Kataka Ner // Unazaki Ren

2 posters

Go down

Kataka Ner // Unazaki Ren Empty Kataka Ner // Unazaki Ren

Témanyitás  Kataka Ner//Unazaki Ren Szer. Ápr. 14 2010, 22:31

Kataka Ner // Unazaki Ren Ren

Név: Kataka Ner // Unazaki Ren (”Ren” jelentése: lótusz, szerelem, románc)

Kaszt: Genin - Kezdő Futár Ninja

Nem: Fiú/Férfi

Születési és tartózkodási hely: Hoshigakure no Sato

Születési dátum: Február 21.

Kor: 15

Vércsoport: A-

Felszerelés: 5db Shuriken, 5db Kunai, 20db Robbanó Címke, 2db Füstbomba, egy Nodachi (övön hordja), 1db tolvajkulcs, 1 csomag Hyourougan (harci pirula), 1db Fuuma Shuriken (tekercsben), 10m drót (tekercsben), 5db tekercs és végezetül egy fekete hátizsák

Kinézet: 178cm magas, fehéres-kékes hajú és lila szemű srác. Mivel gyerekkorában nagyon sokat edzett, így eléggé izmos alkatú. Általában ujjatlan, lila pólót és fehér nadrágot szokott hordani. Kinézetéhez tartozik még kettő öv: az egyik maga a Hoshigakure-i fejpánt, melyet öv gyanánt visel és a másikon pedig a Nodachi-t tartja. Stílusához hozzá tartozik a bal, megnőtt szemfoga, melyet imád mutogatni másoknak.

Jellem: Lusta, álmodozó, unatkozó, kötekedő és lenéz másokat. Szeret hencegni, főleg nők előtt. Ám ha a munkáról van szó és a jutalom is csábító, megmakacsolja magát és képes komolyan viselkedni. Ilyenkor a feladat az első és bárkin átmegy, legyen az barát vagy ellenség, hogy véghez vigye a missziót. Harc közben szereti az ellenségét idegesíteni a folytonos beszólásaival, ám ha úgy tűnik, nehéz ellenfelet fogott ki, teljesen elnémul, míg végez vele. Szeret csapdákat előállítani, hogy könnyebben végezhessen az ellenfelével.

---¤---

*Egy akadémiai teremben vagyunk éppen. A szobában nincs felkapcsolva villany, nincs is rá szükség, hisz a napsugarak akadálytalanul hatolnak át az ablakon. Egy unatkozó fiú hintázik a széken és úgy tűnik, vár valakire. Az ajtó oldalra húzódik és egy fekete maszkos Jounin lép be.
-Elnézést a késésért! Feltartottak...-
-Chhörh...Persze, kamuduma...- morogja kicsit dühödten, majd befejezi a hintázást.
A férfi feje megjelenik egy mangaszerű izzadságcsepp, majd köhögve egyet leül a fiúval szembe, aki unottan bámul maga elé.
-Szóval...Bár a Kataka klánról sokat tudunk, ám rólad szinte semmit, Ner-kun. Mesélj egy kicsit magadról!- mosolyodott el a Jounin, majd elővett egy füzetet és egy tollát.
-Egek...- mondom egy sóhajjal. -Most mondjak el mindent? Milyen kellemetlen...- vakarta meg a tarkóját és elkezdte...

Előtörténet:
15 évvel ezelőtt születtem valahol a világban. Miért mondtam, hogy valahol? Mert magam sem tudom, hol születtem. Állítólag Hoshigakure no Sato egyik kórházában, de ezt csak a szüleim találták ki, mivel örökbefogadott gyerek vagyok. Valójában Apám, Kataka Saimo, remek Jounin volt a faluban és igen nagy tiszteletben állt, míg vissza nem vonult. Anyám, Yume, a Medikus Ninja-k vezetője és a kórház is az ő irányítása alatt volt, míg a 5. életévemet követően meggyilkolták. A tettest a mai napig se találják. A Kataka klán inkább csak a Medvék Országába híresek, méghozzá a Taijutsu-ikról és hogy ők a legjobb futár Ninja-k messze földön.
Annak ellenére, hogy akkoriban nem is olyan rég hunyt el anyám, 7 évesen édesapám a legkeményebb és legjobb kiképzésben részesített. Természetesen az Akadémiára is beíratott az apám és nem csak ott, de még otthon is csak tanultam. Részletesebben megismerkedtem a nemzetekkel, azok területeiről, felszíneiről és erőségükről. Mind emellett pedig nagyon sokat edzettem a Taijutsu-mra, hisz a Kataka klánba éltem mindennapjaimat. Számomra a napi 100 fekvőtámasz, 100 felülés, 5km futás és 2km akadályfutás, ütések és rúgások gyakorlása egy bábún mindennapos volt. Természetesen az elején egyiket sem bírtam teljesíteni, de fokozatosan fejlődtem és lettem egyre erősebb. Az osztályomban eléggé különc voltam és ki is lógtam emiatt a sorból: nem csak a kicsit rémisztő kinézetem miatt, de általában a viselkedésem miatt is. A tanárok is furcsálták, hogy a szinte enyémek a legjobb eredmények, mégis a legtöbb órát végigaludtam. Az évek gyorsan elszálltak és jött a Genin Vizsga. Apám az azt megelőző napokban pihentetett engem és csak bíztatott, hogy sikerüljön a vizsga, amivel feljebb kerülhetek a következő szintre. Most úgy mindenki arra gondol, hogy mivel jó tanuló voltam, simán átmentem, de nem így volt. Az első vizsgámat, melyre olyan sokat készítettek az apám és a tanárok fel, egyszerűen végigaludtam. Az ok egyszerű: annak ellenére, hogy apám azt mondta, ne menjek edzeni, csak pihentessem magam. Ezzel nem törődve az éj leple alatt elmentem az erdőbe edzeni. Igen, tudom, nagy baromság, de mivel tudás az van bőven a fejemben, így inkább a fizikai erőmre koncentrálok. De legalább megtekinthettem a mérges gázoktól hemzsegő kanyont, mely átöleli a falut. A hír egyenesen a plafonra küldte apámat és órákon át szitkozódott, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen és miért nevelt ilyen kemény, ha nem is csinálok semmit. (Még jó, hogy füldugót raktam a fülembe.) Néhány nappal később estefele néhány barátja jött át, hogy beszélgessenek, mire engem a szobámba zavart. Még mindig dühös volt egy kicsit, hogy nem sikerült a Genin Vizsgám. Kicsit ingerülten pattantam be az ágyba és csak néztem plafont.
Valahogy a gondolatmenetem a ”célom” nevezetű dologra terelődött, mire összevontam a szemöldököm.
~Az volna az én igazi célom, hogy erős Ninja legyek? Egyáltalán mihez kezdek majd, ha erős leszek? A nagy semmiért küzdöttem ennyit és még a végén valaki sakkbábúja leszek!~ morzsoltam fogaimat, mire nevetéseket és üvegcsörömpöléseket halottam odalentről.
Rögtön ki is keltem az ágyból, hogy jól kiosszam őket, amiért nem hagynak aludni. Már épp az ajtót nyitottam ki, meghallottam valamit...
-...és mikor fogod elmondani Ukato-nak?- kérdezi az egyik barát.
-Nem tudom...Félek, ha elmondom, hogy nem mi vagyunk az igazi szülei, még megijed és világgá megy...- mondta az apám és kezeibe temette arcát.
-...-
~Micsoda?! Én egy örökbefogadott gyerek vagyok?!~ néztem magam elé kikerekedett szemmel. Semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy végighallgassam a beszélgetést, de valamiért oda lettem szögelve.
-...-
-És Yume halálát? Talán ezt is el kellene mondanod neki...Így tisztábban láthatná át a dolgokat. -és csak most vettem észre, hogy az egyik vendég egy Jounin.
~Hogy? Ezek tudják, miért halt meg anya?!~ szorítottam össze fogaimat.
Mintha a Sors akarta így, hogy meghalljam az eddig a múltba vesző dolgokat, melyekről nem tudhattam. Remegő lábbal próbáltam hátrálni az ajtóból, de véletlenül megbotlottam és lebuktam. Miután nevelőapám barátai elmentek, mindent elmondott. Valójában a Víz Országából származom egy híres klánból, melyet évekkel ezelőtt elüldözött a Mizukage és a szülők utolsó reményüknél fogva ismerősökhöz adták a gyerekeket. Anyám halálát is Köd Shinobi-knak köszönhető, akik lenyomozták, hogy náluk egy olyan klánba tartozó gyerek van. Mivel a Kataka klán túlságosan is ismert a Medvék országában, feltűnő lett volna végezni velük, így csak bosszú céljából a nevelőanyámat ölték meg. Apám persze megpróbált mindent megtenni, hogy ne hagyja Yume halálát kárba veszni és próbálta a falu vezetőjével beszélni, minek következtében bolondnak nyilvánították és elvették tőle a ”Ninja” nevet.
Több érzés is kavargott abban a pillanatban bennem, de kettő kiemelkedett: a harag és az izgalom. Azért voltam haragos, mert egészen idáig hazudtak nekem, ráadásul az elkövetőket is meg akarom találni, hogy végezzek velük. Emellett azért voltam izgatott, mert egy új út nyílt meg előttem: meg kell keresnem az igazi családomat!
Az elmúlt egy évben pedig sokkal szorgalmasabban tanultam az akadémián, sokkal többet edzettem otthon, hogy minél hamarább erősebb legyek és megtaláljam az igazi családomat. Hamarosan közeledett a második Genin Vizsgám, amire felkészültem. A vizsga előtti hónapban az edzés közepette a szobájába hivatott. Mikor beléptem egy nagy valami volt becsomagolva előtte és mosolyogva rám nézett. Mikor levette róla a takarót, szinte csillogó tekintettel figyeltem a bámulatba ejtő fegyvert. Egy igen szép készítésű Nodachi mosolygott rám.
Kataka Ner // Unazaki Ren Nodachi
Elmondta, hogy ez a fegyver apáról fiúra szál, egy igazi kincs a Kataka klánban. Végezetül pedig megemlített egy szertartást, mellyel úgymond ”eggyé válok” a meteorral. Fogalmam sem volt, ez mit akar jelenteni, de részt vehetek ezen a klánon belüli szertartáson, ha végre elvégzem a Genin Vizsgát.
Nem is kérdés, hogy átmentem a vizsgán. Az első feladat írásos teszt volt, az évek alatt összegyűlt tudásunkat mérték ezzel. A második feladat célba dobás volt, melyen a pontosságunkat pontozták. Végezetül a harmadik próbatétel, melyen a Bunshin no Jutsu-t kellett bemutatni 3 klónnal. Természetesen mind a 3 próbát teljesítettem maximum pontszámmal. Miután elmondtam a jó hírt, nevelőapám összehívta az egész klánt és elmentünk egy titkos terembe, mely 2 méterre a föld alatt helyezkedett el a házunknál.
A terem ijesztően sötét és rideg volt, melyben csak néhány fáklya világított meg a környezetet és egy nagy kőasztal foglalt hellyet. Észrevettem, hogy nem csak engem hoztak le, hanem két másik, velem egykorú srácot, akik ugyan úgy értetlen és ijedt arccal forgatták a fejüket. Hamarosan izzadságcseppek kezdtek megjelenni arcomon és a szertartás megkezdődött. Halk dobolást lehetett hallani és egy vörös madárnak öltözött ember lépet fel a kőasztalra, akinek a madármaszkján egy ezüst csillag fénylett.
-Ó, te Dicsősége Mennyi Meteor Madár, jelenj meg előttünk és add ide erőd egy részét, hogy a következő generáció tovább vigye hatalmasságodat! Imádkozunk hozzád, ó te Nagy Bölcs!- mondta a pap, majd az összes klán tag, akik lent voltak, elkezdtek valami dörmögni az orruk alatt.
~Itt valami nem kóser! El kéne pucolni innen...~ mondta magamban.
A mellettem térdelő két fiú szinte már sírni kezdett félelmében, ám én pánikszerűen próbáltam megtalálni a kijáratot, ami lehetetlen volt, mivel a fáklyák csak a kőasztalt világították meg rendesen. Hirtelen mind hármunkat felkapott egy-egy férfi és kedvesen a kőlapra dobtak minket, majd kezek hada fordított minket hasra és egybe fogtak le. A sötétségből egy fénylő doboz vált láthatóvá, melyet egy másik klán tag vitt az oltárhoz. Lassan kinyitották és a dobozban három meteor darab volt. Pont olyanok, mint amilyen az Akadémián is van, melyek mellett meditálni szoktunk, hogy megtanuljuk használni a Csillag Chakra-t.
-Kezdődjék a beültetés!- szólalt meg a madárjelmezes fickó, mire a két sorstársam bömbölve a szüleiket kezdték hívni, míg én megpróbáltam kiszabadulni a karok fogságából. Hirtelen lila fény borította be a termet és mindegyik meteorkő a gerincünkre volt helyezve. Néhány percig újra csak a dörmögést lehetett hallani és már azt hittük vége van, mire egy-egy kéz tenyerelt rá a meteorra és az folyamatosan belesüppedt a testünkbe, mintha csak zseléből volna. Eközben mindannyian hihetetlen fájdalmakat éltünk át, mely csak 10 perc múltán fejeződött be. Ekkor tértem csak észhez, hogy valójában belénk ültettek egy meteor darabot. Ezek után hetekig pihenni kellett, ugyanis magas lázunk volt, mint ahogy mindenkinél másnál, mikor ezen átmentek. Nevelőapám elárulta, hogy ezen a szertartás minden klán tag átmegy, ha befejezte az Akadémiát, ezzel jelezve, hogy igazi Ninja és hivatalos Kataka. Persze ennek előnye is van, mivel így sokkal könnyebben és hatásosabban lehet használni a Csillag Chakra-t. Végül is nem bántam meg a dolgot, de hogy egy klánba ilyen kegyetlen módszerekkel erősítsék saját csemetéiket...nos, hát igen ritka. A nyoma állítólag sohasem fog elmúlni, mindig ott lesz egy kis dudor a gerinc felső részén, mely erek vesznek körbe.
Három heti pihenés után újra talpon voltam és csak úgy sugárzott belőlem az energia. Egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy erősebb Ninja lehessek és talán hamarosan az igazi családomat is megtalálom, bár addig itt is jó lesz élni...

-Uhh...- nyögte döbbenten a Jounin.- Ez eléggé hátborzongató történet volt. –mondja és megvakarja a tarkóját.
-Nekem mondja? Azt hittem, majd befo-
-Értem, mire akar célozni!-
-...Na szóval, én elmondtam mindent magamról, megkapta, amit akar. Most jön az én részem! Mi a jutalmam?- nézet rá Ner egy vigyorral, mire a férfi felállt és a kijárat felé sietett, majd az ajtóban megállt.
-Egy sensei és még két lurkó. - mondta egy gúnyos vigyorral, mire rögtön lekerült az arcáról a mosoly.
-Micsoda?! Ez nem üzlet! Pénzt kérek! Vagy kaját! De legalább az egyik csapattársam egy dögös csaj? Ugye?!- futott a férfi után, de mikor kipillantott a folyosóra, eltűnt, mint a kámfor. -Ez szívás... –mondta unottan és indult is haza.
Kataka Ner//Unazaki Ren
Kataka Ner//Unazaki Ren
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Kataka Ner // Unazaki Ren Empty Re: Kataka Ner // Unazaki Ren

Témanyitás  Shikaku Csüt. Ápr. 15 2010, 20:53

OMG, ez a kari elborítja majd az idegháztartásomat, érzem előre.

Chakraszint: 100
Szint: D
Rang: Futár ninja (Genin)
Jutsu: Drótcsévélő technika
Pénz: 1780 ryo

Nodachi nem jöhet (Karint okold érte) helyette lehet katana.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.