Onoki csarnok

+2
Tensei Zento
Shagon
6 posters

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Onoki csarnok Empty Onoki csarnok

Témanyitás  Shagon 4/2/2010, 11:17 am

Ez egy harc hely. Itt zajlik a chuunin vizsgára való felkészülés. És egyéb nagyobb események véglemenetele is. A híres Tsuchikage-rol, Onokirol nevezték el az épületet.
Shagon
Shagon
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Vissza az elejére Go down

Onoki csarnok Empty Re: Onoki csarnok

Témanyitás  Tensei Zento 2/14/2012, 3:17 pm

// Chunin Vizsga //

Napfényes reggel virrad Inwagakureban, kivételesen a nap átsüt a hegyeken, és olyan magasan van, hogy bevilágítja az egész rejteket. Nem véletlen, hisz déli tizenkét óra van, de még mindig az ágyamban lazsálva fekszem. Nem szokásom, de valahogy ma nem volt kedvem felkelni. Végig tudtam volna aludni, az egész napot, viszont nem hagyták.
-Zento kelj már fel! – Lehetett hallani apám hangját, ami nem ilyen módon szokott megszólalni. Most valahogy szigorúbb volt, de még is érezni lehetett az aggódás hangját.
-Mi az?- Kiabálok le, amire nevelőapám idegesen baktat fel a lépcsőn a szobámba.
- Gyere le egy jounin keres. – Továbbra is éreztem az aggódást, rajta, és ahogyan a fény rásütött az arcára, mikor felhúzta a redőnyt, ez bebizonyosodott. Valami baj van, amit nem akar elmondani, biztosan a jounintól kapott aggasztó híreket.
-Megyek, megyek. – Kelek fel, mintha nem érdekelne az egész, de közben nagyon is. Csupán túl fáradt vagyok, ahhoz, hogy komolyan vegyem a dolgokat.

Felöltözvén, lemegyek a lépcsőn apám mögött, és kikukkantok a fal mögül, hogy megnézem ki keres. Az illető Itashi, aki személyes edzőm volt a speciális tréning alatt. Ő tanította meg használni a föld elemet, és ő volt az aki bemutatott Kikunenak, akitől a varjú ninja művészetet tanultam, és tanulom. Az öreg varjú, most Itashi vállán nyugszik. Gyerekesen rohanok hozzájuk, és ölelem meg Itashit. Nagyon rég nem láttam, és már nagyon hiányzott. Mesterem letérdel hozzám, mint egy kis gyerekhez, akinek elkell magyarázni valami olyat, amiben soha nem volt része, és tudja, hogy úgy sem fogja megérteni.
-Zento. A Tsuchikage úgy döntött, hogy téged és Amireit küldi a chunin vizsgára, amit most itt tartanak a szövetséges országok.-
A hír hallatán mosolyra fakadt az arcom, és örömömben pördültem egy párat. Itashi csupán lehajtotta a fejét, ahogyan Kikune is. Nevelőanyám a háttérből figyelte a dolgokat, és csupán örömömben arra eszméltem fel, hogy sírva fakadt.
-Mi az anyja? Te nem örülsz, hogy engem választottak. –
- Dehogynem fiam. Csak olyan hamar felnősz, hogy észre sem veszem. – Szemei pirosak lettek a könnyektől, és az én homlokos nedves lett, az ő könnyeitől, mikor nyomott egy csókot rá. Ezek után nem szólt semmit, csupán sírva ment a konyhába, hogy tegye tovább a dolgát.
- Itashi, mikorra kell mennie? –
- Már most elvinném. – Áll fel Itashi, komolyra fordított arccal. Kikune most nem szól semmit, csöndben van, ami tőle nem megszokott. Kezdem észre venni, hogy ez annyira nem tetszik nekik, tudnak valamiről, amiről én nem.
- Mi a baj? Elmondanátok, hogy mit titkolóztok? –Kérdezem kissé felháborodva.
- Megengeded, hogy beszéljek vele. –
-Persze. –
Történik meg a szóváltás Itashi és apám között, ami után apa, csak megfogja a vállam, és betessékel a napaliba.
-Fiam.- Mondja egy kis hatás szünettel, de az ő szemei is kezdenek könnybe lábadni, amit még soha nem láttam tőle.- A chunin vizsga nem játék. A te képességeidhez mérten, a legbrutálisabb feladatok vannak, olyanok, amik megterhelnek, mind pszichológiailag és fizikailag. Sokan haltak meg a chunin vizsgán. Nálad idősebbek és erősebbek is. Pedig csak egy baklövést csináltak. Anyád nem azért sírt mert félt, hogy felnősz. Fél attól, hogy meghalhatsz érted.- Hangját a végére kicsit felemelte, és már patakokban folyt a szeméből a könny, amire az enyém is. – Menj el a vizsgára, innen már nincs visszaút, de kérlek vigyáz magadra. Most az egyszer ne akarj túl vakmerő lenni, nem mindig erényes. Most az egyszer hallgass az eszedre, vagy Amireire, úgy is azt mondtad, ő az ész a csapatban.-
Erre csak bólintottam, egyet, amire apa vissza kísért Itashihoz.
-Pakold össze a felszerelésed, és akkor indulás. – Mondta Itashi mosollyal az arcán. Nem igazi mosoly volt, hanem tudatos. Próbálta lecsillapítani a drámai hangulatot. Össze pakoltam a felszerelésem, és a tanto tokját is felkötöttem az oldalamra, és bele a tantot. Miután végeztem mindennel, ismét lementem, és elindultunk Itashival. Apa anyát átkarolva nézet utánam, és közben simogatta anyja vállát, hogy próbáljon lenyugodni. Persze anyja még mindig sírt, és aggódott, de tudtam, hogy visszajövök. Nem fogom feladni, azért már mások elbuktak, vagy meghaltak egy ilyen vizsgán. Azok mások, én meg én vagyok, tehát a dolgok nem ugyan azok. Már perc után megszólaltam, mivel már nem bírtam a csendet. Túl aggasztó volt, és rányomta volna a pecsétet a hangulatomra, amit már kezdtem érezni, de nem akartam, hogy lehangoljon, főleg kezdés előtt.
-Hova megyünk sensei? – Tettem fel a kérdést. Kíváncsiskodó kisgyerek vagyok annyi szent, de az akadémián megtanultam komolyra venni a dolgokat.
- Az Onoki Csarnokban, ott gyűltök össze, és onnan indul a vizsga. – Válaszolt Itashi, de csupán ennyi volt. A csend megint úrrá lett rajtuk, de már én se tudtam mit kérdezni. A fejemben az járt, hogy képes leszek-e végig csinálni. Képes leszek-e megvédeni Amireit, vagy képes leszek-e bizonyítani a falunak, és a bíráknak.
A csarnok elé érkezve megálltunk, nem mentünk be egyből, majd Kikune Itashira nézett, aki csak bólintott egyet. Azután Kikune a vállamra repült.
-Figyelj kölök. Még mi se tudjuk, mik lesznek a viszga feladatok, de a szabályzat nem tiltja, hogy állati társat vigyél, szóval én veled megyek, és segítek amiben tudok, de harcban ne várj tőlem segítséget, az a te dolgod lesz. Csak a tapasztalatomat fogom adni, mert elvégre ez a te vizsgád. – Mondta Kikune, akinek a végén egy oktatásra vágyó mosoly volt az arcán.
- Nem is te lennél, ha nem így tennél. – Mondtam mosolyogva. Kikune a mosolyával végre elűzte rólam, az aggódó hangulatot, ami már majdnem rám ragadt a történtek miatt.
- Akkor ideje bemenni. –

Jegyzi meg Itashi aki előre megy. Én pedig azon izgulok, hogy kik lesznek itt, és legfőképpen Amirei itt van-e?

Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 367

Témanyitás  Djuka Kodomo 2/15/2012, 7:00 pm

//Chuunin vizsga//

A reggelem kissé rosszul kezdődött. Az eső már hajnalban esni kezdett, és az ablakot verve aludni se tudtam, korán keltem. A konyhába mentem, hogy reggelizzek valamit. Éppen a közepénél tartottam, mikor valaki kopogtatott. Az ajtóhoz mentem, majd kinyitottam. Az egyik kapuőr volt az.
- Jó reggelt, Kodomo-san. Elnézést, hogy ilyen korán zavarom, de azt a levelet most adták át nekem, és önnek lett címezve. – mondta az őr.
- Köszönöm, hogy átadta, további jó napot ebben a nyomott időben – válaszoltam neki, és próbáltam valahogy nyugtatni. Az ajtót becsuktam, majd folytattam a reggelimet. A levelet néztem, mikor megláttam rajta a Daimyou pecsétjét. Azonnal félretettem a tányérom, majd a tekercset kinyitottam.
„Kedves Kodomo. Örömmel közlöm, hogy kiválasztottuk a hamarosan rendezésre kerülő Chuunin vizsga részvételéhez, délben fáradjon a vezetői házba további információkért.” Ahogy megláttam a Chuunin szót, a villát, mellyel éppen egy újabb falatot próbáltam bevinni leejtettem. Chuunin vizsga. És pont engem. Nagyon megörültem a hírnek. Hirtelen el is felejtettem, hogy fél órája még milyen bosszúsan ültem az ágyamon. A reggelit gyorsan befejeztem, majd a szobámba indultam készülődni. Felvettem a ruhám, majd minden fegyveremet, és amire szükségem van, több tekercsbe pecsételtem.
*Shurikenek, kunai-ok, robbanó jegyzet, drót…megvan. Élelem, víz, megvan.* majd még egyszer átnéztem, pakoltam egy kicsivel többet az élelemből és vízből, valamint egy pár pótruhát. A falhoz sétáltam. A Katana-m a falon volt felakasztva. Levettem. A Katar-t is a kezemre szereltem. Készen álltam. Mindenem megvan. Még elmegyek Namizuo irodájába, közölni a jó hírt. Ám nem kellett elsétálnom. Ahogy az ajtót kinyitottam, ott állt ő, valamint Hiari is.
- Sok szerencsét, fiam – mondta az öreg, miközben mosolyogva a vállamat veregette.
- Köszönöm, mester. – válaszoltam. A kapuig kísértek. Majd egyből a Daimyou irodájába mentem. Mikor bekopogtam, és beléptem, ott ült a székben a vezető.
- Kodomo-san. Hát megkaptad a levelet. Ahogy olvashattad, téged, valamint még egy személy választottunk, hogy képviseljék országunkat a Chuunin vizsgán. Ha megérkezik a másik személy, akkor elmondom a részleteket, legalábbis amit tudok. – mondta, majd az ajtón kopogtattak. Kinyílt, majd egy lány sétált be.
- Suki? – mondtam hangosan csodálkozva. A lány rám nézett, majd mosolygott. – Szóval te leszel a társam? A lány bólogatott. Majd a Daimyou folytatta.
- Tehát, ahogy már mondtam, ti ketten képviselitek országunkat a Chuunin vizsgán. A vizsga helyszíne a Föld országában lesz megtartva. Egy hajóval fogtok átmenni a Tűz országába, majd onnan egy karavánnal egyenesen a Föld országába. Az útiköltségeket kifizettük előre. Magáról a vizsgáról nincs sok információm. – mondta, majd még hozzátette, hova kell pontosan menni. Megköszöntük a bizalmát, majd elindultunk a kikötő felé. Suki-val nemrég ismerkedtünk meg, ám azóta tartjuk a kapcsolatot. A lány alacsonyabb, lilás, hosszú haja van. és nagyon szép emellett. Nagyon kedves természete van, szinte mindig mosolyog, ha bántja valami általában elmondja. Amikor látom, egy furcsa érzés fog el. Ám ő is gyakran elpirul, amikor a nevét mondom.
A hajóhoz érve felszálltunk a kijelölt hajóra. Az eső még mindig hevesen esett, így nem mentünk a fedélzetre, hanem lementünk a hajó aljába. A kabinba letettük a felszerelést, majd leültünk beszélgetni. Sok mindent megtudtam a lányról, és én is sok minden mondtam el neki. A beszélgetés az elkövetkezendő csapatmunka építés mellett egymás megismerésére is ment. Úgy éreztem, ez az ismerkedés akarat kölcsönös.
A hajóút kissé veszélyesnek tűnt, nagy vihar volt, sokszor dobták meg a hajót a hullámok. Az étteremben ebédeltünk, majd tovább beszélgettünk. Nem voltak sokan a hajón, de nem is kellett, elég volt nekem a lány társasága. Összesen másfél napon keresztül hajóztunk, mikor kikötöttünk a Tűz országában.
- Végre, itt nincs vihar – mondtam, miközben egy nagyot nyújtóztam. Egy nagyot szívtam bele a levegőbe. A látvány nagyon tetszett, még soha se jártam a Tűz országában. Meg más országokba se nagyon. Furcsa volt a klímaváltozás, de a vihar miatt gyorsan megszoktam a kellemes napsütéses meleg éghajlatot. Sokan néztek ránk, valószínűleg nem sok Getsugakure-i shinobi jár erre.
- Igen, az idő sokkal jobb, mint otthon. Nézd, Kodo, ott van egy ramen-es, nem eszünk valamit? – kérdezte Suki. A ramenes standhoz érve köszöntünk.
- Üdvözletem. Két adag extra ramen-t kérnénk. – mondtam, majd fizettem a kettőt.
Ott ebédeltünk, majd elindultunk, hogy felszálljunk a karavánunkra. A karaván hétköznapi kocsis karaván volt. 6 db kocsiból állt, melyet lovak húztak. Az ötödikben foglaltunk helyet. A kocsiban két oldalt voltak ülések, a tetején egy kis tároló táskáknak, és a két oldalán pedig egy sötét függöny. Az út folyamán beszéltünk egymás képességéről, álmairól, céljairól. Sok közös témánk volt, valamint mindketten megjártuk már az élet néhány mély pontját. Ezért is örültem, hogy őt kaptam, mert vele a több órás utak pillanatoknak tűntek, a társasága boldoggá tett.
- Onoki csarnok következik. – szólt hátra a kocsis.
- Itt vagyunk, megérkeztünk. – mondtam Suki-nak, majd elkezdtük a felszerelésünket pakolni. A kocsik megálltak, mi pedig leszálltunk. Már a kocsiból is néztük, milyen szép ez az ország, de mikor megláttam a stadion-t, elfogott egy furcsa, és boldog érzés. Suki felszerelését segítettem vinni. A kapun belépve egy pulthoz mentünk.
- Üdvözletem, miben segíthetünk? – kérdezte kedvesen egy Iwagakure-i nő.
- Üdvözletem. A Chuunin vizsgára jelentkeznénk. – majd átadtam a két meghívót a nőnek. Elolvasta, majd mosolyogva folytatta.
- Szóval Karui Suki, és Djuka Kodomo – mondta. Bólintottunk. – Rendben, üdvözöljük önöket a Föld országában, remélem sikerrel fognak járni. További kellemes napot – fejezte be a nő. Elköszöntünk, majd egy férfihoz mentünk, aki egy ajtó mellett állt.
- Jó napot, a Chuunin vizsgára jöttünk. Tudna segíteni, hol kell gyülekezni? – kérdeztem a férfit.
- Természetesen. Itt kell bemenni, majd a második ajtón bemennek, és ott a teremben kell várakoznia minden résztvevőnek. - Megköszöntük, majd elindultunk. A terembe érve ott állt néhány Iwagakure-i férfi, valamint egy fiatal fiú, valószínűleg a vizsgára jött ő is.
- El se hiszem, hogy eljutottunk ide – mondta Suki.
- Én se – válaszoltam mosolyogva. Majd vártunk a többi geninre, és a pillanatra, hogy kezdődjön a vizsga.

Suki egy 15 éves Getsugakure-i lány. 165 cm magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, lilás színű, szemei pedig barnák. Törékeny külsejének ellenére megtesz mindent azokért, akik fontosak a számára. Föld elemű genin. Egy küldetésen ismertem meg. Felszereléseibe tartozik az alap, valamint egy sima Katana. Jellemében igen kedves, csendes lány, sokat nevet. Szinte mindig mosolyog. Ruházatában egy hosszú, fehéres színű felső, egy fekete nadrág van, emellett két karján alkarvédő, és egy kis oldaltáska. Kodomoval az utóbbi időben sokat találkozott, sokat bezsélgettek, ha nem is mindent, de sok dolgot tudnak a másikról. Minden téren, legyen az harcstílus, vagy akár a normál élete.
Suki
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 80

Adatlap
Chakraszint: 1130

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo 2/17/2012, 10:51 pm

~Hmmm... Csokis rizsgombóóc... - cseresznye fa... hmm...~
*Amirei nagyban húzta a lóbőrt mikor már régen ébren kellett volna lennie. Fáradt volt, szokásos napnak indult. Azon kívül, hogy a mai napon kezdődik a Chuunin vizsga. Persze a lánynak kiment a fejéből. Jelentkezés ide-oda, mai nap valahogy ráérős volt.
A fehér paplan és párnák egyvelege között feküdve, nagyban még mormolt miközben édes álmok vették körbe.*
~Illatos tavasz~
*Görbül egy aranyos mosoly az arcán miközben egy kis nyálcsepp folyik le a párnájára.*
~Zento..~
*Ebben a pillanatba mint a kiskutya rugdalózni kezd az ágyban. Biztos a genin társa váltotta ki ezt a reakciót. Kitudja miről álmodhat. Talán épp üti Zento fejét. Balhézásuk alapjáraton mindennapos, soha nincs olyan nap amikor ne vesznének össze, vagy nem vágnának egymás fejéhez csúnya dolgokat.
Zavaros reggel volt, mégis oly átlagos. A lány álmodott ám mindenről ételről, évszakról, fákról, növényekről, de a Chuunin vizsga eszébe nem jutott volna.
A házban lévő szőrős szemöldökű dadusa persze erről semmit nem tudott. Ha tudott volna róla úgy sem engedi el. Nem szereti a ninjákat, Amirei felügyeletét is vonakodva fogadta el, talán egy régmúltbéli esemény miatt. Amirei soha nem mert rákérdezni. Szerette dadusát de egyformán félt is szigorú tekintetétől.
Hirtelen egy narancs, fehéres színű cica ugrik fel az ágyra, s hevesen nyalogatja Amirei arcát.*
~Mi ez?! Ajj ne nyalogassa az arcom Ken sensei...~
*A lány épp, hogy feleszmél furcsábbnál furcsább álmaiból, s lassan nyíló tekintettel néz rá a macskára.*
- ciiiiiicuuus
*Mondja álmos hangal, s hadonász kezével míg a macskát jó erővel magához nem szoríthatja.*
- úúúgy szeretlek téged.
*Mondja a macskának mintha nem is lenne teljesen éber állapotban. A macska viszont annyira nem volt szelíd, legalábbis ilyen téren egyik macska sem. Az ölelés oké, de nem a szorongatás így határozottan körmeit belemélyesztette Amirei vállába. A lány felkel azonnal felkel elengedi a macskát majd tágra nyitott szemmel meglepődötten felszólal.*
- ez fáj...
*Sziszegte el a lány majd hangos sikításba kezd... Lepődötten rohan fel a dadus és egy úri ember kiről nagyon jól kivehető, hogy a falu ninjája. Erős izmos arca, karjai és lábai voltak, látszott, hogy nem újjonc, hanem már egy veteránnak számító föld országbéli ninja.*
- Mitörtént Amirei? - *Kérdi a dadusa.*
- Semmi semmi, de ki ez az ember?
*Kérdi a lány meglepődötten.*
- Nomura Amadashi vagyok fiatal hölgy. Már egy fél órája időzök itt a hölgy meglepően érdekfeszítő társaságával.
*Mondja gúnyosan, hisz a lány Dadusa megtett mindent, hogy a vizsgabiztost, vagy ezt a ninját aki értesíteni akarta a lányt azt megfelelően untassa, elüldözze a házból. Ismételten nem akarta, hogy Amirei a jövőben harcba keveredjen.*
- Engedelmével szólnék, hogy ma van a Chuunin vizsga, de erről már korábban is értesítettük, gondolom nem is tudta az ön arcából ítélve. Egy kicsit késésben vagyunk, kérem pakolja össze a holmiját ha részt szeretne venni. Lent megvárom.
*Ezekkel a mondatokkal el is hagyták a szobát. A lány még mindig tágra nyitott szemekkel figyelt és nem tudta elhinni, hogy most mi történt. Azonnal össze kapta magát. Szokásos felszerelését, ruháját és a féltve őrzött piros masnis csengőit fel akasztotta. Megfésülködött, hogy azért jól nézzen ki és secc perc alatt készen lett. Legalábbis ő azt hitte. A női bíbelődés mindig megvárakoztat. Ígyhát a lány le is ment.*
- Siettem ahogy tudtam.
- NA DE HÖLGYEM FÉL ÓRÁJA VAN FENT. ELFOGUNK KÉSNI.
- Elnézést... ^^
*Nevet kicsit zavartan. A férfi int és azonnal elhagyják a házat.
A kíséret persze csak a csarnokig tartott, a bejáratot megmutatta majd elhagyta Amirei társaságát a ninja. Amirei intett majd elindult befele.
Meglepődve látta, hogy már páran bent vannak, és Zento ismételten megelőzte. Beállt mellé, legalábbis a közelébe és várta a fejleményeket.
Eközben kezével megbökte Zentot oldalról, intett neki és egy mosolyt is küldött eme gesztusok mellé, ezután a figyelmét a csarnok szemlélése tölti ki.

// Bocsánat ha kevés lett ,siettem ahogy tudtam. Nem volt időm a helyesírási hibákat kijavítani (Illetve nem is volt Microsoft Word a gépemen) - Vizsga időszakom volt. - A jövőben jobban oda figyelek. //
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 221

Témanyitás  Sai 2/28/2012, 1:24 am

//ideiglenesen én viszem a vizsgát Karin elfoglaltságai miatt, amint visszatér, átveszi majd a történetszálat, de addig is adjunk bele mindent Wink//

Az Onoki csarnok impozáns méreteivel fogadta a vizsgára érkezőket. Az ember kis túlzással már azt is egy feladatnak élhette meg, hogy bejut az épületbe, nem azért, mert olyan bonyolult lenne a bejárás, egyszerűen csak már a létesítmény arra késztet, hogy az ember szája kiszáradjon és szíve hevesebben kezdjen dobolni, s érezze annak súlyát, amely odabenn fogja várni. Arról nem is beszélve, hogy akinek tömegiszonya van, az jelen pillanatban jobb, ha inkább nem lép be, mert ugyan csak a shinobi világ jelentős államainak fele képviselteti magát itt, Iwagakurében, mégis nagy a nyüzsgés, mert nemcsak a jelentkezők, de a kíváncsiskodók és szervezők is jelen vannak, hogy minden zökkenőmentesen és gördülékenyen menjen.
Hogy ne menjen vele majd az idő, és ne legyen hatalmas kavarodás, a jelentkezőket már korábban, előre kettes csoportokba osztották azzal, hogy párosával lehetett beadni a jelentkezést. A biztonság kedvéért az eligazítást és a tömeg koordinálását végző chuuninok, jouninok még egyszer elmondták mindenkinek, kit is kell majd keresnie, ki a vizsga során a társa. Így Zento és Amirei, valamint Kodomo és Suki alkottak egy-egy párost a megannyi jelentkező között, így mindenfelé párosával várakozó embereket lehetett látni, akik izgatottan sugdolóztak, találgatva, idén milyen feladatok elé állítják a jelentkezőket.
Nincs sok időtök, csupán pár szót válthattok, mikor a csarnok elejében fény vetült s az ideiglenesen felállított pódiumra - amely egyébként olyan hatást kelt, mintha valami zúzós rock-koncerthez készült volna - a tömeg felmorajlására színpadra lépő zenészek helyett azonban most jelentős személyek, híres és hírhedt jouninok léptek, s a tömeg sem tombolni kezdett, hanem elcsendesedett.
- Tisztelt vizsgázni egybegyűlt nép! - zendül fel az egyik iwagakurei jounin hangja, aki egyben -Zento és Amirei emlékezetében még élénken élhet- az akadémia igazgatója is volt. - Nem húznám az időt, mindannyian egy és ugyanazon célért vagytok itt, hogy chuuninná váljatok. Az idén a vizsga két részből fog állni. Az első feladatnál szükségetek lesz tudásotok és kreativitásotok legjavára, ha helyt kívántok állni. Amikor kiléptek a csarnokból, mindannyian kapni fogtok csapatonként egy tekercset, amelyet a célba, egy méregzöld tetős téglaépületbe, amelynek oldalára az öt elem kanjijai vannak felfestve, kell juttatnotok a lehető legrövidebb idő alatt. A vizsga helyszíne egy speciálisan erre létrehozott két négyzetkilométeres terep. A fordulóra szánt maximális idő öt óra, aki annyi idő alatt nem talál ki, biztosan kiesett. Viszont nem árt sietni, mert csak a leggyorsabb tíz páros juthat a második fordulóba. Tekercs nélkül felesleges eljutnotok a célig, anélkül szintén elbukjátok a vizsgát. A feladat azonban nem ilyen egyszerű gyaloggalopp. A terep fél óránként radikálisan megváltozik, és a kijárat is helyet változtat, amelynek helyéről magatoknak kell információt szereznetek. Amennyiben akad még kérdésetek, a tekercseket osztó jouninoktól, chuuninoktól érdeklődhettek. Mindenkinek sok szerencsét!

//Szintén ajándékozzatok meg szép hosszú posttal, ahol lehetőleg jussatok el a csarnok melletti terep bejáratáig, amelyről még ne írjatok semmit, majd Karin, vagy én adunk róla részleteket, ha van kérdésetek, akkor természetesen tegyétek fel, és értelemszerűen akkor ott álljatok meg az események sodrásában ^^//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Djuka Kodomo 2/29/2012, 3:44 pm

Suki-val megérkezve a csarnokhoz elámultunk. A csarnok óriási méretét csupán a benne nyüzsgő emberek múlják felül. Megszámolni nem tudtam, hány és hány ember járt fel jobbra-balra. A hangzavar kissé idegesítő volt, de ahogy elnéztem, ez itt mindennapi jelenség, hogy az ember nem hallja a saját gondolatait, nemhogy a társát. Az épület maga egy labirintus volt, melyre rátett egy lapáttal a nyomorgó tömeg. 2percenként álltunk meg informálódni, hogy merre kell menni. Szerencsére azért az itteni Chuunin és Jounin osztagok segítettek minket eljutni a célponthoz. Suki-val végig együtt maradtunk, hisz kiderült, nem csupán egy országból jöttünk a vizsgára, hanem egy csapatba is osztottak minket. Nem egyszer hallottam, ahogy a résztvevők, látogatók, nézők és a Chuunin-ok egymással próbálnak beszélni, persze a hangzavar megnehezítette.
- Merre kell menni? - térdezték sorra a Jouninokat.
- Itt egyenesen, és a folyosó végén jobbra. - válaszolták.
- Meg tudná mondani, merre van a nagyterem - A folyosó végén jobbra...az egymást váltó kérdések és válaszok hangja szinte már egybefojt. Mi is egy Chuunin-tól kaptunk segítséget. Ahhoz képest, hogy ennyi embertől másodpercenként megkapták ugyanazokat a kérdéseket, igen csak higgadt természetűek voltak. Pedig úgy hallottam, az itteniek nem a jó modorukról híresek, de ez a rengeteg szervező megcáfolta ezt a tévhitet.
A sok útbaigazításnak köszönhetően besétáltunk egy nagy terembe, ahol egy nagy színpad volt. A nyüzsgést egyre csak fokozódott. Ekkor a színpadra fellépett pár személy, valószínűleg a vizsga bírái, és vezetői. Ekkor a nyüzsgés, és hangzavar, mely szinte kibírhatatlan volt, egy pillanat alatt elmúlt. Majd bele is kezdett a vizsga bemutatásához.
*Hm, tehát két része lesz csupán* gondoltam magamban.
- Izgalmas lesz, ha már az első része egy ilyen szintű feladat lesz. Mindenképp izgalmas, és hasznos lesz. Neked mi a véleményed, Suki? - kérdeztem, mikor a férfi elhallgatott a színpadon.
- Szerintem is jó lesz, már alig várom. Egy csapat vagyunk, és egy ilyen csapat teljesíteni fogja a feladatokat. - válaszolt mosolyogva. Majd a férfi elmondta a végén a feladat nehezítését.
- Fél óránként egy teljesen más terepen kell teljesíteni - csodálkozott Suki.
- A lényeg, hogy mindig maradjuk együtt. Ha együtt vagyunk, sok baj nem történhet - válaszoltam neki. A lány elpirulva mosolygott. Ekkor a férfi befejezte mondandóját, sok sikert kívánt mindenkinek, majd elindított minket. Megpróbáltunk a tömeg előtt kimenni, de ez a tervünk csak félig-meddig sikerült, de legalább kijutottunk. A folyosókon végigsétálva, az emberekkel együtt haladva nagy nehezen kiértünk a stadionból. Finnt ki voltak készítve a már emlegetett pultok, ahol a tekercseket kapjuk. Be is álltunk az egyik pulthoz, hogy megkapjuk a feladat elvégzéséhez szolgáló tekercsünket. A sorok lassan haladtak, de a nyüzsgő népet mintha kicserélték volna, helyettük sorban álló, halkabb emberek álltak a pultok előtt. Mikor sorra kerültünk, egy fiatal nő mosolygott ránk
- Üdvözletem, íme az első feladathoz szükséges tekercs. - ekkor átadta egy dobozból a tekercset. Suki rám nézett
- Vidd te, Kodo, nálad jobb kezekben lesz, mint nálam. - azzal a tekercset a mellkasomhoz nyomta, és mosolygott. örültem neki, hogy ennyire megbízik bennem. A tekercset eltettem a hátamon lévő tartóba, majd vártuk a további utasításokat. Ahogy körbenéztem, már mindenki megtalálta már a társát, az eddig keveredett nép most 2-es csoportokba álltak, és vártak. Vártuk mindannyian, hogy elkezdődhessen életünk első chuunin vizsgája. Katanam-ra markolva, Suki mellém állt, rámosolyogtam, majd átkaroltam.
- Mindjárt kezdődik - mondta mosolyogva.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento 2/29/2012, 6:12 pm

Ámultan nézek körbe a csarnokban. Megannyi ember, akik között Jouninok, Chuninok és geninek egyaránt vegyülnek.
- Sensei alá kéne írni a jelenléti ívet nem? -
Kérdezi Zento Itashitól, aki már is megindul a tömegen át, hogy megmutassa merre vannak, az információs és jelentkező standok. Nem kis munka átvágni magunkat a népen, de szerencsére sikerült, és aláírtam a papírt, hogy bizony jelen vagyok a vizsgán. A feszültség egyre nagyobb bennem. Egyre jobban izgulok a feladat, és a vizsga kimenetele miatt.
-Ne izgulj kölök nem lesz semmi baj. -
Nyugtat Kikune, aki meg nem moccan a vállamról, és figyeli a többieket elvégre ezért van itt.
-Rendben. -
Mondom mosollyal az arcomon, de ez olyan álca mosoly, a feszültség, bár Kikune hangjára csökken, de még mindig bennem van. Tövább úszva az árral, vagyis a tömeg között a nagyterembe megyünk, ahol már többen is gyülekeznek. Sokan nem tudják még, hogy két fős csoportokban indulnak, de elről Zentot és Amireit már informálták, és ők egy csapatban is indulnak. Talán érhető ez az informálotság, hiszen Inwagakure tartja a vizsgát, és természetes, hogy geninjeit felkészíti rá. Alig fél óra elteltével, egy ismerős arc villan fel az emelvényre itt a nagyteremben. Az akadémia igazgatója, akitől nem is olyan rég váltunk el, Amireivel. Még pont beszéde megkezdése előtt érzem, hogy valaki böki az oldalam, és akkor látom, hogy Amirei érkezett meg.
-Te hol a fenében voltál eddig. Remélem aláírtad a papírt.-
Üdvözlöm kicsit hevesen Amireit, és kikérdezem késésének okáról, de ez itt most csak részlet kérdés. Az igazgató úr, ismertei, hogy két vizsga feladat lesz, és ebből már részletezi is az elsőt.
~ Szép kis feladat mit ne mondjak. ~
Jegyzem meg magamban, és nézek Kikunére, akinek ebben a feladatban nagy szerepet szánok. Nem tudom a speciális tréningen Amirei tanult-e bármilyen felderítő jutsut, de hogy én nem az is biztos. Szerencsére a Karasu Ninpo, vagy épp ezen műfaj tanítója ki fog segíteni ebben a témában, és sikerrel vihetjük véghez ezt a feladatot.
-Akkor menjünk a tekercsért.-
Jegyzem meg, és most veszem észre, hogy Itasi-san eltűnt, biztosan dolga akadt a vizsgával kapcsolatban.
~Tehát magunkra vagyunk utalva. ~
Fut át az agyamon az enyhe kétségbeesés, de tudom, hogy ezt most nem szabad. Míg a tömeg között lassan haladunk, hogy felvegyünk a tekercset, addig Amireivel kezdek beszélgetni.
- Azért felvilágosíthatnál, hogy tanultál-e bármilyen felderítő jutsut.-
Jegyzem meg neki, de ezzel még nem fejeztem be, meg sem várom a válaszát, mivel a tekercs osztóhoz érünk lassan.
-Te viszed a csomagot, mint Ken senseiel a küldetésen, majd én vigyázok rád. -
Mondom neki, és ezzel átveszem a tekercset, majd Amireinek nyújtom, és várakozunk a terep bejárat előtt.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo 3/5/2012, 6:31 pm

*A csodálatos csarnok vagy akár arénának is nevezhető építmény lenyűgözte Amireit, nem egyszer pásztázta végig az ittléte alatt de továbbra is újra és újra megcsodálta. Már maga a kacskaringós bevezető utak kicsit meglepetésként érték, de annyira nem volt nehéz eltalálnia. Zentoval is össze futott majd felszólítására higgadtan válaszolt.*
- Nem még nem jelentkeztem be.
*Meg is fogta a tollat majd beírta nevét, hogy ő is itt van a jelenlévők közt miközben megjegyzi, hogy - csodálatos ez a hely - majd útját folytatja Zento mellett őt követve...*
~Istenem ez a Zento, nem változik semmit.~
*Amirei jobban felmérte a fiút és észre vette a halál madarat a vállán. Szemei tágra nyíltak és meglepődött.*
~Mióta van papagálya?~
*Mosolyodik el magában miközben sértegeti az állatot. Kicsit viccesnek tartja, hogy Zento a nagy piromániás egy madarat tart magánál. Az út viszont folytatódik a csarnok középre. A fény szépen besüt. Egy pillanatra Amirei hunyorog a fény változástól, de pupillája gyorsan össze szűkül és megjelenik elötte a hatalmas aréna.
Nem kellett sokat várniuk, hamarosan kiértek és a beszéd el is kezdődött. Ismertették a feladatot.
~Zöld tekercs... Két négyzetkilóméter...~
*Amirei kicsit gondolkozóba esik miközben a beszédét folytatja az ember.*
~A terület Genjutsu hatása alatt állhat, vagy valami nagyon erős Ninjutsu. Bár kétlem, hogy ezt bármi módon kikerülhetnénk. Sajnos tény és való, hogy nem könnyű a feladat. Elég sok ember gyűlt össze... és nekem nem úgy tűnik, hogy ez könnyen megoldható lesz. Az ittlévők nagyrésze ránk fog támadni, hogy kiejtsenek minket a versenyből és nagyvalószínűséggel a terep is jelent némi veszélyt.~
*Amint végig elmélkedte a dolgot, koncentrálva meghallgatta a maradék információt.*
~Maradt a tekercs és hamarosan kezdődik a vizsga.~
*Húzta a száját a lány miközben Zento után indult, hisz indultak a tekercsért. Zento eközben elejtett egy kérdést. Erre kicsit ráncolni kezdte szemöldökét, majd közelebb lépett és halkan beszélni kezdett.*
- Zento nem vagyok paranoiás, de ez egy vizsga. Nagyon sok olyan ember lehet akiket csak a győzelem hajt olyan mértékben, hogy akár képesek lennének másokat megtámadni, ellopni a tekercseiket, hogy minél kevesebben maradjanak a ringben. Amennyiben ők rájönnek, hogy esetleg felderítésben elég jók vagyunk így az elsődleges célpontok mi leszünk, mivel mi veszélyeztetjük őket a legjobban. A terepen nem hiszem, hogy a felderítő technikák nélküli emberek egykönnyen végig jutnak majd.
Sajnos a madarad akár árulkodhat a technikádról, a stílusodról is.
*A lány közben átveszi a tekercset és szemlélgetni kezdi a tömeget hátha talál a versenyzők között egyértelmű személyeket akikről megállapítható a harci stílusuk. Amennyiben nem talál nem problémázik, a terepen úgyis kiderül minden.*
- Zento legyünk kicsit óvatosabbak.
*A lány vissza nyújtja a tekercset a fiúnak s nagyon halkan megjegyzi.*
- Ha senki nem lát minket add vissza. Az elsődleges célpont mindig a tekercses lesz, márha számíthatunk ellenállásra.
*A lány reméli, hogy Zento átveszi a tekercset, majd várakozik Zentoval.*

// Amint lesz Wordom tényleg kijavítom a hibákat ^^" Bocsánat :S //
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 3/9/2012, 3:06 pm

Amint minden csapat hozzájutott a maga tekercséhez, kisorjáztattak benneteket a csarnok melletti térre, a csarnok belsejéből még hallhattátok, ahogy az összegyűlő kíváncsiskodó tömegnek egy kis szórakoztató műsort konferálnak fel, amelyek közepette majd folyamatos tájékoztatást adnak a vizsgázókkal kapcsolatos hírekről. Bárki ötlete is volt, azért kellemes bevételforrást is jelent majd a falunak - a vizsga a kiadások ellensúlyozására, s talán ezzel akarja a falu elérni, hogy a vendégek ne mászkáljanak fel-alá ellenőrizetlenül, hanem kellően le legyenek foglalva.
Titeket azonban ez már nem érintett. Az aréna melletti magas fallal körülvett terep körül mindenki elfoglalta a maga helyét, ahol majd a vizsga kezdetén elvileg megjelenik a kapuja. Ki izgatottan, ki nyugodalmasabban várta a percet, amely nem is késett, amint ismét egészet ütött az óra, a fal, amely előtt álltatok (ki-ki a maga helyén), alakulni kezdett, s mint valami titkos rejtekajtó, kitárultak a bejáratok, hogy amint beléptek, be is záruljanak mögöttetek nyomot sem hagyva maguk után.

[Kodomo és Suki]

Belépve mintha pár kilométerrel arrébb kerültetek volna. A falu viszonylag sík területéről az azt körbevevő hegyek vadregényes, vízcsobogásos tájára, ahol sziklák tarajos habokként nyújtóznak az ég felé mozdulatukba belemerevedve, s mozdulatlanságuk még dinamikusabb érzéssé változtatja bennetek a kis erek, patakocskák rohanását és hangos pletykálását, amely egyrészt jó lehet, mert a ti zajaitokat is elnyomja valamelyest, de a felbukkanó potenciális ellenfelekét is. A sziklás felszínen, amely bennetek hirtelen a magasság érzetét kelti, mintha a világ tetején állnátok, gyér növényzet borította, jobbára csak mohák és zuzmók, és meg mertetek volna rá esküdni, hogy pár fokkal hűvösebb szél mar belétek, mint amely kinn szellőként csiklandozott korábban. Messzire mégsem lehet ellátni, hiszen a szem szárnyalását újabb hegyvonulatok, kiemelkedő csúcsok gátolják, hegyszorosok, szűk völgyszerű mélyedések kezdeti vonalát engedve csak láttatni olyan körülbelül 20 méterrel távolabbig. A távolság, a világmindenség hatalmassága és a "zsúfoltság" miatti bezártságérzet kettős érzelmeket kavarhat bennetek, miközben valamiféle stratégiát kellene kidolgoznotok, hogy is fogtok a feladatnak.

[Zento és Amirei]

Az ajtón belépve ti azonnal erdők egymásra boruló lombkoronája alatti félhomályos avarszinten találtátok magatok. Bokrok, vagy egyéb, a föld felszínén alacsonyan növő növény nem volt, hiszen a fény csak nagyon gyér sikerrel tudott magának utat törni a nagy levelek között. A fák törzse is sima volt és hosszúkásan az ég felé nyúló, mégsem voltak azért olyan hihetetlenül magasak, de azért az első ágaik csak olyan két méteres magasság körül nyújtóztak ki először törzsükből elágazva. Egyetlen növény akadt, amely akadályozhatta a földön a haladást, az pedig az ágakról random lelógó liánok hada volt. Ami még jellemezte az erdőt, kissé horrorisztikus kulisszává változtatva, az a sok és kiterjedt méretű pókháló volt. Ennek ellenére messzire nem láthattatok el ti sem, a homály erősen akadályozott benneteket ebben. Nesz nem sok volt, csupán a madarak csiripeltek feljebb, minden bizonnyal a lombkorona felső szintjeiben bújva meg, így a lépteitek minimálisan visszhangoztak, amely szintén okozhat problémákat és előnyöket is rejthet magában a potenciálisan felbukkanó ellenfelekkel szemben. De most talán az elsődleges feladatotok, hogy kisüssétek, hogy is fogjatok a megmérettetés megoldásához, hogy teljesíthessétek az eső fordulót.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 3/10/2012, 4:33 pm

A tekerccsel a kezünkben egy chuunin vezetett el a kezdő pozícióhoz, a csarnok melletti térre. Az előbb még bíztató, fülsüketítő hang, melyet a közönség hangoztatott, mintha elvágták volna, teljesen megszűnt. Egy fallal szemben állítottak fel minden egyes versenyzőt, majd ott, a fallal szemben vártuk, hogy történjen valami. Ekkor a föld porzani kezdett, a fal, mely előbb még előttünk állt, a föld alá süllyedt, megnyitva ezzel a kaput a területre. Belépve a területre, hátunk mögött a fal visszazárult, lezárva ezzel a visszajutás lehetőségét. De ki akart volna visszatérni egyáltalán? Vizsgán vagyunk. A terület, a jelenlegi állás szerint nem nézett ki bonyolultnak, a pályát körbefonták a hegyek. Valami neszt hallottunk mindketten. Egy patak csorgása volt, mely az átlagnál erősebben hangzott. Ezt kihasználhatjuk, ha ellenséggel kerülnénk szembe, bár ez sajnos fordítva is igaz.
- Kodo, nem érzed, hogy hideg van? – kérdezte Suki, miközben karjait átfonta, hogy megdörzsölje.
- De, én is érzem, hogy lehűlt a levegő. Bár nem volt sokkal hidegebb, csupán pár fokkal, de a mi országunkhoz képest ez hidegebbnek hatott. – Sietnünk kell, ne feledd, a terület fél órán belül változni fog. Nem lehet tudni, hogy milyen értelemben, milyen szinten, de változni fog. El kell jutnunk a célig, mielőtt lejárna az időnk. – mondtam Sukinak, aki még egyszer megdörzsölte karját, majd kezeit összetette, és a földből előjött 2 darab földklón.
- Talán velük gyorsabban szemügyre tudjuk venni a területet, és könnyebben megtalálhatjuk az épületet. – mondta mosolyogva. Én is mosolyogtam, jó ötletnek tartottam, aztán a klónok elindultak kissé kerülve, de nagyjából előre tartva, mi pedig szög egyenesen indultunk neki a területnek, hogy minél gyorsabban megtaláljuk a megjelölt épületet, ne keljen annyiszor átvariálni a menetirányunkat. Lassan megszoktuk az időjárást, ez a kis szellő kellemesen is jött egy idő után.
- Szerinted elérjük az épületet, mielőtt lejárna az időnk? – kérdezte szerényen a lány.
- Hát persze, elvégre a mi csapatmunkánk a leghíresebb az országunkban – mondtam mosolyogva, miközben erőltetett menetben mentünk. A talaj sziklás felülete ellenére jól tudtunk haladni, gyorsan meneteltünk, a falat, melyen percekkel ezelőtt jöttünk be, alig lehetett már látni. A növényzet is elég elhalt volt, csupán zuzmók, és egyéb apró növények tarkították a sziklás felszínt. Így nem okozott semmi se akadályt, hogy gyorsan, céltudatosan, tartva az irányt menjünk. Suki klónjai is eltűntek előttünk. Hátrafordulva a falat se láttam már. Csupán a két oldalunkon kinőtt, óriás hegységeket lehetett látni. Mintha egy óriási folyosón sétálnánk, melynek mintha sose lenne vége. A horizonton újabb és újabb hegycsúcsok bukkantak fel, mutatván a további utat. Reménykedtem, sokat tudunk haladni, az első átalakulás előtt. Egy idő után mintha kiránduláson vettünk volna részt Suki-val. A terület hatalmas méreteinek köszönhetően eltűnt az időérzékem, csak mentünk, futottunk, egyenesen a sziklás pusztaságban. Az érzés, hogy a jövőnk múlhat ezen a feladaton, szinte elszállt, szemeinkkel ellenőriztük a területet, hátha meglátunk valami jelölést, egy jelet, ami mutatja a jó utat. Arra gondoltam utunk alatt, hogy a területet jelölni kellene valamiféle eszközzel, mert ha megváltozik a felszíne a pályának, könnyen csapdába eshetünk, eltévedhetünk, viszont egy jelöléssel meg tudjuk mondani, jártunk e már az adott területen vagy nem. Nem akartam sok időt elvesztegetni ezzel, így eldöntöttük, hogy a legelső változásnál fogjuk jelölni a területet, ahonnan elkezdjük a második fél órát. Egy apró ruhadarabbal fogjuk jelölni a területet, és minden átalakulás során jelöljük a területet. Egy kulacsot vettem elő, majd Suki felé nyújtottam.
- Köszönöm, van nekem is – mondta szerény hangon. Majd el kezdtem inni. A víz frissítő hatása felpezsdített, frissebbnek éreztem magam. Suki is ivott, majd újult erővel indultunk tovább.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento 3/12/2012, 9:21 pm

Átveszem Amireitől a tekercset, majd a terep felé ballagtunk és ott várakoztunk. Bajtársam közben okoskodik. Már megint, de ezt már megszoktam tőle, és inkább csöndben maradok és bólogatok, "hogy jól van Amirei, mondjad csak." Közben egyik fülemen be a másikon ki. Miután beértünk a terepre, sűrű fák halmaza fogadott, minket. A tetején nem láttam beszivárgó napot, annyira sűrűk voltak, és jó magasak is.
-Amirei a tekercs nálam marad, ha meg tudják, hogy nálad van, mint mondtad te lennél az elsődleges célpont, és akkor a genjutsudat nehezebben tudnád kivitelezni, ha közben támadnak.-
Mondom neki az én véleményem. Úgy látszik, azért valami megmaradt abból, amit mondott. A pókhálók kissé tényleg horrorisztikusak, főleg 9 éves geninekre nézve, de ezen az élményen még túl lehet tenni magunkat.
~Arra, vagyok kiváncsi, vajon mekkora pók szőhette.~
Van egy olyan érzésem, hogy előbb utóbb megtudjuk, de reménykedjünk benne, hogy nem.
-Remélem az itt létünk csendes és nyugodt lesz.-
Eközben tigris pecsétet formálok, és a varjú ninja művészet egyik alap tudományához lépek. Kikune azt tanította, hogy ennek a módszernek két létező formája van. Vagy a chakránkból képezzük a varjakat, vagy magunk köré gyűjtünk az igaziakat. Egy kissé kiterjesztem magam köré a chakrámat, ahogyan Kikune tanította, és a közelben lévő varjakat megpróbálom idehívni, remélem hamar jönnek, mivel szétoszlásunk jelezheti az ellenfél, vagy bármi veszély jöttét.
-Látom fiam tanultál.-
Szólal meg mosollyal az arcán Kikune, aki a vállamon nyugszik. Talán Amirei most kicsit kiakadhat, hogy egy beszélő varjú van a vállamon, de én is így reagáltam az öregre először.
-Viszont te jössz öreg.-
Jegyzem meg és egy saller azonnal pördül az arcomra.
-Baka! Nem vagyok annyira öreg, még a bölccsel nem is találkoztál, de ha ilyen bolond vagy nem is fogsz!- Ordítja le a varjú a fejemet, aztán elröpül a fák teteje felé, hogy megnézze merre van az épület.
-A pókhálókkal vigyáz.-
A varjú megpróbálja kikerülni a pókhálókat, sőt ha valamelyiktől nem halad akkor csőrével széttépni azt.
-Most már csak várnunk kell, hogy Kikune megtalálja az épületet.-
Mondom Amireinek, majd elülök a földre.
-Van valami ötleted a továbbiakra? Elvégre te vagy az ész a csapatban.-
Kérdezem Amireitől egy kis megjegyzéssel, majd figyelek a környezetemre, legfőképpen a varjakra, ha ideértek és a madarakra, mivel jelzik az eseteges ellenfeleket.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo 3/20/2012, 4:41 pm

~Micsoda erdő~ Mondja magában a lány elámulva a sűrű zöld rengetegen. Borkor fák, ajnövényzet mind zöld lombos mese álom.
~A hó országában nincs ilyen.~
*Lép előre a lány párat, közben Zento elveszi a tekercset. Szépen őt követi miközben kiveszi a szalagot a hajából, és a fonatot kioldozza. Talán most hordozza elösször így a haját. Nem sokat tűnődött eddig ezen.*
~Két négyzetkilóméteres terep? Akkor mindent erdő borítana?~
*Gondolkozik a lány folyamatosan.*
~Amennyiben zöld a ház, nagyvalószínűséggel erdőbe lesz. Csak, hogy a terep változik... Vagyis bármikor egy tenger lehet a lábunk alatt.~
*Osztaná meg az információt Zentoval miközben ő szépen szorgosan cselekszik, de ahogy Amirei látta, a fiú is eléggé elámult a tájon.*
~Talán még is van bennünk egy kis közös.~
*Az itt ott haloványan besütő napfény gyönyörű volt mégis kicsit sötét érzetet keltett. Hiába is volt szép a lombkorona a sűrűn szövődő fehér pókhálók csúfították azok törzseit és törzseinek részeit. Amireinek is eszébe jutott ugyan az a gondolat mi zentónak, hogy " Vajon mekkora pók szőhette ezt a hálót".
A Chuunin vizsga nem vicc, komoly hisz a Chuuninok már úgymond másokért is felelhetnek, osztagot, csoportokat is vezethetnek, néhol, már ők a tanárok. Úgyhogy bármilyen veszedelmes is az ellenfél, túl kell élni.
A gondolkozását egy érdekes rekedtes hang szakította félbe mely egy öregemberéhez hasonlított. Ahogy elnézett balra a tátogó madarat látta és ahogy konfliktusba keveredik Zentoval. Vitájuk az öregségről szólt. Amirei szívesen megállapította volna, hogy: ~ Onnan dönthetjük el, hogy egy varjú öreg, ha kemény a husa. ~ De a lány úgy érezte, hogyha ezt közölné a varjúval vagy elmenekülne vagy a kérdőt vacsoraként fogják feltálalni, hogy vajon akkor a fiatal emberi hús puha-e...
A madár felszált és kémleli az eget. Majd vissza hívva emlékezetét figyelmezteti Zentot.*
- A terep változás "tűréshatárait" nem közölték velünk. A terep ahogy említettem egy erősebb Genjutsu lehet, vagy pedig valami másfajta mely terepformálást hajt végre. A terep változás tárháza szinte a végtelenségig terjedhet.
Nagyon szép művészi dolog csak van egy kis hátránya.
*Tart hatásszünetet a lány.*
- Tény és való, hogy szép ez az erdő, biztos hegyen völgyen is jól érezném magam, vagy esetleg egy tenger parton. De amennyiben drasztikusan változik a terep MÉG az is elképzelhető, hogy egy láva tengeren fogunk hamarosan lépkedni.
*Gondolkozik el a lány.*
- Ha lávában nem is gondolkozhatunk, szakadék még lehet. Úgyhogy nagyon kell figyelnünk mindenre. Amitől még lehet félni az, hogy más Genjutsu használók is vannak a terepen rajtam kívül. Ami azt jelentheti ha elég képzettek akár a terep változást ők is módosíthatják ideiglenesen kis időre, ami megzavarhat minket.
Az én képességeim nem terjednek ki ilyen nagy területre, örülök ha egy ötven méter sugaru körben tudok valamit létre hozni.
*A lány nem bízik önmagába. Lehet, hogy igaza van, lehet nem. Ezt sajnos még ő sem döntötte el, mivel képességeit nem igen tesztelte még sehol, a könyebb D szintű küldetéseknél nem sűrűn használt genjutsut. Sokszor puszta erejére kellett hivatkoznia.*
- Egy szó mint száz, ez olyan mintha Szénát keresnénk a tű kazalban. Bárhonnan megszúrhatnak minket... de a tűről most jut eszembe... Mint tudod, genjutsut használok. Viszont megállom a helyemet közel harcban is. Mivel a közelharci képességeimtől túl energiát vesztenék ezért állapodjunk meg egy dologban. Én segítelek Genjutsuval, és rejtőzködöm amikor csak tudok...
*Fogja meg a fejét.*
- Bocsánat, túl sokat beszélek. Neharagudj.
*S közben nézi a köröző kutatgató madarat, és igazítgatja kibontott haját.*

// Mától betartom az időpontot. Csak sok a suliban a teendő Smile Még egyszer elnézést. Tudom már mindegyik postban hagyok egy OFF jegyzetet. Word mindig nincs. - - Köszönöm a türelmet a játékosoktól. :///
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 3/26/2012, 1:38 pm

//Szintén elnézést, de nálam is elhavazódás van szakdolgozat téren ^^' De csak átvészeljük mindannyian az időszakot Very Happy//

[Kodomo, Suki]

Nem tétováztatok, nekiindultatok a terepnek két földklón segítségét is bevetve. A táj, úgy tűnt, nem óhajt változni, pedig maga pálya kintről nem tűnt olyan hatalmasnak. Itt benn meg igazából nem is pályának tűnik, főleg nem olyan kicsinek, mint mondták, hanem valami örökkévalóságnak, egy másik dimenziónak, tele országokkal, biztos a létrehozásánál használt egyik technika ez is. Persze csak azért, mert minden olyan hatalmas, hiszen mint mindennek, ennek is van eleje, vége és közepe is. Egy kis pihenő után, ahol megbeszéltétek a terület változása esetén folytatott stratégiátokat, tovább indultatok, azonban alig hogy elhagytátok a következő hegyet, hirtelen változott a táj, de nem, még nem a váltás miatt. Alattatok hatalmas szakadék terült el, s nem látszott sehol lankásabb lejáró, de még egy szűk ösvényecske sem. Távolabb tekintve is ugyanez a probléma állt volna előttetek, amennyire láthattátok. Odalenn alföldi táj terült el, azonban mindent, de tényleg minden négyzetcentimétert szúrós kórók borítottak, így ha le is juttok a hegyről, sem lesztek kisegítve, hiszen komoly erőfeszítésbe fog kerülni, hogy keresztülvágjátok magatokat a tövises bozótoson.
De hogy ez ne legyen elég, ahogy Suki mozdult, csak hogy jobban szemügyre vehesse talán a szakadék sziklás oldalát, mögöttetek mozdult valami a magasban, s víz robajlása ütötte meg a fületek, amely, ha nem találtok ki valamit, bizony elmos benneteket. Félreugrani nagyon nincs lehetőség, mert a víz jó 500 méteren keresztül - s ti pont középen álltok - kezd alázúdulni a hegy tetejéről, s körülbelül bő fél percetek van arra, hogy kimásszatok a csávából.

//Suki: chakraszint - 95%, Kodomo: chakraszint - 100%, 15 perc az első váltásig//

[Zento, Amirei]

Számotokra is hihetetlennek tűnt, hogy apálya csak akkora, amekkorának mondják, pedig a szemeteket akadályozta az erdő sűrű lombkoronája, hogy messzire ellássatok, s valahogy úgy éreztétek, sokkal nagyobb az egész, valahogy mintha megnyúlt volna, elcsúsztak volna az arányok, de ti is azt valószínűsíthettétek, a terepet létrehozó technika része ez is. Hiszen nem keríthetnek el több száz kilométeres részeket csak nektek. Zento nem tétovázott, madarát az égbe küldte, aki nem kis küzdelem árán tudott csak keresztülhatolni a sűrű pókhálón, hogy aztán eltűnjön a két genin szeme elől, remélhetőleg sikeresen teljesítve küldetését. Amirei közben részletezte elgondolását társának, amelyre a választ várja, hogy tovább indulhassanak.
A pókhálók azonban, ahogy azt a két genin meg is sejtette, csak futólag játszva el a gondolattal, nem dekorációs céllal terpeszkedik ott, ahol terpeszkedik, s mivel megbolygatták nyugalmát, s keresztül is furakodtak rajta, az nem maradt észrevétlen. S míg a geninek csak tervezgetnek, máris a nyakukba szakad az első megpróbáltatás egy megtermett, kétméteres pók személyében, amely azonban nem az a fajta volt, amely olyan nagyon kövérkés lenne, hatalmas potrohhal, hanem vékonyabb, "kecsesebb" (pókok között mindenképp) fajta, aki így könnyedebben tudott mozogni a fák törzsei között. Színe ráadásul beleolvad a környezetébe, így csak akkor vehettétek észre, mikor már csak három méterre volt tőletek, és nem úgy tűnt, mint aki be lenen rezelve, hogy közelebb merjen-e jönni, vagy sem. Sőt, inkább akrobatikázott egyet, egy fára kapaszkodva ugyanis pókhálót kezdett felétek lőni, hogy lehetőleg úgy ejtsen benneteket csapdába, és ne legyetek olyan virgoncok.

//Zento: a hívásod ugyan sikeres volt, de az erdő madarai nem mernek áttörni a sűrű pókhálón, így azok bár körülöttetek vannak, egyelőre nem sok hasznát veszitek.

Zento: chakraszint - 99%, Amirei: chakraszint - 100%, 25 perc az első váltásig//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento 3/30/2012, 4:30 pm

Miközben a taktikán tanakodunk, és várunk Kikunera, addig szemeimet a tájra rebesgettem. Szép, szép ez az erdő, de akkor is veszélyes, mint ahogyan az egész chunin vizsga, de bevállaltuk és végig akarjuk csinálni. Csupán a gondolattal játszottunk el, hogy mi szőhette ezt a hálót, de lám csodák csodájára meg is talált minket.
~Na innen vagy spuri, vagy harcolunk.~
Mérem fel gyorsan a helyzetet, de itt futásnak nincs helye. Menekülés közben bele akadhatunk a hálójába, és egy ilyen állatnak pont ez a célja, a csapdába ejtés.
-Vigyáz Amirei!.-
Kiabálok fel az első lövésnél ami a pók lő ránk, hogy megpróbáljon elkapni. Én ezt használom, ki. A pók túl nagy így ugrás közben nem tud lőni, nekem meg le kell hoznom a fáról, mivel a föld jutsujaimat ott nem tudom érvényesíteni, de nem is ez lenne az elsődleges cél. A cél az, hogy megpróbáljam taijutsuval legyőzni, mivel nem tudhatom mi lesz még a vizsgán, és nem kéne az első adandó alkalomnál elpazarolnom a chakrámat. Ha szeretném csapdába ejthetném a Doton: Yomi Numával, de az én szintemen nagyon megenné a chakrámat, ami tényleg nem előnyös. Minden esetre, csupán Shunshinnal megpróbálok kitérni a lövések elől.
-Amirei. Elterelem a figyelmét, te támad a potrohot, ha eltalálod talán vissza vonul.-
Amirei már akkor jó volt távolsági harcban, mikor még egy csapat voltak, mint ahogy most, de akkor jóval alacsonyabb volt a tudásuk. Én a pók felé futok, közben az esetleges lövéseket megpróbálom elkerülni, és a pókhoz ugorva megpróbálok a tantommal egy tokból indított vágást a fejére. A tanto nem ejthet egy ekkora állaton nagy sebet, de jól eltudja terelni a fájdalom a figyelmet rám, így esélyt adva Amireinek.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 3/31/2012, 2:20 pm

- Vajon mennyi időnk lehet még a változásig? – kérdezte tőlem Suki. Egy jó ideje megyünk már, és mintha egy métert se haladtunk volna előre. A táj még mindig olyan hosszú, szinte végtelen, mint a legelején. Egy kis szél fújt végig a területen, mely valamelyest felfrissített, és adott egy kis lelki tápot, hogy jó úton vagyunk, nem szabad az elején feladni. Egy pár perc erejéig, mivel nem akartunk sok időt elvesztegetni, leültünk, fújtunk egyet, majd folytattuk az utunkat. Szerencsénkre el nem lehetett tévedni, még, az út tisztán látszott előttünk. Ám rá kellett jönnünk, hiába unalmas a menet, a fáradtság nem nevezhető kihívásnak egy vizsgán. Ezzel a ténnyel kellett szembesülnöm, mikor is megláttam az első komoly akadályt, melyet a természet szánt nekünk. Az akadály nem volt más, mint egy mély szakadék, melynek aljában igen csak széles ívben tüskés bozótok nőttek, melyen nem volt sok kedvünk átkelni. A bokrok igen csak terjedelmesek voltak, így elkerülni nem lehetett. Főleg azért, mert miközben egy terven gondokkodtunk, jött a második feladatunk is egyben.
- Hallod ezt, Kodo – mondta Suki. – Mi lehet ez? – kérdezte a lány értetlenül, miközben fülelt.
- Nem is tudom. Mintha víz lenne valahol…Igen, valahol víz van a közelben – mondtam, miközben fülemmel próbáltam kiszűrni a hang forrását. – Psszt, aha már hallom. A hangok egyre erősebbek. – ekkor megfordultam, és láttam, hogy egy hatalmas mennyiségű víztömeg közelít felénk, alig lehet fél percünk, mire ideér. Az eddigi terveket elvetettük, valamit gyorsan ki kellett találni. Nézzük, mit tehetnénk. Az árok tövébe nem mehetünk, mivel a bokron nem jutnánk át időben, valamint rengeteg sebzést kapnánk. Itt sem maradhatunk, mivel a víz sodrása olyan gyors, hogy nem tudnánk rajta megállni, és elsöpörne minket. Ki kell valamit találni, e gyorsan. Ekkor jutott eszembe egy megvalósítható terv. A víz csak zubogott felénk, egyre hangosabban, egyre ijesztőbben. Előkaptam egy kunai-t, melynek végén egy robbanó cetli volt. Majd kezeim összetéve a chakra-m a talpamba koncentráltam, hogy képes legyek megállni a sziklafal oldalán. Neki is indultam a falnak. Pár lépés kellett hozzá, és hirtelen már függőlegesen futottam le a fal oldalán. A tervem az volt, hogy a robbanó cetlivel megpróbálok egy mélyedést létrehozni a fal oldalában, ahova be tudunk bújni, akár csak centikkel hátradőlni. Mivel a víz igen csak nagy erővel közeledik felénk, így ha eléri az árok szélét, nem szakad hirtelen ránk, hanem tovább csordul. Amíg a víz lezúdul, és mi szorosan a falnak dőlünk, pár centivel beljebb a sziklafalban, akkor elméletileg nem árthat nekünk, csupán egy kis adag folyhat ránk, ami már nem olyan erős. Majd kihasználva az árok aljában felgyülemlett vízmennyiséget ráugrunk, és a vízen végigfutva átjuthatunk a tüskés akadályon is. Így két legyet üthetünk egy csapásra. A természet veszélye fog nekünk segíteni. Reméltem bejön a tervem. Ez játszódott le a fejemben, miközben a vízszintes területről mintha leestem volna, és elindultam a mélységbe. A falnak a közepét kellene megtalálnom, mert ha a tetején hozom létre a lyukat, beszakadhat, ha túlságosan az alján robbantok, akkor pedig a visszacsapó víz lesz az, ami végezhet is akár velünk. Úgyhogy a közepét kell megtalálnom és ott robbantani.
- Suki, gyere, siess – szóltam a lánynak, miközben futottam. A lány nem tétovázott, indult is utánam, kicsit lemaradva, mert látta, hogy robbantani készülök. A kunai-t eldobtam, majd megállva vártam, hogy robbanjon. Nem akartam, hogy engem is elkapjon a robbanás, ezért álltam meg. A cetli elkezdett égni.
- Siess már! – szóltam hangosan, miközben hallottam, a víz hamarosan itt van a fejünk felett. A kunai felrobbant, a fal oldalán ha létrejön a mélyedés, akkor bemászunk oda, és a chakrakontontrolt fenntartva megállnunk a sziklán.
Ha sikerül létrehozni, akkor Sukival bemászunk, és várunk, amíg a víz le nem folyik, majd a vízre ugorva végigfutunk, mielőtt eloszlik, így talán elkerülhetjük, de mindenképp csökkenthetjük a bokrot által létrehozott sérüléseket, és talán horzsolásokkal megúszhatjuk.
Ha nem sikerül időben odaérnünk, akkor Suki, használva a lefejezőt, behúz engem, és magát is a sziklafal oldalába, addig, amíg a hömpölygő víz lefolyik. Remélem, hogy a víz, nem törésszerűen fog a falról lefolyni, ha igen intenzíven zuhan az árokba, akkor el tudjuk kerülni. A cetli felrobbant, a létrejövő füst is hamar eloszlik. Lássuk, mi fog történni.
Ha sikerül a tervünk, akkor a vizet kihasználva a tetején futunk tovább, valamint a víz is ad egy kcisivel nagyobb sebességet, és ezt a két sebességet kihasználva megpróbálunk minél nagyobb részt lefaragni a legrövidebb idő alatt.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo 4/9/2012, 4:06 pm

*Amirei és Zento sejtése sajnos teljesen beigazolódott. Akárhogy is próbálták elkerülni a veszélyt a pókhálók szövete mélyén sajnos az lappangott amit mind ketten sejtettek, egy nagy méretes pók!
Amikor mindketten észre vették a pók támadását, a lány is úgy cselekedett ahogy Zento, megpróbálta elkerülni a ragacsos pókháló lövetet. Mivel a felülről érkező pókhálót nehezebb elkerülni így ő megpróbált elvetődni. Amennyiben eltalálja a pókháló megpróbálja kivágni magát belőle. Ha sikerül elkerülnie a pókhálót Zento parancsa szerint cselekszik. Kiválaszt egy közeli fát amin elég gyorsan felfuthat, eközben előkészíti Senbonjait. Az orvosi tűk a legmegfelelőbb fegyverek a lánynak mivel precízen lehet velük dobni, s célozni. A lány egy pillanatra megtorpan egy bizonyos magasságban ahonnan eltudja hajítani a tűket a pók felé. Bal és jobb kezében kettő-kettő tűt tart. A balkezében lévő tű a potroha felé dobja el, a másik kettőnek egyetlen célja van. Az a pók egy-egy lába, méghozzá a hátsó lábai mely nagyeséllyel le lassíthatja a pókot. A fejét nem érdemes célozni, túl kicsi s így veszélybe kerülhet Zento is.
A lány csak remélheti, hogy a tűk betalálnak. Elég jó a távolsági harcban. Sajnos közelharcban főleg csak védekezni tud.*
- Zento a pókok félnek a tűztől.
*Reménykedve ordít oda a fiúhoz. Ahogy a tűk repülnek lelkileg felkészül, hogy lehetséges, hogy használnia kell majd a Kaze no Yiba // A Szél Kardaj-t ha a pók rá akar ugorni, ha ez megtörténik. Nagy eséllyel szeli szét, bár sok fontos chakrát veszíthet. Ezenfelül több pók is leselkedhet a sötétben. Amennyiben ezt gyorsan lerázták, futásnak kell eredni. Vagy pedig megvárni a terep váltást.*
Yunaki Amirei Nyo
Yunaki Amirei Nyo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 4/19/2012, 1:14 pm

[Kodomo, Suki]

Gyorsan kellett cselekednetek, hogy ne essen komolyabb bajotok, a felülről lefelé zúduló víz ugyanis nem tűnt kiengesztelhetőnek, nem kegyelmezve sodort magával mindent, ami az útjába került. Szerencsére észnél voltatok, s Kodomo akciójának hála, az utolsó pillanatban, de sikerült fedezéket találnotok, s még csak a hegy sem rogyott rátok. Igaz Sukit meg kellett ragadnia a fiúnak ahhoz, hogy időben berántsa, s a lány nem úszta meg szárazon, mert a víz már pont elkapta volna, ha társa nem segíti ki, de így szerencsére csupán ennyi baja esett, meg egy kissé felsértette az egyik karját, de az valóban jelentéktelen.
Tervetek második része azonban már nem válhatott be, mire felfogtátok nagy rémületetekben, hogy a víz már levonult, addigra odalenn elterült a bozótosban, s az éhes föld azonnal elkezdte felszívni azt. (Tekintve, hogy mint írtam is, a hegy oldala a szakadékos, de odalenn a bozótos egy síkságon van, úgy kell elképzelni, mint az Oroszlánkirályban, mikor a hiénák elől menekült Szimba, és beesett a bozótosba.)
Így a bozótos akadálya még mindig megmaradt, persze megvárhatjátok akár a táj változását is, ez rajtatok múlik a továbbiakban.

//Suki: chakraszint - 95%, Kodomo: chakraszint - 99,5%, valamint egy kunai és egy robbanócetli mínusz, 13 perc az első váltásig//

[Zento, Amirei]

Zento gyors mozgásával kívánta magára vonni a pók figyelmét, hogy Amirei közben nyugodtan bevethesse magát, s remélhetőleg minél kisebb gubancot okozzon ez a kis közjáték. Egyrészt jó lenne, ha nem fedezne fel benneteket más is - mondjuk még egy pók, vagy esetleg egy másik csapat (nem lehet tudni, melyik lenne a rosszabb) - másrészt jó lenne, ha nem kellene sok chakrát vesztegetnetek.
Amirei nem is állt le zsákba macskát árulni, senbont vett elő, és megcélozta a pókot. Az élet viszont nem egyszerű, a nagy dög meg pechetekre strapabíróbb, mint gondoltátok, mert a senbonok egyszerűen lepattannak kemény kitinszerű páncéljáról. Ha ügyesen mozogtok, észrevehetitek, hogy ez a "páncél" egy helyen mintha világosabb lenne - feltehetően gyengébb is - a potroh legalsó részén, amelyet egyrészt a föld - bár jelen esetben inkább a fatörzs, amibe kapaszkodott - is véd, másrészt az állat sem emelget, mert nem öngyilkos típus. Azaz, ha esetleg ott akarjátok megsebezni, nem lesz egyszerű dolgotok, mi több, közel kell engedni a nyavalyást, főleg, hogy - mind emlegettem - nem a nagy potrohú darab, azaz ez a kis, sebezhetőnek tűnő rész sem nagyobb, mint két, egymás mellé illesztett tenyér. De ez csak akkor érdekes, ha ezt az opciót választjátok.
Hiszen Amireinek használhatónak tűnő ötlete támadt, amit vagy megpróbál a két genin, vagy nem, ez egyelőre a jövő kérdése. A pók minden esetre zokon vette, hogy nem maradtok nyugton, hogy ő egyszerűen elkaphasson benneteket, ahogy illik, és megehessen benneteket mondjuk vacsorára - addigra el is készülnétek a "konyhájában" -, így ő is gyorsabb mozgásba kezd, s mivel Zento pofátlankodik közelebb, felé indul meg, folyamatosan lődözve nyálkás lövedékeit. S valóban - csak hogy tényleg teljesen igazatok legyen, és a lehető legkevésbé egyetek emiatt boldogok - Amirei és talán Zento is a nagy elfoglaltsága közepette észlelheti, hogy egy újabb pók jelent meg a háttérben, Amirei mögül közelítve, igaz, ez "csak" egy másfél méteres példány volt. azt viszont előrevetítette, hogy megpihenni nem lesz időtök semmiképp.

//Zento: chakraszint - 98 %, Amirei: chakraszint - 99,5%, 24 perc az első váltásig
Amirei: négy senbon mínusz//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tensei Zento 4/20/2012, 3:16 pm

A tervünk nem sikerült, bár miért is sikerülne elsőre minden. Nem olyan világot élünk, hogy két 9 éves genin elsőre legyőzzön egy hatalmas pókot. A támadásom viszont elérte a célját elvonta a pók figyelmét, de Amirei shenobjai szinte egy karcolást sem ejtettek rajta.
~A fenébe.~
Ugrom hátra, mivel túl közel vagyok a pókhoz, és ekkor hallom Amirei ötletét.
-Vettem!-
Kiabálok és ezzel ismét én kerülök a színre, de sajnos egyedül kevés leszek, mivel még egy kisebb példány is csatlakozott.
-Mi van itt családi találkozó?!-
Poénkodom el egy picit, de ennek most nem itt lenne a helye.
~Akkor pirománkodjunk.~
Régebben sokszor megkaptam ezt a jelzőt, mivel ha kellet, ha nem robbantgattam minden edzésen, de hála égnek kinőttem ebből, viszont most hasznát vehetem.
~Ha az egyiket felrobbantom, akkor a másik talán megijed a robbanástól, és elmenekül. A nagyobbik jó lesz.~
Tűzöm ki magam elé a célt.
~Ha egy ilyen helyzetet nem bírok elhárítani, akkor hogyan leszek én a Tsuchikage.~
Jegyzem meg magamban, és támadásba lendülök. Nem akartam chakrát használni, de kénytelen leszek. Az ilyen dögök nem Amirei terepe, mivel ösztönből és nem észből cselekednek, így a genjutsuk hatástalanok rájuk, csupán a szél elem lenne képes felvenni a versenyt, de abba sem lennék biztos, hogy Amirei jutsuji átvágnák ezt a kitin páncélt.
-Sanzengarasu no jutsu.-
Mondom ki a jutsu nevét, miután megformáltam a kézpecséteket. Innen sajnos nem tudom a levegőben lévő varjakat lehíni, így tömény chakra forrásként kell létrehoznom őket, ami sajnos több chakrámba kerül. A varjak a ruhámról szállnának el kétfelé mindkét pókra, és a fejüket csapkodva, csipdesve, így elterelve a figyelmüket. Én viszont minnél gyorsabban a nagyobbik dög szájához ugrom, és míg a varjak lefoglalják remélhetőleg a parancsot értelmezve a szét támadni, addig én a szája körül ahol már nem kitin páncél van elhelyezni egy robbanó jegyzetet, majd elugorok onnan.
-Katsu!-
Mondanám ki a parancsot és felrobbantva a nagy dög fejét, amitől remélhetőleg a másik elmenekül. Amireinek sajnos itt, most nem jutna szerep ez nem az ő terepe a csapatban, de ha tudja addig lefoglalhatná a másikat, már ha megteszi.
Tensei Zento
Tensei Zento
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 4/24/2012, 7:49 pm

A víz egyre közelebb jött, nem maradt sok időnk. A fegyverrel a kezemben, tervvel a fejemben futottam a szikla oldalának. Sui futott utánam.
- Suki, siess! – kiáltottam a lányra, miközben a robbanó jegyzet aktiválódott, és a sziklafal oldalában létrehozta a menedéket. Chakra-m a talpamba koncentrálva futottam neki a szinte merőleges falnak. A víz már itt volt. Suki lemaradt. Kezét nyújtotta felém. Meg tudtam ragadni, magamhoz húztam, majd az üregbe bemászva magamhoz húztam a lányt. a számításunk jó volt, a víz olyan nagy erővel jött, hogy nem folyt le egyből a falon, hanem kiöntött, így megúsztunk szárazon, és élve a dolgot. A falon kapaszkodva néztük, ahogy a hihetetlenül nagy mennyiségű víz hömpölyög a szikláról egyenesen a bokrokra. Suki és én is nagyokat lélegeztünk, a hihetetlenül gyorsan pörgő események igen csak felpörgettek mindkettőnket. Mintha soha sem akart volna megállni. Azonban a víz, ahogy leért a hegyfal tövébe, a föld magába szívta, így a tüskés bokrokon még mindig nem jutottunk át. Nem tudtam, mennyi időnk lehet a terepváltozásig, lehet még 10 percünk talán. Nem akartam megvárni a változást, nem tudhattuk, mit fog hozni. Így abban maradtunk, hogy megpróbáljuk átvágni magunkat a bokrokon. A falon álltunk, gondolkodtunk, mitévők legyünk. Ha használok valamiféle tűz jutsu-t, azzal kiégethetnénk egy sávot, de most vizes is a bokor, úgyhogy lehet, időigényesebb lehet. Hozzá kell számolni azt is, hogy az első terepváltozás még nem ment le, nem akartam már most használni a technikáim. Mi maradt még? Gondolkodtunk. Robbanó jegyzetek, esetleg Suki valamiféle földtechnikáját is felhasználhatjuk. Nem akartam őt is lefárasztani, így maradt a robbanó jegyzet. A terv az volt hogy megpróbáltunk 1-1 kunai-ra erősített jegyzetet felhelyezni, melyet olyan messze dobni, amilyen messze el tudunk ugrani. Majd a sziklafalról nekifutva megpróbáljuk átugrani a lehető legnagyobb távot, lehetőleg a jegyzet addigra már eltörölte a szúrós növényzetet alólunk. Elővettünk 1-1 kunai-t, a cetlit ráakasztottuk, majd elhajítottuk. Utána pedig kicsit rákészültünk, és nekifutottunk a falon, hogy legyen lendületünk elérugaszkodni.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 5/8/2012, 12:53 am

[Kodomo, Suki]

A vízzuhatag elvonulása után ismét a robbanócetlikhez nyúltatok, úgy törve utat magatoknak, sikerrel. Hála annak, hogy viszonylag precízen vagytok képesek már irányítani mozgásotok, nagyobb gond nélkül érkeztek a szúrós növényzet közé robbantott kráterbe. A szúrós aljnövényzettel fedett táj negyedénél jártatok, így további két robbantásra volt szükségetek, hogy kiérjetek végre a sivatagos terepre.
A hatalmas zajkeltés azonban nem feltétlen okos dolog, hiszen mások is felfigyelhetnek rá. Így alig pihenhettek fél szusszanásnyit, máris újabb váratlan meglepetéssel kell szembenéznetek két felbukkanó, s két-két kunait azonnal felétek megeresztő Hang Országából származó genin képében. Az egyikük egy tízéves forma lány, aki igen alacsony és vékony, de tekintete olyan sötét, érzelmet nem igazán lehet benne felfedezni, míg társa egy izmosabb, idősebb fiú, olyan tizenhét lehet, s kegyetlenségben első ránézésre nem marad el társa mellett.

//Suki: chakraszint - 94%, Kodomo: chakraszint - 98,5%, valamint 4 kunai és 4 robbanócetli mínusz, 10 perc az első váltásig//

[Zento, Amirei]
//Amireit most kihagytam, amennyiben még egyszer ez előfordul a vizsga folyamán, sajnos ki kell zárnom :/ //

Zento figyelemelterelő varjúi jó megoldásnak bizonyultak, mert állatokról lévén szó - de valljuk be, ez azért az emberek jó részének is gondot okozna, bizonyos képzettség alatt főleg - figyelmét teljes mértékben a támadó varjakra összpontosította, azokat próbálva semlegesíteni hálólöveteivel, s mikor meglepődve a képébe nyomva "talált" egy robbanójegyzetet, bár megpróbálta lepiszkálni magáról, lassú révén felrobbant.
Amirei viszont csak védekezni és kitérni tudott a másik pók elől, amely igen megkeserítette az életeteket, s ráadásul érzékelhettétek, hogy távolabbról is mocorgás kél, jó eséllyel felbolydult az egész erdő, és jó eséllyel nem szeretnétek megtudni, mennyi ebből a mocorgásból az, amit hasonló méretű pókok keltenek.
A robbanásnak azonban volt egy biztató végeredménye is, a pókkal együtt az a fa is darabjaira robbant, amelyek egy nagyobbika lyukat tudott vájni a sűrű pókhálós lombkoronában, amelyen keresztül szűken, de kiférhettek.

//Zento: chakraszint - 88 %, Amirei: chakraszint - 99,5%, 23 perc az első váltásig
Amirei: négy senbon mínusz//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 5/8/2012, 11:17 am

- Hát ezzel a robbantással itt fogunk még egy ideig időzni, nem, Suki? - mondtam a lánynak a kráterben állva. Valami mást kell kitalálni, mert így a váltás előtt nem fogunk kijutni innen. Ekkor azonban váratlanul felbukkant két alak, felénk küldve 2-2 kunai-t.
- Vigyázz, Suki - szóltam a lánynak, majd kardom magam elé tettem, hogy hárítsam a kunai-okat. Már csak ez kellett. Nem elég, hogy itt vagyunk a bokorban, még két ellenfél is a nyakunkban van. Először is úgy éreztem, hogy a bokor a legnagyobb ellenfelünk, mivel a mozgásban korlátozna. Akár tetszik, akár nem, ki kell jutnunk innen. Két Katana-m magam elé tartottam, hogy a lehető leggyorsabban tudjak vágni, Suki-t mögém állítottam, majd használva a Shusin no jutsu-t megpróbálok a lehető leggyorsabban kijutni innen. Ha kiérek a nyílt terepre, akkor már képesek leszünk felvenni a harcot ellenük. Nem tudtam, mikre képesek, így két Karasu bunshin-t rájuk küldök, hogy teszteljem a távol, ill. közelharci támadásaikat. A két személy igen csak ijesztő volt, ha választhatnék, inkább a bokron futok át még egyszer, de az élet a harcot hozta nekem. A kislány, bár fiatalnak tűnt, szemei égtek az erőszaktól, a harcolási vágytól. Mellette álló társáról, ki jóval idősebbnek tűnt, úgy szint elmondható, hogy belead mindent, hogy harcoljon és győzzön. De hát fel voltam készülve erre, tudtam, hogy mire vállalkozom, tudtam, hogy harcolnom kell. A felszerelésem nálam volt, úgy, a fekete pengéjű Katana-m kezembe tartom, a másikat, ha átérek a bozóton, elteszem. Katar-om is már be van készítve, hogy a meglepetés erejével támadjon.
Az ellenfelem mindenképp ki fogom ismerni távoli, klóntámadásokkal, valamint Suki-nak is szólok, hogy készítse elő a földklónjait, mivel azokkal könnyebben tudjuk felmérni őket közelharcban is.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 5/26/2012, 10:03 pm

//No, legközelebb figyeljünk most már a szövegértelmezésre, hogy ne legyen újabb kavarás Very Happy//

Mivel viszonylag jól reagáltatok, a felétek repülő kunaikat sérülés nélkül megúsztátok, s rögtön válaszoltatok is az Adjonistenre Fogadjistennel, két karasu bunshin képében. A másik falu két geninje egyáltalán nem jött zavarba, jól összeszokott párost alkothattak,e z azonnal látszott rajtuk, mert ahogy a két klónod nekiindul, a lány elé ugrott a fiú féloldalasan, s egy kisebb tűzgolyót alkotott a Katon: Dai Endan segítségével, amelyet a lány jól időzítve, egyszerre végezve egy Fuuton: Reppusho-val felerősítve indított nemcsak a klónokat pusztítva el, de titeket is fenyegetve, s menekülési terep nem igazán volt, hiszen minden sivatagos, csak a tüskés kórók vannak, amelyek jó eséllyel fognak szintén lángra kapni, így nem lenne a legjobb ötlet közé menekülni vissza, és esetlegesen benne égni.

//Suki: chakraszint - 95%, Kodomo: chakraszint - 95%, valamint 2 kunai és 2 robbanócetli mínusz, 9 perc az első váltásig - elvileg így mrá rendben van az egyenleg XD//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 5/28/2012, 3:58 pm

Ezek aztán nem szórakoznak. Sőt, a csapatmunkájuk is erős, legalábbis az előbbi mozdulatokból ez vehető ki. Egy Dai Endan halad felénk, melyet valamiféle Fuuton technikával is megspéciztek. Ez a kombináció igen erős technikát hozott létre. Figyelmem hirtelen Suki felé irányítottam, majd bólintottam neki, jelezve, hogy készen állok. Suki visszabólintott, majd kezeit összecsapta. Használni fogja a Doton: Retsudotenshou, melynek köszönhetően mindketten egy kisebb árokba fogunk süllyedni, remélhetőleg még épp időben, elkerülve ezzel a támadást. Ha sikerül, akkor egy újabb karasu bunshin-t küldök ellenfeleim felé, bár azt már kitapasztaltam, hogy egy Katon és Fuuton technikákat alkalmazó ellenfelekkel van dolgunk. Ha a Karasu bunshin-nal el tudom terelni a figyelmüket, akkor a klón után kis idővel kimászok, és megpróbálok a Fuuton használó ellen menni, közelharci támadással úgy, hogy használva katana-m megpróbálom legyőzni őt párbajban, esetleg a katar-om, vagy végső sorban a csengő katana illuzió-t bevetni ellene. Ha sikerül, ha nem, Suki ez idő alatt megpróbálja használni a Lefejező jutsu-t alkalmazni a Katon használón, ha sikerül, az ellenfelét berántja nyakig a földbe, és utána nekem fog segíteni. remélem, a terv sikeresen fog alakulni, mivel a gödör takarását ki tudjuk használni, Suki már a gödörből fogja alkalmazni a Lefejező technikát. Ha távoli támadásokat intéznének felénk, abban az esetben a támadás méretétől függően manőverezek oldalasan, ha kisebb támadások jönnek, ellentámadásképp a Katon: hinoshuriken technikát alkalmazom, hogy időt nyerjek a terület leküzdése érdekében.

Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 6/6/2012, 12:15 am

[Kodomo, Suki]

Egy fél összepillantás, ennyire sem feltétlen volt időtök, mielőtt Suki aktiválta volna egy jutsuját saját magatok ellen irányítva azt, hogy a föld "megnyíljon" alattatok, és az így születő árok legyen sírotok helyett életetek megmentője. S valóban, még lebukva és egy szinttel lejjebb kerülve is érezhettétek azt a forró légtömeget, amely felettetek húzott el, végigpörkölve a feletetek húzódó levegőréteget. S bizony, az elviselhetetlen forróságból még az árokba is bőven jutott, így mikor a tűz elvonul, kifejezetten hűvösnek tetsző levegő csap meg benneteket, és a libabőr is kiül a karotokra, pedig még az előbbi hőség miatt ott gyöngyözik rajta ellentmondásosan az izzadtság.
Te sem voltál rest, idéztél egy Karasu bunshint, s milyen jól tetted, hogy nem te emelkedtél ki először az árokból, hanem csak egy hasonmásod, mert alig lépett kettőt, egy kunai vágódott belé, amelyet határozott és kegyetlen marok tartott kezében, a lány, akin látszott, lendülete és becsapódási íve alapján, hogy minden bizonnyal a fiú hajíthatta idáig chakrával felturbózott izmokkal, hogy ilyen sebesen érkezhessen meg hozzátok. Klónod azonban egy csapatnyi hollóra bomlott, megzavarva a lány látóterét, így rátámadhatnál, de valamiért hirtelen mintha visszarántódna, s ha kijjebb kukkantasz a gödörből, láthatod, hogy a fiú kezében egy drótkötél van, amely egyik vége a lány lábára van erősítve, talán eddig is ott volt, jó eséllyel ott kellett lennie, mert ilyen hamar elképzelhetetlennek tűnik, hogy ráerősítse, s innentől kezdve a fantázia, ha lenne idő rá, meglódulhatna igen érdekes irányok felé, de mivel idő nincs, maradunk a száraz tényeknél, a fiú így visszaránthatta a lányt lendületéből, aki egy elegáns hátraszaltóval befejezve a mozdulatot, fog jó eséllyel földre érkezni.
A támadás közepette Suki azért nekiindult, hogy hatástalanítsa a fiút, azonban oda még nem ért, miközben a lány ismét mozdul, s egy füstbombát vág feléd, amely az árok előtt fog felrobbanni, s jó eséllyel azért van rá szükség, hogy ti se lássátok, hogyan változtatnak helyet. Így nem lehet tudni, Suki elég gyors lesz-e, hogy a fiút elkapja, ha ő is mozgásba lendül. Jellemző, a helyzet már csak azért sem tud egyszerű lenni.

//Suki: chakraszint - 87%, Kodomo: chakraszint - 91%, valamint 2 kunai és 2 robbanócetli mínusz, 8 perc az első váltásig//

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo 6/10/2012, 2:52 pm

A helyzetünk, bár nem a legkedvezőbb, azért nagy részben a terv szerint történtek az események. A föld megnyílt alattunk, mi peig beestünk egy kisebb árokban, még mielőtt a tűzgolyó támadása betalált volna. A karasu bunshin is jó tervnek tűnt, hisz ahogy kiment a gödörből, a lány rátámadt. A klón varjakra bomlott, melyek szétrepültek, én pedig mögötte jöttem, hogy bevigyem a támadást.
Nem is rossz, ez a csapatmunka tetszetős volt számomra. Egy drót, és megmentette a társa életét. A hátul álló fiú egy drótot kötött a lányra, melytől hátra tudta rántani, és nem esett teljes áldozatának a támadásomnak. Ekkor valami újat találtak ki. A lány egy füstbombát dobott felém, mely a fal tövében fog aktiválódni, a repülést elnézve, úgyhogy valamiféle új taktikát fogunk hamarosan látni. nem voltak rosszak, sőt, látszott rajtuk, igen csak jól dolgoznak össze.
Ha a füstbomba betalál, akkor kihasználva hogy ők se látnak engem ellövök 3db Hinoshuriken-t. Remélhetőleg be fog találni legalább az egyik. Majd utána a füstben a falra futok fel, reménykedve, hogy támadás esetén a füst közepét célozzák majd, nem a tetejét. Ha kijöttem a füstből, és feltérképezem az ellenfeleim mozgását, először várom, hogy Suki-nak sikerül-e elkapnia ellenfelét.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.