-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
16 / 40 oldal
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Mivel ez a kérdések topik ide teszem fel. Nem tudjátok mi van Minatoval, mert jó ideje inaktív, így én is? :S
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 658
A kérdésedre a válasz: Épp most volt nemrégiben Németországban amolyan cserediák program keretein belül vagy mi a szösz az. A hétvégén ért haza, tehát várható hogy most már lesz. -Úgy tűnik elfelejtette beírni a hiányzások topicba
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
LEhet, hogy buta kérdés De azt szeretném kérdezni, hogy ha egy tekercs, amibe le van pecsételve néhány fegyver, az a tekercs elszakad, vagy eltépődik, attól még meg lehet idézni a fegyvert ??
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Engedelmeddel felvetném az én feltételezésemet elvégre a Naruto során még nem láttunk ilyet aminek azt hiszem három oka van mégpedig hogy az ellenséges ninja sose bajlódott a tekercsel, a tekercshasználathoz használó pár másodpercen belül előkapja a fegyverét illetve ez még Kishi-senseinek soha se jutott eszébe. Na de a kérdésedre visszatérve én úgy hiszem, amíg a tekercs lapján maga a pecsét épen marad, addig meglehet idézni plusz kétlem hogy a jövőben lenni bárki is akinek tekercsszabdalás lenne az új hobbija.
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Az ötletem miatt, hogy a tekercset feltekerni a csuklóra, és ha elég vastag a feltekert papír, akkor akár védekezésre is használható.
Shiren- Játékos
Adatlap
Ha a tekercs megsemmisül, a fegyvereket nem lehet megidézni ez biztos. Ha csak megsérül, akkor a sérülés mértékétől függ és persze a pecséttől.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Chakraszint: Pénz&Sárm
Értem köszi mind a kettőtöknek ^^
Shiren- Játékos
Adatlap
Mókás, hogy MÁR van ilyen karakter az oldalon, aki majdnem, hogy erre alapozza, és fogja alapozni a technikái nagy részét a technika egyszerűsége miatt. Még az előző staff brigádból volt a jutsufelelősünk, aki óta elfogadott, hogy a tekercsnek nincs túlzott különlegessége. Azon túl, hogy képes chakrát magába fogadni, nem kötelező semmilyen formát tartania. A rajta levő pecsétnek kell megfelelnie a belezárt tárgy/technika/elem méretének, és amíg ez a pecsét érintetlen és elfér rajta, addig akár egy 5x5 cm lapocskát is kiszabhatsz neki (lásd például a Sasuke karjára tetovált/rajta hordott pecsétet, ami nem lehet nagyobb 10x10 cmnél).Aono Takefumi írta:Engedelmeddel felvetném az én feltételezésemet elvégre a Naruto során még nem láttunk ilyet aminek azt hiszem három oka van mégpedig hogy az ellenséges ninja sose bajlódott a tekercsel, a tekercshasználathoz használó pár másodpercen belül előkapja a fegyverét illetve ez még Kishi-senseinek soha se jutott eszébe. Na de a kérdésedre visszatérve én úgy hiszem, amíg a tekercs lapján maga a pecsét épen marad, addig meglehet idézni plusz kétlem hogy a jövőben lenni bárki is akinek tekercsszabdalás lenne az új hobbija.
Azon gondolkoztam (minő meglepetés, hogy ilyet is tudok ), hogy ugyebár „fordított idézéssel” ment Naruto a békákhoz a mangában. Ha ez lehetséges bármelyik fajnál, akkor elérhető ugyanez mondjuk másnál is?
Itt nem feltétlenül állatidézéshez kapcsolódóan értem a dolgot, sokkal inkább tárgyhoz. Például: Démonkapu idézése. Annak is jönnie kell valahonnan, s ez a hely nagy valószínűséggel az a hely lehet, ahonnan a démonok is származnak, amelyeket ezen a síkon zártak emberi testbe.
Namármost: lehetséges-e, hogy Naka (a Démonkapu megidézése, annak megtanulása után), kísérletezés után „véletlenül” átküldi magát erre a „démoni/pokoli síkra”, ahonnan a démonok jönnek?
Ha lehetséges, akkor kidolgozhatnám-e ezt a világot? (Leírás, képek.) Ezt persze lehetne bővíteni újabb és újabb ötletekkel.
Lehetséges lenne-e az, hogy Naka itt kalandozgatna egy rövid ideig? Habár ezt a területet én szigorúan A-S+ övezetnek szánnám, mivel nem éppen mindennapi anomáliák és szörnyikék bukkannának fel.
Ha ez nem túl erőltetett vagy bizarr, akkor az megoldható lenne, hogy az Élmények – Kalandok topicban egy mesélővel postolásos kalandot írnék? Egy kis vérengzés, egy kis tapasztalatszerzés… (eredetileg „normális” játékban gondolkoztam, csak most eléggé megakadtunk ingame.)
Ha ez az ötlet kivitelezhető, a világ pedig „elfogadható”, akkor az mások számára is elérhető lenne – olyanok számára, akik érdekeltek benne, ők is kísérleteznek, ismernek legalább egy démonvilági idézést, stb…
Itt nem feltétlenül állatidézéshez kapcsolódóan értem a dolgot, sokkal inkább tárgyhoz. Például: Démonkapu idézése. Annak is jönnie kell valahonnan, s ez a hely nagy valószínűséggel az a hely lehet, ahonnan a démonok is származnak, amelyeket ezen a síkon zártak emberi testbe.
Namármost: lehetséges-e, hogy Naka (a Démonkapu megidézése, annak megtanulása után), kísérletezés után „véletlenül” átküldi magát erre a „démoni/pokoli síkra”, ahonnan a démonok jönnek?
Ha lehetséges, akkor kidolgozhatnám-e ezt a világot? (Leírás, képek.) Ezt persze lehetne bővíteni újabb és újabb ötletekkel.
Lehetséges lenne-e az, hogy Naka itt kalandozgatna egy rövid ideig? Habár ezt a területet én szigorúan A-S+ övezetnek szánnám, mivel nem éppen mindennapi anomáliák és szörnyikék bukkannának fel.
Ha ez nem túl erőltetett vagy bizarr, akkor az megoldható lenne, hogy az Élmények – Kalandok topicban egy mesélővel postolásos kalandot írnék? Egy kis vérengzés, egy kis tapasztalatszerzés… (eredetileg „normális” játékban gondolkoztam, csak most eléggé megakadtunk ingame.)
Ha ez az ötlet kivitelezhető, a világ pedig „elfogadható”, akkor az mások számára is elérhető lenne – olyanok számára, akik érdekeltek benne, ők is kísérleteznek, ismernek legalább egy démonvilági idézést, stb…
Hyuuga Shakaku- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328
Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)
Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786
Fityusztok a drótcsévélő technika C szintű de a előtörimbe berakhatom?
Vendég- Vendég
Indulásnak csak E szintű jutsukat ismerhetsz, amik az alapok. Semmi mást.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Nem fontos
Naka, pont neked elemeztem ki egy másik kérdéssel kapcsolatban korábban, hogy a szellemesdi, az ócska semmi alappal nem rendelkező rémtörténet a Naruto világában is. Ami létezik, az az értelmes lények lelkének dimenziója, de, ahogy annak idején is mondtam, oda csak az a lélek jut el, ami távozik e világról. Tehát a válaszod a kérdésre: igen, végülis lehet, ha nem bánod, hogy a karaktered meghal és saját erejéből többé soha nem jut vissza, ha mégis, azt valamiféle pecsétnek köszönheti, amivel más köti meg (pl Oro féle feltámasztás).
Nekem egy tejesen egyszerű kérdésem lenne, az hogy A Gundan világában, változnak-e az évszakok?
Ha igen akkor azt onnan tudom meg?
Ha igen akkor azt onnan tudom meg?
Shiren- Játékos
Adatlap
Természetesen változnak az évszakok, csak mi nem jelezzük őket. ^^" De ha belegondolsz, ez az anime/manga-ban sem jelenik meg.
Adatlap
Áhh köcce értem ^^
Shiren- Játékos
Adatlap
Egy gyors kérdésem lenne, vándor ninjának Élményeken belül a küldetés részben az öncélú küldetését írhatja? Mivel nem kötődik egyik faluhoz se, nem tudom, milyen küldetése lehet. Vagy írhat két kalandot?
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
A vándorninja-k élete nehéz... Nem írhat küldetést. Havonta lehet 1 tanulása és egy kalandja. Esetleg ezeket helyettesítheti egy bővítménnyel, ahogy érzi.
Adatlap
:S oké
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Íme egy komplikált technika és kérdések sorozata Saito részéről. Természetesen Kenjutsuról van szó és azon belül is az osztályokról.
Ha valaki nézegette a Kenjutsuk listáját, van három darab olyan technika mely kapcsolatban áll egymással.
Első Osztály (Shodou)
Ez egy fejlett Kenjutsu technika, ami amire segítségével a használó össze tudja olvasztani a kezét a kardjával, tehát soha nem ereszti el, csak ha a forgató meghal vagy kimerül, illetve ha feloldják a Jutsut. Így a kard sokkal gyorsabban és kézre állóbban lesz használatos, viszont nem lehet elereszteni.
Második Osztály (Nitou)
Ez az Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést. Itt ugyanis már az egész test egy a kardal, és ha kell a gazda, vagy a kard cselekszik. Ez egy védekező Kenjutsu ahol a harcos nem más, mint egy test, amin osztozik a saját és a kardja személyisége. A test kiválasztja, mikor van szükség a szelleme, és mikor a kardja amire ülszítségére. A kard ekkor (mivel egy a testel) tökéletesen védi a kunaiokat és a shurikeneket, de még másféle dobófegyvereket is ha kell, visszaver. A Második Osztály remek védekező, ha közelharcról van szó, hisz gyorsabb, mint maga az igazi harcos.
Harmadik Osztály (Santou)
A Harmadik Osztály már az a Kenjutsu, amit az emberek már ritkán tudtak elérni. Egyrészt azért, mert ritka tudomány volt, másrészt pedig azért is mert ez a legveszélyesebb a három Osztály közül. Itt a Ninja már nincs jelen, mindent a kard irányít, a testet és a chakrát egyaránt. Saját maga képes dönteni arról, hogy mit kezd a testtel. Így a sebesség még gyorsabbra nő, de ez inkább már támad, mint védekezik. A kard ugyanis nem válogat az eszközökben, örömmel használja fel gazdája akár egész chakráját és Jutsu ismereteit. Itt a testet körülveszi a kék chakra, még a szemek is elváltoznak: kékek vibrálnak pupilla nélkül. Ekkor a kard saját technikák kialakítására kényszeríti a testet, és teljes erőbedobással harcol, attól sem félve, hogy akár még bele is halhat a vakmerőségébe. A kard tulajdonosa feloldhatja a Jutsut bármikor, de az elvesztegetett chakrát már nem nyerheti vissza, ha tovább küzd a Harmadik Osztály nélkül, csak ha megáll hosszabb időre pihenni. Erre azonban harc közben nem sok esély van. A Harmadik Osztályt az egyik legerősebb Kenjutsunak tartják.
Nos ezen technikák érdekelnének engem, de ami érdekes számomra az a Második osztály. A második osztályban le van írva, hogy "Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést. Itt ugyanis már az egész test egy a kardal"
1. kérdés: A kard egybeolvad a testtel mint ahogyan a Samehada Kisameval (Bee elleni harcában) vagy csak képletesen egyesülnek, a kard a kézben marad és irányítja, felgyorsítja a testet?
2. kérdés: Tanulható a Második osztály úgy, hogy az Első osztályt nem sajátítottam el? Mert sehol se láttam utalást arra hogy ne lehetne, illetve nincs ott a megkötések között.
Köszönöm előre is válaszotokat ^^
Ha valaki nézegette a Kenjutsuk listáját, van három darab olyan technika mely kapcsolatban áll egymással.
Első Osztály (Shodou)
Ez egy fejlett Kenjutsu technika, ami amire segítségével a használó össze tudja olvasztani a kezét a kardjával, tehát soha nem ereszti el, csak ha a forgató meghal vagy kimerül, illetve ha feloldják a Jutsut. Így a kard sokkal gyorsabban és kézre állóbban lesz használatos, viszont nem lehet elereszteni.
Második Osztály (Nitou)
Ez az Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést. Itt ugyanis már az egész test egy a kardal, és ha kell a gazda, vagy a kard cselekszik. Ez egy védekező Kenjutsu ahol a harcos nem más, mint egy test, amin osztozik a saját és a kardja személyisége. A test kiválasztja, mikor van szükség a szelleme, és mikor a kardja amire ülszítségére. A kard ekkor (mivel egy a testel) tökéletesen védi a kunaiokat és a shurikeneket, de még másféle dobófegyvereket is ha kell, visszaver. A Második Osztály remek védekező, ha közelharcról van szó, hisz gyorsabb, mint maga az igazi harcos.
Harmadik Osztály (Santou)
A Harmadik Osztály már az a Kenjutsu, amit az emberek már ritkán tudtak elérni. Egyrészt azért, mert ritka tudomány volt, másrészt pedig azért is mert ez a legveszélyesebb a három Osztály közül. Itt a Ninja már nincs jelen, mindent a kard irányít, a testet és a chakrát egyaránt. Saját maga képes dönteni arról, hogy mit kezd a testtel. Így a sebesség még gyorsabbra nő, de ez inkább már támad, mint védekezik. A kard ugyanis nem válogat az eszközökben, örömmel használja fel gazdája akár egész chakráját és Jutsu ismereteit. Itt a testet körülveszi a kék chakra, még a szemek is elváltoznak: kékek vibrálnak pupilla nélkül. Ekkor a kard saját technikák kialakítására kényszeríti a testet, és teljes erőbedobással harcol, attól sem félve, hogy akár még bele is halhat a vakmerőségébe. A kard tulajdonosa feloldhatja a Jutsut bármikor, de az elvesztegetett chakrát már nem nyerheti vissza, ha tovább küzd a Harmadik Osztály nélkül, csak ha megáll hosszabb időre pihenni. Erre azonban harc közben nem sok esély van. A Harmadik Osztályt az egyik legerősebb Kenjutsunak tartják.
Nos ezen technikák érdekelnének engem, de ami érdekes számomra az a Második osztály. A második osztályban le van írva, hogy "Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést. Itt ugyanis már az egész test egy a kardal"
1. kérdés: A kard egybeolvad a testtel mint ahogyan a Samehada Kisameval (Bee elleni harcában) vagy csak képletesen egyesülnek, a kard a kézben marad és irányítja, felgyorsítja a testet?
2. kérdés: Tanulható a Második osztály úgy, hogy az Első osztályt nem sajátítottam el? Mert sehol se láttam utalást arra hogy ne lehetne, illetve nincs ott a megkötések között.
Köszönöm előre is válaszotokat ^^
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Hmm...
Első kérdésedre a válasz az utóbbi verzió. Azaz szinte olyan lesz a kard, mintha a tested meghosszabbítása lenne, de nem olvad össze ténylegesen. Hiszen el tudod engedni a kardod, csak azzal megszűnik az összhang és ezzel együtt a technika is.
Én ezeket az osztályokat egy fejlődési sorrendnek képzeltem el. Azaz az első osztály a legalacsonyabb és felfele nő és mindig az előző osztályból építkezik. Erre - azon kívül, hogy logikus - vannak utalások a szövegezésben is. Pl.: "Ez az Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést." Azaz benne van, hogy a második osztályban benne van az első osztály is. Tehát ha meg akarod tanulni a második osztályt, akkor mindenképpen meg kell tanulnod az elsőt is, hiszen az az alapja a második osztálynak.
Ez kb olyan, mintha a klón robbanó technikát akarnád tanulni, amihez mondjuk nem lenne odaírva, hogy kell hozzá a kage bunshin. Nem azért nem tanulhatod a robbantást csak, az árnyék klón jutsu kikerülésével, mert tilos, hanem egyszerűen szerves része, hogy kell oda a klón is. Azaz kikerülhetetlen.
Én valahogy így képzelem el így is, a második osztály tulajdonképpen az első osztály, "némi" plusszal felszerelve. Tehát mindenképpen az elsővel kéne kezdeni. Szerintem. ^^
Első kérdésedre a válasz az utóbbi verzió. Azaz szinte olyan lesz a kard, mintha a tested meghosszabbítása lenne, de nem olvad össze ténylegesen. Hiszen el tudod engedni a kardod, csak azzal megszűnik az összhang és ezzel együtt a technika is.
Én ezeket az osztályokat egy fejlődési sorrendnek képzeltem el. Azaz az első osztály a legalacsonyabb és felfele nő és mindig az előző osztályból építkezik. Erre - azon kívül, hogy logikus - vannak utalások a szövegezésben is. Pl.: "Ez az Első Osztálynál tovább viszi a kard és a gazdája közötti chakra egyesülést." Azaz benne van, hogy a második osztályban benne van az első osztály is. Tehát ha meg akarod tanulni a második osztályt, akkor mindenképpen meg kell tanulnod az elsőt is, hiszen az az alapja a második osztálynak.
Ez kb olyan, mintha a klón robbanó technikát akarnád tanulni, amihez mondjuk nem lenne odaírva, hogy kell hozzá a kage bunshin. Nem azért nem tanulhatod a robbantást csak, az árnyék klón jutsu kikerülésével, mert tilos, hanem egyszerűen szerves része, hogy kell oda a klón is. Azaz kikerülhetetlen.
Én valahogy így képzelem el így is, a második osztály tulajdonképpen az első osztály, "némi" plusszal felszerelve. Tehát mindenképpen az elsővel kéne kezdeni. Szerintem. ^^
Adatlap
A második kérdésre én is így gondoltam, (de tudod biztos ami biztos ) viszont az első kérdésre visszatérve:
"Hiszen el tudod engedni a kardod, csak azzal megszűnik az összhang és ezzel együtt a technika is." Azonban az első osztálynál a kard és a kéz összeolvad és egyé válik, ergo nem lehet elengedni. Én ezt úgy képzelem el mint ahogyan Kisame összeolvad a Samehadaval, mert eleinte neki is csak a kezére nőtt rá, aztán alakult át a teste. Tehát ha az első osztálynál a kar összeolvad és a második tovább viszi ezt, ha a második nem is, de a harmadiknál összeolvad a test a karddal teljes egészében?
Erre a képkockára gondolok:
"Hiszen el tudod engedni a kardod, csak azzal megszűnik az összhang és ezzel együtt a technika is." Azonban az első osztálynál a kard és a kéz összeolvad és egyé válik, ergo nem lehet elengedni. Én ezt úgy képzelem el mint ahogyan Kisame összeolvad a Samehadaval, mert eleinte neki is csak a kezére nőtt rá, aztán alakult át a teste. Tehát ha az első osztálynál a kar összeolvad és a második tovább viszi ezt, ha a második nem is, de a harmadiknál összeolvad a test a karddal teljes egészében?
Erre a képkockára gondolok:
- Spoiler:
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Sziasztok.
Élményt többet is lehet írni, ha nem kérünk a továbbiakért jutalmat, vagy mindenképpen csak kettőt?
Élményt többet is lehet írni, ha nem kérünk a továbbiakért jutalmat, vagy mindenképpen csak kettőt?
Osumi Hiroto- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1081
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 470 (B)
Gyorsaság : 150 (C) - Súlyok Nélkül: 420 (B)
Ügyesség/Reflex : 550 (A)
Pusztakezes Harc : 541 (A)
Adatlap
Chakraszint: 1054
Saito
Az a képesség azért létezik mert Samehada egy élőlény, így Kisame képes egy kombinációs transzformációra vele. Más, norális kardnál ez annyiban jelenik meg, hogy a kardot képtelen vagy elengedni, ugyebár, amíg tart a chakrád, vagy az eszméleted. A második fokozatnál ezt annyiban bővíteném ki, hogy a kard saját lelke akkor is képes fenntartani a folyamatot, ha te eszméletdedet vesztetted, mert már az egyesülés elején a közös aurába adtad a chakrádat (avagy megnyitottad a chakrakapuidat, ezzel a kezébe adtad a kardod technikájának az irányítást.
Mivel azonban a kardok használata minden használónál más és más, minden kard útja más, minden egyes fejlődés más személyiséget, vagy kivetődést vet fel a kardban, ezért ezt igyekezni kellene a játékosra hagyni, tehát részemről azon megkötésen túl, amit leírtam az imént nincs más korlát, a játékoddal és a koncepcióddal alakítsd ki a kardod stílusát. Ha jól emlékszem annak idején egy igen elmés ötleted volt arról hogy a kardodban a szerelmed lelke létezik tovább...
Az a képesség azért létezik mert Samehada egy élőlény, így Kisame képes egy kombinációs transzformációra vele. Más, norális kardnál ez annyiban jelenik meg, hogy a kardot képtelen vagy elengedni, ugyebár, amíg tart a chakrád, vagy az eszméleted. A második fokozatnál ezt annyiban bővíteném ki, hogy a kard saját lelke akkor is képes fenntartani a folyamatot, ha te eszméletdedet vesztetted, mert már az egyesülés elején a közös aurába adtad a chakrádat (avagy megnyitottad a chakrakapuidat, ezzel a kezébe adtad a kardod technikájának az irányítást.
Mivel azonban a kardok használata minden használónál más és más, minden kard útja más, minden egyes fejlődés más személyiséget, vagy kivetődést vet fel a kardban, ezért ezt igyekezni kellene a játékosra hagyni, tehát részemről azon megkötésen túl, amit leírtam az imént nincs más korlát, a játékoddal és a koncepcióddal alakítsd ki a kardod stílusát. Ha jól emlékszem annak idején egy igen elmés ötleted volt arról hogy a kardodban a szerelmed lelke létezik tovább...
Jutalom nélküli élményt, azaz olyan élményt, ami a történeti értékéért van jelen, az élmények fórumban a speciális alfórumokon kívül tudsz írni. Ha el szeretnéd fogadtatni karaktertörténetként egy staffot megkérhetsz hogy nézzen rá és fogadja el. Ezeket írhatod limit nélkül.
Shikaku köszönöm a választ
Íme egy újabb kérdés mely igencsak izgatja a fantáziámat. Genjutsuval kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Olvasgattam a leírást a genjutsun belül és láttam, hogy van "tudatmódosulással járó genjutsuk" így felmerült bennem a kérdés, hogy Genjutsuk segítségével el tudunk ültetni létező (esetleg valótlan) emlékeket, cselekedeteket szokásokat?
Ezt úgy értem, hogy pl elültetünk a genjutsu segítségével egy valótlan rövidke kis emlékképet egy ember fejébe, és miután feloldjuk a genjutsut, az áldozat a beültetett emlékképet a sajátjának fogja gondolni. Lehetséges ilyesmikkel játszadozni? (természetesen nem a D szintre gondoltam hanem (B-A-S szintre)
Megjegyzem, hogy a chakraelméletben a genjutsura vonatkozó rész igencsak tetszetősen sikerült. Elismerésem
Íme egy újabb kérdés mely igencsak izgatja a fantáziámat. Genjutsuval kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Olvasgattam a leírást a genjutsun belül és láttam, hogy van "tudatmódosulással járó genjutsuk" így felmerült bennem a kérdés, hogy Genjutsuk segítségével el tudunk ültetni létező (esetleg valótlan) emlékeket, cselekedeteket szokásokat?
Ezt úgy értem, hogy pl elültetünk a genjutsu segítségével egy valótlan rövidke kis emlékképet egy ember fejébe, és miután feloldjuk a genjutsut, az áldozat a beültetett emlékképet a sajátjának fogja gondolni. Lehetséges ilyesmikkel játszadozni? (természetesen nem a D szintre gondoltam hanem (B-A-S szintre)
Megjegyzem, hogy a chakraelméletben a genjutsura vonatkozó rész igencsak tetszetősen sikerült. Elismerésem
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
16 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.