-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
23 / 40 oldal
23 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Így van, havonta csak egy Jutsu tanulható meg pályázat útján és ez alól nincs kivétel, hiába könnyű technika Tehát csak okosan választani
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Jó rég volt amikor utoljára olvastam azt a szabályzatot, mindenesetre köszönöm a memória frissítést. ^^
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Nha megint egy kérdéssel állnék elő, ami most elég idétlen de érdekelne.
A chakra színe. Mitől függ, hogy a chakra milyen színű? Vagy egyáltalán, van színe? Az animében láttuk hogy kék a legtöbb esetben, de a többiben?
Ugye a pusztító chakra az mindig vörös vagy lilás színű. A tisztító chakra az pedig világos zöld.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezeket chakraszíneket, lehet-e látni.
A válaszokat előre is köcce.
A chakra színe. Mitől függ, hogy a chakra milyen színű? Vagy egyáltalán, van színe? Az animében láttuk hogy kék a legtöbb esetben, de a többiben?
Ugye a pusztító chakra az mindig vörös vagy lilás színű. A tisztító chakra az pedig világos zöld.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezeket chakraszíneket, lehet-e látni.
A válaszokat előre is köcce.
A hozzászólást Kauru Mirubi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 07 2012, 21:04-kor.
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Habár én nem vagyok staff és nem is biztos, hogy jól tudom, de ezért erre talán tudok válaszólni...
A chakra alapvetően kékszínű, de ez csak abban az esetben látható, ha nagyon nagy mennyiségben jelenik meg egy pontban ( Pl.: Rasengan). Azért van ez így, mert a chakrát nem lehet látni ezt mondják az animében és a mangában is... A vörös chakra pedig nem a "pusztító" chakra színe, hanem egy nagyon különleges chakrafajta. Mint már többször is megjegyezte Kakashi ő Naruto előtt még ilyet sohasem látott, márpedig Hatake az azért mégiscsak egy sok mindent ismerő shinobi.
Remélem a válaszom helytálló és érthető
A chakra alapvetően kékszínű, de ez csak abban az esetben látható, ha nagyon nagy mennyiségben jelenik meg egy pontban ( Pl.: Rasengan). Azért van ez így, mert a chakrát nem lehet látni ezt mondják az animében és a mangában is... A vörös chakra pedig nem a "pusztító" chakra színe, hanem egy nagyon különleges chakrafajta. Mint már többször is megjegyezte Kakashi ő Naruto előtt még ilyet sohasem látott, márpedig Hatake az azért mégiscsak egy sok mindent ismerő shinobi.
Remélem a válaszom helytálló és érthető
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 519
Én is úgy tudtam, hogy csak nagy menyiségben lehet észlelni esetleg. Mondjuk Byakugannal rendelkezik annak könnyű
A vörös színt innen vettem:
Chō Kasseiken // Szuper Feltámadós Ököl
Az egyik legkomolyabb fizikai pusztításra képes sötét medikus ninjutsu. Azt is mondhatnánk, hogy a technika egy sötét chakrából álló "Rasengan"-t hoz létre, és tulajdonképen erről is van szó. A jutsu egy fekete, és vöröses árnyalatú sötét chakrából álló gömböt hoz létre, mely teljesen megegyezik a normál Rasengannal.
A vörös színt innen vettem:
Chō Kasseiken // Szuper Feltámadós Ököl
Az egyik legkomolyabb fizikai pusztításra képes sötét medikus ninjutsu. Azt is mondhatnánk, hogy a technika egy sötét chakrából álló "Rasengan"-t hoz létre, és tulajdonképen erről is van szó. A jutsu egy fekete, és vöröses árnyalatú sötét chakrából álló gömböt hoz létre, mely teljesen megegyezik a normál Rasengannal.
Shiren- Játékos
Adatlap
Van a sötét chakra ami fekete, csillag chakra lila, a piros amiről beszéltek pedig az a bijuuk chakrája. Ezt lehet látni amikor felveszik a palást formát a jinchuurikik. Az átlag sima a kék ahogy elmondták. Lényegében így lett kitalálva az egész.
Adatlap
Gomenasai, az előző hsz-ből kimaradt a zöld chakrás rész. Nos, azt tudtommal az orvosi ninják alkalmazzák. Gondolom a chakra kontrolálása közben valahogy "tisztítják" a chakrát, hogy képes legyen a sérülések gyógyítására... bár ez a fajta dolog az, amiben egyáltalán nem vagyok biztos.
Ígen egy Byakugannal egyszerűbb a dolog, bár ha belegondolsz, azért annyira az sem lehet jó, hogy mindenki meg akarja szerezni a szemeidet xD
Ígen egy Byakugannal egyszerűbb a dolog, bár ha belegondolsz, azért annyira az sem lehet jó, hogy mindenki meg akarja szerezni a szemeidet xD
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Jó az Kinyírjuk őket.
Take: Csillag chakra? O.o Erről még nem hallottam. Lécccciiiikeee részletezd egy kicsit
Take: Csillag chakra? O.o Erről még nem hallottam. Lécccciiiikeee részletezd egy kicsit
Shiren- Játékos
Adatlap
Ha megengeded, hogy én válaszóljak, akkor azt kell erről mondanom, hogy ez egy ígen érdekes chakratípus. Egyszer régen egy meteor csapódott a medvék országának területére és az ott lakók felfedezték, hogy meditálással energia nyerhető ki ebből az űrtárgyból. Ezt a chakrát az emberek fel tudják használni, ám több kockázattal jár, mint előnnyel, persze hatalmas erőt biztosít, de véleményem szerint túlságosan is károsítja a szervezetet ahhoz, hogy egy ilyen chakrát használó shinobi komoly hírnévre tegyen szert. Na meg persze fel is kell töltődnie ch-val az, ilyen praktikával élő személynek, márpedig a meteor nem mozgatható.
Ezzel a ch-val képesek egy úgymond páva alakot felölteni, ami annyit tesz, hogy a testüket körbeveszi a relytélyes lila ch és az védelmezi a használót valamint képesek repülni is. A technikáik az alap jutsura épülnek. Mint már említettem ez rendkivüli módon károsítja a szervezetet és inkább előbb, mint utóbb halált okoz.
Ezzel a ch-val képesek egy úgymond páva alakot felölteni, ami annyit tesz, hogy a testüket körbeveszi a relytélyes lila ch és az védelmezi a használót valamint képesek repülni is. A technikáik az alap jutsura épülnek. Mint már említettem ez rendkivüli módon károsítja a szervezetet és inkább előbb, mint utóbb halált okoz.
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Erről volna szó. Annyival kiegészíteném, hogy aki elsajátítja ezt a metódust mást nem lesz képes használni. Gondolok itt a jó öreg kék chakrára ami mindenben ott van. A zöld, nos igen az a gyógyító technikáknál jelenik, meg erről én se tudok többet.
Adatlap
Értem Köszönöm mindkettőtök válaszát. ^^
Erről a pávásról beugrott, hogy miről van szó. Köcce
Erről a pávásról beugrott, hogy miről van szó. Köcce
Shiren- Játékos
Adatlap
Yo!
Kérdésem a következő: Sárkányok vannak-e ebben a világban? Valamint, ha vannak akkor dolgozhatok-e ki egy kisebb sárkánycsoportot(akiknek az idézését, majd megtanulnám...)
A válaszokat várom és előre is köszönöm!
Kuzo-kun.
Kérdésem a következő: Sárkányok vannak-e ebben a világban? Valamint, ha vannak akkor dolgozhatok-e ki egy kisebb sárkánycsoportot(akiknek az idézését, majd megtanulnám...)
A válaszokat várom és előre is köszönöm!
Kuzo-kun.
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Hali!
Kuzomi van Világ azon belül Nin-juu kódexek ...
(légyszi válaszolj az üzenetemre !!!)
Kuzomi van Világ azon belül Nin-juu kódexek ...
(légyszi válaszolj az üzenetemre !!!)
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275
Ja, tényleg... azt valamiért pont nem vettem észre -_-'.
( Ment a válasz)
( Ment a válasz)
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Yo emberek.
Újabb kérdés: Mivel nem túl nagy a választék, valamint szanaszét vannak a sárkányok is... Szóval lehetne-e esetleg olyat, hogy a tűz országában alkotnék egy kisebb csapat sárkányt, ami az egykori Kagemare klánnal nagyon jó kapcsolatban van és így a klán maradékával is elég jó viszonyban maradt... ( Persze csak azokkal akikről tudnak, így egyenlőre Kuzo kilőve,p persze a faterja tudna ezekről)
Persze ez jól kidolgozva, de nemcsak a sárkányok, hanem maga a történet is és persze maximum 7-8 sárkány lenne ebben a kis csoportban ( Bár én ezt egy kicsit soknak tartom) és ezt, amint kidologoztam betenném csavegő topivcba mesélői ellenőrzésre...
Szóval ilyet csinálhatok...?
Újabb kérdés: Mivel nem túl nagy a választék, valamint szanaszét vannak a sárkányok is... Szóval lehetne-e esetleg olyat, hogy a tűz országában alkotnék egy kisebb csapat sárkányt, ami az egykori Kagemare klánnal nagyon jó kapcsolatban van és így a klán maradékával is elég jó viszonyban maradt... ( Persze csak azokkal akikről tudnak, így egyenlőre Kuzo kilőve,p persze a faterja tudna ezekről)
Persze ez jól kidolgozva, de nemcsak a sárkányok, hanem maga a történet is és persze maximum 7-8 sárkány lenne ebben a kis csoportban ( Bár én ezt egy kicsit soknak tartom) és ezt, amint kidologoztam betenném csavegő topivcba mesélői ellenőrzésre...
Szóval ilyet csinálhatok...?
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
A sárkányok az oldal nagyon régi verziójának maradványai, amik a játékosaik miatt maradtak benn, egyébként nagyon nem komáljuk a mitológiai lényeket. Ha lesz elég jó pályázatod, forrásod, kapcsolatod, erőszinted, stb, akkor beszélhetünk arról, hogy az adott csoporttal köthetsz e szerződést. Ez sajna ilyen...
Értem, de attól még lehet olyat hogy te egy más fajta elképzelésen vagy ... (pl mint én a macskák kérdésébe) és ujjat találsz ki ???
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
A macskák estében egy új fajról beszélhetünk, ami belefér a világ korlátaiba. A sárkányok alapból nagyon környezetidegenek, így bőven elég az ami van. Remélem azért elegendő lesz a létező több ezer állatfaj közül valamelyik.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Nara Shikaku írta:A sárkányok az oldal nagyon régi verziójának maradványai, amik a játékosaik miatt maradtak benn, egyébként nagyon nem komáljuk a mitológiai lényeket. Ha lesz elég jó pályázatod, forrásod, kapcsolatod, erőszinted, stb, akkor beszélhetünk arról, hogy az adott csoporttal köthetsz e szerződést. Ez sajna ilyen...
Értem. Akkor ez esetben még nem foglalkozok ezzel a dologgal, előbb tápolom egy kicsit a karakterem az után pedig, majd meglátjuk...
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Üdv Újra!
Nos nekem a szemtechnikákról lenne kérdésem. Pontosabban a kitalált Dojutsukkal kapcsolatosan.
Egy kitalált szemtechnikát meg kell pályázni? Vagy csak elég ha a karakterem szépen lassan megszerzi és csak az esetleges képességeit kell kijátszani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nos nekem a szemtechnikákról lenne kérdésem. Pontosabban a kitalált Dojutsukkal kapcsolatosan.
Egy kitalált szemtechnikát meg kell pályázni? Vagy csak elég ha a karakterem szépen lassan megszerzi és csak az esetleges képességeit kell kijátszani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Shiren- Játékos
Adatlap
A szem technika vagy más néven doujutsu az kekkei genkai, vagyis mindez egyenlő pályázat. Igen pályázat kell.
Adatlap
Mirubi, mit értesz szép lassan megszerzés alatt? Egy szemtechnikával vagy születsz, vagy nem, azt nem lehet megszerezni. Maximum azt tudod megpályázni, hogy kiderül, egy ősi család leszármazottja vagy, akinek van ez és ez a vérvonaluk, ezért benne is előjön a képesség. Ez azonban annyira lejárt dolog már, hogy semmi esély nem lenne egy ilyen elfogadásának. Azaz, ha valaki dojutsut szeretne, akkor maximum egy új karakternél tudnám azt elképzelni.
Kodomonál más a helyzet. Egyrészt semmit sem tud azzal a szemmel, másrészt pedig ez mindig is a része volt a történetének, amit kitalált a Djukak-knak, szóval az nem egy utólag kitalált dolog.
Kodomonál más a helyzet. Egyrészt semmit sem tud azzal a szemmel, másrészt pedig ez mindig is a része volt a történetének, amit kitalált a Djukak-knak, szóval az nem egy utólag kitalált dolog.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
Ha írok egy kalandot amibe bele teszem hogy meg tudtam milyen a ch természetem az úgy jó ???
vagy csinálhatom úgy is hogy egy tanulás elejére bebiggyesztek egy rövid kis közjátékot mi szerintem meg tudom mi a ch típusom ???
vagy csinálhatom úgy is hogy egy tanulás elejére bebiggyesztek egy rövid kis közjátékot mi szerintem meg tudom mi a ch típusom ???
A hozzászólást Taidana Kaito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 11 2012, 14:56-kor.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Egy tanulást írj rá, hogy megtudod. Azaz ne tanulj meg közben jutsut, "csak" a chakratermészeted derüljön ki. Ezt ugye a legegyszerűbb egy chakrapapírral kideríteni...
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
Értem köszönöm, szóval akkor az nem megy hogy meg tudom és tanulok egyet ...
Még azt is hozzá csapnám a kérdésemhez hogy vértdarabokat úgy veszek hogy 1db láb szár védő ?? (tehát ha mind kettőre veszek akkor 2 db kell és az már egy ezres) ???
Még azt is hozzá csapnám a kérdésemhez hogy vértdarabokat úgy veszek hogy 1db láb szár védő ?? (tehát ha mind kettőre veszek akkor 2 db kell és az már egy ezres) ???
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
23 / 40 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
23 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.