-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Aono Takefumi írta:
Mirubi: Biztosat nem mondhatok de feltételezésem szerint az ötleted nem működne. Rögtön mondom is miért. Bár tény, hogy a bijuuknak van fizikai alakjuk, meg lehet csonkítani őket stb. mindazonáltal ,ahogy régen valamelyik fejezetben mondták, ők nem mások mint egy hatalmas élő chakra tömeg. Szóval nagyban eltérnek az átlag élőlénytől mint az ember vagy állat, bár ezt lehet látni is.
Ez azthiszem a legmegfelelőbb válasz a kérdésedre... én anno sokat olvastam a bijoukról amikor a kis összefoglalót írtam és találtam erről is infót és ahogy Take mondja pontosan úgy van. A chakrát lehet lepecsételni, és nem a testet... Legalábbis nem úgy ahogy a jinchuurikikbe pecsételik. Legjobb példa Rikodu hiszen a 10 farkú testét a holdba 'pecsételte'... magyarul elzárta a chibaku tensei segítségével!!! És a chakráját pecsételte magába.
Köszönöm a segítséget amúgy srácok! Amint lesz türelmem felkutatom megint a jutsut és postolom majd ide!
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
De de de de.
Ember chakráját nem lehet emberbe pecsételni? Ugyan úgy ahogy azt Minato is megtette a sajátjával és Kushinájéval?
Itt a teljes chakráról lenne szó. De nekem ez már bonyolult O.o
Majd megkérdezem Shikakut
Ember chakráját nem lehet emberbe pecsételni? Ugyan úgy ahogy azt Minato is megtette a sajátjával és Kushinájéval?
Itt a teljes chakráról lenne szó. De nekem ez már bonyolult O.o
Majd megkérdezem Shikakut
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Én azt hittem most állatokról van szó bocsánat! Hát szerintem bele lehet csak különleges pecsét vagy technika kell hozzá, vagy még az is lehet, hogy az sem! Minden esetre láttuk Naruto lelke egy kész átjáróház ott már volt mindenki, de minden esetre igen ha abból indulunk ki akkor lehet! Csak gondolom ahoz nem kevés pecsétet kell ismerni, mert ugye Minato szinte összes technikája uzumaki eredetű történet kivéve az ilyen alapokat mint a rasengan vagy a shuriken kagebushin... de pl a rep. villámisten is uzumaki technika! Ezeket a pecsétes témákat meg Minato vágta nagyon. Biztos vannak arra is külön technikák, hogy hogyan pecsételgesd át a chakrádat másokba!!! Olvasd el a pecsétes jutsukat xD!!!
(Manga: Amikor Bee mondja Narutonak, hogy az ő pecsétje valami kiemelkedő történet...)
(Manga: Amikor Bee mondja Narutonak, hogy az ő pecsétje valami kiemelkedő történet...)
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Most furcsán fog hangzani amit mondok, de ha jól emlékszek akkor Minato a saját és Kushina chakráját nem Narutoba pecsételte hanem magába a pecsétbe amit létrehozott. Vissza kéne olvasni a flashback részt amikor anyuci mesél. Sajnos nem emlékszek rendesen.
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Hát nem tudom.
Az a baj, hogy a Pecsét technikák rendkívül összetettek. Sokat nem tudni róluk. Esetleg valamelyik Shika tudna mesélni. De hát egy kész lexikon mind a kettő
Én Ninjutusban vagyok otthon tudod Mondjuk a Fuuinjutsuk is Ninjutsuk XD De ez meg a Genjutsu, azt egyáltalán nem megy. Nem mint ha nem érteném a lényeget, de a gyakorlatba (Már amennyire ez az) nem tudom átültetni. :S
Nah elkalandoztunk. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem. Még nem lenne aktuális a dolog egy olyan öt évig még XD
Az a baj, hogy a Pecsét technikák rendkívül összetettek. Sokat nem tudni róluk. Esetleg valamelyik Shika tudna mesélni. De hát egy kész lexikon mind a kettő
Én Ninjutusban vagyok otthon tudod Mondjuk a Fuuinjutsuk is Ninjutsuk XD De ez meg a Genjutsu, azt egyáltalán nem megy. Nem mint ha nem érteném a lényeget, de a gyakorlatba (Már amennyire ez az) nem tudom átültetni. :S
Nah elkalandoztunk. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem. Még nem lenne aktuális a dolog egy olyan öt évig még XD
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Remélem nem túl nagy bunkóság ilyet kérdezni, de valaki nem tud valamit Zetsuról ???
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Mondoconon volt, de azóta semmi (elvileg azt mondta, h ki fogja tenni hamarosan a Unazaki jelentkezést
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Szint: S
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Katsumi Kawachi írta:Mondoconon volt, de azóta semmi (elvileg azt mondta, h ki fogja tenni hamarosan a Unazaki jelentkezést
Én is ide pofátlankódok, ha nem baj, mivel engem is rendkívül, érint Zetsu senpai honléte. A Mondoconon mikor volt, mert egy hete írtam neki pm-et és nem válaszolt rá, továbbá egy hónapja nem írt postot a közös kalandunkkal kapcsolatban.
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 185
10 napja volt a mondocon (április 14)
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Köszi az infót !
Hara Akahito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 185
Az lenne a kérdésem ami nagyon csúnya lesz, hogy mi a menete annak hogy lefújak egy küldetést, de leginkább az érdekelne hogy hogyan lehet új mesélőt kérni ???
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Yo!
Kaito: Eddigi ismereteim alapján ha azt akarod, hogy lefújjanak egy küldetést, akkor azt az adott mesélővel kell megbeszélned, aki ahogy figyelem nálad Zetsu. Ám mivel most írtad, hogy Ő nem túl aktív, ezért ez nem igazán lehetséges...
A másik lehetőség, amit írtál, ugye az új mesélő. Nos én ezt másik karakteremnél úgy csináltam, hogy vártam jó sok időt ( én azt mondom egy hónapot minimum várj) és utána felkerestem egy mesélőt és lebeszéltem vele a dolgokat. Ezek után átvett. De az is lehet gondolom, hogy csak helyetesítés szinten vesz át titeket az a bizonyos mesélő és akkor, amint Zetsu újra aktív lesz vissza vesz titeket, már ha az úgy neki is jó...
Remélem hasznos volt, amit írtam.
Kuzo-kun!
Kaito: Eddigi ismereteim alapján ha azt akarod, hogy lefújjanak egy küldetést, akkor azt az adott mesélővel kell megbeszélned, aki ahogy figyelem nálad Zetsu. Ám mivel most írtad, hogy Ő nem túl aktív, ezért ez nem igazán lehetséges...
A másik lehetőség, amit írtál, ugye az új mesélő. Nos én ezt másik karakteremnél úgy csináltam, hogy vártam jó sok időt ( én azt mondom egy hónapot minimum várj) és utána felkerestem egy mesélőt és lebeszéltem vele a dolgokat. Ezek után átvett. De az is lehet gondolom, hogy csak helyetesítés szinten vesz át titeket az a bizonyos mesélő és akkor, amint Zetsu újra aktív lesz vissza vesz titeket, már ha az úgy neki is jó...
Remélem hasznos volt, amit írtam.
Kuzo-kun!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519
Április-Májusban mindenkitől több türelmet kérünk hiszen, ekkor van a zh, vizsga, érettségi, BL elődöntők, ballagások, szakítások a mézeshetek után, Avengers a mozikban és az északi göndör hajú imádkozósáska influenza időszaka. Persze ha már így is vártál sokat kövesd Kuzomi pajtás tanácsát.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Hatake Kakashi írta:Április-Májusban mindenkitől több türelmet kérünk hiszen, ekkor van a zh, vizsga, érettségi, BL elődöntők, ballagások, szakítások a mézeshetek után, Avengers a mozikban és az északi göndör hajú imádkozósáska influenza időszaka. Persze ha már így is vártál sokat kövesd Kuzomi pajtás tanácsát.
Akahito írtam (vele vagyok közös kalandba btw) hogy 1 hónapja azaz március 25. írta Zetsu az utolsó posztját. Akahito küldött neki egy pm-et múlt hét elején, és arra kérdésre hogy tud e valaki valamit róla a választ az volt hogy Mondocon után mint a füst úgy tűnt el. Lehet hogy mi vagyunk türelmetlenek, ha igen akkor lehet mondani. Valószínű hogy Kuzomi pajtás tanácsát követem majd.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Kivételesen nem sértésből mondtam, hanem rávilágítottam a lehetséges okokra.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Ha egy bábhasználó olyan bábot használ, amit élő emberből csináltak (nem ő) akkor ismernie kell az ember által használt jutsukat? (Most gondolkodom egy bábhasználón, de ez még nem eldöntött, hogy lesz-e elemi jutsu használó bábom vagy sem)
Akira- Játékos
Adatlap
Üdv
Nos, Genki, ha megengeded, hogy csekély információimal megpróbáljak válaszolni, akkor most megteszem.
Élő emberből bábot, csak a Vörös Sasori tudott készíteni és már ebből meg lehet állapítani, hogy ez bizony igen ritka fajta bábú. És ebből pedig az következik, hogy komoly engedély kell hozzá. Valamint szerintem minimum Jouninnak kell lenni ahhoz, hogy birtokolhass egy ilyet.
De a kérdésedre a válasz:
Ha a sasoris eksönből jól veszem le, akkor a bábmesternek nem kell tudnia létrehoznia azokat a bizonyos jutsukat, de ismernie kell őket (működési mechanizmus, stb...), mert enélkül még a bábjával sem tudná létrehozni...
Gondolj csak bele: az x. ( perpillanat nem jut eszembe hanyadik) Kazekage vashomok jutsuja. Azt csak Ő volt képes létrehozni, ám Sasori kiismerte a technikát és a Kage testével létre bírta hozni. Összegezve: a bábmesternek nem kell tudnia létrehozni a jutsut, viszont behatóan kell ismernie.
Remélem érthető és helytálló volt a magyarázatom. Ha nem akkor gomenasai!
Kuzo-kun.
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
A válasz kimerítő volt, viszont nem én akarom létrehozni, csak birtokolnám. (asszem Chiyo mondta, h a jutsu ritka, de más is ismeri)
Ez a jutsu a Hitokugutsu// Emberi Báb. A báb birtoklásához mért kell engedély? Ha valaki elkészíti, akkor szerintem nem kell, de ezt jó lenne ténylegesen tudni.
Ez a jutsu a Hitokugutsu// Emberi Báb. A báb birtoklásához mért kell engedély? Ha valaki elkészíti, akkor szerintem nem kell, de ezt jó lenne ténylegesen tudni.
Akira- Játékos
Adatlap
Nem kell emberi holtesthez engedély. Ha megölsz egy embert, akkor az a Te bajod. Csinálhatsz belőle amit akarsz. Konzerválhatod, elteheted tekercsbe, megeheted. Az emberi bábhoz viszont pályázat kell. De egy erősebb shinobi legyilkolását, ki kell játszani. Ez után meg kell pályázni a bábkészítést stb. Ha meg van a képzettséged hozzá, hogy emberi testből bábot készíts akkor csak tessék. De egy coffos kis ártatlan kislány, nem fog embereket belezni ^^'
Ami pedig a jutsukat illeti. Nem igazán vagyok otthon a bábok terén, de nem úgy működik a dolog, hogy kinyírok egy ANBU-t aztán bábot cisnálok belőle és használom a technikáit. (Durva példa) Sokkal összetettebb a dolog. Nekem meg van az elméletem ehhez, de most nem írom le. Shikaku tudna segíteni, de most nincs sok ideje. A BÁB TECHNIKÁK topic pedig le van zárva. Átdolgozás alatt van. Ennek ellenére lehet ötletelni.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Nem akarok senkit se meggyilkolni. Egy ismerős ajánlja fel a testét, mikor haldoklik és elviszem az öregemberhez, aki megtanított a bábhasználatra, és ő fogja átalakítani. Tehát akkor így működhet a dolog?
Akira- Játékos
Adatlap
Hmm. Érdekes Más végzi el a piszkos munkát mi?
Hát így működhet. De így is csak a szintednek megfelelő technikákat tudnád majd létrehozni és csak olyanokat, amelyeknek érted, tudod a működését. Elemi technikákat viszont nem tudsz létrehozni, mivel a bábhasználóknak nincs elemi beállítottságuk, és a halott testéből az összes chakra eltűnik. Nem marad meg. Már nincs meg sem a szellemi sem a testi akarat ami megtartaná. Én azt tudom mondani, hogy a báb, az egyfajta közvetítő. Tulajdonképpen a Te chakrád kell a jutsu megalkotásához. Ehhez pedig tudni kell a jutsu teljes létrejöttét.
Most így átgondolva szerintem a halott technikáit bábosként nem tudod használni. De többet nem tudok. Shikaku tudja... Biztosat nem mondhatok.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Jiraiya írta:
Ha meg van a képzettséged hozzá, hogy emberi testből bábot készíts akkor csak tessék. De egy coffos kis ártatlan kislány, nem fog embereket belezni ^^'
Kivéve ha Nakáról van szó xD Csak mert belőle kinézem, hogy copfos sűdő korában is belekkel pirikötelezett
Na de, hogy ne legyen Spam, az én véleményem:
Mással létre lehet hozatni emberből készült bábút úgy ahogyan te magad is mondtad Genki, azonban egy ilyen bábúhoz mindenképpen kell engedély! Ami a jutsuit illeti... Abban nem vagyok biztos, hogy Elemi jutsukat létre tud hozni (elvégre ilyet nem láttunk Sasoritól) DE! Az emberi bábok készítésekor a készítő a bábba belezárja a (a szenvedő alany, vagyis a leendő báb) chakráját ami nem regenerálódik, hanem egy bizonyos ideig tart, majd aztán kifogy a benne tárolt chakrából és vége a dalnak. Amíg a báb saját chakráját használja addig lehetséges, hogy létre tud hozni elemi jutsukat sőt Kekkei Genkai jutsukat (elvégre a 3. Kazekage Vashomokja is Kekkei Genkai) De amint a belepecsételt/benne tárolt chakra kiürül, akkor már csak egy szimpla üres bábú lesz, mert a bábok emberi tulajdonságuk, chakrahálózatuk és tényleges életjelük nélkül nem tudja újra regenerálni a saját chakráját. Magyaránt az ilyen bábuk 1x használatosak. Azt még el tudom képzelni, hogy a Bábhasználó valamilyen szinten dúsítja a saját chakrájával az emberi bábba zárt chakrát, így tovább tart, ám minél tovább dúsítja azt, egyre gyengébb és gyengébb lesz az a jutsu amit használni tudna a bábú, míg végül már csak a bábhasználó chakrája lenne benne, azzal pedig NEM tudja irányítan a bábúja jutsujait.
Remélem érthető ^^''
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Szükségem lenne eg ételméreg összetevőire, amivel ölni lehet, mert az egyik karimmal méregkészítésre adnám a fejem (Kawa ki akar iktatni majd a jövőben egy kemurigakurei bűnbandát és a legegyszerűbb ennek a véghez vitele, ha méreggel végzek velük)
Ajánlom a google-t.
Ajánlom a google-t.
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Egy élményírásban szökött ninjává lehet a karaktert titulálni? Tehát hogy egy élményben olyat tesz, ami miatt elmenekül az országból, szándékosan? Fontos lenne.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.