Gundanosok alkotásai ^^
+67
Kira
Akari Tenshi
Hiraga Natsu
Kitsune Haruka
Shiruba Tsuki
Azumi Yuurei
Hikari Ayame
Djuka Munfurawa
Itanashi
Kakuzu (Inaktív)
Jiraiya
Tobi
Djuka Kodomo
Satsukitane
Dokujaku Tano
Yamato
Katsumi Kawachi
Taidana Kaito
Hiroyasu Karu
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Shiren
Aono Takefumi
Akemura Senshi
Ashikaga Eisaku
Matsuko Kiyomi
Darui
Kitabatake Hitoshi
Uzumaki Kushina
Rebelboy
Kurotsuki Emi
Ayami Remiyu
Ryuuga Gawa
Hyuuga Hinata (inaktív)
Saya
Hikari
Daizo Tensei
Hime Satsuki
Nigori Soyakusha
Shikoku Naoki
Katsutomo Goukan
Hazukage Inu
Raion Tensei
Kushieda Unazaki Tessa
Ayanokoji Takashi
Usake Hiachi
Goukai Hio/Shii-Ann
Koreko Rui
Namikaze Minato(Inaktív)
Sai
Tomoshika Asuko
Shintaro Yun
Ayabito Kenzan
Ruru
Haru Noriko
Hidetora No Minovara
Unazaki Kibusha
Tenshi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Zetsu
Shikaku
Matuke Hariko
Huramino Saito
Hamacho Yoshitaro
Konan1
Hasegawa Kazuki
Hyuuga Shakaku
71 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
7 / 9 oldal
7 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gundanosok alkotásai ^^
Óóóó baszus, ha én így tudnék rajzolni... egész nap rajzolnám a képeket ide.
Vendég- Vendég
Kurotsuki Emi
Nos, bár a múltkori alkotásom nem tetszett ezért készíttetem nem is olyan rég további 2 képet. Remélem tetszik.
Ryuuga Gawa
Kurotsuki Emi
Kurotsuki Emi
Kurotsuki Emi- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199
Én is tettem egy próbát ismét.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/97/image2jz.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/imageer.png/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/97/image2jz.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/imageer.png/
Akemura Senshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 43
Adatlap
Chakraszint: 261
Ha már nem tudtam időben csinálni egy rajzot a versenyre, akkor legalább ezt postolom
http://deviantart.com/#/d4arbyp
http://deviantart.com/#/d4arbyp
Zetsu- Inaktív
Srácok lányok, Saito bácsi (és nem a cukros bácsi xD) megnyitja újra kapuit! Ismét kedvet kaptam a rajzolgatáshoz, így gondoltam elvállalom, hogy leskicceljem annak az usernek a karakterét aki kéri. Természetesen a saját szememmel ahogyan látom (ne féljetek, nem karikatúra x) )
Jelentkezni csak bátran! Amit kérek azoktól akik szeretnék, hogy rajzoljak nekik, Írják le a karakterük nevét, valamint egy zenét is linkeljenek, ami szerintük illik a karakterükhöz. Amint ez megvan, 1-2 nap alatt össze is dobok egy szép képet ^^
Join for now!
Jelentkezni csak bátran! Amit kérek azoktól akik szeretnék, hogy rajzoljak nekik, Írják le a karakterük nevét, valamint egy zenét is linkeljenek, ami szerintük illik a karakterükhöz. Amint ez megvan, 1-2 nap alatt össze is dobok egy szép képet ^^
Join for now!
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
A legidősebb Fukuro újradubbolva. Amint újra felszereltem magamat programmal fel is javítom és befejezem...
Alkottam néhány rajzot. Sajnos csak fényképezőgéppel készült változatok, de remélem láthatók valamilyen szinten...
Az első:
Természetesen Pein-sama. Kicsit elfordított arccal.
A második:
Gaara. Mindegyik ugyanaz a kép csak többször lekaptam, hogy jobban lehessen látni.
A harmadik:
Hatake Kakashi. Szintén töbször lekapva és feltéve az előző indokok miatt.
A negyedik:
Aburame Shino. Itt már nem is magyarázom a sokszorosságot
Az ötödik:
Nos, igen. Ez egy eléggé összecsapott portré, ami szerintem látszódik is. Amúgy ez, az egyik karakterem: Hazame Karou.
Arra kérném a rajzaim megtekintőit, hogy ha van kedvük, akkor írjanak kritikát ( de szubjektíven), ide vagy Pm-ben az nekem mindegy csak kiváncsi vagyok!
Az első:
Természetesen Pein-sama. Kicsit elfordított arccal.
A második:
Gaara. Mindegyik ugyanaz a kép csak többször lekaptam, hogy jobban lehessen látni.
A harmadik:
Hatake Kakashi. Szintén töbször lekapva és feltéve az előző indokok miatt.
A negyedik:
Aburame Shino. Itt már nem is magyarázom a sokszorosságot
Az ötödik:
Nos, igen. Ez egy eléggé összecsapott portré, ami szerintem látszódik is. Amúgy ez, az egyik karakterem: Hazame Karou.
Arra kérném a rajzaim megtekintőit, hogy ha van kedvük, akkor írjanak kritikát ( de szubjektíven), ide vagy Pm-ben az nekem mindegy csak kiváncsi vagyok!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
Nem rosszak? Szerintem fantasztikus Főleg Kakashit találtad el de azt nagyon. Big lájk
Am a fentebbi kijelentésem még mindég áll miszerint vállalom karakterek megrajzolását grafittal, ha adtok hozzá kis jellemleírást és egy zenét ami illik a karakterhez
(Takefumi, a tiéd pedig készülőben )
Am a fentebbi kijelentésem még mindég áll miszerint vállalom karakterek megrajzolását grafittal, ha adtok hozzá kis jellemleírást és egy zenét ami illik a karakterhez
(Takefumi, a tiéd pedig készülőben )
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Saito! Nyaaaaa~!! *lol-face XD* Nakát is lefirkantod? *.*
Csak ne nudisan -.- De a többit rád bízom, úgyis ismered Nakát :DD
Csak ne nudisan -.- De a többit rád bízom, úgyis ismered Nakát :DD
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
Nekem öröm ha leirkálhatom!!!
De egy zenét attól még kérnék. Na nem mintha olyan sokat befolyásolna, de jó hallgatni rajzolása közben és ráhangolódni a karakterre xD
De egy zenét attól még kérnék. Na nem mintha olyan sokat befolyásolna, de jó hallgatni rajzolása közben és ráhangolódni a karakterre xD
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Saito! Én is jelentkeztem Pm-ben
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Tudom Mirubi! Várólistán is vagy Nakával. Bááár, épp most fejeztem be Takefumi képét, így most te fogsz következni. (Képet azért nem tudok még feltenni, mert scannerem nincs, a fényképezőm meg épp nincs itthon xD Tehát türelem, képet terem
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Saito: Naka himnusza XDXD https://www.youtube.com/watch?v=Sw8pcxE6U9k
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
Bocsi Mirubi, de szerintem Nakát előreveszem és őt rajzolom, mert nagy ihletem támadt a zenéjétől x) A te karaktereden még gondolkozom (még nem érkezett meg az ihleti fuvallat hozzá )
Darui- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Saito ha lehetne Karuról is csinálnál egy képet!!
És itt van hozzá a zene: https://www.youtube.com/watch?v=PQTKe5-QpnA
És itt van hozzá a zene: https://www.youtube.com/watch?v=PQTKe5-QpnA
Hiroyasu Karu- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120
Saito ha nem vagyok bunkó akkor én is beszállok egy kép erejéig kíváncsi vagyok hogyan látod Kaitot
Karakterem kedvenc zenéje bár nehéz volt választani ...
Előre is köszöntem !!!
Karakterem kedvenc zenéje bár nehéz volt választani ...
Előre is köszöntem !!!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Egyenlőre lezárom, a rajzolási felhívásomat, amint készvagyok az eddig elvállaltakkal, tehát azokkal akik eme post felett írtak, csak akkor fogok újra rajzolni, illetve a hétvégéig biztos nem kerül ki rajz, a szakdoga lefoglaltság miatt ^^''
Darui- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Danke, és sok sikert a szakdogádhoz !!!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Hay hay, megérkezett az első, Takefumi képe Tudom kicsit sokáig kellett várni, de bocsássátok meg szerény személyemnek
Nem tudom mit tudnék hozzáfűzni ehhez a képhez, sokszor radíroztam, sokat alakítgattam mire elnyerte végső formáját, de talán a hajával szenvedtem a legtöbbet (Utálok hajat/fejtetőt rajzolni... sose sikerülnek jól xP )
Nem is húzom tovább a szót, az ez alatt található spoiler csíkba megtalálod a rajzodat kis méretben, valamint eredeti méretben is megcsodálhatod az alsó linken.
Még annyit szeretnék mondani, hogy bocsánat a kép életlenségéért, csak hát scenner híján egy bóvli fényképezővel digitalizáltam sikerült normális képet csinálnom
http://kepfeltoltes.hu/120303/Takefumi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem tudom mit tudnék hozzáfűzni ehhez a képhez, sokszor radíroztam, sokat alakítgattam mire elnyerte végső formáját, de talán a hajával szenvedtem a legtöbbet (Utálok hajat/fejtetőt rajzolni... sose sikerülnek jól xP )
Nem is húzom tovább a szót, az ez alatt található spoiler csíkba megtalálod a rajzodat kis méretben, valamint eredeti méretben is megcsodálhatod az alsó linken.
- Spoiler:
http://kepfeltoltes.hu/120303/Takefumi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Sikeresen eljutottam idáig is, hogy végre megcsodálhassam a művedet. Jó lett meg kell mondjam, le is mentettem elvégre ezt meg kell őrizni. Ennek a képnek talán még gangsztásabb beütése is van mint amit most használok. Őszintén, biztos hogy még gangsztásabb. Kíváncsi vagyok a többiekről mit alkotsz. Így tovább. Az Ero legyen veled. (És direkt nincs ott az ékezet, ha érted mire gondolok. ^^)
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Én ne érteném? LoL Egyébként az csak puszta véletlen egybeesés, hogy úgy pózol a zajon a karakter mint az avatarodon. Csak így tudtam megoldani, hogy látszódjon a tetoválás, vagy még úgy, hogy szemből rajzolom le miközben maga elé tartja a kezét és veszít. Így talán látszódott volna a tetoválás, viszont az már túl menő lett volna 1 Takefumihoz xD
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Akkor íme a megígért Aikan kép ami egy érdekes beállásban ábrázolja a hiú leányt. A képről annyit kell tudni még így megnézése előtt, hogy a pozíció, melyben lerajzoltam, Naka egyik bővítménye ihlette. Egy részletet idéznék is belőle, hogy mindenki megértse:
"A védelem tartott egy ideig, de nem tökéletesen: a tűz körülzárta őket, s egyre vékonyabbá tette erejével a vízhasználó által létrehozott pajzsot. Ezt valószínűleg a társa is észrevette, ugyanis a technikát fenntartó férfinek chakrát kezdett el átadni a sajátjából.
Naka elmosolyodott.
~ Milyen kár, hogy egy ilyen szép csapatmunkát kell megszakítanom, de hát.. ők kezdték.~
Azzal Naka a vízfal felé sétált, miközben kiélvezte az általa okozott gyönyörűséges káoszt.
Vöröske megállt a vízfal előtt, majd pedig egy barátságos intéssel magára vonta a két ellenfele figyelmét. Mosolya ördögi vigyorrá lett, majd pedig kézjelet formált, s alaposan artikulálva (hogy ellenfelei könnyen leolvashassák szájáról a szavait), valamint minden szótagot tagolva kimondta a végítéletet:
- Ju-tsu Sho-u!"
A Rajzban ezt az ördögi vigyort próbáltam elkapni, valamint amikor közel hajol a vízfalhoz. Egyetlen dolog van ami nekem nem tetszik a képben, az az, hogy Naka arca eléggé kislányosra sikerült, pedig ha 20x nem rajzoltam újra csak az arcot akkor egyszer sem. (lehet ez a jele, hogy az User kezd vonzódni a Lolikhoz? xD xD xD)
Íme hát a kép kis méretben, valamint a lenti linken megtekinthető a fullos változat is.
http://kepfeltoltes.hu/120310/STA42360_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"A védelem tartott egy ideig, de nem tökéletesen: a tűz körülzárta őket, s egyre vékonyabbá tette erejével a vízhasználó által létrehozott pajzsot. Ezt valószínűleg a társa is észrevette, ugyanis a technikát fenntartó férfinek chakrát kezdett el átadni a sajátjából.
Naka elmosolyodott.
~ Milyen kár, hogy egy ilyen szép csapatmunkát kell megszakítanom, de hát.. ők kezdték.~
Azzal Naka a vízfal felé sétált, miközben kiélvezte az általa okozott gyönyörűséges káoszt.
Vöröske megállt a vízfal előtt, majd pedig egy barátságos intéssel magára vonta a két ellenfele figyelmét. Mosolya ördögi vigyorrá lett, majd pedig kézjelet formált, s alaposan artikulálva (hogy ellenfelei könnyen leolvashassák szájáról a szavait), valamint minden szótagot tagolva kimondta a végítéletet:
- Ju-tsu Sho-u!"
A Rajzban ezt az ördögi vigyort próbáltam elkapni, valamint amikor közel hajol a vízfalhoz. Egyetlen dolog van ami nekem nem tetszik a képben, az az, hogy Naka arca eléggé kislányosra sikerült, pedig ha 20x nem rajzoltam újra csak az arcot akkor egyszer sem. (lehet ez a jele, hogy az User kezd vonzódni a Lolikhoz? xD xD xD)
- Spoiler:
Íme hát a kép kis méretben, valamint a lenti linken megtekinthető a fullos változat is.
http://kepfeltoltes.hu/120310/STA42360_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
- Spoiler:
- http://www.kepfeltoltes.hu/120331/100_0123_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Akemura Senshi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 43
Adatlap
Chakraszint: 261
Egy-egy pacsi Saitonak és Senshinek. Naka eléggé elborult lett, hűen tükrözve a karakter személyiségét. Senshi a te dárkos varjús rajzodnak is megvan a remek feelingje. Grat, grat!
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
7 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
7 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.