-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
34 / 40 oldal
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: -= Kérdések =-
1. Ehhez elég komoly bábos tapasztalat kell.
2. Ötletelni mindig lehet ilyeneket, elviekben lehetséges extrázni a bábokat.
4. Ha a báb mérete és súlya elég nagy akkor igen.
2. Ötletelni mindig lehet ilyeneket, elviekben lehetséges extrázni a bábokat.
4. Ha a báb mérete és súlya elég nagy akkor igen.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Köszönöm szépen a válaszokat. Ezek szerint a 3-as, 4-es kivitelezhető, az 1-est, 2-est pedig hanyagoljam egyenlőre. Van még néhány rövidebb kérdésem, melyekre választ szeretnék kapni, hogy igazán jól érezzem magam. Íme:
1. Fuuma shuriken mennyit bír ki? Ha rárakok egy vagy két robbanójegyzetet és felrobbantom őket, az a fémet is szétszedi vagy a shuriken utána még használható marad?
2. A kézjelek száma a jutsu erősségétől függ vagy teljesen független attól? Saját technikák kidolgozásánál mi alapján lehet meghatározni ezt a számot?
3. Ha jól tudom, a talált és szerzett fegyverekért is fizetni kell, akár játéktéren kijátszva, akár élményben tettünk rájuk szert. Mi a helyzet az olyan dolgokkal, mint bábok, titkos tekercsek, kémek és más njk-k, ninjaállatok, tervrajzok, különleges (áruk a csillagos ég) fegyverszerűségek, mint mondjuk vashomok? Elsősorban bábok érdekelnének, hisz nyilván elveszem egy bábmester bábjait, ha legyőzöm.
Előre is köszönet.
1. Fuuma shuriken mennyit bír ki? Ha rárakok egy vagy két robbanójegyzetet és felrobbantom őket, az a fémet is szétszedi vagy a shuriken utána még használható marad?
2. A kézjelek száma a jutsu erősségétől függ vagy teljesen független attól? Saját technikák kidolgozásánál mi alapján lehet meghatározni ezt a számot?
3. Ha jól tudom, a talált és szerzett fegyverekért is fizetni kell, akár játéktéren kijátszva, akár élményben tettünk rájuk szert. Mi a helyzet az olyan dolgokkal, mint bábok, titkos tekercsek, kémek és más njk-k, ninjaállatok, tervrajzok, különleges (áruk a csillagos ég) fegyverszerűségek, mint mondjuk vashomok? Elsősorban bábok érdekelnének, hisz nyilván elveszem egy bábmester bábjait, ha legyőzöm.
Előre is köszönet.
Kamio Hiraku- Játékos
Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588
Válasz idő! Nem tudom mennyire leszek hasznodra, de majd te eldöntöd. ^^
1. A fuuma shuriken nem egy különleges, elpusztíthatatlan ötvözetből készült fegyver, így ha robbanójegyzeteket akasztgatsz rá, és azokat fel is robbantod, garantált a megsemmisülése. Persze nem atomjaira hullik szét, maximum arra lesz jó, hogy bead a méhtelepre.
2. Kézjelek hmm... Na igen a ninjutsu ahol én nem vagyok otthon viszont van egy remek példám. A chidori és a raikiri. Három pecsétből jön létre még is A és S besorolásúak. Tehát lényegében főként az számít, miként jön létre a technika, mint itt ugyebár az elemi manipuláció. A pecsétek úgy tudom, inkább irányadóak a a chakra számára technika létrehozásánál, mint sem az erősségüket hivatott jelezni. (Ez itt Nara terület bővebb. Pontosabb információt tőlük kérj. ^^)
3. Minden különleges, a világot is űberelő cucc, ami eltér az átlagtól vagy épp nem beszerezhető egy közönséges boltban, azt egy mesélővel karöltve tudod megszerezni egy játék során.
1. A fuuma shuriken nem egy különleges, elpusztíthatatlan ötvözetből készült fegyver, így ha robbanójegyzeteket akasztgatsz rá, és azokat fel is robbantod, garantált a megsemmisülése. Persze nem atomjaira hullik szét, maximum arra lesz jó, hogy bead a méhtelepre.
2. Kézjelek hmm... Na igen a ninjutsu ahol én nem vagyok otthon viszont van egy remek példám. A chidori és a raikiri. Három pecsétből jön létre még is A és S besorolásúak. Tehát lényegében főként az számít, miként jön létre a technika, mint itt ugyebár az elemi manipuláció. A pecsétek úgy tudom, inkább irányadóak a a chakra számára technika létrehozásánál, mint sem az erősségüket hivatott jelezni. (Ez itt Nara terület bővebb. Pontosabb információt tőlük kérj. ^^)
3. Minden különleges, a világot is űberelő cucc, ami eltér az átlagtól vagy épp nem beszerezhető egy közönséges boltban, azt egy mesélővel karöltve tudod megszerezni egy játék során.
Kakuzu (Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma
Legjobb példa a rasengan és mindenféle formája
0 kézjellel A szintű a jutsu, a rasenshuriken pedig S
0 kézjellel A szintű a jutsu, a rasenshuriken pedig S
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Ahhoz, hogy a falumba létrehozzam a ház leírását, kell-e engedély?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Egy speciális, a karakter által kitalált, ám Chakrát nem igénylő technika esetén kell engedély, esetleg leírás? (Pl.: Fegyverkombinációk.)
Dokujaku Tano- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245
Genki: Ha nem extra a ház pl egy titkos labor, vagy erődítmény, akkor nem kell engedély.
Tano: Ha nem jutsuról beszélünk, akkor nem kell engedély. Viszont a különleges fegyverekhez igen, ha tervezel olyat.
Tano: Ha nem jutsuról beszélünk, akkor nem kell engedély. Viszont a különleges fegyverekhez igen, ha tervezel olyat.
Adatlap
Egy kérdésem lenne. Ugye a történetbe benne van, hogy Sasuke átveszi az Akatsuki irányítását. Maga a szervezet működik az oldalon? Még nem olyan lényeges, csupán érdeklődési szinten kérdezem.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Az Akatsuki létezik. Jelenleg, "mindenkit utálnak." Idézem: "...gyakorlatilag a két ninja szövetség közös ellensége, minden ország Bingo könyvei által legveszélyesebbnek ítélt ninjákkal az élén."
De ha minden igaz, akkor tervben van egy Gundantörténelem felvilágosító is. Valószínűleg azért nincs róluk bővebben írva, mert nem igazán lehet velük kapcsolatba lépni.
De ha minden igaz, akkor tervben van egy Gundantörténelem felvilágosító is. Valószínűleg azért nincs róluk bővebben írva, mert nem igazán lehet velük kapcsolatba lépni.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Informálódás céljából lenne egy kérdésem. A kérdés az lenne hogy Doton elemmel menyire lehet manipulálni a föld kérget alkotó elemek mint pl Szilícium vagy Vas ??? vagy ilyen szintű Doton használat az már KG ???
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Ez már KG igen.
Adatlap
okés köszönöm a választ Kakashi sensei
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Mai napra még egy kérdésem lenne. Egyes idézet állatoknál lehet látni hogy Konohai fejpántot viselnek (pl.: Kakashi kutyáinál, vagy Hiruzen által megidézett Enmánál) ez azt jelenti, hogy ezen állat fajok szövetségben állnak Konohával, és ha valaki esetleg bizonyította hűségét a falu iránt akkor szövetséget köthet velük ?
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Erre nem találtunk utalást sem a mangában, de szerintem ugyanúgy van, mint az embereknél. Egyes egyedek a falu, vagy még inkább egy shinobi szolgálatába állhatnak, de egy egész faj nem hiszem. Maximum az adott idézett állatfaj hívatalos álláspontja lehet, hogy kiket fogadnak be maguk közé vagy sem. Pl. a kígyók Orochimarut és most már Kabutot és azok talpnyalóit fogadják be, míg a Békák a Konohaiakat és főleg Jiraiyat és Narutot.
Adatlap
Értem köszönöm a gyors választ és azt is hogy ilyen késői órákban írtad azt! Akkor a fejpánt hordása pusztán csak lojalitás a barátjuk/bajtársuk iránt, tehát további spekulációra nem ad okot, néha túl sokat gondolok a dolog mögött .
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Hali!
A genjutsu tanulás ugyebár a ninja tanács engedélyéhez kötött. Ilyet pályázattal kell csinálni vagy csak dobunk egy üzenetet? Ha élmény kell hozzá, akkor az pályázat vagy tanulás?
A másik kérdésem, hogy egyszerűbb (D és C szintű) orvosi technikákat, illetve genjutsukat tanulhatnak-e bábmesterek? Illetve egészen konkrétan mit és mit nem tanulhatnak bábmesterek? Annyit tudok (lehet, hogy rosszul) hogy a sima jutsuk bármelyikét, a pecséttechnikákat és a bábjutsukat tanulhatják, elemieket pedig nem, de a többiről nincs infóm.
Kamio Hiraku- Játékos
Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588
1.
A legegyszerűbb, ha először megkérsz egy mesélőt, hogy tegye be szavazásra az NT-be a gejutsu kérelmedet és ha elfogadták, akkor írsz egy tanulást. Ez azért egyszerűbb, mert ha simán írsz egy tanulást és abban kéred az engedélyt, akkor lehet, hogy elutasítják és akkor hiába dolgoztál vele. De a genjutsut a Tanulásokhoz kell írni, ahogy a többi technikát. Kivéve a nagyobb, engedélyhez kötötteket, mint pl a Kuchiyose no jutsut.
2.
A bábmesterek csak elemi technikákat nem tanulhatnak, mert nem rendelkeznek elemmel. De más technikákat nyugodtan lehet tanulni, ha meg van a megfelelő ch-d. A szinteket is figyelembe kell venni és a jutsu működését. Orvosi technikáknál célszerűbb az alapoktól kezdeni az egészet, a tapasztalat szerzés végett.
A legegyszerűbb, ha először megkérsz egy mesélőt, hogy tegye be szavazásra az NT-be a gejutsu kérelmedet és ha elfogadták, akkor írsz egy tanulást. Ez azért egyszerűbb, mert ha simán írsz egy tanulást és abban kéred az engedélyt, akkor lehet, hogy elutasítják és akkor hiába dolgoztál vele. De a genjutsut a Tanulásokhoz kell írni, ahogy a többi technikát. Kivéve a nagyobb, engedélyhez kötötteket, mint pl a Kuchiyose no jutsut.
2.
A bábmesterek csak elemi technikákat nem tanulhatnak, mert nem rendelkeznek elemmel. De más technikákat nyugodtan lehet tanulni, ha meg van a megfelelő ch-d. A szinteket is figyelembe kell venni és a jutsu működését. Orvosi technikáknál célszerűbb az alapoktól kezdeni az egészet, a tapasztalat szerzés végett.
Adatlap
Az országokért, potosabban Getsugakure-nek ki a moderátora?
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Getsugakurénak Shikaku. Csak hát Ő most nem igazán ér rá. Ha valami fontos, akkor segíthet más staff is.
Adatlap
csupán kicsit bővíteni az eddigieket. Van 1-2kép is hozzá, ha az segít.
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Hát attól függ, hogy mit. Ha nagyon fontos, akkor a játékosok is betehetnek dolgokat. De valamik staff tagnak kell szólni előtte, hogy mit szeretnék betenni.
Adatlap
csupán bővíteni, benne legyen a Hold is a Világ Topicban, karakterekkel, képpel
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Hát ez nem kis dolog. De ezzel kapcsolatban Shikakut kell zaklatnod.
Adatlap
Hali.
Nekem lenne egy igazán alap kérdésem, ám mégis lényeges a karakterem szempontjából. A Genjutsu Kai technika lényegében hogyan működik? Miképp szakítja félbe a Genjutsut? (Mert ugye van a chakra újra felépítéses módszer amit Jiraiya tanított Narutonak a kis kiruccanásuk alatt, ám az egy külön technika ezért nem tudom, hogy ebben az esetben is erről van e szó)
Nekem lenne egy igazán alap kérdésem, ám mégis lényeges a karakterem szempontjából. A Genjutsu Kai technika lényegében hogyan működik? Miképp szakítja félbe a Genjutsut? (Mert ugye van a chakra újra felépítéses módszer amit Jiraiya tanított Narutonak a kis kiruccanásuk alatt, ám az egy külön technika ezért nem tudom, hogy ebben az esetben is erről van e szó)
Kushieda Unazaki Tessa- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1
Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 261
Nos, nem én vagyok az okos xD Csak találtam egy leírást a naruto wikin, amely szerint A genjutsu kai voltaképp, ha magadon alkalmazod, akkor elvileg úgy működik, hogy először meg kell állítanod a chakrakeringésed, majd egy nagyobb lökettel összekavarni a használó chakrájának folyását (gondolom itt arra gondol, amellyel téged befolyásol, azt a chakrafolyást kell megzavarni). Ezt a chakralöketes beavatkozást egy olyan ninja is elvégezheti, aki nem esett a genjutsu csapdájába.
De ha valaki biztosabbat tud, nyugodtan javítson ki, én csak belefutottam ebbe ^^
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
34 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.