-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Kicsit szigorítottunk a szabályainkon, én speciel jobban szeretném, hogyha már nem az előtörténetben szökött el egy karakter, akkor játssza le normálisan. Egy ilyen dolog elég nagy változást idéz elő egy ninja életében, így nem egy egyszerű "élmény" ként kellene kezelni. Ez az ítéletem. Ha meg a jövőben valaki mégis megteszi ezt, úgy, hogy én engedtem meg neki, akkor egy majom tépje ki a hajszálereimet.
Zetsu voltam, s szólottam. Uff.
Zetsu voltam, s szólottam. Uff.
Unazaki Ashura- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 61
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 820
(Lehetséges hogy ezt a kérdést már feltette valaki más. Ha igen akkor elnézést, az internetem nagyon lassú, és mire az az 53 oldal betöltődik...)
Vannak tüzelő fegyverek a Naruto világában? Rengeteg modern eszköz van a mangában (öngyújtó, ébresztőóra, stb. stb.) de pisztolyt vagy puskát még nem láttam. És ha vannak, akkor az oldalon engedélyezettek az ilyen fegyverek?
Vannak tüzelő fegyverek a Naruto világában? Rengeteg modern eszköz van a mangában (öngyújtó, ébresztőóra, stb. stb.) de pisztolyt vagy puskát még nem láttam. És ha vannak, akkor az oldalon engedélyezettek az ilyen fegyverek?
Hokoshita Kinta- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126
Nincsenek semmiféle Nyugati fegyverek a Naruto világában. Igaz láttunk már számítógépet, öngyújtót meg egyébb érdekességeket, de azért a lőfegyver már túlzás lenne, eléggé elrontaná a Ninjásdi hangulatát. Ha meg véletlenül előkerül 1 a mangában, akkor sem hiszem, hogy ebben a játékvilágba is be lenne vezetve és engedélyezve lenne. (Ha előfordulna ilyen, akkor csalódnék a legnagyobbat a Narutoban és Kishimotoban )
Bee
Bee
Kushieda Unazaki Tessa- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1
Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)
Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 261
A Naruto világa egy olyan modern világ, ahol mindenféle kütyü megtalálható (bár konkrétan azért olyan sok nem bukkan fel), csak épp a modern fegyverek helyett vannak ninják, és technikáik. Így azt kell mondjam, nem szerintem nincsenek, és nem is engedélyezettek ilyenek. Azok a fegyverek, amelyek használhatók, fel vannak tüntetve a Fegyverek részlegben, ezeket lehet esetleg variálni plusz az általuk kínált "technológiai szintet".
Na dupla, sebaj xD
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Sebaj, duplázás a biztos legalább tudják, hogy nem a levegőbe beszélek ha a főadmin is igazat ad nekem
Na de nekem is lenne egy kérdésem ami egy technikához kötődne.
Ravasz Érzelmi Gondolat Jutsu // Kori Shinchū no Jutsu
Hatás: látás
Leírás: Nagy területre kiterjedő távlati képeket lehet létrehozni, illetve a valós környezet képét lehet olyan mértékben módosítani, hogy a genjutsunak áldozatul esők eltévedjenek. A genjutsuhoz olyan környezetre van szükség, ami nagy kiterjedésű, és elzárja a benne járók elől a területre való rálátást. A jutsu gyengesége, hogy a nagy területigény miatt folyamatos mozgást igényel.
Példa: Egy hatalmas erdőségben extra fák elhelyezésével, és a távlati vezetőpont, egy torony, vagy a hegyek folyamatos áthelyezésével órákig sakkban tartani az áldozatot.
Chakraszint: 160
Kérdés: Ugye ezzel a technikával lehet befolyásolni a környezetet, hogy a genjutsuba esett illető ne vegye észre (ahogy az a példában is szerepel, extra fák, sövények bokrok, épületek). Ugyanezzel a technikával el lehet azt érni, hogy úgymond láthatatlanná tegyük magunkat? (Tudom elég hülyén adja ki magát a kérdés, de itt egy szituáció amiből talán érthetőbb )
Éppen egy ellenséges ország határán kívánok átkelni, ám egy tisztáson egy Shinobi áll és ellenőrzi a terepet. Ha sikerül észrevétlenül a genjutsuba juttatni, akkor az általa érzékelt képet/tájat módosítani lehet úgy, hogy ne is lássa azt amikor átkelek a határon mellette? Ugye saját magamat álcázom a genjutsuval olyan módon hogy a saját testem helyett egy repülő levéldarabot lát az őrszem vagy egy alacsonyan szálló madarat. Tehát lehetséges ilyen módon cselezni ezzel a technikával?
Na de nekem is lenne egy kérdésem ami egy technikához kötődne.
Ravasz Érzelmi Gondolat Jutsu // Kori Shinchū no Jutsu
Hatás: látás
Leírás: Nagy területre kiterjedő távlati képeket lehet létrehozni, illetve a valós környezet képét lehet olyan mértékben módosítani, hogy a genjutsunak áldozatul esők eltévedjenek. A genjutsuhoz olyan környezetre van szükség, ami nagy kiterjedésű, és elzárja a benne járók elől a területre való rálátást. A jutsu gyengesége, hogy a nagy területigény miatt folyamatos mozgást igényel.
Példa: Egy hatalmas erdőségben extra fák elhelyezésével, és a távlati vezetőpont, egy torony, vagy a hegyek folyamatos áthelyezésével órákig sakkban tartani az áldozatot.
Chakraszint: 160
Kérdés: Ugye ezzel a technikával lehet befolyásolni a környezetet, hogy a genjutsuba esett illető ne vegye észre (ahogy az a példában is szerepel, extra fák, sövények bokrok, épületek). Ugyanezzel a technikával el lehet azt érni, hogy úgymond láthatatlanná tegyük magunkat? (Tudom elég hülyén adja ki magát a kérdés, de itt egy szituáció amiből talán érthetőbb )
Éppen egy ellenséges ország határán kívánok átkelni, ám egy tisztáson egy Shinobi áll és ellenőrzi a terepet. Ha sikerül észrevétlenül a genjutsuba juttatni, akkor az általa érzékelt képet/tájat módosítani lehet úgy, hogy ne is lássa azt amikor átkelek a határon mellette? Ugye saját magamat álcázom a genjutsuval olyan módon hogy a saját testem helyett egy repülő levéldarabot lát az őrszem vagy egy alacsonyan szálló madarat. Tehát lehetséges ilyen módon cselezni ezzel a technikával?
Adatlap
Tessa drága!
A Naruto világában is vannak lőfegyverek Azért nem kell a mai lőfegyverekre gondolni, de például az egyik moziban, amikor majdnem kitört a 4. VH, akkor pont Sunagakure-nál mutatták a lőfegyvereket. Meg még ostromgépek is voltak Ráadásul a puskapor Japán találmány, ha jól emlékszek(tűzijátékoknál használták először azt hiszem). A Naruto világában lőfegyverek alatt inkább csak íjakra és nyílpuskákra kell gondolni, de ezeket macerás cipelni, csak baj van velük, ezért nem használják őket. Sokkal egyszerűbb kunait, vagy shurikent dobni az ellenfélbe, vagy egyszerűen csak felrobbantani egy Katon technikával, vagy vízbe folytani Suitonnal, esetleg halálra sokkolni Raitonnal, vagy mondjuk a Doton segítségével elnyeli a föld az illetőt. Egy íj, vagy nyílpuskával meg az a baj, hogy kell egy tegez, amiben a lőszerek vannak, ráadásul az íjat vagy a nyílpuskát cipelni kell. A vesszők zörögnek, így könnyű célponttá válhatunk stb. Tehát lőfegyverek is vannak, de nem igazán veszik hasznát, inkább a saját eszközeikben bíznak a Shinobik
És akkor a Tessácska kérdésére a válasz:
Szerintem könnyen eltűnhetsz te is, mintha annak idején amikor a sorozatban szerepelt ez a technika, akkor sem látták a használókat. Tehát, ha mondjuk egy fa illúzióját hozod létre, ami "mögé" állsz, akkor az áldozat a fát fogja látni, nem téged
Azért írtam, hogy az adott "technikai fejlettség" felhasználásával lehet "lőfegyver", és íj volt is már civil játékosnál (az ostromgép meg fejlettségében nem tér el), bár azt megjegyezném, hogy a mozikat még annyira sem szeretem hivatkozási alapnak használni, mint a fillerrészeket, ha a mangában láttatok lőfegyvert, talán elhiszem létezésük, addig nem xD
És csak mert töri szakos vagyok, és szakmai ártalom (meg mert erről is szó van a szakdogámban): a puskaport Kínában találták fel, Japánban először lőfegyvert 1542-ben láthattak a feltételezések szerint (nem tudom, korábban láttak-e, de nem hiszem, mert addig egy nyugati hajós sem vetődött írásos források szerint arra, és nem is emlegetik Japánt, csak Marco Polo utal rá Zipanguként, de leírásaiban ő is csak annyit közöl róla, hogy a kínaiak meséltek neki róla, járni nem járt ott, s épp ezért nem is jelölték a térképeken csak az 1540-es évek utántól.) Ekkor ugyanis Japán nyugati partjainál fekvő Ryuku-szigetvilág közelében hajószerencsétlenség ért egy portugál kereskedőhajót, és a hajótöröttek itt értek partot Tanegashima szigetén - ezért is nevezték a szakállas puskákat a japánok jó ideig tanegashimának. S csak ezután van nyoma annak, hogy a lőfegyver megjelent Japánban, és kezdték alkalmazni csatákban is.
Töri óra vége xD
A Naruto világában is vannak lőfegyverek Azért nem kell a mai lőfegyverekre gondolni, de például az egyik moziban, amikor majdnem kitört a 4. VH, akkor pont Sunagakure-nál mutatták a lőfegyvereket. Meg még ostromgépek is voltak Ráadásul a puskapor Japán találmány, ha jól emlékszek(tűzijátékoknál használták először azt hiszem). A Naruto világában lőfegyverek alatt inkább csak íjakra és nyílpuskákra kell gondolni, de ezeket macerás cipelni, csak baj van velük, ezért nem használják őket. Sokkal egyszerűbb kunait, vagy shurikent dobni az ellenfélbe, vagy egyszerűen csak felrobbantani egy Katon technikával, vagy vízbe folytani Suitonnal, esetleg halálra sokkolni Raitonnal, vagy mondjuk a Doton segítségével elnyeli a föld az illetőt. Egy íj, vagy nyílpuskával meg az a baj, hogy kell egy tegez, amiben a lőszerek vannak, ráadásul az íjat vagy a nyílpuskát cipelni kell. A vesszők zörögnek, így könnyű célponttá válhatunk stb. Tehát lőfegyverek is vannak, de nem igazán veszik hasznát, inkább a saját eszközeikben bíznak a Shinobik
És akkor a Tessácska kérdésére a válasz:
Szerintem könnyen eltűnhetsz te is, mintha annak idején amikor a sorozatban szerepelt ez a technika, akkor sem látták a használókat. Tehát, ha mondjuk egy fa illúzióját hozod létre, ami "mögé" állsz, akkor az áldozat a fát fogja látni, nem téged
Azért írtam, hogy az adott "technikai fejlettség" felhasználásával lehet "lőfegyver", és íj volt is már civil játékosnál (az ostromgép meg fejlettségében nem tér el), bár azt megjegyezném, hogy a mozikat még annyira sem szeretem hivatkozási alapnak használni, mint a fillerrészeket, ha a mangában láttatok lőfegyvert, talán elhiszem létezésük, addig nem xD
És csak mert töri szakos vagyok, és szakmai ártalom (meg mert erről is szó van a szakdogámban): a puskaport Kínában találták fel, Japánban először lőfegyvert 1542-ben láthattak a feltételezések szerint (nem tudom, korábban láttak-e, de nem hiszem, mert addig egy nyugati hajós sem vetődött írásos források szerint arra, és nem is emlegetik Japánt, csak Marco Polo utal rá Zipanguként, de leírásaiban ő is csak annyit közöl róla, hogy a kínaiak meséltek neki róla, járni nem járt ott, s épp ezért nem is jelölték a térképeken csak az 1540-es évek utántól.) Ekkor ugyanis Japán nyugati partjainál fekvő Ryuku-szigetvilág közelében hajószerencsétlenség ért egy portugál kereskedőhajót, és a hajótöröttek itt értek partot Tanegashima szigetén - ezért is nevezték a szakállas puskákat a japánok jó ideig tanegashimának. S csak ezután van nyoma annak, hogy a lőfegyver megjelent Japánban, és kezdték alkalmazni csatákban is.
Töri óra vége xD
Akasuna no Sasori- Inaktív
Kabuto bocsáss meg de ki kell javítsalak
A puskapor és a tűzijáték mind mind Kínai találmány. Ha jól tudom akkor japánba a nyugati találmányok az edo kor vége felé törtek be amikor már javában zajlottak a Sógunátus harcok. A naruto világa feltehetőleg az edo kor eleje/közepe felé helyezhető el, legalábbis az én elméletem szerint
Ami pedig az íjakat, íjpuskákat illeti, igen azok mindennapos dolgok az adott korban, így akár a Naruto világában is lehetne használni, csak a Kabuo által felvetett hibák miatt nehézkes, bár idézésekkel, tekercses tárolással ki lehet játszani ezeket, tehát nem lehetetlen, csak nagy macera
Az ostromgépek (kőhajító gépek ilyenek) léteztek az adott korban, tehát az nem olyan nagy dolog mint 1 számítógép Ám csak Yukigakurenak van olyan technikai fejlettsége, hogy chakra segítségével kunaiokat tudjanak szabály szerűen kilőni (mint ahogyan azt az egyik Movie-ban is láthattuk)
Valódi történelem szerint lőfegyveres kiselőadásom egy kicsivel feljebb xD Bár igen, a Meijivel vezetik be ismét, és teszik a hadsereg részévé a lőfegyvereket a nagy modernizálási hullám alkalmával.
Jól van na... én csak a Sengoku Basara és az Utolsó szamuráj című anime/film tudásomra támaszkodom xD xD de a válaszod nem eltérő az enyémtől
Áh, igen azok a kínaiak voltak xD Jól van Tessa drága, nem szóltam, én kevertem össze két népet
Jaj, a Sengoku Basarára történelmileg ne nagyon támaszkodj, mert akkor csúnyán hasra fogsz esni xD Jó, azért vannak benne nagyjából helytálló dolgok is, de már ott bukós az egész, hogy Date Masamune - pedig elfogult vagyok, mert a kedvenc karakterem - ott hepajkodik Oda váránál, mikor az meghal xD
A puskapor és a tűzijáték mind mind Kínai találmány. Ha jól tudom akkor japánba a nyugati találmányok az edo kor vége felé törtek be amikor már javában zajlottak a Sógunátus harcok. A naruto világa feltehetőleg az edo kor eleje/közepe felé helyezhető el, legalábbis az én elméletem szerint
Ami pedig az íjakat, íjpuskákat illeti, igen azok mindennapos dolgok az adott korban, így akár a Naruto világában is lehetne használni, csak a Kabuo által felvetett hibák miatt nehézkes, bár idézésekkel, tekercses tárolással ki lehet játszani ezeket, tehát nem lehetetlen, csak nagy macera
Az ostromgépek (kőhajító gépek ilyenek) léteztek az adott korban, tehát az nem olyan nagy dolog mint 1 számítógép Ám csak Yukigakurenak van olyan technikai fejlettsége, hogy chakra segítségével kunaiokat tudjanak szabály szerűen kilőni (mint ahogyan azt az egyik Movie-ban is láthattuk)
Valódi történelem szerint lőfegyveres kiselőadásom egy kicsivel feljebb xD Bár igen, a Meijivel vezetik be ismét, és teszik a hadsereg részévé a lőfegyvereket a nagy modernizálási hullám alkalmával.
Jól van na... én csak a Sengoku Basara és az Utolsó szamuráj című anime/film tudásomra támaszkodom xD xD de a válaszod nem eltérő az enyémtől
Áh, igen azok a kínaiak voltak xD Jól van Tessa drága, nem szóltam, én kevertem össze két népet
Jaj, a Sengoku Basarára történelmileg ne nagyon támaszkodj, mert akkor csúnyán hasra fogsz esni xD Jó, azért vannak benne nagyjából helytálló dolgok is, de már ott bukós az egész, hogy Date Masamune - pedig elfogult vagyok, mert a kedvenc karakterem - ott hepajkodik Oda váránál, mikor az meghal xD
Adatlap
Nem kötekedésképpen, de az egyik Peinnek még rakétái is voltak. http://naruto.wikia.com/wiki/Flaming_Arrow_Missiles Nem azt mondom, hogy minden sarkon géppuskákat árulnak a narutoban, sőt szerintem a pisztolyt is túlzás lenne engedélyezni, csak gondoltam, megosztom ezt az érdekességet.
igen, és az általad linkelt oldalon is ninjutsuként van feltüntetve, és könnyedén magyarázható más technikák és eszközök alapján a működési elve Bár én idáig már nem jutottam a Naruto történeti szálában xD
Jaj, egyébként az is eszembe jutott, hogy mechanikus elven alapuló technikák és hozzájuk tartozó eszközök meg ugye vannak, de azok sem a mai lőfegyverek. Ezekről van leírás is a jutsukon belül a sima ninjutsuk között Takumi Ninpou // Mechanikus Ninja Művészet alpontban
igen, és az általad linkelt oldalon is ninjutsuként van feltüntetve, és könnyedén magyarázható más technikák és eszközök alapján a működési elve Bár én idáig már nem jutottam a Naruto történeti szálában xD
Jaj, egyébként az is eszembe jutott, hogy mechanikus elven alapuló technikák és hozzájuk tartozó eszközök meg ugye vannak, de azok sem a mai lőfegyverek. Ezekről van leírás is a jutsukon belül a sima ninjutsuk között Takumi Ninpou // Mechanikus Ninja Művészet alpontban
Kamio Hiraku- Játékos
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 588
Pein összes technikáját és testét beleértve a robotzsarut és a szellemirtót is, a Rinnengan-nak köszönheti, aminek teljes képessége véleményem szerint addig nem lesz tisztázva, amíg véget nem ér a széria. Így a példálózást vele feleslegesnek tartom, mint a cukormentes kólát.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Az lenne a kérdésem, hogy az Aburame klánon kívüli rovarhasználó ninját lehet-e indítani?
Funaki Hachiro- Játékos
Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120
Ez engem is érekelne amúgy, meg az Animax-en is most mennek azok a részek, ahol valami darázshasználó klán van...
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Engedéllyel és persze megfelelő történeti minőséggel.
Kakuzu (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma
Köszönöm a választ
Funaki Hachiro- Játékos
Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 120
Ha a karakternek tervezek egy óriási bábot, ami ő maga épít azt is el lehet pecsételni egy db nagy pecsétbe (mert az durva lenne, ha a harc elött kéne összepakolgatnia mindig)
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Természetesen lehetséges de ezt megfelelően le kell írnod az előtörténetben.
Aburame Shino- Játékos
Adatlap
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!
Én egy az avataromhoz hasonló bábra gondoltam. Hogy lehet azt normálisan leírni? 6 méter magas kb 4-5 méter z alja
Yamato- Játékos
Adatlap
Ilyen bábot kezdésnél nem igazán birtokolhatsz, max fejlettebb genin/Chuunin szint környékén használhatnád, elvébre igencsak bonyolult a szerkezet és nem hiszem, hogy egy darab chakrafonállal lehetne irányítani Ami pedig a pecsételést illeti, lehetséges, azonban a pecsét nagysága egyenesen arányos a pecsételendő tárgy nagyságával/mennyiségével.
Tenten is ezért járkál egy akkora wcpapír gurigával a hátán (Shippuuden)
Tenten is ezért járkál egy akkora wcpapír gurigával a hátán (Shippuuden)
Adatlap
nem is beszélve a kellő chakra mennyiségről. Ami szintén egyenes arányosságban van az imént említett értékekkel. Ekkora bábot, még chunin szinten se lehet egyszerű irányítani. Az meg, hogy egyszerre több bábbal egyszerre lehessen használni, az imént említett komplexitás miatt ismét kizárt.
Aburame Shino- Játékos
Adatlap
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!
Nem lenne ennyire durva a báb max 6-8 fejet tervezek neki és nem is tervezem más bábbal egyszerre használni (igazából nem nagyn érzem a báb realításait, lehet, hogy akkor kisebbre veszem a méreteit még) Ja AMúgy erősebb Chuuninnak tervezem ezt a karit, csak akkor érdekelt, hoy mik legyenek az arányok. De akkor látom még kisebbre kell venni.
Yamato- Játékos
Adatlap
Yamato nem akarok okoskodni, csak mondani szeretnék egy pár tanácsot:
1. Szerintem hogy kezdésnél csak egyszerűbb, kisebb bábokkal lehet indítani, olvasd el más báb használók előtörténetét és abból megtudod hogy milyen bábbal kezdtek.
2. Ha nincsen realitásod hogy milyen szinthez milyen báb illik akkor kérj tanácsot a stafftól, vagy más tapasztaltabb játékosoktól (előnybe a báb használók)
3. Az avatarodban látható báb eléggé hatalmas ép ezért szerintem rengeteg lehetőség rejtőzik benne, azt tudom mondani hogy ezt a bábot később játszd ki, mert ahogy fejlődik a karaktered az oldalon, úgy tudod majd a végén egy rendkívül ütős eszközként, nem érdemes elkapkodni a dolgokat!
1. Szerintem hogy kezdésnél csak egyszerűbb, kisebb bábokkal lehet indítani, olvasd el más báb használók előtörténetét és abból megtudod hogy milyen bábbal kezdtek.
2. Ha nincsen realitásod hogy milyen szinthez milyen báb illik akkor kérj tanácsot a stafftól, vagy más tapasztaltabb játékosoktól (előnybe a báb használók)
3. Az avatarodban látható báb eléggé hatalmas ép ezért szerintem rengeteg lehetőség rejtőzik benne, azt tudom mondani hogy ezt a bábot később játszd ki, mert ahogy fejlődik a karaktered az oldalon, úgy tudod majd a végén egy rendkívül ütős eszközként, nem érdemes elkapkodni a dolgokat!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Hm... A Hien technikák megszüntek az oldalon? Vagy érvényesek, csak én nem találom a leírásokat stb.?
Taijutsuk között van -> Itt, csak kicsit lejjebb kell tekerni ^^
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Hali!
Néhány jutsuval kapcsolatos kérdésem lenne, mindegyik valamilyen szinten bábokkal kapcsolatos.
1. Az első az árnyékshuriken technika, amikor két shurikent dobunk el és egyiket chakrával álcázzuk a másik árnyékában. A kérdésem az lenne, hogy ehhez mindenképpen először meg kell érintenünk a fegyvereket, vagy bábunk is eldobhatja őket, illetve használható-e más fegyverekre is?
2. Az animében kimondják, hogy Sasori az első és egyetlen aki emberi bábokat valaha is készített és a normál bábokkal ellentétben ezek képesek egykori jutsuikat használni. Azonban Chikamatsu tíz bábja is igen erős jutsukat használ, pedig nem emberi bábok. Tehát lehet (chakrával töltött tekercsek, pecsétek és más trükkök segítségével) olyan nem emberi bábot készíteni, ami tud jutsut használni?
3. A sima bunshinra lehet alkalmazni a transzformációs technikát? Ha igen, mennyire megterhelő több ilyen megváltoztatott külsejű bunshin fenntartása? Amolyan kamu-bábokat gondoltam létrehozni így (tudom hogy nem adnak hangot stb).
4. A testhelyettesítő technikát lehet bábokon is alkalmazni? Tehát pl ellenfél kikerüli a bábot és nekiront a bábmesternek, akkor az nemes egyszerűséggel helyet cserélhet a bábjával? Igazából ennek a technikának van a leghosszabb leírása és sokszor láttam is, de nem teljesen értettem meg.
Mondanám, hogy van még ott, ahonnan ezek jöttek : ) De bőven elégedett leszek, ha ezekre választ kapok, mert már egy ideje foglalkoztatnak és egy részükre chakrám is van elég. Előre is köszönöm.
Néhány jutsuval kapcsolatos kérdésem lenne, mindegyik valamilyen szinten bábokkal kapcsolatos.
1. Az első az árnyékshuriken technika, amikor két shurikent dobunk el és egyiket chakrával álcázzuk a másik árnyékában. A kérdésem az lenne, hogy ehhez mindenképpen először meg kell érintenünk a fegyvereket, vagy bábunk is eldobhatja őket, illetve használható-e más fegyverekre is?
2. Az animében kimondják, hogy Sasori az első és egyetlen aki emberi bábokat valaha is készített és a normál bábokkal ellentétben ezek képesek egykori jutsuikat használni. Azonban Chikamatsu tíz bábja is igen erős jutsukat használ, pedig nem emberi bábok. Tehát lehet (chakrával töltött tekercsek, pecsétek és más trükkök segítségével) olyan nem emberi bábot készíteni, ami tud jutsut használni?
3. A sima bunshinra lehet alkalmazni a transzformációs technikát? Ha igen, mennyire megterhelő több ilyen megváltoztatott külsejű bunshin fenntartása? Amolyan kamu-bábokat gondoltam létrehozni így (tudom hogy nem adnak hangot stb).
4. A testhelyettesítő technikát lehet bábokon is alkalmazni? Tehát pl ellenfél kikerüli a bábot és nekiront a bábmesternek, akkor az nemes egyszerűséggel helyet cserélhet a bábjával? Igazából ennek a technikának van a leghosszabb leírása és sokszor láttam is, de nem teljesen értettem meg.
Mondanám, hogy van még ott, ahonnan ezek jöttek : ) De bőven elégedett leszek, ha ezekre választ kapok, mert már egy ideje foglalkoztatnak és egy részükre chakrám is van elég. Előre is köszönöm.
Kamio Hiraku- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 588
Hiraku ha megengeded akkor az egyik kérdésedre elmondanám a véleményemet. Szerintem a sima bushin esetében nem lehet használni a transzformációs technikát mivel a sima bushin csak egy illúzió, és nem képesek semmilyen chakra használatra.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Engedjétek meg, hogy felvilágosítsalak titeket gyermekeim. XD
Nah akkor mondom:
1. Más fegyverekkel és tárgyakkal is használhatod, hogy ha ügyesen begyakorlod. Minden tárgynál eltér. Nem kötelező Fuuma Shurikennel végrehajtani a technikát. Fő a kreativitás. Az érintéses dolog nem szükséges. Ugye nem érinteni kell a tárgyat, hanem chakrát vezetni belé. Ezt chakrafonalak segítségével is végre tudod hajtani. De az eldobás és a megfelelő álcázás az már nehezebb. Mindenképp először az embernek kell megtanulnia. Már mint úgymond a te kezedből repül ki a fegyver és születik meg a technika. Aztán tanulhatod a báboddal is. De nagyon precíz és kifinomul chakrahasználatot igényel. De valamelyik Shika sokkal jobban feltud világosítani ezzel kapcsolatban.
2. A bábos technikák átdolgozás alatt vannak. És ezeknél nem igazán vagyok otthon. Ismételten Shikák
3. A bunshinok nem csak a Te alakodat vehetik fel. Kedvedre alakíthatod őket. Gondolj csak bele. Chakrából hozod létre és a saját alakodra alakítod "őket". Akkor mért ne lehetne másik alakot is adni nekik vagy éppen más kinézetet? Így tehát életszerű bábokat is létrehozhatsz de csak rövid időre. A bunshinok maximum 2-3 percet bírnak ki. De talán ez is sok.
4. Hát a Kawarimi elég furcsa technika. Nem igazán mondanám könnyű jutsunak. Az egész lényege, hogy kell keresned egy nagyjából veled egysúlyú tárgyat jelen esetben egy fatörzset vagy egy bábút. Ha ez megvan, akkor átalakítod a Te alakodra. Tehát itt a tárgyat a saját alakodra alakítod. De ez a művelet kihagyható. Nem muszáj átalakítani. Ez után csak "simán" helyet cserélsz vele. Habár ennek a technikának én sem értem a működését de már tudod használni szóval hajrá
// Kötekedni és kijavítani lehet //
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.