-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
31 / 40 oldal
31 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Hatake Kakashi írta:Genki: Kiadni sem lehet pénzért.
Take: Ha Staff tanít a karakterével ő határozza meg a tanítás menetét és hogy mikor számít a technika elsajátítottnak. Ha nem, akkor szólni kell egynek hogy nézze meg. Ha tapasztalt Jounin tanít, akkor elég a végén, ha nem akkor minden kört felügyelnünk kell. Ezért nem szokott Genin, Genin-nek tanítani.
Kakashi sensei akkor nem is taníthat genin geninek ??? A kérdés azért adott, mert a már elfogadott saját technikám meg tesztet az egyik játékos társamnak és megkért rá hogy ha lehetőségem van rá akkor tanítsam meg neki ... (most már van rá ch szintem és meg fogom tanulni)
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Házat építeni lehet-e?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Lehet, sőt még berendezni is. De házat nem igazán szoktak építeni. Esetleg kisebb kuckókat, de azt is csak Vándor, vagy Szökött ninják. ^^ Falvakban inkább csak kiadó és eladó telkek vannak házzal együtt.
Mért érdekel ennyire?
Mért érdekel ennyire?
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Majd a távoli jövőben tervezek Genkivel egy hosszabb körutat és ennek lenne egy olyan lényege, hogy kisebb időkre ninja falvak közelében kéne egy zárható hely, ahol az értékeimet tartalékolhatom. Aztán lehet, hogy lesz egy olyan megoldás, hogy beszerzek egy nagy tekercset, amibe mindent lepecsételek.
Akira- Játékos
Adatlap
Lehetnek különböző lakásaid és stb. Olyat is lehet, mint Orochimarunak. Számtalan rejtekhely. De gondolom ennyi ház és ilyesmi sok pénzel is jár.
Adatlap
Ha sajátkezűleg készítem el a búvóhelyet, akkor is fizetni kell? (Amúgy van a közelben kalandért felelős mesélő?)
Akira- Játékos
Adatlap
Akkor nem kell Csak be kell szerezni a hozzávalókat. De azokért elméletileg nem kell fizetni.
Adatlap
Lehet növényeket idézni??? Vagy egyfajta különleges növénycsoportot létrehozni, amit egy idéző technika segítségével lehet előhívni??? fontos lenne
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Shikaku korábban választ adott erre, csak nem ebben a formában. Egy fajt csak is csak vérszerződéssel lehet megidézni. Ez a fajokra vonatkozik.
Hogy ez tárgyak esetében hogy van, az valószínűleg egy pecsét technika lehet. De amint tudjuk, a növény az nem tárgy. Virágos mezőt nem tudsz idézni, ha csak nem rendelkezel Hashirama technikájával ^^
Adatlap
Már megint másik kérdés a fa elem és az, hogy miként próbálsz egy tárgyat megidézni. Mert az elemnél a víz és a föld keverésével hozod létre a fa elemet. De, hogy van-e olyan növény ami reagál a chakrára... Őszinte leszek ilyenről még nem hallottam pedig keresztül kasul végig néztem, elolvastam, de annyi érdekességet láttam már Kishimototól, hogy miért is ne lehetne! De ezt az adminok jobban tudják nálam... Még a fórumon ilyesmivel nem találkoztam.
AZ állatfaj megidézése meg azért más tészta pontosan amit mondasz Jiraiya, hogy ott vérszerződés kell. A növényeknek, meg nem olyan típusú a chakrájuk szerintem. (Bár Naruto a természeti chakrát használni lásd senin mód.) De én megvárnám Shikakut, vagy Shikamarut ezzel a kérdéssel!!
AZ állatfaj megidézése meg azért más tészta pontosan amit mondasz Jiraiya, hogy ott vérszerződés kell. A növényeknek, meg nem olyan típusú a chakrájuk szerintem. (Bár Naruto a természeti chakrát használni lásd senin mód.) De én megvárnám Shikakut, vagy Shikamarut ezzel a kérdéssel!!
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Minden növény képes reagálni a chakrára, annyiban legalábbis, hogy vezetni képes, és a saját fizikai korlátaiig tárolni, mivel élőlény (volt). Ebből jöttek létre az olyan technikák, mint a fogpiszkáló, illetve a virág-technikák.
De az idézés, még mindig és változatlanul, vérrel kötött pecsétszerződés. A szerződéssel sem idézhetsz meg bármilyen állatot a fajból: csupán azt fogod tudni megidézni, aki a vérszerződésben részt vesz.
De az idézés, még mindig és változatlanul, vérrel kötött pecsétszerződés. A szerződéssel sem idézhetsz meg bármilyen állatot a fajból: csupán azt fogod tudni megidézni, aki a vérszerződésben részt vesz.
Én hülye vagyok bioszból, de szerintem virágnak is van "vére" Ha megvágod, akkor valami kifolyik belőle
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Az még csak nem is hasonlítható a vérhez.
A virágban áramló "folyadék" az a virág által felvett, és az igényeinek megfelelő formába, alakba átalakított tápanyag.
A virágban áramló "folyadék" az a virág által felvett, és az igényeinek megfelelő formába, alakba átalakított tápanyag.
Adatlap
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy
Chakraszint: 300 ch, ill, ha megvan a két elem /katon, Suiton/ akkor hamarabb, 250-nél
Djuka klán adatlapján ez a mondat van írva. Na már most ez 2 féle képpen is értelmezhető. Van egy olyan, hogy 300 chakrától a KG birtokosa elemtől függetlenül megtanulhatja (én így értelmezem) és van egy olyan, hogy 250 chakrától a 2 elem meglététől bármikor lehet már tanulni (egyik se zárja ki a másikat).
Elvileg a KG-hoz meg kell legyen a két elem, viszont a mondatot 2féle képpen lehet értelmezni.
u.i.: Kodo neked ismerem a nézeted, inkább mondjuk Shikamaru véleményére lennék kiváncsi
Chakraszint: 300 ch, ill, ha megvan a két elem /katon, Suiton/ akkor hamarabb, 250-nél
Djuka klán adatlapján ez a mondat van írva. Na már most ez 2 féle képpen is értelmezhető. Van egy olyan, hogy 300 chakrától a KG birtokosa elemtől függetlenül megtanulhatja (én így értelmezem) és van egy olyan, hogy 250 chakrától a 2 elem meglététől bármikor lehet már tanulni (egyik se zárja ki a másikat).
Elvileg a KG-hoz meg kell legyen a két elem, viszont a mondatot 2féle képpen lehet értelmezni.
u.i.: Kodo neked ismerem a nézeted, inkább mondjuk Shikamaru véleményére lennék kiváncsi
Akira- Játékos
Adatlap
A Kekkei Genkaihoz előfeltétel a két elem birtoklása és gyakorlott használata. A chakraszint is csak egy körülbelüli érték, ami növelhető és csökkenthető a játékminőség, aktivitás és közösségi értékmutatás szellemében. Magyarra lefordítva, a két elem mindenféleképpen kell, ha nagyonnagyon jó vagy már 250-300 chakraszint környékén van esélyed, ha nem, akkor pedig lehet hogy SOOOHAAAAA.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Köszönöm Kakashi.
Genki., nem tudom miért hozod fel ezt a témát hetente...Nem akarok itt vitát nyitni, de akkor még egyszer szőke lányok és gyengébbek kedvéért /töri tanárom szövege/: a 2. elemed 300 ch szinten, azaz B szinten kaphatod meg, de ha előbb megszerzed a második elemed, akkor A KÉT MEGLÉVŐ ELEMEDDEL, mely ebben az esetben a Katon és Suiton, vagy képes egy harmadikká alakítani, ami a Yugeton elem. Tehát a két elem elengedhetetlen hozzá, + elemenként 2-3 jutsu is szükséges hozzá /Shikamaru mondta/ úgyhogy ha megvan a két elemed, akkor is kell ismerned 6 technikát /a két elemből 3-3-at legalább/
Ha még most se érthető, akkor bocs, de én ennyire tudom csak elmagyarázni 13x-a.
Genki., nem tudom miért hozod fel ezt a témát hetente...Nem akarok itt vitát nyitni, de akkor még egyszer szőke lányok és gyengébbek kedvéért /töri tanárom szövege/: a 2. elemed 300 ch szinten, azaz B szinten kaphatod meg, de ha előbb megszerzed a második elemed, akkor A KÉT MEGLÉVŐ ELEMEDDEL, mely ebben az esetben a Katon és Suiton, vagy képes egy harmadikká alakítani, ami a Yugeton elem. Tehát a két elem elengedhetetlen hozzá, + elemenként 2-3 jutsu is szükséges hozzá /Shikamaru mondta/ úgyhogy ha megvan a két elemed, akkor is kell ismerned 6 technikát /a két elemből 3-3-at legalább/
Ha még most se érthető, akkor bocs, de én ennyire tudom csak elmagyarázni 13x-a.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Megértettem köszönöm, bár lehet, hogy nekem az egy elem is sok lesz, mivel Tai- ken- és orvosi jutsukra fogok specializálódni.
Tehát az se biztos, h 2-3 elemi ninjutsum lesz
Tehát az se biztos, h 2-3 elemi ninjutsum lesz
Akira- Játékos
Adatlap
Fuuton + Suton = Kageton (Árnyék elem)
Doton + Katon = Kaneton (Fém elem)
Katon + Doton = Magumaton (Magma elem)
Raiton + Fuuton = Magunton (Mágnesesség elem)
Doton + Fuuton = Sunaton (Homok elem)
Raiton + Doton = Souton (Gravitációs elem)
Raiton + Fuuton = Puraton (Plazma elem)
Katon + Raiton = Hikariton (Fény elem)
Elvileg több oldalon is láttam ezt, elviekben létrehozhetóak ezek a másodlagos elemek?
Doton + Katon = Kaneton (Fém elem)
Katon + Doton = Magumaton (Magma elem)
Raiton + Fuuton = Magunton (Mágnesesség elem)
Doton + Fuuton = Sunaton (Homok elem)
Raiton + Doton = Souton (Gravitációs elem)
Raiton + Fuuton = Puraton (Plazma elem)
Katon + Raiton = Hikariton (Fény elem)
Elvileg több oldalon is láttam ezt, elviekben létrehozhetóak ezek a másodlagos elemek?
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Üdvözletem!
Kawachi, minden oldal maga alkotja meg a saját technikáit(általában). Lehet hogy láttad már ezeket más oldalon, de ha jobban megfigyeled, akkor itt is előfordulnak, csak nem mint elem néven.
Árnyék elem: Ilyen nincs, kivéve ha a Nara klán titkos technikáját is belevesszük az elemekbe, de az Árnyék az nem elem. Ha nagyon el akarunk menni az elméletben, akkor inkább paraelemnek nevezném.
Fém elem: Ez sem igazán van, de például a Doton tovább fejlesztett, erősebb változata lehetne. Fém technikák viszont vannak, de csak nagyon kevés. Az egyik moziban egy Hiruko nevű elveszett nin használta.
Magma elem: Ez lényegében ugyan az, mint a Láva elem. Ha jól tudom, akkor a magma az olyan láva, ami még nem került a felszínre, tehát a föld alatti láva a magma.
Mágnesesség elem: Ez sem igazi elem, viszont a Sima Ninjutsu-k között találsz olyat, hogy Mágnes Ninjaművészet. Ez magába foglalja a "Mágnesesség elemet".
Homok elem: Ez egy sunagakurei specialitás, amivel képesek a homokot irányítani. Ez nem egy különálló elem, mert a homok lényegében a föld része, tehát akár Doton-nal is meg lehet oldani azt, amit Gaara csinál. Viszont a szél elemmel is lehet a homokot irányítani, de ehhez mindenképpen kell meglévő homok. Így a Doton és a Futon keveréke lehet a homok irányítása.
Gravitációs elem: Ilyen nincs. Ezt gondolom valószínűleg azért találták ki más oldalon, hogy Rinnegan nélkül lehessen "Peinkedni".
Plazma elem: Ez szintén megjelent már a Naruto világában. A Villám elem erősebb változata, az egyik moziban éppen Gaara harcolt egy Raiton használóval, aki plazma gömböket lövöldözött egy idő után.
Fény elem. Ilyen sincs. Ez is inkább csak egy egyedi elgondolás. Véleményem szerint nincs is sok értelme, fényt hozol vele létre és/vagy fókuszálod azt. Mindegy ha tűzzel hozol létre fényt, de talán láthattál oldalt, ahol volt egy D szintű Raiton technika, az is fényt hozott létre.
Elviekben a felsorolt "elemek" létrehozhatóak, de ezekhez engedély kell Viszont Árnyék, Gravitációs, Plazma és Fény elemeken nem hiszem hogy érdemes lenne gondolkodni. A többi meg engedéllyel elsajátítható az oldalon.
Kawachi, minden oldal maga alkotja meg a saját technikáit(általában). Lehet hogy láttad már ezeket más oldalon, de ha jobban megfigyeled, akkor itt is előfordulnak, csak nem mint elem néven.
Árnyék elem: Ilyen nincs, kivéve ha a Nara klán titkos technikáját is belevesszük az elemekbe, de az Árnyék az nem elem. Ha nagyon el akarunk menni az elméletben, akkor inkább paraelemnek nevezném.
Fém elem: Ez sem igazán van, de például a Doton tovább fejlesztett, erősebb változata lehetne. Fém technikák viszont vannak, de csak nagyon kevés. Az egyik moziban egy Hiruko nevű elveszett nin használta.
Magma elem: Ez lényegében ugyan az, mint a Láva elem. Ha jól tudom, akkor a magma az olyan láva, ami még nem került a felszínre, tehát a föld alatti láva a magma.
Mágnesesség elem: Ez sem igazi elem, viszont a Sima Ninjutsu-k között találsz olyat, hogy Mágnes Ninjaművészet. Ez magába foglalja a "Mágnesesség elemet".
Homok elem: Ez egy sunagakurei specialitás, amivel képesek a homokot irányítani. Ez nem egy különálló elem, mert a homok lényegében a föld része, tehát akár Doton-nal is meg lehet oldani azt, amit Gaara csinál. Viszont a szél elemmel is lehet a homokot irányítani, de ehhez mindenképpen kell meglévő homok. Így a Doton és a Futon keveréke lehet a homok irányítása.
Gravitációs elem: Ilyen nincs. Ezt gondolom valószínűleg azért találták ki más oldalon, hogy Rinnegan nélkül lehessen "Peinkedni".
Plazma elem: Ez szintén megjelent már a Naruto világában. A Villám elem erősebb változata, az egyik moziban éppen Gaara harcolt egy Raiton használóval, aki plazma gömböket lövöldözött egy idő után.
Fény elem. Ilyen sincs. Ez is inkább csak egy egyedi elgondolás. Véleményem szerint nincs is sok értelme, fényt hozol vele létre és/vagy fókuszálod azt. Mindegy ha tűzzel hozol létre fényt, de talán láthattál oldalt, ahol volt egy D szintű Raiton technika, az is fényt hozott létre.
Elviekben a felsorolt "elemek" létrehozhatóak, de ezekhez engedély kell Viszont Árnyék, Gravitációs, Plazma és Fény elemeken nem hiszem hogy érdemes lenne gondolkodni. A többi meg engedéllyel elsajátítható az oldalon.
Daizo Tensei- Játékos
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423
Daizonak teljes mértékben igaza van. Viszont tessék:
Shiruhi: Ezüsttűz katon + raiton
A tűz és a villám alapú chakra keveréséből jön létre. Nyugaton a villámot, mint különálló elemet nem ismerik, jelenését az esőhöz, tehát a vízhez kötik, ezért nincsen a klán címerében a villámnak bármilyen jele. A Shiruhi képessé teszi a vérvonal örökletesét elektromos tüzek létrehozására. Technikái igazából szabotázs, vagy figyelemelterelés céljára alkalmas, de ütközet közben is félelmetes fegyver lehet. Elektromos tűz lévén a Shiruhi technikáit nem lehet vízzel eloltani, sőt, aki ezzel próbálja, azt elektromos áramütés fogja érni, és ez harcra is kiterjed, ha valaki Suiton technikákkal akar elhárítani egy Ezüsttűz jutsut. Egy vízbe szorított ellenfél pedig szinte biztosan ki lesz téve a technika megrázó, vagy égető hatásainak. A Shiruhi jellegzetessége –ami az nevéből is kiderül- az ezüstös színben pompázó lángok. A Kekkei Genkai előnyei, hogy a közönséges Katon jutsuknál a benne lévő elektromos töltés miatt erősebb, így a Suiton jutsukra is támadóan reagál, viszont a Doton vagy erősebb Futon technikák elbánhatnak vele. Hátulütője, hogy a használójára is kihathat, úgyhogy egy vízen álló Arashikage jobban teszi, ha kétszer is meggondolja, hogy használja-e a Shiruhit. Egy magasan képzett Arashikage ninja képes a Shiruhit az általános Katon jutsuk helyett is használni, de ilyenfajta használatát csupán az első Arashikage, Arashikage Hayama volt képes alkalmazni. Nyugatabbról érkezett klánként az Arashikage klán ezen technikáinak kézjelei teljesen eltérnek az eddig ismertekkel.
Ezüsttűz: Vakítás
Név: Shiruhi: Giratsuku
A tűz robbanó erejét és a villám vakító fényét keverve ez a technika a vakítóbomba teljesen tökéletes helyettesítője. Az alkalmazó kezében hirtelen, mondhatni robbanásszerűen egy vakító fényű, eldobható ezüst láng jelenik meg, elvakítva azokat, akik a környéken vannak, kivéve az alkalmazóját. Előnye a sima fénybombával szemben, hogy 4-5 másodpercen keresztül világít ekkora erővel, amíg végül kialszik, elég időt adva a shinobinak, hogy kereket oldjon.
Kézjelek: sho, kai, rin ...
... Ezüsttűz: Plazmagömb
Név: Shiruhi: Plazumu Kyūtai
Az Arashikage klán legerősebb és a Shiruhi technikák legvégső jutsuja. Alapjaiban véve nagyon hasonlít a Rasengan technikára, de mégsem az. Ehhez a jutsuhoz nem szükségesek a kézjelek, csupán kiemelkedően jó chakra koncentrációt igényel. A Kekkei Genkaijal rendelkező személy a kezébe koncentrálja a chakrat, és egy gömb formájába koncentrálja azt. Miután a tiszta chakraval létrehozta a gömböt, először bele kell adnia a Katon és Raiton keverékéből származó Shiruhi chakrat. A plazma elektromosan feltöltött gáz, a Katon: Kasumi Enbu no Jutsu során pedig a shinobi gyúlékony gázt lehel ki. Egy ilyen Katon formációt kell megalkotni, miközben ezzel párhuzamosan a Raiton elemmel fel kell tölteni a gázt, így a használó kezében egy vörösen izzó gömböt kapunk, amiből szerteágaznak az elektromos kisülések. A technika a használójára is veszélyes, mert a Plazmagömb több ezer celsius fokos hőt generál, így szinte nincs az az anyag, ami ne engedne neki és ne olvadna meg szinte egy pillanat alatt. Így, akit eltalál ez a gömb, arra biztos halál vár, és hamuvá porlad. Az elektromos kisülések miatt pedig egyfajta sokkoló hatása is van a technikának, ami megbénítja az ellenfelet, ha el akarna mozdulni, mielőtt a gömb eltalálná. Ez a jutsu azonban Tiltott Technikának számít még az Arashikage klánon belül is, mert hatalmas rizikót rejt magában. Ha rosszul adagolják a két chakrat, vagy ha nem tudja megtartani a stabilitást a használó, akkor a plazmagömb felrobban a kezében, és a nagy mennyiségű, tiszta chakra miatt akár 100 méteres hatósugarú körben elpusztít mindent, felperzseli a földet, beleértve az Arashikaget is, aki használta. A megformálásához egyébként nagy mennyiségű chakra szükséges, a feljegyzések szerint még a legerősebbnek tartott Arashikage Hayama, a klán alapítója is csak kétszer volt képes használni egy nap, úgy, hogy semmi másra nem fordította a chakraját, csak erre a két Plazmagömbre, és így is teljesen kimerült.
Kicsit utána nézve ezek amiket felsoroltál mind jelen vannak itt is. De amit Daizo is mondott, legtöbbjük nem mint más elemből összeállított elem. Vagy mi Az "Árnyéke elem" is a Nara klán Technikái.
Akkor ott van a "gravitációs elem":
A Jinton az az Por Elem a Föld Országának A Sziklák Közt Rejtőző Falunak titokzatos Kakkei Genkai képessége. Feltevések szerint egy elemi fúziós technika, melynek két feltételezett komponense a Föld illetve a Szél. A technika legendás ismerője Ōnoki Iwagakure legendás Tsuchikagéja. Egyesek szerint ennek az elemnek a segítségével képes a levitációra is. Az az egy azonban bizonyos, hogy amivel a technika érintkezésbe kerül azt képes teljesen porrá zúzni egészen a molekuláris szintig. Rendkívül félelmetes, és misztikus technika.
Feltételezések szerint, ennek a technikának a segítségével repülni a Tsuchikage. De ez még nem biztos, mivel nem tudtunk meg eddig sokat róluk. Eddig a Mágneses technikákkal tudom csak elképzelni a levitációt.
Adatlap
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valamit Karinról?
Tudom ez a kérdés igazából nem számít, mert attól, hogy tudom mi a helyzet nem lesz jobb, viszont azért mégiscsak jó lenne tudni, hogy mit tervezzek ennek a karakternek...
Lecserélni ( ez a szó így azért elég durván hangzik xD) nem szeretném, mert eddig tetszik mint mesélő - habár nem jutottunk túl sokáig -, valamint ezt így önhatalmúlag nem is tehetném, mert ugye a társamat is meg kellene kérdezni. De nem is ez a lényeg. A kérdésem adott és arra szeretnék egy rövidke választ kapni.
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valamit Karinról?
Tudom ez a kérdés igazából nem számít, mert attól, hogy tudom mi a helyzet nem lesz jobb, viszont azért mégiscsak jó lenne tudni, hogy mit tervezzek ennek a karakternek...
Lecserélni ( ez a szó így azért elég durván hangzik xD) nem szeretném, mert eddig tetszik mint mesélő - habár nem jutottunk túl sokáig -, valamint ezt így önhatalmúlag nem is tehetném, mert ugye a társamat is meg kellene kérdezni. De nem is ez a lényeg. A kérdésem adott és arra szeretnék egy rövidke választ kapni.
Korotsuki Kazeno- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 336
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 236 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Chakraszint: 300
A helyzet az, hogy Karin nekem is meslt egy darabig, de én 2 hónap várakozás után váltottam... ( akármilyen kegyetlenül is hangzik)! Én annyit tudok javasolni, hogy várj! Többek között szerintem személyes okok miatt van távol bár konkrétumot én sem tudok!
Az én kérdésem pedig a következő lenne: Ha valaki ugye a víz országábol származik és víz elmű akkor megkapja ugye a némagyilkolást meg a kirigakure no jutsut! Na most valamelyik nap olvasgattam a víz technikákat és találtam még egy olyan jutsut ami az alábbi feltételeket teljesített karakternek elvileg ingyen járna! Talán a víz ostor technika vagy valami hasonló! Létezik, hogy akkor ezt a technikát is tudhatjuk??
Az én kérdésem pedig a következő lenne: Ha valaki ugye a víz országábol származik és víz elmű akkor megkapja ugye a némagyilkolást meg a kirigakure no jutsut! Na most valamelyik nap olvasgattam a víz technikákat és találtam még egy olyan jutsut ami az alábbi feltételeket teljesített karakternek elvileg ingyen járna! Talán a víz ostor technika vagy valami hasonló! Létezik, hogy akkor ezt a technikát is tudhatjuk??
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Karu: Ha leírnád a technikát mert nem találtam XD Akkor segítek
AZ Én kérdésem az lenne, hogy:
*Először a felvezetés*
Ugye bijuukat lehet egy emberbe pecsételni. Vagy is a chakráját (Pecsét témában nincs otthon) ha minden igaz. Vegyük alapul a Kyuubit és Narutot.
Minato a Kyuubi chakrájának egy nagy részét, Narutoba pecsételte. Ennek következtében, elzárta a teljes lényt Naruto testébe? Mivel ugye a többi Jinchuuriki-nél ugyan ez van. A gazdatest tud a Bijuu-val beszélni, kommunikálni, talán érintkezni, sőt átalakulni is.
*tárgy*
Ugye tudjuk, hogy az embereket és nagyon sok élő organizmust le lehet pecsételni. Még a hullákat is. Azokat viszonylag egyszerűbb. A kérdésem az lenne, hogy embert vagy állatot le lehet úgy pecsételni egy ember testébe, hogy az ugyan úgy működjön mint a Bijuuknál?
Megpróbáltam egyszerűen elmagyarázni, úgy hogy Én is megértsem XD A kérdésemre a válasz leginkább valamelyik Shikától várnám. De aki biztosra tudja az is írhat. XD
AZ Én kérdésem az lenne, hogy:
*Először a felvezetés*
Ugye bijuukat lehet egy emberbe pecsételni. Vagy is a chakráját (Pecsét témában nincs otthon) ha minden igaz. Vegyük alapul a Kyuubit és Narutot.
Minato a Kyuubi chakrájának egy nagy részét, Narutoba pecsételte. Ennek következtében, elzárta a teljes lényt Naruto testébe? Mivel ugye a többi Jinchuuriki-nél ugyan ez van. A gazdatest tud a Bijuu-val beszélni, kommunikálni, talán érintkezni, sőt átalakulni is.
*tárgy*
Ugye tudjuk, hogy az embereket és nagyon sok élő organizmust le lehet pecsételni. Még a hullákat is. Azokat viszonylag egyszerűbb. A kérdésem az lenne, hogy embert vagy állatot le lehet úgy pecsételni egy ember testébe, hogy az ugyan úgy működjön mint a Bijuuknál?
Megpróbáltam egyszerűen elmagyarázni, úgy hogy Én is megértsem XD A kérdésemre a válasz leginkább valamelyik Shikától várnám. De aki biztosra tudja az is írhat. XD
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Karu, kérdésedre válaszolva a technika leírása alapján, ha nem az eső vagy vízesés falu shinobija vagy akkor nem tanulhatod.
Mirubi: Biztosat nem mondhatok de feltételezésem szerint az ötleted nem működne. Rögtön mondom is miért. Bár tény, hogy a bijuuknak van fizikai alakjuk, meg lehet csonkítani őket stb. mindazonáltal ,ahogy régen valamelyik fejezetben mondták, ők nem mások mint egy hatalmas élő chakra tömeg. Szóval nagyban eltérnek az átlag élőlénytől mint az ember vagy állat, bár ezt lehet látni is.
Mirubi: Biztosat nem mondhatok de feltételezésem szerint az ötleted nem működne. Rögtön mondom is miért. Bár tény, hogy a bijuuknak van fizikai alakjuk, meg lehet csonkítani őket stb. mindazonáltal ,ahogy régen valamelyik fejezetben mondták, ők nem mások mint egy hatalmas élő chakra tömeg. Szóval nagyban eltérnek az átlag élőlénytől mint az ember vagy állat, bár ezt lehet látni is.
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Azzal Én is számoltam, hogy chakrabombák és így lehet őket elzárni, de akkor élőlényt el sem lehet?
Mivel a hulla nem él XD Nem vicces -.-"
De talán van módja, hogy megtörténjen. Mivel a Bijuuk rendelkeznek szabad akarattal ezért ez nem lehet gond.
De akkor mi lehet a kulcsa, hogy embereket zárjunk magunka? valami megoldás biztos van, hisz semmi nem lehetetlen. (vagy mégis)
Mivel a hulla nem él XD Nem vicces -.-"
De talán van módja, hogy megtörténjen. Mivel a Bijuuk rendelkeznek szabad akarattal ezért ez nem lehet gond.
De akkor mi lehet a kulcsa, hogy embereket zárjunk magunka? valami megoldás biztos van, hisz semmi nem lehetetlen. (vagy mégis)
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
31 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
31 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.