-= Fórum Hírek = -
+47
Maito Gai
Hyuuga Hanabi
Ootsutsuki Kaguya
Hyuuga Hinata
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Terumi Mei
~ Chakra ~
Hatake Kakashi
Orochimaru
Uchiha Obito
Shimura Danzou
Namikaze Minato
Kabuto Yakushi
Jiraiya
Gato
Pein
Inuzuka Tsume
Haku (inaktív)
Fukasaku
Killer Bee
Hinata
Haruno Sakura
Danzou
Orochimaru (Inaktív)
Uzumaki Kushina
Tobi
Akasuna no Sasori
Deidara
Uchiha Itachi
Uchiha Madara
Kakuzu (Inaktív)
Shikamaru(Inaktív)
Darui
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sai
Namikaze Minato(Inaktív)
Hyuuga Hinata (inaktív)
Jaiba Minamo
Hidan
Tenten
Yamanaka Ino
Karin
Konan1
Zetsu
Shikaku
Uzumaki Naruto
51 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
8 / 25 oldal
8 / 25 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: -= Fórum Hírek = -
Játékosok FIGYELEM!
Jiraiya apátokkal összefogva a mai nap folyamán kezelésbe vettük a sima jutsuk listáját és tisztáztunk pár félre érthető fogalmat. Még mielőtt elterjedne az a tév hit, hogy újabb chakra szint emelést vittünk véghez szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy ilyesmiről szó sincs!
Továbbá: Létrehoztunk a szabályzatban egy újabb topicot amit itt találhattok! Ajánlom mindenki figyelmébe aki a jövőben szeretne tisztában lenni az újításokkal.
Még mielőtt megkapnánk újra, hogy ellehetetlenítünk mindenkit a játéktól és mindent engedélykötelessé teszünk, szeretném ha átgondolnátok és megértenétek a helyzetünket. Például vegyünk egy genint aki megírja az előtörténetét el is fogadjuk majd egy pár hónap játék után úgy dönt, hogy neki megvan az a célja amit a karakterével véghez szeretne vinni (Mágneses harcművészet). Beadja a tanácsnak a kérelmet mi elbíráljuk és lehetőség szerint megadjuk neki az engedélyt ezzel kizárva a fölösleges multik indítását, vagy a karakter fejlődésének hátráltatását. A karakterek engedélyének listája is ezért jött létre, hogy nyomon tudjuk követni, hogy ki milyen irányba halad illetve szeretne haladni.
Remélem érthetően magyaráztam. További szép napot kívánok!
Jiraiya apátokkal összefogva a mai nap folyamán kezelésbe vettük a sima jutsuk listáját és tisztáztunk pár félre érthető fogalmat. Még mielőtt elterjedne az a tév hit, hogy újabb chakra szint emelést vittünk véghez szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy ilyesmiről szó sincs!
Továbbá: Létrehoztunk a szabályzatban egy újabb topicot amit itt találhattok! Ajánlom mindenki figyelmébe aki a jövőben szeretne tisztában lenni az újításokkal.
Még mielőtt megkapnánk újra, hogy ellehetetlenítünk mindenkit a játéktól és mindent engedélykötelessé teszünk, szeretném ha átgondolnátok és megértenétek a helyzetünket. Például vegyünk egy genint aki megírja az előtörténetét el is fogadjuk majd egy pár hónap játék után úgy dönt, hogy neki megvan az a célja amit a karakterével véghez szeretne vinni (Mágneses harcművészet). Beadja a tanácsnak a kérelmet mi elbíráljuk és lehetőség szerint megadjuk neki az engedélyt ezzel kizárva a fölösleges multik indítását, vagy a karakter fejlődésének hátráltatását. A karakterek engedélyének listája is ezért jött létre, hogy nyomon tudjuk követni, hogy ki milyen irányba halad illetve szeretne haladni.
Remélem érthetően magyaráztam. További szép napot kívánok!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Üdv Mindenkinek!
Gondolom már észrevettétek, hogy a meséléseim kicsit belassultak. Nos ennek oka, hogy az oldal fejlesztésével is foglalkozni kell, ugyanis átvettem Shikaku helyét, így várható hamarosan a bővebb magyarázatok is a Jutsukhoz, valamint a Chakraelmélethez. Nem kell megijedni. A bővítés egyszerű és könnyen értelmezhető lesz. Továbbá várható Hoshigakure Kódexe is.
Régebben tudtam foglalkozni az Oldalfejlesztéssel és a Meséléssel is egyszerre, de most megszaporodtak a magánéleti gondok, dolgok. Kérlek titeket, hogy legyetek egy kicsit még türelemmel. Várhatóan Augusztus 22-ig lesz ez még így, de ez NEM azt jelenti, hogy addig nem írok senkinek sehova. Igyekezni fogok és ha esetleg huzamosabb ideig nem írok valahova (2 Hét) akkor a postomban a Kalandot megsürgetem, szóval ugyanott fogunk tartani. A megértéseteket köszönöm!
Gondolom már észrevettétek, hogy a meséléseim kicsit belassultak. Nos ennek oka, hogy az oldal fejlesztésével is foglalkozni kell, ugyanis átvettem Shikaku helyét, így várható hamarosan a bővebb magyarázatok is a Jutsukhoz, valamint a Chakraelmélethez. Nem kell megijedni. A bővítés egyszerű és könnyen értelmezhető lesz. Továbbá várható Hoshigakure Kódexe is.
Régebben tudtam foglalkozni az Oldalfejlesztéssel és a Meséléssel is egyszerre, de most megszaporodtak a magánéleti gondok, dolgok. Kérlek titeket, hogy legyetek egy kicsit még türelemmel. Várhatóan Augusztus 22-ig lesz ez még így, de ez NEM azt jelenti, hogy addig nem írok senkinek sehova. Igyekezni fogok és ha esetleg huzamosabb ideig nem írok valahova (2 Hét) akkor a postomban a Kalandot megsürgetem, szóval ugyanott fogunk tartani. A megértéseteket köszönöm!
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Szép és szebb napot kollégák, fórum társak!
3 bejelenteni valóm van, de kettő sokkal fontosabb mint az utolsó.
Immáron módisításra került két szabály rész, az egyik a civil karaktereket érinti, bővebb információ itt . Továbbá szükségesnek láttuk kibővíteni a multikarakter szabályzatot, melyben leginkább szamurájt karaktereket érinti a dolog, de bővebb információ Itt .
Továbbá egy majdnem semleges(kinek micsoda) hír.
Akihito Aoki, és Uruma Kamuna karakterek ideiglenes(remélhetőleg) hiánya miatt az ő kalandjukat fagyasztottam részemről 3- és 2 hetes várás elég volt, én értetek dolgozok nem ellenetek, azért mesélek hogy nektek jobb legyen és élvezhetőbb. Aki nem igényli és itt hagy de felbúzdítja a fantáziám annak a kalandját fagyasztom azonnal. Majd akkor kezdhetik el ismét a kalandot ha eltelt 1 hét és mindennap látom őket.
3 bejelenteni valóm van, de kettő sokkal fontosabb mint az utolsó.
Immáron módisításra került két szabály rész, az egyik a civil karaktereket érinti, bővebb információ itt . Továbbá szükségesnek láttuk kibővíteni a multikarakter szabályzatot, melyben leginkább szamurájt karaktereket érinti a dolog, de bővebb információ Itt .
Továbbá egy majdnem semleges(kinek micsoda) hír.
Akihito Aoki, és Uruma Kamuna karakterek ideiglenes(remélhetőleg) hiánya miatt az ő kalandjukat fagyasztottam részemről 3- és 2 hetes várás elég volt, én értetek dolgozok nem ellenetek, azért mesélek hogy nektek jobb legyen és élvezhetőbb. Aki nem igényli és itt hagy de felbúzdítja a fantáziám annak a kalandját fagyasztom azonnal. Majd akkor kezdhetik el ismét a kalandot ha eltelt 1 hét és mindennap látom őket.
Üdvözlettel: a Ninja Tanács
Killer Bee- Inaktív
- Specializálódás : Herold
Adatlap
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:
Sziasztok, új társoldallal bővültünk:
Elindult egy új típusú Bleach Szerepjáték oldal, mely kicsit talán más szemszögből mutatja be a Bleach csodás és érdekes világát, mint a többi. Új pontrendszer és új felszerelések várnak, valamint a legfőbb: barátságos játékosok.
Legyél az, aki lenni szeretnél, és szakadj el kicsit a valóságtól!!!
LÉPJ BE NÁLUNK A BLEACH VILÁGÁBA!!
Link: http://bleachonline.hungarianforum.com
Elindult egy új típusú Bleach Szerepjáték oldal, mely kicsit talán más szemszögből mutatja be a Bleach csodás és érdekes világát, mint a többi. Új pontrendszer és új felszerelések várnak, valamint a legfőbb: barátságos játékosok.
Legyél az, aki lenni szeretnél, és szakadj el kicsit a valóságtól!!!
LÉPJ BE NÁLUNK A BLEACH VILÁGÁBA!!
Link: http://bleachonline.hungarianforum.com
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Kedves játékosok!
A mai napon leköszönök a főadmini rangról. A pozíció sok örömet és sok gondot okozott az elmúlt évek során, azonban nem azért adom le, mert megkeserítette volna az életem, hanem mert dolgozó emberré válva úgy érzem, nem tudom felelősségteljesen ellátni ezt a pozíciót, így azt átadom admintársamnak, Jiraiyának. Fogadjátok őt is szeretettel, segítsétek, és játszatok továbbra is jót.
Aki most megijedt, hogy akkor az ő mesélésével mi lesz, jó hírrel szolgálhatok (már ha ez jó hír XD), hogy mesélőként maradok, elhagyni nem tervezem az oldalt, csak a feladataim egy részét adom le, hogy ismét visszasüppedhessek a kis mesélői világomba, amikor max csak szavaznom kell, amúgy meg sok vizet nem zavarok, és engem sem zargatnak különösebben minden kérdéssel és problémával. Nem állítom, hogy így több időm jut a mesélésekre, mert dolgozom, de remélhetőleg a határidőket így könnyebben tudom majd tartani.
Na de nincs kisregény, forduljatok bizalommal a továbbiakban majd Jiraiyához, és persze engem is lehet zaklatni, max rezignáltan továbbküldöm a problémát az NT-be, mint réges-rég (egy messzi-messzi galaxisban) kezdő mesélőként.
Sai
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Üdv Mindenkinek!
Itt szeretném megköszönni mindent, amit Sai egészen idáig, Főadminként tett az oldalért, valamint azt, hogy nem hagyja el a Gundant, ahogy az elődje és továbbra is jelen lesz a Fórumon. Továbbá köszönöm a bizalmat és ígérem, hogy a lehető legjobbat fogom kihozni magamból és a Fórumból.
Itt szeretném megköszönni mindent, amit Sai egészen idáig, Főadminként tett az oldalért, valamint azt, hogy nem hagyja el a Gundant, ahogy az elődje és továbbra is jelen lesz a Fórumon. Továbbá köszönöm a bizalmat és ígérem, hogy a lehető legjobbat fogom kihozni magamból és a Fórumból.
----------------------//////////////----------------------
Azonban nem ez az egyetlen hír amit be szeretnék jelenteni. Amint látjátok, a pozíció váltás után, egy karakter váltást is eszközöltem csak a nagyobb hatás kedvéért. ( ) Azonnal megkezdem az újításokat és a terveket, amik a Fórum jobbá tételére és ismertségére fognak irányulni. Ezeken fogok, fogunk dolgozni a Ninja Tanáccsal a következő időszakban, természetesen nem elhanyagolva a meséléseket.
Néhány intézkedés:
- Mesélő, Moderátor, Admin rangrendszer bevezetése a Staff tagok között.
- Inaktív mesélők megfosztása az Admin rangtól. (Ők kapnak egy Pm-et, amiben megtudják, hogy mit várunk el tőlük. Amint ezt teljesítették újra visszakapják a rangjukat)
- Chakraelmélet átírása és javítása, érthetőbbé tétele.
- Élményezési rendszer átírása és javítása, érthetőbbé tétele.
- Mesélő, Moderátor, Admin rangrendszer bevezetése a Staff tagok között.
- Inaktív mesélők megfosztása az Admin rangtól. (Ők kapnak egy Pm-et, amiben megtudják, hogy mit várunk el tőlük. Amint ezt teljesítették újra visszakapják a rangjukat)
- Chakraelmélet átírása és javítása, érthetőbbé tétele.
- Élményezési rendszer átírása és javítása, érthetőbbé tétele.
Ennyi lenne az ami most be lett tervezve. A Holnapi nap folyamán megkezdem a dolgok rendezését a Ninja Tanácson belül és kívül.
ui.: Sai-sama üzenetét tessék elolvasni egyel előrébb.
ui.: Sai-sama üzenetét tessék elolvasni egyel előrébb.
Adatlap
Úgy döntöttem, hogy aki az Élet a Gundanon szavazáson részt vesz, pontosabban az első 10 szavazó külön díjban részesül, melyet én adok neki. Nem mondom meg, hogy mi az, legyen meglepetés, de szeretném, ha nem hanyagolnátok társaitok munkáját, és szavaznátok, ők megírták, ti olvassátok el, ez így fair!!!
http://narutohun.niceboard.org/t2099-szavazas-elet-a-gundanon#34263 <-- Ide
http://narutohun.niceboard.org/t2099-szavazas-elet-a-gundanon#34263 <-- Ide
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
Üdv Mindenkinek!
Lehet hogy már észrevettétek, de azért, hogy biztos legyen felhívnám a figyelmeteket arra, hogy mostantól minden Staff tag neve alatt szerepel a Rangja, valamint a karakterek neve alatt a "játékos" szócska. Akinek még nincs ott olyan, az ne ijedjen meg, (Bár ez csak az újaknak szól) ugyanis 4 hozzászólás után már meg is jelenik a Játékos Rang.
A Napokban, miután a Ninja Tanács megbeszélte és rendszerezte a belső ügyeit, frissíteni fogjuk a "Staff" Topicot, valamint bővíteni is fogjuk. Egy részletes "Feladatkörök" című nyilvántartást fogunk vezetni, ahol mindenki nyomon tudja majd követni, hogy melyik Staff tag mivel foglalatoskodik és mivel fordulhattok hozzá segítségül.
Lehet hogy már észrevettétek, de azért, hogy biztos legyen felhívnám a figyelmeteket arra, hogy mostantól minden Staff tag neve alatt szerepel a Rangja, valamint a karakterek neve alatt a "játékos" szócska. Akinek még nincs ott olyan, az ne ijedjen meg, (Bár ez csak az újaknak szól) ugyanis 4 hozzászólás után már meg is jelenik a Játékos Rang.
A Napokban, miután a Ninja Tanács megbeszélte és rendszerezte a belső ügyeit, frissíteni fogjuk a "Staff" Topicot, valamint bővíteni is fogjuk. Egy részletes "Feladatkörök" című nyilvántartást fogunk vezetni, ahol mindenki nyomon tudja majd követni, hogy melyik Staff tag mivel foglalatoskodik és mivel fordulhattok hozzá segítségül.
További Szép Estét!
Adatlap
Szép estét,
Felhívnám minden játékos figyelmét a következő hírre, amelyet jó lenne, ha betartanánk, az adatlapokat egyesével ellenőrizni fogom, szeretném, ha a leírások alapján lennének beosztva a felszerelések. Határidő: 09.20. Akinek gondja van ezzel kapcsolatban, zaklasson nyugodtan Pmben Felszerelés címmel. Remélhetőleg mindenki betartja. Aki továbbra sem módosítja az adatlapját, annak egyéb szankciót szabunk ki, remélhetőleg nem lesz ilyen. Ha valakinek több fegyvere van a megengedettnél/amennyit a karaktere elbír, az írja oda, melyik fegyvert hordja magánál, a többit, ha szükséges, természetesen küldetések elején kell feltüntetni.
További szép estét,
Felhívnám minden játékos figyelmét a következő hírre, amelyet jó lenne, ha betartanánk, az adatlapokat egyesével ellenőrizni fogom, szeretném, ha a leírások alapján lennének beosztva a felszerelések. Határidő: 09.20. Akinek gondja van ezzel kapcsolatban, zaklasson nyugodtan Pmben Felszerelés címmel. Remélhetőleg mindenki betartja. Aki továbbra sem módosítja az adatlapját, annak egyéb szankciót szabunk ki, remélhetőleg nem lesz ilyen. Ha valakinek több fegyvere van a megengedettnél/amennyit a karaktere elbír, az írja oda, melyik fegyvert hordja magánál, a többit, ha szükséges, természetesen küldetések elején kell feltüntetni.
További szép estét,
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Újabb mappa került be a Hírek mappájába, ez pedig a Büntetett Játékosok Listája. Innentől fogva aki súlyosan vét a szabályok ellen, modorával nehezíti a Staff tagjainak munkáját, vagy nehezíti az élvezhető játékot, az felkerül a listára, részleteket azonban csak a játékossal fogunk megtárgyalni privátban.
Hogy miért nem érdemes felkerülni? A lista nyilvánosan lesz vezetve, így azon kívül, hogy mindenki láthatja, ki került már fel, a többszöri felkerülést komoly szankciókkal is büntetheti a Staff.
Remélhetőleg nem lesz senki a listán, és harmonikus játékot folytathatunk tovább. További szép estét,
~Madara~
Hogy miért nem érdemes felkerülni? A lista nyilvánosan lesz vezetve, így azon kívül, hogy mindenki láthatja, ki került már fel, a többszöri felkerülést komoly szankciókkal is büntetheti a Staff.
Remélhetőleg nem lesz senki a listán, és harmonikus játékot folytathatunk tovább. További szép estét,
~Madara~
Adatlap
Üdvözletem a játékosoknak, aki nem ismerne és annak is aki ismer
Alias Tsunade vagy is Tsundere vagy Tsu. Mikor reggel felkeltem és tükörbe néztem Hinata pislogott vissza a tükörből. Kisé meg is lepet a dolog. Tehát mai naptól mint Hinata vagyok jelen.
Alias Tsunade vagy is Tsundere vagy Tsu. Mikor reggel felkeltem és tükörbe néztem Hinata pislogott vissza a tükörből. Kisé meg is lepet a dolog. Tehát mai naptól mint Hinata vagyok jelen.
Hinata- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Megújult a Staff Topic. Mostantól fel lesz tüntetve a Ninja Tanács tagjainak pontos Feladatköre, így tudni fogjátok, hogy kihez milyen ügyben fordulhattok.
Adatlap
Üdvözletem mindenkinek! Deidara ismét munkába áll. Igen, ennyi volt a hír lényege. Hogy pontosan mikkel lehet zaklatni, még én sem tudom, de ha jól haladnak a dolgok, hamarosan lesz egy kaland, ahova jöhettek hozzám játszani. Uff.
szerk: Nos, mától hozzám lehet fordulni bábokkal, bábtechnikákkal kapcsolatos gondjaitokkal, illetve várható kis mértékű átírása az ezekhez tartozó szabályoknak, leírásoknak. Az előző posztban is említett Staff topik is frissült, továbbá kiírásra került egy küldetés, lessétek meg azt is.
szerk: Nos, mától hozzám lehet fordulni bábokkal, bábtechnikákkal kapcsolatos gondjaitokkal, illetve várható kis mértékű átírása az ezekhez tartozó szabályoknak, leírásoknak. Az előző posztban is említett Staff topik is frissült, továbbá kiírásra került egy küldetés, lessétek meg azt is.
Deidara- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: 1000 megatonna
Szép napot!
Átvettem Kirigakure moderálását is, ezentúl az oda tartozók engem keressenek fel bármiféle észrevétellel, kérdéssel.
További szép hétvégét,
Madara
Átvettem Kirigakure moderálását is, ezentúl az oda tartozók engem keressenek fel bármiféle észrevétellel, kérdéssel.
További szép hétvégét,
Madara
Adatlap
Élet a Gundanon verseny lezárult, megtekinthető a linken az eredményhírdetés, és nagy tapsot a résztvevőknek, kitettek magukért.
Orochimaru (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....
Kedves Játékosok!
Az utóbbi néhány hónapban, elég sok helytálló kritika érte az oldalt, bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Sok kritikus véleményezte a Naruto Gundant és be kellett látnom, hogy a problémák amiket felvetettek - a nem kevés dicséret mellett - igazak és valóban problémát jelentenek a Játékosok számára. Így ezeket a problémákat, vagy is az oldal Problémáit igyekszünk kijavítani és megszüntetni. Első sorban a Staffon belül kellett pár dolgot helyretenni, ami többé-kevésbé sikerült/sikerül. Most viszont, az Élményezési rendszerre szállunk rá, ugyanis tény és való, hogy kissé keszekusza, néhol zavaros és túlbonyolított. Először a Küldetések Szabályzata kerül átírásra, utána a Kalandok, Bővítmények, Tanulások és végül a Pályázatok. A Kalandok új szabályzatát és leírását, már a héten olvashatjátok, a többit pedig legkésőbb, mához számított három héten belül tekinthetitek meg. Így kérnék mindenkit, hogy ha esetleg Élményt szeretne írni és meg akarja nézni a Szabályzatot, hogy mindennel tisztában legyen és azt látja, hogy néhol bele van javítva, netalántán eltűntek dolgok, akkor ne pánikoljon be, ez csak átmeneti állapot. Ha kérdésetek van, keressétek fel az élményekért felelős Staff tagokat. Legjobb lenne Sai-t zaklatni vele, mivel Ő felel leginkább az Élmények ellenőrzéséért.
Az utóbbi néhány hónapban, elég sok helytálló kritika érte az oldalt, bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Sok kritikus véleményezte a Naruto Gundant és be kellett látnom, hogy a problémák amiket felvetettek - a nem kevés dicséret mellett - igazak és valóban problémát jelentenek a Játékosok számára. Így ezeket a problémákat, vagy is az oldal Problémáit igyekszünk kijavítani és megszüntetni. Első sorban a Staffon belül kellett pár dolgot helyretenni, ami többé-kevésbé sikerült/sikerül. Most viszont, az Élményezési rendszerre szállunk rá, ugyanis tény és való, hogy kissé keszekusza, néhol zavaros és túlbonyolított. Először a Küldetések Szabályzata kerül átírásra, utána a Kalandok, Bővítmények, Tanulások és végül a Pályázatok. A Kalandok új szabályzatát és leírását, már a héten olvashatjátok, a többit pedig legkésőbb, mához számított három héten belül tekinthetitek meg. Így kérnék mindenkit, hogy ha esetleg Élményt szeretne írni és meg akarja nézni a Szabályzatot, hogy mindennel tisztában legyen és azt látja, hogy néhol bele van javítva, netalántán eltűntek dolgok, akkor ne pánikoljon be, ez csak átmeneti állapot. Ha kérdésetek van, keressétek fel az élményekért felelős Staff tagokat. Legjobb lenne Sai-t zaklatni vele, mivel Ő felel leginkább az Élmények ellenőrzéséért.
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot!
Adatlap
Elkészült a Kalandok, Küldetések és Bővítmények megújult, kibővített, egyszerűsített változata. Innentől fogva, a leírtak szerint lesznek elbírálva az élményeitek! Olvassátok el őket.
Adatlap
A Világ topicban frissült "Rikudou Sennin" topic. Ki lett bővítve és a Chakra Történetéről is szó van benne.
Várható majd egy leírás és Yin és Yang Chakráról is, ami csak segít majd értelmezi magát a Ninjutsut és a chakrát.
Várható majd egy leírás és Yin és Yang Chakráról is, ami csak segít majd értelmezi magát a Ninjutsut és a chakrát.
Adatlap
Tobi mostantól nem a Staff tagja, mivel inaktív lett, így akinek mesélt azok forduljanak nyugodtan hozzám, hogy megbeszéljük a továbbiakat a Játékukkal kapcsolatban.
Adatlap
Kedves Játékosok!
Új Társoldallal Bővültünk, ami nem más mint a Mythos!
Új Társoldallal Bővültünk, ami nem más mint a Mythos!
"Istenek pallosa felettünk.
Óvó sárkányszemek ádázan villannak mögöttünk.
S démonhordák fogják ostrom alá kapuink:
Pusztulj, Ember! - ordítják.
…Békét! Csak még egyszer. Békét!"
A
szél belekap hajadba –mókázik vele, aztán pajkos áramlata megfordul és
szinte dühösen vágja köpenyed távolabbi sarkát az arcodba. Mire
kihámozod magad a meleg anyagból, eltűnik a köd, mi eddig makacsul fedte
a látóhatárt előled. Veszélyes sziklák, örvényt kavaró fogai merednek
hajód orra felé. Riadtan kapod hátra fejed, de a kormányos békésen fújja
–még mindig hamisan, azt a szörnyűséges nótát. Ujjaid belefehérednek,
midőn a korlátott növekvő feszültséggel markolod. Talán azt is hallani
véled, ahogyan finoman, alig-alig belekarcolnak az agyarkén előmeredő
sziklák a hajótest fájába. Körmöd leheletnyi barázdát hagy, de a
szorításod elillan, ahogy a félelmed is követi.
Nem hallottál szinte
semmit erről a helyről, kicsi, de gazdag. Átlagos, szinte érdektelen.
De, még is van benne valami, valami megfoghatatlan.
Tekinteted
belevész a sötét sziklafalak meredélyeibe és ott, igen, ott a házak
vannak! Mészfehér falak és a párától kristályosan csillogó, gömbölyded
tetők erdejével nézel farkasszemet. A nap is eléri a várost, s kóbor
csóváit a gondosan megmunkált üvegtáblák szikrázva verik vissza. Egy
sirály rikolt fel feletted, aztán a pillanatot eluralja a madár és
társainak rikoltása. Kecsesen vitorlázva úsznak a levegőben, kísérik a
hajót az oltalmat adó kikötőbe.
Samir vár. Utolsót döccen a büszke
vitorlás és megtartja távolságát a kikötő falától, de te még mindig a
korlát mellett állva gyönyörködsz a sziklafalra épült városban. Állnál
tán’ tovább is, de valaki lábad mellé lendíti motyódat és mintha nem
értené szavaid a part felé mutat.
Untad az utat? Vihar és a
folyamatos ringatózás. Izgatott voltál? Nem különösebben, mert ez is
csak egy hely a sok közül. De. Most, hogy a pallókon lépkedsz lefelé még
is megérint valami. Emberek és emberek árja vesz körül, de ott már
hajtják a bestiákat, hogy a súlyos rakományt a partra hordják és .. és
még mi vár? Csak felfedeznivaló. Titkok kulcsának meglelése.
Engeszteletlen szívek kiengesztelése. Valami, amit fed a selyem és az
éjszaka …
szél belekap hajadba –mókázik vele, aztán pajkos áramlata megfordul és
szinte dühösen vágja köpenyed távolabbi sarkát az arcodba. Mire
kihámozod magad a meleg anyagból, eltűnik a köd, mi eddig makacsul fedte
a látóhatárt előled. Veszélyes sziklák, örvényt kavaró fogai merednek
hajód orra felé. Riadtan kapod hátra fejed, de a kormányos békésen fújja
–még mindig hamisan, azt a szörnyűséges nótát. Ujjaid belefehérednek,
midőn a korlátott növekvő feszültséggel markolod. Talán azt is hallani
véled, ahogyan finoman, alig-alig belekarcolnak az agyarkén előmeredő
sziklák a hajótest fájába. Körmöd leheletnyi barázdát hagy, de a
szorításod elillan, ahogy a félelmed is követi.
Nem hallottál szinte
semmit erről a helyről, kicsi, de gazdag. Átlagos, szinte érdektelen.
De, még is van benne valami, valami megfoghatatlan.
Tekinteted
belevész a sötét sziklafalak meredélyeibe és ott, igen, ott a házak
vannak! Mészfehér falak és a párától kristályosan csillogó, gömbölyded
tetők erdejével nézel farkasszemet. A nap is eléri a várost, s kóbor
csóváit a gondosan megmunkált üvegtáblák szikrázva verik vissza. Egy
sirály rikolt fel feletted, aztán a pillanatot eluralja a madár és
társainak rikoltása. Kecsesen vitorlázva úsznak a levegőben, kísérik a
hajót az oltalmat adó kikötőbe.
Samir vár. Utolsót döccen a büszke
vitorlás és megtartja távolságát a kikötő falától, de te még mindig a
korlát mellett állva gyönyörködsz a sziklafalra épült városban. Állnál
tán’ tovább is, de valaki lábad mellé lendíti motyódat és mintha nem
értené szavaid a part felé mutat.
Untad az utat? Vihar és a
folyamatos ringatózás. Izgatott voltál? Nem különösebben, mert ez is
csak egy hely a sok közül. De. Most, hogy a pallókon lépkedsz lefelé még
is megérint valami. Emberek és emberek árja vesz körül, de ott már
hajtják a bestiákat, hogy a súlyos rakományt a partra hordják és .. és
még mi vár? Csak felfedeznivaló. Titkok kulcsának meglelése.
Engeszteletlen szívek kiengesztelése. Valami, amit fed a selyem és az
éjszaka …
mythos.hungarianforum.com
Adatlap
Sziasztok!
Mostantól átvettem Kusagakure moderálását. Akinek mostantól bármilyen faluval kapcsolatos kérdése van nyugodtan forduljon hozzám.
Mostantól átvettem Kusagakure moderálását. Akinek mostantól bármilyen faluval kapcsolatos kérdése van nyugodtan forduljon hozzám.
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Killer Bee mostantól nem a Staff tagja. A meséléseivel kapcsolatban forduljatok hozzám, Én majd tovább irányítalak titeket valakihez, aki Bee ügyeivel fog foglalkozni.
Az Ő hatáskörében lévő Területek mint például Iwagakure moderálása, átkerülnek majd egy másik Staff taghoz, ahogy Tobi dolgai is. Továbbá, a nem túl távoli jövőben,
valószínűleg ha érdemesnek találunk rá több játékost, egy mesélői Pályázatot fogunk kihirdetni. Szóval próbáljátok meg a legjobb formátokat nyújtani és közben ne felejtsetek el szórakozni!
További Jó Játékot!
Az Ő hatáskörében lévő Területek mint például Iwagakure moderálása, átkerülnek majd egy másik Staff taghoz, ahogy Tobi dolgai is. Továbbá, a nem túl távoli jövőben,
valószínűleg ha érdemesnek találunk rá több játékost, egy mesélői Pályázatot fogunk kihirdetni. Szóval próbáljátok meg a legjobb formátokat nyújtani és közben ne felejtsetek el szórakozni!
További Jó Játékot!
Adatlap
Kedves Gundanosok!
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok, ami a fórumunk szempontjából fontos, ám elhanyagolt téma. Mint azt sokan észrevettétek a regisztrált felhasználók közül rengetegen rendelkeznek Multi karakterekkel és így egy felhasználóra átlagosan legalább kettő, de inkább három karakter jut. Ezzel csak annyit szeretnék hangsúlyozni, hogy bár ha a statisztikát nézzük a nyár vége óta elég jól állunk a friss felhasználókkal én most mégis arra kérlek titeket, hogy tegyünk valamit közösen az oldalért!
Az oldal tetején találtok egy linket amit a képre kattintva érhettek el. Ez az oldal az FRPG Top Sites nevet viseli és magyar ország legjobb Fórum alapú szerepjátékai találhatóak meg rajta. A Gundan egy évvel ezelőtt még a legjobb tízben is benne volt. Mára annyira elfeledkeztünk róla, hogy még a legjobb húszban sem vagyunk benne. Szám szerint most pontosan a 25. helyen állunk. Amennyiben november végéig sikerül visszakerülnünk a Top 10-be abban az esetben egy kis meglepetést tartogatok nektek.
Nektek csak két kattintás az egész a fórumnak viszont nagy reklám az FRPG játékosok körében. Tehát szavazásra fel! Ezt úgy tehetitek meg, hogy a már említett kép után a "Click Here to Enter" gombra kattintva beléptek és ezzel szavaztatok is. Köszönöm a figyelmet és segítségeteket.
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Az Szabályzatokon belül megújult a:
- Naruto Gundan - Olvad el! (Most már A Naruto Gundan Története - Itt Járunk Most néven fut, valamint kicsit átírásra és bővítésre került)
- Az Értelmező Szótár Frissült! Elolvasása MINDENKI számára erősen ajánlott!
- Naruto Gundan - Olvad el! (Most már A Naruto Gundan Története - Itt Járunk Most néven fut, valamint kicsit átírásra és bővítésre került)
- Az Értelmező Szótár Frissült! Elolvasása MINDENKI számára erősen ajánlott!
Adatlap
Kedves Játékosok!
Egy új, rendszeres esemény került bevezetésre, ami a Hónap Legjobbja címet viseli és chakrajutalommal díjazza ügyesebb játékosainkat. A topikot itt találhatjátok.
Deidara- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: 1000 megatonna
8 / 25 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Naruto Gundan :: Általános :: Hírek
8 / 25 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.