-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
5 / 40 oldal
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: -= Kérdések =-
[color=chocolate]nem tudom, hogy volt-e már hasonló jellegű, ha igen, akkor bocs.
szóval JK JK-nak taníthat jutsut (persze szintnek, chakraszintnek megfelelően)?
szóval JK JK-nak taníthat jutsut (persze szintnek, chakraszintnek megfelelően)?
Hawake Kochio- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 364
Igen taníthat! De ha az egyik Jk (tanító vagy tanuló) nem egy Stafft tag karakterre, akkor kérjetek meg egy mesélőt, hogy figyelje a játékot.
A játék közben mindig a tanító dönti el, hogy akinek tanítja hol is tart a tanulási fázisban, illetve, hogy mikor tanulta meg. Éppen ezért a mesélő csak arra kell, hogy megnézze reaális-e a játék, és ha hibát talál szoljon! Persze azt sem kell mondanom, hpogy csak olyan technikát taníthatsz meg, melynek a tanító Jk is birtokában van!
A játék közben mindig a tanító dönti el, hogy akinek tanítja hol is tart a tanulási fázisban, illetve, hogy mikor tanulta meg. Éppen ezért a mesélő csak arra kell, hogy megnézze reaális-e a játék, és ha hibát talál szoljon! Persze azt sem kell mondanom, hpogy csak olyan technikát taníthatsz meg, melynek a tanító Jk is birtokában van!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Nekem az érdekelne, hogyha egy olyan játékost indítok, mely a chuunin vizsgán vált elveszett ninjává, akkor kezdhet magasabb ch szinttel és technikai képzetségel vagy nem?! (például, több technikát ismert meg, mert három év után indult csak a vizsgán?)
Touya- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160
A válasz nem!
Esetleg jó előtörténet alapján kezdhetsz magasabb szinten (110-120 ch színt), de + technikák és egyéb kiváltságok nem járnak!
Esetleg jó előtörténet alapján kezdhetsz magasabb szinten (110-120 ch színt), de + technikák és egyéb kiváltságok nem járnak!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Köszönöm szépen a választ! Akkor szerintem indítok egy sima karaktert!
Touya- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 160
Az előbb említett karakterekhez, ahogy Karin is említette, nem szeretünk nagyon adogatni dolgokat, azonban ha már annyira jó egy történet, hogy megér 110-120 chszt akkor egy jutsu, ami abból kitelik belefér. Természetesen csak olyan ekkor is, ami meg volt említve, élvezetesen és okkal beleszőve a játékba...
Lehet veszíteni ChSzintet? 8-)
Hasegawa Kazuki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 142
Maga ez a kérdés is olyan ami után le kellene vonni xP
Igen lehet veszíteni ch szintet mégpedig, a szabályzat be nem tartásáért. Régebben szintlevonással büntettük ezt, de most valószínűleg ch-t fogunk levonni kizárólagosan.
Igen lehet veszíteni ch szintet mégpedig, a szabályzat be nem tartásáért. Régebben szintlevonással büntettük ezt, de most valószínűleg ch-t fogunk levonni kizárólagosan.
Konan1- Inaktív
Nem tudom, hogy valaki megkérdezte-e már, ha igen, gome.
Idézett lények
"Faj: a faj amivel szerződtél
Név: az idézett lény neve
Méretkategória: normális (eredeti) vagy kicsi/nagy/hatalmas
Különleges képességek: az állatok hagyományosan kiemelhető képességein kívüli képességek
Szint: E/D/B/C/A/S
Elem: tűz/víz/föld/szél/villám
Jutsuk: E-1, D-2, C-3, B-4, A-5, S-6; szinten-számú elemi jutsu (egyéb jutsu engedélyköteles, több jutsu szigorúan engedélyköteles)"
Ez az idézett lények formai követelménye. Annyi csak a kérdésem, hogy a jutsuk, amik az állatok birtoknolnak, hogyan oszlanak meg? A "s" szinten idézett állat használhat 6 db jutsut, vagy a S szintű ninja rendelkezhet olyan állatokkal(5 ezek szerint), amik összesen 6 db jutsut birtokolnak? És a szétosztható jutsu-szám közül mi döntjük el, milyen szintűket válogatunk?
Idézett lények
"Faj: a faj amivel szerződtél
Név: az idézett lény neve
Méretkategória: normális (eredeti) vagy kicsi/nagy/hatalmas
Különleges képességek: az állatok hagyományosan kiemelhető képességein kívüli képességek
Szint: E/D/B/C/A/S
Elem: tűz/víz/föld/szél/villám
Jutsuk: E-1, D-2, C-3, B-4, A-5, S-6; szinten-számú elemi jutsu (egyéb jutsu engedélyköteles, több jutsu szigorúan engedélyköteles)"
Ez az idézett lények formai követelménye. Annyi csak a kérdésem, hogy a jutsuk, amik az állatok birtoknolnak, hogyan oszlanak meg? A "s" szinten idézett állat használhat 6 db jutsut, vagy a S szintű ninja rendelkezhet olyan állatokkal(5 ezek szerint), amik összesen 6 db jutsut birtokolnak? És a szétosztható jutsu-szám közül mi döntjük el, milyen szintűket válogatunk?
Shintaro Yun- Játékos
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998
Én egy hibaféleséget szeretnék bejelenteni, ami nagyon kikészített, mivel egy elég hosszú post küldésénél jelentkezett -.-
Olyan 10 óra körül legalább egy fél órára elérhetetlen volt az oldal, és akárhogy próbáltam bejutni, mindig átirányított a következő címre:
ide
Az oka érdekelne, illetve az, hogy mások is tapasztalták-e?
Olyan 10 óra körül legalább egy fél órára elérhetetlen volt az oldal, és akárhogy próbáltam bejutni, mindig átirányított a következő címre:
ide
Az oka érdekelne, illetve az, hogy mások is tapasztalták-e?
Katsutomo Goukan- Játékos
- Specializálódás : (...)
Adatlap
Chakraszint: 165
Yun: az a leírás egy idézésre vonatkozik, tehát minden egyes állatodról leírást kell készíteni, és mindegyiknek a szintje alapján lehetnek jutsujai, annyi amennyi ott van leírva.
Goukan: szerverfrissítés, vagy hiba lehetett, reméljük nem egyéb.
Goukan: szerverfrissítés, vagy hiba lehetett, reméljük nem egyéb.
na akkor megint én.
ha szeretnék készíteni egy leírást egy megidézhető fajról, akkor az egyedek justujai között lehetnek újonnan kitaláltak, mint pl. a békáknál a békatechnikák?
ha szeretnék készíteni egy leírást egy megidézhető fajról, akkor az egyedek justujai között lehetnek újonnan kitaláltak, mint pl. a békáknál a békatechnikák?
Adatlap
Egy idézett lénynek lehetnek speciális képességei is, de csak egy, és abban az esetben más technikát nem ismerhet. Ilyen speciális képesség pl. Pain osztodo kutyája... természetesen egy ilyen képesaég az állatott "S" szintre emeli, de sokkal gyengébb általad kitalált képesség birtokában is lehet ha engedélyezzük!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Nem gondolkoztam ilyen nagyszabásúakban (:
Mindenesetre köszönöm a választ.
Mindenesetre köszönöm a választ.
Adatlap
Helló!
Karakterem előtörténete szerint van egy üzletem Konohában. Na most ezt az üzletet létrehozhatom új topic formájában?Meg most ugye az én üzletem egy fegyverkereskedés, ahol szokásos ninja fegyverek vannak. Ezeket a fegyvereket én azon az áron adhatom ahogy a szabályzatban van feltüntetve vagy azt az árat én adom meg?
Ha valaki betéved a boltomba, mert esetleg vásárolni akar, akkor az mindig megvárja majd rá a válaszomat hogy eladtam a fegyvert bla bla?
Kaz- Játékos
- Specializálódás : Mi nincs a fa viccekben?........Fa... -.-"
Adatlap
Rang: Üzletvezető
Chakraszint:
Létrehozhatod.
Adhatsz meg más árat, a különbözet pedig a tiéd, viszont másból nem nagyon kapsz majd pénzt.
Ha már a te boltod...
Adhatsz meg más árat, a különbözet pedig a tiéd, viszont másból nem nagyon kapsz majd pénzt.
Ha már a te boltod...
öm hello.
szóval. ugye korlátozva van szintenként a 'saját technikák' száma. ha én készítek egy leírást egy megidézhető fajról, az beleszámít a 'saját technikák' közé, vagy ez attól független?
szóval. ugye korlátozva van szintenként a 'saját technikák' száma. ha én készítek egy leírást egy megidézhető fajról, az beleszámít a 'saját technikák' közé, vagy ez attól független?
Hawake Kochio- Játékos
Adatlap
Most ha egy régi karit akarok visszahozni akkor elég az adatlapot felidézni?! - Valaki eztmondta nekem - aztán egy admin leccsekolja hogy egyeznek e az emlékeink azt csocsi?
Matosho Satoshi
Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 655
Ha nem baj én válaszolok:D
Előtörik topicba is elv bekell másolni valamit, de az is elég szokott lenni ha csak beirják az adatait, meg hogy mennyi rémlik nekik belőle ha egyáltalán és ahogy szokott lenni ha elfogadták megehetsz adatlapot kreálni.
Előtörik topicba is elv bekell másolni valamit, de az is elég szokott lenni ha csak beirják az adatait, meg hogy mennyi rémlik nekik belőle ha egyáltalán és ahogy szokott lenni ha elfogadták megehetsz adatlapot kreálni.
Tenshi- Játékos
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270
Satoshi:
Ha emlékszünk rád, márpedig régi mesélőink is vannak jelen, akkor válaszolunk az előtörire berakott infóra és vissztérhetsz.
Kochio:
Az idézhető fajok nem számítanak külön technikának, de a faj leírását ne is ide tedd: a faj leírásának tervét a Saját jutsukba a csevegőbe tedd, ahonnan azt átrakjuk a leírások közé ha megfelel. A saját technikáidhoz csak azokat a példányokat kell beraknod, amelyeket te is meg tudsz idézni.
Emellé van egy másik hírem is. A kérvényeddel kapcsolatban: a baglyok már egy fél éve elfogadott előtörténet szerint hosszú ideje nincsenek jelen a ninják között, illetve ugyanezen előtörténet szerint vannak olyan specializációik, amelyek miatt az általad készült leírást legalább együttműködve kellene átformálni, mivel a leírás már készül egy jó ideje. A többit PM-ben.
Ha emlékszünk rád, márpedig régi mesélőink is vannak jelen, akkor válaszolunk az előtörire berakott infóra és vissztérhetsz.
Kochio:
Az idézhető fajok nem számítanak külön technikának, de a faj leírását ne is ide tedd: a faj leírásának tervét a Saját jutsukba a csevegőbe tedd, ahonnan azt átrakjuk a leírások közé ha megfelel. A saját technikáidhoz csak azokat a példányokat kell beraknod, amelyeket te is meg tudsz idézni.
Emellé van egy másik hírem is. A kérvényeddel kapcsolatban: a baglyok már egy fél éve elfogadott előtörténet szerint hosszú ideje nincsenek jelen a ninják között, illetve ugyanezen előtörténet szerint vannak olyan specializációik, amelyek miatt az általad készült leírást legalább együttműködve kellene átformálni, mivel a leírás már készül egy jó ideje. A többit PM-ben.
hmm... várom a pm-et, de szükség esetén, akármikor tudok írni egy újat, ha az úgy mindenkinek jobb lenne (:
Hawake Kochio- Játékos
Adatlap
Üdv
Egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni. Bárki írhat fajleírást idézhető lényekhez?
Egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni. Bárki írhat fajleírást idézhető lényekhez?
Sayuri Akeme- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 202
Ha olyant fajjal kötsz szerződést, mely még senkihez nem tartozik és nincs leírása, kötelességed megtenni, hogy az elképzeléseidet megosztod velük. Persze a dolgokon még mi is változtathatunk, ha valamit túl irreálisnak találnánk! Na és persze a megfelelő szabályzatot és formátumot se felejtsd el!
Ez mellett ha már létező, leírt fajjal akarsz kapcsolatba kerülni, akkor az ott, előtted leírt dolgok élnek, de új tagokat kitalálhatsz hozzájuk!
Ez mellett ha már létező, leírt fajjal akarsz kapcsolatba kerülni, akkor az ott, előtted leírt dolgok élnek, de új tagokat kitalálhatsz hozzájuk!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
én arra lennék kíváncsi, hogy a két elem kereszteződéséből létrejött technikák miért számítanak kifejezett kekkei genkainak.
ugyanis felvetődött bennem az a kérdés, hogy bizonyos kereszteződésekhez, csupán csak a két elem teljes uralmával kell rendelkezni illetve tehetségesnek a chakrafókuszálásban. szóval biztos van benne valami, hogy ha édesapád vagy nagyapád képes volt rá, akkor neked könnyebben sikerül de én mégsem érzem azt, hogy lehetetlen kekkei genkai nélkül alkalmazni ezeket a technikákat. az én véleményem szerint ezek inkább hasonlítanak titkos klántechnikákra. természetesen ez csak egy vélemény, amire kíváncsian várom a választ.
ugyanis felvetődött bennem az a kérdés, hogy bizonyos kereszteződésekhez, csupán csak a két elem teljes uralmával kell rendelkezni illetve tehetségesnek a chakrafókuszálásban. szóval biztos van benne valami, hogy ha édesapád vagy nagyapád képes volt rá, akkor neked könnyebben sikerül de én mégsem érzem azt, hogy lehetetlen kekkei genkai nélkül alkalmazni ezeket a technikákat. az én véleményem szerint ezek inkább hasonlítanak titkos klántechnikákra. természetesen ez csak egy vélemény, amire kíváncsian várom a választ.
Adatlap
Lényegében tegyünk különbséget a KG és a két elemi technika egyidejű használata között.
KG technikák esetében, melyek hát nem doujutsun (szemtechnika) alapulnak, hanem két ellem használatán (Fa ellem, mely doton és Suiton kereszteződésével jött létre), azért különlegesek ,mert egy ember egy időben képes létrehozni magában mindkét chakratípust! Erre csak ők képesek, a vérük miatt!
Egy sima elemi kereszteződés (pl.: Egy katon technikát, felerősítünk egy szél ellemű technikával) ugyancsak hasonló elven működik, de ehhez két ember, vagy éppen egy ember- klónja kapcsolata szükséges! Te egyedül nem leszel képes a két technikát egyszerre használni! Persze ilyen esetben lényeges a klón fajtája. Árnyéklón esetében minden ellemet használhat, melynek bírtókában van az eredeti test! Víz klón esetén vagy víz, földklón esetén csak föld technikákat használhat. Egyéb klónok, mind tinta, varjú, köd pedig szinte semilyet, vagy saját stílusán belülit.
Szóval a két elem kereszteződéséből létrejött technikák, csak akkor számít kekkei genkainak, ha vele egy nem technikát, hanem egy új elemet hozzunk létre. (Fa ellem, sav ellem) minden más esetben a fentebb írt szabály érvényes. Itt térnék ki, hogy itt lehet, úgymond bivaly erős technikákat is létrehozni. (pl.: Egy föld elemű technikát, begyújtasz a tűz eleművel, melyre még ráadsz egy lapttáal a fuuton ellemmel. Egy ilyen technika olyan erőssé válik, hogy lehetelenség egy ellemmel kivédeni. Persze egy shira Tensei cafatokra szedi )
KG technikák esetében, melyek hát nem doujutsun (szemtechnika) alapulnak, hanem két ellem használatán (Fa ellem, mely doton és Suiton kereszteződésével jött létre), azért különlegesek ,mert egy ember egy időben képes létrehozni magában mindkét chakratípust! Erre csak ők képesek, a vérük miatt!
Egy sima elemi kereszteződés (pl.: Egy katon technikát, felerősítünk egy szél ellemű technikával) ugyancsak hasonló elven működik, de ehhez két ember, vagy éppen egy ember- klónja kapcsolata szükséges! Te egyedül nem leszel képes a két technikát egyszerre használni! Persze ilyen esetben lényeges a klón fajtája. Árnyéklón esetében minden ellemet használhat, melynek bírtókában van az eredeti test! Víz klón esetén vagy víz, földklón esetén csak föld technikákat használhat. Egyéb klónok, mind tinta, varjú, köd pedig szinte semilyet, vagy saját stílusán belülit.
Szóval a két elem kereszteződéséből létrejött technikák, csak akkor számít kekkei genkainak, ha vele egy nem technikát, hanem egy új elemet hozzunk létre. (Fa ellem, sav ellem) minden más esetben a fentebb írt szabály érvényes. Itt térnék ki, hogy itt lehet, úgymond bivaly erős technikákat is létrehozni. (pl.: Egy föld elemű technikát, begyújtasz a tűz eleművel, melyre még ráadsz egy lapttáal a fuuton ellemmel. Egy ilyen technika olyan erőssé válik, hogy lehetelenség egy ellemmel kivédeni. Persze egy shira Tensei cafatokra szedi )
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
5 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.