Gundanosok alkotásai ^^

+67
Kira
Akari Tenshi
Hiraga Natsu
Kitsune Haruka
Shiruba Tsuki
Azumi Yuurei
Hikari Ayame
Djuka Munfurawa
Itanashi
Kakuzu (Inaktív)
Jiraiya
Tobi
Djuka Kodomo
Satsukitane
Dokujaku Tano
Yamato
Katsumi Kawachi
Taidana Kaito
Hiroyasu Karu
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Shiren
Aono Takefumi
Akemura Senshi
Ashikaga Eisaku
Matsuko Kiyomi
Darui
Kitabatake Hitoshi
Uzumaki Kushina
Rebelboy
Kurotsuki Emi
Ayami Remiyu
Ryuuga Gawa
Hyuuga Hinata (inaktív)
Saya
Hikari
Daizo Tensei
Hime Satsuki
Nigori Soyakusha
Shikoku Naoki
Katsutomo Goukan
Hazukage Inu
Raion Tensei
Kushieda Unazaki Tessa
Ayanokoji Takashi
Usake Hiachi
Goukai Hio/Shii-Ann
Koreko Rui
Namikaze Minato(Inaktív)
Sai
Tomoshika Asuko
Shintaro Yun
Ayabito Kenzan
Ruru
Haru Noriko
Hidetora No Minovara
Unazaki Kibusha
Tenshi
Hatake Kakashi(Inaktív)
Zetsu
Shikaku
Matuke Hariko
Huramino Saito
Hamacho Yoshitaro
Konan1
Hasegawa Kazuki
Hyuuga Shakaku
71 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Gundanosok alkotásai ^^ - Page 3 Empty Re: Gundanosok alkotásai ^^

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Júl. 29 2010, 11:31

Yun kezdeményezése nagyon megtetszett nekem, na meg az ötlet is ^^
Úgy gondolom én is belevágnék ebbe Razz Mármint a rajzolásba. Tehát hozzám is jöhetnek a kérések, és természetesen minden vad ötletet elfogadok.
Megjegyzem, tőlem csak ceruzás, képeket várjatok ''^^
Tehát várom a pm-eket.

Egyenlőre többet nem vállalok, csak ha majd az eddig kértek készen lesznek újra kérhettek ^^
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shintaro Yun Csüt. Júl. 29 2010, 15:28

Nos, hivataloasan is unalmamban (na jó, két ceruzafaragás közötti szünetben) Gundan-projekt, avagy most ezt jól bevállaltam-nak nevezett hirdetésemre csináltam már 2 képet.
Jha, és lusta vagyok bekapcsolni a másik gépet, amire a scanner telepítve van, ezért ezek csak fényképezve vannak, bár ez meg is látszik... majd egyszer scannelgetek is Smile

Goukan
Nemtom milyen technika. Vízfestékkel van a fekete, a kék peedig zsírkréta. Egyszer régen rajzoltam ilyen stílusban néhányat is nagyon hatásosak lettek azok a rajzok, de azóta sajnos sok víz lefolyt a Dunán, nekem meg már nem fekszik annyira, vgay hát nem tudom. Vmiért amúgy nem tetszik maga az arc(inkább a haj), de a karakterhez sztem illik ez a kicsit darkos fíling:)

Spoiler:

Rui
Ő nagyon könnyen ment, valamiért benne van a póz a kezembe. Eredeti célom hogy vmi szexis estélyiben rajzolom le a második ceruzavonásnál megdőlt és lett belőle ilyen arabos táncoscsajszi. A szemei nem teljesen jól állnak (^^"), de amúgy nekem tetszik ^^"
Ceruza, aztán kihúzás fekete tollal (ez a mániám, a házban már csak egyetlen fekete tol van, úgyhogy spórolnom kell, amíg nem veszek másikat...), radírozás és színezés! tisztára mint egy ötéves a kifestőkönyvével Smile

Spoiler:

majd jön a többi is!
addig is puszó
Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Júl. 29 2010, 18:34

Yun nagyon jók lettek Very Happy tetszenek a képek Smile csak így tovább Razz What a Face
És végre én is nekiláthatok az én munkámnak ^^ tehát csak izguljatok milyen rossz lesz pirat
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap

Témanyitás  Shintaro Yun Pént. Júl. 30 2010, 13:45

Még mindig nőnap, a pasiknak majd most nekiállok újra, már elő is szedtem a divatújságjaimat(amiből nincs sok) hogy abból rajzoljak hapsimodelleket XD

Ruru
Spoiler:

A Szilajos számról rögtön valami magas táj jutott eszembe, ezért lett ez a fennsík(?) A lepkék csak úgy jöttek, meg ez a "cuki" póz/nézés is. Mindenesetre szerintem életvidámnak tűnik a csajszi és Ruru-ról is ez jött le nekem. Smile

Asuko
Spoiler:

Minimalizáltan, de vannak szalagok is Very Happy a Kezeiről egy szót se, de csak azért hintázik mert pont a hintaágyon rajzoltam meg tegnap kint:)

A színezése egyiknek sem végleges, lehet benne látni ilyen kusza vonalakat, ami sajnos a rajztábla erezete... ezt mindig valahogy kiküszöbölöm utána, de azt majd csak valamikor, amikor unatkozom:D
Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ruru Pént. Júl. 30 2010, 14:12

Yun, nagyon jók lettek! Cool

Az elsőnél tetszik ez a zsírkréta+vízfesték kombináció, nekem tetszik ez a "dark"-os hatás, ahogy fogalmaztál.
A másodiknál olyan szép kecses lett Rui alakja ^^ Meg az a kendő, annyira könnyűnek és légiesnek hat, mint az egész kép. És azt nézem, hogy a kezeit is milyen szépen megrajzoltad Shocked Én mostanában mindig azzal szenvedek... -_-
Ruru aranyos lett, tetszik ez a fennsík jellegű táj :3 Tényleg "cuki" lett. xD A pillangókhoz annyit, hogy köszi az ötletet, a Te és a rajzod tiszteletére már bele is fűztem legutóbbi reagomba őket Very Happy
Az utolsó is tetszik, kicsit talán fura, hogy annyira a hinta szélén ül Asuko, de amúgy tetszik. Aranyosak a kis szalagok, meg az a csíkos térdzokni... Very Happy

Ezt a spoiler-be elrejtem a képeket is ötletes volt, hasonló volt mint ha valami ajándékot bontanánk ki Very Happy
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

http://alougrey.tumblr.com/

Témanyitás  Sai Pént. Júl. 30 2010, 15:47

Jaj, annyira aranyos lett, nagyon tetszik ^^ És milyen hamar kész lett, minden elismerésem Smile Egyet kell értenem Ruruval, tiszta karácsony x3
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Huramino Saito Pént. Júl. 30 2010, 18:53

Na jó akkor én is felteszem az első elkészült művemet, igaz már tegnap félig-meddig készen volt, de ma megnéztem nem tetszett és módosítottam rajta sokat... Very Happy
Na de a lényeg: Az első rajzkérőm nem más volt mint Ruru akinek szívesen le is skicceltem a kariját. Én Yun-al ellentétben a kíváncsisokodó/kiváncsi természetét fogtam meg a karakternek és azt próbáltam meg kihozni belőle több kevesebb sikerrel.
Kritikákat várom szívesen, rengeteg hiba van benne, de hát na semmi sem tökéletes. Egy súlyosabb hibát is vétettem, valamit lehagytam a drágáról, aki megtalálja hogy mi az, az (na jó puszit nem kap, de majd kitalálom mi lesz xD ) Meghívom egy semmire a Moonlight Meidoba Very Happy

Spoiler:

(teljes méretű link) http://kephost.hu/image-DBA0_4C52E02B.jpg
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shintaro Yun Pént. Júl. 30 2010, 19:41

Saito: tök édes! De miért ilyed meg a virágtól?Razz
u.i: kellene lájk-gomb ide is XD

Ruru: köszi, bár ahogy egyre nézem többször a rajzot... a kari egyik szeme hatalmas a másikhoz képest... o.O suko meg tudom, le akar esni a hintáról, de így is olyan széles a hinta h csak na Razz (mert így is úgy rajzoltam hozzá pluszt, mert még jobban leeshetnéke volt)

Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ruru Pént. Júl. 30 2010, 19:59

Hohó, én voltam az első? Very Happy És igen, és ohh yeah, végre eljutottam idáig is... xD
Saito, köszönöm ^^ Azzal a kis csodálkozó arckifejezésével te is olyan aranyosra rajzoltad C: Amúgy irigykedve nézem, hogy te is milyen jól megrajzoltad a kezeit... Pedig az egyik egész erős rövidülésben látszódik, mégis természetesen hat és jól mutat! Én ezt nem tudom soha ábrázolni... xD Majd megtanítasz valamikor...
Hogy mi hiányzik... Pöttyök a köpenyéről, vagy milyéről? Vagy a fejpánt szalagja? :S Mondjuk annál az is lehet hogy csak pont takarásban van...Very Happy Mindegy, mindenesetre nekem nagyon tetszik! Smile
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Pént. Júl. 30 2010, 20:24

xD Fene pedig azt hittem kivehető lesz majd az a kéz rendesen. Úgy alkottam meg, hogy be van hajlítva az a kar, és a kézfej takarja a könyököt. tehát pont szembe van a kézfej. Azért akkora hibát nem vétenék, hogy a könyökéből indul ki a kézfeje xD
Ami a pöttyöket illeti: nem tettem rá direkt, mert azok csak a türkiz színnel mutatta volna jól... A fejpánt szalagja pedig pont takarásban van.
Tehát találgassatok még Very Happy

Yun: Hát próbáltam a meglepődöttségként ábrázolni, de hát így jött össze Very Happy
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Júl. 30 2010, 21:00

Saito: Magam részéről a nyakánál hiányolok valamit (talán a nyakát Very Happy, vagy valami nem tudom, nem értek én annyira hozzá), meg ami még lehet, és tippelnék rá, az a "sótartó", az a két kis csontocska a mellkas és a váll találkozásánál (bioszból sem vagyok jó, de remélem, értitek XD) Esetleg a nadrágról a derékvonal, bár vannak ilyen vonalú nadrágok is, vagy a cipőjénél a fűző vagy cipzár, (hacsak nem direkt ilyen gumicsizmás a design Razz ) De egyébként szerintem is aranyos
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Huramino Saito Szomb. Júl. 31 2010, 11:03

Íme a következő munkám Smile Ezúttal Shintaro Yun-t vetettem papírra a kezemmel, ahogyan én őt látom Smile
Ez egy egészen közeli kép lett róla, egészen pontosan egyérzéki fürdő után rajzoltam le, csillogással meg mindennel. Hogy ez mennyire sikerült azt ti döntsétek el.
Yun ne félj ezúttal nem a perverz gondolatok vezéreltek xD így csak hát... majd meglátod ^^ Elég legyen annyi, hogy nem korhatáros xD
A kezedet is próbáltam belerajzolni ahogyan a hajadat összefogod hátul, de az már nem fért ki a lapra, a többi túl nagyba kezdtem el és a végén gondolkoztam, hogy hoppá Very Happy
Tehát íme Yun hercegnő:
Spoiler:

Teljes méretű kép linkje: http://kephost.hu/image-45E8_4C53E66D.jpg

Ezzel a két kérést teljesítettem is, azonban a munkámnak még itt nincs vége, mivel az első két kérőm ilyen gyorsan lecsapott rám ezért kapnak egy ajándék képet ^^ (Nem is beszélve arról, hogy Yun-nak szeretnék egy teljes testes képet rajzolni ^^)

A hozzászólást Huramino Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 31 2010, 21:43-kor.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Goukai Hio/Shii-Ann Szomb. Júl. 31 2010, 11:33

Ó istenem, ez gyönyörű lett!!! (L) Nagyon szép.... jhaj istenem, most olyan szexinek érzem Yun- karimat XD Cool

Saito: megpróbálhatom kiszínezni ezt a képet? Nagyooon tetszik. Színesen pedig felhasználnám a sig-emhez vagy avatarnak:)
Goukai Hio/Shii-Ann
Goukai Hio/Shii-Ann
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 756

Témanyitás  Huramino Saito Szomb. Júl. 31 2010, 13:19

Akkor én lennék a legboldogabb ^^ Nyugodtan használd fel kényed kedved szerint Smile

-Edit-
A képfeltöltő program behalt amit használtam ezért nem jelenítette meg a képet. De már megcsináltam így újra meg lehet nézni ^^
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ruru Hétf. Aug. 02 2010, 01:51

Huramino Saito írta: Egy súlyosabb hibát is vétettem, valamit lehagytam a drágáról, aki megtalálja hogy mi az, az (na jó puszit nem kap, de majd kitalálom mi lesz xD )

Spoiler:

A kis tartókat az övéről? Very Happy
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Hétf. Aug. 02 2010, 01:58

Ruru írta:
Huramino Saito írta: Egy súlyosabb hibát is vétettem, valamit lehagytam a drágáról, aki megtalálja hogy mi az, az (na jó puszit nem kap, de majd kitalálom mi lesz xD )

Spoiler:

A kis tartókat az övéről? Very Happy
A pöttyöket a ruháról, illetve a homlokvédő pántszalagját, az övön kívül...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Usake Hiachi Hétf. Aug. 02 2010, 08:09

SAito jók lettek a rajzok, egyébként szerintem a bal kezénél, vagyis nekünk a jobb lehagytad a könyökét meg a kezét Very Happy Vagy lehet ilyen szemszögből nem látszik, de nekem ez jutott eszembe Very Happy
Usake Hiachi
Usake Hiachi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 920

Témanyitás  Shintaro Yun Hétf. Aug. 02 2010, 09:06

Nah, rájöttem, a rajzolás megnyugtató dolog tud lenni. Ezért megint rajzoltam egy sort:D

Soyakusha:
Spoiler:

Eredetileg színesbe akartam, de aztán inkább tónusoztam 2b-s meg 3b-s ceruzával. az első verzióban amit lefényképeztem, még fehér a haja, de mivel a karié sötét, ezért be kellett színeznem fájó szívvel Smile Remélem a hegek hegeknek tűnnek Neutral A csóknyomot pedig az előtörijéből vettem, mivel elég liliomtiprónak tűnik a kis kari Razz
ui: eredetiben jobban látszódnak a tónusok

Saito:
Spoiler:

Bevallom, kétszer futottam neki Saito-nak. Az elsőben tök jó kompozíciót rajzoltam (Saito oldalról, a távolabbi vállán a kardja, amit a közelebbi kezével fog, a háttérben pedig Hana hátulról), de mivel a feje hatalmas lett és a válla a semmiből nőtt ki, ezért inkább újat rajzoltam. Ez egy kicsit középszerű beállítás (mivel sztem az egyik legkönnyebben lerajzolható póz), és persze megint nem tudtam megrajzolni, hogy az ember szemébe nézzen :'( De szerintem összességében nem rossz. Vízfestékkel van színezve Smile

És utolsónak egy "műhelycsendélet" vagy mi a szösz:D
Spoiler:

Tehát már csak egy Hiachi van hátra, meg Goukan és Ruru újrarajzolása (Velük nem vagyok megelégedve valamiért...)

Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Aug. 02 2010, 13:32

Húú anyám Yun, Hú anyám Very Happy
Csak a fejemet fogtam amikor megláttam Saito-t Very Happy Utóljára akartam meghagyni őt, és utolsóként megnézni és az elején jól is alakult... Megnéztem Soya képét, ami szintén nagyon állat lett (a kis liliomtipró xD)
Aztán átugrottam az utolsó képre, hogy azt nézzem meg de egyből felismertem, hogy azon is Saito van xD így mégis csak sikerült megnéznem úgy, hogy nem akartam Smile
Nagyon jók lettek a rajzok, Saito nagyon tetszik, valami fenomenális ^^ Csak gratulálni tudok Very Happy

Hia: >.< azt direkt úgy rajzoltam meg, hogy a kézfeje takarja az alkarját meg a könyökét... Very Happy De amúgy egyik sem talált, pöttyöket direkt hagytam le, mert azok csak színnel együtt néztek volna ki jól, a fejpánt szalagját pedig a haja.
A megfejtés nem más mint a fül Very Happy Egyáltalán nem tudok fület rajzolni, és ha megnézitek, egyetlen rajzomon sincs fül Very Happy Ruru képére akartam csinálni egyet, de akkor vettem észre hogy nincsenek amikor már a gépen vizsgáltam át... Very Happy
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Zetsu Hétf. Aug. 02 2010, 14:39

Hű micsoda rajzok vannak itt, nem semmi Smile

Ez az idő is eljött, végre egy digitális mű, amihez nem használtam alapot Smile Szal all by me xD Szerettem volna kicsit közelebbire csinálni, hogy a szemeit jól megtudjam csinálni, de már lusta voltam újra kezdeni. A csávó totál random, nem tudom hogy miért pont őt rajzoltam.
Gundanosok alkotásai ^^ - Page 3 Randomdudeadvancedcopy
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Shintaro Yun Hétf. Aug. 02 2010, 20:01

Zetsu: Kicsit kicsi a keze meg a kapucni nagyon a fején van, de szerintem nagyon jó! A színezés sokkal precízebb, mint amikor alapot használsz. Gratula!
(beszélek én a kezekről, amikor nekem is ritkán sikerülnek csak...)

más
Mivel olyan gyorsan elleptetek a karirajzolással, meg mindenki csak pozitív kritikát mondott eddig (pedig negatívat is meghallgatok szívesen), nah meg leginkább azért, mert kedvem volt, lerajzoltam minden karit mégx1... igaz, chibi verzióban:)

Spoiler:

délután nézegettem deviantarton kicsit, hogyan kell chibi-t rajzolni, mert életemben egyetlen egyet rajzoltam eddig, azt pedig teljesen részletekig menően képről másoltam Very Happy SZóval ne tessék olyan sokat várni XD

Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Usake Hiachi Kedd Aug. 03 2010, 10:54

Yun: szerintem nagyon jók lettek a chibiki Very Happy Viccesek a végtagjaik XD Nekem Asuko, Yun és Soyakusha tetszik a legjobban, de mindegyiknek megvan az egyedi beállás meg minden Very Happy
Usake Hiachi
Usake Hiachi
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 920

Témanyitás  Ayanokoji Takashi Kedd Aug. 03 2010, 11:16

Nem semmi hogy milyen tehetségek vannak itt. Tényleg nagyon szép mindegyik. Csak gratulálni tudok mindenkinek!
Ayanokoji Takashi
Ayanokoji Takashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2333
Elosztható Taijutsu Pontok : 75

Állóképesség : 307 (B)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 800(S)
Ügyesség/Reflex : 500(A)
Pusztakezes Harc : 426 (B)

Adatlap
Rang: Halottnak hitt
Chakraszint: 1080

Témanyitás  Shikaku Kedd Aug. 03 2010, 16:59

Soya, mint lilomtipró??? Szemenszedett hazugság! Na jó mégsem, de nem kell hangoztatni Very Happy
Ebben a kivitelben nem képzeltem el a srácot még; hát már ilyen is van - például amikor kvázi együtt élt egy kunoichivel, míg egyedül volt otthon. MÁris kapcsolok, és ott is van a kép; tetszik. <3
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Koreko Rui Szer. Aug. 04 2010, 21:55

Yun: A chibik eszméletlen aranyosak lettek. ^^ (Hát igen, a petit nendoroid figurák miatt megszerettem ezt a stílust. XD)

Nekem is van két rajzom, igaz azokat képről csináltam. Hinata és Temari portréja, anno szerintem mutattam. Már csak fel kéne kutatni a gépemen a rajzokat. ^^'
Koreko Rui
Koreko Rui
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)

Adatlap
Szint: S+
Chakraszint: 2064

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.