Akai Itachi

3 posters

Go down

Akai Itachi Empty Akai Itachi

Témanyitás  Akai Itachi Csüt. Aug. 09 2018, 20:16

Név: Akai Itachi

Ország:  Szél országa (Sunagakure)

Rang: Genin

Szint: D

Chakraszint:

Kor: 14

Nem: Férfi

Felszerelések: 3 shuriken, 3 kunai , 1 katana(apjáé volt),5méter Dróthuzal, 3 robanó cédula és egy elsősegélydoboz

Kinézet: Közép termetü, Fehéres haja,egy köpeny, barna poló, egy nyaklánc ami az Akai Család jelét viseli (egy Solyóm) és a kedvenc sapkéja amire az van irja hogy I T A

Jellem: Elsőre barátságtalanak tünhet, de ha jobban meg ismered akkor már tudod hogy barátságos, szereti a magányt de a közzöséget is szereti, és nagyon utálja a parancsolgatós embereket

Előtörténet:

1. Születés:

Nyár , Augusztus tizenhetedike volt mikor én este tizenegykor világra jöttem. Apám anyám nagyon boldog volt és a testvérem is boldog volt hogy lehet egy kisöcse.
Először úgy gondolták hogy Natsume legyen de apámnak nagyon megtesztet az Itachi és anyámnak is teszttett igy lettem Itachi. Keveset sírtam, inkább aludtam legtöbbször.
  Testvérem nagyon sokat tanított, játszott velem, vele tanultam meg járni, és már 6 éves koromra megtanított olvasni, írni. Egyik reggel testvérem, és anyám nagyon szomorú volt elsőre nem tudtam hogy mi történik, de később már sejtettem hogy valami apával történt mert ő nem volt ott. Anyám elmondta hogy  egy S színtű küldetésen, meghalt egy társával. Ekkor tetem ki magamnak azt a célt hogy ha felnővök védhessem falum és a szeretteim.

2. Akadémiai évek:

Hét évesen felvettek az akadémiára amiért  nagyon boldog voltam, és még a testvéremet is felvették az Anbuba. Testvérem megígérte hogy amikor tud segít. Lett egy nagyon jó barátom Hirata Motoki akinek apja úgy halt meg az apja mint az én apám, küldetés közbe Viszont neki csak egy kisebb testvére volt de megígértem neki hogy amit az én testvérem mutat megmutatom neki. Az akadémia eleje nehéz volt de később bele lendültem, tanultuk a Shuriken jutsut, majd a Bushin no jutsut. a Chakráról is tanultunk és nagy Shinobi tettekről. Tanultunk vízen járást , függöleges területen való járást, illetve a Kugatsu no jutsut. Nekem a Elméleti anyag ment viszont a gyakorlatiba csak a shuriken jutsu ment. Testvérem nagyon sok tippet mutatott, puszta kézi harcba is, Shuriken jutsuba is, a Chakrát a lábamba irányitani igy könnyen ment a vízen járás és a föggöleges területen való járás. Motokinak is megmutattam ezeket a trükköket és nagyon örült hogy végre neki is jól ment. A Genin vizsga napja egyre közelebb ért már csak kevesebb mint 4 hetünk volt. Testvéremmel nagyon sokat gyakoroltunk át ismételtünk mindent de sajnos nem tudod minden nap gyakorolni velem mert hát küldetésre is kellet induljon.

3. Genin vizsga napja:

Már nagyon vártam ezt a napot, bár reggel nagyon nem akartam felkelni mert azelőtti este késő este is gyakoroltam testvéremmel. Sajnos anyám nem tudott eljőni mert fontos dolga volt de legalább a testvérem eltudott jőni Velem. Én értem oda utoljára de az nem volt baj. Testvérem sok szerencsét kívánt. A vizsga elkezdődött. Először a Bushin no jutsut mérték fel ami nekem tökéletesen ment, utána a shuriken jutsut mérték fel amibe kettővel telibe találtam egyet meg a közepétől kicsit mellé. Aztán a puszta kezes harcba Ejiri Kitahachi ellen kellet küzdenem ő puszta kezes harcba elég gyenge volt igy könnyedén legyőztem. A vizsgának vége lett senkisem bukott meg.
Később ki osztották a genin fejpántokat és elmondták ki melyik csapatba kerül. én a 6 os csapatba kerültem Motokival és egy lány lett a másik társam Ara Erena. A Senseünk Tsuge Kenkolett.

4.Genin küldetések:

Első küldetésünk egy embert kellet átkísérni Konohába. Elindultunk később egy fegyveres civil támadt ránk, aki elég jól forgatta a kardot de Kenko Sensei könnyedén legyőzte. Tovább indultunk igy. Kicsivel később egy shinobi támadt ránk aki nem tűnt túl erősnek és nem csak tűnt hanem az is volt. Lassan már kezdett lemenni a nap megmár fáradtak is voltunk igy hát estére le álltunk piheni hogy újabb erővel folytathassuk utunkat. Mikor felkeltünk még Erena aludt de felkeltettük hogy indulhassunk tovább, Mikor már csak egyetlen egy napnyira voltunk  Konohától újabb támadás ért minket viszont itt három fegyveres civillel találtuk magunkat szembe. Kettőt közülük a Kenko Sensei ismert, elmondta hogy mind kettő régen Sunagakurei civilek voltak viszont elárulták falujukat. Kettőt Kenko sensei legyőzött  a másik pedig gyenge volt mert én is könnyedén legyőztem. Az út további része már teljesen simán ment. Késő este volt ezért megint pihentünk, de nem aludtunk csak egy két órát pihentünk. Két órával később tovább indultunk és elértünk végre Konohába ott megköszönte az ember hogy segítettünk átkelni neki Konohába. Ezután Haza indultunk. Az út Sunagakurébe Elég hosszúnak tűnt de azért örültünk hogy haza indulunk.

A hozzászólást Akai Itachi összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 20 2018, 17:25-kor.
Akai Itachi
Akai Itachi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 8

Adatlap
Chakraszint: 100

Vissza az elejére Go down

Akai Itachi Empty Re: Akai Itachi

Témanyitás  Uchiha Kagami Vas. Aug. 12 2018, 15:57

Szervusz!

No, ha már itt vagyok, akkor megejtek egy ellenőrzést. Sajnálatos módon, az előtörténetedet el kell, hogy

utasítsam,

méghozzá a következő indokok mentén:

- Előtörténeted nem felel meg a shinobi szabályzatban támasztott követelményeknek (A szabályzatot IDE kattintva találod), nincs meg a minimum szó- és sorszám.
- Helyesírás, központozás... úgy, egyáltalán a történetvezetés nem jó. Az jó, hogy elkezdted külön szedni a dolgokat, viszont a karakteredből nem ismerek meg semmit. Az előtörténet lényegében egy történet; ha nem is nagyon hosszú, de be kell, hogy mutassa a karakter előéletét, mielőtt még a játéktérre lépne; méghozzá úgy, hogy abból a karakter megismerhető legyen. Képzeld úgy, mintha egy novellát írnál, csak nagyobb léptékekben haladva.
- Helyesírás, újfent. A "kóromban" még-még elgépelésnek nézhető, de a ragozási hibák nagyon szembeszökőek. "Balesetbe"=balesetben, "futásba"=futásban és így tovább. Ezekre figyelj oda.
- Nagyon nagyokat ugrasz az írásban, továbbá, sok helyen értelmezhetetlen katyvasz a szöveg. Az indokolatlan caps lock nagyon szemet bántó például, míg a párbeszédeket úgy írod, mintha egy színházi darab szövegkönyve lenne.

Ne csüggedj, sokan sokszori próbálkozásra hoztak össze egy, a szabályzatnak megfelelő ET-t (tudok olyat, aki tizenkétszer írta újra) és azóta is közösségünk aktív tagjainak számítanak.

Néhány elfogadott Előtörténet, amelyeket elolvasva (szigorúan csakis formailag, tartalmilag a szerző szellemi tulajdonának számít) segítséget, mankót találhatsz az íráshoz:

---->>>> Baku <<<<---- Őt azért linkelem, mivel vele sokszor írattam újra. A szerkesztéseket bár nem láthatod, az elutasítások indokait igen. Ezzel levezethető egy általános fejlődés.

---->>>> Kowarii Zion <<<<---- Elsőre elfogadott előtörténeti mintapélda

Amint megvagy a javítással, írj ide, vagy jelezz nekem PM-ben!

Uchiha Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Akai Itachi Pént. Aug. 17 2018, 08:41

Ujrairtam azaz javitva.

Akai Itachi
Akai Itachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Kagami Hétf. Aug. 20 2018, 15:45

No, szervusz!

Átolvastam. Nagyon köszönöm szépen a kért javítást. Megbeszéltem más staff társaimmal is a dolgot, és az ET-d alapjaiban véve most már viszonylagosan megfelel a szabályzatban foglaltaknak, azonban van néhány dolog, ami miatt még mindig

nem fogadhatom el.

De ez csak néhány apróság. Elsősorban, amire rögvest fel kell hívnom a figyelmedet, az a következő sor: "Shuriken jutsut, majd a Kage Bushin jutsut. a Chakráről is tanultunk és nagy Shinobi tetekröl." A Kage Bunshin no Jutsu a Naruto Gundanon engedélyes technika, azt a karakter nem birtokolhatja kezdésként. Kérlek, javítsd ki arra, hogy a sima Bunshin no Jutsut tanulták.

A másik, az első küldetés. Kicsit soknak tűnik nekem, hogy egy alig kiképzett genin csapat legyőz húsz, képzett shinobit (hiszen a Kage Bunshint használó shinobi általában képzett), és a küldetés, ami C szintűnek indul (egy személyvédelem C szintnél kezdődik), rögtön átlép B szintűbe, ami viszont már meghaladja egy genin csapat erejét, akkor is, hogyha jounin felügyelővel vannak. Kicsit írd át ezt a részt, legyen könnyebb az út, a rájuk támadók maximum civil fegyveresek, avagy egy (1) darab shinobi legyenek, de ez utóbbi lehet kicsit erősebb.

Néhány tipp:
Bár látszik, hogy sokat dolgoztál vele - az előzőhöz képest nagyon nagy fejlődést látok, és ehhez csak gratulálni tudok - viszont az elgépelésekre és a ragokra figyelj oda. Ilyen például a "tetekröl", ami "tettekről", és így tovább. ^^ Nem kell aggódni, maga az ET törzsszövege hosszra és egyebekre megvan, a kért javításon kívül azonban ezt is ejtsd meg szerintem.

Ha lehet még egy tippem, akkor a szöveget másold be valamilyen szövegszerkesztő programba, például Microsoft Office Word-be, bár a szövegboxunk is aláhúzza már a hibásan írt szavakat.

Egy kicsit fejtsd ki jobban a sunagakurei részleget szerintem; mit tanult az akadémián, hogy vette az alap technikákat, és így tovább. Ne feledd, a sunagakurei shinobik alapképességének számít a Kugutsu no Jutsu, ami a bábozás alapja; még, ha nem is szeretnél bábos karaktert indítani, ezt megtaníthatták a fiatalnak az Akadémián, hiszen bármikor jól jöhet. Mit gondolt erről a karakter?

Ha megvagy ezekkel, jelezz itt és/vagy PM-ben.

Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Akai Itachi Kedd Aug. 21 2018, 12:30

Javitva :E tudom hogy tudod.
xd
Akai Itachi
Akai Itachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Hanabi Pént. Aug. 24 2018, 14:30

Szia!

Sokat fejlődtek és az átírásokkal így elfogadhatóvá vállt a törtnédet. A jövőben figyelj oda az elgépelésekre. Plusz arra, hogy a függőleges területen való megmaradást az akadémia után tudjátok csak megtanulni. Ezt a részt kérlek hogy másold át az akadémiai utáni időszakba. A kitartásodért cserébe azonban a történetet elfogadom. 

Szint: D
Tjp: 8
Ryo: 1998ryo

Technikák: 
- Bunshin no jutsu – Klón technika
- Shunsin no jutsu – Fürge test technikája
- Kawarimi no jutsu – Testhelyettesítő technika
- Henge no jutsu – Transzformációs technika
- Kakuremino no jutsu – a láthatatlanság köpenye
- Tobidogu no jutsu - tekercsírás, hordozható fegyverek
- Jibaku Fuda: Kassei - Robbanó Jegyzet: Aktiválás

Kugutsu no Jutsu (Sunagakure alap technikája)

Írj adatlapot, keress mesélőt és jó játékot!

- Hana

~Fujimori Asami - A valóságot ki hallucinálja? 
Hyuuga Hanabi
Hyuuga Hanabi
Kalandmester

Specializálódás : Kifogások

Adatlap
Szint: A
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.