Onoki csarnok

+2
Tensei Zento
Shagon
6 posters

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Onoki csarnok - Page 3 Empty Re: Onoki csarnok

Témanyitás  Djuka Kodomo Pént. Aug. 24 2012, 15:50

Az arénába érve sorsolták a párokat. A vezetőség megszavazta, hogy elég csupán egy meccset harcolni, nem lesznek körmérkőzések. Ennek valahol mélyen örültem. A pályát az előttem levők harca igen csak átrendezték, talán ezt ki is tudom majd használni. A kissé homokos pályát igen csak szétverték.
Másodikként harcolt Suki, kinek harcát végig figyelemmel kísértem. A lány a harc végére alul maradt, súlyosan meg is sérült. Országbéli shinobik szállították el egy közeli kórházba, hogy minél hamarabb rendbe hozhassák. Remélem, nem lesz sok baja, csupán kifáradt. nagyszerűen harcolt. Ekkor írták ki a következő párost:
Mioru Shimei vs Djuka Kodomo - írta a tábla. Én jövök. A nézőtérről elindultam lefelé egy lépcsőn, mely szinte egyből az aréna harcmezejére vezetett. Mikor kiléptem a sötét folyosóról, szemem elvakította a nap sugara, majd hatalmas taps fogadott, mint az előző meccseket is. Középre sétáltam, majd a bíró elindította a mérkőzést.
A harc kezdeténél Shiro a magasba repült, én pedig ellenfelem lépésétől függetlenül hátrébb ugrom, majd megpróbálom dobó fegyverekkel, távolról felmérni gyorsaságát, talán elemi beállítottságát is. A manőverezéseitől függően fogom felmérni, mivel támadjak rá. ha egyből rám támad esetleg valamiféle fegyverrel, fekete katanammal fogom hárítani, és egyből alkalmazni a Csengő katana illúzió technikámat. Nem ismertem ellenfelem, izgatottan csaptam bele a harcba.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 80

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Sai Szer. Aug. 29 2012, 10:49

//Megkérnélek rá, hogy legközelebb nagyjából úgy építsd fel a reagod, hogy a használsz benne valamit, ami speciálisan a tiéd, akkor írd mellé, mi az, pl Shiro az xy-om a magasba repült (mert hatszor elfelejtem, annyi mindent kell csinálnom), illetve, a jutsuknál, amit alkalmazol, mert én gyp-s vagyok jutsuk terén, légyszi írd le, hogy mittom én, úgy döntesz, használod a Kuchiose no jutsut, amely során azt várod el a jutsutól, hogy megidézz vele két mosómedvét, akikből az egyik ezt meg ezt csinálja, a másik azt meg azt, miközben te emezt, meg amazt. (remélem, érthető, szóval részletezd, rágd szájba, mert akkor nem kell órákat keresnem ^^, tudom, én vagyok az alulképzett, de igénylem az ilyesmit. Bár szerintem minden mesélő hálás érte, mert ha részletesebben írsz, jobban el tudja képzelni, mit is szerettél volna, és kevesebb a félreértés.//

Mirou Shimei, az ellenfeled, nagyjából veled egymagas, ám jegesen zöld tekintetű fiú. (kép) Jeges tekintete előrevetítheti jellemét, de egyelőre nem lehet tudni semmit. Ám amikor kezdetét vette a küzdelem, s Shiro, a varjad a válladról a magasba emelkedett, ő is megmozdult, s talán az volt a szerencséd, hogy elve tervezted is a hátraugrást, mert egy szaltóval érkezve olyat sarkazott a helyedre, hogy kisebb kráter keletkezett a helyén, de nem várta meg, hogy a por elülepedjen, maga elé vágott egy füstbombát, hogy elrejtse magát előled, s mikor a füst felszállt, hűlt helye sem volt. Mintha csak egyedül állnál a pályán, pedig sejtheted, nem erről van szó. Kérdés, hova tűnhetett. Elvégre még jutsu nélkül is akad pár olyan szikla vagy mélyedés, amelynek rejtekét ki lehet használni.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Djuka Kodomo Szer. Aug. 29 2012, 14:31

//Rendben, akkor ezentúl úgy fogom írni Wink Bocsi //

Miután a fehér holló a magasba repült, egyből hátrébb ugrottam. Ez jó tervnek tűnt, hisz ellenfelem egyből helyemen termett, majd egy erőteljeset sarkallt a földbe, ami fel is repedt. Majd egy füstbombát dobott le a földre, ezzel is elrejtve magát. Mikor a füst eloszlott, eltűnt. De én se tétlenkedtem. Amint ellepte a füst, egyből létrehoztam egy Karasu bunshin // Varjúklónt. Én pedig egy közelben levő sziklára ugrom, ha van. Nem tudtam, hova tűnt, de volt egy sejtésem. Ha beigazolódik, akkor egy föld elemű ellenféllel állok szemben, és ha ez igaz, akkor a már Suki-tól megismert technikát próbálja alkalmazni.
Ha sikerül találnom egy sziklát, a tetejéről figyelek csendben, és ha a fiú előjön, egyből felé indítok 4 db Hinoshurikent // Tűzshuriken-t, melyek remélhetőleg eltalálják, megsebzik. Reméltem, hogy a szikla nyújt egy bizonyos védelmet, ami elég lesz annyira, hogy kifigyeljem a technikáját. Shiro a magasban repült, vártam, mikor fog jelezni károgásával. Tudtam, az utolsó pillanatban jelezni fog, ha baj van.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Kedd Szept. 04 2012, 01:06

//Nos, elöljáróban: ha hülyeséget írok bárhova is, sorry, légy kreatív, old meg, mert az elkövetkezendő időszakban általános képlet lesz az életemben a napi 14 óra fordítás xD *jojózik a szeme* //

Azonnal azon kezdtél aggódni, hogy milyen jutsut használhat az ellenfeled, pedig szegény nem volt ám annyira képzett ezen a téren, mint számítottál rá. Mivel korábbi csapattársad mindenféle menő föld elemű jutsura képes, rögtön ebben gondolkodtál, a fiú azonban csak egy egyszerű Kakuremino no Jutsut (A Láthatatlanság Köpenye - alapképesség) vetett be, hogy beleolvadjon a minisziklák "repedéseibe", hogy előkészíthesse azt a jutsuját, amelyet már érdemes komolyabban venni, amely a következő : Ranji Shigumi no Jutsu // Vad Oroszlánsörény Technika. Ez alapjáraton nem igényel nagy előkészítést, de nem szabad elfelejteni, ez alapvetően egy A szintű technika, míg ellenfeled egyszerű genin így számára megterhelő lehet a létrehozása, a hajtömeg irányítása, és a védekezés eközben, ezért volt szüksége arra, hogy elrejtse jelenlétét, meg mert talán a lesből támadás hatékonyabb olyan szempontból, ahogy ő próbálkozott. Hajszálai ugyanis egyenként észrevehetetlenek, behálózzák pókhálószerűen a földet, s amikor hirtelen kel mozdulni, vetődnek ők is, mint az áldozatára éhes pók. Így bár a madarad jelzett, nem a veszélyt ugyan, hanem az ellenfeled jelenlétét, nem tudta megakadályozni,a mi végül történt: a hajtömeg körbefogott, s bár ellőtted tűzshurikenjeid, amelyek a hajtömeg egy részét megégették, amellyel védekezett, használhatatlanná téve azon hajszálakat, még így is komoly csapdába kerültél.
A fiú magabiztosan bújt elő rejtekéből: - Add meg magad!

//Chakra: 96% Sérülés: - //

Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo Kedd Szept. 04 2012, 15:01

//Értem, sok sikert hozzáSmile//

Ellenfelem elől egy sziklára ugrottam, nehogy esetleg a föld alól támadjon. De ez nem így történt. Ellenfelem egy igen egyszerű technikát, egy még az akadémiai években tanult technikát használta. Ez volt a láthatatlanság köpenye. De sajnos nem volt időm szitkozódni sem, mert egy ilyen alap technika áldozata lettem, de még mindig jobban jártam, mintsem máshonnan támadott volna meg. Ekkor egy olyan technikát alkalmazott, mely igen csak meglepett. Feloldva a technikáját, egyből támadni kezdett. Haja megnőtt, majd felém közeledett. Körbefont. Bár a shurikenjeim megsebezték, megpörkölve haját nem tudtam nagy kárt tenni benne. csapdába estem. Teljesen leszorított, kezemet nem tudtam mozgatni.
- Add meg magad - utasított ellenfelem. Ezeket egyetlen helyzet miatt szerettem. Ellenfelem azt hitte, harcképtelenné tett, mivel nem tudtam mozdulni. Ám lebecsült. Nem ismeri az én technikáim.
Mivel haja szorosan tapadt hozzám, tökéletesen létrejött a chakra-kapcsolat, a híd melyet talán a sors adhatott. Miután a híd az ő és az én chakra-m között létrejött, egyetlen dolgot tudtam tenni. Genjutsu-t használni.
Szemeim lehunytam, külsőre talán úgy nézhetett ki, mintha ott bele is törődtem volna a sorsomba, hogy kikaptam. De nem így volt. koncentráltam, hogy a lehető legtökéletesebben létrehozhassam technikám, ami nem más, mint a Mgen: narakumi no jutsu // Démokius illúzió: Pokollátó jutsu. Segítségével ellenfelem egy intenzív szélvihart, kavargó levélkupacot fog látni, mely csak pillanatokra is, de eltakarja szemét. A levélfergeteg elszállta után pedig hangokat fog hallani. Gonosz hangokat, inkább gyilkos hangokat. Személyeket vetítek elé, akik fegyverekkel felfegyverkezve fognak ellenfelem felé közelíteni, bemászva a harctérre, megpróbálják őt megölni. Ez persze csupán illúzió, az elé vetített személyek is csak a képzelőerőm szüleményei. Nem fog megsérülni. Itt egyetlen egy dologra építek: a megfélemlítés, hisz az egész élethű, és a látszat, hogy őt vérre éhező banditák akarják megölni, bőven elég ahhoz, hogy lesokkoljon, benne ragadjon a világban. Ha ez sikerül, valószínűleg a haja ereszteni fo, ekkor képes leszek lefegyverezni őt.
ha ez a tervem nem válna be, abban az esetben tényleg gondban leszek. ha nem válik be a genjutsu, abban az esetben valami erős technikával kell a haját leégetnem, lehetőleg úgy, hogy őt is megsebezzem vele. De reméltem, erre nem lesz szükség, és egy kombinált genjutsuval győzni tudok ellene.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Vas. Szept. 09 2012, 23:33

//áh, siker helyett inkább sok agyat kérek xD Ez az intenzitás kiöli az agysejtjeim xD//

Nem megszokott képzettséged a jelenlegi szituációban iszonyatos nagy segítségedre volt. Mivel a geninek között mondhatni fehér hollónak számít a genjutsu használó, így ellenfelednek valószínűleg meg sem fordult a fejében, hogy ilyesmivel kell majd szembenéznie, így technikád célt is ér, s ennek folyományaként érezheted, ahogy a hajtömeg szorítása meggyengül körülötted.
Az kérdés, az ellenfeled meddig lesz foglya a jutsudnak, mert nem tudhatod, mennyire képzett, és ki tud-e, és ha igen, mennyi idő alatt törni a genjutsudból, s a hajtömeg is azért még körülötted van, csak már ki fogsz tudni kavarodni belőle ficeregve, mert nem szoros, csak épp tömegével még mindig kész pókhálóként tekereg körülötted, így nem tudni, mennyi időd van szöszölni, és kicsúszik-e az előny a kezeid közül.
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo Hétf. Szept. 10 2012, 17:45

A technikám úgy tűnt, sikeresnek látszott, ellenfelem megdermedt, fejében most a banditák hada elől menekül, haja pedig ereszteni kezdett. Bár még mindig körbe voltam tekerve, kezemet már ki tudtam szabadítani. Épp ennyi kellett nekem, hogy eldönthessem a mérkőzést. Kezeim közel engedve egymáshoz reméltem képes leszek kézpecséteket formázni. ha sikerül, akkor kimondom halkan a technika nevét.
- Katon: Hibashiri - ekkor egy lángnyelv jelenik meg előttem, mely ketté oszlik, és ellenfelem felé indulnak sebesen. A lángok a végén összeérnek, és a magasba csapnak fel. Ám a technikát úgy alkalmazom, hogy az egyik láng egyenesen a hajánál fogva fusson végig egészen ellenfelem fejéig. Ha sikerül véghez vinnem, akkor nem hogy a haját égetem végig, /Hasonló képp, mint a ryuuka no jutsu // Tűzsárkány technika, csak itt a drótok helyett a haját használom fel/ezzel véglegesen kiszabadulva a csapdából, de ezen az úton végighaladva ellenfelem meg fog sülni. Nem fektetek bele annyi chakra-t, hogy szénné égesse, de ha sikerül, biztos, hogy a medikus ninják kezei között fogja tölteni az elkövetkezendő pár hetet. A szerencse remélem mellém szegődik, hisz a technika egyik nagy előnye, hogy a lángok rendkívül gyorsan terjednek. ha ellenfelem ki is szabadul a genjutsum alól, akkor is az égő hajával lenne elfoglalva, valamint a földön futó másik lánggal. Reméltem, ezzel végleg győzni tudok. Ha valamilyen módon kikerülné ezt a gyors támadást, akkor is haja szorításából kiszabadulva alkalmaznám a Sanzenkarasu no jutsu // Ezer holló szórás technikát, melynek következtében több száz varjú lepné őt el. Amíg azokkal van elfoglalva, sebesen odafutva kardommal venném fel a harcot. De reméltem, erre már nem lesz szükség.
Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Szept. 17 2012, 01:19

A tervedbe ott csúszott némi hiba, hogy a haj hő hatására nem ég, hanem összekunkorodik, és pillanatok alatt elszenesedik, így azon nem él meg a láng, mert azelőtt bűzösen porlik szét, hogy kigyulladhatna igazán, hiszen már chakra sem tölti meg, hogy ellenállóbb legyen, a te jutsut chakramennyisége pedig nem arra koncentrál. Így a "kör" egyik fele elhalt, bár tény, az ellenfeled nem fogja tudni hatékonyan alkalmazni többé a korábbi technikáját, vagy minimum kisebb távolságban, de mivel így is rejtőzködnie kellett, hogy alkalmazni tudja, jó eséllyel másodszor már nem tudja eljátszani a korábbi trükkjét. Már ha egyáltalán marad rá lehetősége. A másik lángszál ugyanis a földön tovább halad sebesen, ahogy az elvárható tőle, s elérve a fiúig, felszalad annak nadrágján. Felüvölt, s a fájdalom kitépi a genjutsuból is. S bár össze van zavarodva, a reakcióideje gyorsabb, megmaradt haja teljesen visszahúzódik, ahogy az ő jutsuja is teljesen semmissé válik, s elheveredve a földön, körbeforog, hogy elolthassa a tüzet, amely a nadrágján éledt. Közben, amikor megmozdulsz, szintén gyorsan reagálva egy újabb füstbombát vág le, valószínűleg, hogy időt nyerjen, és élét vegye a támadássorozatod újabb hullámának. Így a varjaid, bár megidéződtek, csupán a füstöt kavarják tovább, fokozva a káoszt. De mielőtt eloszolna a füst, egy kunai ér földet alig egy méterre tőled, rajta pedig egy robbanócetli, amely meggyullad, hogy pár másodpercen belül aktiválódjon.

//A múltkor lemaradt Embarassed Chakra: 80% Sérülés: - //
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Djuka Kodomo Kedd Szept. 18 2012, 15:42

A haj nem gyulladt be, elszámítottam magam. Azt hittem, ha nagyobb erővel fújom rá a tüzet, akkor lesz annyi ereje, hogy végigfutva rajta eltalálja ellenfelem, akit így harcképtelenné tudok tenni. Bár a másik láng célt talált, melynek következtében kiesett a genjutsu-m hatalma alól, és a földre ugrott. Lángoló nadrágját porolta, majd egy füstbombát vágott ismét a földre. A varjak ekkor érkeztek, akik nem találták meg ellenfelem, de még nem oldottam fel a technikát. Majd egy kunai repült felém, egy méterre a lábamtól csapódott a földbe, melyen egy robbanó jegyzet volt ráerősítve.
A varjak még mindig kavarognak a füst körül, mely lehetőleg hamarosan elszáll. Én a Shusin technikát alkalmazva megnövelem gyorsaságom és hátrébb ugrom. Ha sikeresen elkerülöm a támadást, akkor két lehetőségem lesz.
Az egyik, hogy a füst elszáll és a varjak megtalálva ellenfelem zavarják, csipkedik a fejét. Ha ez sikerül, abban az esetben ismételten használva a Shusin-t testem felgyorsítva előveszem fekete katana-m és felé csapok egyet még futás közben. Ha hárítja a támadásom, akkor még párat csapok kardommal, de nem azért, hogy eltaláljam. ha sikeresen beviszek legalább 3 ütést, akkor az épp elegendő lehet a saját technikámnak, a Csengő katana illúziónak. Ha sikerül, abban az esetben a kardcsapások, a fémek ütközésének hangját felerősítem és a füléhez vezetem. Ha sikerül legalább 3-at üssek, és hárítja, akkor ellenfelem állapota rossz lesz, fejfájás, kettős látás, hányinger fogja zavari, végső esetben pedig a hányás zárja be a kört. Mocskos, de erős technika.

Ha a varjak nem találják meg, mert eltűnt ismét akkor alaposabban végigszemlélem a területet, és ahol bármiféle mozgást érzékelek, felé lövök 10 db Katon: Hinoshuriken-t, Tűzshurikent.
Ha egyik tervem se jön be, akkor tényleg bajban leszek. Mindenképp maradok az első tervemnél, a második egyfajta B tervként funkcionál.

Djuka Kodomo
Djuka Kodomo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Szomb. Szept. 22 2012, 02:29

//Csak úgy mellékesen, mert az előző postban volt,de ott elfejeltettem említeni: a jutsuk helyes írására ügyelj, mert elvileg dönthetnék úgy, hogy mivel nem helyesen van írva, nem fogadom el, mert valamit elrontott a karakter a technika létrehozása során ^^//

A shunshin segítségével igyekeztél távol kerülni, de a detonáció java még így is elkapott, arrébb taszítva, és a földnek vágva gurítva messzebb, végigtörölve veled képletesen a padlót. Komolyabb bajod ugyan nem lett, de karcolások, horzsolások és kosz lep el, s már rajtad is komolyabban meglátszik a küzdelem java. De varjaidnak köszönhetően nem veszted el az előnyt, s bár a jutsu megszűnik, a megszűnésének zűrzavara elég, hogy talpra állva megindulj, előrántva katanád, s bár egy kunaival védi ki, nem is feltétlen célod megsebezni a fiút, hiszen saját technikád tervezted eleve bevetni, s hamar meg is érzi eme csodás kis alattomosságod hatását, s térdre rogyva először csak összerándul a gyomra, majd ki is ad magából valamit, amely valószínűsíthetőleg egykor a reggelije volt.
Mivel nem áll fel, helyette további másodpercek pörögnek le, amelyeket reszketve tölt négykézláb a földön, saját hányására meredve, a vizsgáztató közbelép, s téged kiált ki győztesnek, miközben szegény másik srácot az orvosi ninják veszik kezelésbe.

Még sor kerül a maradék mérkőzésekre, amelyet fentről kell megtekintened, majd az egész végén a győzteseket ismét az ekkorra már iszonyatosan leharcolt kiképzőterepre hívják. Ahogy felsorakoztatok, a közönségre ünnepélyes csend ül, amelyet a vizsgát levezénylő jounin hangja tör meg.
- Gratulálok, a vizsgát sikeresen teljesítettétek! - a feltörő tapsvihar közepette méltán tölthet el benneteket a boldog elégedettség. Megcsináltátok.

//Na, sicc xD +15 chakra, chuunin rang és +10.000 Ryou, valamint, ha igényt tartasz rá, egy taktikai mellény :3//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.