úszó börtön
» Gyilokvágy, avagy Obotsu és Sei egymás ellen!
» Jövőkép avagy a karakterem legnagyobb álma!
» Nashimaru toborzó, avagy egy Vér mindfölött
» Unagi, avagy az úszó börtön
» Gyilokvágy, avagy Obotsu és Sei egymás ellen!
» Jövőkép avagy a karakterem legnagyobb álma!
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.