-= Kérdések =-

+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 4 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Shikaku 5/29/2010, 11:01 am

Mit írtam ide mostanában többször is? Kreativitás.

Ez egy nagy szélrobbanást okoz, de egy robbanás lehet többféle is; takarhat 120, 180, 360 vagy bármi más fokot is, attól függően, hogy a robbanásban felszabaduló anyagnak milyen útja van, és hol robban fel. Mivel a robbanásban felszabaduló anyagot ebben az esetben te irányítod...

Bízom benne, hogy hamarosan mindenkit rávezetődik az ilyen és hasonló gondolkodásmódra.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Shikaku 6/3/2010, 11:02 pm

Egy félreértést szeretnék mindenkiben letisztázni:

Kanashibari
Ez a technika, ahogy az új leírásában tisztán le van írva, "csak" és kizárólag ennyit tud, nem mutat látomást, nem okoz félelmet és nincs alóla való kibújás fájdalom okozásával.
Ezzel a technikával a használó az ellensége testébe irányított chakrával bénítja meg annak mozgását, amihez folyamatos koncentráció kell. A technika létrehozásához az ellenfél megérintésére van szükség, vagy egy közvetítő anyagra, amin át képes áramoltatni a chakráját a használó. Kivételesen magas chakrakontroll esetén a használó már képes érintés nélkül is létrehozni a hatást. A hatás ellen nagy mértékű chakra felszabadításával lehet küzdeni; azonos szintű használók esetén a hatás maximum pár másodpercig tart ki, ha az ellenfél próbálkozik megtörni azt.

Shikumi no Jutsu
Ez volt az a jutsu, amivel kevertétek a kanashibarit; genjutsu kategóriába tartozott, és valóban az a hatásmechanizmus volt nála leírva, amit az animében/mangában láthattunk: Sasuke és Sakura Orochimaru előtt állva a halál erdejében lefagynak a sokkoló víziókban, amit Orochimaru "feléjük küld." Ez ellen védekezett Sasuke a fájdalomokozással, aminek a logikus magyarázata valóban az, hogy a félelemből csak a fájdalom térítheti ki az embert. Rossz hír: a jutsut kitöröltem.

Az okok
Az utóbb említett jutsu csak azért jött létre, mert a fandom elnevezte így a hatást akkor, amikor még nem volt hivatalos magyarázat a jelenségre, és genjutsunak sorolta a látomás miatt, amivel ábrázolva lett Sasukéék félelme. Az a "technika" amit Sasukéék tapasztaltak tulajdonképpen nem technika, hanem gyilkolási vágy/gyilkolási szándék, amit a magas szintű ninják képesek magukból árasztani. Ez többször is megjelenik a műben, először akkor, amikor a 7. csapat megfigyelheti testközelből Kakashi és Zabuza első harcát. Az a látomás, amit Sasukéék átélnek nem a "technika" folyománya, hanem a saját félelmük által kreált kép, és azért bénulnak meg mindketten, mert az érzéssel való találkozás sokkolja őket. Később azért nem láthatunk ilyen jeleneteket, mert ilyen jellegű hatást igazán csak egyszer lehet elréni egy ninján; később, ahogy fejlődik ez az érzés eltűrhetővé válik, és erre válaszul a ninjában is kifejlődik ez az erős gyilkolási szándék-érzet.
Az, hogy miért keveredett ez a jelenség a jutsuk közé, és hogy aztán miért is lett a Kanashibarival hírbe hozva: a Kanashibari pont ugyanebben az időben tűnt fel, és Mitarashi Anko használta, akiről ugyebár ekkor derült ki, hogy Orochimaru tanítványa, és a technikáik gyakorlatilag azonosak.

Aki rendelkezik a kanashibari nevű képességgel, az olvassa át megint, aki pedig felírva rendelkezik a Shikumi no Jutsu nevű genjutsuval, az kárpótlásra számíthat, amit üzenetváltásban tárgyalunk le.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai 6/4/2010, 2:34 pm

Nem kérdés, inkább kérés : most vettem észre, hogy olyan trehány lányzó voltam, hogy Minamo karim adatlapját meg sem csináltam (ugye elveszett, és ott hagytam, hoyg majd lesz nekie Very Happy ) Valaki rávetné szent tekintete világát, és kiegészítené a hiányos részeket, mert magamnak nem egészíthetem ki Smile Nagyon szépen köszönöm előre is! (jahm, jahm, takarítgatom a karaktereim, és lassan elkezdem majd rendbe is tenni őket)

linkecske:
http://narutohun.niceboard.org/adatlap-f3/minamo-jaiba-minamoto-aimi-t233.htm#294
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Shikaku 6/4/2010, 3:31 pm

Javítottam rajta; tessék átnézni és befejezni azok alapján amit (otthagytam).

Ehhe, először nem vettem észre, mit írtál, mert arra számítottam, alul lesz külön postban, én meg ugye vak. Na csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a kész ruhákra nem tartanék igényt, mert egyedi ruhadarabokat készít egyedi méretre készítve, így nincs raktáron kész darab, referenciamunkára sincs úgymond szükség, mert arra ott vannak a saját ruháik, amiket szintén ő készített maguknak. Az ellenőrzést és kiegészítést pedig nagyon szépen köszönöm ^^

Akkor tessék felírni a három C szintű saját ruhát magadnak, mert olyan ruhák otthon még egy mesterszabónak is nagy luxusnak számítanak.

A hozzászólást Shizune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 6/5/2010, 2:54 pm-kor.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Raidon Hoshi 6/5/2010, 2:27 pm

Nos, lenne pár kérdésem:

1. Ha valaki egy NJK-t szeretne megszemélyesíteni, akkor kell-e elötörténetet irnia?
2. Chuunin szintű karaktert lehet-e indítani?

Válaszokat előre is köszönöm.

Raidon Hoshi
Raidon Hoshi
Raidon Hoshi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 400
Elosztható Taijutsu Pontok : 30

Állóképesség : 180 (C)
Erő : 180 (C)
Gyorsaság : 180 (C)
Ügyesség/Reflex : 180 (C)
Pusztakezes Harc : 180 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 350

Témanyitás  Shikaku 6/5/2010, 3:00 pm

1. Milyen NJK?

2. Nem szeretnénk chuuninokat és egyebeket indíttatni, de próbálkozni lehet. Amit elvárok egy ilyen koncepciótól az a karakterben való gondolkodás, egy személyiség, aminek van története, kapcsolatai, helye a világban; ha ez nincs meg senki se számítson engedélyre.

Én annyit helyesbítenék ezen, hogy amint Shizune is leírt: Gondolkodás/személyiség+történet stb... Azok egy sima előtörténet alapjai. Egyszerűen élvezhető és tényleg jól kitalált legyen és fontos!!! ne egy újabb Ucsihá Udzumáki klón legyen '^^ - Konan
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Gosai Seishi 6/10/2010, 1:43 pm

Az én kérdésem: Lehetséges olyan, hogy 1 civíl kardforgatómester felvállaljon küldetéseket rejtett falukban????
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Chuunin
Chakraszint: 170

Témanyitás  Karin 6/10/2010, 1:56 pm

Hát elméletben mért ne... biztos ott is kaphatnak megbízásokat, bár nagyobb a valószínűsége, hogy külön gazdag emberektől ,esetleg alvilági személyektől kapnak inkább, hiszen ők nem shinobik, ezért max C szintű küldetést kaphatnának, azt meg a geninek is eltudják végezni, nagyobb sikerrel akkár!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Haru Noriko 6/17/2010, 11:08 am

Ami chakrából készült, azt chakrával át is lehet törni?
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 171

Témanyitás  Konan1 6/17/2010, 12:13 pm

Elméletileg lehetséges, ha akkora vagy nagyobb mennyiségű chakrát használsz mint az áttörendő dolog, azonban vannak speciális esetek is pl.: Naruto: Sakura+Yiraiya+ Naruto kaland amikor Sasuke után kutatnak a rizsföldeken.
(nem jut eszembe milyen) klánnak speciális chakrafonalai, chakraakadályai voltak.
Viszont ha a küldetésünkre gondolsz, ott 3 ember készítette az akadályt tehát 3 embernyi chakra kell az áttöréshez Smile
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Junichiro Saruwatari 6/21/2010, 10:49 am

Nekem is lenne egy kis kérdésem. A 2 hónapos bővítmény megírása még lehetséges-e és ha igen akkor meddig? Mert én most egy kaland közepén vagyok és annak a végén szeretnék egyet írni ha lehetséges.
Junichiro Saruwatari
Junichiro Saruwatari
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 150

Témanyitás  Shikaku 6/21/2010, 11:05 am

Bármikor, bármeddig. Ha a bővítményedből látjuk, hogy nem írtad meg, akkor írhatsz amikor csak akarsz, és el fogjuk fogadni.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sayuri Akeme 6/21/2010, 11:37 am

Akkor másik karakter másik kérdés Very Happy Lehetséges-e olyan fegyverhez hozzájutni vagy csináltatni ami a az oldalon szereplő fegyverek leírásában nem szerepel? én egy ilyenre gondoltam -= Kérdések =- - Page 4 Pantera_claw_ta-57-2
Sayuri Akeme
Sayuri Akeme
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 202

Témanyitás  Shikaku 6/21/2010, 11:59 am

Minden fegyverhez lehetséges hozzájutni.

1. Ha az távolkeleti, megtalálod az eredeti verzióját, nevét, valami történetet, akkor köszönettel, feltüntetve a kutatómunkádat felfrissítjük az oldalra.

2. Ha speciálisabb, a Naruto világában újnak számító, elütő fegyver, akkor te készíttetheted el. (Én ezesetben örömmel látom, ha van oka a készíttetésnek, kifejlődő taijutsu, módszerek, technikák, amikben rá építesz, stb.)
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sayuri Akeme 6/21/2010, 12:18 pm

Jó akkor még egy kérdés. Ha én megakarom magamnak csináltatni azt a fegyvert akkor azt hol kell? ki kell-e játszani és mennyibe kerül?
Sayuri Akeme
Sayuri Akeme
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 202

Témanyitás  Shikaku 6/21/2010, 1:00 pm

Csináltatni lehet helyi fegyverkovácsnál, vagy a Talumi no Satok egyikében, természetesen a lejátszásnak örülünk a legjobban; főleg, hogy egy teljesen egyedi fegyver elkészítése idő, és nem kevés pénz. A dolog tökéletes lehet egy sajátos küldetésre. Az árat, az elkészítés mindenségét pedig természetesen a mesélőd fogja meghatározni.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fumetsu Yume 6/27/2010, 6:18 pm

Nekem ezzel a már jól ismert technikával kapcsolatban lenne kérdésem Smile
Na szóval. Mint tudjuk ez a technika több szintből áll, és már az első szint (1. kapu nyitás) megtanulásához is 350 chakra és S szint szükséges? (persze feltételezve, hogy meg van rá az engedély)
Vagy az összes kapu megnyitásának elsajátítása kerül 350 chakrába és S szintbe?

Hachimon - Nyolc Kapu

A ninja ezzel a technikával megtudja nyitni a nyolc chakrakaput.Ezek szükségesek a lótusz technikához.Minnél fejlettebben tudja a ninja ezt a jutsut annál több kaput tud megnyitni. Minél több kaput képes megnyitni annál nagyobb erőre tesz szert, ám ez egyenes aránybvan károsítja a szervezetet is a 8. kapu megnyitása után a ninja meghal!

Pont:80 (Moderátori engedély szükséges)
Chakraszint: 350

1. Kapu Nyitás
2. Kapu Energia
3. Kapu Élet
4. Kapu Sérülés
5. Kapu Erdő
6. Kapu Látás
7. Kapu Őrület
8. Kapu Halál

A Technika Használatához Moderátori Engedély Kell!
Fumetsu Yume
Fumetsu Yume
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 165

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) 6/27/2010, 6:31 pm

Az 1. kapuhoz is ennyi kell utána már csak engedélyek a további kapuk megnyitására és persze a jutsu kijátszása/gyakorlása.
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

-= Kérdések =- - Page 4 Empty Karakterindítás

Témanyitás  Ruru 6/28/2010, 12:28 am

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csak akadémiai tanulót/genint/civilt lehet indítani, vagy van mód esetleg chuunin karakter indítására is?
Ha igen, akkor ennek van valamilyen feltétele?
Ha nem, akkor a genin karakter az frissen végzett genin, vagy lehet olyan karakter, aki már pl. egy éve letette a vizsgát az akadémián?

+1 kérdés, az adatlapon láttam, hogy van egy speciális képesség nevezetű sor. Tudom, hogy nem kötelező kitölteni, csak így kíváncsiságból... Ide a vérvonalképességen és jutsetsun kívül pl. mit lehet írni? Illetve mindenképpen engedélyköteles?

Köszönöm előre is a válaszokat!
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 155

http://alougrey.tumblr.com/

Témanyitás  Shikaku 6/28/2010, 1:53 am

Magas rangot csakis ajándékképpen lehet indítani, csakis ismert játékosoknak, mondhatod, ha már bizonyítottak.

Különleges képesség az elmondottakon kívül lehet még szenzorság, papírtechnikára való fogékonyság, de olyan dolgok is jöhetnek ide, amik előfordultak az eredetiben is, mint különleges testfelépítés és azzal járó képességek (lásd Kisame és a víz alatti légzés). Mindenhez engedély kell.

Yume kérdésére visszazárva: az S szint a Hachimonnál annyit tesz, hogy különleges engedélyhez kötött - nem kell S szintet feltétlenül elérni a használathoz. Ez egy szabály alóli kivétel.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

-= Kérdések =- - Page 4 Empty Avatar méret

Témanyitás  Ruru 6/28/2010, 7:45 pm

Lenne egy újabb kérdésem. A megengedett legnagyobb avatar méret hány pixel × pixel méretű? Csak mert rajzoltam egy képet avatarnak, és akkor úgy vágnám méretre:)
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin 6/28/2010, 7:49 pm

Hátha a gépeden van és onnan másolod fel a képet, akkor az oldal azonnal lekicsinyíti!

Máskülönben, mondjuk mentsd le az én avataromat és annál ne sokkal legyen nagyobb Very Happy
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Shikaku 6/28/2010, 8:48 pm

A maximum szabvány 150 szélesség X 200 magasság pixel.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ruru 6/29/2010, 6:14 pm

Egy kérdés... Ha nincs olyan topic, ami nekünk kéne, akkor lehet újat létrehozni, vagy ezt csak admin/moderátor teheti?
Pl. Felhő falu, Lakóházak... Smile
És egy másik. Látom, van pénz... csak a fegyverekre, ruhákra, stb... lehet elkölteni, amik a felszerelések között vannak, vagy pl. ha beül az étterembe a karakter, azért is kell levonni belőle?
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) 6/29/2010, 6:36 pm

Lehet nyitni topicot persze. A levonást különböző szolgáltatásoknál rátok bízzuk, annyi energiák nincs, hogy ezt is kövessük és nem is része annyira a játéknak. Gazdálkodj okosan. Smile
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.