-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
8 / 40 oldal
8 / 40 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: -= Kérdések =-
1. Nem.
2. Lesz.
3. Klán jutsuk száma korlátlan, klánban levő játékos max tízet tanulhat meg közülük.
4. Kitűnő játék, és az, hogy mi adminok ne szúrjuk le inkább magunkat még egy tápcsiha létezésétől.
5. Ha kijátszod. Lásd Kin Ryut.
6. Ha kijátszod...
2. Lesz.
3. Klán jutsuk száma korlátlan, klánban levő játékos max tízet tanulhat meg közülük.
4. Kitűnő játék, és az, hogy mi adminok ne szúrjuk le inkább magunkat még egy tápcsiha létezésétől.
5. Ha kijátszod. Lásd Kin Ryut.
6. Ha kijátszod...
Hol zajlik a chuunin vizsga? (Egyszer már megtaláltam, de azóta se tudom, hol van..)
Hime Satsuki- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186
Itt mi a feltétele a chunin vizsgának és milyen gyakran van?
A hozzászólást Miroku No Minovara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 27 2010, 21:46-kor.
Miroku No Minovara- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
...és, hogy lehet jelentkezni?
Hime Satsuki- Játékos
Adatlap
Alapfeltétel a C- színt elérése!
Máskülönben nincs semmi más akadálya, hogy jelentkezhes a chuunin vizsgára. Eddig bevett szokás volt, hogyha összejött egy 5-6 genin, akik vállalták, akkor egy közös chuunin vizsgát rendeztünk, azonban a háború miatt, a falvak külön-külön rendezik, esetleg a szövetséges nemzetek együtt! Másszóval, ha összejöttök 5-6 jelezzétek és akkor megszervezzük! 1-2 ember kedvéért nem lesz chuunin vizsga!
Máskülönben nincs semmi más akadálya, hogy jelentkezhes a chuunin vizsgára. Eddig bevett szokás volt, hogyha összejött egy 5-6 genin, akik vállalták, akkor egy közös chuunin vizsgát rendeztünk, azonban a háború miatt, a falvak külön-külön rendezik, esetleg a szövetséges nemzetek együtt! Másszóval, ha összejöttök 5-6 jelezzétek és akkor megszervezzük! 1-2 ember kedvéért nem lesz chuunin vizsga!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Ok köszi
Miroku No Minovara- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Változó, lehet külön külön, lehet eseményhez kötve, és kérni kell akkor, amikor már mindenképpen érettnek érzitek magatokat rá. Az érettségnél kérdezzetek meg olyasmiket magatoktól, hogy a kari ölt e már szemtől szemben, találkozott-e már olyan halálfélelemmel, amikor minden bizonnyal a halálát várta, és milyen a hozzáállása a csapattársaihoz, illetve a senseihez.
Egy kérdés, ami számomra elég nagy rejtély: Suigetsu hogy csinálja, hogy ő vízből van?
Shin- Játékos
Adatlap
Szint: E
Chakraszint: 123
Kérdés
Nem fogadják el az előtörténetem. A többieknek alig egy nap alatt válaszolnak, nekem nem. Nincs idejük vagy rossz a történet?
Vendég- Vendég
Nyugi, valószínűleg csak az időjük nem engedi meg, hisz ők is emberek, dolgoznak, iskolába járnak, stb...
Shi, tőled kérdem, hogy mivel Hidan erősen inaktív, és ezt meg is írta, kapunk/kaphatunk új mesélőt, vagy ehhez Hidan engedélye is kell?
Shi, tőled kérdem, hogy mivel Hidan erősen inaktív, és ezt meg is írta, kapunk/kaphatunk új mesélőt, vagy ehhez Hidan engedélye is kell?
Hime Satsuki- Játékos
Adatlap
Egy karakter mikor sajátíthatja el az elsődleges/másodlagos elemét? Van erre valami megkötés?
Hime Satsuki- Játékos
Adatlap
Nincs különösebb megkötés. Van ahol erre hangsúly fektetődik, van ahol kevésbé. Konohában és Sunában kevésbé, Kumoban erős taijutsu és ninjutsu edzés van, ami nagy számokban csökkenti az elemi specializációra való törekvést. A leginkább elemileg elkötelezett országok Iwa és Kiri. A kisebb országok változó jelleggel viseltetnek eziránt.
A te esetedben Getsuga: mivel a felnövő ninja népesség kiaknázása fontos, hamar megesik a vizsgálat, de természetesen a népesség nagy része suiton természetű.
Illetve az eddig használt mód:
Az elsődleges elemet már geninként megtanulod alapfokon irányítani... az idő előrehaladtával pedig egyre jobbá válsz benne, ahogyan egyre több technika birtokába jutsz!
A másodleges elemet csakis akkor kezdheted el tanulni, ha az elsődleges elemedbe tartozó jutsuk száma körülbelül 10! Mivel ennyi ismerete esetén, már nagyon behatóan ismered az elsődleges elemet! Persze ebbe a 10-be kerüljön mindenkép egy "B" vagy egy "A" szintű is, mivel azon a szinten lévő technikák képezik az ellem ismeretének tetejét!
De mivel lényegében minden shinobi egyedi képességeihez idomodik! Ezért a területen eltérő képességű ninják is születnek. (Kirigakure-ben is születtek villámesterek, pedig az Kumogakure jellemző képesség! )Azért a fentebb írtakat, vegyétek figyelembe a területre vonatkozóan! - Karin
A te esetedben Getsuga: mivel a felnövő ninja népesség kiaknázása fontos, hamar megesik a vizsgálat, de természetesen a népesség nagy része suiton természetű.
Illetve az eddig használt mód:
Az elsődleges elemet már geninként megtanulod alapfokon irányítani... az idő előrehaladtával pedig egyre jobbá válsz benne, ahogyan egyre több technika birtokába jutsz!
A másodleges elemet csakis akkor kezdheted el tanulni, ha az elsődleges elemedbe tartozó jutsuk száma körülbelül 10! Mivel ennyi ismerete esetén, már nagyon behatóan ismered az elsődleges elemet! Persze ebbe a 10-be kerüljön mindenkép egy "B" vagy egy "A" szintű is, mivel azon a szinten lévő technikák képezik az ellem ismeretének tetejét!
De mivel lényegében minden shinobi egyedi képességeihez idomodik! Ezért a területen eltérő képességű ninják is születnek. (Kirigakure-ben is születtek villámesterek, pedig az Kumogakure jellemző képesség! )Azért a fentebb írtakat, vegyétek figyelembe a területre vonatkozóan! - Karin
És én választhatom az elemet? Mert nekem ugye a Suiton valahogy nem szimpi, ha mégis lesz, akkor talán, ha engedélyt kapok rá később, harmadik elemnek. De az első kettőre ugye más terveim lennének, csak ezért kérdezem..
Edit: Oké, most már teljesen értem
Edit: Oké, most már teljesen értem
A hozzászólást Satsuki Hime összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 30 2010, 19:32-kor.
Hime Satsuki- Játékos
Adatlap
A választásra én azt mondanám, hogy egyrészt az olyan, mint az életedtől megkérdezni - és választ várni rá - hogy milyen leszel egy év múlva... Persze a természetedből, a játékodból, a stílusodból eldönthető: ha tudjuk, hogy mi is az az elem amit szeretnél, lehetséges-e.
Nekünk is ő mesélt nekünk is szerválnál mesélőt?Nara Shikaku írta:Lesz mesélő, már intézkedtem.
Hidetora No Minovara- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 190
Hmm, nektek? Kik, hol? Szerintem lemeséllek titeket én. Infót várok minden részletről, amivel nekikezdhetek.
Néhány kérdés:
A karakter számára mikor telik el 1 év?
És a hosszabb:
Ismerheti a karakter(akár egy kezdő is) pl.: Sasuke Uchiha, Madara Uchiha, vagy a Gundanos Sandankai Kirou-t? Mármint a nevét, nem magát a személyt. Vagy a főbb tetteit. Pl.: Azt gondolom minden kezdő kari tudja - ha másnem Kirigakurei -, hogy Sandankai Kirou ellen harcoltak a Kirigakurei ninják. És ha ezt tudja, akkor azt is tudhatja, hogy Kirou, Madara segítségével győzött (mármint a Tenger országa felett), és így segítséggel támadott Kirigakuréra? Vagy legalábbis harcolt ellene. Na, ha ez is megvan, akkor... Azt lehet tudni, hogy Sasuke - és társai - győzték le Madarát? És azt is, hogy Sasuke Konoha ellen szervezkedik? Mert azért ezek nagy hírek a ninjavilágban, úgyhogy elvileg a nagyját tudni kéne... Mert pl. Orochimaru halálhíre is hamar elterjedt, és mindenki tudta, hogy Sasuke ölte meg. És ez viszonylag hamar történt. A Gundan szerint meg szinte évek telnek el.
Vagy ha nem is alapból tudja, akkor bővítményben megtudhatja valakitől?(Apja, anyja, mestere, stb.)
Bocs, hogy ilyen sok, meg össze-vissza, de ez most komplikált.
A karakter számára mikor telik el 1 év?
És a hosszabb:
Ismerheti a karakter(akár egy kezdő is) pl.: Sasuke Uchiha, Madara Uchiha, vagy a Gundanos Sandankai Kirou-t? Mármint a nevét, nem magát a személyt. Vagy a főbb tetteit. Pl.: Azt gondolom minden kezdő kari tudja - ha másnem Kirigakurei -, hogy Sandankai Kirou ellen harcoltak a Kirigakurei ninják. És ha ezt tudja, akkor azt is tudhatja, hogy Kirou, Madara segítségével győzött (mármint a Tenger országa felett), és így segítséggel támadott Kirigakuréra? Vagy legalábbis harcolt ellene. Na, ha ez is megvan, akkor... Azt lehet tudni, hogy Sasuke - és társai - győzték le Madarát? És azt is, hogy Sasuke Konoha ellen szervezkedik? Mert azért ezek nagy hírek a ninjavilágban, úgyhogy elvileg a nagyját tudni kéne... Mert pl. Orochimaru halálhíre is hamar elterjedt, és mindenki tudta, hogy Sasuke ölte meg. És ez viszonylag hamar történt. A Gundan szerint meg szinte évek telnek el.
Vagy ha nem is alapból tudja, akkor bővítményben megtudhatja valakitől?(Apja, anyja, mestere, stb.)
Bocs, hogy ilyen sok, meg össze-vissza, de ez most komplikált.
Hiraga Natsu- Játékos
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307
Szia! Az első kérdésedre bonyolult a válasz, mert függ az időugrásoktól gyakran írjuk mi mesélők moderátorok hogy pár nap múlva, egy hét múlva, sőt van amikor éveket ugrunk. A második kérdésedre válaszolva, persze ismerheti, mint ahogy te is ismered Napóleont vagy Spartacust stb. de azért nem tudja, hogy kivel mikor hol mennyiért miért, ha érted. Pl. Naruto technikáit vagy Sasuke Sharinganjának kinézetét, esetleg az Akatsuki teljes történetét, nem ismerheted.
Illetve azért marad reális, mivel Kumogakurei vagy, ezért másik országok szokásait vagy ninjáinak nagy részét nem ismered, főleg genin szinten! Veszem azt, eléd áll Kisame, arról sincs fogalmad ki ő, vagy éppen a piros felhős, fekete kabátos alakokat sem vagy képes egyből rámutatóan kimondani, hogy Akatsuki! Hogy miért? Mert az ilyen információkat titkolják, vagy inkább nagyon becsben őrzik még falún belül is. Ha senki nem mesélt neked róla a játékban, akkor ne nagyon ismerj ilyen dolgokat! Révén, azért nincs net, hogy megnézd az interneten a körözött személyek listáját! Illetve ezen maradva, ha képett sem láttál arról a híres személyről akivel találkoztál, akkor nem nagyon leszel képes felismerni sem! - Karin
Illetve azért marad reális, mivel Kumogakurei vagy, ezért másik országok szokásait vagy ninjáinak nagy részét nem ismered, főleg genin szinten! Veszem azt, eléd áll Kisame, arról sincs fogalmad ki ő, vagy éppen a piros felhős, fekete kabátos alakokat sem vagy képes egyből rámutatóan kimondani, hogy Akatsuki! Hogy miért? Mert az ilyen információkat titkolják, vagy inkább nagyon becsben őrzik még falún belül is. Ha senki nem mesélt neked róla a játékban, akkor ne nagyon ismerj ilyen dolgokat! Révén, azért nincs net, hogy megnézd az interneten a körözött személyek listáját! Illetve ezen maradva, ha képett sem láttál arról a híres személyről akivel találkoztál, akkor nem nagyon leszel képes felismerni sem! - Karin
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Én nem ezzel a Kumo ninjával akarom tudni ezeket a dolgokat. És nem is ilyen mélyen, mint pl. arckép, meg ilyenek.
Egy új karakterhez kellenének ezek a dolgok. Pontosabban:
1. Azt tudhatom-e, hogy Sandankai Kirou-nak segített Madara?
2. És azt, hogy Sasuke - and csapata- legyőzték Madarát?
Illetve;
3. Azt, hogy Sasuke Konoha ellen szervezkedik?
Ezeket most nem úgy értem, hogy mondjuk genin lettem, 'oszt azonnal tudom, hanem pl. leírom az előtörimbe, hogy ez, meg az elmondott nekem egy-két dolgot. És így összegyűlnek az infók.
Ha lehet, most pontos válaszokat kérnék...
Bocs, ha "pofátlan" vagyok
Egy új karakterhez kellenének ezek a dolgok. Pontosabban:
Illetve;
Ezeket most nem úgy értem, hogy mondjuk genin lettem, 'oszt azonnal tudom, hanem pl. leírom az előtörimbe, hogy ez, meg az elmondott nekem egy-két dolgot. És így összegyűlnek az infók.
Ha lehet, most pontos válaszokat kérnék...
Bocs, ha "pofátlan" vagyok
Hiraga Natsu- Játékos
Adatlap
Legközelebb akkor fogalmaz érthetőbben, mert én azokat példának néztem! És a válaszok:
- Egyáltalán tudod-e ki az a Madara... ha tudod, az még nem jelenti azt, hogy azt is tudod, hogy életben van, ha azt esetleg mégis tudod, nem jelenti azt, hogy abban is informált vagy, hogy ő vezette az Akatsuki-t! Mivel ebben a világban Madara nem kürtölte világgá a Kage-k előtt, hogy él, ezért esetleg a KAge-k kis része tudott erről, ha egyáltalán tudott, illetve azok belsőséges tanácsadói! Vagyis Sandankai Kirou-t bár jobban ismerheted, mivel az ő tettei-ről, főleg több információ került napvilágra, de nem! Ha nem tudott alapból, hogy mi az Akatsuki múltja, illetve a tagok egymás közötti viszonyok és történések, illetve a fentebb dolgokkal sme vagy tisztában, akkor nem!
- Ismét kijelentem, hogyha alapból nem tudtál semmit Madara-ról és az Akatsuki-ról akkor nem!
- Ezt csakis az Akatsuki tagok ismerik, illetve azok akik kémkednek utánuk!
Remélem tudtam válaszolni!
- Egyáltalán tudod-e ki az a Madara... ha tudod, az még nem jelenti azt, hogy azt is tudod, hogy életben van, ha azt esetleg mégis tudod, nem jelenti azt, hogy abban is informált vagy, hogy ő vezette az Akatsuki-t! Mivel ebben a világban Madara nem kürtölte világgá a Kage-k előtt, hogy él, ezért esetleg a KAge-k kis része tudott erről, ha egyáltalán tudott, illetve azok belsőséges tanácsadói! Vagyis Sandankai Kirou-t bár jobban ismerheted, mivel az ő tettei-ről, főleg több információ került napvilágra, de nem! Ha nem tudott alapból, hogy mi az Akatsuki múltja, illetve a tagok egymás közötti viszonyok és történések, illetve a fentebb dolgokkal sme vagy tisztában, akkor nem!
- Ismét kijelentem, hogyha alapból nem tudtál semmit Madara-ról és az Akatsuki-ról akkor nem!
- Ezt csakis az Akatsuki tagok ismerik, illetve azok akik kémkednek utánuk!
Remélem tudtam válaszolni!
Karin- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Tudom ki az a Madara...
Max a karim nem tudja
És, háááát, igen. Tudtál válaszolni
Rendesen mellé lőttem
Bocs a kellemetlenségekért, nem gondoltam teljesen végig.
Elnézést, elnézést, elnézést, elnézést...
Max a karim nem tudja
És, háááát, igen. Tudtál válaszolni
Rendesen mellé lőttem
Bocs a kellemetlenségekért, nem gondoltam teljesen végig.
Elnézést, elnézést, elnézést, elnézést...
A hozzászólást Hiraga Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 10 2010, 13:31-kor.
Hiraga Natsu- Játékos
Adatlap
8 / 40 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
8 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.