-= Kérdések =-

+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters

9 / 40 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 9 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Daizo Tensei Vas. Okt. 03 2010, 19:54

Áhoj!

A kérdésem a következő lenne:

Suiton: Mizuame Nabara nevű technikát ha használom egy területen, abból tudok Mizu Bunshin-t csinálni, vagy nem?
Daizo Tensei
Daizo Tensei
Játékos

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Vas. Okt. 03 2010, 23:55

Nem hiszem, hiszen az egyfajta ragadós szirup, vagyis nehézkes lenne formázni és a klón sem tudna normálisan mozogni.
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Okt. 04 2010, 10:55

Ehhez szeretnék én is hozzászólni! Nekünk az egyik kalandban Shikaku(akkor még Shizune) egy kunai-t kellett megszereznünk és a klón ragadós masszává változott egy becsapódás után. Nem lehet hogy az is ez a ragadós massza volt? Az tuti hogy nem Oboro Bunshin volt, mivel az lényegében anyagtalan.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Shikaku Hétf. Okt. 04 2010, 14:07

A Mizuame Nabara nem azért ragad, mert cukros mázat köpsz ki magadból (amiből egyébként bárki kiszabadulhat kis erőkifejtéssel) hanem olyan vizet, amit chakrával befolyásolsz, hogy létrehozd a falon/vizenjárás negatív hatását: amikor a vízben feloldott chakra tapasztja magához a testrészt. Tehát ebből a vízből létrehozható klón, mindössze egy kitétellel: folyamatos koncentrációt igényel, és többet nem lehet kreálni belőle, mivel a használónak figyelnie kell, hogy ne hasson a víztestben levő chakrára, ami létrehozza a mizuame nabarát.
A működése a következő: a mizuame nabarából készített klónt nem járatja át a használó a chakrájával, hanem csak a külsejét formázza, így az nem ragad, amíg él a jutsu, viszont amikor szétrobban, megsemmisül, a külső vékony rétegnyi vizen kívül a test belsejében levő mizuame nabara még mindig hatásos marad.
Ehhez a kombinációhoz én legalább B szintet és víz affinitást párosítanék.

(Az elemi jutsukat még nem írtam át, szóval az ilyesmiket még nem is lehet látni a jutsuk leírásánál. Bocs, de nincs túl sok időm haladni ezzel is.)
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Fényes Szomb. Okt. 09 2010, 22:20

Üdv.

Teljesen új vagyok az oldalon, és magában a forum alapú játékok világában, de meglepő módon (korom miat meglepő) kimondottan élvezem "ezt" világot, amit teremtettetek, és szeretnék benne elmerülni, szerepet játszani.

Lelkes vagyok de az indulás nehéz, hogy kezdjem? Van egy kis karakter a fejemben, kezd körvonalazódni, de sajnos falakba ütköztem. Bár Gaara volt számomra mindig is a favorit mind a képernyőn mind a könyv lapjain, de igazából Kankuro bábtechnikái is tetszenek, viszont a gyengeségei miszerint "szinte" védtelen a bábok nélkül kicsit elriaszt. Hasonló gondom van a Sikamaru féle árnyék technikákkal, ezek legtöbbje csak lassít és bénít (lehet félre tájékozódtam javítsatok ki ha tévedek) és nem igazán aktív részese igy a kalandoknak egy olyan karakter aki erre a jutsu csoportra szakosodik.

Kezdő karakternek merre érdemes indulni?

Terrületi kérdés. Konoha mint terület nekem sajnálatos mód kiesik, inkább Homokrejtek ami az én "szívemhez" közelebb esik. De ahogy néztem pont az 5 nagy nemzet területén teltház van. Érdemes egy kissebb ninja falúból indulni?

Egyébb.

Lehetséges, hogy nem gyerekkorától akar valaki ninja lenni? Ugy értem ha pl egy civil család gyermeke későn ébred rá, hogy Ő ezt az utat járná? És ha igen akkor az ott szerzett "képességeket" tudja hasznosítani a ninja utján?

Válaszokat előre köszönöm.
Illetve addig is tanulmányozom az oldalt

Üdv Fényes.

Fényes
Játékos

Specializálódás : Nem az életünk legszomorúbb napja mikor meghalunk, az csak az utolsó nap. Életünk legszomorúbb napja az amikor megtudjuk melyik lessz az utolsó napunk.

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hime Satsuki Szomb. Okt. 09 2010, 22:55

Ezt a Gaara, meg Kankurou dolgot pontosan hogy érted? Very Happy Mert én úgy fogtam fel, hogy te úgy fogtad fel, hogy itt olyan karaktert lehet választani, mint pl egy neveldén. Nem így van, ha így értetted! Ha máshogy, akkor az más. Gaara ugye a homokot irányítja ilyet szerintem csak Kekkei Genkai-jal érhetsz el az oldalon (amihez engedély kell, amihez aktív játék kell). Kankurou báb technikái azt hiszem már alapban elérhető számodra, már, hogy ha sunagakure-ba indítasz karaktert, és később is erre specializálódsz leginkább. Shikamaru képességei szintén tabu, hisz engedély kell hozzá, amihez aktív játék, már, ha a Nara klán tagja akarsz lenni (van már Nara az oldalon, bár szerintem ő is megküzdött érte Very Happy )

A területről annyit, hogy ez többnyire mindegy, a technikák miatt érdemes talán × helyen kezdeni, pl kirigakure alapképességek, sunagakure alapképességek, stb...
Nagy területekre szerintem kis karikat tényleg nem érdemes indítani, de ez csak magán vélemény. Már csak azért nem, mert annyira túl zsúfoltak, persze, ez lehet, valakinek kedvez, de engem zavart, hogy egy idő után elveszteném az orientációmat egy nagy nemzetben, ha 2 óránként látnám, hogy új válasz jött, míg nem az lesz, hogy nem veszem észre, hogy írt a mesélőm, ő ezt nem jelzi nekem, hogy zavarja az inaktívságom (jó, persze ez gondolom nme szokott előfordulni) és akkor nekem lesz szívás.
Nekem mindenesetre jobban szívemhez nőttek a kisebb nemzetek, szerintem a fejpántok és a területek sokkal szebben lettek kidolgozva, mint a nagyobb nemzetek, ahol persze folyamatosan háború dúl. (Na persze, majd egyszer én is beszállok... Razz)
Ez úton a döntés a tied mindenesetre.

Végül a harmadik: hát, ez szerintem, szerintem nem úgy, ahogy gondoltad, de kivitelezhető. Ha jobban belegondolsz, egy civil valószínűleg azért is lesz civil, mert nem rendelkezik elég chakrával, vagy nem tudja használni azt, rendeltetésszerűen. Vegyük bozótos szemöldök-samát. Neki kevés chakrája van, és többek között ezért specializálódott taijutsu-ra. Ha valaki civil lesz, szerintem csak úgy nem fogja magát meggondolni,de persze lehetséges, az emberek elhamarkodott döntéseket hoznak.

Bocs, hogy beleszóltam, ezek saját vélemények Laughing
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Témanyitás  Fényes Szomb. Okt. 09 2010, 23:48

Köszönöm a válaszokat kedves Satsuki. És persze várom mások reakcióit is.

Igen tudom, hogy ez nem egy tamagocsi. Ennyire azért képben vagyok, ahogy azzal is, hogy "neves" karaktereket mint pl. Gaara, Naruto, Kakasi nem lehet kijátszani.
Gaara története, lelkivilága, tragédiéja az ami megfogott, ahogy a Neji és Hinata közti feszütség is.

A karekterek összetettsége, bonyolultsága vonz bennük ezért kedvelem egyiket másikat jobban vagy kevésbé. Sajnálom ha félreérthető voltam.

A civil kérdést ugy értettem, hogy példának okáért egy fegyverkovács gyermeke Gatto Takumi no Sato-ból mondjuk 10 éves korában bekerülhet-e Sunagakure no Sato-i akadémiára? Tehát efektíve túlkorosan? Illetve ha ezt agondolatot viszem tovább egy 10 éves gyerek elég sokat "alap" fogást emgtanulhat az apjától a fegyverkészítés sel kapcsoaltban, ezek tudát tudná-e használni pl. saját igényeihez igazítani a fegyvereit, vagy akár hogy bábját módosítsa?
Mi történik ha mondjuk egy "bogár szelíditó" mint Sino egy olyan telepűlésen tanul ahol ennek a technikának nincsenek hagyományai. Lásd Sunagakure? Ott hogy fejleszti magát?

A kis falvakban egy kezdő játékos egy kezdő, pl: genin karakterrel könnyebben tanulhat bele a játékba?

Bocsánat ha nektek ezek a kérdések egyértelműek, csak nem ugy szeretnék elinditani egy karaktert az útján, hogy kiderül az első küldetésen, hogy esélytelen és csak egy "meleg test" a csapat kolonca.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv Fényes

Fényes
Játékos

Specializálódás : Nem az életünk legszomorúbb napja mikor meghalunk, az csak az utolsó nap. Életünk legszomorúbb napja az amikor megtudjuk melyik lessz az utolsó napunk.

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hime Satsuki Vas. Okt. 10 2010, 00:34

Ha megfogott, írhatsz hasonlót, de a mesélőknek nem igazán fog tetszeni a sablonos történet, bár ezt a szabályban is leírták. A lényeg az egyediség, a magad módján is lehetsz egyedi, összetett, bonyolult, és ha ez sikerül, és fenn is tudod tartani, akkor a mesélőknek szimpi leszel Very Happy

Mint mondtam, a civileknek a chakra szintjük is gond lehet. Vajon miért nem használnak rendszeresen tűzjutsukat, hogy felizzítsák a fegyvert, majd egyszerűen vizet, hogy lehűtsék? ésatöbbi. Valószínűleg kevés a chakrájuk, de ezt már leírtam. Persze, ha fellángol a gyerekben akárcsak egy szikra, hogy ninja életre termett chakrája van, járhat akadémiára, de szerintem ez is csak akkor, ha nincs túl messze. A túl korosság... nos, szerintem ez is megoldható, de függ a karakter tehetségétől.
Ha valaki ninja lesz, nem igen lesz arra is ideje, hogy kitanulja a kovács mesterséget, ÉS ezt még hasznosítsa is. Tehát vagy ez, vagy az, egyszerre kettő szerintem nem igazán lenne megoldható, a bábodat meg a legjobban úgy fejleszted, ha fegyvereket szerelsz bele, amit sunagakure-ban általában maguktól képesek elsajátítani az emberek.(Jó, nem teljesen maguktól, de ha egyszer rákapnak az ízére, gyorsan megy nekik Very Happy )
Nos, ha Shino elment volna oda tanulni, annak biztos lettek volna okai, de ennek megfelelően van benne a válasz a kérdésedben. Ha oda megy, Konohából, akkor vagy a családja biztosítja neki a tanulás lehetőségét, vagy a Szél Országa, minden felszereléssel együtt (hisz szövetségesek).
A másik, hogy ha ott van a család gyökere, de mivel ennek a Kekkei Genkai-nak lényege a bogarak irányítása, ez nem igazán gond, mert azért sunagakure se szenvedhet hiányt e téren Very Happy De ha egyszer kapcsolatban van a bogarakkal, meg tudja ő oldani talán egyedül is. Végül is Shino-ról van szó.. (Bár nem tudom, ez miért érdekel, de szólok, hogy az én okfejtésem valószínűleg sok helyen hibás, ez csak az én agyam szüleménye, egy magyarázat.)

Talán megkönnyíti a fejlődésed, hogy kisebb nemzetbe kezdesz karaktert, talán nem. Attól függ, hogy ez hol is van. Hátrány lehet az, ha egyedül vagy (ez nem elrettentés, mert igazán jó dolog az, ha elkezdesz egy karaktert egy faluba, ahol nincs senki, vagy talán egy-két ember, és te/ti adtok életet annak a falunak! Én is így vagyok vele. Mióta megjelentem a holdban, rögtön sokkal több post lett, persze ez nem az én érdemem, sokat köszönhetek Tomo, Ooku, Karin, és Hidan-samának is! Bocs, hogy ennyit fecsegek, csak saját tapasztalatok. ^^" )
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Vas. Okt. 10 2010, 01:29

ÁÁáááá...

Elveszett a válaszom, mert közben írtak. Sad

De a válasz jó, többé kevésbé szóval csak a szükségeseket:

Homok képesség: NEM KG, hanem föld speciális fogékonyság, jóval könnyebben engedélyeztethető kategória.

A késői tanulásról: nem a chakramennyiség a lényeg, hanem annak kezelni tanulása: ha elég korán megtanulja valaki gyerekkorban, a teste képes hozzászokni, de ha nem teszi, az éréssel elveszti a képességét. Hogy miért nem mindenki ninja akkor? Mert egy ninja képzése nagyon drága. Egy ember vagy csapat kiképzése egy rakás szakértőt igényel, így csak nagy számokban éri meg tanítani, amire viszont teljes infrastruktúrát kell építeni, ami viszont csak nagyon kevés embernek engedhető meg: ezek a falukat alapító klánok földesurai voltak annak idején, akik a legtehetségesebbeket gyűjtötték magukhoz.

Különbségek pedig nincsenek a falvak lehetőségei között, mindenütt ugyanúgy lehet fejlődni, azaz csak a te tempód és képességeid szabnak határt a fejlődésednek.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Fényes Vas. Okt. 10 2010, 13:31

Azt hiszem nekiugrom és lessz ami lessz, ahogy nézem 3 lehetőségem van.
1, Egy totálisan használhatatlan karaktert kreálok.
2, Egy jól használható hasznos karaktert csinálok.
3, Egy új ninja zseni születik. What a Face

Fényes
Játékos

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hiraga Natsu Vas. Okt. 10 2010, 13:34

Hogy lehet a játékon belül pénzt szerezni?
Mert azzal, hogy tanulok egy jutsut, meg "kergetem a macskát küldetéssel" nehezen. Very Happy
Szerintem...
És egyszerre kb. mennyit?
Mert az árak elég borsosak. Mármint az indulópénzhez képest.

Előre is köszi a válaszokat Razz
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Hime Satsuki Vas. Okt. 10 2010, 13:43

Fényes, még valamit:
Nincs olyan, hogy felesleges karakter! Very Happy Ha a mesélők annak látnák, akkor nem engedélyeznék. Érted. ^^
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Vas. Okt. 10 2010, 17:50

Natsu: pénzt keresni minden küldetéssel lehet, amit végrehajtasz. ha jól tudom most is egy küldetésen vagy, aminek az eredménye mindenképpen fizetés. Egyébként lehet bármi olyat csinálni, amiért pénzt kapsz, a határt meg csak te szabod meg magadnak. Az másik kérdés, hogy a tetteidért következményeket kell vállalnod.
Te most, legalis utakon pár ezer ryut tudsz megkeresni magadnak gyorsan, ha ügyes vagy.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hime Satsuki Hétf. Okt. 11 2010, 16:01

Meiton, Kyuuketsukou // Sötétség elem, Szívó Mélység

Szintén kekkei genkaihoz kapcsolódik a technika. A technika aktiválásához szükséges egy jel létrehozása a tenyéren. A jel két négyszögből áll amik a csúcsuknál egymásba állnak. Ennél a jelnél fog létrejönni a technika. A használó chakrát öszponotsít a tenyerébe, majd létrehozza a sötétséget a jelen belül. Ez a sötétség bármilyen chakrát képes elnyelni magában, azonban ezt is csak egy adott sebességgel. Az elszívott chakra a kekkei genkai tulajdonosának testében kap helyet.

Meiton, Jatshimento // Sötétség elem, Ítélet

Ez a technika szervesen összekapcsolódik az előző kekkeigenkai technikával. Amint az előző, Meiton, Kyuuketsukou-val elegendő chakrát szívott el a használó, képes azt visszalövellni az ellenfelére ugyanazon a kézjelen keresztül. A chakra kék tűzként söpör végig és hatalmas sebesüléseket, károkat okoz.

A két jutsu milyen osztályozású, illetve mennyi chakraszint kell a tanulásához?
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Hétf. Okt. 11 2010, 16:10

Hogy ősznte legyek, a KG kategória jutsujaiba nem is akarok belenyúlni, amíg nincsenek készen a többiek, arról nem is beszélve, hogy igen valószínű, hogy soha nem is lesz rájuk szükségünk, ha mégis, addigra megoldom a viszonyításukat.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Csüt. Okt. 14 2010, 15:25

Úgy tűnik, én is belefutottam valamibe. >.< Elég bugyuta kérdés - hát igen, ez nálam elég gyakori ^^" -, de a mesélői pályázattal van egy fekete foltom. Szabadon kitalált karaktert kell megformázni *bárcsakbárcsakbárcsaaak*, vagy pedig a kiszemelt "mesélői" karaktert, mely a mangában/animében is szerepel?
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Itou Ooku Csüt. Okt. 14 2010, 16:07

Ha Naruto nem válaszol ez érvényesül: mindkettő lehetséges. A történet minősége, eredetisége, teljessége a lényeges, hogy egy kerek karakterkoncepciót kapjunk belőle.

by Shikaku
Itou Ooku
Itou Ooku
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 150

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Csüt. Okt. 14 2010, 18:14

Igenis, értettem *feltüzelve. Mármint köhöm Very Happy hétköznapi értelemben értve, nyah XD*
(ne válaszolj, Narutoooo XD)
Köszönöm szépen-szépen, nagyon szépen. Nyuff.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Hidetora No Minovara Csüt. Okt. 14 2010, 18:31

Hyuuga Aikan írta:Úgy tűnik, én is belefutottam valamibe. >.< Elég bugyuta kérdés - hát igen, ez nálam elég gyakori ^^" -, de a mesélői pályázattal van egy fekete foltom. Szabadon kitalált karaktert kell megformázni *bárcsakbárcsakbárcsaaak*, vagy pedig a kiszemelt "mesélői" karaktert, mely a mangában/animében is szerepel?
Ezt én se tudtam és megkérdeztem Narutótól PM-ben. A válasz: Csak a mangában szerepelt karik jöhetnek szóba.
Hidetora No Minovara
Hidetora No Minovara
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 190

Témanyitás  Shikaku Csüt. Okt. 14 2010, 20:09

Akkor ott a végszó.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karasuto Mao Szomb. Nov. 20 2010, 18:31

Hájháj!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Völgyországa miért nem található a játéktérben?
Karasuto Mao
Karasuto Mao
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Rock Lee Szomb. Nov. 20 2010, 19:01

Én úgy gondolom azért nincs a Völgyországa az országok között, mert nincs róla elegendő információ. Ahogy például a Fagyországáról sincs. Ha nem jól tudom kérlek javítsatok ki.
Rock Lee
Rock Lee
Inaktív

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) Szomb. Nov. 20 2010, 19:05

Valamint igény sincs minden olyan országra amit megemlítenek. Ha véletlenül kapna akár egy kisebb szerepet, akkor bekerülne.
Hatake Kakashi(Inaktív)
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Témanyitás  Karasuto Mao Vas. Nov. 21 2010, 11:39

Egy újabb kérdés, ami az előtörténetem szempontjából lenne fontos^^" Hány éve számít újra shinobi falunak Kagerou?
Karasuto Mao
Karasuto Mao
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 120

Témanyitás  Shikaku Vas. Nov. 21 2010, 14:41

Gyakorlatilag a Gundan saját történelmével egyidős, azaz öt éve, azelőttig az eredeti történet szála a teljes irányadó. Te, ha most végzel az akadémián, akkor az első új generációsok egyike lehetsz.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 40 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.