Akadémiai edzőterek

+3
Namito
Uetto Shasu
Kanmiru
7 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Akadémiai edzőterek - Page 2 Empty Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame Szer. Ápr. 28 2010, 20:22

A gyakorlás eléggé kimerítő volt. A sebeim aprók voltak, mégis zavaróak. Az új feladat semmivel sem volt könnyebb. A vízen járással talán nem is lesz gond a fára mászással igen. A víz valószínűleg annyira lehet ellenálló mint a gömbök voltak, így nagyjából tudom mennyi erőt kell áramoltatni. A fára mászásnál jelentősebb mennyiséget kell majd valószínűleg de ezt is majd meglátom egyenlőre kezdjük többel. Ha sok kevesebb lehet mindig. Nekifutok majd a gömbökhöz használt energiát megmásfélszerezem így futok a fára, és a gömbökhöz használt erőt használom a vízhez.
Roiyari Mame
Roiyari Mame
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Namito Csüt. Ápr. 29 2010, 20:30

~ Úgy látom, végre kipróbálhatjuk magunkat. A gömbök nem valami szokványos gyakorlás, de a fáramászás, és a vízen járás az igen, és már sokat olvastam róla. Az eddig elért eredmények nem hiábavalóak. Hiszen akkor nem kellett volna eddig ezzel szenvednünk. A fáramászás egy kicsivel könnyebb, mint a vízen járás. Mert az utóbbi annyival több, hogy itt az áramoltatásra is oda kell figyelni, nem csak a kibocsátás mennyiségére. A gömbös feladat vajon melyikhez volt közelebb? A gömböknél figyelni kellett a mennyiségre, de nem igazán kellett áramoltatni a chakrát, elég volt azt egyszerűen kibocsátani. Szóval a fára mászás lesz inkább hasonlóbb a gömbös feladathoz. Vagyis ennél inkább a mennyiségre kell odafigyelni. Nem jó sem a túl sok, sem a túl kevés. Éppen úgy, mint ahogyan azt már megtapasztaltuk. Ha az első lépéseknél ráérzek, akkor azt kell végig tartanom. A vízre érkezés lesz a nehezebb. Nem csak a megfelelő mennyiséget kell megtalálnom, hanem áramoltatnom kell a chakrám a vízbe, hogy fönnmaradhassak rajta. Sokkal összetettebb így a feladat, hiszen sokkal több dologra kell egyszerre odafigyelni, és a koncentrációnknak is tökéletesnek kell lennie. De nem baj, szeretem a kihívásokat, simán megcsinálom ~ gondoltam, és nekifutottam a fának
Namito
Namito
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 138

Témanyitás  Uetto Shasu Pént. Ápr. 30 2010, 01:51

Nem tudtam kifújni sem magamat igazán, máris jött az új feladat. A maszk alatt fáradtan eresztettem le az államat, és meg is ijedtem. Habár nem kell félnem egy csobbanástól sem, nem volt kedvem a többiek előtt fáradtan beletoccsanni a vízbe. A sensei persze hajthatatlannak tűnt, én pedig pár másodpercig a többieken végignézve, lassan követtem őket, és elfoglaltam a fám előtt a helyemet.
Mivel eddig fővel a kezünkkel dolgoztunk, akármennyire az volt a feladat, hogy csak lábbal tegyük, nem éreztem magamban annyi erőt, hogy folyamatosan tartsam magamat a törzs szögében, így, mivel az előző feladatban is a kezünk volt a főleg használt, nekiláttam négykézláb-járásnak a fa törzsén, előbb a kezeimen kikísérletezve a tapadáshoz kellő chakrát, utána a lábamhoz kellőt...
Uetto Shasu
Uetto Shasu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Ápr. 30 2010, 13:34

Mindannyian úgy ítéltétek meg, a fáramászás lesz az egyszerűbb, és nem tévedtetek, valóban azt is tanítják először, ha chakrakoncentrációról és fenntartásról van szó. Nem lepődtetek volna meg, ha nagyobb problémába ütköztök, így talán meglepődhettetek azon, hogy hál a az előző gyakorlatnak, már a második lépéssel tökéletesen belőttétek a szükséges chakramennyiséget, bár, ha rendesen végiggondoljátok, talán annyira nem is meglepő, az előző feladatnál pillanatok tört része alatt kellett a megfelelő mennyiségű chakrát a megfelelő helyre koncentrálnotok, ha nem akartátok, hogy az egyre gyorsabban cikázó gömbök égetően közel kerüljenek. Minimális problémát talán csak annyi jelenthetett, hogy most folyamatosan egy pontban kellett megtartani a chakrát.
- Hyuu! - kezd el örömködni senseietek. - Mindenki nagyon menő! A fa kipipálva, jöhet a víz!
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Roiyari Mame Pént. Ápr. 30 2010, 17:13

A fára mászás jól ment, de nem bízhatom el magamat. A vízen járás nehezebb lesz, viszont a gömböket megtanultam ellökni. A víz valószínűleg ugyan úgy reagál majd mint a gömbök a különbség az hogy itt nem csak pillanatokig kell irányítanom a chakrámat hanem hosszabb ideig kell fenntartanom az energiaáramoltatást. Felfutok a fára majd onnan egy ugrással a vízre szaltózok, annyi chakrát engedek ki mint amennyit a gömböknél használta. Ha ez kevés is lenne újra mindig próbálkozhatok. Neki is látok ennek a feladatnak is minél hamarabb végzünk ezzel annál hamarabb gyakorolhatom azokat ami érdekel.
Roiyari Mame
Roiyari Mame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namito Vas. Május 02 2010, 17:14

A fáramászás nem volt nehéz, az előbb megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően. De a vízen járás az már egy kicsivel bonyolultabb lesz. Miután elrugaszkodtam a fáról, egy elegáns hátra szaltóval megpróbáltam két lábbal a víz felszínére érkezni. Még a levegőben megpróbáltam figyelni a kibocsátásra, hogy ne egy látványos csobbanás legyen a vége a mutatványnak. A feladat abból a szempontból is nehezebb, hogy hosszabb ideig kell fenntartani a kibocsátást, és a chakrát még áramoltatni is kell. Nem csak egy pillanatra kell koncentrálni, hanem folyamatosan. Talán egy kicsivel több chakrával próbálkozok, hogy az könnyebben fönntartson az elején. Nem igazán akarok vizes lenni ebben a hidegben…
Namito
Namito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uetto Shasu Vas. Május 02 2010, 22:23

A fáramászás tényleg egyszerűbben ment, mint hittem, így hamar a lábaimra álltam a fatörzsön, majd amikor megjött az új feladat, már nem is voltam annyira gondban magammal, hogy megkérdőjelezzem, hogy képes lehetek-e a feladatra. Átgondoltam a feladatot; ha a fán egy állandó de nem túl erős nyomással fennmaradtam, akkor a víz felszínéhez, mivel meg kell akadályoznom az elmerülést, nagyobb mennyiség kell, amit folyamatosan kell fenntartanom. Elugrottam a fától, és koncentráltam a talpamba, illetve a kezeimbe a chakrát a leérkezéshez.
Mivel esésből érkezem, a vízre érkezéskor nagyobb adag chakrát koncentrálok, amit, ha fennmaradok a vízen, akkor egyből csökkentem, ha viszont így is merülék, akkor tovább növelem a kibocsájtást...
Uetto Shasu
Uetto Shasu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Hétf. Május 03 2010, 00:37

A fáramászás sikerein felbuzdulva sokkal bátrabban fogtatok neki a vizes feladatnak. Ugyan ti nem tudhattátok, senseietek titkon abban reménykedett, kicsit el is bízzátok magatokat, és ész nélkül fogtok a következő feladathoz, és nevethet egy jót, de végül is erre nem került sor. Hiszen ugyan mind elmerültetek egy kicsit, a gömbös feladat során elsajátított jó reakcióidővel hamar korrigáltátok a hibákat és már is a víz felszínén randalírozhattatok.
- Áhh - nyújtózott egyet senseietek, mint aki jól végezte a dolgát, a manővert megtetézte egy ásítással is, hogy aztán hirtelen pukkanjon víztócsává. Egy apró cetli kacsázott a levegőben groteszk falevélként. Ahogy egyikőtök felvette, ezt olvashattátok rajta:

Szépek vagytok, ügyesek vagytok, ma még tanultatok is valami hasznosat. Remélem, eltakarítjátok a szemetet a piknik után - melegen ajánlom! - a maradékot megkajálhatjátok. Üdv a holnapi első igazi találkozásig (időpont: 8:00, helyszín, ahol épp álltok, az tökéletesen megfelel ^^).
Ölel otthonról "szeretett" senseietek: Fai

U.i.: Hyuuu!

Szétnézve láthatjátok a süti maradványait, a kosarat, és a plédet, amit volt képe otthagyni. Pontosítok: talán rájöttetek, talán nem, de a sensei egész nap otthon "lógatta" a lábát, s csupán egy vízklónt küldött maga helyett. Bár tény, ez is fárasztó, viszont a ninjaságban az egyik legalapvetőbb pozitívum, hogy képes vagy egyszerre két helyen lenni, és nem para, ha elfelejtetted, aznapra vendégeket hívtál, pedig hivatalos jelenésed van
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Roiyari Mame Hétf. Május 03 2010, 08:57

-Hát ez több mint szuper. Nagyon jó, most akartam megkérdezni hogyha már így megszenvedtünk ezzel, tanítana-e nekem valamit. Erre meg eltűnik. Eközben kimegyek a tóból majd leülök kint a szárazon kicsit kifújni magamat. - Mi a véleményetek? Mármint erről az egész megoldásról? Felveszem az összeégett kunaimat és gondolkodólag el kezdem nézegetni. Próbálom minél jobban elmélyíteni magamban az érzést milyen volt szétvágni egy ilyen gömböt, és milyen volt mikor a sav elkezdte marni a bőrömet. Van kedvetek még ezután gyakorolni? Akarom mondani a csapatmunkát? Remélem igenlő választ kapok, bár kicsit fáradt vagyok, attól még szívesen tudnám végre meg ki mennyire jó a harcban. Ha pedig nemleges választ kapok azzal sincs baj. Gyakorlok én magamtól is. Eddig úgy is ahhoz szoktam hozzá főképpen.
Roiyari Mame
Roiyari Mame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namito Hétf. Május 03 2010, 14:26

Fai eltűnt és egy levelet hagyott hátra. Kisétáltam a partra, és elolvastam, hogy mi áll benne. A lényeg, hogy holnap reggel ugyanitt találkozunk. Vagyis mára csak ennyit tervezett.
- Kezdjük el a takarítást. – mondtam unottan, mivel semmi kedvem nem volt hozzá. Emellett mit gondol, hogy majd valamelyikünk hazaviszi a plédet meg a kosarat?
- Én hazamegyek. Holnap valószínűleg már nehezebb nap vár ránk. – válaszoltam Mamenak, és reménykedtem is benne, hogy így fog történni. Igaz, hogy a mai nap is hasznos volt, de nem valami izgalmas. Persze a gömbök feldobták a feladatot, de a gyakorlás az gyakorlás… remélem holnap már küldetést is kapunk.
Namito
Namito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uetto Shasu Hétf. Május 03 2010, 23:57

Ziháltam még, mert túlontúl el voltam merülve a feladatban. Amikor már biztosan álltam a lábaimon, kilábaltam a vízből, és én is elolvastam a cetlit. Pislogtam pár nagyobbat a módszeren, és vártam a reakciókat, majd Namito példáján elgondolkozva rájöttem, hogy bőven lesz mesélni valóm otthon. Most, hogy már tudtam, nem leszek kemény kézzel fogva, én akartam edzeni a falon és a vízen járást.
-Bocs, Mame, de úgy tűnik, hogy most nem fogunk tudni gyakorolni. Holnap ki tudja mi lesz. - Azzal besegítettem a takarításba, vagyis inkább kiszedegettem a kosárból meg a lepedőről a hátrahagyható hulladékot, belehajtottam a ruhát a kosárba, és felvettem. Volt kedvem mosolyogni, és egy jót futni is, így csak egy intéssel elindultam hazafelé.
Uetto Shasu
Uetto Shasu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Május 07 2010, 14:45

Ismét szebb napra virradt Kirigakure, ugyan borús volt az idő, s lógott az eső lába, mégis valami kellemes derű terjengett a levegőben, ahogy a Nap sugarai néhol áttörték a felhők gomolygó szürkeségét, és végigcsiklandozták a tájat. Viszonylag korán volt még, alig fél nyolc, mégis, egy szőke üstökű, fura, a tömegből már messziről kitűnő ember lépdelt a megbeszélt hely felé. Nem volt szándéka elkésni, ha már tegnap meg sem jelent rendesen. Arca mosolygós volt, mint mindig,igaz, most némi árnyékot vetett rá a fáradtság.
Ahogy megérkezett, nagyot nyújtózott, majd ismét megpróbálta kipiszkálni az álommanót a szeme sarkából, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Aztán, mivel még nem volt ott senki, egyébként is korán érkezett, leült a földre, és egy tuskónak támasztotta a hátát, hogy kényelmesen elnyúlhasson. Egy elegáns bűvészmutatvánnyal varázsolt elő a zsebéből egy nyalókát, és a kis színes gömböt azonnal a szája mélyére száműzte, hogy lehunyt szemmel élvezhesse az ízét, s közben beszippanthassa a természet illatait. Szerette a reggeleket, még akkor is, ha utált felkelni.
- Fai! Fai! - szemei kipattantak a kiáltás hallatán,majd mosolyogva egyenesedett ki ültében.
- Yuui, mit keresel itt? - intett az érkezőnek, amely mintha csak a tükörképe lett volna, még a mozdulatai is hasonlóak voltak, talán valamivel szerényebbek és visszafogottabbak.
A Yuuinak nevezett férfi letelepedett testvére mellé, majd nagy komolyan egy levelet adott át neki. Fai felbontotta, s kék szemeire árnyék vetült. - Ha ezt előadom, engem megnyúznak... - néz testvérére, aki könyörgő szemekkel pillant vissza rá, egyszerűen nem lehet nemet mondani neki. Fai felsóhajt, és elmosolyodik: - Rendben, meglátom, mit tehetek - simít végig a másik feje búbján szeretetteljesen. A lassan erre kószáló geninek pedig szemtanúi lehettek ennek az intim jelenetnek. Ahogy annak is, hogy a másik férfi, Yuui egy puszit nyom testvére arcára: - Megjöttek - jelenti ki, majd felállva még int egyet köszönésképp.
Fai is felkaparja magát a földről, majd rátok villantja csalhatatlan fülig érő mosolyát: - Ohaiyo minna!
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Namito Hétf. Május 10 2010, 12:21

Ma reggel az Akadémiai edzőterepek felé indultam. Nem siettem, mivel teljesen időben voltam. Szerencsére útközben senkivel sem akadtam össze. Nem voltam valami jó kedvemben, amire ez az idő is rásegített. Lassan elértem a találkozó helyszínét, ahol már várt ránk a sensei. Fai mellett ott volt még egy hozzá nagyon hasonló férfi. Amikor közelebb indultam, szemtanúja voltam a két férfi búcsúzkodásának, amire egy fintor volt a válaszom. Nem mondom, hogy másképp ismertem volna meg eddig a senseit, de még nem szoktam meg ezeket a megnyilvánulásokat. Nem nagyon érdekelnek az emberek, de az ilyen szélsőségek mellett nem lehet csak úgy elmenni. Nem is tudom, de mintha lenne egy ilyen ninja szabály, hogy ne mutassuk ki az érzéseinket… nekem ez már egy kicsit sok. A többiek is megérkeztek, majd amikor elég közel értem köszöntem.
Namito
Namito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uetto Shasu Hétf. Május 10 2010, 12:50

Vidáman pattogtam a lábaimon, hiszen a tegnapi óta felvillanyzott a sikerem, amit gyakorlatilag a felkészültségemmel értem el, azt pedig csak magamnak, és a családnak köszönhetem. Fáradt is voltam, persze, hiszen a sikertől felbuzdulva rengeteget gyakoroltam még este. Mászkáltam a falakon, és mindenféle helyeken, például a esti fürdőben is, inkább a vízen, mint a vízben voltam. A mosolygós képemből persze nem sok látszhatott a szokásos maszk alatt, csak a szemeim, amik is inkább tükrözték a fáradtságot.
-Yo, Namito. - Amikor megérkeztem, Namito már benn állt a gyakorlóterepen, de nem ment el a senseig. Az arcára nézve furcsálltam, hogy még mindig nem tér rendre a sensei külsőségei fölött, amikor is megláttam, hogy nem csak Fai, de valaki más, talán egy klón, nem, az mégsem, bizonyára a testvére búcsúznak. Néztem a jelenetet, és csak pislogtam párat, és örültem a városiaktól különböző lelkületemnek, amivel mások viselkedését eddig mindig sikerült megtűrnöm, bármilyen is legyen az.
Uetto Shasu
Uetto Shasu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Roiyari Mame Csüt. Május 13 2010, 12:28

// Elnézést a késésért. //
Fáradt voltam a tegnap után. Igaz a többiek korán hazamentek, én ott maradtam edzeni ameddig csak bírtam. A vízen járás már úgy ahogy ment, viszont a vízen harcolni teljesen más mint járni rajta. Ezért itt is meg kell tanulnom forgatni a kardokat, úgy mint ahogy megtanultam a földön is használni. Először is a vizbe el tudok merülni, hallottam már arról is bizonyos ninjak ez a földel is meg tudják tenni, jómagam erre nem voltam képes. Ezért ez az edzés elég nehéznek bizonyul majd. Először is ki kell kísérleteznem mennyi energia felhasználásával meddig merülök a vízben. Ha ez meg van akkor ezt gyakorolni, megszokni hogy néha mélyebbre merülök, néha nem merülök olyan mélyre. Meg kell szoknom hiszen a vízben nehezebb mozogni, sokkal nehezebb mint a földön futni. Rengeteg idő lesz ezt teljesen elsajátítani. De valahol el kell ezt kezdeni, továbbá ha képes vagyok megtanulni szabad akaratomból merülni mélyebbre és kiemelkedni, akkor hatékonyabban tudom kikerülni majd a víz felszínén felém jövő támadásokat. Emellett meglepetés szerű támadásokat is képes leszek majd alkalmazni. Ennek a gyakorlásával töltöm el az időmet ameddig csak bírom. Ezek után megyek haza kipihenni magamat.

Reggel korán keltem. Sajogtak az izmaim, de tudtam jól csak le kell mozgatnom őket. 30 perc altt sikerült a fáradságot kiadnom magamból. Reggelihez gyűlt össze a család, nagy megdöbbenésemre mindenki itt volt. Elbeszélegtek velem röviden, majd egy kis csomag étellel útnak is indítottak. Megérkeztem az edzőterepre legutoljára, már mindenki ott volt. Szuper elkéstem, mindegy. Oda indultam a többiekhez akik már Fai felé tartottak. - Kellemes reggelt.
Roiyari Mame
Roiyari Mame
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Május 14 2010, 14:10

- Első körben engedjétek meg, hoyg elnézést kérjek a tegnapiért. Elfelejtettem, hogy összeszerveztem két programot, remélem, azért a klónom rendesen tudott helyettesíteni - és valóban, még az arca is sugározza: Gomenne, gomenne.

Akadémiai edzőterek - Page 2 11061226

- Remélem, azért nincs harag, vagy csak egy kicsi, de készültem ám! - azzal előmarkol egy pár apró bogyót. - Csoki ízű, de mielőtt még fintorognátok, most komolyan vettelek titeket: ezek energiatabletták, fejenként kettő. Sovány vigasznak tűnhet, de sajnos nem vagyok túlságosan elengedve, Yuui állandóan elszedi a pénzem - sóhajt fel felemelve a két kezét színpadiasan. Valószínűleg persze kifosztásának is meglehetnek a maguk okai, például az, hogy a látottak alapján úgy szórja a pénzt, mint násznép friss házasokra a rizsszemeket. Két kézzel.
- Most pedig jön ugye a megyünk küldetésre rész. De ugye a kage nem lenne túl nagylelkű, hiszen kezdők vagytok, D szintű küldetéseket kapnánk úgyis csak, így kitaláltam nektek egy sokkal izgalmasabbat: meglátogatjuk jó öreg senseiemet. Higgyétek el, nagyszerű lesz, már alig várom - kár, hogy az arca erről nem feltétlenül győz meg senkit.
- Na - vág be egy szépfiús pózt. - Indulhatunk?

Akadémiai edzőterek - Page 2 297bd4dcaf67d7accd1166d

Ezt úgy kérdezte, mintha lett volna választásotok, de azután úgy indult neki, mintha már el is döntöttétek volna, milyen jól fogtok szórakozni.

//A KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin nevezetű topicba írjatok ^^ -jav.: elírtam első körben, sorry -.-'//
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Szer. Szept. 21 2016, 19:01

//Nanami- A lopott macska; JM: Akira//

Nagyon régen volt már, hogy Nanami az akadémia edzőterepén edzett. 3 éve3 fejezte be az iskolát, ahol íráson, olvasáson kívül számos sokkal fontosabb dolgot is megtanult, mint például az alapvető chakrairányítási módokat. És miért is van itt? Egy levél miatt. Nem titkos, pontosan tudni, hogy a mizukage, pontosabban a helyettese küldte és arról informálja a leányzót, hogy ide jöjjjön, mert küldetést kap és egy csapatot, akikkel végre kell hajtania azt. A küldetésről nem tud semmit, mert nem is volt szó róla. Nem valószínű, hogy komolyabb lesz a feladat, hiszen csak egy gennin, viszont talán sejti, hogy mestere nem sokkal lehet fölötte, hiszen a legtöbb ninját a frontra küldték, talán csodálkozik, hogy ő maga mért nem oda került, de talán a faluban is tud segíteni a háború menetén, ha mással nem, hát azzal, hogy olyan küldetéseket is megcsinál, akár sokkal gyakrabban, mint általában, amit amúgy is meg kell csinálni, mint például a kert gyomlálás, kutyasétáltatás vagy a macskakergetés. Most nem tudni mit is kell csinálni, így vár. Talán reméli, hogy a mestere legalább arra veszi a fáradtságot, hogy valami menő belépővel érkezik, de nem. Jó 5 perc telik el mire feltámad a szél és reményt kelt a lányban, hogy már végre itt van a mestere, de nem. A háta mögül hal némi krákogást majd mintha valaki inna, ki tudja mit. Ha megfordul, akkor elég érdekes látvány tárul a szeme elé. Egy elég jó képű 18- 20 éves pasas, szájában cigi, ha Nanami ért hozzá rájöhet, hogy füves, egyik kezében egy üveg sake a másikban pedig egy senbon. A lány talán reméli, hogy nem ő a mestere. Amíg Nanami felfogja a helyzetet a pasi eldobja a senbont egyenesen a lány felé, de ahelyett, hogy eltalálná a lányt a füle mellett megy el és a háta mögött csapódik a földbe. Nem tudni, hogy részeg vagy így akarta, de ha majd a lány megnézi később a tű végét, akkor láthatja, hogy a férfi éppenséggel elég komoly fájdalomtól mentette meg, ugyanis egy lódarázs pécizte ki a lány nyakát. Közben a férfi még szív egyet a cigijéből, majd kiköpi és beleiszik a sakéba és eldobja az kerámiát egyenesen a közelben lévő kukába, ma eltűnik. Ekkor ugyanez a fazon jelenik meg, most már teljesen józanul és csak mosolyog.
- Szia aranyom! Meglepődtél? Amit láttál csak genjutsu volt, még ha tű valódinak is tűnt, mert az is volt.
Hagyott néhány másodpercet, míg összeszedted a gondolataid és esetleg kérdeztél, majd folytatta.
- Én leszek a mestered és a társad. A küldetésre ketten megyünk, vagyis hárman, még ha ő nem is hivatalos csapattag.
Ezzel füttyent és egy menyét fut elő a bokorból és mászik fel a gazdi nyakába, majd a fejére, ahol, mint valami kalap kényelmesen elhelyezkedik.
- A küldetésünk roppant egyszerű lesz. Egy gazdag, idős néni macskáját elrabolták és váltságdíjat követelnek. Az asszony hajlandó lenne fizetni, de a falut kérte meg, mert a lakást sem tudja elhagyni segítség nélkül és ez túl hosszú út lenne. A feladatunk, hogy tárgyaljunk a rablókkal, majd a tárgyalás végén a macskával. Kérdés? Ha nincs, akkor megyünk a nénihez, hogy elmondjon mindent.
Akár kérdezel, akár nem, elindul, mert a kérdéseidet menet közben is fel tudod tenni.

//Itt fogunk játszani, mert itt nincsen senki.//
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Ookami Nanami Vas. Szept. 25 2016, 21:16

/Akira/

A napjára sem emlékszem már pontosan, mikor is voltam utoljára az akadémián, most mégis visszatértek azok a szép napok, vagyis sokkal inkább nevezném vegyesnek...voltak szép, s voltak keserves, edzéssel töltött napok. El sem tudom mondaná, hány napon, hány éjen át tanultam édesanyámmal, miközben a vizsgáimra készültem... bármennyire zuhogott az eső, sütött a nap, vagy borított el a köd mindent...sosem lankadtunk, ezerszer is nekiálltunk egy-egy technikának, ha nehezen ment, s mind a ninja létet, mind egy nő életét megtanította számomra. 
Emlékek sokasága tört fel bennem, miközben ismét ezen edzőterem falai között sétálgatok, immár 3 éve nem voltam itt, s egy kicsit boldogsággal tölt el.
De, hogy mégis mit keresek itt? Ma reggel érdekes levél fogadott otthon, miközben a virágokat rendezgettem a szobámban, kora reggel a legjobb leszedni őket, mert ekkor még a friss harmat mely végigcsordul rajtuk olyan, mintha sok kis gyöngyszem tarkítaná a szirmokat...de ez most nem is annyira fontos. Szóval amiért itt vagyok, reggel kaptam egy levelet, melyet a mizukage-sama helyettese küldött, fontosnak tűnt, s ezen a helyen jelölte meg a találkozót. Egy találkozó, egy csapattal, mellyel valamiféle küldetésre kell mennem. Nem hiszem, hogy valami nagy dolog lenne, mivel most a legtöbb shinobi házon kívül van, vagyis a frontra mentek. Ami kb. azzal egyenlő, hogy itthon csak a gyengébb, alacsonyabb rangú shinobik maradtak, mint jómagam. ~ Vajon sosem jutok ki oda? ~ Gondolkoztam el, miközben lábaim haladtak előre.  Kicsit, valahol egészen belül bántott, hogy számomra csak a faluban szokásos feladatok maradtak, de ha itt lehetek hasznos, hát itt cselekszem. Bármit megteszek, hogy előbbre juthassunk...az otthonom, az a hely, amit meg akarok védeni! - Így legalább mindenre vigyázhatok. - Mormogtam az orrom alatt, csendesen. ~Már 17 éves vagyok, mégis...vajon hová haladok? Haladok egyáltalán? ~ Sokszor tűnődöm ezen, bár általában jókedvű vagyok, ez mégis sokszor gondolkodtat el. Szeretem nézni a virágokat, melyek a házunk körül nyílnak, s szeretem a családom, mely mindig megvédett. Bármi jött velem szemben ők ott voltak, s segítettek, pont, ahogyan annak lennie kell, igaz? Nem tudom hová juthattam volna nélkülük, de meg akarom hálálni a falumnak, a családomnak, mindazt amit értem tettek. Ezért vagyok itt, s ezért tanulok tovább. Az álmom, hogy a világon minden virág technikát elsajátítsak, s otthon akarok lenni a gyógyító technikákban...ezért haladok előre...mindenkiért!
Megérkeztem, s már csak a többiekre várok, de egyenlőre semmi változás. Vajon milyen belépővel érkezik meg a sensei? Hmm...ha tényleg tud valamit illene valami menő belépővel megérkeznie, nem ? Figyeltem erőssen magam köré, amikor végre feltámadni látszott a szél, s mint egy kisgyermek, ki először lát ilyet, csillogó tekintette néztem körül...de még mindig semmi, sehol semmi...csüggedtem le kicsit, s kezdtem felkapni a vizet. ~ Mégis merre van már? Éppen ideje lenne ideérnie. ~ Puffogtam magamban, miközben egy  furcsa, krákogó hangot hallottam a hátam mögül, majd mintha valaki kortyolgatna valamit, szinte biztos voltam benne, hogy van ott valaki, így hirtelen fordultam meg, kissé felderült arccal, mintha minden előző dühöm elszállt volna, mivel meggyőződésem volt, hogy a senseiem érkezett meg végre...ám amikor végre megpillantottam a mögöttem lévő fiút, már ha nevezhetem így, hiszen nem hiszem, hogy nagy korkülönbség lenne közöttünk, kicsit meglepődtem,  s arcomon tisztán tükröződtek érzéseim. Szájában cigaretta pislákolt, egyik kezében egy üveg sake, másikban pedig egy senbon. ~ Ki lehet ő? Ez nem komoly ügye? Ő az akire vártam? ~ Hajtottam le kissé fejem, mintha nem is őt bámulnám, mintha a földre meredne tekintetem, de biztos voltam benne, hogy ennyivel nem tudom átvágni, s látja rajtam, hogy még mindig rajta tartom tekintetem. Az arca helyes volt, mégis a tetteivel már azonnal ellenszenvet szült, de magam sem tudom eldönteni, hová is soroljam be. Nem tudtam dönteni jó, vagy rossz. De nem is adott sok időt törni a fejem rajta...szinte egy pillanat alatt eldobta a kezében lévő senbont, mely pontosan az irányomba suhant, s kikerülve arcomat, a fülem mellett halad el, majd mögöttem éri ez a talajt. A gyenge szél, mely megérintette füleim szinte a lelkemig hatoltak. Megrémültem volna? Nem...sokkal inkább tetszett a gyorsasága...nem lehet gyenge, talán mégis ő a mesterem? De ha így nézzük szánalmas vagyok...szánalmasan gyenge vagyok hozzá képest? Bár tény, hogy az utóbbi években nem éppen az edzés volt a fő dolgom otthon. Hirtelen hátrafordultam, s letekintettem a senbonra, mely  a földbe fúródott, s szemeim egy kissé tágabbra nyíltak. ~ Egy darázs? Ezért... dobta el? ~ Futott végig az agyamon, miközben tekintetem sietve ismét a férfira szegeztem, ki épen ekkor szívott bele egy utolsót cigarettájába, majd megszabadult tőle, s nem tette ezt másképpen a sake-s üveggel sem, miután egyet kortyolt még belőle, hamar a közeli kuka tetején landolt, s ezzel szinte egyidejűleg a férfi semmivé vált. - Ho...- Kezdtem bele egy mondatba, melyet nem volt időm befejezni, ugyan is a férfi már elő is került, s ott volt előttem, teljesen józanul, s már egy csepp sake illatot sem éreztem rajta. ~ Akkor ez csak egy genjutsu? ~ Kérdeztem magamban, mert valahogy nem akartam megszólalni.  
- Szia aranyom! Meglepődtél? Amit láttál csak genjutsu volt, még ha a tű valódinak is tűnt, mert az is volt. - szólalt meg a fiú. Miközben én csupán figyeltem. ~ Szóval erről volt szó, jól következtettem. ~ Jelentettem ki, persze csak magamban, mire ő folytatta.
- Én leszek a mestered és a társad. A küldetésre ketten megyünk, vagyis hárman, még ha ő nem is hivatalos csapattag. - Fejezte be, majd füttyentette, s egy kicsinyke állatka futott elő. - Menyét? - Ejtettem ki véletlenül, miközben a  kis picinyke felfutott az előttem álló férfi vállára. ~ Szóval tényleg ő a mester aki kijelöltek mellém? De miért ilyen fiatal? Szinte egy idősek vagyunk...ez kissé zavar. ~ Futott át fejemben pár gondolat.
- A küldetésünk roppant egyszerű lesz. Egy gazdag, idős néni macskáját elrabolták és váltságdíjat követelnek. Az asszony hajlandó lenne fizetni, de a falut kérte meg, mert a lakást sem tudja elhagyni segítség nélkül és ez túl hosszú út lenne. A feladatunk, hogy tárgyaljunk a rablókkal, majd a tárgyalás végén a macskával. Kérdés? Ha nincs, akkor megyünk a nénihez, hogy elmondjon mindent.- Fejezte be mondandóját, s már el is indultunk, nem tudom kérdezzek-e, de végül is, nem nagyon lesz más lehetőségem, előbb utóbb beszélnem kell.
- Izé...- Böktem ki így elsőre, mely nem feltétlen volt biztató. - Szerintem úgy fer, ha indulás előtt bemutatkozunk, bár gondolom te tisztában vagy vele, hogy ki is vagyok, azért mégis így a fer, mert én nem tudom a neved. - Jelentettem ki, majd folytattam. - A nevem Ookami Nanami, de a hozzám közelállók csak Nana-nak becéznek, de neked a Nanami is jó lesz. - Fejeztem be kissé felpukkanva, s hirtelenjében le is tegeztem, melybe szinte azonnal belepirultam. ~ Idióta, ő a mestered, mégis miért tegezted le, egy dolog, hogy nem sokkal idősebb, de van illem is a világon! ~ Szidtam le magam, szinte egyből...s szinte alig mertem ránézni...illetlen voltam... ~ Istenem, máris galibát okoztam, szinte az első mondatom volt... mi lesz itt még? Sóhajtottam egy nagyot...
Ookami Nanami
Ookami Nanami
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 44

Adatlap
Chakraszint: 167

Témanyitás  Akira Szomb. Okt. 01 2016, 10:44

Genjutsut felismerni elég nehéz, főleg, ha az ember nem járta benne. Egy jouninnak pedig nem nehéz becsapnia egy túl koros gennint. Az illúzió annyira sikeres volt, hogy a lány el is hitte, hogy mestere egy iszákos láncdohányos figura, de szerencsére nem. Miután a valódi tanár felfedte magát és a társát, egy menyétet, a lánynak már csak a fiú kora miatt lepődött meg. Ránézésre, sőt valójában csak 19 éves volt, de ott volt a falu chuunin egyenruhája és a gyorsaságából adódóan valószínűleg jounin rangot kapott, hiszen egy chuunin nem kapna olyan feladatot, ahol egy genninnel kell végeznie a feladatot, még ha csak maximum C szintű a küldetés meg csapatot sem kapna. A bemutatkozáson csak nevet egyet egyet, hiszen pontosan tudja, hogy ki vagy, inkább a szemtelenségen, hogy te mondod meg, hogy hívhatod.
- Ha így állunk, akkor engem csak hívj Mitari senpainak.
A mestered nem igazán figyelt, legalábbis látszólag, az érzéseidre, de szinte szórakoztatta a belső vívódásod, még ha ez kívülre nem is mutatta. A bemutatkozás után el is indul és az öreg nő lakásáig meg sem áll. Ha esetleg kérdezel, akkor válaszol, de különben csöndben van. A menyét, ami korábban a vállán volt, most a fejed fölötti ágakon ugrál és hozzád beszél. Valószínűleg meglepődsz, hiszen kevés beszélő állattal találkoztál, ha egyáltalán volt hozzá szerencséd, de hogy mit reagálsz azt csak te tudhatod.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.