Tensei klán felélesztése.
1 / 1 oldal
Tensei klán felélesztése.
NÉV: Tensei
ALAPÍTÓ: Jurik. (100 éve visszamenőleg két generációja)
FALU: Iwagakure(Nagy tiszteletben élnek, mindenki felnéz a családra)
AKTÍV TAGOK:
- Misaki Kiyoko
- Tensei Zento
LEENDŐ TAGOK:
- Tensei Kagawa(Én, de a keresztnév változhat még)
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Tenseigan
KLÁN TÖRTÉNETEK:
MOTIVÁCIÓ: Nem gondolkoztál még azon, hogy egy több száz éves klánnak lennél a tagja, akiknek hatalmas tiszteletük van Iwagakure-ben? Nem lenne jó kaland lehetőség feléleszteni egy ilyen hatalmas klánt? Ha mégis, akkor itt a helyed! 100 éve megy ebben a klánban a rossz és a jó oldal közötti küzdelem. Reinkarnációk, tökéletes shinobi, itt minden megtalálható! Ha ennek a klánnak a tagja leszel, akkor benned is benned lesz a hatalmas erő elrejtve: TENSEIGAN. Ha meghoztam a kedved, nyugodtan jelezz PM-be nekem, szeretnénk visszahozni ezt a klánt a Gundanra!
ALAPÍTÓ: Jurik. (100 éve visszamenőleg két generációja)
FALU: Iwagakure(Nagy tiszteletben élnek, mindenki felnéz a családra)
AKTÍV TAGOK:
- Misaki Kiyoko
- Tensei Zento
LEENDŐ TAGOK:
- Tensei Kagawa(Én, de a keresztnév változhat még)
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Tenseigan
KLÁN TÖRTÉNETEK:
- Juurin és Juurik harca
MOTIVÁCIÓ: Nem gondolkoztál még azon, hogy egy több száz éves klánnak lennél a tagja, akiknek hatalmas tiszteletük van Iwagakure-ben? Nem lenne jó kaland lehetőség feléleszteni egy ilyen hatalmas klánt? Ha mégis, akkor itt a helyed! 100 éve megy ebben a klánban a rossz és a jó oldal közötti küzdelem. Reinkarnációk, tökéletes shinobi, itt minden megtalálható! Ha ennek a klánnak a tagja leszel, akkor benned is benned lesz a hatalmas erő elrejtve: TENSEIGAN. Ha meghoztam a kedved, nyugodtan jelezz PM-be nekem, szeretnénk visszahozni ezt a klánt a Gundanra!
Djuka Benji- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 70
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 327
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.