-= Fórum Hírek = -
+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
7 / 25 oldal
7 / 25 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: -= Fórum Hírek = -
Üdvözlet Gundan lakók!
Ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy átvettem Daruitól a Kaszinó harc részlegét. Innentől ha egy harc kimenetelében nem értetek egyet, vagy annak lezárásáról van szó, engem illik zaklatni.
Tobi
Ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy átvettem Daruitól a Kaszinó harc részlegét. Innentől ha egy harc kimenetelében nem értetek egyet, vagy annak lezárásáról van szó, engem illik zaklatni.
Tobi
Tobi- Inaktív
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...
Üdv mindenkinek!
A mai naptól átvettem a Kami no Yuugen moderálását, valamint a Kaszinót, pontosabban a szerencsejátékok részleget.
Pein
A mai naptól átvettem a Kami no Yuugen moderálását, valamint a Kaszinót, pontosabban a szerencsejátékok részleget.
Pein
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Üdv!
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől akik várnak a mesélésre, de amint időm engedi időt szakítok az írásra. Főleg a Fórumkalandosoknak. Ezen a héten írok mindenkinek, mindenhova!
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől akik várnak a mesélésre, de amint időm engedi időt szakítok az írásra. Főleg a Fórumkalandosoknak. Ezen a héten írok mindenkinek, mindenhova!
Jiraiya- Főadminisztrátor
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Üdvözletem!
A Ruházatok leírásához, a Ninja ruházat és páncélzathoz bedobtam 2 vértet(chakra és gőzpáncél). Ezeket itt tekinthetitek meg!
A Ruházatok leírásához, a Ninja ruházat és páncélzathoz bedobtam 2 vértet(chakra és gőzpáncél). Ezeket itt tekinthetitek meg!
Akasuna no Sasori- Inaktív
Üdv Mindenkinek,
Egy kisebbfajta módosításról szeretnék tájékoztatni mindenkit, ez pedig nem más, mint a fegyverek és egyéb felszerelések, tekercsben való pecsételése. Egy egyszerű táblázatban összefoglalva láthatja mindenki, mennyit képes tárolni a fegyverzetéből a különböző tekercsekben. Több fegyver birtoklása esetén /ez leginkább fegyverhasználókra vonatkozik/ pályázhatnak több tekercset, illetve több pecsétet. A szabályozás:
- Egy pecsételésnél egy pecsétben több olyan fegyver is elhelyezhető amely nem haladja meg egy Tanto méretét.
- Egy pecsétbe max 5 fegyver pecsételhető le egyszerre.
Dobófegyverek
Kis méretű tekercs:
maximum 5 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 50 ryo
Korlátozás: max 10 db a használónál.
Közepes méretű tekercs:
maximum 15 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 150 Ryo
Korlátozás: max 3 db a használónál
Nagy méretű tekercs:
maximum 35 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 250 Ryo
Korlátozás: max 1 db a használónál.
Nagyobb méretű fegyverek/bábok
Kis méretű tekercs:
Befogadóképessége: 2 katana méretű fegyver + dobófegyverek (15 db) vagy
1 zanbato méretű fegyver + dobófegyverek (15 db)
Közepes méretű tekercs:
Befogadóképessége: 10 katana méretű fegyver + dobófegyverek (40 db) vagy
3 zanbato méretű fegyver + dobófegyverek (40 db) vagy
1 ember méretű báb + dobófegyverek (40 db)
Nagy méretű tekercs:
Befogadóképessége: 25 katana méretű fegyver + dobófegyverek (75 db) vagy
10 zanbato méretű fegyver vagy
3 ember méretű báb/2 nagyobb + dobófegyverek (75 db)
További szép napot Mindenkinek!
Egy kisebbfajta módosításról szeretnék tájékoztatni mindenkit, ez pedig nem más, mint a fegyverek és egyéb felszerelések, tekercsben való pecsételése. Egy egyszerű táblázatban összefoglalva láthatja mindenki, mennyit képes tárolni a fegyverzetéből a különböző tekercsekben. Több fegyver birtoklása esetén /ez leginkább fegyverhasználókra vonatkozik/ pályázhatnak több tekercset, illetve több pecsétet. A szabályozás:
- Egy pecsételésnél egy pecsétben több olyan fegyver is elhelyezhető amely nem haladja meg egy Tanto méretét.
- Egy pecsétbe max 5 fegyver pecsételhető le egyszerre.
Dobófegyverek
Kis méretű tekercs:
maximum 5 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 50 ryo
Korlátozás: max 10 db a használónál.
Közepes méretű tekercs:
maximum 15 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 150 Ryo
Korlátozás: max 3 db a használónál
Nagy méretű tekercs:
maximum 35 pecsét befogadására alkalmas.
Ára: 250 Ryo
Korlátozás: max 1 db a használónál.
Nagyobb méretű fegyverek/bábok
Kis méretű tekercs:
Befogadóképessége: 2 katana méretű fegyver + dobófegyverek (15 db) vagy
1 zanbato méretű fegyver + dobófegyverek (15 db)
Közepes méretű tekercs:
Befogadóképessége: 10 katana méretű fegyver + dobófegyverek (40 db) vagy
3 zanbato méretű fegyver + dobófegyverek (40 db) vagy
1 ember méretű báb + dobófegyverek (40 db)
Nagy méretű tekercs:
Befogadóképessége: 25 katana méretű fegyver + dobófegyverek (75 db) vagy
10 zanbato méretű fegyver vagy
3 ember méretű báb/2 nagyobb + dobófegyverek (75 db)
További szép napot Mindenkinek!
Adatlap
Itanashi/Lidérc
Adatai modosultak a bingó könyvben eddig elkövetett tettei alapján.
Módosítva lett: Fejpénz, veszélyességi szint, ismert tettek.
Adatai modosultak a bingó könyvben eddig elkövetett tettei alapján.
Módosítva lett: Fejpénz, veszélyességi szint, ismert tettek.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Kedves Mindenki,
Újabb eszközökkel bővült a fegyverek leírása. Valamint helyet kaptak az oldalon a Narutoban megismert Legendás Fegyverek is a Világ topicján belül. A fegyvereket folyamatosan bővítjük, ha van valakinek javaslata, kérem, azt megkérem, küldje el nekem pm-ben a fegyver nevét.
További jó játékot,
Pein
Újabb eszközökkel bővült a fegyverek leírása. Valamint helyet kaptak az oldalon a Narutoban megismert Legendás Fegyverek is a Világ topicján belül. A fegyvereket folyamatosan bővítjük, ha van valakinek javaslata, kérem, azt megkérem, küldje el nekem pm-ben a fegyver nevét.
További jó játékot,
Pein
Adatlap
Hali!
A Csapat/Játékos/Mesélő kereső topicot kérem szigorúan, hogy mindenki arra használja amire való. Amennyiben ezt valaki nem hajlandó megtenni a második felszólítás után sem, annak az adott karakterét/karakterét azonnali kitiltásban részesítjük!!! Kérem ezt mindenki vegye figyelembe!
Itachi
A Csapat/Játékos/Mesélő kereső topicot kérem szigorúan, hogy mindenki arra használja amire való. Amennyiben ezt valaki nem hajlandó megtenni a második felszólítás után sem, annak az adott karakterét/karakterét azonnali kitiltásban részesítjük!!! Kérem ezt mindenki vegye figyelembe!
Itachi
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Üdv!
Felfüggesztetnek tekintem azokat a Kalandjaimat, ahova már hosszú ideje nem érkezett válasz. Ezeket ha a Játékosok felkeresnek, a későbbiek során, újra folytathatjuk.
Kalandok:
- Asaya Yoh& Huramino Saito (Tea Országa)
- Shikotou Sei (Füst Országa)
Felfüggesztetnek tekintem azokat a Kalandjaimat, ahova már hosszú ideje nem érkezett válasz. Ezeket ha a Játékosok felkeresnek, a későbbiek során, újra folytathatjuk.
Kalandok:
- Asaya Yoh
- Shikotou Sei (Füst Országa)
Adatlap
Tisztelt Játékosok!
Mindenki, aki reagot próbál írni, annak valószínűleg már feltűnt, hogy hiába ír, nem látja a saját szövegét. A probléma megoldásához az alábbi műveletet kell végrehajtani:
"A reag író doboz felső paneljének jobb szélső gombja a "switch editor mode"-ot kell átnyomni, hogy látszódjon." Nekem ez a felső panel 2. sorának utolsó ikonja. Tehát, arra kell kattintani és akkor látjátok amit írtok
Mindenki, aki reagot próbál írni, annak valószínűleg már feltűnt, hogy hiába ír, nem látja a saját szövegét. A probléma megoldásához az alábbi műveletet kell végrehajtani:
"A reag író doboz felső paneljének jobb szélső gombja a "switch editor mode"-ot kell átnyomni, hogy látszódjon." Nekem ez a felső panel 2. sorának utolsó ikonja. Tehát, arra kell kattintani és akkor látjátok amit írtok
Yo!
Emberek ne álljatok le a kattintgatással. Az FRPG toplistán igencsak szép helyünk volt de visszaestünk, szóval hajrá! Mindenki minden nap nyomkodjon, ugyanis minél többen látják az oldalt, annál többen jönnek játszani és annál pörgősebb lesz a játék!
További Szép napot nektek!
Emberek ne álljatok le a kattintgatással. Az FRPG toplistán igencsak szép helyünk volt de visszaestünk, szóval hajrá! Mindenki minden nap nyomkodjon, ugyanis minél többen látják az oldalt, annál többen jönnek játszani és annál pörgősebb lesz a játék!
További Szép napot nektek!
Adatlap
Üdvözletem!
2 hírt szeretnék bejelenteni!
1. hír: Frissült a báb alkatrészek listája, illetve még bővülni fog. A felszerelések résznél megtaláljátok.
2. hír: Jinpachiról átváltottam Sasorira. Ha már én vagyok a bábos emberke, akkor bábossal moderáljam őket.
2 hírt szeretnék bejelenteni!
1. hír: Frissült a báb alkatrészek listája, illetve még bővülni fog. A felszerelések résznél megtaláljátok.
2. hír: Jinpachiról átváltottam Sasorira. Ha már én vagyok a bábos emberke, akkor bábossal moderáljam őket.
Pezseg a vér, kezeket az égbe
Megérkezet, a dalszövegek réme!
Mindenkinek egy-egy széket
Gyerünk srácok, most nektek zenélek!
Yo!!
Nagy hírem van, a Gundan befogadta a legjobb dalszöveg írót/ és egyben zenészt. Mint új tag nem sok mindenben segíthetek, viszont ha üresen mertek hagyni mesélések terén nagyon begorombulok!
Nincs mit még közöljek, azthiszem mindent elmondtam....várom a pm-eket! ^^ Segítsetek hogy segíthessek!
The best of Naruto: Killer Bee(Méh)
Killer Bee- Inaktív
- Specializálódás : Herold
Adatlap
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:
I'm back! Várom a zaklatásokat
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
A Háború idejére vonatkozó Élményezési rendszer, életbe lépett. Innentől fogva eszerint írjátok az Élményeiteket. Itt olvashatjátok a rávonatkozó szabályokat!
Adatlap
Újabb fegyver került be a fegyverek listájába.
Adatlap
Kedves mindenki, akinek mesélek!
Elnézést az újabb kimaradásért, és a jövőben is várható ilyesmi, ugyanis eddig állásinterjún kitöltendő tesztre gyakoroltam, ezután pedig, sikeres tesztíróként, dolgozó ember leszek. Meglátom, hogyan bírom a munka mellett a dolgot, de előfordulhat, hogy mesélőcsere lesz, ha nem bírom a mesélői munkát a meló mellett. Ennek ellenére törekszem tartani a határidőket, és legalább a megkezdett dolgokat befejezni, viszont emiatt most újabb mesélést nem vállalok, ne is keressetek emiatt.
Köszönöm tényleg mérhetetlen türelmeteket! *-*
Elnézést az újabb kimaradásért, és a jövőben is várható ilyesmi, ugyanis eddig állásinterjún kitöltendő tesztre gyakoroltam, ezután pedig, sikeres tesztíróként, dolgozó ember leszek. Meglátom, hogyan bírom a munka mellett a dolgot, de előfordulhat, hogy mesélőcsere lesz, ha nem bírom a mesélői munkát a meló mellett. Ennek ellenére törekszem tartani a határidőket, és legalább a megkezdett dolgokat befejezni, viszont emiatt most újabb mesélést nem vállalok, ne is keressetek emiatt.
Köszönöm tényleg mérhetetlen türelmeteket! *-*
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Elnézést kell kérnem minden olyan játékostól akiket mostanában vállaltam el, vagy akiknek mostanában meséltem. Elég sok munka össze jött hála istennek és Bee senpai szavaival élve amíg ti kockultatok Itachi apátok pénzt keresett. Viszont most visszatérek és igyekszem pótolni az elmaradásokat!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Kedves azon játékosok, akiknek Sasori mesélt!
Sajnálatos módon Sasori úgy döntött, távozik az admingárda tagjai közül, így akik mesélő nélkül maradtak, jelentkezzenek nálam, és megpróbálunk mindenkinek találni valakit, aki folytatja a kalandját. Köszönöm a figyelmet.
Sai
Sajnálatos módon Sasori úgy döntött, távozik az admingárda tagjai közül, így akik mesélő nélkül maradtak, jelentkezzenek nálam, és megpróbálunk mindenkinek találni valakit, aki folytatja a kalandját. Köszönöm a figyelmet.
Sai
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Nevet változtattam, Pein helyett egy a szívemhez legközelebb álló karakterre
Lehet zaklatni ismét mesélésekkel, valamint az állat- illetve fegyverkódex bővítésének ötleteivel, javaslatokkal.
Lehet zaklatni ismét mesélésekkel, valamint az állat- illetve fegyverkódex bővítésének ötleteivel, javaslatokkal.
Adatlap
Üdvözletem drága, és jó hívek.
Sasori távozásával Iwagakure, és Namigakure(az utóbbihoz nem kell segítség) hozzám került, így s ez által maradt egy kis zűr amit ki kell töltsek! Szóval felszólítok minden Elveszett, és vagy Vándor ninját kik onnan váltak utazóvá, hogy egy pmel szórjanak meg. Csak ugyan levennétek a vállamról azt a terhet hogy előtörténetek ezreit bújjam át(100-ait ^^") Nincs határidő, viszont aki ott nincs feljegyezve(Kódex - Világ - Ninja kódexek - iwagakure) az tulajdon képen nem létezik, és vándor ninja módjára nem vállalhat "védetséget" a víz szövetségénél.
Szóval
Kérek minden elveszett és vagy vándor ninját egy adatlapot szórjon rám! KÖSZÖNETTEL
Sasori távozásával Iwagakure, és Namigakure(az utóbbihoz nem kell segítség) hozzám került, így s ez által maradt egy kis zűr amit ki kell töltsek! Szóval felszólítok minden Elveszett, és vagy Vándor ninját kik onnan váltak utazóvá, hogy egy pmel szórjanak meg. Csak ugyan levennétek a vállamról azt a terhet hogy előtörténetek ezreit bújjam át(100-ait ^^") Nincs határidő, viszont aki ott nincs feljegyezve(Kódex - Világ - Ninja kódexek - iwagakure) az tulajdon képen nem létezik, és vándor ninja módjára nem vállalhat "védetséget" a víz szövetségénél.
Szóval
Kérek minden elveszett és vagy vándor ninját egy adatlapot szórjon rám! KÖSZÖNETTEL
Bee the best.
Killer Bee- Inaktív
Adatlap
Chakraszint:
Kedves Játékosok,
A mai naptól lehetőségetek van a Halak, valamint a Kutyák idézésére.
További szép estét,
Madara
A mai naptól lehetőségetek van a Halak, valamint a Kutyák idézésére.
További szép estét,
Madara
Adatlap
Bejelentés:
Suigetsuból váltottam Oro-ra, azért írok, hogy ne legyen a meséléseimnél félreértés, hogy "valaki más" írja a következő reag-ot.
Suigetsuból váltottam Oro-ra, azért írok, hogy ne legyen a meséléseimnél félreértés, hogy "valaki más" írja a következő reag-ot.
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
Szép estét,
A kaszinó, lottó részlegét egy ideig bezárom, mivel nem nagyon volt vásárolt szelvény az elmúlt időszakban. Hamarosan azonban újabb játékot nyitok, részletek később
A kaszinó, lottó részlegét egy ideig bezárom, mivel nem nagyon volt vásárolt szelvény az elmúlt időszakban. Hamarosan azonban újabb játékot nyitok, részletek később
Adatlap
Srácok, immáron Bee-senpai szólít titeket!
Nem győzöm/ük eléggé hangsúlyozni az oldal fellángolását, hogy mennyire jó itt játszani, hogy az emberek milyen egy hullám hosszon vannak, hogy miért érdemes itt játszani. Nem tudjuk kihangsúlyozni miért játszunk itt vagy hogy miért próbáljuk a Naruto világába élni magunkat. Mert minden kis kölyöknek, tinédzsernek, felnőttnek az a vágya, hogy elképzelje vajon ő hogy tudna egy ilyen világba egyesülni(?) tudjátok itt a link a fejünk felett nap mint nap rá kattintok, és látom egyre jobban leesünk. Nap mint nap egyre kevesebben leszünk. TI(MI) nem akarjátok ezt, tudjátok milyen érzés amikor szavakba öntitek magatokat igaz? Amikor leírjátok gondolataitokat, cselekvést vezettek be, vagy hosszú folyamatok ezreit játsszátok le! EZÉRT
Kihírdetek egy dolgot (nem önálló hiszen majd mindenki benne lesz :*) Ki a legtöbb barátját/ismerősét/pajtársát csábítja az oldalra nyár végére és eléri a regisztrált felhasználók mennyiségének(+ előtörténet) a 600 főt azoknak/annak saját kalandot mesélek le jóbarátjával, családtagjával vagy ismerősével melyben kristálytisztán csak pozítiv dolgot történnek!
Igen arról van szó hogy chakra járulék akár pajzs, töktutkó fegyverzet a cél és végeredmény. Hiszen ha +10 főt bemutatsz abból akiket tehoztál(mind a 10nek) olyan történetet vázolok eléjük melyek már-már moviba(kis filmbe) illenek, és melyben rengeteg + járulék érkezik.
SZÓVAL!!
Nelegyetek rest, immáron a Naruto Gundan, élet a narutóban fórum külön versenyt hírdet melyet én prezentálok, és melyben csak győzelem lesz, arra buzdít titeket, hogy hozzátok barát/jóbarát/ismerős és egyéb ismert embereket, HOZZUK VISSZA A GUNDANT című történetében! Hajrá! Az új embereket kéretik +ban mindig hozzám (pmformában) írni! Gyerünk srácok! NARUTOHUN.NICEBOARD.ORG!!!!!!
Üdvözlet
Nem győzöm/ük eléggé hangsúlyozni az oldal fellángolását, hogy mennyire jó itt játszani, hogy az emberek milyen egy hullám hosszon vannak, hogy miért érdemes itt játszani. Nem tudjuk kihangsúlyozni miért játszunk itt vagy hogy miért próbáljuk a Naruto világába élni magunkat. Mert minden kis kölyöknek, tinédzsernek, felnőttnek az a vágya, hogy elképzelje vajon ő hogy tudna egy ilyen világba egyesülni(?) tudjátok itt a link a fejünk felett nap mint nap rá kattintok, és látom egyre jobban leesünk. Nap mint nap egyre kevesebben leszünk. TI(MI) nem akarjátok ezt, tudjátok milyen érzés amikor szavakba öntitek magatokat igaz? Amikor leírjátok gondolataitokat, cselekvést vezettek be, vagy hosszú folyamatok ezreit játsszátok le! EZÉRT
Kihírdetek egy dolgot (nem önálló hiszen majd mindenki benne lesz :*) Ki a legtöbb barátját/ismerősét/pajtársát csábítja az oldalra nyár végére és eléri a regisztrált felhasználók mennyiségének(+ előtörténet) a 600 főt azoknak/annak saját kalandot mesélek le jóbarátjával, családtagjával vagy ismerősével melyben kristálytisztán csak pozítiv dolgot történnek!
Igen arról van szó hogy chakra járulék akár pajzs, töktutkó fegyverzet a cél és végeredmény. Hiszen ha +10 főt bemutatsz abból akiket tehoztál(mind a 10nek) olyan történetet vázolok eléjük melyek már-már moviba(kis filmbe) illenek, és melyben rengeteg + járulék érkezik.
SZÓVAL!!
Nelegyetek rest, immáron a Naruto Gundan, élet a narutóban fórum külön versenyt hírdet melyet én prezentálok, és melyben csak győzelem lesz, arra buzdít titeket, hogy hozzátok barát/jóbarát/ismerős és egyéb ismert embereket, HOZZUK VISSZA A GUNDANT című történetében! Hajrá! Az új embereket kéretik +ban mindig hozzám (pmformában) írni! Gyerünk srácok! NARUTOHUN.NICEBOARD.ORG!!!!!!
Üdvözlet
Bee The BEST
Killer Bee- Inaktív
Adatlap
Chakraszint:
7 / 25 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
7 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.