-= Kérdések =-

+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters

7 / 40 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 7 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Aug. 23 2010, 21:27

Nem lehetséges! Pusztán a közelben lévő farönkre vagy egyéb más tárgyra (bábú, hordó) tudod kicserélni magad. Hogy mekkora a technika hatótávolsága? Amekkora mennyiségű chakrát beleölsz ^^

(Amit te írtál az is lehetséges, csak akkor irdatlan mennyiségű chakrával kell, hogy rendelkezz, talán még a Kyuubiénál is többel Very Happy )
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Gosai Seishi Szer. Szept. 01 2010, 17:01

Üdv!
Megint én kérdezek Very Happy
Nos szóval, a haverom akarna játszani, de mindenáron 1 szerzetest akar indítani. És rajtam keresztül kérdezte meg tőllerek (Very Happy), hogy ismerhet 1 (shaolin) szerzetes taijutsut?
Gosai Seishi
Gosai Seishi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Chuunin
Chakraszint: 170

Témanyitás  Hidan Szer. Szept. 01 2010, 17:07

Ismerni ismerhet, ha majd megtanulja, ám a szerzetesek rögös útjára akár később is rá tud lépni.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Szer. Szept. 01 2010, 19:56

Hi!

Nekem több kérdésem is lenne, de több mint a felét elfelejtettem Sad

Ami eszemben van:
1. A Shunshi no Jutsu: Ez a technika most mit is csinál? Eredetileg ez a pukkanok és eltűnök, hogy pukkanjak és megjelenjek máshol jutsu. Ezt láthatjuk amikor valaki csak úgy megjelenik. Ezt használták Oro-ék is, amikor úgy tűntek el, mintha elégnének. Itt viszont azt látom, hogy felgyorsít minket és nekünk kell mozognunk. Tehát nem egy gyengített teleportációs technika.

2. Felszerelés I. : Ha a kaland során legyőzök valakit és szeretném felvenni a nála található cuccokat, akkor azokat is ki kell fizetnem?

3. Felszerelés II. : Ha valakit megdobálok shurikennel, akkor elvileg azokat fegyvereimet elveszítem és később újakat kell vennem. Az megoldható, hogy én valahogy jelzem, hogy a harc után össze szedem őket?

Jelenleg ennyi lenne, de ha valami még az eszembe jut, akkor szólok.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 785

Témanyitás  Zetsu Szer. Szept. 01 2010, 20:03

Az első kérdésedre a választ adja meg más, mert általában én ezeket rosszul/hibásan tudom Very Happy

Tehát a további válaszok:

A másodikra: Mivel a halott ellenfél már nem igazán veszi hasznát a pénznek, meg úgy már a felszerelésének sem igazán, ezért természetesen nem kell fizetned. De ügyelj arra, hogy a karaktered nem málhás szamár, ne az legyen hogy már a szájában is katanát tart.

A harmadikra: Ezt ennyire nem tudjuk számon tartani, automatikus, hogy egy harc után vissza kerül hozzád az összes shurikened, a felszedésen kívül még lehet rá esetleg magyarázat hogy a falud biztosítja számodra a shurikenek/kunai-ok pótlását, bár elveszett ninja ként ez a lehetőség nem jöhet szóba.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Karin Szer. Szept. 01 2010, 20:24

Szerintem jól le van írva! De azért kifejtem:

"A shushin alapvető chakrairányítási művelete: chakra testen belüli irányítása.
A technika alkalmazásakor a test emberfeletti, szemmel akár követhetetlen mozgásra teszi képessé a használóját, azonban ehhez a hatáshoz folyamatos és nagymértékű chakrafelhasználásra van szükség, illetve a technika használata az érzékszervektől (főleg a szemtől) és a reakcióképességtől függ. Ha a használó nincs hozzászokva ehhez a mozgáshoz, illetve be nem belátott területen mozog, könnyen katasztrofális sérüléseket szenvedhet.
Az említett hátrányok miatt a shushin sok helyzetben könnyen lekövethető, illetve megakasztható, főleg tapasztalt ninják által, éppen ezért különböző elemi hatásokkal rejteni lehet a technikát. Az egyetlen megkötés az, hogy a használó rendelkezzen elemi technikákkal, illetve az azok létrehozásához szükséges körülményekkel.
"

Lényegében a tested hihetetlenül gyorsan képes mozogni, de ezen gyorsaságot sok minden befolyásolja! Minél több chakrát adsz bele annál gyorsabb vagy, illetve annál nagyobb távot tudsz legyőzni vele. Szóval amikor hírtelen megjelenik valaki ezzel a technikával, valójában odafútt, csak azt olyan gyorsan teszi, hogy senki nem látja. Azonban a lassításkor, illetve a megállás ellőtt láthatóvá válsz, kivéve akkor mikor belerohansz valakibe, éppen ezért különböző anyagokat használnak fel a leplezésre, levél, homok, tinta... illetve kitűnő elemi irányítás esetén a saját elemed! Ellem esetén a legjobb a villám, mivel az nemcsak látványos, hanem magas, villámmester szinten képes vagy az izmaidat is stimulálni vele, ezzel nagyobb sebességre szert tenni!
Azonban harc közben, általában csak simán, semmilyen tárgy vagy elem használata nélkül használják! Vagyis pk.: Ha olvasod a mangát, amikor Minato kikapja az újszülött Naruto-t Tobi kezéből, az is shunsin no jutsu, ahogyan amikor Sasuke és Kakashi a chuunin vizsgán megjelenik a levelek kíséretében, szinten, illetve a pukkanás is.

A második kérdésre a válasz, a mesélő engedélyezi, akkor lehet róla szó!

Semmilyen esetben nem csökken a harmadik kérdésre térve! Vagyis harc közben fogynak, de a harc végeztével azonnal visszakerülnek hozzád!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hime Satsuki Csüt. Szept. 02 2010, 22:22

Ha valakinek megvan a két eleme, azzal létrehozhat egy kombinált elem típust harmadik elemnek? (mint pl van valakinek Raiton+Fuuton és ebből ugye létrehozható a Puraton?)
Vagy valakinek van egy eleme, (Raiton) és lehet a második Puraton? Vagy a kombinált elemek csak kekkei genkai által "létrehozhatóak" ?
Ez kicsit keszekusza lett, dehát fáradt vagyok... Laughing
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Témanyitás  Shikaku Csüt. Szept. 02 2010, 23:41

Azt kekkei genkainak híják és ki kell érdemelni; erre van időd, hogy bőven bizonyíts, ez nem hackringan, hogy gyerekkorodtól kezdve detáp vagy, hanem akkor jön elő, ha már benne vagy mindkét elem használatában...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Haru Noriko Vas. Szept. 05 2010, 10:19

Lenne egy kérdésem: Mennyire erős a ryo? Úgy értem, mondjuk egy kifli ára 2 ryo, vagy 20? (vagy 200).
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap
Chakraszint: 171

Témanyitás  Karin Vas. Szept. 05 2010, 10:47

Hát ezért nem kell fizetni a játékban, mert lekövethetetlen lenne az ilyen pénzmozgás! De ha ennyire kíváncsi vagy akkor:

- 150 Ryu egy Kunai kés
- 3000 egy katana

Vagyis ha úgy vesszük, hogy a kunai kb... 1500-2000 forintba kerülne, illetve a katana úgy... 40000-be, ami az also határ, egy tömeggyártású kardnál! És akkor még olcsó volt nagyon! na de szóval, ha 2000 ft - 150 ryu, akkor egy 300 forintos kenyér (új árra alapján) akkor feltételezhetjük, hogy 22, 52 Ryu! 2kg kenyér alapján! Inen már kiszámítható, hogy mennyi lenne a zsemle, a kifli, a pékkenyér... stb!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Shikaku Vas. Szept. 05 2010, 15:50

Amellett amit Karin jól elmondott persze még valami adott: bátran lehet játszani, lehet árakat kitalálni, és saját józan becsületetek alapján vonogatni az árakat adatlapról. Ha nagyobb bevásárlás van civil termékből max meg lehet kérdezni mesélőt, főleg ha tervezve van valamilyen ninja célra is vele.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Szept. 05 2010, 20:42

Remélem nem baj, ha hozzászólok én is. 10 yen 1 ryo, tehát ez alapján könnyedén ki tudo számolni, hogy mennyi lehet az a kifli Very Happy
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Haru Noriko Szomb. Szept. 18 2010, 10:42

Köszönöm a válaszokat, lenne egy újabb problémám:
Az oldalról eltűnt Takumi no Sato, nincs benne a független területekben. Nem tudom, más látja-e, de én nem találom, pedig már nagyon régóta ott írjuk a kalandot.
Mi lett vele? Ha átkerült, hol találom meg?
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Specializálódás : Egy csiga fut az erdőben. találkozik a rókaával, aki megkérdezi, hova siet. -Ne is mondd- lihegi a csiga.- üldöz az apech! -De hát miért?- kérdezi a róka. - gondolj bele, házam van, a gyereknek is háza van, mindenkinek háza van! Fuss te is, amíg lehet! -Én? De hát miért? -Bundája van az egész családodnak, gyere fussunk!- mondta a csiga, és együtt menekültek tovább. Találkoztak a gólyával, aki szintén érdeklődni kezdett. Mindent elmondtak neki. Menekülj te is!- figyelmeztette a róka. -Én? Miért? Nekem semmi dolgom az apechhel! - Ahha, és az évi kéjutazás Afrikába?!

Adatlap

Témanyitás  Hiraga Natsu Szomb. Szept. 18 2010, 10:54

Ahogy látom át lett helyezve...

Itt megtalálod:
Naruto Gundan :: Kívülálló nemzetek :: A Fegyverkészítők Szövetsége :: Hoppou Takumi no Sato
vagy/és;
Itt
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Haru Noriko Szomb. Szept. 18 2010, 11:56

Köszönöm!
Haru Noriko
Haru Noriko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Szomb. Szept. 18 2010, 14:12

Elnézést, még nem fejeztem be a munkát velük, így nem is raktam hírt.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hime Satsuki Vas. Szept. 19 2010, 21:54

Na, nekem a chakraszint egyenleg szerinti tanulás kicsit zavaros, tehát erről szeretnék kérdezni Very Happy
Tehát van nekem pl most 100 chakraszintem, és hónap végére küldetésekből, bővítményből lesz 140. Megtetszik nekem 1 képesség, amihez 50 chakraszint szükséges, és egy másik, amihez meg 90.
1, A technika tanulását nekem ki kell játszanom? Mesélővel?
2, Ha elfogy ez a 140 chakraszint, akkor azt nekem én ettől függetlenül beírhatom a 2 jutsut, és a 140 chakraszintet az adatlapomra?
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Vas. Szept. 19 2010, 22:08

100 most a chakraszinted tehát max 2 jutsut tanulhatsz ami 100 chakraszintbe kerül összesen. Ha bővivel és küldivel kapsz 40et akkor 140ből tanulsz a következő hónapban, de a chakraszinted állandó érték: sosem törlöd ki, mindössze havonta elkölthető az értéke jutsu tanulásra, amit mesélővel játszol ki, vagy másik játékos tanít meg, vagy fejleszted, és bármilyen egyéb elképzelhető módszer, ami létezhet - és mesélő leigenezi a végén.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hime Satsuki Vas. Szept. 19 2010, 22:19

Köszönöm Very Happy
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Szer. Szept. 22 2010, 15:45

Mindenkit megelőzve: dolgozom a kinézeti hibán, próbálgatok. Reméljük hamar rendbe jön, addigis a fórum zavartalanul használható, mindössze szépséghibás.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidetora No Minovara Szer. Szept. 22 2010, 15:54

Ja hogy ez gyári hiba? Értem azt hittem hogy ez csak nálam van. Néha szokott olyat csinálni hogy nem tölti be rendesen ha közben nagyban töltök és ez az én hibám. Ne is keress rá megoldást. Aztán kétszer háromszor frissítek és rendbe jön. Akkor ez most nem ilyen. OKOK
Hidetora No Minovara
Hidetora No Minovara
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 190

Témanyitás  Shikaku Szer. Szept. 22 2010, 15:56

Pontosan én sem tudom még hogy mi a baj, hiszen ha minden igaz senki sem nyúlt a rendszerhez. Lehet, hogy egy szerverfrissülés után helyreállunk, vagy éppen a hiba valamikor megszűnik egy művelet után.

Szerk.: Sikerült javítanom a hibát - minden a legnagyobb rendben.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shin Pént. Szept. 24 2010, 15:45

Egy kérdés, ami érdekel: ha mondjuk szerződést kötök...lovakkal, nekik is lehet senjutsu-juk? Vagy ez csak a békáknál lehetséges?
Shin
Shin
Játékos

Adatlap
Szint: E
Chakraszint: 123

Témanyitás  Shikaku Pént. Szept. 24 2010, 16:04

Minden állatnak megvan a maga senjutsuja, ami a természetes chakrán alapszik.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hime Satsuki Szomb. Szept. 25 2010, 22:44

Lenne néhány kérdésem, csak így röptében Smile
Indíthat valaki jinchuriki karaktert?
Lesz majd olyan fórumkaland, ami hát.. egy nagy ninja háború lesz? (Genint, Jounint nem kímélve.)
Ha valaki klánt indít, akkor a titkos klán technikák/kekkei genkai a klánindító saját jutsuinak számítanak, vagy ez többnyire korlátlan? (Jó, gondolom nem lehet 200 jutsuja egy klánnak, ez is megvan kötve.)
Mi a feltétele annak, hogy valaki pl. Uchiha karaktert indítson/ kiderüljön a karakteréről hogy pl. Uchiha? (A moderátori engedélyen kívűl).
Lehet valaki Kage? (Milyen feltételekkel?)
Létrehozhat valaki egy saját nemzetet?(Mint Orochimaru)
Egyenlőre ennyi....
Hime Satsuki
Hime Satsuki
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 40 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.