Nanja

2 posters

Go down

Nanja Empty Nanja

Témanyitás  Nanja Pént. Május 26 2017, 16:04

Éééés akkor uccu neki! - Első felvonás

~ Mikor már azt hiszi az ember, hogy nyugalomra lel, akkor jön a következő csapás. Röviden: haza érsz, jujj de jó lehet elkezdeni a lemaradást! Aha persze... Dinka politika -> 'nemtudomiislehetnejóanépemnekKage' -> háború -> befalazás pont abba a cellába, amit pár nappal ez előtt takarítottál ki. Marha jó.. És persze, hogy engem kellett pont befalazni -.- miért is nem lehetett volna csupán jutsu megkötő pecsét. Vagy mi a nyavalya is az. Lényegtelen. És mind ezek mellett természetesen az illemhelyre is csak két lépést kell tennem, hogy véletlenül se legyen az, hogy megszökhessek. Neeeem, persze, hogy nem! Majd' kétszer annyi iwa kutya van itt mint sunai shinobi, és ennek ellenére is f0snak tőlünk. Nem is értem hogyan jutottunk el idáig. Olyan szép napnak néztem pedig elébe T.T
- Hé majmok! Mikor lesz már kaja?
~ Na bakker ez már megint kezdi...pedig nem is részeg.. úgy látszik már nem is kell neki inni ahhoz, hogy keltse a feszültséget.
- Mondtam, hogy kuss legyen, nem igaz?
- Szedd le a pecsétet, aztán majd meglátjuk ki ku... ugh..
~ Áucs, ez biztos fájhatott.. rosszabb, mint egy gyerek...nah, nem mond többet? Biztos elájult... öcsém facsiga, ezek milyen egy állat banda!
- Oké hitvány senkiházi lárvák, vacsora idő. Mindenki viselkedjen szépen és jól, és akkor nem látja viszont később amit hamarosan enni fog!
~ Kedvességed határtalan, mondták már? -.- Bunkó... de már épp itt volt az ideje..legalább kicsit ki tudom nyújtani az izmaimat. Vagyis ami még megmaradt belőlük.
- Hello csajszi.
~ Ó bakker már megint ez... u.u
- Ennyire a szívedhez nőttem volna? Jah nem várj.. olyan neked nincs :v
- Ugyan, nem kell, hogy ilyen goromba legyél. Hidd el, velem jobban jársz, mint a többiekkel.
- Jah, persze...te hallod, muszáj így kirángatni? Ez már kezd nagyon idegesíteni..
- És mégis mit tennél ellene, megpofozol?
- Nem, inkább az aprócska golyóidat sütném meg...ÁÁÁúúúúú a hajam! Hülye birka!
- Elég legyen most már te liba! Lódulj megfele.
- Jól van jól van megyek már. ( Dinka..) Hé!!
~ Komolyan mondom, ezek tiszta bolondok...másra sem képesek csak erőszakosan bánni velünk. Bah..és még lökdös is..Nem elég neki, ha csúnyán nézek rá. Jajj ne már! u.u
- Ó igen, ismét a kedvenced. Na iparkodva tett azt a kaját a tálcára és tedd le a csinos kis feneked az egyik székre és fogj neki az evésnek.
- Ki vagy te bakker az apán talán, vagy mi a rák. Áááááúúúúúú! Már megint a hajam!
- Azt mondtam csitt és evés!
- Jó van má'
~ Mint ha olyan egyszerű lenne...Ott az a birka, amott a másik birka, arról a dinka marháról nem is beszélve. Bah.. mind egy, itt jó lesz. Most valamiért kevesebb ninja-t küldenek enni, mint eddig. Biztos gyanakodnak, hogy szökni akar valaki. Ki az a marha, aki megpróbálja? Bleh, ez a rizs nincs rendesen megfőzve. Most csak fogolynak vagyunk titulálva, vagy most már meg is akarnak mérgezni? Nem értem ezeket.
- Öt percetek van!
~ Jajj de kedves vagy, hogy megosztottad velünk ezt az információt. Mintha nem tudnánk . Meg egyébként is! Ez a kaja sz@r. Csak az a baj, hogy nincs más. Viszont, ha meg nem eszek semmit, akkor teljesen legyengülök. Bah...

---------------

-Szóval kicsi csillagom, tessék pisikélni!
~ Meg az anyád fülét...Bah...
- Legalább fordíts hátat...

-  Ó csak nem szégyenlősek vagyunk?
~ Kabbe...Forduljál már el!! Na végre. Birka. Hjajjj...

----------------

~ Remélem Gaara-sama-val nem bánnak így. Bár ha jobban belegondol az ember, akkor miért pont vele nem lennének aljasak? Szegénykém...nem volt elég ideje a shinobi-k rendes kiképzésére. Akkor talán nem lennénk itt. Mondjuk nem is az Ö hibája. Hm... mennyi lehet most az idő? Nem aludhattam túl sokat. Nem is vagyok fáradt. Miért is lennék? Nem csinálok semmit. Csak úgy vagyok. Ezt az állapotot nem is tudom hogyan lehetne körülírni. Be vagyok falazva. Az a dinka iwa kutya hozzávágott a falhoz, aztán a saját jutsu-jával szépen beterített földdel. Nem is tudom, miért csak a fejemet hagyta szabadon...Olyan csend van. Már már zavaró. Még Baru sem panaszkodik. Azért remélem nem úgy ütötte meg az az állat, hogy belehalt?! Neeem, ilyenekre nem szabad gondolni..Tessék másra gondolni..Mmmmm...mire is tudnék ebben a helyzetben.Freedom (...)
- Hé, énekes pacsirta! Ébresztő van!
- Csak még öt percet...
- MONDOM ÉBRESZTŐ!
- NE ÜVÖLTS A FÜLEMBEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ Hülye barom, már megint. Ez a nap sem lesz különb.

-Hé Nanja, Te énekeltél az éjjel?
-Minek akarod te azt tudni?
-Ja, minek? Nem mintha ezzel ki tudnátok jutni innen! Hahaha
- Ha-ha-ha.
- Pf, seggfej.
- Mondtál valamit?!
- Ki én? Ugyaaan, neeem, dehogy, hogyan is mernék..
- Tudod, addig élsz..
- Igen, igen tudom, persze.
~Meg majd ha végre meglesz rá az alkalmam, majd addig fogsz te is élni. Dinka...
- Mi ez már megint? Rizs? Ez most komoly?
- Jajj ne már... ezt ettük tegnap este is!
- És akkor mi van? Egyétek, örüljetek, hogy van.
~ Persze, persze... pompás reggeli.
- Legalább kenyeret adhatnátok mellé.

- A drágalátos társaitok folyamatosan támadják az utánpótlásunkat, szóval ne is reménykedjetek jobbra!
~ Képzelem milyen egy rakás szerencsétlen banda hoz ezeknek utánpótlást, ha a mieink képesek levadászni őket..
- Biztos a kis vézna genin-jeiket küldik ilyen "küldetésre"
- Ja, mert az "elit bandának" itt a helye, hogy nehogy véletlenül is lázadásba fogjunk! Hahahaha
- Hahahaha!
~ Ha-ha inkább csituljatok el, mielőtt ... oooo, már mind egy...
- Hé, ez így nem fer!
- Na-na-na, mégis hová viszel barom agyú?
- Majd meglátod.
~ Ezeknek annyi...
- Oké, letelt az időtök. Mindenki szépen álljon fel, és tegye előre a kezeit.
~ Ezt most minden egyes nap, minden egyes étkezésnél el fogja mondani? Úgy el tudja venni az ember kedvét a továbbiakhoz, hogy az már fáj.
- Gyerünk kis énekes madaram, lódulj!
- Jó van már megyek, megyek! De tudod mit? Csak hogy ne legyen olyan jó neked, a nap további részében aludni fogok!
- Hahahahahahaha, majd meglátjuk! Ahhoz az is kell, hogy a szomszédos cellákban lévők is csendben maradjanak! Azt pedig tudod, hogy lehetetlen.
- Ja...
- Nah, akkor fordítsd a hátadat szépen a falnak.
- Neeeem kell folyton mondogatni, tudom mi a rutin... de előtte lenne egy kis dolgom...úgy hogy inkább te fordítsd a hátadat elfele a fejeddel együtt!
- Hékás, most én adok utasításokat, nem Te! De mivel olyan kis cuki pofikád van egye fene.
~ De nagyon kedves vagy...birka..-.-
- (...) Oké, végeztem, jöhet aminek jönnie kell...

- Remek! Aztán szép álmokat! Hehe
~ Majd adok én neked, csak ne félj.
(....)

- Ébresztő tündérkém! Ebéd idő!
- Mmm... hurrá...
~ Újra ugyan az a procedúra. Földből ki, karperec a kézre, majd meglök noszogatásképpen. Naná, hogy megteszi! A lottón lett volna ilyen találatom. Úú, de büdös van... valakinek nem jó a gyomra. Bár ahogy elnézem a többiek cellája sincs kitakarítva. Hin-é a legrosszabb… mondjuk az ő hibája, minek zabált annyit. Most majd lefogy. Ha most is rizs lesz, akkor inkább megvárom a vacsorát. Addigra leszek annyira éhes, hogy meg tudjam enni. Komolyan, abban a fogoly táborban jobb volt az ellátás mint itt. Mondjuk ott ugye kiképzés alatt voltunk, tehát jó erőben kellett lennünk. Na lássuk. Persze, még véletlenül se nyisd ki nekem az ajtót..tuskó..-.-  Nem elég, hogy le van kötve a kezem… mind egy. Tehát… Óóó! Leves!
-Mi történt, valaki megtanult főzni?
~ Mi ez a vigyor a képén? Ugye...ugye nem?????
-Ne már, ez rizs leves!
-Miért kell ezzel etetni?!
-Nem vagytok képesek másra???
-Kuss, és vegyetek egy tányérral aztán üljetek le.
~ Marha jó… hjajj… mind egy, megeszem…
-Azért egy kis kenyér jól jönne ide.
-Ne is álmodj róla. Nem éri meg.
-Amit ezek művelnek már túl sok. Az állatokkal is jobban bánnak, mint velünk!
-Elég a siránkozásból!
-Tsk…
~Hogy ezek mennyit panaszkodnak...legalább tartanák meg maguknak. Bleh, ez most túl lett sózva… csak nem szerelmes a szakács? Mondjuk biztos csak magába. Hm… azok ott nagyon összebújtak. Csak nem készülnek valamire? Jobban teszik, ha vigyáznak. Nehogy észre vegyék...a csajjal van egy két sejtésem mit művelnének… Ó jaj…
-Veszed le a mocskos kezed!!! Hé, engedj el, hé!
-Ne merészeld, hagy békén, nem csinált semmit!
-Nem úgy tűnt. Na gyerünk kifele kisanyám.
-Ne, ne, hagyjatok! Segítsen valakiii!
-Mikaaa! Ugh…
-Maradj a helyeden tökmag.
~Azért azt az ajtót nem kellett volna ennyire becsapni.
-Rendben, mindenki fejezze be amit éppen csinál! Felállni!
~Bla bla bla…
-Gyerünk Nanja, indulás.
~Gyerünk Nanja indulás…
-Ne forgasd azokat a lila szemeket! Az után akarsz menni talán?
-Kössz nem, kihagyom.
-Na akkor nyomás.
~Mi..mi volt ez a sikoly??
-MIKAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEE
~Ó bakker…
-Nah, látod? Ezért nem érdemes bármivel is próbálkozni.
~Aljas dögök…>.< És már megint lökdös!
-Tudok én menni, nem kell a segítséged.
-Hallgass!
~ …. birka.
-Nah, kell-e pisikélni?
-Most akkor hallgassak vagy mi van? De nem, nem kell…
-Helyes. Akkor jó szórakozást!
-Kössz. *sóhaj*

(...)

~Mit ne mondjak, ez az egész helyzet annyira, de annyira kellemetlen. Nem csak az, hogy be vagyok szó szerint földelve a falba, de akkor a wc is itt van közvetlen mellettem, semmi tisztálkodási lehetőség sincs, bár ha jobban belegondolok nem is baj… nem láttam olyan sok női iwa kutyát. Pf, legalább ez a nap is lassan eltelik. Szegény csaj. Most biztos elvették a kedvét mindenkinek, aki szökésen gondolkodott. Bár ki tudja. Lehet pár elvetemült, akit nem érdekes és akkor is megpróbálja. Hm...nem is tudok. Képes lennék-e bármire is, ha úgy adódna, hogy lehetőségem lenne kijutni innen. Addig is, várni kell a csodát. Ki tudja...ki tudja. Nah, ez is megérkezett. Hm..mi van vele?
-Na mi van, csak nem rossz kedved van?
~Ó jajj, ez a tekintete...azt hiszem jobb, ha nem szólok hozzá. Uhh, és még durván is teszi rám ezt az izét.. nem jó jel, nem jó jel. Mi van itt? Mindenki annyira levert. Eddig legalább csak bosszankodtak, vagy fel alá járkáltak, vagy megjegyzéseket tettek az öröknek … de most semmi. Lehajtott fejek, búslakodó tekintetek...ennyire megviselte volna őket Mika-san halála? Nem értem. De, legalább élvezhetjük a jól megérdemelt rizsünket. Bah, ez a tálca megint koszosan maradt. Hé! Áucs
-Bo..bocsánat. Had segít…
-Nincs másokkal való érintkezés! Verést akarsz vagy mi?
~Azért ez már sok...hát ez meg mi? Olyan tű szerűnek néz ki...vagy..inkább amin eddig titokban dolgoztak, hogy ilyen formája legyen! Na, akkor én ezt most magamévá teszem. De hová..ahh megvan jóvan. ezek most úgy sem rám figyelnek...e..ee….eeee oké, megvan! Na most akkor szépen háttal állva nekik felállok….éééééésss...igen! A melleim közé úgy sem néznek be :v Jujj...ezt itt közben kicsit megverték…
-Lódulj!
-Jóvanna jóvanna…
~Birka...na erre kíváncsi leszek...Nézzenek oda! Kenyér! Lehet ez nem tetszett nekik, hogy kapunk egy kis extrát? Sebaj, nekünk jó az a lényeg! De az a férfi még mindig nem hagy nyugodni. Miért jött nekem, vagyis hogyan volt képes úgy nekem jönni, hogy mind a ketten a földön végezzük? És persze hogyan tudta elveszteni ezt a kincset? Nem hiszem, hogy nekem szánta...hm.
-Figyelem! Mivel mostanában nem úgy viselkedik a társaság ahogyan azt kell, az evésre szánt időtök 10 perccel lecsökkent. Tehát öt percetek van!
~Heeee??? Még neki sem kezdtem! Bah...na akkor lássunk neki! Mmmmm...kenyér! Nem mondom azt, hogy frissen készült, de nagyon jól esik! Ahogy elnézem a többieknek is. Mmmmmmm de jó! Vajon Gaara-sama-nak is adtak? Nem biztos….hmmm u.u
-Oké, az idő lejárt. Nyomás vissza a cellába.
~Ez lett volna öt perc? O.o Sebaj, én már végeztem.Nesze itt a karom...még fel sem álltam a székről, de már tenné rám azt a sz@rt…
-Nyomás.
~Bah, még mindig morcos. Remélem holnapra lehiggad. Nem hiányzik más, mint egy még tuskóbb iwa kutya. Most még nyújtózkodni sem tudok. A végén lecsapna még ezért is. És akkor mindenki szépen megáll a cella ajtó előtt…
-Mindenki megáll a cella ajtaja előtt!
~Hol marad a szépen? Inkább a bilincset vedd le hamar hamar! Úgy ni, ügyes fiú. Hopp, ez mi volt? Valaki a földön landolt. De nem egy rab...akkor nem figyelt volna fel rá. Tsk...és még hátat is...fordít. Talán..most..igen, máskor nem lesz jobb alkalmam! Még jó, hogy eddig nem szúrt meg ez az izé. Na hol vagy...áhh itt! Oké...nesze neked! Egyenesen a torkodnak! Háhá! Szép piros véred van...nade engedjé el...úgy úgy, tessék szépen a földre...az az, jó fiú, és most szépen elenged, már nincs annyi erőd sem... ez az, és most szépen ott maradsz a földön. Upsz, ez egy kicsit hangos landolás volt. Ajjaj, a többi meghallotta...pedig a többi rab sokkal hangosabb, és még szitkozódnak is. Na nézzük mi van Gats-nál. Egy kunai! Szuper. És..most...uhm..izé...igen! Fel a falra! Szuper, van annyi chakra-m, hogy fenn is tudjak maradni egy kis időre. Itt is vannak.
- Gats jó’ vagy?!
~Ketten vannak. Oké, az egyik most Gats-ot nézi, itt a másik alattam. Na akkor lássunk neki! Szépen leugrok, megpróbálom kiütni… éééééééés…. haha, későn vettél észre! De csak nem ájult el..sebaj, kunai egyenes a torkának.

- Minden fegyvert, ami nálad van azt dobd a cella jobb sarkába.
- Sunagakurei barom! Asszed megszökhetsz inne’? Hah... tegyé’ le róla. Többen vagyunk min’ a rohadt homoki patkányok összesen!  És most… engedd e’. Vagy összetöröm a csontjaid bogaram.
-Hát öcsém, ezzel nem hatottál meg…
~Na akkor vegyél búcsút az életedtől! N..na..csak nem törik el a torka. Akkor itt a kunai! Pápá! Na és most futás! De előtte!
-Bunshin no jutsu!
-Akio! Te rohadt Sunai szuka mos’ Kinyírlak!
~Jah, persze, hogyne… előtte kapj el, ha tuuudsz ;d Huhh, de jó is végre futni. Na de, most merre. Uhh ez mi? Ahha, szóval ezt a tagot bántalmazták. Rip. Jajj ez mindjárt utol is ér..a klónomat már ki is nyírta. Gyerünk, kell lennie itt egy jó kis búvó helynek… Ha? aaaztaaaaa! Sunagakure egyik ANBU-ja! Nem is tudom mikor örültem utoljára ennyire az ANBU-nak! Meg vagyok mente!
-Cöhh ez honnan jött? És te hogy jutottál ki? Neked még nem szabadna… Mindegy is induljunk!
-Mégis, honnan tudjam? Cső. Esti séta? Ki olyan tökös, hogy harcoljon? x)
~Hát...ez..meg...ki...a...rák? Oo Kis koszos rossz arcú kiscsaj.
- Ano...Hálás vagyok, amiért ezt is elintéztétek...mégis... hogyan sikerült megszöknötök? Mióta vagytok szabadok? Mi a további terv? Kiszabadítjuk a többieket, és visszafoglaljuk a falut?
~ Ohh ennél volt egy Bo. Hm….Amíg meg nem szerzem a sajátomat, jó lesz ez is.
- Azt mondtam indulunk! Nem tudjuk melyik kulcs nyitja a geninek celláját, plusz, ha elkezdenénk itt kiereszteni mindenkit, akkor rövid időn belül elkapnának minket. Most az a legfontosabb, hogy minél többet kihozzunk a fiatalok közül.Itt jobbra…
-Jó nagy tüdőd lehet, hogy ezt így egyszerre leadtad nekünk. Legyen elég annyi, hogy Sunagakure elhivatott shinobiai vagyunk. A nevem pedig Mai. De te csak hívj nyugodtan Sugihara sannak. És a te neved? Hogy keveredtél ki a celládból?
-Nanja-nak hívnak. Ami azt illeti, magam sem tudom. Éppen csak hogy visszaértünk a cellámba, amikor valami furcsa zajra lettem figyelmes, de az őr is aki velem volt. Még az étkezdében hozzájutottam valamilyen fém....fegyverhez..
-Hüüm, így már mindjárt világos. Fogadd őszinte részvétem.
-Mondjuk így, de nagyon kicsi volt, és mégis elég ahhoz, hogy kinyírhattam azt a mocskot…
-Egész jó. Ölni tudni kell.
-Aztán jött két másik, az egyiket úgyszintén meg kellett öljem, a másikkal pedig már Ti végeztetek. Röviden ennyi.
~Így jobban belegondolva jobb lett volna valami mást kitalálnom. De annyira szorított az idő, meg ezek, ha elkapnak akkor valószínűleg nem bántak volna velem kesztyűs kézzel. Mind egy…
-Téged Ő mentett ki?
-Hogy ő? Nem. Összefutottunk. Nem csak te szereztél bökőt a konyhából.Csak sajnos a disznajban maradt. Nehéz volt kivégezni a hústornyot egy rakat zsírréteg alól. Mint valami bűzlő dunyha. Persze még az utolsó pillanatban sem tudta levenni a tekintetét a melleimről. Kis piszok. x)
~Ez a csaj nem százas O.o kicsit emlékeztet...hm...hogy is hívták..bár lefogadom már más neve van. Sebaj.
-Akkor ezek szerint Neked sem mondott semmit arról, hogy mit is tervez pontosan? Mert jó lenne tudni, merre vesszük az irányt, és kiket akar még kiszabadítani. És utána csak ki akar jutni a faluból, vagy vissza akarja foglalni…
~Vagy valami ilyesmi.
-Már azt hittem nem fogsz feltenni releváns kérdést. Úgy néz ki, hogy tudod használni a fejed. Ne felejtsd el ezt a tulajdonságodat. Még hasznát vehetjük.Viszont választ nem tudok adni. Mint már említettem, csak összefutottunk és egyelőre jobb vele mint egyedül. Szerinted nem?
~Kössz, ez jól esett…-.-
-Halkabban!
~Mi van már megint? Oh...hu bakker Oo Szegény pára...
-Oké, kinyírtad. Mehetnénk to-

~Miért nem tudta csak simán leütni, hogy eszméletét veszítse? Az a senbom a nyakában nem fest túl jól..bah nem is értem miért védem ezeket a nyamvadt iwa kutyákat -.- Viszont ez a sok rab itt...láttam a kulcsokat Mai-nál..miért nem engedjük ki őket..
-Kussoljatok! Ida akarjátok csődíteni az egész őrséget?!
-Are are. Pezseg benned az ölhetnék?
~Idegesnek tűnik… na bakker...társaságunk lesz!
-Futás!
~He? Futás? Ezért jöttünk el idáig, hogy most fussunk el innen? -.-
-Nos lányok... itt az ideje kiérdemelnetek a szabadságotok.
~Ezt meg mire érti? Oh...bakker u.u 7vs3 nem igazán előnyös ...
Nanja
Nanja
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 109

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 450

Vissza az elejére Go down

Nanja Empty Re: Nanja

Témanyitás  Hyuuga Hinata Szer. Május 31 2017, 19:59

Szép Estét Nanja!

Rég olvashattunk tőled élményt, egyszerű kis olvasmány volt. Habár megjegyezném, hogy ez inkább a Bővítmények közé lenne sorolható, mert tartalmazza a játéktér eseményeit. Erre a továbbiakban kérlek figyelj! Mint azt mindannyian tudjuk, a börtön ablakába soha nem süt be a nap... Very Happy Nanja mégis elég jól viselte a rabságot, na meg a megaláztatást.

Ennek értelmében jutalmad 5 chakra és 1 TJP! ^^ 

Hinata
Hyuuga Hinata
Hyuuga Hinata
Mesélő

Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
» Nanja
» Nanja

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.